Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Gem ναι το τηρουν πιστα....οταν παει 10 παρα κ 3 παρα,τριβουν τα ματια τους....δεν αντεχουν!!!!!!:tongue:

Μονα τους το φτιαξανε,δεν εχω παραπονο....εαν δεν ξυπναγαν τα βραδυα θα ημασταν τελεια!!!!!! αλλα δοντακια ειναι αυτα!!!

Τώρα που το θέσατε πρέπει να πάω σε παιδοοδοντίατρο.

1. Τη σύλια γιατί τα πάνω δόντια έχουν την τάση να πηγαίνουν προς τα μέσα.

2. Τον άλεξ διότι δεν έχει βγάλει τα πλαϊνά πάνω κ κάτω. Τα τρίτα στη σειρά λέω. Πολύ φοβαμαι πως είναι το θέμα χαλινού. Αυτό που μου είχαν πεί σε αρχική επίσκεψη σε παιδοωρλ.

Πέστε κάποιν αν ξέρετε.

Ντακ έφυγε ο διαγόρας από το μητέρα! Καταστροφή!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ναι το παζλ εννοω τζέμι.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

για τον τοίχο αν κατάλαβα καλά

κοίτα στην αρχή της γκινοσάτη με το που κατεβαίνεις την κατηφόρα

θα τα βάλω κούνια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

για χαλιά/μοκέτα βιοκαρπετ μέγκα στοκ κοντά στο πράκτικερ.

καλέ απέναντι άνοιξε και νέο τζαμπο και πήγα. Πολύ καλό και μεγάλοοοο!!

πάω για νάνι ρε

είμαι ακόμα κουρασμένη από βάφτιση

και αυριο έχει να πέσει οικοκυρική.................

μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

βαριεμαι

θέλω να κάτσω 2 μέρες και να ξύνομαι! Μπορώ???

Είσαι θεά! Θα πάω σε όλα!

Τζάμπο σε εμάς????

5 θέλω εγώ να κάτσω κ να κοιτάω ένα βουνό!!!!

Δεν νομιζω.....πολλες κοπελες εχω δει με μην πανω απο 10000.....:rolleyes:

Χμ! Λάθος λάθος μανδάμ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

2. Τον άλεξ διότι δεν έχει βγάλει τα πλαϊνά πάνω κ κάτω. Τα τρίτα στη σειρά λέω. Πολύ φοβαμαι πως είναι το θέμα χαλινού. Αυτό που μου είχαν πεί σε αρχική επίσκεψη σε παιδοωρλ.

Πέστε κάποιν αν ξέρετε.

Ντακ έφυγε ο διαγόρας από το μητέρα! Καταστροφή!!!!!!

και τώρα τί???

θες την ακριβή?

εχω και την ξαδερφη μου εδώ που έχει έναν..

θα σου πώ στο τηλ

που πάει ο χριστιανός?

εμείς πάμε ρε μακρυα...

αλλά θέλω κι εγώ ένα για ώρα ανάγκης κοντά

με το χαλινό μπορεί να το δει ο παιδίατρος?

το έχω κι εγώ ένα άγχος..και για τα 2 τους

αν το είχαν δει δε θα μας το λέγαν στη ΜΕΝΝ ή ήταν πολύ νωρίς?

Εγώ πρέεπι να προσέξω κάτι? Δηλαδή πώς πρέεπι να είνα ιτ ο χαλινό?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο μικρος εχει μεγαλο κενο στα 2 μπροστινα πανω δοντια,ειναι φυσιολογικο;;;

Αν έχει κοντό χαλινό άνω χείλους, είναι αιτία αραιοδοντίας.

Το πετσάκι που ενώνει ούλα με χείλος λέω. Συνήθως στα μόνιμα μειώνεται το κενό. Αλλά γενικά καθυστερεί αρκετά την οδοντοφυία. Αυτά από παιδοωρλάδες!

Εξού κ ο άλεξ σε σχέση με την ελπίδα είναι με αρκετά λιγότερα δόντια κ με αραιοδοντία.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσια ο μικρος εχει μεγαλο κενο στα 2 μπροστινα πανω δοντια,ειναι φυσιολογικο;;;

κι εγώ είχα μικρή και μου λέγαν ότι θα γίνω πλούσια όταν μεγαλώσω...

όμως στην πορεία έκλεισε το κενό και δεν έγινα τελικά.

Συνιθίζεται πάντως στις μικρές ηλικίες.

Τζίνι νέο τζάμπο στα φανάρια του βλάχου λέμε εδώ και ένα μήνα!!!!!!!!!!!!

