Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

επίσης άλλο άσχετο

όποια θέλει λάδι καλό αγνό, μηδέν οξύτητας (ελάχιστων γραμμών), κρητικό/κισσαμίτικο για τα μπεμπέγια αλλά και όλη την οικογένεια

λετ με νόου

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Γεια σας κι απο μενα!! ειμαι μια πολυ..φοβισμενη μελλουσα διδυμομανουλα!Ειμαι 14 1/2 εβδομαδων,εμαθα στην αυχενικη οτι εχω διδυμα(δεν ξερουμε ακομα φυλο) ,και ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ! εχω ηδη ενα παιδακι,και η ολη κατασταση με εχει αγχωσει παρα πολυ!

δεν ξερω αν θα ανταπεξελθω και πως,απο ολες τις αποψεις,εχω τρελες αποριες για ολα,και προσπαθω διαβαζοντας σας να παρω δυναμη,να μαθω πραγματα,αλλα και να συνελθω λιγο..

Ο συζυγος ειναι πιο ψυχραιμος απο μενα,αν και το μεγαλο σοκ το επαθε αυτος στην αρχη,αλλα εγω ειμαι αυτη που εχω "πελαγωσει" απο την ανασφαλεια μου και αυτο το "αγνωστο" που βλεπω να περπατω απο εδω και περα.

Αν και μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη,και η αυχενικη μου βγηκε πολυ καλη,ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και να το αντιμετωπισω οπως θα αντιμετωπιζα και μια εγκυμοσυνη με ενα μωρο,παρολα αυτα,αγχωνομαι με το παραμιικρο,με το μυαλο μου εχω φτιαξει "σεναρια" για μωρα με προβληματα,για προωρες γεννες,εντατικες και χιλια δυο αλλα.Μενω σε επαρχια ,με ενα και μοναδικο νοσοκομειο,και αυτο δεν βοηθαει την κατασταση.

Κοριτσια,αυτα που λεω σας φαινονται φυσιολογικη αντιδραση; εσεις παθατε σοκ μολις μαθατε για διδυμα,και μαλιστα αν ειχατε ήδη ενα παιδι σε μικρη ηλικια ήδη και αν τα οικονομικα σας δεν ηταν και στην καλυτερη φαση;

αυτο ειναι και το πρωτο μου ερωτημα οπως καταλαβατε!θα ακολουθησουν κι αλλα,δεν την γλιτωνετε!

Για την ωρα περιμενω πως και πως το επομενο ραντεβου με τον γιατρο για να μιλησουμε για το αν θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση,τους κινδυνους κτλ,και ισως και να δουμε φυλο.

Κοριτσια βοηθεια!!δωστε οση δυναμη και κουραγιο μπορειτε!

Καλησπερα. Καλωσορισες στην παρεα μας. Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου.

Ολα αυτα που νοιωθεις ειναι πολυ λογικα. Εγω σοκαριστικα πολυ οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και οταν πηγαμε γιατρο και ειδαμε 2 σακους με επιασε ταρακουλο... Ωσπου να συνειδητοποιησω οτι ειμαι εγκυος να κου λενε οτι θα κανω και 2!!! Οταν ξεπερασεις το πρωτο σοκ και ηρεμησεις θα δεις οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευλογια. Σιγουρα θα ειναι δυσκολα ειδικα στην αρχη αλλα θα τα καταφερεις. Εχεις και την εμπειρια με το πρωτο σου οποτε θα εισαι μια χαρα. Εγω που δεν ειχα ξαναπιασει νεογεννητο τις πρωτες μερες φοβομουν οτι θα τα σπασω... Οσο για τα χρηματα ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε.

4o4op3.png

φιλάκια

μπέλες

με βάρεσε....

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Noύφιους περαστικά μας!

Έχω τον άλεξ με μύξες! Του έβαλα ορό πριν λίγο, έδωσα αεριους κ σταγόνες.

Κάνε καλέ μου Θεούλη να του περάσει αύριο σε παρακαλώ.

Αύριο. Αύριο το πρωί στις 9 παρά έχω ραντευού για νύχια. Θα πάω τη Σύλια παιδικό κ μετά θα περάσω θα κάνω προκαταβολή το σεφτέ του μαγαζιού κ θα φύγω εννοείται, διότι μές στην γκαντεμιά μου έχει ρεπό η γολδ γούμαν αύριο κ θα καθόταν ο μεγάλος ανηψιός στον καναπέ. Κ αν είναι χάλια ο άλεξ??? Α παπα!

