Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ο μικρός κατά πάσα πιθανότητα έχει αλλεργία στο αυγό..:rolleyes:

μαμώτη μου..

δεν μπορούσε να έχει κάπου αλλού?

θα το διπλοτσεκάρω βέβαια..

Ααααα,

σήμερα τα έβαλα πρώτη φορά :oops: σε κούνια.. ( ξέρω ντροπή μου θα πείτε..θα έπρεπε τουλάχιστον εδώ κι ένα/ενάμιση μήνα τα είχα βάλει ) αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

ξετρελάθηκαν!!!!

απίστευτο το πόσο τους αρέσει!

Ειδικά η Μαρίσα ξεκαρδίστηκε από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο που έμεινε πάνω στην κούνια! Αφού προς στιγμήν φοβήθηκα από το συνεχόμενο ξεκαρδητό για την ανάσα της!

Τρέλα σας λέω τρέλα! Και το Γιωργυλάκι μου μωρέ το καταευχαριστήθηκε!

Βρήκαμε τώρα! Νέο χόμπι!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!ειμαι νεα στην παρεα σας και ομως βλεπετε μανουλα απο δυο μρα ταλιμπανακια σχεδον 3,5 ετων!!!ειναι αγορακι και κοριτσακι!θα χαρω πολυ να ανταλλαξω μαζι σας γνωμες ,συμβουλες κ αποψεις!!!:D:D

welcome !!!!!!!!!!!!!!!!!! είσαι λίγο προχώ όμως, και μάλλον εμείς θα σε ρωτάμε πιο πολύ!! ;););)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Μπορεί να βαρέθηκα να μικρύνω φωτό...

αλλά έβαλα βιντεακι εν όψη......(τραβηγμένο τέλη αυγούστου..)

Τζίνι εσύ που είσαι και πιανόβια να μας κάνεις τις παρατηρήσεις σου περικαλώ :tongue:;)

Paulo Coelho

Νομίζω από δύο μηνών άρχισα εγώ, αλλά το έκανα μόνο σε στιγμές απελπισίας. Προτιμούσα πάντα ένα-ένα... Για να ρευτούν καλά κτλ. Επίσης, φρόντιζα απλά να δώσω αρκετό γάλα για να σταματήσει το κλάμα, δεν επέμενα να τελειώσουν και τα δύο. Πάλι ένα-ένα, στην αγκαλιά. Και στο ριλάξ από 2 μηνών έβαλα αλλά εκεί τάισα πολύ αργότερα..

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!

Αυτό θα σε ρώταγα μόλις τώρα με edit :) Για το ρέψιμο. Γιατι αντε και τα ταϊζεις μαζί. Στο ενδιαμεσο ρέψιμο , τι κάνεις;

Ομολογώ όμως ότι με έβαλες σε σκέψεις κι άρχισα να ψάχνω κατάλληλο τραπέζι να βάλω και τα δύο ριλάξ για να το δοκιμάσω... ;)

jYwYp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

lovemtwins καλωσηρθες!! Να σου ζησουν τα ζουζουνια σου!

Κι εγω το ιδιο θα σου πω, μαλλον εμεις θα σε ρωταμε πραγματα!!

tzini το ιδιο λεγανε στον αντρα μου οταν ηταν μικρος! Τι τραβατε κι εσεις οι μελαχρινοι:| Ελπιζω να μη σου εμειναν παιδικα τραυματα...

Πειτε πειτε για χαλια γτ σκεφτομουν κι εγκω τζιψικο!! Εμεις στοκ βιοκαρπετ δεν εχουμε...αλλά θα το ψαξω περισσοτερο εν καιρω!

Μεγειες τα νυχια!! εννοεις το τζελ φθειρει το νυχι αλλά το μεταξι οχι ή και τα δυο την κανουν τη ζημια τους?? Το μεταξι κραταει πολυ οπως το τζελ...sorry ειμαι λιγο ασχετη:oops: Βασικά δε θελω να τα χαλασω τα νυχια μου γτ ειναι ωραια, μεγαλα κτλ (ψωνιο!!!!!). Απλα θελω να εχω κατι πιο μονιμο γτ το απλο βερνικι πλεον δε φτουραει, αλλά και δεν εχω και χρονο να τα βαφω... Φυσικά θα το κανω οταν αποφασισω να γινω πάλι γυναικα, τουτεστιν φοραω κι αλλα ρουχα εκτος λετσικων φορμών, βαψω το μαλλι που εχει ολιγες ασπρες τριχες, ξεκινησω γυμναστηριο για να ξεσκουριασω και χασω κανα γραμμαριο.αυτα!

