Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα...

μμμμμ.... χαίρομαι γιατί το θέμα σήμερα - εκτός των γενεθλίων της nunu...θα ευχηθώ εντός ολίγου - είναι πολύ επίκαιρο!!!!

Τους κόλλησα ΚΑΙ τους δύο γμτ!!!!! :evil: Και έτσι, περνάμε την πρώτη μας ίωση.....

Ο Θ τους κρατάει κεφάλι και ένα χέρι, εγώ πέφτω από πάνω τους και κρατάω πόδια και το άλλο χέρι, ο Θ. βαράει τον ορό, τους αρπάζει για να τους γυρίσει και μετά εγώ αναλαμβάνω με το ρουφιχτήρι (αφού ο Θ. έχει εφαρμόσει την τεχνική 538... αλλιώς κεφαλοκλείδωμα). Και μετά από όόόόλη αυτή τη μάχη... ο Φιλιππάκος κρατάει μούτρα στη μανούλαααα... στον πατερούλη γιατί όχι???????????? :mad:

Την Παρασκευή το βράδυ που εκδηλώθηκε η ίωση στον Φίλιππο ήμουν στο τσακ να μπω μπας και ήταν καμιά σας μέσα για βοήθεια... δεν ήξερα τί να τον κάνω... δεν ήθελε τίποτα! - τη γλυτώσατε γιατί το pc ήταν στο δωμάτιο που κοιμόταν ο Θ. -. Ευτυχώς ξημέρωσε εκείνη η μέρα....

Το Σάββατο που πήγαμε Αθήνα για εμβόλια εννοείται πως τελικά δεν έκαναν όμως ευτυχώς βοήθησε η γιατρός με συμβουλές κλπ.

Το καλό είναι πως τα είδε μετά από δύο μήνες και τα βρήκε μια χαρά. Πήραν και τα δύο από 2πόντους (85 ο Φ και 83 ο Α) και ελάχιστο βάρος (μόλις 100gr έκαστος - 13600 ο Φ και 10500 ο Α) πράγμα πολύ καλό κυρίως για τον Φίλιππο ο οποίος όχι μόνο ξαναμπήκε στις φυσιολογικές καμπύλες ανάπτυξης ως προς το βάρος, μπήκε στην προτελευταία... (και έτσι έχει περιθώριο να φάει!!!! ). Αστειεύομαι! Απλώς, δε θα ήθελα να βρεθούμε ποτέ σε σημείο να χρειαστεί να προσέξω από πλευράς θερμίδων τη διατροφή του γι' αυτό και χαρήκαμε ιδιαίτερα... Έχει βαρύ σκαρί το αγόρι μου!!!!! Τώρα όμως με τον κήπο... γράφει χιλιόμετρα πάνω κάτω, πάνω κάτω... όλη μέρα!

Άσχετο... επανέρχομαι στο θέμα...

όταν άκουγα για παιδάκια συναχωμένα έλεγα απλά... περαστικά! Τώρα με τα δικά μου... ούτε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς να κάνανε!!! (φτου φτου, μακριά από 'μας)!!!! Τί πανικός είναι αυτός???? Τί στενοχώρια??? Λίγη μύξα και τα έχω βάψει μαύρα!!!!

Ενιγουεϊ.... Α ρε Τζίνι... κάπου έγραφες πως τράκαρες σε ένα φερερο και 'γω διάβασα φέρετρο... (ξανά φτου φτου, μακριά από εμάς)! Τι ατυχία -σκέφτηκα προς στιγμή - να τρακάρεις και το άλλο αμάξι να είναι .... τέλος πάντων!!!! Γέλαγα μόνη μου μετά....

Nunu...

englishwishes22.jpg

Ελένη μου... και 'γω πήρα 12-13 κιλά, τα οποία έχασα έως τον 6 1/2 μήνα για να τα ξαναπάρω μόλις επέστρεψα στη δουλειά!!!!! - αυτομουτζώνομαι κάθε πρωί μόλις δω τα μούτρα μου στον καθρέφτη!!!

