Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ένα εχω να πω. είμαι σουτ τυχερή με το θέμα του ύπνου στα παιδιά μου, αλλά παράλληλα είμαι κ σταθερή στις αντιδράσεις μου πάνω σε αυτό το θέμα.

νάκι όταν λες ασταμάτητα κλαμα το εννοείς;για το φαγητό εγώ

θα σου

Πω μήπως δεν είναι έτοιμα κ βγάζουν καινούργια δόντια ταυτόχρονα;

το πέρασα κ εγώ το φλας τηαμφισβήτησης!

δεν είσαι άχρηστη. ξεκόλλά!

τα λοιπά άλλη στιγμή. βλέπω

τη γοργόνας.

ΝΟΥΝΟΎ! ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΆ ΒΟΥΝΆ!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

εγω βρε κορίτσια οπως γνωριζετε πρεπει να εχω το ρεκορ στις ιωσεις και στα βραδυνα ξυπνηματα.Μιλαμε ο ένας κοιμαται ολο το βραδυ αλλα μετα τις διακοπες που γυρισαμε ξυπναει 4 με 4:30 και ζηταει γαλα!! Και τι να κανω για να μην ξυπνησει τον μεγαλο που είναι στο ίδιο δωματιο ? τον ταιζω.Αλλα το θεμα είναι ο μεγαλος που ξυπναει απειρες φορες...20-30!!! και το πρωι γαλα στις 5 με 5:30 και μετα ετοιμασια για παιδικο και εγω για δουλεια. Εχω γίνει ρεταλι,αυτες τις ημερες τα σαλια τρεχουν ακομα και στο πατωμα και στους 2 και ουρλιαζουν απο τον πονο,τους δίνω αναγκαστηκα πονσταν γιατι το ντεπον δεν τους κανει τιποτα και ακομα είμααστε στα 12 δοντάκια...:evil:

Διαφημίσεις

Νουνου να τα εκατοστησεις με υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Βιβουλα να σου ζησουν τα αντρακια σου! Γερα και ευτυχισμενα! Σε λιγες μερες θα τα εχετε κοντα σας!! Λιγη υπομονη ;) το ξερω ειναι δυσκολο.

p1Utp3.png

Bιβούλα να σου ζήσουν τα μπεμπέ!!!!!!!

Δεν έχω εμπειρία απο κοιτίδες, αλλά συμφωνώ με την λαέρτα: ξεκουράσου τώρα που μπορείς!

Πολύ καλό βάρος!

Σεβούσκα αρρωστήσατε κ εσείς?? Περαστικά γρήγορα!

Πού να δείς εμένα!

Λεν εγώ ξεκίνησα 57-58 κ νομίζω όταν είδα 72 ή τα 82?....(διότι τα μπερδέυω κ με την 1η εγκυμοσύνη) σταμάτησα τα πάρε δώσε με τη ζυγαριά.

Αποτελεσματικές οδηγίες για τοποθέτηση ορού στη μύτη:

Ξαπλώνουμε το τέκνο ανάσκελα στην αλλαξιέρα, καναπέ κλπο.

Με το αριστερό μας χέρι πιάνουμε κ τα δύο χεράκια του τέκνου χαμηλά στην κοιλιά του, ή στο ύψος του θώρακα του

Με το σώμα μας εγκλωβίζουμε τα πόδια του.

Έχουμε ήδη έτοιμη την αμπούλα ορού στο δεξί χέρι (οκ αντστρόφως ανάλογα τα χέρια για τις αριχτεροχέρες!!!) κ τη χώνουμε στο ρουθούνι.

Κάνουμε το ίδιο εναλλάξ κ για τα δύο ρουθούνια.

Ίσως σας βολεύει καλύτερα να είνια λοξά τοποθετημένο το παιδί απέναντι σας, αλλά όχι κάθετα σε σχέσή με τον κορμό σας.

Γουδ λάκ.

Ελίζα περαστικά κ σε εσάς! Πρώτη σας είναι? Είναι όλα αγχωτικά όταν συμβαίνουν για πρώτη φορά στα παιδιά μας.

Ποιό πήρες για μπάνιο αυτό το μπανάκι για δίδυμα? Το χαλί βεντούζα κ της θέσης τιμονάκια?

Δεν με βόλεψε καθόλου!

Χοπέ με κάλυψαν σε όλα οι κοπέλες. Εγώ 38+1.

Μην άγχεσαι!

Ανθή καλώς ήρθες! Δεν είχα τέτοιο θέμα με τα μωρά κ όταν πήγε να προκύψει επιβλήθηκα σταδιακά κ αμετάκλητα.

Αν μπορείς να κόψεις αυτό το χρόνιο συνήθειο του κουνήματος....! Τώρα αν είναι 5 λεπτά όσο της σέβης μικρό το κακό.

Αν είσαι τόσο απελπισμένη (που δεν συμφωνώ με αυτές τις τεχνικές)... έχει ένα κρεμαστό για τα κάγκελα της κούνιας με ψαράκια μπουρμπολήθρες κλπο η φίσερ πρισε που δεν σταματάει η μουσική. Μπας κ το κόψουν το συνήθείο? ή θα κόψουν το παιχνίδι????

Κατά τα άλλα συμφωνώ με λοβεμυ τουινς.

