Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Παπί τί έγινε κ έχεις την εντύπωση πως έχει αλλεργία ο μπεμπέτος?

Κ δεν χαίρεσαι που φεύγει ο κιον έστω για λίγο?:tongue:

Μπότοξ ωρέ μπας κ προλάβουμε τπτ!

Το βίντεο θα το ειδώ αργότερα κ θα αποφανθώ!

υγ: ακούς αυτή τη μουσική κ εσύ? Παίζει καμία συναυλία?

Λαέρτα κ εμένα το κάναν όλα τα παιδιά, αλλά τα δίδυμα έδωσαν ρέστα (η αλήθεια είναι πως τα σήκωσα πιό γρήγορα από τη σύλια).....! Μόλις τα έβαλα όρθια για μπάνιο κ έπεφτε το νερό στο κεφάλι δώσε μίρλα κ τσιρίδα. Βελτιώθηκε η κατάσαση με το κολυμπητήριο. Η ελπίδα τρώει ακόμα φλασιές κ κλαίει, αλλά ευθύς αμέσως της λέω να δεί την επίδειξη της σύλιας κ το ξαναπιάνει το νόημα. Ο άλεξ αμίλητος όταν πέφτει στην γκλάβα το νερό για ξέπλυμα!

Τα βάζεις όρθια για μπάνιο?

Μισό θα καεί η σπακανόπιτα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Laerta εγω νομιζω αυτο ειναι φαση που το περνανε τα παιδακια...θυμαμαι οτι μου το ελεγε η μαμα μου για τον αδερφο μου! απλά φανταζομαι οτι θα σου ειναι λιγο σπαστικο:rolleyes:

Εφτιαξα ενα παξιμαδι ντακος για βραδινο....πως μου ρθε δεν ξερω!!

Τα τζεμτζεμια κοιμουνται!

Εδιτ: Α! παπιτσα! Κι εμενα μ αρεσουν τα καρεκλάκια!!

Τα εβαλα κι εγω στο αρμονιο, ζουλεψα! Να δεις τον μικρο....γουρλώνει το ματι και παταει τα πληκτρα σαν τρελομουσικος!!! Πολύ γελιο λεμε! Ο μεγαλος πιο νορμαλ πραγματα...αλλά τους αρεσε!! τα απωθημενα μου θα βγαλω, το βλεπω εγω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιθάκη κ εγώ κάπου στον δεύτερο μήνα τα έβαλα ριλάξ για γάλα. Σε μηδέν κλίση η μέση τους, αλλά άνοιγα τα ποδαράκια των ριλάξ στο ψηλό.

Πρόσεχε αν τα βάλεις στο τραπέζι. Μην απομακρυνθείς ούτε για να κλείσεις το μάτι τηα κουζίνας κ τα δικά σου μάτια δεκατέσσερα.

Τζεμ το τζελ κρατάει πολύ καλά αρκεί να είναι ξανά καλή η μαστόρισσα.

Φθείρει περισότερο από το μετάξι αν τα αφερέσεις.

Απλά στο ματάξι όταν μεγαλώνει το νύχι δεν φαίνεται η διαφορά από το φυσικό νύχι κ μπορείς αν το βάψεις οτι χρώμα θες αρκεί να το ξεβάψεις με ξαβαφτικό χωρίς ασετόνη.

Εχω κάνει διατριβή! Να σκεφτείς οτι τα μανό στο κομμω μου τα κάνουν δώρο.

Είχα άχτι τα νυχια λόγω πιάνου κ μετά τους τοκετούς ξεσκίστηκε ο δίας ξανά, οπότε το τίμησα ξανά το σπορ! Αλλά λόγω υψηλού κόστους κ ελάχιστου χρόνου όαν είανι σε λειτουργία τα μαγαζά....πήρα μόνη μου υλικά από φίλη που έχει κ χονδρική, φουρνάκια τζελ κλπο. Καλά τα πάω όταν το προσπαθώ μόνη μου, αλλά μετάξι δεν ήξερα την τεχνική, οπότε το είδα κ αυτό!

Μάθε τέχνη δεν λέγαμε τις προάλλες? Νυχού θα γίνω ρε να χεστώ στο τάληρο!

Τρελοκόριτσο ξανά, έχω δώσει κατεψυγμένο μαγειρεμένο, αλλά όχι φακές.

Ποτέ δεν περισσεύει, διότι κ εγώ τρελένομαι για φακές, αρακά, φασολάδα, γίγαντες κ δεν αφήνω τπτ στο τσουκάλι!

