Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σου κ σενα glorr!

βρε μακαρι να θηλασουμε οσο περισσοτερο, κ ας πεταξουμε τα μπουκαλια που αγορασαμε! θα δειξει...αυτο δεν προβλεπεται..

ολγα κοιμαστε μαζι με τα μωρα στο ιδιο δωματιο η εγιναν παι ανεξαρτητα κ πηγαν μονα τους? χιχι!!! το πρωτο ξεπορτισμα απ τη μαμακα!!:D

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Αχ εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο το μπανάκι ότι δεν θα τα καταφέρω. Τον αφαλό πως τον περιποιείσαι τις πρώτες μέρες μέχρι να πεσει? Τι κάνουμε?

Επίσης φυσιολογικους ορούς φαντάζομαι πρέπει να έχουμε όταν θα έλθουμε σπίτι ε? Για το μπανάκι τους χρειάζεται σφουγγαράκι φυσικό να πα΄ρουμε? Πως θα τα πλένουμε? Για πεεεεεες...................

Εγω πηρα φυσικα σφουγγαρακια, αλλα τελικα εμαθα οτι καλυτερα να χρησιμοποιουμε πανακια..Στην αρχη κ απλως τα χερια μας.. Τα σφουγγαρακια δε στεγνωνουν καλα, κ μπορει να συγκεντρωσουν μικροβια..

Για τον αφαλο διαβασα χρησιμοποιουμε γαζουλες με οινοπνευμα..

ασ μας πει κ η εμπειρη ολγα ομως..respect στην εμπειρια!

33E7p2.png

Μας έχουν πιάσει τα άγχη μας βλέπω. Τι να κάνουμε. Φυσιολογικό είναι. Ρωτάω για τα σφουγγαράκια γιατί δεν έχω πάρει. Αυτήη λεπτομέρεια μαζί με τους φυσιολογικούς ορούς μου έμεινε. Πρέπει να παω να τα παρω. Εσ ύ από που τα πηρες αυτά? Φαρμακείο?

θα χρειαστείτε φυσιολογικο ορο σε μπουκαλι και αμπουλες,συριγγες,και γαζουλες αποστιρωμενες.σφουγγαρακι ακομη δεν με βολευει με το χερακι τα πλενω.Ειναι μικρουλια βρε και ειναι λιγο σκληρο το φυσικο σφουγγαρι

Τον αφαλο εμενα ο παιδιατρος μου ειπε με γαζουλα και οινοπνευμα ταμποναριστα για να πεσει.Θα το σηκωνεται λιγο και θα το καθαριζεται και απο κατω.Και το πουλακι των αγοριων θα θελει κατεβασμα.Ας το αναλάβει ο μπαμπάς αυτο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

κρεμουλα εμενα με βολεψε πολυ η sudocream.Ειναι πιο αραιή και αλείφεται πιο ευκολα

Απο αφρολουτρο και σαμπουαν ενω ξεκινησα με penaten τωρω εχω fissan και ειναι τελειο.Και κολώνια fissan παρακαλώ!!Μυρίζουν υπέροχα!Μωρουδίλα!!!

ψαλλιδακι για τα νυχακια τους.Θελουν κοψιμο συνεχεια γιατι σφαζονται,βουρτσα ειδικη για τα μαλλακια τους

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

σωστο αυτο για το σφουγγαρι.Πολλα μικροβια!!!Καλυτερα με το χερι οσο ειναι μικρουλια και μετα με πετσετακι και πλυσιμο αμεσως

ααα σημαντικο.Να παρετε απο το φαρμακειο και να την ξεκινησετε απο τωρα κρεμουλα για τις θηλες σας για να μην σας πονανε.Εγω ειχα παρει παλι την fissan.Υπαρχουν πολλες ομως και δεν κανουν κακο.Γι'αυτη την δουλεια ειναι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ουουουουουφφφφφφφφφφ! Τι είναι πάλι κι αυτό με τα αγοράκια? Ο παιδίατρος σου το είπε? Εσένα το ανέλαβε ο σύζυξ? Ο αφαλός πόσες περίπου μέρες κάνει να πέσει? Μπράβο βρε Όλγα πολύ χρήσιμα όλα αυτά που μας λες. Ναι κρέμα για θηλές πήρα κι εγώ αλλά δεν την ξεκίνησα ακόμη. Λέω σήμερα να την αρχίσω. Πόσες φορές την ημέρα? Μία δύό?

