Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Στη γλώσσα είναι διαφορετικό το θέμα. Συνήθως λένε να κοπεί διότι δεν τρώει καλά το μωρό. Αν πέρνει βάρος όλα καλά όσον αφορά τη σίτιση.

Αργότερα όμως είναι εξαιρετικά αυξημένες οι πιθανότητες να μην μιλάει σωστά κ να μην έχει σωστή άρθωση των λέξεων κ κατ επέκταση χειρουργείο κ λεξολόγο (πως λέγεται αυτός ο δόκτορας τέλως πάντων).

Μού ρθε. Ταπετσαρία τοίχου έλεγα πρίν! Αλληλούια!

Ναι οντως...εμας παιρνει βαρος αλλά λεμε να αποφυγουμε τα μελλοντικά ενδεχομενα προβληματα και λογοθεραπειες κτλ

Παντως σου λεω κι εγω που εκανα στο γυμνασιο το ανω χειλους, δεν ηταν καθολου μα καθολου επωδυνο.... με τοπικη αναισθησια φυσικά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ναι οντως...εμας παιρνει βαρος αλλά λεμε να αποφυγουμε τα μελλοντικά ενδεχομενα προβληματα και λογοθεραπειες κτλ

Παντως σου λεω κι εγω που εκανα στο γυμνασιο το ανω χειλους, δεν ηταν καθολου μα καθολου επωδυνο.... με τοπικη αναισθησια φυσικά!

Όσο είναι μικρά δεν το κάνουν με αναισθησία. Πέρυσι με το χειρουργείο του άλεξ ήταν ευκαιρία, αλλά ήταν ήδη αρκετά εξαντλημένος ο αργανισμός του κ δεν τόλμησα να το σκεφτώ καν.

¨Εφυγα. Προς το παρόν δηλ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Dιαδρομίστηκα, νίφτηκα, στολίστηκα για ύπνο κ ήρθα!

Eλίζα κ εγώ συνήθως μετά το φρούτο το αυγό.

Εβελίνα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!

Εύχομαι με το καλό όλοι στο σπίτι σας. Κάνε τώρα που μπορείς κ τις δουλειές σου, αλλά μην βαρέσεις πυράκια.

Πρόσεχε μην κουραστείς πολύ.

Τί να σε πω μαρή σεβ. Της λέω της πυροβολημένης τις προάλλες να σταματήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλη σεπτέμβρη. (είχαμε κάνει κ μια κουβέντα πριν τις διακοπές). Πήγε να μου αρχίσει την κλάψα την ίδια μέρα κ της το έκοψα, δεν την κοίταζα στα μάτια, θα με τούμπαρε. Κ την επόμενη μεθεπόμενη? άρχισε να μου λέει κ καλά για την κατάσταση στην ελλάδα κ τί θα κάνει αν δεν βρεί δουλειά, που τόοοοσο καιρό έκανε να βρεί τη δουλειά σε εμάς κ οτι της έρχεται να αυτοκτονηστεί! Ντόοοοοινγκ.

Ανυχάου άνυγάυ, της λέω να ξεκινήσει επιτέλους να διορθώνεται κ λέει οκ μπουρου μπουρου κλαψ. Ιδωμεν ξανά λέω, τί κουλάδι θα βγεί.

Σήμερα πχ αλλάζω τον χεστρούλη άλεξ κ λερώνεται η ελπίδα με το φαγητό της- μούρη κ χέρια. Της λέω αν μπορεί να της πλύνει τα χέρια. Κ τη γδύνει ρε φίλε, την βάζει μες στην μπανιέρα με κρύο νερό να τρέχει κ να της λέει να καταπιεί! Κουβέντα κανονική δηλ, με παγωμένο νερό τρεχούμενο, την ελπίδα να σπαρταράει κ να κάνει σλάλομ στην μπανιέρα χωρίς κρόκσ/παντόφλες!

Είπα εγώ κάτι τέτοιο γαμώ το στανιό μου μέσα?????????

