Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χεχεχε, αργά μου τα είπατε, βρε μανάρες μου! Τα λαδόπανα τα έπλυνα στο πλυντήριο και μπανάκι τα έκανα την τρίτη μέρα μεν (την Τρίτη δηλαδή), μόνη μου δε, και με σαπούνι κανονικά και το νερό το έχυσα εκεί που το χύνω πάντα-στη μπανιέρα. Τώρα μεσα στην πολυκατοικία που να έτρεχα άλλωστε και αφετέρου άμα έριχνα σαπούνι στις γλάστρες, δεν θα τις έκαιγα?

Λοιπόν, πέρα από ονόματα, ας πέφτουν και ιδέες για μέρη γιατί εκεί που ξέρω εγώ να σας πάω παίζει και να μου ρίξετε κόκκινη κάρτα!!! Χαχαχαχα!!!

Σας είπα ότι εδώ και 2 βδομάδες κοντά τρώμε πηρουνάτο? Πάντως είναι λίγο ταλαιπωρία, κακά τα ψέματα. Ο επόμενος στόχος είναι να βγάλουμε τις πάνες...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!

Πολύ κουραση σημερα...και προλαβα μονο να ξεσκονίσω. Full time job τα διδυμα!! Οτι θυμαμαι θα πω...

παπίτσα δεν καταλαβα με τι τα ετσουξες χτες?? Ρακη? btw θελω κι εγω να τα τσουξω...και να βγουμε κιολας!

Ιθάκη δεν ξερω να σου πω για το νυχτα-μερα...θα σου πω μονο κουραγιο! Δεν παιζει να κοιμηθεις καθολου μες στη μερα?

Για το συζυγο εντάσεις ειναι αυτες....θα περάσουν!

Λαερτα δεν παιζει να πας στις Νυχτες Πρεμιερας τελικά?

Μπραβο και για το πηρουνατο! Μια νεα εποχη αρχιζει για σας!;)

Εσυ συνεχιζεις τη ντουκαν? εχει αποτελεσματα?

ελιζα περαστικά! Ειναι περιεργος ο καιρος και την πατας ευκολα!

Εμεις τα ιδια...το καλό ειναι οτι θα παμε βολτα το απογευμα με τον αντρα μου και τα μωρα και αν κατσουν καλά στο τσακιρ κεφι θα κατσουμε και για ενα καφε στα γρηγορα. αν και νυστάζωωωωωω

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζινιώ, πως είναι ο Άλεξ σήμερα? Τζάζι, τα δικά σου συνήλθαν? Μπες να μας πεις πως τα πάτε.

Λοιπόν, στις Νύχτες θα πάω τη Δευτέρα (ελπίζω). Εισιτήρια έκλεισα πάντως, να δω αν θα μ'αφήσουν τα μωρουλίνια μου.

Με τη Ντούκαν έχασα 10 κιλά. Σταμάτησα την Κυριακή και τώρα ξεκουράζομαι. Θα την ξαναπιάσω από Δευτέρα.

Πάω να ξαπλώσω... Αχ, σιέστα, πόσο σε λατρεύω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα!!!!!!!

Ελιζα περαστικα σου....ειναι ατιμος αυτο ο καιρος κ την πατησες για τα καλα; ε; μακαρι να μην κολλησουν οι μικροι!!!! με μασκα εισαι στο σπιτι;

Ιθακη οτι σου ειπαν τα κοριτσια προσπαθησε να κανεις!!!!

Οσο για το ετερο ημισυ,ολες νομιζω το περασαμε αυτο....υπομονη κ θα ερθουν πολυ καλυτερες μερες!!!!!

Chemin πολυ χαρηκα που θα ερθεις κ εσυ!!!!!!

Για πες τι θεματακια;

Οποτε ειμαστε μεχρι στιγμης!!!!!!

