Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γύρισα κι εγώ σπίτι, μια χαρά το ταινιάκι!!! Πως ακρίβυναν έτσι τα ταξί???

Λοιπόν, Τζιτζίκα, τα παιδιά μπαίνουν όρθια στο μπανάκι γιατί δεν θέλουν αυτά να κάτσουν, εγώ προσπαθώ να τους βάλω αλλά δεν...

Αυτό το χαλί με τα καθισματάκια για δίδυμα το έχω κι εγώ, δεν με βόλεψε καθόλου και με τα δύο μαζί. Μετά χρησιμοποίησα μόνο το ένα σε μπανάκι για μερικούς μήνες έως ότου δεν χωράγαν πλέον και δεν το ήθελαν με τίποτα.

Τζιτζίκα, στον πάτο της κατσαρόλας βάλε κόκα-κόλα και θα στρώσει.

Ζ., περαστικά σας!!! Γνώρισα προχτές στις κούνιες μια τρίτεκνη διδυμομάνα (Φρόσω, που είσαι?) και μου είπε ότι τα δίδυμα ακόμα ξυπνάνε για γάλα μέσα στη νύχτα και είναι 3 ετών!!! Μήπως να δοκιμάζατε νερό? Μήπως να τρώγαν περισσότερο μέσα στην ημέρα? Η παιδίατρός μου πιστεύει ότι τα μωρά που ξυπνάνε το βράδυ δεν χορταίνουν μέσα στην ημέρα. Σε εμάς δεν ισχύει αυτό αλλά μήπως να το τσεκάρατε κι αυτό?

Σεβ, περαστικά και σε σας!!! Μακάρι να μην αρρωστήσετε!!!

Μαλλί θέλω κι εγώ!!! :-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες και ευχομαι να ειχατε μια ησυχη νυχτα!!!

εμεις ξυπνησαμε και πινουμε γαλα βλεποντας τηλεοραση!!!ακομη δεν ξυπνησαν για τα καλα σε λιγο θα αρχισουν το τρεξιμο.....:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα!!

ελιζα ωραια η εικονα! Εισαι χαλια ομως,ε?:cry: Τα μικρα πως ειναι σημερα?

ειχαμε παει στον παιδωρλ με τον μικρο για το χαλινο.Ειπε οκ μαλλον καποια στιγμη θα χρειαστει να το κοψουμε, τωρα δεν επειγει. Και οτι ειναι στο χερι μου τι να κανουμε γτ καποιοι γονεις προτιμουν να ειναι πιο μεγαλο το παιδακι (πανω απο 1 ετος) και να κανει γενικη αναισθησια για να μην φοβηθει/τρομαξει/ αποκτησει παιδικα τραυματα το παιδι. Εμενα μου φαινεται χαζομαρα να σα πω την αληθεια να υποστει μωρο παιδι ολικη ναρκωση για 1 λεπτο υποθεση...ειμαι κακουργα μανα?? Δεν ξερω με αγχωσε καπως ο γιατρος ετσι που το ειπε. Τεσπα, εκλεισα ραντεβου Δευτερα να το κανουμε. Και ειπε και οτι θα ποναει λιγακι μεχρι να κλεισει η πληγουλα...

Λετε να το θυμαται και να μη μ αγαπαει μετα?????:oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα, διδυμομάνες!!! τι μου κάνετε? είδα χτες αναλύατε το θέμα του κουνήματος...θα συμφωνήσω με τη τζίνι...αν μπορείς να τους βάλεις σε χωριστά δωμάτια για να μην ξυπνάει ο ένας τον άλλον...εγώ από τότε που το εφάρμοσα αυτό σώθηκα, τουλάχιστον από τον μεγάλο που κοιμάται σερί μέχρι τις 6 το πρωί...οπότε το βράδυ ασχολούμαι μόνο με τον μικρό...κάτι είναι και αυτό! για να μη μεταφέρεις κούνιες κλπ, προτείνω το παρκοκρέβατο...εγώ το έβαλα στο γραφείο του άντρα μου και κοιμίζω εκεί τον πιο ήσυχο κατευθείαν με την πιπίλα του...ο άλλος λόγω παλινδρόμησης θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί και μετά ανάβω και το λαμπάκι με τη μουσικούλα και τον τοποθετώ στην κούνια μέχρι να τον πάρει για τα καλά ο ύπνος!