Ποιές λέξεις πρέπει να χρησιμοποιώ επιτέλους για να καταλαβαίνει ΤΙ της λέω?!

Κ τί έγινε, μου λέει που την έπλυνα?

Βρε καλή μου βρέ χρυσή μου έχεις κάνει πολλές φορές μπάνιο τα παιδιά?

Βάζω εγώ κρύο νερό? Τα κάνω χωρίς παντόφλες? Τα βάζω για μπάνιο για να πλύνω τα χέρια?

Μα κάνει ζέστη ακόμα μου λέει!

Δεν ξέρω τί έκανες με το δικο σου παιδί, αλλά με τα δικα μου, αν θες κ μπορείς να βοηθάς θα ρωτάς κ κυρίως οτι δεν καταλαβαίνεις!

Μαμώ το στανιό μου ρε παιδιά δηλ πραγματικά!:evil::evil::evil::mad::mad:

Λεν σ λέν οκ?

Ελένη! Είμαι η τζίνι, τρίτεκνη κ διδυμομάνα του δειλινού καμπάνα!

1.Κοπέλα για τα δίδυμα πήρα για 4 ώρες/ 5 μέρες την βδομάδα, στους 4 μήνες μέχρι τους 9 μήνες. (ο άντρας μου είναι θαλασσινός κ έφυγε στους 2 μήνες, η μαμά μου στα 71 τώρα πιά με βοήθησε μέχρι να σαραντίσουν με κάποιες απουσίες για ταξίδια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσων κ γενικά δεν είναι εδώ οι δικοί μου, ζουν το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου στο χωριό.) Μετά ήρθαν τέτοιες συγκυρίες κ επειδή έβλεπα οτι ο χρόνος μου δεν επαρκούσε ούτε για τα δίδυμα, αλλά ούτε για την μεγάλη η οποία διεκδικούσε έντονα την προσοχή μας κ γενικότερα επικρατούσε ένα χάος σε όλους τους τομείς στο σπίτι.... πήρα γυναίκα για το σπίτι σε καθημερινή βάση/ 5 μέρες/βδοβάδα/6ωρο(δυσκολέυτηκα πάρα πολύ να βρώ).

2.Θήλασα αποκλειστικά λίγο. Στις 3 βδομάδες έδωσα ξένο παρόλη την εμπειρία θηλασμού από την μεγάλη κόρη. Σκίσαν τις θηλές μου κ δεν άντεχα συνεχόμενο άρμεγμα 3 μέρες να δίνω το καθαρό στα παιδιά, κ ξανά μετά τις τρείς μέρες τα παιδιά στο στήθος. Γονάτισα κ από τον πόνο!

Η φρόσω αν κ τρίτεκνη τα κατάφερε θαυμάσια κ στο θηλασμό των διδύμων!

3.Συνήθως είχαν ίδιο ωράριο ύπνου όσο ήταν μικράκια. Μια νότα (να μην πώ πατριτούρα) παραπάνω γκρίνια είχε το αγόρι άλεξ- κολικούς.

Αργότερα με τα δόντια έβρισκα σωτήρια την λύση με την ηλεκτρική σκούπα στο χαμηλό. Όταν άλλαξαν περισσότερο τα πράγματα... τους άλλαξα κ δωμάτια ύπνου.

Από 9- 10 μηνών? Δεν έιχα κανένα πρόβλημα με τα δίδυμα.

4.Αρχικά έπερνα ναρκωτικά κ έκανα την προσευχή μου! χαχχαχχχαχαχ!

Υπάρχουν ακόμα στιγμές που τα πέρνω κ τα δύο ή κ τα τρία αγγαλιά. Για διάφορους λόγους, κ καλούς= αγγαλιές τραγούδια ταρνανά χορούς, αλλά κ κακούς= κουτουλάνε στο παιχνίδι, λιπίζονται το ίδιο παιχνίδι κ πέφτουν μάπες εκατέρωθεν.