Laerta

Duckface

Tzini

Sevi

Chemin

Κι εγω κι εγω θελω...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

γεια σας διδυμομανουλες τι κανετε....εγω δεν ειμαι και τελειως καλα, αφου χθες το βραδυ ειδα στην σερβιετα μου λιγο ροζε και πανικοβληθηκα.... να σας πω ξανα οτι σε δυο μερες μπαινω αισιως στην 30 βδομαδα κυησεως μου..... πηγα πρωι πρωι στο γιατρο για να με δει ειδαμε τα μωρακια μας οτι ειναι και τα δυο πολυ καλα και ο τραχηλος μου ειναι 3 χλ...

ο γιατρος μου ειπε οτι ισως να οφειλεται υπερκινητικοτητα των μωρων και μπορει καποιο να γυριζε εκεινη την στιγμη και να μπου προκαλεσε αυτο το σημαδι...

μου εχει βαλει μια ενεση για τα πνευμονακια των μωρων και μου εδωσε και κατι χαπια medolin τρεις φορες την ημερα για να μενει ηρεμη η μητρα μου....

α και εντωμεταξυ θα παω την δευτερα κανονικα στο ραντεβου μου για να κανουμε και τις συνηθισμενες μετρησεις οπως σε καθε ραντεβου...

και συνεχιζω με τις φοβιες μου βρε κοριτσια....

δεν μπορω καταρχην να ηρεμησω καθολου..... με εχει πιασει ενα τρεμουλο και φοβαμαι να μου πει οτι μπορει να με γενησει τοσο νωρις..... τρμω μονο με την ιδεα.......

θελω να πιασουν το βαρος τους τα μωρα και μετα.....

εσεις τι λετε βρε κοριτσια πειτε μου κατι απο την εμπειρια σας....

σας παρακαλω παρα πολυ................

καμοια απαντηση βρε μανουλες?

πλςςςςςςςςςςς............ςςςςςςςςςς

Αφου σε ειδε ο γιατρος και σου ειπε οτι ολα καλα μην αμησυχεις. Αν ηταν κατι θα στο ελεγε. Εσυ ξεκουρασου οσο μπορεις. Και εγω γυρω στην 30η εβδομαδα ειχα σταγονες ροζ και πηγα να με δει και μου ειπε οτι δεν εβρισκε κατι καλη ωρα και οτι μπορει να ειναι απο τον ταχηλο. Εκατσα σπιτι για 1 μηνα και και ολα πηγαν καλα. Για αυτο ηρεμησε, χαλαρωσε και ολα θα ειναι καλα. Τι βαρος εχουν τα μιμρα;

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Αφου σε ειδε ο γιατρος και σου ειπε οτι ολα καλα μην αμησυχεις. Αν ηταν κατι θα στο ελεγε. Εσυ ξεκουρασου οσο μπορεις. Και εγω γυρω στην 30η εβδομαδα ειχα σταγονες ροζ και πηγα να με δει και μου ειπε οτι δεν εβρισκε κατι καλη ωρα και οτι μπορει να ειναι απο τον ταχηλο. Εκατσα σπιτι για 1 μηνα και και ολα πηγαν καλα. Για αυτο ηρεμησε, χαλαρωσε και ολα θα ειναι καλα. Τι βαρος εχουν τα μιμρα;

οχι δεν συνεχιστηκε το ροζε... απλα ενα σημαδι στο σερβιετακι μου και τπτ αλλο....

στις 28 εβδομαδες ηταν 1200 κκαι 1230 αντιστοιχα..... την δευτερα που θα παω στο γιτρο θα τα ξαναμετρησουμε....

για αυτο αγχωνομαι αρκετα....

πως γινεται βρε evizogr η ζυγαρια μου απο 68 που ημουνα πριν δυο μερες σημερα να με δειχνει 67?

οχι δεν συνεχιστηκε το ροζε... απλα ενα σημαδι στο σερβιετακι μου και τπτ αλλο....