Κανονίστε να μες ξενυχτ΄΄ισετε σήμερα

και να μην προλάβω ξύν\πνιο και το ξωτικό.......

Paulo Coelho

Αν έχει κοντό χαλινό άνω χείλους, είναι αιτία αραιοδοντίας.

Το πετσάκι που ενώνει ούλα με χείλος λέω. Συνήθως στα μόνιμα μειώνεται το κενό. Αλλά γενικά καθυστερεί αρκετά την οδοντοφυία. Αυτά από παιδοωρλάδες!

Εξού κ ο άλεξ σε σχέση με την ελπίδα είναι με αρκετά λιγότερα δόντια κ με αραιοδοντία.

η μπέμπα νομιζω το έχει αρκετά κοντό...

κοιτα εγώ είμαι της φυσικής μεθόδου

εάν δεν το πειράξουμε/κόψουμε θα πάθει τίποτα?

μάλλον τελικά κι εγώ αυτό είχα για αυτό μου ήταν αραια τα δόντια μικρή. Τώρα όμως οκ.Με θυμάστε νομίζω. Είμαι σούπερ. Όυτε σιδεράκια να είχα βάλει!

Paulo Coelho

και τώρα τί???

θες την ακριβή?

εχω και την ξαδερφη μου εδώ που έχει έναν..

θα σου πώ στο τηλ

που πάει ο χριστιανός?

εμείς πάμε ρε μακρυα...

αλλά θέλω κι εγώ ένα για ώρα ανάγκης κοντά

Αυτό είανι το κακό. Συνήθως δεν το βλέπουν στον τοκετό κ είναι οτι πιό εύκολο να κοπεί τότε.

Δεν είανι κάτι σοβαρό ρε παιδιά. Ταλαιπωρία όταν βγάζουν τα πρώτα δόντια για το παιδί κ εμάς βασικά. κ μετά αισθητικοί λόγοι. Βλέπε γαρμπή, Τζεμτζέγη παλιότερα κλπο.

Πήγε δ/ντής στην ευρωκλινική παίδων στην αχαρνών ρε φίλε!!! Στο στόμα του λύκου! ΠΟυ δεν έχει παρκινγ κ απλά δίνεις τα κλειδιά σε προσωπικό κ στο πάνε σε κοντινό παρκινγ κ καλά. Πώς βγαίνεις είανι το θέμα κ πας στο πάρκινγ μετά???

Άμοιξε ιατρείο κ στο ψυχικό για τους βπ κ καλά.

Είμαι περίεργη. Σπίτι του κάθεται ποτέ?

Τετάρτη Πέμπτη θα είναι ψυχικό, Δευτέρα τρίτη παρασκευή γλυφάδα κ σάββατα λουτράκι (ενίοτε τα αλλάζει όλα).

Κ έχει 4 παιδιά!!!!!

Κατάλαβα οτι κάτι τρέχει στην τελευταία επίσκεψη στο μητέρα.

Αλλά μετά μου το είπε τηλεφωνικάααααα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαιρετω λεμε

ξελογιαστρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κ μέχρι το σούπερ που έκανα βόλτα ένιωθα λες κ έιχα πάει με πολύ καλή παρέα, μπουζούκια σέντρα ας πούμε. Διότι αν πάς μπουζούκια κ έχεις καμιά ζηλιάρα στην παρέα που δεν αφήνει να σηκώσει γλέφαρο ο καλός της.... Σιτ ΄χαι εντ γουοτς! μπαυ γοτς!

χαχαχα τωρα που το λες κι στο αμαξι σταματαω σε καψουροσταθμους στο ραδιοφωνο:tongue: Γονιδη, Καρρα, Κιαμο, οτι θες!! Και τραγουδαω κιολας! θα μου περασει γιατρε μου? Τι λες?? χαχαχαχ

Gem ναι το τηρουν πιστα....οταν παει 10 παρα κ 3 παρα,τριβουν τα ματια τους....δεν αντεχουν!!!!!!:tongue:

Μονα τους το φτιαξανε,δεν εχω παραπονο....εαν δεν ξυπναγαν τα βραδυα θα ημασταν τελεια!!!!!! αλλα δοντακια ειναι αυτα!!!

Εεε μην τα θελουμε κι ολα δικα μας! Θα στρωσει και ο βραδινος υπνος σιγα σιγα!

Ποίος είναι ο πετζεαπαυτός τζέμ?

σεφ στο περσινο πρωινο του μεγκα... Εγκυος τα εβλεπα ολα βλεπεις:rolleyes:

θέλω να κάτσω 2 μέρες και να ξύνομαι! Μπορώ???

απο μενα παντως το εχεις το ελευθερο!!:tongue:

ναι το παζλ εννοω τζέμι.