5.Καρότσι. Το φοβερό κ τρομερό ιnglesina twin swift. To κακό είναι οτι πλένεται όλο μαζί. Δεν βγαίνεί το ύφασμα δηλ να μπεί στο πλεντύριο.

Το καλό είναι οτι είναι από τα πιό ελαφριά της κατηγορίας κ χώραγε στο πορτ βαγγαγε του άτος που είχα/ βασική προυπόθεση για την αγορά ήταν αυτό.

Παντώς δρόμου. Το έχω πάει στο χωριό 2 χρονιές, σε κατσικόδρομους κ άντεξε.

Δυστυχώς δεν έχει θήκη για να βάζεις καφέ στην βόλτα! Σε γενικές γραμμές είναι καλό καρότσι κ τα έβαζα ξάπλα από 2 μηνών? Πιό νωρίς? Δεν θυμάμαι καλά! Αλλά έβαζα τα μαξιλαράκια από τα ριλάξ στις πλάτες τους, γιατί είναι σκληρό.

Δες κ το silver cross για δίδυμα. Μόνο σε μαύρο το έιχαν εδώ στα λητώ κ είναι θαυμάσιο. Νομίζω η τζας το έχει.

5.Από την αρχή τα είχα σε ξεχωριστά λίκνα κ μετά σε ξεχωριστές κούνιες, αργότερα όπως σου είπα σε ξεχωριστά υ/δ.

Πιστέυω πως όταν λένε σε λυπούνται εννοούν οτι θα κουραστείς αναπόφευκτα.

Δεν νομίζω να το λένε κακοπροέραιτα.

Κ είθισται νε είναι ολίγον τί πιό ζωηρά τα αγόρια. Οπότε ίσως να εννοοεί κ αυτό ο όποιος ποιητής.

Στον ίδιο σάκο είναι τα δικά σου?

Μούρις καλή κίνηση η αλλαγή τελικά.

Δεν θυμάμαι μέχρι ποσο μηνών ήταν κάποιος πίσω στο τουτου. Μέχρι 4-5 μηνών???

Τουινς, φρόσω, ζίτα λέτε να ισχύει τελικά?

Διότι μου είπαν στον παιδικό πως συνήθως τα δίδυμα προσαρμόζονται πιό δύσκολα σε μεγαλύτερη ηλικία.

Όταν πήγα να δώ τον αντίστοιχο βρεφικό της σύλιας, ο άλεξ ξανοίχτηκε (έπαιξε με τα παιδάκια) αλλά η ελπίδα εκεί! μαγκωμένη πάνω μου. Ούτε το χεράκι στην δασκάλα δεν έδωσε (καλά αυτή πάντα έτσι ήταν!)

Τουινς αυτό με το κακό παιδάκι μου έτυχε κ εμένα (σας το είχα πεί?)

Το παιδάκι επαναστάτη το παρακολουθούσε κ ειδικός εκτός παιδικού.

Το καλοκαίρι από τις πρώτες ερωτήσεις που έθεσα για φέτος, ήταν εάν θα είναι το συγκεκριμένο παιδάκι στο τμήμα μας. Κ ευτυχώς δεν είναι!

Δεν κατάλαβα κατεβάζεις καλοκαιρινά? Γιατί κ εγώ θέλω να τα ετοιμάσω, αλλά με λένε τρελή!

Φρόσω καλά σας έκατσε που δεν έχει την ίδια!

Γκούντα που είσαι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

να βάλω μοκέτα στο παιδικό

σκέτο αφρώδες

ή χαλί ?

κάνει να είναι ντυμένο όλο το πάτωμα?

άσχετο...

τώρα με την αλλαγή του καιρού σαν να έχουν μεγαλύτερη υπνηλία τα παπιά νομίζω.. εσάς συνέβη κάτι τέτοιο?