Γαντια ποτε δεν εβαλα, δεν τα μπορω:?

duckface θα λειψει πολύ ο αντρας σου...μη στεναχωριεσαι, θα αναβιώσει το πάθος!!!

Γτ εχει αλλεργια στο αυγο...του εδωσες πρωτη φορα??

Καναν κουνια μπελα τα παπακια!!!! Τι ωραια!! Ε, γτ να μην τους αρεσει!!!

Εμεις χτες ειχαμε παει σε γιορτη και ο μεγαλος εδωσε ρεσιτάλι! Πηγαινε και γελουσε με ολους...ενω γενικά ειναι πιο σοβαρος, κααν δεν ξερει καποιον τον κοιταει με βλοσυρο βλεμμα. Ατιμη κληρονομικότητα, ακριβως σαν τον πατερα μου!! Αφου ωρες ωρες νομιζω οτι με μαλώνει!

Σημερα εχω και ταπερ παρτυ:tongue: χαχαχα ξερετε τον καφε με επιδειξη ταπερ...θα παω για λιγο πιο πολύ να δω την ξαδερφη μου!

Καλη κυριακη σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερααα!!

Αυτό θα σε ρώταγα μόλις τώρα με edit :) Για το ρέψιμο. Γιατι αντε και τα ταϊζεις μαζί. Στο ενδιαμεσο ρέψιμο , τι κάνεις;

Ομολογώ όμως ότι με έβαλες σε σκέψεις κι άρχισα να ψάχνω κατάλληλο τραπέζι να βάλω και τα δύο ριλάξ για να το δοκιμάσω... ;)

Εγω τα ταιζα ενα ενα τοσο μικρα και ειχαμε παρει ενα φοβερο ριλαξ της chicco και αφου ρευονταν τα εβαζα στην πιο ψηλη θεση. Πιο μετα τα ταιζα ταυτοχρονα στα ριλαξ. Τα εβαζα στο πατωμα ομως και καθομουν κι εγω κατω το τραπεζι το φοβαμαι.

4o4op3.png

Καλημερααα!!

Να σου πω επίσης όμως ότι αυτό το διάβασα σε ένα βιβλίο ειδικό για τα δίδυμα και το εφάρμοσα και πέτυχε...

120247mcv711uxx1.gif

Ρε παιδιά, εγώ έχω άλλο θέμα. Η μικρή μου δεν θέλει να κάνει μπάνιο!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!! Απο΄κει που τρελλαινόταν μικρή και γέλαγε και χαιρόταν, έχουμε φτάσει στο σημείο να κλαίει πριν ακόμα μπούμε στη μπανιέρα με το που βλέπει ότι κατευθυνόμαστε προς την τουαλέτα. Χτες με έφερε σε κατάσταση αμόκ (πολλή ένταση είχε η χτεσινή ημέρα). Χτυπιόταν και ούρλιαζε τόσο πολύ που χτύπησε το κεφάλι της και άρχισα να ουρλιάζω κι εγώ (ντροπή μου, ξέρω :oops::oops::oops::oops:) και τες πα, έγινε ένας χαμός μέχρι να τη βγάλω! Το έχει αντιμετωπίσει καμία και τι μπορεί να φταίει? Σημειώνω ότι δεν θέλει να λούζεται περισσότερο απ'ολα. Τι φλας κι αυτό και τι θα κάνω? Να μπαίνω κι εγώ στη ντουζιέρα μαζί της αλλά φοβάμαι μη γλυστρήσουμε και απλωθούμε... Η μάνα μου λέει όχι, να μην μπαίνω...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Επίσης, έχετε δώσει ποτέ φαγητό που το έχετε καταψύξει πρώτα? Μου περίσσεψε λίγη φακή και την έβαλα στην κατάψυξη. Αν μια μέρα δεν προλάβω μπορώ να τη δώσω??? Αυτές που εργάζεστε, μαγειρεύετε κάθε μέρα και πως προλαβαίνετε? Τι κόλπα ξέρετε?? χεχεχε...

