Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

Παρασκευή πήρα άδεια και σ.κ χάθηκα!! Αύριο πάλι άδεια!!

Λοιπόν ζω ένα δράμα το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω. Δε μου φτάνανε όλα τα της βάφτισης, η νέα δουλειά του σύζυξ (απογευματινό ωράριο και σ.κ) ξεκίνησα να κάνω και γενική στο σπίτι.

Να σας πω ότι σήμερα έχω γενέθλια!!! χεχε!! κλείνω τα 33!!! Πρέπει να λέω 34 μη λαλήσω;

Και αύριο έχουν γενέθλια τα νουνούκια μου!! Οδηγούσα σήμερα για δουλειά (πάλι δε ξύπνησα να πάρω υπηρεσιακό) και σκεφτόμουν ότι εντάξει μας συμβαίνουν γκαντεμιές και ατυχίες αλλά ο θεός μας χάρισε τα παιδάκια μας και όλα θα πάνε καλά!!!!

Τα νέα σας τα ψιλό διάβασα και πολύ στα πεταχτά!! αυτό που δεν παρέλειψα να δω με μέγιστη προσοχή είναι το βιντεάκι των παπιών που απλά είναι ΤΕΛΕΙΑ!! εκεί δε που αρχίζει και γελάει ο ριβ (;) πέθανα και γω!! είναι καταπληκτικά τα μωρά και λέω σίγουρα στο μέλλον θα ασχοληθούν με μουσική!!! Ποιος από τους δυο σας παίζει;

Κατά τ άλλα πνίγομαι και ακόμα δεν έχω καταλήξει με γλυκό!:P:p

σας φιλώ τα λέμε αργότερα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις συναδελφισσες!!

τα μικρα χαζευουν στην τηλεοραση πινοντας γαλα και ειπα να πω μια καλημερα!!!

το τρεξιμο της βαφτισης ειναι μεγαλο και εγω τα χα κανει και ολα μονη μου!!!μπομπονιερς και δωρακια για τα παιδακια...πολυ κουραση....

nunu,χρονια πολλα και καλα!να χαιρεσε την οικογενεια σου!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα διδιμομανουλες και μελλουσες μανουλες.. τι κανετε???

εμεις σε γενικες γραμμες καλα.. εχω προβλημα με τις φλεβες τον ποδιων μου και σπανε τωρα στην εγκυμοσυνη... αυτο που με αγχωνει ειναι οτι δεν εχω βαρυνει ακομα και ηδη ποναω... αμα βαρυνω τι θα γινει???? ειμαι απανω 2 κιλα.. ξεκινησα 52 και τωρα ειμαι 54..

ο γυναικολογος λεει οτι θελει να παρω 14 κιλα... ο αγγειολογος μου λεει να προσπαθησω να μην παρω τοσα πολλα κιλα... οτι να ναι...:?

καροτσι μαλλον καταληξαμε... μας αρεσει της mothewcare το τριτροχο...κανει 390 ευρω και ειναι απο νεογεννητα...θα παμε απο εβδομαδα να δουμε αν χωραει στο αυτοκινητο μας..

αλλιως μπορει να παραγγειλουμε το τφκ το twinner duo.. ρωτησα τον κατασκευαστη και που ειπε οτι αυτο το καροτσι ειναι απο εξι μηνων και αμα το θελω απο 0 μηνων θα πρεπει να παρω και τα πορτ- μπεμπε.. γυρω στα 900 ευρω μας βγαινει μαζι με τα μεταφορικα..

ασχετο ποσα κιλα πηρατε στην εγκυμοσυνη σας????

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Νουνουκα 33 λες,σε 6 μηνες 33 1/2 κ σε 1 χρονο 34......:P:lol:

Ελενη εγω πηρα 8 κιλα...αλλα επειδη ηταν καλοκαιρι το ειχα ριξει στα φρουτα....ηταν η κοιλια τουμπανο,δεν πολυετρωγα κιολας!!!

Δυσκολη νυχτα ειχαμε....το μικρο με τα δοντια,το μεγαλο μπουκωμενο κ με μυξουλες.....ολε ολε ολε.....

Καλημερα!!!!!

τζίνιους έλεγχο σχεδίων, τι νόμιζες; :tongue:

gemini και να φανταστείς ότι άντεχα το ξενύχτι ... πάνω στην ώρα που θα σε ρωτούσα γιατί δεν πας για ύπνο.. καληνύχτα!

ε μα το ειχα παρακανει κι εγω με το ξενυχτι!! Χωρις λογο κιολας!