Εμενα αυτες τις ημερες κοιμουντε περιπου 2,5 ωρες το μεσημερι και μετα απο 3 ωρες πεφτουν ξερα για βραδυνο ύπνο,αυτο ελεγα και εγω ή ότι κουραζοντε πολυ στον παιδικο ή ότι φταιει ο καιρος. Εγω εβαλα μοκετα εαλλα είναι και καλα ειδικη αντιμυκητιακή κ.α. για παιδια

ΤΖΙΝΙ δεν νομίζω και μεγαλυτερα τα διδυμα να εχουν θεμα προσαρμογής διοτι οπως μου τα εξηγησαν το ένα έχει παρεα το αλλο και δεν παει καπου που δεν ξερει κανενα.βεβαια μου είπαν η καλυτερη ηλικια είναι όταν είναι μωρα (για θεμα προσαρμογης όχι ιώσεων) ή μετα τα 2,5+ ωστε να μπορείς να συννενοηθείς μαζί τους και να καταλαβαινουν τα παιχνιδακια με τα αλλα παιδακια.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!

Τζινιω απορω γιατι την κρατας ακομα; με κρυο νερο το Ελπιδακι μπανιο;

Θα ειχε φαει σουτ απο μενα.....θα το θυμοταν για πολυ καιρο......!!!!!!!!!

Η αποφαση δικια σου......

Χειμωνιατικα των μικρων ειναι ετοιμα!!! μονο τα περσινα θελω να ξεκαθαρισω που ειμαι σιγουρη οτι δεν τους κανουν με τπτ!!!

Μεχρι κ τα μπουφαν επλυνα εχθες.......θελω να τα εχω ετοιμα απο νωρις!!!

Τελικα 04.00 με 05.30 ξυπνια τα μικρα....μαλλον απο δοντια!

Καλημερα!!

Dιαδρομίστηκα, νίφτηκα, στολίστηκα για ύπνο κ ήρθα!

χαρα στο κουραγιο σου!!!!!

Τί να σε πω μαρή σεβ. Της λέω της πυροβολημένης τις προάλλες να σταματήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλη σεπτέμβρη. (είχαμε κάνει κ μια κουβέντα πριν τις διακοπές). Πήγε να μου αρχίσει την κλάψα την ίδια μέρα κ της το έκοψα, δεν την κοίταζα στα μάτια, θα με τούμπαρε. Κ την επόμενη μεθεπόμενη? άρχισε να μου λέει κ καλά για την κατάσταση στην ελλάδα κ τί θα κάνει αν δεν βρεί δουλειά, που τόοοοσο καιρό έκανε να βρεί τη δουλειά σε εμάς κ οτι της έρχεται να αυτοκτονηστεί! Ντόοοοοινγκ.

Ανυχάου άνυγάυ, της λέω να ξεκινήσει επιτέλους να διορθώνεται κ λέει οκ μπουρου μπουρου κλαψ. Ιδωμεν ξανά λέω, τί κουλάδι θα βγεί.

Σήμερα πχ αλλάζω τον χεστρούλη άλεξ κ λερώνεται η ελπίδα με το φαγητό της- μούρη κ χέρια. Της λέω αν μπορεί να της πλύνει τα χέρια. Κ τη γδύνει ρε φίλε, την βάζει μες στην μπανιέρα με κρύο νερό να τρέχει κ να της λέει να καταπιεί! Κουβέντα κανονική δηλ, με παγωμένο νερό τρεχούμενο, την ελπίδα να σπαρταράει κ να κάνει σλάλομ στην μπανιέρα χωρίς κρόκσ/παντόφλες!

Είπα εγώ κάτι τέτοιο γαμώ το στανιό μου μέσα?????????

Ποιές λέξεις πρέπει να χρησιμοποιώ επιτέλους για να καταλαβαίνει ΤΙ της λέω?!

Κ τί έγινε, μου λέει που την έπλυνα?

Βρε καλή μου βρέ χρυσή μου έχεις κάνει πολλές φορές μπάνιο τα παιδιά?