Η μάνα μου που καταψύχει τέτοια φαγητά, απλά όταν τα ξαναβγάζει προς μάσα τα αφήνει να πάρουν μια καλή βράση. Οτι θα έκανα κ εγώ σε διάστημα μαχ μιας βδομάδας, αφού το δικό μου ψυγείο (κ γενικότερα τα δικά μας νέας τεχνολογίας) κρατάει πολύ καλύτερα από οτι της μάνας μ.

Σεβούσκα πάω να μελετήσω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λάθος μελέτη σεβ, Πάπια'ς βίντεο μελέτησα!

Μπορεί να βαρέθηκα να μικρύνω φωτό...

αλλά έβαλα βιντεακι εν όψη......(τραβηγμένο τέλη αυγούστου..)

Τζίνι εσύ που είσαι και πιανόβια να μας κάνεις τις παρατηρήσεις σου περικαλώ :tongue:;)

Θα υποθέσω οτι είναι κ μουσική δωματίου κ πριμα βίστα κ πιάνο τέσσερα χέρια, οπότε κ δικαιολογείται το αποτέλεσμα της νταλίκας με το κορνάρισμα. Α! μη ξεχάσω κ τον δρακουμέλ στα φωνητικά!:tongue:

Μου αρέσει που κατά τα άλλα ελεγες κ πιθανότατα θα ξαναπείς οτι σου μοιάζουν τα παιδιά.

μουαχχαχχαχχχαχχαχχαχχαχχαχχαχχαχχαχ!

Το άλλο με τον τοτό δεν είναι καλύτερο κορίτσια?

Εντιτ: σα να βλέπω να βγάζεις καπνό!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Αφήστε με ρε κ όλο μου κολλάει ο πατέρας μου: πότε θα κατεβάσεις το πιάνο σπίτι σου επιτέλους????

Τώρα που είπα πατέρας μου, με πήρε χτες το πρωί κ με ρώτησε αν κουνηθήκαμε. Έκανε σεισμό? Για να διαβάσω ειδήσεις.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινι διατριβη εχεις κανει βλεπω!! Ωραια, θα βρω μια καλη και θα τα κανω πρωτα τζελ και βλεπουμε...αλλά ειπαμε οχι ακομα!!

Εσυ ρε θηριο θα τα κανεις μονη σου?? και καλά με το δεξι χερι...με το αριστερο πως θα τα καταφερεις???

Να γινεις νυχού! Ποσο πάει το μαλλι για τζελ αλήθεια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δεν το εχεις σπιτι σου το πιανο??????????????? τελικα ειναι σωστο αυτο που λενε οτι δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε.... Πες μου κιολας οτι δεν εχεις παιξει να σε ακουσουν τα παιδια σου να αποτελειωθω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω ξενύχτι για δουλειά και νυστάζω! Εχτές πρώτη φορά, μετά απο πάααααρα πολύ καιρό, που κοιμήθηκαν και οι δύο όλη τη νύχτα. Ξύπνησα άλλος άνθρωπος.

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

τζινι διατριβη εχεις κανει βλεπω!! Ωραια, θα βρω μια καλη και θα τα κανω πρωτα τζελ και βλεπουμε...αλλά ειπαμε οχι ακομα!!

Εσυ ρε θηριο θα τα κανεις μονη σου?? και καλά με το δεξι χερι...με το αριστερο πως θα τα καταφερεις???

Να γινεις νυχού! Ποσο πάει το μαλλι για τζελ αλήθεια??

Αθήνα σε μαγαζί 45-50 ευρώ.

Μια χαρά τα κάνω, γιατί τα τζελ που μου έχει δώσει η φίλη μου δεν είναι πολυ ρευστά.

δεν το εχεις σπιτι σου το πιανο??????????????? τελικα ειναι σωστο αυτο που λενε οτι δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε.... Πες μου κιολας οτι δεν εχεις παιξει να σε ακουσουν τα παιδια σου να αποτελειωθω!!!

Επάνω στο πατρικό μου το έχω. Ο χασμπάνος είχε μια γειτόνισσα στην παλιά γειτονιά στόοοοοοκο. Έπαιζε κομμάτια για εξετάσεις ένα ολόκληρο χρόνο. Την πέτυχα κ εγώ. Σκάλες, αρπέζ, καλομοίρη νταν νταν νταν νταν... κ του έχει μείνει πληγή του τσαμένου!

Εννοείται πως με έχουν ακούσει. Κ με νύχια, οπότε μπορείς να φανταστείς!