P;άρε σου λέω τέτοια παπουτσάκια μόνη σου (έχω δεί σε τζάμπο) κ γέμισέ τα κουφέτα!

Πιάνο κ νύχι δεν συνδυάζονται. Γλιστράς κ δεν έχεις εκτός από επαφή με τα πλήκτρα, καμία προσέγγιση στην τεχνική που απαιτείται για την εκτέλεση.

ναι καλά λες....ειπα για τον αντιχειρα γτ αυτο θυμομουν...αλλά υπαρχει μια διαφορα...εγω γρατζουναγα σαν τα παπακια ενω εσυ παίζεις:tongue:

Πάω κ εγώ για ύπνο. Είμαι με σταγόνες. Μπούκωσα μαμώ το κέρας της ψείρας!

ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα...

νουνουκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι επιθυμεις να το βρεις και να χαιρεσαι και τα παιδακια σου! Γενεθλια με 1 μερα διαφορά? σουπερ!!

τι 34 καλέ?? Θα λες εκλεισα τα 33 και παω στα 32:tongue:

Μη φρικαρεις με τη βαφτιση. κουλ λεμε και ολα θα γινουν!

ελενη εγω πηρα 10-12 κιλα και τα εχασα αμεσως...αλλά μετα τα ξαναπηρα με το θηλασμο (εδω πρεπει να βρω εμοτικον που μουτζώνει!!)

Κι εμενα μου αρεσε το καροτσι της mothercare...αλλά τελικα πηραμε το τφκ. Και να σου πω τα βαλαμε απο 0...νομιζα οτι ειναι ετσι, αφου πεφτει τελειως η πλατη....

κι εγω ετσι κάνω!

Δυσκολη νυχτα ειχαμε....το μικρο με τα δοντια,το μεγαλο μπουκωμενο κ με μυξουλες.....ολε ολε ολε.....

Περαστικά σας!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα διδιμομανουλες και μελλουσες μανουλες.. τι κανετε???

εμεις σε γενικες γραμμες καλα.. εχω προβλημα με τις φλεβες τον ποδιων μου και σπανε τωρα στην εγκυμοσυνη... αυτο που με αγχωνει ειναι οτι δεν εχω βαρυνει ακομα και ηδη ποναω... αμα βαρυνω τι θα γινει???? ειμαι απανω 2 κιλα.. ξεκινησα 52 και τωρα ειμαι 54..

ο γυναικολογος λεει οτι θελει να παρω 14 κιλα... ο αγγειολογος μου λεει να προσπαθησω να μην παρω τοσα πολλα κιλα... οτι να ναι...:?

καροτσι μαλλον καταληξαμε... μας αρεσει της mothewcare το τριτροχο...κανει 390 ευρω και ειναι απο νεογεννητα...θα παμε απο εβδομαδα να δουμε αν χωραει στο αυτοκινητο μας..

αλλιως μπορει να παραγγειλουμε το τφκ το twinner duo.. ρωτησα τον κατασκευαστη και που ειπε οτι αυτο το καροτσι ειναι απο εξι μηνων και αμα το θελω απο 0 μηνων θα πρεπει να παρω και τα πορτ- μπεμπε.. γυρω στα 900 ευρω μας βγαινει μαζι με τα μεταφορικα..

ασχετο ποσα κιλα πηρατε στην εγκυμοσυνη σας????

Αυτό της μάδερκεερ δεν χωράει σε όλα τα ασανσέρ, συνεπώς αν μένεις σε πολυκατοικία έχε το νου σου. Το τφκ κάνει από νεογέννητα γιατί πέφτει εντελώς το κάθισμα σχεδόν σε 0 μοίρες κι εγώ το χρησιμοποιώ από 2 εβδομάδων που τα έβγαλα έξω βόλτα για πρώτη φορά. Τα πορτ μπεμπέ κατά τη γνώμη μου είναι καλά αν έχεις λεφτά για πέταμα ή δεν σε νοιάζει να τα σκάσεις αλλιώς βολεύεσαι και χωρίς αυτα.

Έχω το ρεκόρ του φόρουμ- πήρα 26 κιλά και δεν το μετανιώνω. Δεν έτρωγα παγωτά και σουβλάκια αλλά τα κιλά μαζευόντουσαν. Μου πήρε 13+ μήνες να τα χάσω όλα και ζορίστηκα πάρα πολύ.

Ελενη εγω πηρα 8 κιλα...αλλα επειδη ηταν καλοκαιρι το ειχα ριξει στα φρουτα....ηταν η κοιλια τουμπανο,δεν πολυετρωγα κιολας!!!