Βάζω εγώ κρύο νερό? Τα κάνω χωρίς παντόφλες? Τα βάζω για μπάνιο για να πλύνω τα χέρια?

Μα κάνει ζέστη ακόμα μου λέει!

Δεν ξέρω τί έκανες με το δικο σου παιδί, αλλά με τα δικα μου, αν θες κ μπορείς να βοηθάς θα ρωτάς κ κυρίως οτι δεν καταλαβαίνεις!

Μαμώ το στανιό μου ρε παιδιά δηλ πραγματικά!:evil::evil::evil::mad::mad:

Τι να πω ρε κοριτσι...στοκος ειναι τελειως? Πες της οτι θες να σε ρωταει για τα παντα πριν τα κανει...ακομα και για τα "αυτονοητα". Μαλλον θα ειναι κουραστικο ομως αυτο συνεχεια...

Μούρις καλή κίνηση η αλλαγή τελικά.

Δεν θυμάμαι μέχρι ποσο μηνών ήταν κάποιος πίσω στο τουτου. Μέχρι 4-5 μηνών???

πως χωραει κανεις στο αυτοκινητο αφου ειναι 2 τα καρεκλάκια?? Εγω τις πρωτες μερες το εκανα, αλλά μιλαμε για φοβερα ανοιγματα για να μπω:tongue: (τα ειχαμε σταθερα μεσα γτ μας δυσκολευε να τα βαζοβγαζουμε συνεχεια)

σεβη ειχες ξενυχτι ε?? κουραγιο!

Κι εγω χτες επλυνα χειμωνιατικα, οτι ειχα απο δωρα ή δωρεά!! εχουμε αρκετες φορμες που πιστευω ειναι βολικες. Χρειαζεται φορμα εξοδου λετε? Εχω μια και μου φαινεται βολικη γτ το ντυνεις ελαφρια το παιδι σχετικά αλλά για να βγεις εξω, που εδω κιολας ο βοριας σε παιρνει και σε σηκωνει δεν κρυωνουν...τι λετε?

Κι αλλη ερωτηση. Πατε με τα μωρα π.χ να πληρωσετε ενα λογαριασμο ή να παρετε ψωμι (δηλ δουλεια 3 λεπτων) τα βγαζετε απ το αμαξι ή δεν πατε καθολου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα Gem....

Φορμες εξοδου μας πηρε η μαμα μου περυσι απο το jumbo...πηγε μονη της κ τις πηρε!!!!! μας βολεψαν μια χαρα,βγαλαμε ολο τον χειμωνα με αυτες!!!!!!

Εμεις που αλλαξαμε καθισματακια,εαν θελουμε να μπει κ η μαμα μου μαζι μας,τα βαζουμε κολλητα κ ετσι χωραει....φυσικα ειναι αδυνατη!!!

Οταν ηταν τοσο μικρουλια κ τα ειχαμε στο αυτοκινητο για τοσο λιγο 2 φορες τα αφησαμε.....εξαλλου κοιμοντουσαν!!!!!!!!

Εννοειται οτι τα κοιταγαμε συνεχεια......

καλημερα!!!!!!!

εδω εισαι φρωσακι χαμενη?????????

με την φροσω γνωριζομαστε μεσω των παιδιων μας που ειναι ιδια ηλικια...

νηπιαγωγος τελειωσα το 2009.. θα μπορουσα να διοριστω αναπληρωτρια στην υπολοιπη ελλαδα (μενω ηρακλειο κρητης) αλλα ηταν η χρονια που γεννησα και δεν ηθελα να ξενιτευτω.. για μας χωρις ασεπ ειναι δυσκολο να διοριστουμε...

εγω εχω ερωτευτει το τφκ twinner twist duo..με τα πορτ μπεμπε μαζι που κανει 849 σε ενα γερμανικο σαιτ που το βρηκα.. εδω δεν το εχω δει πουθενα... αν θελετε στειλτε μου το μαγαζι που το πηρατε και ποσο..

