Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Dolini, μην ανησυχείς (όσο μπορεις τλος πάντων) αφού ο γιατρός σου δε βρηκε κάτι ανησυχητικο. Να σκεφτεσαι θετικά όπως ότι είσαι σε μια "ασφαλή" όπως λένε τα βιβλία πλέον εβδομάδα κι όσο τα κρατας περισσότερο όλο και καλύτερα θα είναι...

Όσο για το βάρος αυξομειώσεις προς το τελος (από τελη 7ου ) είχα κι εγω χωρίς κανενα προφανή λόγο. Ετρωγα και με ζυγιζα λιγότερο ή δεν έτρωγα και η ζυγαριά με έβγαζε περισσότερο... Μη δίνεις σημασία. Είναι και οι κατακρατήσεις υγρων που δεν μπορεις να υπολογισεις με σιγουρια.

Κοριτσάκια μου εγώ να τα κρατησω ξύπνια τα μωρα , αλλά πως να τα απασχολήσω τοσο μικρα με δραστηριότητες αφού καλά καλά δε βλέπουν. Ασε που η μεγαλη μου είναι όλο γκρίνια και κλάμα όταν την ξυπνάς. Μαμ κακα και νάνι κυρίως. Εκτός από το βραδυ έως τα ξημερωματα (τη διαβολοώρα :) ) που την πιάνει αμόκ!

Μπορείς να τους κάνεις κινήσεις μασάζ, να χτυπάς την κουδουνίστρα, να σιγοτραγουδάς και να τα χαιδεύεις. Μπορείς να βάζεις και μουσική. Μπορείς σιγά-σιγά να τα βάζεις και μπρούμητα (τσέκαρε όμως και με την παιδίατρό σου), στην αρχή για κάνα 2λεπτο, και σιγά σιγά να το αυξάνεις. Ποτέ ομως όταν κοιμούνται!!!! Σιγά-σιγά θα μάθει ότι το βράδυ είναι βαρετά και θα ξυπνάει μονάχα 10-15 φορές όπως κάνουν τα δικά μου!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ντόλι, ένα θα σου πω, μες στη φρίκη την έβγαλα την εγκυμοσύνη... Και λες και όλα είχαν σκοπό να με αποτρελάνουν. Ξεκινώντας από το τι γινόταν γύρω μου και φτάνοντας στο τι ιστορίες τύχαινε να διαβάσω ή να δω στο δρόμο ή στην τηλεόραση. Σε νιώθω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά θα περιμένεις κάνα εξαβδόμαδο ακόμα και μετά θα μεταλλάξουν τα άγχη σου. Γιατί τελικά δεν φεύγουν ποτέ... Χαλάρωσε λοιπόν και δέξου τα...

120247mcv711uxx1.gif

Ντόλι, ένα θα σου πω, μες στη φρίκη την έβγαλα την εγκυμοσύνη... Και λες και όλα είχαν σκοπό να με αποτρελάνουν. Ξεκινώντας από το τι γινόταν γύρω μου και φτάνοντας στο τι ιστορίες τύχαινε να διαβάσω ή να δω στο δρόμο ή στην τηλεόραση. Σε νιώθω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά θα περιμένεις κάνα εξαβδόμαδο ακόμα και μετά θα μεταλλάξουν τα άγχη σου. Γιατί τελικά δεν φεύγουν ποτέ... Χαλάρωσε λοιπόν και δέξου τα...

Μία από τα ίδια, Συμφωνώ και επαυξάνω με χίλια!! Ντολίνι ξεκουράσου, χαλάρωσε και σκέψου θετικά! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο! Είχα μία πολύ πολυ δύσκολη εγκυμοσύνη μετά από 3 εξωσωματικές και πάνω που λυνόταν το ένα θέμα προέκυπτε άλλο. 4 μήνες ξάπλα με την αγωνία. Τι έκανα; Το έβαλα στο off. Έκανα ό,τι με χαλάρωνε και μ΄έκανε να ξεχνιέμαι. Προσπάθησε το είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.

Α! και για τα κιλά μην αγχώνεσαι τόσο! Κι εγώ ζυγιζόμουν τις τελευταίες βδομάδες και είναι ζήτημα αν πήρα ενάμισι κιλό αλλά απ΄ότι φάνηκε ήταν όλο στα μωρά.

Σέβη είναι μεγάλο θέμα και θέλει διαύγεια για να το θέσω σωστά, οπότε αναβάλλεται για μέρες που το μυαλό μου θα είναι πιο καθαρό!

Ελίζα περαστικούλια! Πώς την πάτησες έτσι μωρέ :(;

Gemini την πήγατε τελικά τη βολτούλα; Ελπίζω να τα καταφέρατε και να περάσατε καλά!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

ω, μα ποσο θα συμφωνησω...!

