Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα περα για περα!!

Ξερω οτι θα κοιμαστε κοκονες μου, αλλα ειπα να σας καλημερισω μιας κ εχω σηκωθει...:D

Λετε να χουμε τιποτα σημαντικα νεα απ τη jas σημερα? Να γινουμε θειες???:P

33E7p2.png

καλημερααααα

Αχ αυτη η ζεστη!Υπομονή κορίτσια.Καθίστε σπίτι με το κλιματιστικό αγκαλιά

Βρε jasmini μολις εφυγα ηρθες.Καλη επιτυχια κοριτσακι μου στον γιατρό.Αντε να δουμε τι θα σου πει.Λες nufi να γινουμε θείες?

Ποια αλλη εχει γιατρό σήμερα??????

Λοιπον διαβασα αυτα που γραψατε για τα πνευμονια των μωρων.Δεν γνωριζω κατι αλλο απ'αυτα που γραψατε αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει η 37η.Εγω το εχω πει πολλες φορες δεν εκανα ενεσεις κορτιζόνης και γεννησα στις 34+2.Τα μωρακια και τα δυο δεν αντιμετώπισαν κανενα πρόβλημα με τα πνευμονάκια τους.

Οσο για την προωρότητα να ξερετε(στο μαιευτηριο μου το ειπαν)οτι καθε μωρο που γεννιεται πριν τις 37 εβδομαδες ειναι πρόωρο ειτε εχει κανει η μαμα ενεσεις ειτε οχι

Αυτα τα ολιγα

Για πειτε μου κοριτσια ειστε ετοιμες?Καμια απορία που να μπορώ να βοηθήσω?

Γιατι αμα ξεκινησω να γραφω απο μονη μου δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.Περισσότερο για πρακτικα πράγματα που θα σας κανουν ευκολοτερη τη ζωη με δυο μωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εγω εγω θελω να ρωτησω αφου προσφερεσαι!!

οσον αφορα το θηλασμο..δε θυμαμαι καθολου αν ειχες γραψει κατι στο παρελθον, οποτε ρωταω.

τα καταφερες απ την αρχη μονο με δικο σου γαλα κ στην πορεια εδωσες συμπληρωμα?

τα ταιζεις τις ιδιες ωρες?ακομη κ αν το ενα κοιμαται κ το ξυπνας?

καθε ποσες ωρες στην αρχη? προλαβαινεις στα μεσοδιαστηματα να ξεκουραστεις καθολου?

μαξιλαρι θηλασμου ειναι απαραιτητο η βολευεσαι κ με κανονικο?

αυτα τα λιγα για την ωρα!!

την πατησες, εσυ προσφερθηκες!!!:wink:

33E7p2.png

χαρα μου αν μπορω να βοηθησω

Λοιπόν εγω δεν καταφερα να τα θηλασω για πολυ γιατι οι μαιες μου πρότειναν λάθος θήλαστρο.Επρεπε να νοικιασω νοσοκομειακό θηλαστρο για να βγαζω το γαλα σε καθε γευμα και να το πηγαινω στην μοναδα που ηταν τα μωρα.Ενω αυτες μου εδωσαν θηλαστρο για περιστασιακή χρήση.

Να το προσεξεις αυτο σε περιπτωση που θελεις να νοικιασεις θηλαστρο.Ειναι ενα πολυ καλο

Αρχικα θα τα ταιζεις λιγο πιο συχνα.Μπορει να πεινανε και καθε 1,5 ωρα.Ειναι αναλογα το παιδι.Εαν θα εχεις βοηθεια σημαντικο θα ειναι οταν τελειωνεις το θηλασμο του πρωτου μωρου να το παιρνει καποιος να ρευτει για να μην χανεις χρόνο.

