Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μα πως κολλάμε από τον άλεξ πχ που την άρπαξε μόνος του, γιατί έβγαζε τα καλτσάκια κ τις παντόφλες συνέχεια κ παλεύει με το σεντόνι??

Μην αρπάξει καμιά σφαλιάρα κ του αλλάξω μυαλά!!!!!:!

Ο Άλεξ την άρπαξε απο μόνος του. Εσύ ή οποιοσδήποτε κολησει απο τον Άλεξ, θα αρρωστησει λόγο του πεσμένου ανοσοποιητικού που εχει και απο το αυξημένο ιικο φορτίο που έχει ο Άλεξ.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Μοριτσα οσο μεγαλωνουν,τοσο καλυτερα τρωνε!!!

Στην ηλικια σας τρωγανε γυρω στις 1 με 1 1/2 ωρα το καθε γευμα.......

Πόσο χαίρομαι που κάθε μέρα μεγαλώνουν!!!:tongue:

Εμείς θελουμε μια ωρα και για τους δυο μαζι με αλλαγή πανας και ρεψιμο. Όλο το πακετακι!

p1Utp3.png

Πόσο χαίρομαι που κάθε μέρα μεγαλώνουν!!!:tongue:

Εμείς θελουμε μια ωρα και για τους δυο μαζι με αλλαγή πανας και ρεψιμο. Όλο το πακετακι!

Εισαι σε πολυ καλο δρομο....εμεις τοτε 2 ωρες τουλαχιστον!!!

Τιποτις σε λεω......κ πηγαμε στο μεγαλο,το planet!!!

Εδω δεν εχω βαλει μπουρλοτο στους απο κατω,την δικια σου θα κυνηγαω;;;ζαμε!!!

Την αφηνω για σενα.....να το ευχαριστηθεις κιολας!!!:tongue:

Θα μουντουρωθώ κ δεν θέλω!

Ο Άλεξ την άρπαξε απο μόνος του. Εσύ ή οποιοσδήποτε κολησει απο τον Άλεξ, θα αρρωστησει λόγο του πεσμένου ανοσοποιητικού που εχει και απο το αυξημένο ιικο φορτίο που έχει ο Άλεξ.

Α έχουμε σοβαρά αυξημένες πιθανότες δηλ! Μια χαρά!

Πορτικαλάδες αύριο.

υγ: έχει καμία ταπετσαρία τοίχου στο σπίτι της?

Εχω απορίες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Το ειδαμε Μοριτσα!!!!!!:tongue:

Τζινιω εγω δεν εχω ταπετσαρια αλλα μου αρεσουν......μια ξεδερφη μου που εχει βαλει στο σαλονι,μου ειπε οτι ειναι παλουκι να μπει..την εβαλε με την κοπελα που της κραταγε τα παιδια!!!

Το ειδαμε Μοριτσα!!!!!!:tongue:

Τζινιω εγω δεν εχω ταπετσαρια αλλα μου αρεσουν......μια ξεδερφη μου που εχει βαλει στο σαλονι,μου ειπε οτι ειναι παλουκι να μπει..την εβαλε με την κοπελα που της κραταγε τα παιδια!!!

Μόνες τους? Πώς? Καλά αν ελπίζω στην βοήθεια της γολδ γούμαν... σωθήκαμε!

Μορίτσα άσε με κ χτύπησα ένα φερέρο. Την μερέντα δε την πλησιάζω. Αντιστέκομαι ακόμα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΤΖΙΝΙ περτικαλαδες απο αυριο και καμια εχινατσια και μη φοβάσαι τιποτες!!!

Για πες για την ταπετσαρια.ο αδερφος μου έντυσε μόνος του εναν τοίχο στο σπιτι μας.

p1Utp3.png

ΤΖΙΝΙ περτικαλαδες απο αυριο και καμια εχινατσια και μη φοβάσαι τιποτες!!!

Για πες για την ταπετσαρια.ο αδερφος μου έντυσε μόνος του εναν τοίχο στο σπιτι μας.

Oi gωνίες που κάνουν οι τοίχοι μεταξύ τους... αντέχουν τα ανελέητα χτυπήματα από παιχνίδια, ή πάλι ποντικοφαγωμένοι θα είναι?

Επίσης θέλει αστάρωμα (πως λέγεται δεν ξέρω) κ στοκάρισμα πριν τοποθετηθεί?

Αν ξαναβγεί πάλι υγρασία, (φτιάξαμε υποτίθεται μια βλάβη έξω από έναν τοίχο του σαλονιού στο κλιμακοστάσιο) θα την πετάξει? (λογικά ναί είναι σε αυτό)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Oi gωνίες που κάνουν οι τοίχοι μεταξύ τους... αντέχουν τα ανελέητα χτυπήματα από παιχνίδια, ή πάλι ποντικοφαγωμένοι θα είναι?