στις 28 εβδομαδες ηταν 1200 κκαι 1230 αντιστοιχα..... την δευτερα που θα παω στο γιτρο θα τα ξαναμετρησουμε....

για αυτο αγχωνομαι αρκετα....

πως γινεται βρε evizogr η ζυγαρια μου απο 68 που ημουνα πριν δυο μερες σημερα να με δειχνει 67?

Εφοσον σταματησε απο την εμπειρια μου καθαρα σου λεω να μην ανησυχεις και αφου στο ειπε και ο γιατρος. Παντως θα σου ελεγα να μην κανεις και πολλα πραγματα και να εισαι ξαπλα οσο μπορεις.

Παντως εμενα στο τελος επαιρναν βαρος πολυ γρηγορα και φανταζομαι το ιδιο θα δεις κι εσυ. κανε και τις ενεσουλες σου και μια χαρα θα πας.

Τωρα για τα κιλα σου τι να σου πω. Τρως καλα; εγω δεν το ειχα αυτο το θεμα γιατι επαιρνα πολλα και γρηγορα.

4o4op3.png

Εφοσον σταματησε απο την εμπειρια μου καθαρα σου λεω να μην ανησυχεις και αφου στο ειπε και ο γιατρος. Παντως θα σου ελεγα να μην κανεις και πολλα πραγματα και να εισαι ξαπλα οσο μπορεις.

Παντως εμενα στο τελος επαιρναν βαρος πολυ γρηγορα και φανταζομαι το ιδιο θα δεις κι εσυ. κανε και τις ενεσουλες σου και μια χαρα θα πας.

Τωρα για τα κιλα σου τι να σου πω. Τρως καλα; εγω δεν το ειχα αυτο το θεμα γιατι επαιρνα πολλα και γρηγορα.

βασικα εχω παρει στο συνολο 12 κιλα... απλα απο χθες που ημουνα ετσι χαλια δεν ειχα και πολυ ορεξη να φαω... ενιωθα κομπο στο στομαχι...

θυμασαι ποσο ητανε τα δικα σου στην αντιστοιχη βδομαδα..?

βασικα εχω παρει στο συνολο 12 κιλα... απλα απο χθες που ημουνα ετσι χαλια δεν ειχα και πολυ ορεξη να φαω... ενιωθα κομπο στο στομαχι...

θυμασαι ποσο ητανε τα δικα σου στην αντιστοιχη βδομαδα..?

Οτι και να σου πω ψεματα θα ναι. Δεν θυμαμαι καθολου...

4o4op3.png

Dolini, μην ανησυχείς (όσο μπορεις τλος πάντων) αφού ο γιατρός σου δε βρηκε κάτι ανησυχητικο. Να σκεφτεσαι θετικά όπως ότι είσαι σε μια "ασφαλή" όπως λένε τα βιβλία πλέον εβδομάδα κι όσο τα κρατας περισσότερο όλο και καλύτερα θα είναι...

Όσο για το βάρος αυξομειώσεις προς το τελος (από τελη 7ου ) είχα κι εγω χωρίς κανενα προφανή λόγο. Ετρωγα και με ζυγιζα λιγότερο ή δεν έτρωγα και η ζυγαριά με έβγαζε περισσότερο... Μη δίνεις σημασία. Είναι και οι κατακρατήσεις υγρων που δεν μπορεις να υπολογισεις με σιγουρια.

Κοριτσάκια μου εγώ να τα κρατησω ξύπνια τα μωρα , αλλά πως να τα απασχολήσω τοσο μικρα με δραστηριότητες αφού καλά καλά δε βλέπουν. Ασε που η μεγαλη μου είναι όλο γκρίνια και κλάμα όταν την ξυπνάς. Μαμ κακα και νάνι κυρίως. Εκτός από το βραδυ έως τα ξημερωματα (τη διαβολοώρα :) ) που την πιάνει αμόκ!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...