Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μόλις τσάκισα εναν ντάκο με τα όλα του και καραγούσταρα!!! Αχ, να'χα κι ενα παγωτάκι....!!!

Χαχα! Το παγωτάκι το έφαγα εγώ το απόγευμα!

Να σου στείλω μηζύθρα κρητική για καλύτερο ντάκο??

Επίσης, θα τιμήσει καμιά τις Νύχτες Πρεμιέρας κι αν ναι, που και πότε?

Δεν καταλαβαίνει νάδα! Τί νύχτες είν' τούτες??

Εύη, να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και να τα χαιρόμαστε!!! Όλα να πάνε καλά!!!

Ρε κορίτσια, σας είπε κι εσάς ο παπάς να έρθετε τρεις Κυριακές σερί με λαμπάδες στην εκκλησία???

Ωωωω ναι!

Αυτό ετοιμαζόμουν μόλις να γράψω! Με πρόλαβες! Εεεε, αφού το είπε και σε σένα, είναι στανταράκι. Μή μου πεις όμως ότι πρέπει να φορούν και τα βαπτιστικά..??

Συν του ότι μου είπαν και κάτι κουλά με πλυσίματα και το νερό να το ρίξω στη θάλασσα ή σε γλάστρες κτλ κτλ

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

είμαι στο πήγαινε έλα, να ετοιμάσω φαί για αύριο..

γιατί πάλι δουλειές και δε θα προλαβαίνω............

διαβ΄'αζω διαβάζω///

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κοριτσια ναι στην εκκλησια με τις λαμπαδες πατε κ την τελευταια Κυριακη την αφηνετε εκει,χωρις τον στολισμο!!!!!

Οχι καλε χωρις βαφτιστικα ρουχαλακια......

Δεν σας πιεζω αλλα σας ξανα ρωτω......Ποτε θα βρεθουμε;;;;;:tongue:

Διαφημίσεις

Επίσης, θα τιμήσει καμιά τις Νύχτες Πρεμιέρας κι αν ναι, που και πότε?

μπα..μετα την ελευση των νουφακιων εγω τιποτα δεν εχω δει κ ο συζηξ που ειναι φαν 2-3ταινιες με το ζορι...

εδω θεατρο καλα καλα δε βλεπω, ντροπη μου..

33E7p2.png

Κοριτσια ναι στην εκκλησια με τις λαμπαδες πατε κ την τελευταια Κυριακη την αφηνετε εκει,χωρις τον στολισμο!!!!!

Οχι καλε χωρις βαφτιστικα ρουχαλακια......

Δεν σας πιεζω αλλα σας ξανα ρωτω......Ποτε θα βρεθουμε;;;;;:tongue:

βρε ηρθες στο εξωτικο χαλαντρι τις προαλλες κ δε χτυπησες ενα τηλ μπας κ βολευε ενας καφες στα πεταχτα..?!

33E7p2.png

βρε ηρθες στο εξωτικο χαλαντρι τις προαλλες κ δε χτυπησες ενα τηλ μπας κ βολευε ενας καφες στα πεταχτα..?!

Δυσκολο ειναι να ξανα ερθω;;;;:P

καλησπερα φευγατη γιατι εχω το μικρο αρρωστουλη

παπια κ λαερτα να χαιρεστε τα νεοφωτιστα μπαρμπουνια σας!!

architwins κ εσυ( αν βαφτισες, δε καταλαβα σιγουρα..)

Περαστικα σας!!!! πυρετο;ιωση; τι;

εγω μετα απο μηνες συμπληρωσα τις 3 κυριακες κ αφησα τις λαμπαδες (ανευ ντεκορ) στην εκκλησια.

για την ακριβεια,τα πηγε η μαμα κ η θεια μου που ειχαν ερθει απο σαλονικα..

διαφορετικα, δε ξερω ποτε θα το κανα εγω...

33E7p2.png

Δυσκολο ειναι να ξανα ερθω;;;;:P

Περαστικα σας!!!! πυρετο;ιωση; τι;

ιωση υποθετω..

ενα ξαφνικο εμετουλη χθες το βραδυ, ολη μερα 38 κ κανενα αλλο συμπτωμα πχ συναχι...

τεσπα..εχουμε δει κ χειροτερα...

περαστικα μας!

ευτυχως που δε παμε παιδικο...κ σκεφτομουν πως θα τον εστελνα τωρα κτλ....

33E7p2.png

Διαφημίσεις

λοιπον , παω να παρω το σπορο στο κρεβατι μας (ο συζηξ λειπει)

γιατι με αγχωνει το ενδεχομενο εμετου..

αφηστε που μ αρεσει να τον σνιφαρω!ειναι ερωτας!οι αγορομανες καταλαβαινετε..

φιλια, καληνυχτουδια

33E7p2.png

λοιπον , παω να παρω το σπορο στο κρεβατι μας (ο συζηξ λειπει)

γιατι με αγχωνει το ενδεχομενο εμετου..

αφηστε που μ αρεσει να τον σνιφαρω!ειναι ερωτας!οι αγορομανες καταλαβαινετε..

φιλια, καληνυχτουδια

με του με του!

κι εγώ έτσι έκανα τις προάλλες...:oops::oops::oops:

το ξωτικό πήγε καναπέ που πήγε σύννεφο!!!

κι εγώ θέλω συνάντηση!!!!

θα με βόλευε βέβαια μετά τον τρύγο..για να κάνει μειμπι σιτινγκ ο μπαμπάς..

Paulo Coelho

χεθε το φαι

αυγα με πατατες αυριο...

ακομα μαζευω σακουλες και μπλιμπλικια :evil:

Paulo Coelho

Πολλά γραψατε κ δεν προλαβαινω τωρα...ανελαβε για λιγο ο αντρας μου την αγκαλοβόλτα του μεγαλου!!

Εvi καλωσηρθατε και να σου ζησουν!!

Κιρα μην αγχωνεσαι τοσο πολύ, δεν ειναι και κανα σπανιο φαινομενο! Νομιζω πιο πολύ σε βγαζει απ το προγραμμα που πηγαινες για 2ο και σου βγηκε και 3ο Τα παιδια ομως ευτυχια ειναι, και τα οικονομικα ποτε δεν ειναι αρκετα ουτε για ενα παιδι!...Εισαι μαζι με μια αλλη κοπέλα που μπηκε χτες οποτε θα σας τα λεμε μαζι! Οπως και να ναι καλωσηρθες στην παρεα μας!!

Α Εγω γεννησα 37+2 και ηταν 3100γρ ο μεγαλος και 2800γρ ο μικρος. Τους πηρα κατ'ευθειαν.

Νουφι περαστικά σας!

Λαερτα το εβλεπα σε κατι κουτσομπολιστικα αυτο το "νυχτες πρεμιερας", αλλά δεν πολυεδωσα σημασια..

Σημερα ηθελα να παω συναυλια του Χαρουλη αλλά δεν ευδοκιμησε!

Περιοδος χαριτος τελος! Γκανιαξε στο κλαμα!!:cry:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...