Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι μου κανετε; μου λειψατε πολυ αλλα δεν καταφερα και πολυ να μπω να σας διαβασω... εμεις γυρισαμε απο το χωριο, τελειωσαμε με τα της βαφτισης ευτυχως δηλ και ειμαι μια εβδομαδα σχεδον που προσπαθω να μαζεψω το σπιτι, να πλυνω χειμωνιατικα των μικρων και να αλλαξω δωρα, να πλυνω τα ρουχα που μας εφεραν. να με κλαιτε ειμαι... χαλαρα και ολα θα γινουν σωστα;

ελενη καλωσορισες. εμεις εδω ειμαστε και σε νοιωθουμε να το πω; οτι θες μας ρωτας.

εβελινα τωρα η κατασταση αυτη ειναι της υπομονης. συντομα θα τα παρεις σπιτι και ουτε που θα τα θυμασαι ολα αυτα. τουλαχιστον πηρες τη μικρουλα σου αγκαλια.

βρε κοριτσια εμενα ο δικος μου ακομα ξυπναει μες τη νυχτα και ειτε κλαιει και μουρμουραει. τον πηγαινω στο παρκο του στο σαλονι γιατι ετσι που χωροπηδαει φοβαμαι μην μου χτυπησει στη κουνια. αμα το ηξερα απο τοτε δεν θα επαιρνα κουνιες παντως. τα παρκα με τα στρωματα που εχω βαλει μια χαρα ειναι.

καλα ποια ελεγε για τη γυναικα που επλυνε το μωρο με κρυο νερο. εγω θα την εδιωχνα στανταρ. αμα δεν της κοβει τι να την κανεις; για ζημιες;

αυτα... θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω.

ααα και σε οσες βαφτισαν, να τα χαιρονται τα νεοφωτιστα. γερα και καλοτυχα να ναι.

4o4op3.png

Τωρα που ηρθε η μανα μου καταφερα να μπω. Νιωθω τοσο κουρασμενη και εξαντλημενη,που πιστευω θα μου κοπει και το λιγο γαλα που εχω. Χτες πηγαμε στη νεογνολογο, η οποια τα ξεσκονισε και τα βρηκε μια χαρα! Τον αλλο μηνα θα παμε να κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο. Θα μας ακουσει ολη η γειτονια απο τα κλαματα!

Τζινι απορω τι την κρατας :confused: της εχεις μιλησει τοσες φορες και αυτη το χαβα της!

Σεβη τις ιδιες ωρες ειχαμε βαρδια :tongue:

Ελενη το καροτσι αυτο το εχω και γω. Προς το παρον το εχω χρησιμοποιησει μονο μεσα στο σπιτι με τα πορτ μπεμπε. Το πηρα απο δω αλλα ηταν τελευταιο κομματι (http://mobo.gr/eshop/) θα σταματουσαν την εισαγωγη.

Εγω γεννησα 32+5 και απο βαρος ηταν 2150 και 2000. Μεινανε στη μοναδα ενα μηνα αλλα στις θερμοκοιτιδες κατσανε 9 μερες ο μπεμπης και 15 η μπεμπα οι υπολοιπες μερες ηταν να μαθουμε να τρωμε.

Νουνου χαρας το κουραγιο σου που ετοιμαζεις τα της βαπτισεως! Εγω εχω κλαταρει ηδη!

p1Utp3.png

Ευη καλως ηρθατε στο σπιτακι σας.....

Εμενα το μικρο στην κουνια ολο χτυπαει το κεφαλι του οταν ξυπναει!!!!! το βλεπει για παιχνιδι κ χαροπηδαει!!!

Μοριτσα κουραγιο.....γιατι δεν κανατε τωρα εμβολιο; λογω προωροτητας; εμεις το καναμε κανονικα 2 μηνων.....