Λαέρτα, τη νύχτα μπορεί να ξυπνάνε από πείνα σε συνδυασμό και με τη συνήθεια...τώρα τρώνε περίπου τα ίδια και ο μικρός ακόμη ξυπνάει, παρότι είναι πιο αδύνατος, ενώ ο χοντρούλης μου κοιμάται σερί εδώ και 2 μήνες...πάντως, αν και δοκίμασα τα πάντα για τον μικρό (νερό, χαμομήλι, κίντερτε, αραιωμένο γάλα, νανούρισμα, κούνημα κλπ), τίποτα δεν έπιασε...ήθελε γάλα...αν δεν το έπινε, μετά από λίγο είχαμε πάλι κλάμματα!!!

Νάκι μου, υποφέρεις...πάρε τον γιατρό σου να τους δει, τουλάχιστον να ξέρεις ότι δεν κλαίνε για ιατρικό λόγο...κι ο δικός μου κλαίει πολύ,ειδικά μετά το φαγητό, αλλά έχω καταλάβει ότι είναι από το στομάχι του!

Έκλεισα ραντεβού τελικά με γαστρεντερολόγο να τον πάω να τον δει...μακάρι να βρεθεί μια λύση ρε παιδιά, γιατί ο μικρός υποφέρει...χτες βράδυ ήπιε γάλα στις 8.15 και έκλαιγε μέχρι τις 10!!! δύο ώρες τον είχα αγκαλιά και τον πήγαινα πάνω κάτω και δεν έλεγε να ηρεμήσει...εν τω μεταξύ, κάνει και κάτι βηχαλάκια επίτηδες, σαν κάτι να τον ενοχλεί και να θέλει να το βγάλει αλλά δεν μπορεί! για να δούμε τι θα δούμε...

Σέβη μου, θέλω πολύ να έρθω στη συνάντηση και να σας ξαναδω από κοντά! αλλά ενδέχεται να τα καταφέρω μόνο αν κανονιστεί για Παρασκευή...που μπορώ να έχω τη μάνα μου να τους κρατήσει...το Σάββατο δεν έχω άνθρωπο (εκτός του συζυγου που αποκλείεται να τους κρατήσει μόνος του:mad:- δεν το έχει κάνει και ποτέ εως τώρα:mad:)...για που λέτε?

Για τη βάφτιση, έτσι το φανταζόμουνα...ότι δηλαδή γίνεται κοινή κατήχηση και για τους δύο και μετά κάνει πρώτα ο ένας μπλουμ (ο άλλος μάλλον περιμένει ή γδύνεται) και την ώρα που ντύνουμε τον πρώτο βουτάει και ο δεύτερος...το γύρω γύρω στην κολυμπήθρα και τα τελευταία λόγια είναι πάλι κοινά και για τα δύο?

Έχω πάλι ερωτησούλα...ξεκινάμε κοτόπουλο αυτές τις μέρες...πως το κάνατε? το βράζατε κάθε μέρα ή βράζατε ένα ολόκληρο κοτόπουλο μαζί με τα λαχανικά και το χωρίζατε σε μερίδες? μετά κατάψυξη επιτρέπεται να το βάλουμε ή όχι? η πεθερά μου που της το έλεγα μου είπε να βράζω κάθε μέρα ξεχωριστές μερίδες κοτόπουλου...πως θα γίνει όμως αυτό?θα έχω κόψει το κοτόπουλο πριν το βράσω και θα το έχω στο ψυγείο? και για πόσο να αντέξει στο ψυγείο δηλαδή? πολλές απορίες μαζεμένες...

Ουφ...πάλι σεντόνι έγραψα και δεν είπα και όλα όσα ήθελα...είμαι πολυλογού, δεν μπορείτε να πείτε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Τζεμινάκι, αυτό για το χαλινό ποιος σας το είπε? εννοώ πως σας πρωτομπήκε η ιδέα? εγώ εδώ το διάβασα για πρώτη φορά...κανείς δεν μου το είχε αναφέρει...λέτε να πρέπει να το ψάξω και γω? πως καταλαβαίνεις ότι θέλει κόψιμο?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Κ τώρα θα γκρινιάξω!

μαμιέσαι ξανά Φούστη δία το φαλέκι σου μέσα!

Κλαψ κλαψ το κινητό μου ρε παιδιά! Πάει!

Έπεσε από τα κουλάδια μου κ οθόνη γιόκ... καπούτ εντελως!

Να το παω σε γερμανό, ή δεν θα νπορέσουν να βγάλουν άκρη λέτε?

Γιατί στην οθόνη μια θολούρα δείχνει!