Αργοτερα θα τα ταιζεις καθε 4 ωρες.Θα φτιαξεις ενα προγραμμα που θα προσπαθεις να μην το χαλας για να μαθουν και αυτα σιγα σιγα

Περιπου στον μηνα θα προσπαθησετε να κόψετε και το βραδινο γαλα εφ'οσον θα εχουν καλο βαρος

Η αρχη θα ειναι δυσκολη.Αλλα μετα τους 2-3 μηνες θα αλλαξουν ολα προς το καλυτερο και θα χαλαρωσεις αρκετα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ααα.. δεν τα παρουσιαζεις κ τραγικα τα πραγματα..ειναι κ στα μωρακια ομως..αλλα ειναι ησυχουλια κ βολικα κ αλλα πιο φασαριοζικα!

αρα παιρνουμε αρκετα μπουκαλια! καμια 12αρια ειχε προτεινει καποια μαμα παλιοτερα (δε θυμαμαι ποια..) κ μεγαλουτσικα 220 κ 330 ml γιατι τα μικρουλια ειναι για πολυ λιγο,ε?

επισης πρεπει να ναι διαφορων ειδων για να δουμε ποιο θα προτιμησουν τα μπεμπει?

γιατι εγω σκεφτομαι να τα παρω ολα της avent, που θα παρω κ το σετ αποστειρωτη κτλ..

33E7p2.png

κ μια τελευταια ερωτηση..

μπανακι πολλοι τα κανουν σε νιπτηρα στην αρχη..νομιζω οτι θα χω ανασφαλεια ομως ετσι..βολευουν τα λεκανακια που προσαρμοζονται στη μπανιερα? κ καποιοι βαζουν κ πανω μια εξτρα βαση με πετσετουλα για να μη γλυστρισουν..

οι αποψεις πολλες..τι σε βολεψε εσενα?

33E7p2.png

Koρίτσια θηλάστε γιατί το γάλα είναι ακριβό!!!:)) Εδώ είναι 13 ευρώ. Έφερα ένα κιβώτιο μεγάλο με γάλα για τα μωρά από Κύπρο γιατί εκεί έχει ΜΟΝΟ 6 EYΡΩ!!

ΑΧ δεν προλαβαίνω τις δουλειές τώρα γιατί τα μωράκια θέλουν παιχνιδάκια και αγκαλίτσσες!! Κάνει και ζέστη και είναι λίγο ιδιότροπα.

Και εγώ έκανα τις ενέσεις κορτιζόνης. Το θέμα είναι να μην γεννήσετε πριν τις 32 βδομάδες νομίζω αλλιώς όπως και η Όλγα που δεν έκανε τις ενέσεις και γέννησε στις 34 ήτανε μια χαρά.

αρα παιρνουμε αρκετα μπουκαλια! καμια 12αρια ειχε προτεινει καποια μαμα παλιοτερα (δε θυμαμαι ποια..) κ μεγαλουτσικα 220 κ 330 ml γιατι τα μικρουλια ειναι για πολυ λιγο,ε?

επισης πρεπει να ναι διαφορων ειδων για να δουμε ποιο θα προτιμησουν τα μπεμπει?

γιατι εγω σκεφτομαι να τα παρω ολα της avent, που θα παρω κ το σετ αποστειρωτη κτλ..

Δε νομιζω οτι χρειαζεται να παρεις τοσα πολλα μπουκαλια.Και θεωρω υπερβολη να παρεις διαφορων ειδων....εγω ειχα παρει απ την πρωτη στιγμη τα κικο και τα χρησιμοποιουμε μεχρι τωρα.Εννοειται τα μεγαλα.Θα παρεις ομως και δυο μικρα για κανενα τσαγακι αργοτερα.

κ μια τελευταια ερωτηση..

μπανακι πολλοι τα κανουν σε νιπτηρα στην αρχη..νομιζω οτι θα χω ανασφαλεια ομως ετσι..βολευουν τα λεκανακια που προσαρμοζονται στη μπανιερα? κ καποιοι βαζουν κ πανω μια εξτρα βαση με πετσετουλα για να μη γλυστρισουν..

οι αποψεις πολλες..τι σε βολεψε εσενα?