Διαφημίσεις

Σέβη όπως το πες, προωροτητα. Μάλλον ακολουθεί την ημερομηνία που θα έπρεπε να είχαν γεννηθεί.

Ευη καλώς ήρθατε!

το αυτό ξέρω κ εγώ ότι πράττει ο δοκ μας σε πρόωρα. εμείς δεν ήμασταν πρόωρα.

έγραφα πριν κ σβήστηκάν.

είμαι κολυμβητήριο κ αραχτή για καφέ βλέποντας την μεγάλη γοργόνα να τσαλαβουτά.

Το πρωί που γύρναάγά με την ελπίδα πετάχτηκε ένας σκύλος από το διάζωμα στην εθνική κ προσπαθούσε να περάσει απέναντί.

Ελπίζω να μην έγινε πολύνεκρό.

να μην σου τύχει ρε παιδιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εύη να που ζήσουν κ εσένα τα λαδώμένά ποντίκια!

λεν 38+1 γέννησα. 2980 κ 2950 αντίστοιχα.

στην συνέχεια είχαμε κ έχουμε κάποια θέματα χωρίς παθολογική αιτία με το βάρος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια.

εγω γεννησα 35+5 η μεγαλη 2300 και ο μικρος 2650. τη μικρη την πηρα μαζι μου επανω και τον μικρο τον ειχαν στην μοναδα 2 μερες και μια εβδομαδα μετα στην απλη παρακολουθηση για να μαθει να τρωει. αχ αυτο το φαγητο... και τβρα δεν μαζευεται!!!

4o4op3.png

Γεια σας κι απο μενα!! ειμαι μια πολυ..φοβισμενη μελλουσα διδυμομανουλα!Ειμαι 14 1/2 εβδομαδων,εμαθα στην αυχενικη οτι εχω διδυμα(δεν ξερουμε ακομα φυλο) ,και ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ! εχω ηδη ενα παιδακι,και η ολη κατασταση με εχει αγχωσει παρα πολυ!

δεν ξερω αν θα ανταπεξελθω και πως,απο ολες τις αποψεις,εχω τρελες αποριες για ολα,και προσπαθω διαβαζοντας σας να παρω δυναμη,να μαθω πραγματα,αλλα και να συνελθω λιγο..

Ο συζυγος ειναι πιο ψυχραιμος απο μενα,αν και το μεγαλο σοκ το επαθε αυτος στην αρχη,αλλα εγω ειμαι αυτη που εχω "πελαγωσει" απο την ανασφαλεια μου και αυτο το "αγνωστο" που βλεπω να περπατω απο εδω και περα.

Αν και μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη,και η αυχενικη μου βγηκε πολυ καλη,ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και να το αντιμετωπισω οπως θα αντιμετωπιζα και μια εγκυμοσυνη με ενα μωρο,παρολα αυτα,αγχωνομαι με το παραμιικρο,με το μυαλο μου εχω φτιαξει "σεναρια" για μωρα με προβληματα,για προωρες γεννες,εντατικες και χιλια δυο αλλα.Μενω σε επαρχια ,με ενα και μοναδικο νοσοκομειο,και αυτο δεν βοηθαει την κατασταση.

Κοριτσια,αυτα που λεω σας φαινονται φυσιολογικη αντιδραση; εσεις παθατε σοκ μολις μαθατε για διδυμα,και μαλιστα αν ειχατε ήδη ενα παιδι σε μικρη ηλικια ήδη και αν τα οικονομικα σας δεν ηταν και στην καλυτερη φαση;

αυτο ειναι και το πρωτο μου ερωτημα οπως καταλαβατε!θα ακολουθησουν κι αλλα,δεν την γλιτωνετε!

Για την ωρα περιμενω πως και πως το επομενο ραντεβου με τον γιατρο για να μιλησουμε για το αν θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση,τους κινδυνους κτλ,και ισως και να δουμε φυλο.

Κοριτσια βοηθεια!!δωστε οση δυναμη και κουραγιο μπορειτε!