και ακομα μια ερωτηση... σε ποια εβδομαδα γεννησατε και ποσο ηταν τα μωρα σε κιλα;;;; μπηκαν στην μεν η οχι????

μακαρι να βγουν τα αγορακια μου σαν την κορουλα μου.... ξαναλεω οτι εγω δεν πρεπει να λεω οτι εχω παιδι... ειναι πολυ συννενοησιμη και ωριμη για την ηλικια της... το μονο της ελατωμα ειναι οτι κανει εμετο παρα πολυ ευκολα... ακομα και οταν την μαλωνω ξερνα....

καλε δυσκολευομαι να σας παρακολουθησω.... τι ωραια παρεα που ειστε...

χαιρομαι που μπηκα εδω γιατι πιστευω οτι θα μαθω αρκετα απο ολες σας....

Διαφημίσεις

ELENI ελπιζω μετα ως 3τεκνη να διοριστείς,αλλα ετσι που είναι τα πραγματα αν είναι να πληρωνεις παιδικο για 3 παιδια μαλλον καλυτερα σπιτι με τα μπεμπε σου. Εγω γεννησα 36+5 αν θυμαμαι,ο ένας 2480 και ο μικρος μου μόλις 1350 και εμεινε στην ΜΕΝΝ 38 ημερες λογω οτι ήταν ελλειποβαρής αλλα επειδη είχα κανει τις ενεσεις κοριτζονης όλα καλα.

SEVI εμενα ακομα βγαζουν δοντια,τωρα εχουμε 12 και είναι μεσα στα σαλια,χθες τους εδωσα πονσταν ύστερα απο συζήτηση με την παιδιατρο μου και ηρεμήσανε λίγο το βραδυ.

GEMINI εγω για τοσο λίγο δεν τα εβγαζα απο το σπιτι γιατι αντε να τα ντυσεις,να τα ετοιμασεις κ.α. αν ειμασταν 2 ατομα ο ένας στο αυτοκινητο και ο αλλος πεταγόταν όπου έπρεπε σε μαγαζια,ετσι καναμε την βολτιτσα μας οικογενειακως με το αυτοκινητο.Τωρα αν είχε ωραιο καιρο απογευμα τα εκανα βολτιτσα και εκανα και τις εξωτερικες δουλειες μου.

Ελενη κ Ζιτακι καλημερα!!!!

Ελενη εγω γεννησα 35+5..ο μεγαλος 2290γρ κ ο μικρος 1830γρ...

9 μερες ο μεγαλος,13 ο μικρος στη μενν...

Ζιτακι ponstan εγω που την ρωτησα μου ειχε πει οχι σε δοντια,μονο σε υψηλο πυρετο!!! 12 κ ακομα υποφερουν ετσι;;; ωχχχχχχχ......

Καλημέρα κορίτσια!!

χτες την έκαν από τη δουλειά!! χεχ

ο σταθμός πάλι κλειστός, η πεθερά μου γκρεμοτσακίστηκε (την έφαγα η ρουφιάνα) και είχα και δουλειές οπότε την άραξα στο σπίτι, κυρία!!!Με τα της βάφτισης καλά πάμε, ο καταμερισμός εργασίας δουλεύει καλά!!! Οι μπομπο είναι έτοιμες και πανέμορφες, για τις παιδικές τελικά πήρα σβούρες παραδοσιακές που έχω να βάψω και ζωγραφίσω!! Με τα γλυκά δεν έχω καταλήξει, με βίντεο φωτογράφο οκ. Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει. Τα κουτιά και οι λαμπάδες ακόμα δεν έχουν διακοσμηθεί. Το παντελονάκι του §κων είναι μικρό πρέπει να πάρω άλλο. Και το καπελάκι της Νικόλ είναι χάλι και τεράστιο. Θα ήθελα να βρω ένα πιο όμορφο!! αα και τα μαρτυρικά μου λείπουν...

Gem οχι δεν εβρεξε...συννεφια ειχε πολυ!!!