ΥΓ: σε πέρνει από άποψη ψυχικής ισορροπίας κ από άποψη χώρου να τα βάλεις σε ξεχωριστά υ/δ?

Αν νιώθω οτι είναι πίσω τα δίδυμα? Σε σχέση με την πρώτη κόρη ειδικά? Ουυυυυυ!

Άπειρες φορές έχω αναρωτηθεί, έχω θέσει ερωτήματα στο γιατρό κ εδώ στα κορίτσια.

Όλα θέλουν το χρόνο τους. Σε εμάς αν κ αρχικά η ελπίδα έδειξε να είναι μπροστάρης στο περπάτημα.... ο άλεξ μίλησε πιό καθαρά.

Η ελπίδα βάζει τα κουτάκια στο σωστό σχήμα τρύπας, ο άλεξ τα βάζει στο τελευταίο που του χώρεσε το προηγούμενο.

(σωπάτε κ ο μουγκοθόδωρας ελπίδα ξεκίνησε κ λέει πιό καθαρά λέξεις κ πιό δυνατά!)

Καλτσάκι δεν πρόσεξα αν άλλαξε το νερό στα δικά μου. Ούτε στο βίδεο φαίνεται.

Δεν νομίζω.

Κάτσε να μας πεί η πάπια που βάφτισε στην ίδια εκκλησία.

Μου κίνησες την περιέργια τώρα!

Ενα ένα βαφτίζονται, ένα ένα τα ντύνεις.

Γλορ τί κάνεις?/?

Κόψιμο πάνας? Δύσκολο το βλέπω με τα δίδυμα. Την άνοιξη καλοκαίρι θα το επιχειρήσω κ εγώ!

Ζίτα είσαι ο αρχηγός! Είστε ακόμα αρρωστούλια? Πες όχι!

Κόψε το γάλα στις 4 καλέ! τόσο ξενύχτι που έριξες, ρίξε λίγο παραπάνω μπας κ δείς χαϊρι.

Ωχ μακακία είπα! Ο με την κήλη είναι? Δώσε δώσε γάλα στο παιδί όποτε θέλει!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λαέρτη σήμερα έβαλα κατάψυξη σπακανόριζο.

(? Πέστε)

Τα παιδιά είναι καλύτερα, εγώ σκ@τά ολέ!

Με τσινάει κ ο λαιμός μου!

Έκανα κιμά για αύριο. Τί ζυμαρικό να βάλω? Να το κάνω σουπέ?

Φίλες μου σώθηκα! Κομμώτρια απέναντι μου!!!!! Αδερφή παλιάς μου συμμαθήτρια από το δημοτικό μετακόμισε απέναντι στο στενό.

ΟΚ, εξώλης κ προώλης η κομμώ (μη φανταστείτε καμιά θεά, το αντίθετο), αλλά δεν με αφορά ε?

Αρκεί να χτενίζει καλά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινιω στην χειροτερη περιπτωση να τα κουνησουμε τεταρτο αλλα πεφτουν ξερα κ δεν ειμαι σε θεση να το κοψω ακομα! αρκετη γκρινια εχουν στη μερα.....

Κ εσυ χαλια,ε; Περαστικα σου κουκλα!

Αυτο λεγαμε σημερα στις κουνιες,γονεις κ παιδια ολοι χαλια!!!!!!!

Διαφημίσεις

σεβη αφου ειναι τοσο λιγο καλά εισαι...αρκει που εχεις βρει τον τροπο τους...

τζινιω ολο κομμωση θα εισαι τωρα λοιπόν:tongue: Θα σου λεει και τα εξώλης η δικια σου και θα μαθαινεις νεα απ τον εξω κόσμο, τον εκτος παιδιων-παμπερς-μυξων κτλ!!! Να μας τα λες κι εμας να μη χανουμε την επαφη!!

Πάει ο κιμας και τον λιγουρευτηκα... Δε μου εχει τυχει με τη χυτρα να σ πω... ανοιξε τη σε λιγο και βλεπεις.

φαε λιγο μελακι μια το λαιμο.. και κοιμησου με κασκολ αν το αντεχεις...

μοριτσα καιρο εχεις να φανεις!! πως ειναι τα μωρα σου?

mpougos γτ ξυπνανε τοσο πολύ για γαλα?? Εγω λεω οταν θα δινω ξενο θα βρω την υγεια μου και θα κοιμουνται....δεν ισχύει??:shock::shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εσωτερικά είναι μαύρο κατάμαύρο το πρώην φαγητό.

Ο πάτος εξωτερικά μια χαρά είναι.

Πως θα φύγει η μπόχα στο σπίτι;

Κανέλά μπαστούνι βραστό έβαζα παλιά.

Αυτή τη μπόχα δεν το βλέπω να την εξαφανίζει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εσωτερικά είναι μαύρο κατάμαύρο το πρώην φαγητό.

Ο πάτος εξωτερικά μια χαρά είναι.

Πως θα φύγει η μπόχα στο σπίτι;

Κανέλά μπαστούνι βραστό έβαζα παλιά.

Αυτή τη μπόχα δεν το βλέπω να την εξαφανίζει.

θα ανοιξεις και θα ξεμυρισει...δε νομιζω να υπάρχει αλλη λυση...Τοσο πολύ μυρισε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...