Βιβούλα... συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσουν! Σύντομα να τα έχετε όλη μέρα και όλη νύχτα αγκαλιά (τρόπος του λέγειν)!!! Χαίρομαι που και'συ είσαι καλά! Εύχομαι επίσης να απόλαυσες τη γέννα και να είχες μια όμορφη εμπειρία.

Λαέρτα... είδα πρόσφατα κάπου στο ιντερνετ διάφορα όμορφα και παράξενα παιχνίδια για το μπάνιο (όμως για πιο μεγάλα ίσως παιδιά..πχ που κολλάνε στον τοίχο πάνω από την μπανιέρα, τα βάζεις σε σειρά κλπ) ενώ σαν ιδέα είχαν επίσης να χρωματίζεις το νερό της μπανιέρας με διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής!!!! Εμείς ακόμα τα βάζουμε ένα ένα στο μπανάκι τους (το οποίο είναι πάνω σε βάση και σώζουμε έτσι τη μέση μας). Όμως θέλω το ΣΚ να δοκιμάσω να τα βάλω και τα δύο στη μπανιέρα μαζί (έχω πάρει ένα χαλάκι με διπλά καθισματάκια). Γιατί θέλουν και τα δύο να κάθονται περισσότερο στο μπάνιο και αργούμε να τελειώνουμε κάθε μέρα... έτσι όμως, και τα δύο μαζί, θα έχουμε πιο πολύ χρόνο.... Πάντως ούτε μένα τους αρέσει να λούζονται. Κυρίως ο Φίλιππος δε θέλει να πέφτει νερό στο κεφάλι του!!!

Παπίτσα...θα δω το videακι στο σπίτι. Πάντως διάβασα από τα κορίτσια τα καλύτερα!!!!

Σέβη, εχθές ήμουν στα μέρη σου... είχε δροσούλα!

Κρίμα που δε θα είμαι στη συνάντηση αυτή τη φορά!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!Βιβούλα να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.Έχω καιρο να γράψω ,τελευταια φορά σας ρώτησα για την αμνιο/ση.Τελικά την έκανα κ τα αγόρια μου είναι μια χαρά.Βαδίζουμε στην 29η εβδομάδα κ λίγο αγχώθηκα.Καταρχήν θέλω να σας ρωτήσω σε ποια εβδομάδα γεννήσατε εσεις.Εμένα μου είπε οτι μετά την 32η ειμαστε πιο ανετοι. Αν τυχον σπάσουν τα νερά θα προλάβω να παω στην κλινική,ειμαι περίπου 50 λεπτά μακρια.Οι φίλες μου πρόλαβαν κ όλα καλά αλλά εγώ με τα δίδυμα δεν ξέρω πως θα είναι.Έχω κ μια άσχημη εμπειρία απο φίλη σε παρόμοια κατάσταση..

Δεύτερον όλα τα δίδυμα μπαίνουν θερμοκοιτίδα ή έχει σχέση με τα κιλά τους;Ειναι επικίνδυνες οι θερμοκοιτίδες;Ακούω πως κάποια παιδάκια είναι και ένα μήνα στις κοιτίδες αυτό τι κόστος συνεπάγεται;Είναι μέσα στο γενικό πακέτο ή extra;Σας ζάλισα πρωι-πρωι....

Καλημέρα κορίτσια!

Και εγώ διδυμομανούλα - και πολύ ταλαίπωρη. Μιλήσαμε ξανά όταν ήμουν έγκυος αλλά στην πορεία χάθηκα. Έχω δύο αγοράκια 14 μηνών και μας έχουν ταράξει! Είμαι απελπισμένη για συμβουλές σχετικά με τον ύπνο... Για να κοιμηθούνε θέλουν κούνημα στην αγκαλιά (είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ) και μετά όλο το βράδυ ξυπνάνε, πότε ο ένας, πότε ο άλλος πότε και οι δύο μαζί και θέλουν να τους κουνάμε όλη την νύχτα. Έτσι η ταλαίπωρη μάνα την βγάζω στον καναπέ κουνώντας όλη νύχτα ένα μωρό που κάθεται και με κοιτάζει με γουρλωμένα τα μάτια. Κορίτσια βοήθεια, έχουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι απο τον Μάιο....

