Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ρε Σεβούσκα, διάβασα για την κράντσι, ρώτησα και τον άρχοντα εδώ του σπιτιού, πήγα πήρα το κουτί και το κουτάλι και την τσάκισα την απλή τη σκέτη... Και δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να έχω τύψεις ή όχι...

Τζερτζομέρμυγκα παίζουν ακόμα αλλά τα κοπανάνε... Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να βρούμε κάτι πιο ποιοτικό και πιο οικονομικό... Θέλετε και μουσική??? Τζινιώ, να φέρουμε κάνα πιάνο??? Σούπερ θα ήταν!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ρώτησα. Βασικά πήαγ α του δώσω τη δουλειά, αλλά δεν τον είδα κ πολύ διαθέσιμο. Γιατί δεν θέλω να κάνω όλο τον τοίχο, αλλά ένα μέρος του τοίχου στο σαλόνι κ τον διάδρομο που οδηγρέι στα υ/δ.

Ηταν πρόθυμος να μου δώσει οδηγίες για να την βάλω μόνη μου.

Τεσπα θα έρθει να δεί τοους τοίχους αύριο κ να αποφανθεί. Μπορεί κ να κάνουμε τεχνοτροπία λέει, βάφοντας τον μισό τοίχο.

Μα θα έιναι βλακεία από μέρους μας να βάψω όλοους τους τοίχους.

Αν σκεφτεί κάποιος οτι εντός σπιτιού έχω καπνίσει εγώ σόλο το χειμώνα του 2007. ( ο νικ έλειπε)

Το 2008 μάη, έμεινα έγκυος στη Σύλια. Οπότε?

Λαέρτη ρίξε ρίξε!

Ωραίος ο μάστορας!!!! Επαγγελματίας χαχαχα

p1Utp3.png

Επίσης, έχω 3 μέρες να καπνίσω και προσπαθώ να καταλάβω αν θέλω ή όχι να το κόψω γιατί μπορώ, δεν είναι ότι δεν μπορώ όπως για παράδειγμα πρόσφατα... Πριν μείνω έγκυος είχα δέκα χρόνια που είχα κόψει το "επαγγελματικά" και είχα κρατήσει μόνο το "κοινωνικά"... Μετά το τρίμηνο του θηλασμού όμως λύσσαξα μέχρι και προχτες... Τελικά τι θέλω ρε παιδιά, πέρα από το να ανατιναχτεί το γωνιακό μπουδρέλο????

120247mcv711uxx1.gif

Εχώ εγώ, πλήρωσα έναν μάστορα και μου την έβαλε. Μετά έβαλα και στο παιδικό: πλήρωσα άλλον μάστορα και πάλι μια χαρά. Συμπέρασμα: αν θες σωστή δουλειά, θα πλερώκεις, μανδαμίτσαμ...

Επίσης, πολλές μολότωφ ακούω, αλλά η μουσική ακόμα βαράει...

Σέβη, εμείς εδώ και κάνα 2μηνο και βάλε πίνουμε μόνοι μας από μπιμπερό και τώρα μαθαίνουμε κι από σφηνάκια... :tongue::tongue::tongue::tongue: Σοβαρά τώρα. Έχω στόχο μέχρι να πάω στη δουλειά να καταργήσω τα μπιμπερό...

Πόσο σου πήρε λαέρτα θυμάσαι για πόσα ρολά?(θα καταλάβω σε τετραγωνικά εγώ) κατέβασε καλοριφέρ?

Ε πες κ τίποτις απο τις ποιό πάνω απορίες.

Μπόχα άφησε η κόλλα κ για πόσο χρονικό διάστημα?

Πότε πάς για δουλειά είπαμε? Του χρόνου???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Επίσης, έχω 3 μέρες να καπνίσω και προσπαθώ να καταλάβω αν θέλω ή όχι να το κόψω γιατί μπορώ, δεν είναι ότι δεν μπορώ όπως για παράδειγμα πρόσφατα... Πριν μείνω έγκυος είχα δέκα χρόνια που είχα κόψει το "επαγγελματικά" και είχα κρατήσει μόνο το "κοινωνικά"... Μετά το τρίμηνο του θηλασμού όμως λύσσαξα μέχρι και προχτες... Τελικά τι θέλω ρε παιδιά, πέρα από το να ανατιναχτεί το γωνιακό μπουδρέλο????

Τσιγάρο θέλεις!

