Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν σας προλαβαίνω... πρέπει να πάρω αυτό το μικρόφωνο που εσύ μιλάς και αυτό γράφει διαφορετικά ούτε τα 100 μηνύματα δεν βλέπω να φτάνω...

laerta που ξέρεις μπορεί και να τον είδαν για αυτό να κάνουν έτσι...

Και εσύ όμως έχεις ξεφύγει...νύχτες πρεμιέρας, μερέντα, τσιγάρο...στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί!

τζίνιους μπότοξ για τη ρυτίδα της έκφρασης που απόκτησες όταν άκουσες την τιμή;

Ακολουθεί σεντόνι με συμπυκνωμένη εμπειρία.

Τα αστάρια είναι στην ουσία υποστρώματα που συμβάλλουν στην επιτυχημένη εφαρμογή του τελικού χρώματος σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αρκετά προβλήματα στον χρωματισμό, όπως σκασίματα, φουσκάλες, αποχρωματισμοί οφείλονται κατά ένα μεγάλο μέρος στην έλλειψη του ασταρώματος. Το αστάρωμα έχει στην πραγματικότητα σημασία και νόημα για χρωματισμούς διαφόρων επιφανειών και υπάρχουν δύο ειδών νερού και διαλύτη.

Στην δική σου περίπτωση το αστάρωμα που θα προηγηθεί θα είναι στην ουσία ένα πέρασμα του τοίχου με την κόλλα που θα χρησιμοποιηθεί για να κολλήσει στη συνέχεια την ίδια την ταπετσαρία.

Η ταπετσαρία μπορεί να τραυματιστεί αν κάποιος την χτυπήσει με μυτερό αντικείμενο ή αν η επιφάνεια στην οποία έχει εφαρμοστεί δεν είναι λεία.

Η επιφάνεια που θα εφαρμοστεί πρέπει να είναι στεγνή και καθαρή και όσο το δυνατόν πιο λεία. Τυχόν ανωμαλίες πρέπει να διορθωθούν πριν μπει η ταπετσαρία.

Υγρασία και ταπετσαρία δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Αν επιλέξεις τεχνοτροπία οπωσδήποτε δείγμα, δείγμα και πάλι δείγμα πάνω στον τοίχο (μην βασιστείς στη φωτογραφία που θα σου δείξει και θα σου πει κάαααααααααπως έτσι).

Καλοριφέρ δύσκολο να τα κατεβάσει ειδικά αν είναι παλιά.

Μια ιδέα είναι να βάψεις κάποιους τοίχους με μπογιά μαυροπίνακα και να ζωγραφίζουν τα παιδιά ό,τι θέλουν!

chemin δεν σε έχω ξεχάσει!

moritsa και εγώ έχω γερμανικό νούμερο...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Μέρες πρεμιέρας!

αρτσι το κατέχεις βλέπω.

ποια η γνώμη σας κόρες; ταπετσαρία ή βάψιμο στα 50 εκατοστά με τεχνοτροπία τον τοίχο;

για 2 ρολά περίπου 40 ευρώ έκαστο. μου είπε 280 περίπου. πολλά μου ακούστηκαν κ χωρίς να έχει δεί το χώρο.

Κάνουν κ οι δερματολόγοι μπότοξ;

εγώ νόμιζα μόνο οι πλαστικοί.

Πόσο πάει το μαλλί; ξέρουμε;

υαλουρονικο; όχι στον ήλιο λέει σχεδόν για πάντα;;

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Α γεια σου!!! Αυτό ήθελα να ρωτήσω το Ζιτάκι: που θα βρω αντιμυκητιακό χαλί??? Λέω να στρώσω μοκέτα σε όλο το σαλονι/κουζίνα και να ησυχάσω...

Για το μποτοξάκι μην το γελάς καθόλου, τον ψιλοζαχαρώνω εκείνο τον Κολωνακιώτη που λέγαμε τότε, θυμάσαι???