Και φυσικά όλοι έχουν να πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους και να δίνουν συμβουλές απο έξω αλλά δεν ξέρουν όπως εμείς πως είναι να έχεις ΔΥΟ μωρά...

ixhPp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!!Βιβούλα να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.Έχω καιρο να γράψω ,τελευταια φορά σας ρώτησα για την αμνιο/ση.Τελικά την έκανα κ τα αγόρια μου είναι μια χαρά.Βαδίζουμε στην 29η εβδομάδα κ λίγο αγχώθηκα.Καταρχήν θέλω να σας ρωτήσω σε ποια εβδομάδα γεννήσατε εσεις.Εμένα μου είπε οτι μετά την 32η ειμαστε πιο ανετοι. Αν τυχον σπάσουν τα νερά θα προλάβω να παω στην κλινική,ειμαι περίπου 50 λεπτά μακρια.Οι φίλες μου πρόλαβαν κ όλα καλά αλλά εγώ με τα δίδυμα δεν ξέρω πως θα είναι.Έχω κ μια άσχημη εμπειρία απο φίλη σε παρόμοια κατάσταση..

Δεύτερον όλα τα δίδυμα μπαίνουν θερμοκοιτίδα ή έχει σχέση με τα κιλά τους;Ειναι επικίνδυνες οι θερμοκοιτίδες;Ακούω πως κάποια παιδάκια είναι και ένα μήνα στις κοιτίδες αυτό τι κόστος συνεπάγεται;Είναι μέσα στο γενικό πακέτο ή extra;Σας ζάλισα πρωι-πρωι....

Χόουπ εγώ γέννησα μόλις μπήκα στην 36η εβδομάδα. Θερμοκοιτίδα μπήκε μόνο ο μεγάλος (γεννήθηκε 2600 αλλά είχε πρόβλημα με το αναπνευστικό του). Ο μικρός αν και μόνο 2300 δεν χρειάστηκε. Στην μονάδα τα κράτησαν 16 μέρες και μετά τα πήρα σπίτι. Δεν πλήρωσα τίποτα επειδή γέννησα στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη και φαντάζομαι πως τα κάλυπτε η ασφάλεια (ήμουν τόσο σαστισμένη και χαμένη εκείνο τον καιρό που για να είμαι ειλικρινής το άφησα στον άντρα μου και δεν ασχολήθηκα καθόλου)... Νομίζω οτι αν τα μωράκια γεννηθούν πολύ πρόωρα χρειάζονται θερμοκοιτίδα αν και πάλι έχει να κάνει με το αν μπορούν να ανασάνουν και να φάνε μόνα τους.. Αν γεννήσεις σε κλινική νομίζω οτι η θερμοκοιτίδα είναι έξτρα και είναι και πολύ ακριβή.

ixhPp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές κοπέλες!!!

καλημερα κοριτσια!!!γραφω πλεον εδω επισημα ως διδυμομανουλα!!!γεννησα την τριτη στις 3 το πρωι!!!τα αγορια μου χρειαστηκαν βοηθεια και μπηκαν στη ΜΕΝΝ για λιγο με οξυγονο...μετα πηγαν διπλα με ορους μονο και τωρα ειμαστε στα κουνακια και παμε 3 φορες την ημερα και τα ταιζουμε...αν εχετε παρομοια εμπειρια πειτε μου σας παρακαλω...εσεις ποσο μεινατε στα κουνακια?εχω σαλταρει μιλαμε!

Βιβούλα να σου ζήσουν να έχετε μόνο καλές στιγμές και πολύ αγάπη!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!γεννησα 35+6...τα μωρα μου γεννηθηκαν ο ενας 2650 και ο αλλος 2350...απο βαρος καλα παμε!