Σαν διέξοδο από την ένταση της μέρας το έχω το σιγαρέτο. Κκ πόσα πάνε άκαυτα! Πρόσφατα αγόρασα καπνό. Εκεί είναι ακόμα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλοριφέρ δεν κατέβασε, για όλο τον τοίχο δεν μου πήρε εξτρά αλλά του έδωσα εγώ 40 ευρώ πουρμπουάρ. Ο παιδικός μάστορας, δεν μου πήρε εξτρά αλλά κι αυτός πήρε το πουρμπουάρ του. Καλοριφέρ δεν κατέβασαν, δεν μύριζε καθόλου, καμία ιδιαίτερη επεξεργασία εγώ δεν είδα να κάνουν κι αυτό στο λέω στάνταρ. Μόνο κάτι ειδικά εργαλέια αγόρασα που μου είπαν, ένα για να ισιώνεις και ένα ειδικό πινέλο για κόλλα. Την ταπετσαρία του σαλονιού πήρα από Λιρόι, του παιδικού την παρήγγειλα από ένα μαγαζί στην Πετρούπολη.

120247mcv711uxx1.gif

Τσιγάρο θέλεις!

Σαν διέξοδο από την ένταση της μέρας το έχω το σιγαρέτο. Κκ πόσα πάνε άκαυτα! Πρόσφατα αγόρασα καπνό. Εκεί είναι ακόμα!

Μα κι εγώ γι'αυτό το ξανάρχισα!!!! Δεν την έβγαζα με σώας τας φρένας μέχρι το βράδυ!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ρε Σεβούσκα, διάβασα για την κράντσι, ρώτησα και τον άρχοντα εδώ του σπιτιού, πήγα πήρα το κουτί και το κουτάλι και την τσάκισα την απλή τη σκέτη... Και δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να έχω τύψεις ή όχι...

Τζερτζομέρμυγκα παίζουν ακόμα αλλά τα κοπανάνε... Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να βρούμε κάτι πιο ποιοτικό και πιο οικονομικό... Θέλετε και μουσική??? Τζινιώ, να φέρουμε κάνα πιάνο??? Σούπερ θα ήταν!!!

Τζιπτάκι πρέπει κόψει νυχί!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλοριφέρ δεν κατέβασε, για όλο τον τοίχο δεν μου πήρε εξτρά αλλά του έδωσα εγώ 40 ευρώ πουρμπουάρ. Ο παιδικός μάστορας, δεν μου πήρε εξτρά αλλά κι αυτός πήρε το πουρμπουάρ του. Καλοριφέρ δεν κατέβασαν, δεν μύριζε καθόλου, καμία ιδιαίτερη επεξεργασία εγώ δεν είδα να κάνουν κι αυτό στο λέω στάνταρ. Μόνο κάτι ειδικά εργαλέια αγόρασα που μου είπαν, ένα για να ισιώνεις και ένα ειδικό πινέλο για κόλλα. Την ταπετσαρία του σαλονιού πήρα από Λιρόι, του παιδικού την παρήγγειλα από ένα μαγαζί στην Πετρούπολη.

Είχε σκάσει ο τοίχος σας? Κ σοβάς μαζί?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λέτε να αρχίσω και γω το κάπνισμα που δεν καπνιζω για να την βγάλω καθαρή;;

Ετοίμασα τον εξοπλισμό και αναμένω να ξυπνήσουν τα πουλακια μου αλλά νυσταζωω. Νιώθω σα να έχω φάει ξύλο

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Κατουριέμαι.

Νάνι κ ύπνο. Άυριο έχουμε κ κολυμπητήριο το στανιό του δία μέσα!

Ερώτηση 2:

Έχει πάρει καμία χαλιά απο τα γύφτικα?

Είναι καλά? Κρατάνε? ή θα τα μαζεύω με τα κουταλάκια?

Είναι ακριβά τα χαλιά της πρίκας μου (κλασικά κ μπανάλ επίσης, γούστο της μάνας μου) κ λέω να μην τα καραξεσκίσουν άλλη μια χρονιά τα θηρία μου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Α γεια σου!!! Αυτό ήθελα να ρωτήσω το Ζιτάκι: που θα βρω αντιμυκητιακό χαλί??? Λέω να στρώσω μοκέτα σε όλο το σαλονι/κουζίνα και να ησυχάσω...

Για το μποτοξάκι μην το γελάς καθόλου, τον ψιλοζαχαρώνω εκείνο τον Κολωνακιώτη που λέγαμε τότε, θυμάσαι???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...