Στο στοκ της βιοκαρπετ είχε.

εντιτ. πολλά σχέδια.

αν δεν έπαιζε η αλλαγή σπιτιού θα έβαζα μοκέτα να τελειώνω.

Πολλά λεφτά επίσης.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μέρες πρεμιέρας!

αρτσι το κατέχεις βλέπω.

ποια η γνώμη σας κόρες; ταπετσαρία ή βάψιμο στα 50 εκατοστά με τεχνοτροπία τον τοίχο;

για 2 ρολά περίπου 40 ευρώ έκαστο. μου είπε 280 περίπου. πολλά μου ακούστηκαν κ χωρίς να έχει δεί το χώρο.

Καλημερα.....

Για τις ταπετσαριες δεν ξερω να σε πω.....

Μποτοξ εννοειται κανουν οι δερματολογοι κ υαλουρονικο!!! κ πολλα αλλα...

Το ξερω απο την αδερφη μου,θα στα πω κατ'ιδιαν....εαν βιαζεσαι στα γραφω σε πμ.....

Καλημερα!! Σαββατο σημερα τι ωραια!! Λες και δουλευεις θα μου πειτε...αλλά πως να το καουμε, εχει αλλη χάρη!:tongue:

Καλέ τι λογοδιάρροια σας επιασε χτες!!! Τοσα ειχα να διαβασω πρωι πρωι και θελω να τα σχολιαζω και ολα!!

Α! Να σας πω και τα δικά μας...και ναι πηγαμε βολτα χτες!!! Δεν κατσαμε για καφε βεβαια, αλλά μην τα θελουμε κι ολα δικά μας! Και τα τζεμτζεμια ηταν ησυχα!! Ολα τελεια φτου μας! Μονο που ηταν λιγο ρε παιδια...μεχρι να ξεκινησεις πρεπει να γυρισεις κι εμεις δε μενουμε κεντρο και θελουμε κανα 20λεπτο με το αυτοκινητο..

dolini γιατι τοσο αγχος?? εισαι σε πολύ καλη εβδομαδα ετσι κι αλλιώς. Πιστευω αν κατσεις ξαπλα θα ειναι ολα οκ!

Δε θυμαμαι βαρος...

σεβη ασε την ειδα την crunchy στο σουπερ...μου εκλεινε το ματι να την παρω αλλά την προσπερασα!!! Πρεπει ομως σα γνησια μερεντοπληκτη να παρω μια φορα ετσι για να δοκιμάσω:tongue:

τζινι ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα ο ΑΛεξ...και να φτιάξει και τα νυχια σου!! Μεγαλος καημος αυτα τα νυχια! Απο τοτε που εμεινα εγκυος να χω βαψει 2-3 φορες, και καλά δεν κανει! ΚΑι τωρα με τοσο πλυσιμο και δουλειες λεω ασε! Βεβαια φλερταρω και με την ιδεα του τζελ...αλλά φοβαμαι 1ον) μη χαλασει το νυχι και 2ον) μην ειμαι σαν τραγουδιάρα!!

Δηλαδη και Σ/Κ με τα κοριτσια και άλλο Σ/Κ με την κουμπάρα! Εισαι ωραια εσυ!!!!!!!!!

Για ταπετσαρια δεν εχω πληροφοριες. Απλά θυμαμαι οταν φτιαχναμε το σπιτι το ειχα κουβεντιάσει με μια διακοσμητρια και ειχαμε πει καλυτερα να κανουμε αλλο χρωμα τους τοιχους και να τους αλλάξουμε οποτε θελουμε. Ωστοσο,να πω οτι δε μ αρεσει η ταπετσαρια ψεμα θα ναι!

Αφου μπορεις και μενεις μονο στο ενα φερερο καλά εισαι!!

μοριτσα κι εμεις στη δικη σας φαση καμια ωρα θελαμε....

