Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Άρα τις ξεστολίζουμε και πάμε 3 Κυριακές? Μάλισταααααα. Και μπορούμε και σε δόσεις? Μάλιστααααααα. Και μυζηθρούλα? Ναι, αμέ!!!

Καλά για τα αρχιτεκτονάκια ούτε κι εγώ κατάλαβα αν βουτήξαν τελικά!

Μικρό νουφίνι, περαστικά σου!!! Μην κάνεις εμετούλη και κοίτα να στανιάρεις!!

Στις Νύχτες θα πάω τη δευτέρα βράδυ..

Πάντως, κοριτσάρες-μανάρες, την επόμενη φορά λέω να πάμε σε κάνα μεζεδοπωλείο, να φάμε και να μερακλώσουμε!!! Τι λέτε???

120247mcv711uxx1.gif

Οι Νύχτες είναι αθηναικό ιβέντ: πρεμιέρες κατά κανόνα διαφόρων ταινιών μέσα σε 2 εβδομάδες περίπου. Βλέπεις ταινιάκι (όχι χολυγουντιανό), μετά πας για ποτάκι... Πήγαινα κάθε χρόνο αλλά πέρυσι πήρα απουσία...

120247mcv711uxx1.gif

Άρα τις ξεστολίζουμε και πάμε 3 Κυριακές? Μάλισταααααα. Και μπορούμε και σε δόσεις? Μάλιστααααααα. Και μυζηθρούλα? Ναι, αμέ!!!

Καλά για τα αρχιτεκτονάκια ούτε κι εγώ κατάλαβα αν βουτήξαν τελικά!

Μικρό νουφίνι, περαστικά σου!!! Μην κάνεις εμετούλη και κοίτα να στανιάρεις!!

Στις Νύχτες θα πάω τη δευτέρα βράδυ..

Πάντως, κοριτσάρες-μανάρες, την επόμενη φορά λέω να πάμε σε κάνα μεζεδοπωλείο, να φάμε και να μερακλώσουμε!!! Τι λέτε???

Συμφωνώ τα μάλλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Οι Νύχτες είναι αθηναικό ιβέντ: πρεμιέρες κατά κανόνα διαφόρων ταινιών μέσα σε 2 εβδομάδες περίπου. Βλέπεις ταινιάκι (όχι χολυγουντιανό), μετά πας για ποτάκι... Πήγαινα κάθε χρόνο αλλά πέρυσι πήρα απουσία...

αχ ναι ρε συ! τώρα το έπιασα!

ναι κάτω στην αθήνα.

καλά εεε...έχω να πάω από το 2008

είχα δει κάτι γερμανικές κτλ

καλή φάση!

έλα ρε..

με πήγες πίσω..στα ανέμελλα..

και μετά ποτάκι στάνταρ!

αχχχχχχ

βαχχχχχχχχ

αραγε πότε θα το ξανακάνω αυτό?

Σεβ σε καμιά 10 μέρες θα έχει τελειώσει.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τελικά τα σπάω με μπανάνα με μερέντα, καλή φάση???? :eek::-o:-o:-o

χαχαχαχ!

εγώ φίλη πίνω ένα ανεκτίμητο νέκταρ αυτή τη στιγμή

που είναι καλύτερο κι από ποτό (ουίσκι, μπερμπον κτλ)

Μαρουβά κισσαμίτικο 12ετίας..

άλλο πράμα σου λέω..

Paulo Coelho

Τρελοκοριτσο δεν νομιζω να πηγαινεις σε δοσεις.....!!!:rolleyes:

Τελικα δεν με ειπες για τις μπομπο....με ξεχασες!

Ναι, αμέ: μπόμπες: έδωσα πανσεδάκια σε κουβαδάκι φυτεμένα, με κουφέτα δεμένα σε πουγκάκι και τα είχα αρχικά για ντεκόρ στο τραπέζι με κεντρικό θέμα καλάθι με πανσέδες μεγάλο. Έγιναν ανάρπαστα!!! θα βάλω φωτό μόλις έρθει η μηχανή μου σπίτι, ακόμα από πορτμπαγκάζ σε πορτμπαγκάζ είναι!!!

Λοιπόν, να πούμε την μεθμεθεπόμενη Παρασκευή ή Σαββάτο? 15+ μέρες είναι!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχ!

εγώ φίλη πίνω ένα ανεκτίμητο νέκταρ αυτή τη στιγμή

που είναι καλύτερο κι από ποτό (ουίσκι, μπερμπον κτλ)

Μαρουβά κισσαμίτικο 12ετίας..

άλλο πράμα σου λέω..

αααααα, νοτ φέαρ!!!!! θα σου'λεγα οτι θέλω κι εγώ αλλά ακόμα δεν έχει φύγει όλη η βοτκα από τον οργανισμό μου!!! χιχιχιχι!!! 15+ μέρες χρειάζομαι να τα ξαναπιώ μου φαίνεται!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ασχετο!

καλά εεε? η Μαρίσα έχει ξεφύγει εντελώς!

Θέλει να είναι συνέχεια όρθια (τεντώνει τα πόδια της με δύναμη)

ξεκίνησε να λέει και γιαγιά (οιμέεεεεεεεε κι αμάν αμάν)

θέλει ό,τι παιχνίδι παίζει ο αδερφός της

μας μαλώνει ενίοτε

και μας στέλνει και φιλάκια, σφίγγοντας χαριτωμένα τα χειλάκια της

και τρώει το κατσικίσιο γιαούρτι!!

Ενώ ο άντρας μας, είναι πιο ήπιων τόνων θα έλεγα των τελευταίο καιρό,

χαμογελάει και συχνότερα :confused:

εεε και είναι πιο "μπουνταλάς" όσο να'ναι..

αφού την αφήνει να του παίρνει τα παιχνίδια και να τον κάνει ό,τι θέλει..!

Για το γιαούρτι δε... ούτε λόγος... το μυρίζει από απόσταση και ουρλιάζει!!!!

Paulo Coelho

εγώ είμαι μέσα για 15+

Paulo Coelho

Τρελοκοριτσο οποτε θελετε....!!!

Ωραιες οι μπομπο.....θα περιμενουμε φωτο....!!!

Παπιτσα θα ξυπνησει κ ο μπουνταλας......ετσι ηταν ο μεγαλος μου αλλα πια ζωηρεψε κ διεκδικει τα παιχνιδια του!!!:tongue:

αααααα, νοτ φέαρ!!!!! θα σου'λεγα οτι θέλω κι εγώ αλλά ακόμα δεν έχει φύγει όλη η βοτκα από τον οργανισμό μου!!! χιχιχιχι!!! 15+ μέρες χρειάζομαι να τα ξαναπιώ μου φαίνεται!!!

θα φέρω ένα μπουκαλάκι στις 15+ ;);)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...