33E7p2.png

καλησπερουδια τσουπρες!

ο σπορος ελαφρως καλυτερα, αλλα οχι περδικης

περαστικα σε τζινι μπεμπε κ σε ελιζα

παπια τα ετσουζες χθες? ωραια! ο ριβις στον τρυγο? μα τι πολυπραγμων συζυγος, ευγε!

ιθακη εντασεις στην αρχη ειχαμε κ εμεις μπολικες, αλλα με τον καιρο ξαναβρισκετε τις ισορροπιες σας..η εστω τις αναπροσαρμοζετε για να επιβιωσετε ως ζευγος..!

gemini καλη βολτα!!

σεβου κ εγω μεσα για την εξοδο κ ακομη πιο μεσα για το φαγητο!

πιστευω οτι κ twins k joy θα ερθουν αν τις ενημερωσω..θα τηλ.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Nufaki πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο σπορος σου!!!!!

Ωωωω μαζι θα παμε,ε; αψογα!!!!!

Να τις ενημερωσεις!!!:P

Τρελοκοριτσο συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες!!!!!

Chemin εαν θες την κανουμε την συζητηση ολες μαζι.....;):P

Ιθακη λιγο υπομονη κ θα ερθουν σε μια "ταξη" τα μικρα.....ειναι δυσκολη η προσαρμογη σε ολους σας!!!

Πηγα carrefour κ δεν ειχε μερεντα crunchy......:evil::rolleyes: βολευτηκα με την απλη......:tongue:

Επιτέλους ηρεμία στο σπιτι!Ευτυχώς τηρούμε τη μέρα μέρα και τη νυχτα νυχτα! Το χειροτερο μου ειναι ο τελειος συγχρονισμος που εχουν στο φαγητο. Ουρλιαζουν! ο μπεμπης ήταν να μην μάθει το μπιμπερο δεν γίνεται καλα με καμια δύναμη και έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φαγανα!

Ελιζα πως είσαι? ελπίζω καλύτερα και βέβαια να την γλιτώσουν τα μικρα!

Ντολινι μην βάζεις ιδεες στο μυαλό σου που δεν υπάρχουν. Απόλαυσε το τωρα όσο γίνεται.

Ιθάκη νομίζω 36 εβδ θεωρούνται τελειομηνα. απο την άλλη εγω γεννησα 3 εβδ νωρίτερα απο σένα οπότε μου φαίνεται λογικό να πάμε πίσω ένα μήνα. Καλα τα λέω :confused:

p1Utp3.png

Μοριτσα ειναι μικρουλια ακομα για να αντεχουν στην πεινα!!!!!

Εμενα εμαθε ο μεγαλος απο 5 μηνων κ περιμενε αλλα απο τις δικοπες "χαλασε" κ ετσι το γαλα το πρωι το δινω ταυτοχρονα!!! στη φρουτοκρεμα κ στο μεσημεριανο με περιμενει αλλα ευτυχως τρωνε γρηγορα πια!!!!!!

Νομιζω στις 37 εβδ κ μετα τα θεωρουν τελειομηνα!!!

Αλλα λογικο μου φαινεται που σε καθυστερει....

Ιθάκη είανι πολλά μπεμπέγια που το κάνουν αυτό. Έχουν ένα τζετ λαγ στην αρχή. Εγώ θα σου έλεγα να μην τα αφήνεις να κοιμηθούν μετά τις 20.00.

Λογικά θα βρουν το ρυθμό τους με τον καιρό.

Ντολίνι απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν ένας μικρός επιπόλαιος τραυματισμός από γρατζούνισμα-σερβιετάκι πχ?

Δεν θυμάμαι να σου πώ βάρος σε αυτή την βδομάδα (σε καμία βδομάδα δεν θυμάμαι δηλ)

Μην τρελένεσαι όσο μπορείς.

Μουρλοπαντίερο πηρουνωτά??? ιιιιιιιιιι!

Αυτό με την πάνα το έχω ορκιστεί στον εαυτό μου την επόμενη άνοιξη καλοκαίρι, Βαρέθηκα να αλλάζω πάνες. Ειδικά τα απογεύματα! Δέκα κιλά έχασες? Πόσο καιρό την έκανες? Εγώ με κάτ γιορτές κλπο πωππωπωπω...πάει η ντουκανίτα!

Στα λουλούδια είχα ρίξει κ εγώ το νερό το πρώτο βράδυ που τα έκανα μπάνιο, αλλά δεν τα έλουσα. Σε ένα παρτέρι με λουλούδια για την ακρίβεια. Μια χαρά είναι ακόμα τα λελούδια.

Τη σύλια επειδή ήταν καραχειμώνας την έλουσα κανονικά το πρώτο βράδυ.