Διαφημίσεις

Kira καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!

Να σου ζησει το παιδακι σου κ να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

Εγω τα διδυμα τα εχω απο εξωσωματικη...ηξερα απο την αρχη οτι ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες για διδυμη εγκυμοσυνη,οπως κ μας ετυχε!!!!!!!

Χαρηκα παρα πολυ οταν εμαθα οτι ειναι δυο σακοι,εαν κ το περιμεναμε λογω υψηλης χοριακης!!!

Οικονομικα δεν νομιζω πια καμια οικογενεια να ειναι ανετα.....στο λεω για να μην πελαγωνεις απο τωρα με αυτα.....προσπαθησε να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου γιατι τα διδυμα ειναι τρέλα.......!!!!!!!

Καμια μας δεν ηξερε πως θα ειναι με δυο μωρα κ ολες ανταπεξελθαμε με η χωρις βοηθεια!!!!

Εν πας πισω 2-3 σελιδες θα διαβασεις για την Ελενη μια νεα διδυμοεγκυουλα σαν κ σενα με ενα παιδακι!!!!!!της εχουμε απαντησει οι περισσοτερες για διαφορα που την απασχολουν οπως κ σενα......

Εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!!!!!!

κοριτσακια μου τι μου κανετε; μου λειψατε πολυ αλλα δεν καταφερα και πολυ να μπω να σας διαβασω... εμεις γυρισαμε απο το χωριο, τελειωσαμε με τα της βαφτισης ευτυχως δηλ και ειμαι μια εβδομαδα σχεδον που προσπαθω να μαζεψω το σπιτι, να πλυνω χειμωνιατικα των μικρων και να αλλαξω δωρα, να πλυνω τα ρουχα που μας εφεραν. να με κλαιτε ειμαι... χαλαρα και ολα θα γινουν σωστα;

ελενη καλωσορισες. εμεις εδω ειμαστε και σε νοιωθουμε να το πω; οτι θες μας ρωτας.

εβελινα τωρα η κατασταση αυτη ειναι της υπομονης. συντομα θα τα παρεις σπιτι και ουτε που θα τα θυμασαι ολα αυτα. τουλαχιστον πηρες τη μικρουλα σου αγκαλια.

βρε κοριτσια εμενα ο δικος μου ακομα ξυπναει μες τη νυχτα και ειτε κλαιει και μουρμουραει. τον πηγαινω στο παρκο του στο σαλονι γιατι ετσι που χωροπηδαει φοβαμαι μην μου χτυπησει στη κουνια. αμα το ηξερα απο τοτε δεν θα επαιρνα κουνιες παντως. τα παρκα με τα στρωματα που εχω βαλει μια χαρα ειναι.

καλα ποια ελεγε για τη γυναικα που επλυνε το μωρο με κρυο νερο. εγω θα την εδιωχνα στανταρ. αμα δεν της κοβει τι να την κανεις; για ζημιες;

αυτα... θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω.

ααα και σε οσες βαφτισαν, να τα χαιρονται τα νεοφωτιστα. γερα και καλοτυχα να ναι.

Συμπάσχω μαζί σου φίλτατη Εύη..

Τα ίδια.....

σήμερα τρεις γυναίκες πεθάναμε στις δουλειές και αύριο πάλι.

Δε μαζεύεται με τίποτα.

Έχω και τα δωρα. Ευτυχώς άλλαξα ελάχιστα χθες. Είχα κάνει και λίστα για αυτό το λόγο. Επεσαν και μερικοί φάκελοι..με χαρτοπετσέτες..:tongue: πάλι καλά.

Να σου ζήσουνε κι εσένα τα νεοφώτιστα!

Κουράγιο.

Εμείς αύριο πάλι και μεθάυριο. Κυριακή ρεπό.