Τα κιλά τους είναι πολύ καλά, αν ήσουν σε δημόσιο νοσοκομείο (και δεν είχαν άλλο θέμα, τρώνε με το μπιμπερό ικανοποιητική ποσότητα) θα σας είχαν βγάλει ήδη. Τώρα στα ιδιωτικά είναι μια άλλη ιστορία, υπάρχουν περιπτώσεις εδώ στο φόρουμ που ενώ μπορούσαν να βγουν τα κρατάγανε για τα λεφτά εφόσον τα παίρνουν από το ΙΚΑ.

Πιστεύω πολύ σύντομα ότι θα τρέχετε!!!!:P:p

Εγώ γέννησα 35+3 και με βάρη 2300 και 2080 καθίσαν κάπου στις 5 μέρες απλή παρακολούθηση. Στις 32 εβδομάδες μπορείς να γεννήσεις χωρίς φόβο αλλά σίγουρα θα χρειαστούν θερμοκοιτίδα και μάλιστα κοντά στον μήνα. Τα έξοδα της θερμοκοιτίδας πληρώνονται από το ΙΚΑ και ας είσαι σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Άγχος δεν πρέπει να έχεις, είτε με προβληματικές εξετάσεις είτε με πονάκια, είτε σπάσουν τα νερά είναι πολύ σπάνιο να πάς τρέχοντας στο νοσοκομείο. Πιστεύω και για αυτό με το που κλείσεις την 34η εβδομάδα θα προγραμματίσεις πότε θα πας και θα είσαι κούλ. Να κλωσήσεις μέχρι τις 36 κυρία μου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. αα·α και οχι δεν χρειάζονται όλα τα διδυμάκια θερμοικοιτίδα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Και εγώ διδυμομανούλα - και πολύ ταλαίπωρη. Μιλήσαμε ξανά όταν ήμουν έγκυος αλλά στην πορεία χάθηκα. Έχω δύο αγοράκια 14 μηνών και μας έχουν ταράξει! Είμαι απελπισμένη για συμβουλές σχετικά με τον ύπνο... Για να κοιμηθούνε θέλουν κούνημα στην αγκαλιά (είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ) και μετά όλο το βράδυ ξυπνάνε, πότε ο ένας, πότε ο άλλος πότε και οι δύο μαζί και θέλουν να τους κουνάμε όλη την νύχτα. Έτσι η ταλαίπωρη μάνα την βγάζω στον καναπέ κουνώντας όλη νύχτα ένα μωρό που κάθεται και με κοιτάζει με γουρλωμένα τα μάτια. Κορίτσια βοήθεια, έχουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι απο τον Μάιο....

Και φυσικά όλοι έχουν να πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους και να δίνουν συμβουλές απο έξω αλλά δεν ξέρουν όπως εμείς πως είναι να έχεις ΔΥΟ μωρά...

Γράφαμε παράλληλα και δεν είδα το μήνυμα σου!!

Είναι θέμα ο ύπνος...Εγώ κοιμήθηκα σερί στους 17 μήνες εφόσον είχα δοκιμάσει όλες τις μεθόδους κατέληξα στην εξης: Εφόσον αντιλήφθηκα ότι η παιδεύτρα η θυγατέρα μου (ο μικρός κοιμόταν σερί από 8 μηνών) δεν είχε κάτι άλλο (πόνους, πυρετό, λερωμένα κλπ) έβαλα το παρκοκρέβατο στο δωμάτιο μας, και όποτε ξύπναγε της λέγαμε σσσσσσςςςςςς Νικολέττα, ώρα για νάνι. Το πρώτο βράδυ παραξενεύτηκε γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε, το δεύτερο βράδυ μας άκουσαν τα προάστια (εμείς το χαβά μας σσσσςςς) και από το τρίτο βράδυ δεν ξαναξύπνησε! Φυσικά κατα καιρούς χάνει την πιπίλα θέλει νερό κλπ αλλά αυτά είναι πταίσματα μπροστά στα τρίωρα που έμενα ξύνια και προσπαθούσα να την κοιμίσω και μετά να πάω για δουλειά. Επίσης μόλις καταλήξαμε με αυτό αρχίσαμε να μην τα κοιμίζουμε στην αγκαλιά, απλά τα αφήναμε στην κούνια..." καληνύχτα φιλάκια και νάνι" πάλι δεν περάσαν τρεις μέρες και εκπαιδευτήκανε. Η συμβουλή είναι οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις να είναι αποφασισμένη, Μην πισωγυρίσεις γιατί οσμίζονται την αμφιβολία!! σατανικά πλασματάκια μας παίζουν παιδί μου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γειά σας, κοριτσάρες!!!