εγω δεν μπορουσα να καθαρισω ουτε τον αφαλο ουτε να κατεβαζω το πουλακι τους.Τα ανελαβε ο διδυμομπαμπας.Ναι ο παιδιατρος μας το ειπε.Για να ανοιξει λεει καλα μην παθουν φιμωση?Μαλλον

Πεφτει γρηγορα ο αφαλος.Το ενος μια εβδομαδα αφου γεννηθηκε και του αλλου στις 15 μερες περιπου

Την κρεμουλα πρωι βραδυ βαζε εκτος και αν γραφει κατι αλλο.Θα βοηθησει για να μην σας ματωσουν κατα τον θηλασμο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κ τωρα μια ερωτηση λιγο κουτη..

επειδη θα ναι τοσοδουλια τα μωρακια μας,καλυτερα να παρουμε για αρχη εκεινα τα εσωρουχακια που ανοιγουν με κουμπακια η βελκρο, ωστε να μη τα ταλαιπωρουμε στο ντυσιμο ?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

δεν ειναι κουτη η ερωτηση.Ειναι πολυ σημαντικο ολα τα φορμακια να ανοιγουν απο κατω για το αλλαγμα.Αλλιως θα ταλαιπωρηθείτε και εσεις και τα μωρα.Τωρα εξαλλου δεν χρειαζεστε κατι αλλο.Μονο τετοια φορμακια με μανικακι κοντο και αμανικα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ενταξει λοιπον θα το εφαρμοσω κ. Ολγιτσα.Και εσύ τα είχες και εις διπλούν καθ' ότι δύο τα αγόρια σου τα όμορφα. Α καλά κι εγώ θα την πασάρω αυτή την δουλειά στους άλλους. Και τον αφαλό και το άλλο Χα χαχαχαχαχα........Άλλη ερώτηση. Όταν γύρισες από το μαιυετήριο είχες πάρει και γαλατάκι σπίτι για παν ενδεχόμενο? Ποιο? Πάντως εμένα ως τώρα το στήθος δεν έχει μεγαλώσει αισθητά. πολύ λίγο. Ισχύει αυτό ότι μετά την γέννα γίνεται τούμπανο? Εσένα σου έφτανε το μητρικό και για τα δύο μπεμπέ?

Αυτα που λες Ολγακι ειναι τα απλα...εγω λεω για κατι αλλα που ανοιγουν ολοκληρα σα φακελος. τυπου ζιπουνακια... Για να μη ζοριζεται ουτε το κεφαλι στο φορεμα. Μηπως ειναι κ υπερβολη πια?? Αλλα κυκλοφορουν τοσα ειδη, που αντε να διαλεξεις!!!:confused:

Κ τελειωσα με τις ερωτησεις, σ επρηξα!! ευχαριστουμε:D

33E7p2.png

Αυτα που λες Ολγακι ειναι τα απλα...εγω λεω για κατι αλλα που ανοιγουν ολοκληρα σα φακελος. τυπου ζιπουνακια... Για να μη ζοριζεται ουτε το κεφαλι στο φορεμα. Μηπως ειναι κ υπερβολη πια?? Αλλα κυκλοφορουν τοσα ειδη, που αντε να διαλεξεις!!!:confused:

Κ τελειωσα με τις ερωτησεις, σ επρηξα!! ευχαριστουμε:D

Την ταράξαμε την Όλγα στις ερωτήσεις . Τι να κάνουμε? Ας πρόσεχε. Χι χι χι χι χι.........Δεν λες πάλι καλά που έχουμε κι αυτή και μας δίνει καμιά συμβουλή? Πάντως κι εγώ πήρα μερικά που ανοίγουν ολόκληρα από μπροστά. Ε εντάξει μωρέ όλα τα μωράκια που φοράνε τα άλλα τι πάθανε? Άσε που με αυτές τις ζέστες μπορεί να παίζει και μόνο baby lino. Που ξέρεις? Θα δούμε. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...