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω ξενύχτι για δουλειά και νυστάζω! Εχτές πρώτη φορά, μετά απο πάααααρα πολύ καιρό, που κοιμήθηκαν και οι δύο όλη τη νύχτα. Ξύπνησα άλλος άνθρωπος.

Άντε κ να σας πάει σερί από εδώ κ πέρα!

Δουλειά??????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τελικα εκτιμαμε πολυ τον υπνο με τα μωρα!

Εγω χαζευω κατι μπομπονιερες.... οτι να ναι!!

Η κομπάρα μου είχε σήμερα κάτι μπομπο σαν παπουτσάκια αγγαλιάς που μέσα είχαν τα κουφέτα.

Αν είδα καλά, γιατί τις έχω στο αμάξι, γράφαν φίρμα: αν με αγαπάς, αν αγαπάς?

Κάτι τέτοιο. Ωραίες ήταν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η κομπάρα μου είχε σήμερα κάτι μπομπο σαν παπουτσάκια αγγαλιάς που μέσα είχαν τα κουφέτα.

Αν είδα καλά, γιατί τις έχω στο αμάξι, γράφαν φίρμα: αν με αγαπάς, αν αγαπάς?

Κάτι τέτοιο. Ωραίες ήταν!

'αν αγαπας'! Το βρηκα! Ωραιες εχει πραγματι. Βασικά εχω βρει ενα μαγαζι απο Θεσ/νικη που εχει επισης ωραιες και προσπαθω να δω αν μπορω να τις κανω μονη μου... Για το γαμο. Για τη βαφτιση εχω καταλήξει.

Και τα προσκλητηρια της βαφτισης μονη μου θα τα κανω λεω. Για το γαμο τπτ...θα στειλω mail!!

Αθήνα σε μαγαζί 45-50 ευρώ.

Μια χαρά τα κάνω, γιατί τα τζελ που μου έχει δώσει η φίλη μου δεν είναι πολυ ρευστά.

Aν σου πω ουτε που ξερω πως ειναι αυτο το πραγμα θα το πιστεψεις??Εχω μεινει στον παλιο καλο καιρο του κλασσικού μανό!

Επάνω στο πατρικό μου το έχω. Ο χασμπάνος είχε μια γειτόνισσα στην παλιά γειτονιά στόοοοοοκο. Έπαιζε κομμάτια για εξετάσεις ένα ολόκληρο χρόνο. Την πέτυχα κ εγώ. Σκάλες, αρπέζ, καλομοίρη νταν νταν νταν νταν... κ του έχει μείνει πληγή του τσαμένου!

Εννοείται πως με έχουν ακούσει. Κ με νύχια, οπότε μπορείς να φανταστείς!

Ωχ μωρε εχει τραυματικες εμπειριες...

Πολύ μ αρεσει το πιανο... respect! Και με νυχια δε βαριεσαι...ΑΠλά αν θυμαμαι καλα ποναει ο αντιχειρας κάπως με τα νυχια...

Καληνυχτιζω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

'αν αγαπας'! Το βρηκα! Ωραιες εχει πραγματι. Βασικά εχω βρει ενα μαγαζι απο Θεσ/νικη που εχει επισης ωραιες και προσπαθω να δω αν μπορω να τις κανω μονη μου... Για το γαμο. Για τη βαφτιση εχω καταλήξει.

Και τα προσκλητηρια της βαφτισης μονη μου θα τα κανω λεω. Για το γαμο τπτ...θα στειλω mail!!

Ωχ μωρε εχει τραυματικες εμπειριες...

Πολύ μ αρεσει το πιανο... respect! Και με νυχια δε βαριεσαι...ΑΠλά αν θυμαμαι καλα ποναει ο αντιχειρας κάπως με τα νυχια...

Καληνυχτιζω!!

P;άρε σου λέω τέτοια παπουτσάκια μόνη σου (έχω δεί σε τζάμπο) κ γέμισέ τα κουφέτα!

Πιάνο κ νύχι δεν συνδυάζονται. Γλιστράς κ δεν έχεις εκτός από επαφή με τα πλήκτρα, καμία προσέγγιση στην τεχνική που απαιτείται για την εκτέλεση.

τζίνιους έλεγχο σχεδίων, τι νόμιζες; :tongue:

gemini και να φανταστείς ότι άντεχα το ξενύχτι ... πάνω στην ώρα που θα σε ρωτούσα γιατί δεν πας για ύπνο.. καληνύχτα!

Πάω κ εγώ για ύπνο. Είμαι με σταγόνες. Μπούκωσα μαμώ το κέρας της ψείρας!

υγ: έκανε σεισμό χτες τελικά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...