χάθηκα αυτές τις μέρες, γιατί δεν είχα βοήθεια με τα μωρά και έτρεχα σαν πανικόβλητη...τι κούραση θέε μου!!!σήμερα θα τα κρατήσει λίγο η πεθερά μου να πέσω να ξεράθώ 2-3 ώρες, μιας και εννοείται πως το βράδυ με ξενύχτησαν πάλι και είμαι στο πόδι από τις 4...:mad::mad::mad:

Νουνούκα, χρόνια σου πολλά!!! χιλιόχρονη!!! και να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! καλέ εσύ γιατί πρέπει να λες την ηλικία σου? άλλο πάλι και αυτό!!! είμαι όσο θέλω θα λες...!!!:D:D:D

Βιβούλα, να σου ζησουν τα διδυμάκια σου!!! με το καλό να τα πάρεις στο σπίτι!!! εμένα γεννήθηκαν 33 εβδομάδων 2080 ο ένας και 1770 ο άλλος, οπότε κάτσαμε στις θερμοκοιτίδες συνολικά περίπου 20 μέρες...τα δικά σου όμως είναι μεγάλα μωρά, οπότε υπολόγισε σε λίγες μέρες ότι θα τα πάρεις!!!

Από κιλά πήρα 17 και μέχρι τώρα έχω χάσει μόνο τα δέκα...πρόσφατα ξεκίνησα διατροφή μήπως μπορέσω να χάσω και τα υπόλοιπα...για να δούμε!!!

Hope, καταρχήν μην αγχώνεσαι...όλα καλά θα πάνε!!! το εάν ένα παιδάκι χρειαστεί θερμοκοιτίδα ή όχι είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων...καταρχήν, εάν είναι πρόωρο πριν τις 35 εβδομάδες μάλλον θα το βάλουν θερμοκοιτίδα έστω και για λίγο προληπτικά...μετά έχει να κάνει με τα κιλά...αν έχει γεννηθεί λιγότερο από 2 κιλά επίσης μπαίνει θερμοκοιτίδες μέχρι να ξεπεράσει αυτό το βάρος ή μέχρι να μπορεί να φάει με το μπουκάλι τουλάχιστον 50 μλ σε κάθε γεύμα, ώστε να είναι σίγουρο ότι θα σιτίζεται σωστά όταν φύγει από το μαιευτήριο...εμείς πήραμε τους δικούς μας 2100 τον μικρό και 2250 τον μεγάλο...όσο για την απόσταση από το μαιευτήριο, επίσης δεν πρέπει να σε αγχώνει...όταν έσπασαν τα νερά, πήρα τηλ. τη μαία μου και μου είπε να είμαι στο μαιευτήριο σε 1 ώρα...εγώ έκανα1/2 ώρα να ετοιμαστώ και άλλη 1/2 ώρα να φτάσω, αλλά γέννησα 5 ώρες αφότου έφτασα, δηλαδή συνολικά 6 ώρες αφότου είχαν σπάσει τα νερά!!! οπότε νομίζω δεν υπάρχει θέμα...ωστόσο, για να μην αγχώνεσαι, καλό είναι να το συζητήσεις και με τον γιατρό σου...και οπωσδήποτε να έχεις έτοιμα τα πράγματα σου, ώστε να μην φας χρόνο να ετοιμαστείς...όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!