Κι εγω παρατηρησα πολλά ιατρικα ξερεις εσυ!!!

Λαερτα τσιγαρο δε λες τιποτα!! εγω να δεις πως φλερταρω με την ιδεα:?

γκρινιαζει βγαινω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διάβασα μόνο τα τελευταία :oops: κι ένα έχω να πω!

Μαρή είσαι καλά που θα βάλεις ταπετσαρία;;;;

Όμορφη δεν λέω αλλά πόσο καιρό της δίνεις πριν την γράψουν τα παιδιά, ακουμπήσουν λαδωμένα χέρια, βρώμικα πόδια, αλοίψουν και το κάτιτις τους;

Εδώ όλα άσπρα εκτός από τα δωμάτια. Πλέον δεν πλένω τοίχους, παίρνω ρολάκι και βάψω :D. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι εδώ παίζει πολύ στυλό λόγω επαγγέλματος. Εχώ κάτι ωραία γκράφιτι! τέλεια! λυπάμαι να τα χαλάσω :tongue:

Γύφτικα χαλιά μην πάρεις. Είναι σκέτο πετρέλαιο, πολύ ανθυγιεινά. Κι εγώ ψάχνω γιατί τα δικά μας είναι πολύ μαλλιαρά. Αν δεις κάτι πες.

Μέρες πρεμιέρας!

αρτσι το κατέχεις βλέπω.

Εμεις βαλαμε ταπετσαρια στον ενα τοιχο στο δωματιο των μικρων. Ειναι φοβερη... Την πηραμε απο τα λεροι μερλιν διπλα απο τζαμπο στην πειραιως. Ηταν φθηνη απ οσο θυμαμαι. Την εβαλε ο αντρας μου πολυ καλα ομολογω αλλα εχει πει οτι ηταν απο τα πιο δυσκολα πραγματα που εχει κανει. Ηταν και μονος του!!! Ημουν εγκυος θυμαμαι προς το τελος και δεν με αφηνε να πλησιασω λογο και καλα της κολας οτι δεν κανει η μυρωδια. Μετα απο καμμια ωρα αφου ειχε ξεκινησει πηγα να δω τι κανει και τον πετυχα να πανιγυριζει που καταφερε να βαλει το πρωτο κομματι. Με ρωταει καλη ειναι; καλη του λεω αλλα την εβαλες αναποδα. Χαχαχα. Αφου πηρε το κολαι την εβαλε αμεσως μετα. Και του ζητουσαν τη βοηθεια του φιλοι μετα. Εβαλε των κουμπαρων μας.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!ειμαι νεα στην παρεα σας και ομως βλεπετε μανουλα απο δυο μρα ταλιμπανακια σχεδον 3,5 ετων!!!ειναι αγορακι και κοριτσακι!θα χαρω πολυ να ανταλλαξω μαζι σας γνωμες ,συμβουλες κ αποψεις!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα και απο μενα!ειμαι νεα στην παρεα σας και ομως βλεπετε μανουλα απο δυο μρα ταλιμπανακια σχεδον 3,5 ετων!!!ειναι αγορακι και κοριτσακι!θα χαρω πολυ να ανταλλαξω μαζι σας γνωμες ,συμβουλες κ αποψεις!!!:D:D

Καλωσορισες. Να χαιρεσαι τα μικρα σου.

4o4op3.png

Πήγα στα γύφτικα ρεεεε! Μετά το κολυμπητήριο!

Αφού δεν με κρατήσαν για δικιά τους πάλι καλά!!!!!

Ρε παιδιά δεν ξέρω την γνώμη σας για τους τσιγγάνους, αλλά εγώ τους πάω με τα χίλια. Λες επειδή με κοροϊδεύαν οι αδερφές μου όταν ήμουν μικρή κ καλά οτι με πήραν από τους τσιγγάνους??? Κ είχαν ένα μικράκι κοριτσάκι 1 έτους, κούκλα σας λέω! Κατά τα άλλα ο ένας γαμπρός που είχε λιόσια πατρικό, τί να σας πώ! Κλέψιμμο λέει κάργα! γλάστρες, ποδήλατα οτι θες πέρνουν λέει.