Σεφτέ προκαταβολικά, καφέ στην κοπέλα κ γύρισα σπίτι μου!

Λαέρτα! Μαρή ζουρλοπαντιέρο γιατί σου είπα εγώ τις προάλλες τις τρείς επόμενες κυριακές στο μετά φόβου Θεού νταν, να είσαι στην εκκλησιά (με τους νονούς τουλάχιστον την πρώτη φορά)? Για βόλτα?

Την κοινωνία εννοούσα η γυναίκα. ¨Οταν λέει ο παπάς το μετά φόβου μετά από κανά 15λεπτό? κοινωνεί τα μωρά. Κ εννοείται θα πας μπροστά από όλους. Τα μωρά πάντα κοινωνούν πρώτα.

Τις λαμπάδες την τρίτη φορά θα της αφήσεις.

Κιρά διδυμομάνες κ τρίτεκνες είμαστε εγώ, η φρόσω, η γιώτα (δεν γράφει πιά) κ η μπλου μπλου (δεν γράφει πιά).

Μέλλουσες στην ίδια φάση εσύ κ η ελένη.

Σκέψου οτι το σοκ που πέρασες εσύ το πέρασα εγώ πριν τον πρώτο υπέρηχο με τις τιμές της χοριακής κ αργότερα με τον πρώτο υπέρηχο!

Όλα καλά θα πάνε!

Καλά ρε παπί στον τρύγο τον έστειλές?

Τί στο δία είναι αυτό το μουσάβας ο κισσαμίτης?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα (!!) κορίτσια :)

Ξενυχτάει καμια άλλη τώρα;

Ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να μπω.

Λαερτα και Ευη να σας ζήσουν!!! Δεν έω διαβάσει τις λεπτομέρειες της βάπτισης, αλλά καταννοείτε! Να ειναι πάντα γερά τα παιδάκια σας!

Νούφι περαστικούλια τους και να μην κρατήσει πολύ η ίωση

Μάρα γέννησες κι εσύ!. Να σου ζήσουν ευτυχισμένη διδυμομανούλα!

Μορίτσα και τα δικά μου πρόωρα ήταν στις 36 εβδ., έτσι δεν είναι; Αλλά η παιδίατρος δε μας είπε τίποτα για μεταθεση των εμβολίων έναν μήνα μετά... Whyyyy??

Εβελίνα , τι καλά που καλύπτεις τις ανάγκες τους σε γάλα! Και που να δεις ο θηλασμός! Είναι πολύ ωραια αίσθηση!

Στα καινούρια κορίτσια να ευχηθώ με το καλό η λευτεριά και να κρατησουν αγκαλιά (από) δυο τέλεια μωρά! Ελένη εγω γεννησα στις 36 εβδ με βάρη 2500 και 2660. Τα πήραμε αμέσως.

Το τελευταίο μηνυμα που είχα διαβασει πριν κάτι μερες ήταν οι απαντήσεις για το θέμα της βοήθειας τον πρώτο καιρό κι έχω να πω πως συμφωνώ πάρα πολύ με το "Μοναχος σου χόρευε κι όσο θελεις πήδα " της Λαερτα. Σοφή κουβέντα που όμως δεν ξερω αν μπορώ να εφαρμόσω. Τα καλά μου έχουν κάνει τη νυχτα μερα , εξ ου και η ώρα που γράφω. Το πρωϊ δεν ακούγονται ρε κορίτσια. Αυτό μέχρι τις 9 το βράδυ, οπότε και ξενυχτάμε μέχρι τις 4, ή μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα οπότε το πάρτυ (η γκρίνια, η αϋπνία και το κλάμα) το τραβαμε μεχρι της 9 το πρωι σερί. Πώς θα αλλάξω αυτη τη μούρλα που τα έχει πιάσει. Νουνού , μου έμεινε (και έμεινα, με) το "Τα καταφερα χαλαρα μόνη μου"... Βρε κοπέλα, πως τα καταφερες; Όταν ήταν ξυπνια και τα δυο με γκρίνια τι έκανες για να τα ηρεμήσεις; Γιατι δεν μπορεί να μην ταυτιστούν ποτε τα ωράρια του φαγητού και πολλές φορές της γκρίνιας. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Τι μου θυμίσατε! Νύχτες πρεμιέρας.... Χαρούλης!!! Αααααααχ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!

Κατά τα άλλα, έχω προβλήματα στον παράδεισο που προβλέπεται να αυξηθούν! Μιλάω για τη χαρούμενη φαμίλια, διότι με το αγόρι μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλακωθούμε όταν μένουμε μόνοι με τα μωρά. Άσε που ακούω κάτι κουλά από τον πατέρα του ότι το αγόρι είναι το "δικό τους" και το κορίτσι "το δικό μας". Το "τους" και το "μας" είναι τα σόγια. Θα χεστούμε με φαίνεται!