Στην αρχη μεχρι να πεσει ο αφαλος τα κανεις στον νιπτηρα για να μη βρεχεται το σημειο εκεινο.Εμενα το μπανακι με βολεψε αφου βαρυνε και δεν μπορουσα να τον κραταω στο χερι και να τον πλενω.Αν το κανεις μια φορα μετα παιρνεις τον αερα.....μην αγχωνεσαι!!!!!!Το ενστικτο της μανας δεν κανει ποτε λαθος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

thanks giotaki!

ολα βουνο μπορει να φαινονται τωρα..ειναι που παραενημερωνομαστε κ μεις..

ποσες γυναικες γεννανε κ τα μεγαλωνουν εντελως ασχετες...οπως οπως..!

τι κανει ο τασουλης?ζεσταινεται κ αυτος?

stellasss θα πρεπει να πληρωσες υπερβαρο στο αεροδρομιο!! ολα τελικα ειναι πιο φθηνα στην κυπρο?

33E7p2.png

κοριτσια ειχα παει καποια στιγμη στο 2ομηνα στο Αλεξανδρα γιατι ειχα κατι πονους εντονους κ φοβηθηκα.εντερικοι ηταν τελικα..

το τι ειδα εκει στο εφημερευον γυναικολογικο..

14χρονη εγκυο τσιγγανα που με ρωτουσε ποτε ειναι ο μαρτιος γιατι της ειπε ο γιατρος να παει κ δεν ηξερε , τον αντρα της να λεει οτι βαριεται να την ξαναφερει.. αλλη να μη ξερει στον 4ο οτι ηταν εγκυος.. φοβερα περιστατικα βλεπουν κ αυτοι οι γιατροι εκει..!

κ μεις αναρρωτιομαστε αν ειναι καλη η ταδε θηλη πιπιλας!!!!!

33E7p2.png

Καλημέρα και από εμένα. Πω πω λετε να έχουμε νέα από την Jas σήμερα? Άντε να δούμε τι θα γίνει.

Nufi τι έγινε τι κάνεις? Όλες αυτές τις ερωτήσεις ήθελα κι εγώ να τιςκάνω. Τις ίδιες απορίες έχουμε βλέπω. Αλλά πιστεύω στην πράξη θα τα δούμε όλα. Γιατί στην θεωρία όλα καλά είναι. Τι είδαν και εσένα τα μάτια σου στο Αλεξάνδρα ε? Εντάξει ότι να ναι βλεπεις και ακούς τελικά. :o

για μπανακι αυτο που λεει η Γιωτα.Οταν ειναι πολυ μικρα εκτος οτι δεν κανει να μουλιασει ο αφαλος μεχρι να πεσει δεν βολευει το μπανακι.Αλλα μην σε αγχωνει αυτο.Τα πιανεις καλα απο το ενα ποδι και το ενα χερι,τα ριχνεις μπρουμητα στο χερι σου και τα πλενεις.Θα δεις δεν ειναι τιποτα.Η πρωτη φορα μονο

Για τα μπιμπερο ειχα παρει και γω τα avent.Καλα μπουκαλια με ωραιες θηλες αλλα ενα μεγαλο προβλημα.Εχουν διαρροη και φευγει το μισο γαλα αμα το κουνησεις.

Αν θηλασεις αποκλειστικα δεν χρειαζεσαι μπουκαλια παρα μονο για χαμομηλακι.Σε διαφορετική περιπτωση χρειαζεσαι πραγματι 12.6 γευματα επι 2 μωρα.Αλλιως θα πλενεις και θα αποστειρωνεις συνεχεια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο το μπανάκι ότι δεν θα τα καταφέρω. Τον αφαλό πως τον περιποιείσαι τις πρώτες μέρες μέχρι να πεσει? Τι κάνουμε?

Επίσης φυσιολογικους ορούς φαντάζομαι πρέπει να έχουμε όταν θα έλθουμε σπίτι ε? Για το μπανάκι τους χρειάζεται σφουγγαράκι φυσικό να πα΄ρουμε? Πως θα τα πλένουμε? Για πεεεεεες...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...