Βασικά πρέπει να ψάξω στο σπίτι για συσκευή καθώτι τα είχα αποθηκεύσει στην σιμ μετά το πρηγούμενο κάζο του Νίκ.

Κ επίσης να βρώ το σιντι εγκατάστασης μπας κ τα βγάλω μόνη μου τα δεδομένα.

Μπλέξιμο γμτ!

Δεύτερον: επειδή μπορεί να είμαι εντελώς καμένο βούρλο εγώ να ρωτήσω εσάς?

Βάζεται χλωρίνη σε πιάτα, τάπερ, κατσαρόλες????

Θα μπώ φυλακή, γι αυτό ρωτώ!

Φτιάχνω ξανά κιμά με αστράκι. Όχι που δεν θα έκανα!

Λαέρτα τί είδες?

Καλτσάκι κάθε μέρα έφτιαχνα αρχικά, αλλά στην πορεία μαγείρευα κάθε δεύτερη μέρα! Ζήτω η χύτρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να χωριστούν τα μωρά, το σπίτι είναι μικρό και απο ηχομόνωση είμαστε... μαρβεγιέ!

Στην βάφτιση η κατήχηση είναι κοινή, τα βαφτίζουν το ένα μετά το άλλο (εδώ προσοχή γιατί αν ντύνεις το ένα σου μωρό χάνεις την βάφτιση του άλλου - ούτε την βάφτιση δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς άγχος) και μετά τα λόγια και η γύρα και πάλι κοινή.

Σελεστίν εγώ παίρνω κοτόπουλο στήθος, το κόβω σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζω στην κατάψυξη. Κάθε δύο μέρες παίρνω ένα κομμάτι και μαγειρεύω (βέβαια τώρα που μεγάλωσαν αλλάζουμε και με μοσχάρι και ψάρι και όσπριο). Κάνω μια μεγάλη κατσαρόλα και τους ταίζω με αυτό δύο μέρες. Έτοιμο φαί μαγειρεμένο δεν έχω βάλει στην κατάψυξη. Αλλά βέβαια είμαι στο σπίτι, δεν δουλεύω οπότε δεν με ενοχλεί να μαγειρεύω. Αν δούλευα ίσως το πράγμα να το χειριζόμουν αλλιώς.

Για το πάμπερς νομίζω οτι για να γίνει πιο εύκολο για όλους καλύτερα θα ήταν να είναι καλοκαίρι και επίσης τα μωρά να καταλαβαίνουν και να μιλάνε. Κάνω λάθος; Η αλήθεια είναι οτι πολύ θα ήθελα να τα ξεφορτωθώ τα καταραμένα τα πάμπερς, παλεύουμε κάθε φορά για την αλλαγή.

Εμένα το μπάνιο το αγαπάνε το πρόβλημα είναι να βγούμε απο εκεί....

ixhPp3.png

Στην βάφτιση η κατήχηση είναι κοινή, τα βαφτίζουν το ένα μετά το άλλο (εδώ προσοχή γιατί αν ντύνεις το ένα σου μωρό χάνεις την βάφτιση του άλλου - ούτε την βάφτιση δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς άγχος) και μετά τα λόγια και η γύρα και πάλι κοινή.

η κατηχηση ειναι κοινη και εμεις τα ξεντυσαμε μαζι..πρωτα μπηκε κολυμπηθρα ο γιος και μετα στο ιδιο νερο μπηκε η μικρη!τα ξεντυσα και εντυσα και τα δυο μαζι οποτε δεν εχασα λεπτο απο την βαφτιση!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Sοσόνι αρχικά μαγείρευα κάθε μέρα.

Τα κρέατα τα έκοβα μερίδες μαγειρέματος κ τα χώρίζα σε σακουλάκια στην κατάψυξη, οπότε κ έβγαζα κάθε μέρα.

Στην πορεία κάθε δεύτερη μαγείρευα.

Εδώ κ καιρό βάζω κ ζ γκανταψξ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα!

καλυτερα τα νεα απο το μετωπο,μαλλον δοντια ητανε αν και δεν εσκασε κανενα,θα δειξει,..θα τους παω και στο γιατρο εχουμε και εμβολιο παλι.

Τις προαλλες που πηγα να μου τα γραψει ,μου εγραψε 3 μεσα σε αυτα και το μμρ.

Νωρις δεν ειναι????????εγω λεω να τους το παω για αργοτερα,τι λετε??εσεις ποτε το κανατε??

νουνου να χαιρεσαι τα αστερια σου!!!πολυχρονα!!!!!!!!