α οκ...νομιζω καλο θα ειναι αυτο...εχει το τζαμπο??

ειχα κι εγω μικρο κενο παλια... εκοψα το χαλινο του ανω χειλους κι εβαλα και σιδερακια λιγους μηνες κι εκλεισε. Ομως τα δοντια αυτα αφου θα πεσουν τι πειραζει?? ¨Η βλακεις λεω?:rolleyes:

Γιατι τοσο αγχος με το χαλινο?? εμενα για τον μικρο δε μου ειχαν πει τπτ οταν γεννησα. Μου ειπε ο γιατρος εξω οταν ηταν δυο μηνων και του ειπα οτι τρωει καπως ατσαλα. Αλλά αποφασισα να το κοψω τωρα που ειναι νωρις. Το κανουν στο παιδων εδω χωρις αναισθησια.Μαλλον θα παω την τριτη, οποτε θα σας πω τι μου ειπε ο παιδωρλ και πως μου φανηκε. Ο παιδιατρος παντως το αφησε στη δικη μας κριση να το κοψουμε ή οχι....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηθελα να αποφύγω τον συνωστισμό στα ιδιωτικά ιατρεία γμτ, αν κ λέει δε θα υπάρξει τέτοιο θέμα. Ιδωμεν.

Προς το παρόν δεν τον αλλάζω.

Δίπλα από το δεαλς ψυχικό έχει πάρκινγ? Δεν θυμάμαι να είχε παλιότερα!

Κάτι θυμάμαι αμυδρά σαν ανοιχτό πάρκινγ, αλλά πρέπει να έκλεισε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κι εγώ είχα μικρή και μου λέγαν ότι θα γίνω πλούσια όταν μεγαλώσω...

όμως στην πορεία έκλεισε το κενό και δεν έγινα τελικά.

Συνιθίζεται πάντως στις μικρές ηλικίες.

Πφφφ! Κι εγω την ιδια χαζομαρα ακουγα αλλα που??? Τιποτα δεν εγινε!

χαιρετω λεμε

ξελογιαστρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα!

Υποψιν εγω λεω στον δικο μου για το χαλινο που ενωνει τη γλωσσα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα τωρα που το λες κι στο αμαξι σταματαω σε καψουροσταθμους στο ραδιοφωνο:tongue: Γονιδη, Καρρα, Κιαμο, οτι θες!! Και τραγουδαω κιολας! θα μου περασει γιατρε μου? Τι λες?? χαχαχαχ

Εεε μην τα θελουμε κι ολα δικα μας! Θα στρωσει και ο βραδινος υπνος σιγα σιγα!

σεφ στο περσινο πρωινο του μεγκα... Εγκυος τα εβλεπα ολα βλεπεις:rolleyes:

απο μενα παντως το εχεις το ελευθερο!!:tongue:

α οκ...νομιζω καλο θα ειναι αυτο...εχει το τζαμπο??

ειχα κι εγω μικρο κενο παλια... εκοψα το χαλινο του ανω χειλους κι εβαλα και σιδερακια λιγους μηνες κι εκλεισε. Ομως τα δοντια αυτα αφου θα πεσουν τι πειραζει?? ¨Η βλακεις λεω?:rolleyes:

Γιατι τοσο αγχος με το χαλινο?? εμενα για τον μικρο δε μου ειχαν πει τπτ οταν γεννησα. Μου ειπε ο γιατρος εξω οταν ηταν δυο μηνων και του ειπα οτι τρωει καπως ατσαλα. Αλλά αποφασισα να το κοψω τωρα που ειναι νωρις. Το κανουν στο παιδων εδω χωρις αναισθησια.Μαλλον θα παω την τριτη, οποτε θα σας πω τι μου ειπε ο παιδωρλ και πως μου φανηκε. Ο παιδιατρος παντως το αφησε στη δικη μας κριση να το κοψουμε ή οχι....

Γλώσσας χαλινό λές ή άνω χείλους?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Στη γλώσσα είναι διαφορετικό το θέμα. Συνήθως λένε να κοπεί διότι δεν τρώει καλά το μωρό. Αν πέρνει βάρος όλα καλά όσον αφορά τη σίτιση.

Αργότερα όμως είναι εξαιρετικά αυξημένες οι πιθανότητες να μην μιλάει σωστά κ να μην έχει σωστή άρθωση των λέξεων κ κατ επέκταση χειρουργείο κ λεξολόγο (πως λέγεται αυτός ο δόκτορας τέλως πάντων).

Μού ρθε. Ταπετσαρία τοίχου έλεγα πρίν! Αλληλούια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...