Όλα μου τα άνοιξαν. Αλλά χάλι μάυρο το χαλί! Βασικά η διαστάσεις που θελω μια ή άλλη πάει σε ευρόπουλα στο βιοκαρπετ στοκ, με την διαφορά οτι ποιοτικά η βιοκαρπέτ απέχει μακράν κ οτι σχεδόν μονόχρωμα που θέλω τα έχει η βιοκαρπετ επίσης!

Η Σύλια είναι σε ένα γάμο με τη μπιγκ σίστερ. Εγώ με τα δίδυμα εντός κ εκτός στο μπαλκόνι.

Όλοι πιά έχουν μύξες εκτός από εμένα. έφτιαξα κ όνυχες με μετάξι αυτή τη φορά. Τέεεεελεια! Επιτέλους τόλμησα ροζ έντονο προς φούξια με ένα τόνο από μωβ μέσα. Όλο γαλλικό τζελ έκανα τζεμτζεμγη.

Μια χαρά είναι κ το τζελ. Στο μετάξι κάνεις οτι χρώμα θες στην πορεία, στο τζελ δύσκολα. Ναι το νύχι το φθειρει το τζελ, εκτός κ αν κάνεις σωστά συντήρηση έστω κ μόνη σου κ είναι κ καλή η μαστόρισσα.

Πλένω τα πάντα με γάντια. Χρόνια τώρα, πολύ πριν κάνω παιδιά!

Εκτός από κωλαράκια κ μπανιαρίσματα!

Ο μαλαπέρδας ταπετσέρης κλπο... τον πήρα κ δεν μπορούσε να έρθει λέει.

Αϊ σιχτίρ! Θα το βάψω να τελειώνω. (μου το βάψουν εννοώ)

Φρόσω νόμιζα οτι η ταπετσαρία πλένεται άνετα. Μή μου λες τέτοια κ αναθεωρήσω!

Εχει πολύ ωραία σχάδια η βιοκαρπετ στοκ στη μεταμόρφωση, για όλα τα βαλάντια.

Αν πας μην μπερδευτείς με το outlet boconcept που είναι κοντά. Πήγα να δώ κ έιχε ένα στις διαστάσεις που θέλω 1000/ χίλια ευρώ προσφορά! ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖντουπ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σεβούσκα θα μπώ το βράδυ να σβήσω πιμια γιατί τώρα δεν αμπορώ.

Με ενδιαφέρει: πού , πόσο, κάθε πότε, τί μέθοδο κλπο.

Σκονάκι θέλω κανονικό!

Καλώς ήρθες διδυμομάνα!:D

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπέρα κι από μένα!

μπήκα για να δώσω το παρόν...

αλλά θα κράξω και τη Τζίνι!!!

Ασε τα γύφτικα, τα έχω τσεκάρει γιατί κι εγώ μεγάλες διαστάσεις ήθελα..

βιοκαρπετ μεγκα στοκ συμφέρει και ποιοτικά.

Ρίξε και μια ματιά στην Αλ. Παναγούλη λίγο πριν βγεις ηρακλείου στο δεξί σου χέρι. Έχει κι εκεί καλές τιμές! Τώρα μου ήρθε φλασιά!

Τί μπότοξ και @@@@@@@@@@@@@@@ μαρή λες??

τί σε έχει πιάσει???????

και να πώ ότι το χρειάζεσαι, να δικαιολογήσω..

τώρα όμως τί να πω???????????

Σήμερα τελευταίο βράδυ με το ρίβι προ τρύγου..:(

μου φαίνεται περίεργο, έχουμε πάρα πολύ καιρό να μείνουμε έστω και ένα 24ωρο χώρια....

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...