ΥΓ.οσες δικαιουστε το επιδομα παιδιων κοιταξτε τις ημερονηνιες.Εχουν ξεκινησει και καταθετουν απο τι 3/9 και δεν ξερω μεχρι ποτε ισχυει για τα 2 παιδια.Ειναι περιπου 295 ευρω.Τωρα ποτε θα τα παρουμε αγνωστο αλλα λογικα μεχρι το τελος του χρονου.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας!!

Μου λείψατε! Ήταν ένα γεμάτο ΣΚ και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου! Το Σάββατο πήγαμε στο Ρέα που γέννησε η γυναίκα του νονού μας (του ενός και μοναδικού νονού που διαθέτουμε μέχρι στιγμής!! :D). Κάτσαμε εναλλάξ στην είσοδο με τα μωρά και φυσικά γίναμε το θέαμα για όποιον έμπαινε και έβγαινε. Την Κυριακή ανεβήκαμε βολτίτσα στον Υμηττό και πήγαμε προς τη μονή Καισαριανής. Πάρα πολύ ωραία, μέσα στη φύση και στα δέντρα σαν να μην είσαι στην Αθήνα!

Λοιπόν, ως συνήθως ό,τι προλάβω:

Καλώς ήρθατε οι καινούριες διδυμομανούλες! Να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας οι ήδη και με το καλό οι μέλλουσες!!

Νουνούκα χρόνια πολλά σε σένα για χτες και στα νουνουκάκια για σήμερα!!! Να τα χαίρεσαι! Να είστε όλοι ευτυχισμένοι, γεροί και τυχεροί!! Ζυγοί είστε και οι τρεις ή εσύ είσαι στους Παρθένους; Δεν τα ξέρω πολύ καλά. Μι του, Ζυγός, αλλά του Οκτώβρη!

Τζίνι, χλωρίνη ούτε στα ρούχα δεν βάζω. Μόνο στη λεκάνη της τουαλέτας και καμιά φορά στον κάδο. Ίσως είμαι υπερβολική αλλά τη θεωρώ πολύ επικίνδυνη. Γκαντεμιά με τα κινητά σου μωρέ! Πήγαινε το, ποιος ξέρει μπορεί να στο σώσουν!

Σελεστινάκι μου ελπίζω να βρείτε μια λύση με το μικρό σου! Κρίμα να ταλαιπωρείται τόσο μωρέ το μικρούλη! Γράψε μας τι σου είπε ο γαστρεντερολόγος. Το΄χω κι εγώ λίγο το άγχος με τη μικρή. Όλο βγάζει αλλά δεν γκρινιάζει και παίρνει βάρος. Τρώει τα πάντα πολύ λαίμαργα! Για το κοτόπουλο εγώ παίρνω τα φιλέτα στήθους τα χωρίζω στη μέση και μαγειρεύω το ένα και τα άλλα κατάψυξη. Τα ταϊζω 2 μέρες.

Ελίζακι περαστικά και κουράγιο!! Θα περάσει πού θα πάει!!

Νάκι χαίρομαι που είστε καλύτερα! Κι εγώ γενικά πιστεύω ότι τα μωρά δεν κλαίνε χωρίς λόγο. Τουλάχιστον αυτό έχω δει ως τώρα. Μη λέω και μεγάλες κουβέντες! Εύχομαι να συνεχίσετε πιο ήρεμα!

Ντακούλα πού είναι το βιντεάκι σου;; Δεν μπορώ να το δω η γκαβή αν και σε έχω φίλη! Βοηθήστε καλέ την άσχετη!!

Περνάω δύσκολες μέρες!!! Η πεθερά μου ξανάρθε μετά από ένα μήνα. Είχε κολλήσει ένα μικρόβιο στο μάτι και την είχαμε γλιτώσει. Τες πα θα ξανασυνηθίσω, τι να κάνω! Όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να το δω θετικά όλο αυτό :|:(.

Οι μπέμπες καλά είναι και η μικρή σχεδόν κατάφερε να μπουσουλήσει! Σούρνεται με την κοιλιά βέβαια αλλά πάει όπου θέλει πλέον και έχει γέλιο. Η άλλη η κακομοίρα δεν το χει με την πρόσθια κίνηση,μόνο πλαγίως. Αν είναι κάτι μπροστά της και το θέλει βάζει τα κλάματα!

Σέβη πήρα κι εγώ άδεια, όποτε κανονίσετε ok!

Archi, στείλε πμ όποτε μπορείς αν και γι αυτή τη βδομάδα ζορίζομαι λίγο.

Φιλούρς σε όλες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...