Ανθή μου, σε καταλαβαίνω...και γω με τους δικούς μου ακόμη ξενυχτάω...σήμερα είμαι στο πόδι από τις 4!!! μέχρι τις 6 ήταν ξύπνιος ο μικρός και στις 6 που επιτέλους κοιμήθηκε ξύπνησε ο μεγάλος...δράμα η κατάσταση δηλαδή...δε δοκιμάζεις να μην τους κουνήσεις ένα μεσημέρι ή βράδυ? να δεις αντιδράσεις? φαντάζομαι ότι θα κλαίνε, αλλά κάποια στιγμή δε θα κοιμηθούν? επίσης, εμείς βάλαμε στην κούνια του ενός ένα φωτάκι με μουσική και αστεράκια και κάθεται και το χαζεύει μέχρι να τον πάρει ο ύπνος...θέλω να πω, μήπως να έψαχνες καμιά εναλλακτική στο κούνημα?

Παπίτσα, δεν το είδα ακόμη το βιντεάκι σου, αλλά θα το δω...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

hope, τις θερμοκοιτίδες τις καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία και στις ιδιωτικές κλινικές! εμείς πληρώσαμε μόνο το 13%, δηλαδή το ΦΠΑ που ήταν ψίχουλα σε σχέση με το κόστος της θερμοκοιτίδας (το κόστος της θερμοκοιτίδας ήταν 150 ευρώ η απλή παρακολούθηση και 300 ευρώ η εντατική ανά ημέρα το κάθε παιδί!!!)...αν δεν καλύπτονταν από το ταμείο, θα είχαμε πέσει από τον 6ο (που ήταν και το δωμάτιο μου στο μαιευτήριο)!!!

Ερωτησουλα...πως βαφτίζονται τα δίδυμα? και τα δύο μαζί ή όλη η διαδικασία για το καθένα χωριστά? φαντάζομαι ότι μπαίνουν χωριστά στην κολυμπήθρα, αλλά πριν και μετά η διαδικασία είναι ενιαία?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

NUNUUUUUUUUUUUUUUU Χρόνια Πολλάααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την οικογένεια σου και φυσικά τα γλυκά νουνουκάκια!@ Άυριο οι ευχε΄ς για τα διδυμάκια . Σήμερα είναι η δικιά σου μέρα!!!

:P:p:p:p;);););)

Διαφημίσεις

Τρελοκοριτσο τελικα στην αλλαξιερα πολυ ξυλο τρωω κ πριν τον εβαλα στο χαλι....εεε σχεδον τα ιδια!!!!!!

Να ερθει ο μπαμπας μας να του βαλω otrivin να ηρεμησει λιγακι!!!

Ελιζα τελικα δεν την γλυτωσαν τα αγορια σου......τι συμβουλες σου εδωσε η γιατρος; για τον ορο;

Περαστικα τους!!!

Απο ποτε σου σταματησε ο Φιλιππακος να παιρνει βαρος;

Την επομενη φορα που θα εισαι στα μερη μας,παρε με τηλ!!!

Hope οντως πολλες οι ερωτησεις σου αλλα δεν μας ειπες σε τι νοσοκομειο θα γεννησεις; δημοσιο η ιδιωτικο!!!! ολα μετρανε!!!

Anthi να σου ζησουν τα αγορινια σου....οταν μαθεις πες μου κ μενα.....πρωι-μεσημερι-βραδυ κουνημα αλλα κοιμουντε σε 5 λεπτακια μεσα!!!

Celestine τελικα καμια δεν κοιμαται;;; τι κακο κ αυτο;;;

Θα ερθεις στην συναντηση;;; θα ερθει κ η συμπεθερα σου!!!

καλα ποσα γραψατε παλι??

πινοντας ενα ποτηρι βαλεριανα και προσπαθωντας να καλμαρω τα νευρα μου(δεν νομιζω βεβαια οτι α αποφυγω τα λεξοτανιλ) εψαχνα την τελευταια μου αναρτηση και ειδα οτι ηταν 19/9 και τωρα εχουμε 24!!μαλιστα....δηλ ταπαιδια μου κλαινε4 μερες.