Κι από το απόγευμα της Κυριακής φεύγει το ξωτικό για τον τρύγο και θα είμαι μοναχούλαααααααααααα...................:?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Γεια σας κι απο μενα!! ειμαι μια πολυ..φοβισμενη μελλουσα διδυμομανουλα!Ειμαι 14 1/2 εβδομαδων,εμαθα στην αυχενικη οτι εχω διδυμα(δεν ξερουμε ακομα φυλο) ,και ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ! εχω ηδη ενα παιδακι,και η ολη κατασταση με εχει αγχωσει παρα πολυ!

δεν ξερω αν θα ανταπεξελθω και πως,απο ολες τις αποψεις,εχω τρελες αποριες για ολα,και προσπαθω διαβαζοντας σας να παρω δυναμη,να μαθω πραγματα,αλλα και να συνελθω λιγο..

Ο συζυγος ειναι πιο ψυχραιμος απο μενα,αν και το μεγαλο σοκ το επαθε αυτος στην αρχη,αλλα εγω ειμαι αυτη που εχω "πελαγωσει" απο την ανασφαλεια μου και αυτο το "αγνωστο" που βλεπω να περπατω απο εδω και περα.

Αν και μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη,και η αυχενικη μου βγηκε πολυ καλη,ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και να το αντιμετωπισω οπως θα αντιμετωπιζα και μια εγκυμοσυνη με ενα μωρο,παρολα αυτα,αγχωνομαι με το παραμιικρο,με το μυαλο μου εχω φτιαξει "σεναρια" για μωρα με προβληματα,για προωρες γεννες,εντατικες και χιλια δυο αλλα.Μενω σε επαρχια ,με ενα και μοναδικο νοσοκομειο,και αυτο δεν βοηθαει την κατασταση.

Κοριτσια,αυτα που λεω σας φαινονται φυσιολογικη αντιδραση; εσεις παθατε σοκ μολις μαθατε για διδυμα,και μαλιστα αν ειχατε ήδη ενα παιδι σε μικρη ηλικια ήδη και αν τα οικονομικα σας δεν ηταν και στην καλυτερη φαση;

αυτο ειναι και το πρωτο μου ερωτημα οπως καταλαβατε!θα ακολουθησουν κι αλλα,δεν την γλιτωνετε!

Για την ωρα περιμενω πως και πως το επομενο ραντεβου με τον γιατρο για να μιλησουμε για το αν θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση,τους κινδυνους κτλ,και ισως και να δουμε φυλο.

Κοριτσια βοηθεια!!δωστε οση δυναμη και κουραγιο μπορειτε!

α/ για φαντάσου τώρα να πας για αυχενική και να σου πουν ότι έχεις τρίδυμα .. :shock::shock::shock:λέω τώρα εγώ..

εκεί να δεις σοκ...

β/ πιστέυω ότι δε μας έρχεται τίποτα που να μην μπορούμε να το αντέξουμε, φέρουμε εις πέρας. Κατά αυτή τη λογική, μια χαρά θα τα πάς και θα πανε όλα. Μην ανησυχείς! Πήγαινε όντως λίγο παραπίσω και διάβασε για την άλλη κοπέλα που ρώταγε όπως σου έγραψε και η Σέβη.

Κοίτα, δύσκολα θα είναι, δε λέω..αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Σκέψου ότι δεν είσαι και πρωτομάνα τουλάχιστον και όσο να είναι μια σχετική εμπειρία τη διαθέτεις!

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου όσο μπορείς, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Έχεις καιρό ακόμα για να αγχωθείς. Προς το παρόν, λύσε απορίες και κράτα σημειώσεις από εδώ!

Απόλαυσέ το! Ζεις ένα θαύμα!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εύη, να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και να τα χαιρόμαστε!!! Όλα να πάνε καλά!!!

Ρε κορίτσια, σας είπε κι εσάς ο παπάς να έρθετε τρεις Κυριακές σερί με λαμπάδες στην εκκλησία???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...