Αχ καφε/βολτα....εχω να παω μονη μου απο τοτε που βγηκαμε με τα κοριτσια!!!!!!! δλδ 1 φορα σε ενα χρονο!!!Υπαρχουν κ χειροτερα....:tongue:

Παλι καλα που στα κρατανε μαμα/πεθερα...εμενα δεν παιζει!!!!!!

Αληθεια ποτε θα βγουμε τσουπρες;;;;:rolleyes:

πότε πότε πότε;;;;

καλημερα κοριτσια!!!!

δεν εχω διαβασει καθολου τα νεα σας.. ελπιζω οτι ειστε ολες καλα...

τα δικα μας νεα ειναι οτι η μπεμπα βγηκε απο την ΜΕΝΝ χθες και πηγε στην απλη και επιτελους την κρατησα αγκαλια.. την ταισε πρωτη φορα ο μπαμπας της (δεν με αφηνε να την κρατησω καθολου εγω..) και εφαγε με την πρωτη προσπαθεια 25ml με το μπιμπερο.. ελπιζω να συνεχισει ετσι και να την παρουμε συντομα στο σπιτι.. ο μπεμπης εφτασε τα 1500γρ και τα παει και αυτος πολυ καλα.. αλλα εχουμε δρομο μπροστα μας ακομα.. οι γιατροι υπολογιζουν περιπου 15 μερες ακομα στην ΜΕΝΝ και μετα πρεπει να παμε και στην απλη οποτε πρεπει να οπλιστουμε με υπομονη.. επιτελους εχει αρχισει να μεγαλωνει και να διαμορφωνεται το προσωπακι του γιατι οταν γεννηθηκε ηταν τοσο ζαρωμενος που τον φωναζαμε μπενζαμιν μπατον... σε λιγες μερες θα του κοψουν και τον ορο και θα ξεκινησουμε και την μεθοδο καγκουρο.. το περιμενω πως και πως..

εγω απο την αλλη δεν εχω προλαβει να καταλαβω οτι εχω γεννησει.. ειμαι ολη μερα στους δρομους για τα επισκεπτηρια.. μετα τρεχω να τελειωσω καποιες δουλειες που δεν ειχα προλαβει να κανω πριν γεννησω.. το παλευω και με το θηλαστρο.. εχω αρκετο γαλα και μεχρι στιγμης επαρκει και για τα δυο μωρα..

Μπράβο εβελινάκι τα πάς πολύ καλά!! Υπομονή θα πάρεις σιγά σιγά και τα μπεμπάκια σου!! Να ξεκουράζεσαι γιατί έρχονται τα δύσκολα, να τρως καλά και να αντλείς ανά τρίωρο!! Θετική σκέψη και ηρεμία!!

Σεντονού να χαίρεσαι το Ελπιδάκι (40 μέρες κρατάει ε;)

με την τρελή και το τουτού τίποτα ακόμα...δε ξέρω αν το παίξω πάπια πόσο μπούμεραγκ θα μου γυρίσει!

Eleni_sk καλώς μας ήρθες!! έλα στην παρέα μας είμαστε λαλίστατες και ανεξάντλητες!!

Εγώ γέννησα 35+3 και βάρη 2300 ο Κωνσταντίνος και 2080 η Νικόλ. Χρειάστηκαν κοντά μια εβδομάδα στην απλή παρακολούθηση και μετά σπίτι.

θέλω να πω κι άλλα αλλά πιο μετά!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

NUNUKA αν χρειαστεις βοηθεια με τις σβουρες πες μου,εχω ξαδερφη που εκανε αυτη την δουλεια επαγγελματικα οποτε ξερει οτι θελεις.

SEVI εμενα μου είπε ξεκαθαρα οτι μετα το πρωτο χρονο,πρεπει να δινω πονσταν για τα δοντια και οχι ντεπον όταν βλεπω ότι υποφέρουν,τωρα τι να πω η καθε παιδιατρος εχει τα δικα της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...