Αυτά εν ολίγοις.

Πάω να φτιάξω έναν καφέ να βγάλω την υπόλοιπη βραδιά! Φιλιά στις ηρωϊκές διδυμομάνες!

jYwYp3.png

Ιθάκη, τι καλά που μπήκες να μας γράψεις τα νέα σου! Άσχετο, παιδιά, η Βιβούλα γέννησε??

Λοιπόν, για τη νύχτα μέρα: συμβαίνει σε πάρα πολλά μωρά! Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μην τα αφήνεις να κοιμηθούν μετά τις 6 το απόγευμα! Προσωπικά ποτέ δεν τους έχω αφήσει να κοιμηθούν το δειλινό, γιατί μετά δεν νυστάζουν. Ενώ αν ξυπνήσουν κατά τις 5-5,30 και φάνε και παίξουν λίγο, θα δεις σιγά σιγά θα πηγαίνουν για ύπνο πιο σταθερά. Προσπάθησε να τους βγάζεις βόλτα το πρωί μετά το γεύμα των 10. Γενικώς βγάζε τους βόλτα κάθε μέρα κι αν μπορείς δυο φορές την ημέρα. Κατα τ'αλλα, μην έχεις πολλά φώτα αναμμένα, μην τους πολυμιλάς το βράδυ, μην παίζεις μαζί τους και γενικώς προσπάθησε να κάνεις το βραδυνό περιβάλλον όσο πιο βαρετό γίνεται. Αντιθέτως, την ημέρα να τους μιλάς και να τραγουδάς και να παίζετε. Τώρα τα λέω εγώ βέβαια που τα μωρά μου κοιμόντουσαν από ένα δεκάλεπτο 2 φορές την ημέρα μόνο κι αυτό ετεροχρονισμένα. Αφού όταν μου έλεγαν ότι μεγαλώνοντας κοιμούνται όλο και λιγότερο, τρελλαινόμουν στην ιδέα τι με περιμένει. Τελικά καμία σχέση, τώρα είναι που κοιμούνται καλύτερα μέσα στην ημέρα. Απλά πρέπει να στρώσεις το κομμάτι της νύχτας και θα μπορέσεις να τα κρατήσεις μόνη σου. Δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται. Πίστεψέ με, στο χρόνο πάνω είναι πολύ πιο δύσκολο!!!! Υπομονή!!!

Όσο για τον καλό σου, υπομονή κι εκεί. Τα ίδια είχα κι εγώ. Τώρα αρχίζουμε και ηρεμούμε...

120247mcv711uxx1.gif

Λαέρτα! Μαρή ζουρλοπαντιέρο γιατί σου είπα εγώ τις προάλλες τις τρείς επόμενες κυριακές στο μετά φόβου Θεού νταν, να είσαι στην εκκλησιά (με τους νονούς τουλάχιστον την πρώτη φορά)? Για βόλτα?

Την κοινωνία εννοούσα η γυναίκα. ¨Οταν λέει ο παπάς το μετά φόβου μετά από κανά 15λεπτό? κοινωνεί τα μωρά. Κ εννοείται θα πας μπροστά από όλους. Τα μωρά πάντα κοινωνούν πρώτα.

Τις λαμπάδες την τρίτη φορά θα της αφήσεις.

Ελα ντε!! Χαμπάρι δεν πήρα!!!! Δηλαδή τι ώρα να πάω? Ρε παιδιά, ιδέα δεν έχω απ'αυτά!!! Πρέπει να κοινωνήσω κι εγώ?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Παπίτσα το τσούξαμε χτες, ε;

Κι εγώ είμαι μέσα για 6-7/10. Θα κλείσω από τώρα babysiter.

Ιθάκη κουράγιο!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι η κλασική συμβουλή του παιδιάτρου: τη μέρα το δωμάτιο να είναι φωτεινό και με φασαρία και τη νύχτα σκοτάδι και ησυχία. Μπας και μπορέσεις να ισιώσεις το πρόγραμμα. Δεν ξέρω κατα πόσο λειτουργεί η συμβουλή γιατί εμένα δεν είχαν κάνει τέτοια τούμπα. Και φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο γιατί κι εσύ είσαι ξενυχτισμένη. Κι εγώ έχω απορία πώς τα κατάφερε χαλαρά μόνη της η νούνου αλλά καμιά φορά είναι και στο παιδί. Μην απελπίζεσαι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Υπομονή θέλει και βαθιές ανάσες! Για τον άντρα σου επίσης λογικό να σου ρχεται να τσακωθείς αφού είσαι και κουρασμένη και μες τα νεύρα. Είναι συνήθη αυτά τα προβλήματα στον παράδεισο που ζούμε οι διδυμομαμάδες. Αν μπορείς προσπάθησε να του μιλήσεις σε ήρεμη φάση (τι σου λέω τώρα, ε;).