απο τοτε και μεχρι σημερα(ποιος ξερει αν θα σταματησουν κιολας ) μονο κλαινε.

κλαινε,κλαινε,κλαινε........και δεν σταματανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα ο μικρος ειναι απελπισια.

δεν τρωνε ,δεν κοιμουνται ΜΟΝΟ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.

χθες δεν αντεξα,εδωσα ντεπον αλλα δεν υπηρξε καμια απολυτως βελτιωση,μαλλον χειροτερα ηταν.

το μεσημερι τρελαθηκα την ωρα του φαγητου,παλι μονο εκλαιγαν,γυριζαν το κεφαλι,επεφτε φαγητο παντου, και το στομα να μην ανοιγει!!

ε,μου γυρισε το ματι και πεταξα το πιατο απο την πορτα.Οκ χασαμε ενα πιατο,αλλα ευτυχως που δεν περνουσε κανενας Χριστιανος.

και ρωταω γιατι κανουν ετσι?????γιατι δεν εχω καταφερει να στρωσω τον υπνο του μικρου???γιατι ειναι τοσο γκρινιαρης ,ειναι δικο μου το φταιξιμο??

τοσο αχρηστη μανα ειμαι???

τοσο πια???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

anthi,μην τα κουνας ...οσο το κανεις τοσο θα το ζητανε!!!δεν κουνησα ουτε 2 λεπτα τα παιδια μου καικαποια στιγμη που η μικρη μου ηθελε αγκαλια και εκλαιγε...πηρα το βιβλιο"κοιμησου παιδι μου"το εφαρμοσα 2 μερες και αυτο ηταν!πρεπει ομως νασαι αποφασιστηκε και να μην κανεις πισω!εγω την αφησα μεχρι και εμετο να κανει απο το κλαμμα...της αλλαξα ρουχα και σεντονια και ξανα στο κρεββατι!μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα εχουμε αναγκη απο ελαχιστη ξεκουραση!!!!

naki μου,υπομονη!φαση ειναι και θα περασει.αν δεν θελουν να φανε μην τα πιεζεις το μονο που θα καταφερεις θαναι να νευριασεις η αυτα να κανουν εμετο...

nunu,χρονια πολλα και καλα!!να χαιρεσε τα παιδακια σου!!

HOPE,εγω γεννησα 34κ 2.γεννηθηκαν 1720 και 1920γρ.μπηκαν προληπτικα και μονο θεμοκοιτιδα γιατι επιασαν αμεσως μπιμπερο αν και μικρα και δεν αναπνευστικα προβληματα.τα πηρα σπιτι 1900γρ το καθενα!!!

ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

τι να σου πω??και εμενα ο μικρος αντι να στρωνει με τον υπνο γινεται ολο και χειροτερος.Δεν τον κουναω (μονο σε στιγμες τρελης απελπισιας) αλλα ξυπναει ειτε για να πιει νερο ή γιατι δεν ξερει τι θελει πανω απο 5 φορες το βραδυ.

αν βρεις εσυ κανενα κολπο πες μου.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

NAKI τι έπαθαν τα αγορίνια? μήπως πονάνε? μήπως είναι δοντάκια?

Επειδή κι εγώ είχα ένα θέμα με την μικρή μου όταν βέβαια ήταν πολύ πιο μικρουλα...............μήπως είναι τίποτα τα αυτάκια τους? γιατί κι εμένα τότε θυμάμαι έκλαιγε ασταμάτητα 3-4 μέρες χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα.......ούτε πυρετό ούτε κρύωμα.........τίποτα.Δεν έτρωγε, το ντεπόν δεν την έπιανε...... Και τελικά πονάγανε τα αυτάκια της. Είχε ωτίτιδα. Δεν ξέρω. Απλά ρωτάω. Μήπως??/΄?????

Πάντως σίγουρα κάτι τους φταίει. Δεν μπορεί έτσι χωρίς λόγο. Και δεν νομίζω ότι κάτι δεν κάνεις εσύ σωστά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...