Αμάν, δεν θέλω τέτοια!!! Που την άρπαξε το αστεράκι όμορφο? Κι εμείς πάντως δύσκολη νύχτα είχαμε. Στη γωνία γαυγίζαν μέχρι τις 02:30 και μετά τη σκυτάλη την πήραν τα μωρά. Α ου α ου...

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα κοριτσια!!!γραφω πλεον εδω επισημα ως διδυμομανουλα!!!γεννησα την τριτη στις 3 το πρωι!!!τα αγορια μου χρειαστηκαν βοηθεια και μπηκαν στη ΜΕΝΝ για λιγο με οξυγονο...μετα πηγαν διπλα με ορους μονο και τωρα ειμαστε στα κουνακια και παμε 3 φορες την ημερα και τα ταιζουμε...αν εχετε παρομοια εμπειρια πειτε μου σας παρακαλω...εσεις ποσο μεινατε στα κουνακια?εχω σαλταρει μιλαμε!

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Συγχαρητήρια, Βιβούλα!!! Και σ'εψαχνα!!! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου και να τα απολαμβάνεις παντού και πάντα! Δεν μας είπες βάρος, ηλικία κύησης κτλ για να συγκρίνουμε εμπειρίες. Αν θες, μας λες... Στο ενδιάμεσο όμως, κράτα γερά, σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη και μάζευε δυνάμεις για τη χαρντκορίλα που θα ακολουθήσει στο σπίτι από'δω και πέρα! :P:p:p:p

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!γραφω πλεον εδω επισημα ως διδυμομανουλα!!!γεννησα την τριτη στις 3 το πρωι!!!τα αγορια μου χρειαστηκαν βοηθεια και μπηκαν στη ΜΕΝΝ για λιγο με οξυγονο...μετα πηγαν διπλα με ορους μονο και τωρα ειμαστε στα κουνακια και παμε 3 φορες την ημερα και τα ταιζουμε...αν εχετε παρομοια εμπειρια πειτε μου σας παρακαλω...εσεις ποσο μεινατε στα κουνακια?εχω σαλταρει μιλαμε!

Να σου ζησουν Βιβουλα τα αγορακια σου!!!

Καλο σαραντισμο να εχεις.....

Ποσο βαρος ειχαν κοπελα μου;

Οξυγονο χρειαστηκε ο μεγαλος μου για κανα 2 ωρες,γεννηθηκε 2290 κ εμεινε συνολο 9 μερες...ταχα μου να μαθει να τρωει 50ml με το μπιμπερο κ μετα τον πηραμε....μας εκανε κ ικτερο κιολας!!!

Ο μικρος γεννηθηκε 1830 αλλα για το βαρος του εμεινε 13 μερες κ τον πηρα 2100γρ.....

βινουλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου... ποσα κιλακια τα εκανες?? σε ποια εβδομαδα γεννησες?????

δηλαδη το τφκ ειναι ποιο μικρο απο αυτο του μαδερκερ?

και χωραει στα πορτμπαγκαζ σας καλυτερα απο αυτο του μαδερκερ?

δεν πηρατε πολλα κιλακια ε?? μπραβο σας κοριτσια...

Τρελοκοριτσο μου που να ξερω;;;;

Του εβαλα θερμομετρο δεν εχει πυρετο αλλα εχει καταρροη.....τοσο καλα!

Κ δεν καθεται για ορο κ ρουφηκτηρι,κανει σαν να τον σφαζουν!!!εχει δυναμη κιολας κ με βαραει με ποδια-χερια!

Τρελοκοριτσο μου που να ξερω;;;;

Του εβαλα θερμομετρο δεν εχει πυρετο αλλα εχει καταρροη.....τοσο καλα!

Κ δεν καθεται για ορο κ ρουφηκτηρι,κανει σαν να τον σφαζουν!!!εχει δυναμη κιολας κ με βαραει με ποδια-χερια!

Ασε, θυμάσαι που σας έλεγα ότι υστεριάζει και παθαίνει αμόκ, κόβεται η ανάσα του από το κλάμα με τον ορό και αποφρακτήρα τώρα που αρρώστησαν τον Αύγουστο? Ε, αυτό εννοούσα! Τι θα κάνουμε ρε παιδιά, πως θα τους βάζουμε κάτω? Εγώ ανέβαινα πάνω του και με όλο μου το βάρος τον πίεζα και πάλι μου ξεγλυστρούσε...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...