Λαέρτα είμαι άσχετη από θρησκευτικά αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι υποχρεωτικό τις τρεις επόμενες Κυριακές στη σειρά αλλά να τα πας σε τρεις λειτουργίες μέσα στον επόμενο χρόνο από τη βάφτιση, να κοινωνήσουν.

Έχω κάτι θεματάκια που θα ήθελα να συζητήσουμε αλλά δεν προλαβαίνω να τα γραψω γμτ.

Πρέπει να βγω πάλι... Μην πω ότι θα ξαναμπω γιατί μπορεί να βγω πάλι ψεύτρα. Θα προσπαθήσω πάντως!

Φιλούρες σε όλεες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Αχ βρε κορίτσια... πόσα γράψατε από χθες το μεσημέρι???????

Είμαι χάλια!!! Έτρεχα προχθές να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, να κάνω το μπάνιο κλπ και μόλις τελείωσα βγήκα η ηλιθια να κάτσω έξω με τα παιδιά!

Την άρπαξα όσο δεν πάει!!!!!!!!!!!! Η μύτη μου ήταν που ήταν... τώρα έχει τη μορφή της μελιτζάνας!!!

Μακάρι Θεέ μου να μην κολλήσω τα παιδιά!!!!

Στα γρήγορα να πω στην Παπίτσα και στην Λαέρτα... τα ρούχα από τη βάφτιση (λαδόπανα και πετσέτες) υποτίθεται πως τα πλένεις σε θαλασσινό νερό, τα παιδιά - λέει - δεν πρέπει να τα πλύνεις για 3 μέρες και όταν θα τα πλύνεις, το νερό να το ρίξεις στη φύση! Εμείς, ναι μεν δώσαμε στην αδερφή μου να ξεπλύνει ελαφρά τα λαδόπανα και τις πετσέτες στη θάλασσα, όμως τα αγόρια τα ξέπλυνα και αυτά το ίδιο βράδυ (τα πρώτα νερά βέβαια - πριν το σαπούνι - όντως ο άντρας μου τα έριξε στις γλάστρες).

Αυτά τα ολίγα....

Αααχχχχχχχ......... είμαι σαν να με έχουν πλακώσει στο ξύλο..... θέλω να κοιμηθώωωωωω γίνεται?????? :cry:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπερα!!!!!!!

Ελιζα περαστικα σου....ειναι ατιμος αυτο ο καιρος κ την πατησες για τα καλα; ε; μακαρι να μην κολλησουν οι μικροι!!!! με μασκα εισαι στο σπιτι;

Ιθακη οτι σου ειπαν τα κοριτσια προσπαθησε να κανεις!!!!

Οσο για το ετερο ημισυ,ολες νομιζω το περασαμε αυτο....υπομονη κ θα ερθουν πολυ καλυτερες μερες!!!!!

Chemin πολυ χαρηκα που θα ερθεις κ εσυ!!!!!!

Για πες τι θεματακια;

Οποτε ειμαστε μεχρι στιγμης!!!!!!

Laerta

Duckface

Tzini

Sevi

Chemin

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ,να στε καλα!οντως διαβασα παραπανω και της αλλης κοπελας που περιμενει διδυμακια τις αποριες και τις συμβουλες που της δωσατε και μου φανηκαν πολυ χρησιμα αυτα που λετε.εχω πολλα να μαθω και να δω εννοειται,να πανε ολα καλα,κι εχουμε να λεμε...

που θα παει,σιγα σιγα θα βρω την σειρα μου και την αισιοδοξια μου,που τον τελευταιο καιρο απουσιαζει.

Αυτο που με κραταει ακομα,ειναι ο λογος που προσπαθουσαμε για δευτερο παιδακι,ήταν για να εχει μια παρεουλα η ζουζουνιτσα μου,οτι και να συμβει να μην ειναι μονη της στην ζωη.Και τωρα απ'οτι φαινεται,η..παρεα θα μεγαλωσει περισσοτερο,αυτο μονο καλο μπορει να ειναι!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...