Το μετά φόβου συνήθως ναι. το λέει μετά τις 9μιση. Αλλά ρώτα αν κοινωνεί κ πιό πριν=λιγότερος κόσμος! (ελπίζω να μην είναι τπτ γιορτές προγιορτές αυτή την εποχή, γιατί στη σύλια έιχε κόσμο η εκκλησία. Μέχρι κ χορωδία πετύχαμε... οτι θες...όοοοολα!

Ελίζα την άρπαξες τόσο πολύ? Περαστικά σου.

Ρε παιδιά αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Πώς γίνεται να κολλάμε κάποιον αφού από μόνοι μας την αρπάξαμε? Έχει να κάνει με την ιογενή λοίμωξη, ή την βακτηριδιακή? Μα ποτέ δεν κατάλαβα! Μαζουτ καίω? Γιατί να μην είμαι γιατρός?? Γιατί δεν παντρέυτηκα παιδίατρο το ζώον???

Από χτές τους έβαλα μακρυμάνικα κ με κλειστό ποδάρι φορμάκια!

Ο άλεξ κατέβασε όλες τις μύξες σήμερα. Του ξαναέδωσα πριν τον ύπνο αεριους. Ιθάκη παίζει να ήμουν ξύπνια στις 6.00. Πρέπει να σηκώθηκα κ 5 φορές χτες!

Ας ελπίσω οτι αύριο θα φτιάξω τα νύχια μου επιτέλους!

Δεν κατάλαβα πότε είναι η συνάντηση? 5/ 6 ή 7 10ου?

Πανηγύρι θα κάνουμε τόσες μέρες????

Να πάμε για φαγητό??? Τζιτζικομερμυγκοκατάσταση υπάρχει ή καήκαν κ αυτά?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μοριτσα ειναι μικρουλια ακομα για να αντεχουν στην πεινα!!!!!

Εμενα εμαθε ο μεγαλος απο 5 μηνων κ περιμενε αλλα απο τις δικοπες "χαλασε" κ ετσι το γαλα το πρωι το δινω ταυτοχρονα!!! στη φρουτοκρεμα κ στο μεσημεριανο με περιμενει αλλα ευτυχως τρωνε γρηγορα πια!!!!!!

Νομιζω στις 37 εβδ κ μετα τα θεωρουν τελειομηνα!!!

Αλλα λογικο μου φαινεται που σε καθυστερει....

Πως τα καταφέρνεις και το δίνεις ταυτόχρονα?? εγω μόνο στο στήθος μπορω. Με τα μπιμπερο μου είναι αδύνατον γιατι η μικρη το λουζεται!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τζινιω μου περαστικα στον μικρουλη.....να φτιαξεις επιτελους τα νυχια!!!!!!

Παρασκευη 5 Οκτωβριου η Σαββατο 6 Οκτωβριου!!!!!!το χεις τωρα;:tongue:

Μοριτσα στα καρεκλακια φαγητου το δινω.....πινουν 300ml σε 5 λεπτακια ομως!!!!

Εδω τα κοιμιζω μαζι,αλλα παντα κουνημα!!!αυτο πως θα το κοψω;

μουρις, βάλτα στα ριλαξάκια πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ταυτόχρονα.

Στο καρότσι.... όπου σε βολέυει!

Α, η λαέρτα τα έβαζε στα καθισματάκια αυτοκινήτου πάνω σε τραπέζι.

Πάντως νομοθετικά από την 28 μέχρι την αρχή της 36ης (νομίζω) δίναν το επίδομα προωρου τοκετού. Τώρα ιατρικά κ ο παιδίατρος μας αυτό λέει οτι κάνει ειδικά στα δίδυμα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινιω μου περαστικα στον μικρουλη.....να φτιαξεις επιτελους τα νυχια!!!!!!

Παρασκευη 5 Οκτωβριου η Σαββατο 6 Οκτωβριου!!!!!!το χεις τωρα;:tongue:

Μοριτσα στα καρεκλακια φαγητου το δινω.....πινουν 300ml σε 5 λεπτακια ομως!!!!

Εδω τα κοιμιζω μαζι,αλλα παντα κουνημα!!!αυτο πως θα το κοψω;

Γιατί τα έμαθες με κούνημα? ε? ε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γιατί τα έμαθες με κούνημα? ε? ε?

Απο τους κολικους εμαθαν.....μετα ο μεγαλος κοιμοταν αμεσως κ μονος του μεχρι τον Αυγουστο,στις διακοπες κουνα κουνα το καροτσι κ τα δυο μαζι!!!

Εαν τα αφησω μονα τους δεν παιζει να κοιμηθουν,πιανουν κουβεντουλα,ετσι σε 5 λεπτακια ειναι ξερα!!!:tongue:

Τι να κανω μανδαμ,ξερεις;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...