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα σε ολες!

Laerta,αυτο τοχε παθει και η δικη μου!καθε φορα που μπαιναμε για μπανιο και ειδικα τα μαλλια...χαμος!

θα της περασει..θελει ηρεμια!εγω της μιλουσα ηρεμα οση ωρα της εκανα μπανιο,της τραγουδουσα και την κρατουσα γερα για να καταλαβει οτι δεν προκειται να πεσει!οταν εφτανε η ωρα για τα μαλλια της εγερνα το κεφαλι λιγο πισω να μην πηγαινει νερο στα ματια της και φοβαται.τωρα το ξεπερασαμε!νομιζω οτι και η μικρη σου θα το ξεπερασει,φαση ειναι!:eek:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ρε παιδιά, εγώ έχω άλλο θέμα. Η μικρή μου δεν θέλει να κάνει μπάνιο!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!! Απο΄κει που τρελλαινόταν μικρή και γέλαγε και χαιρόταν, έχουμε φτάσει στο σημείο να κλαίει πριν ακόμα μπούμε στη μπανιέρα με το που βλέπει ότι κατευθυνόμαστε προς την τουαλέτα. Χτες με έφερε σε κατάσταση αμόκ (πολλή ένταση είχε η χτεσινή ημέρα). Χτυπιόταν και ούρλιαζε τόσο πολύ που χτύπησε το κεφάλι της και άρχισα να ουρλιάζω κι εγώ (ντροπή μου, ξέρω :oops::oops::oops::oops:) και τες πα, έγινε ένας χαμός μέχρι να τη βγάλω! Το έχει αντιμετωπίσει καμία και τι μπορεί να φταίει? Σημειώνω ότι δεν θέλει να λούζεται περισσότερο απ'ολα. Τι φλας κι αυτό και τι θα κάνω? Να μπαίνω κι εγώ στη ντουζιέρα μαζί της αλλά φοβάμαι μη γλυστρήσουμε και απλωθούμε... Η μάνα μου λέει όχι, να μην μπαίνω...

Και εγω το εχω παθει και με τα δυο. Με τη μικρη παλι προσφατα. Της κρατησε κανενα μηνα κ το ξεπερασε σιγα σιγα. Της εδινα και παιχνιδακια και ψιλοχαζευε. Υπομονη...

4o4op3.png

Καλησπερα!!!!!!

Lovemtwins καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!! Εμεις θα σε τρελανουμε στις ερωτησεις!!!

Τζινιω οτι θα επιανες κολλητιλκια κ με τους γυφτους....ικανη σε ειχα!!!!!:tongue:

Οταν ξεμπλοκαρεις τα πμ,πες το μου!!!

Παπιτσα μονη σας ειστε τα τρια σας;;; καλα το βιντεακι τελειο....αλλα γιατι το ξωτικο τρομαζει το παιδι καλε;;;; ψυχουλα μου!!!

Νομιζω οτι μοιαζουν τα παιδια αρκετα!!! κουκλια ομως.....

Τι ωραια καρεκλακια ειναι αυτα μανδαμ;; απο που; ποσο;

Τρελοκοριτσο δεν ξερω να σου πω για το μπανακι.....ακομα δεν εχουμε προβλημα!!!:rolleyes:

Ευχαριστώ, κορίτσια! Λοιπόν, σήμερα την έβαλα στη ντουζιέρα (χωρίς να τη λούσω) και πάλι πήγε να νιαουρίσει αλλά ευτυχώς τελειώσαμε στο τσακ μπαμ. Και της τραγουδάω και της μιλάω και τα παπάκια της τα δίνω και τα ψαράκια μας έχουμε, αλλά εκείνη την ώρα μπλοκάρει και δεν θέλει τίποτα, μόνο να βγει έξω! Εντωμεταξύ αυτό δεν το κάνει όταν κάνουμε τοπικά πλυσίματα, εκεί είναι ανεκτική (πάλι καλά). Θα δω πως θα πάει και αγχώνομαι γιατί το χειμώνα θα είναι και πιο ζόρι η φάση...

Μήπως αντί για μοκέτα να πάρω χαλιά? Και βαριέμαιιιιιιι!!! Άντε πλύνε, βάλε και μπλα μπλα μπλα...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...