Επίσης θέλει αστάρωμα (πως λέγεται δεν ξέρω) κ στοκάρισμα πριν τοποθετηθεί?

Αν ξαναβγεί πάλι υγρασία, (φτιάξαμε υποτίθεται μια βλάβη έξω από έναν τοίχο του σαλονιού στο κλιμακοστάσιο) θα την πετάξει? (λογικά ναί είναι σε αυτό)

Τώρα μου θυμισες τη σκοροφαγωμενη γωνία που έχουμε και μεις.κάθε μέρα που την βλέπω νευριαζω.

Για ανελέητα δεν ξέρω αλλά στα απλά χτυπήματα αντέχουν περισσότερο. Για να τοποθετηθεί θέλει επίπεδη επιφάνεια οπότε ξύσιμο και στοκαρισμα όπου και αν χρειάζεται και αν βγάλει υγρασία φουσκώνει. Ρωτά όμως και κανέναν ειδικό :-)

p1Utp3.png

Πως τα καταφέρνεις και το δίνεις ταυτόχρονα?? εγω μόνο στο στήθος μπορω. Με τα μπιμπερο μου είναι αδύνατον γιατι η μικρη το λουζεται!
μουρις, βάλτα στα ριλαξάκια πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ταυτόχρονα.

Στο καρότσι.... όπου σε βολέυει!

Α, η λαέρτα τα έβαζε στα καθισματάκια αυτοκινήτου πάνω σε τραπέζι.

Πάντως νομοθετικά από την 28 μέχρι την αρχή της 36ης (νομίζω) δίναν το επίδομα προωρου τοκετού. Τώρα ιατρικά κ ο παιδίατρος μας αυτό λέει οτι κάνει ειδικά στα δίδυμα.

Και πάνω που ετοιμαζόμουν να το γράψω!!! Χιχιχιχι!!!! Γεια σου, ρε Τζι Αι Τζο!!!

Εμένα εδώ στη γωνία πάλι γ@μάνε και βαφτίζουν, πειράζει να ρίξω καμιά μολότωφ ή θα τους χαλάσω τη γιορτή???

120247mcv711uxx1.gif

Τώρα μου θυμισες τη σκοροφαγωμενη γωνία που έχουμε και μεις.κάθε μέρα που την βλέπω νευριαζω.

Για ανελέητα δεν ξέρω αλλά στα απλά χτυπήματα αντέχουν περισσότερο. Για να τοποθετηθεί θέλει επίπεδη επιφάνεια οπότε ξύσιμο και στοκαρισμα όπου και αν χρειάζεται και αν βγάλει υγρασία φουσκώνει. Ρωτά όμως και κανέναν ειδικό :-)

Ρώτησα. Βασικά πήαγ α του δώσω τη δουλειά, αλλά δεν τον είδα κ πολύ διαθέσιμο. Γιατί δεν θέλω να κάνω όλο τον τοίχο, αλλά ένα μέρος του τοίχου στο σαλόνι κ τον διάδρομο που οδηγρέι στα υ/δ.

Ηταν πρόθυμος να μου δώσει οδηγίες για να την βάλω μόνη μου.

Τεσπα θα έρθει να δεί τοους τοίχους αύριο κ να αποφανθεί. Μπορεί κ να κάνουμε τεχνοτροπία λέει, βάφοντας τον μισό τοίχο.

Μα θα έιναι βλακεία από μέρους μας να βάψω όλοους τους τοίχους.

Αν σκεφτεί κάποιος οτι εντός σπιτιού έχω καπνίσει εγώ σόλο το χειμώνα του 2007. ( ο νικ έλειπε)

Το 2008 μάη, έμεινα έγκυος στη Σύλια. Οπότε?

Λαέρτη ρίξε ρίξε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Θα μουντουρωθώ κ δεν θέλω!

Α έχουμε σοβαρά αυξημένες πιθανότες δηλ! Μια χαρά!

Πορτικαλάδες αύριο.

υγ: έχει καμία ταπετσαρία τοίχου στο σπίτι της?

Εχω απορίες.

Εχώ εγώ, πλήρωσα έναν μάστορα και μου την έβαλε. Μετά έβαλα και στο παιδικό: πλήρωσα άλλον μάστορα και πάλι μια χαρά. Συμπέρασμα: αν θες σωστή δουλειά, θα πλερώκεις, μανδαμίτσαμ...

Επίσης, πολλές μολότωφ ακούω, αλλά η μουσική ακόμα βαράει...

Σέβη, εμείς εδώ και κάνα 2μηνο και βάλε πίνουμε μόνοι μας από μπιμπερό και τώρα μαθαίνουμε κι από σφηνάκια... :tongue::tongue::tongue::tongue: Σοβαρά τώρα. Έχω στόχο μέχρι να πάω στη δουλειά να καταργήσω τα μπιμπερό...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...