Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τζεμι τι λέει το καρχαριάκι με το δοντάκι????????????

Εσπασες αλυσσίδες??? Τι είπες τώρα????

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Μορίτσα για κανα σουτ τη γιατρό λέω εγώ..

μα καλά..γιατί τα κάνει αυτά?

μήπως επειδή είστε γνωστές χάνει τον επαγγελματισμό της?

φάουλ μεγάλο..............................

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Νούφι τί κάνεις?

Διάβασα για τη σίστερ του Νούφου.

Καλή λύση. Θα είναι και νέα και με όρεξη.

Αν κι εγώ τα φοβάμαι τα συγγενικά, αλλά κάλιο έτσι

παρά "ξένο χνώτο" μες στο σπίτι.

Paulo Coelho

να βάλω μοκέτα στο παιδικό

σκέτο αφρώδες

ή χαλί ?

κάνει να είναι ντυμένο όλο το πάτωμα?

άσχετο...

τώρα με την αλλαγή του καιρού σαν να έχουν μεγαλύτερη υπνηλία τα παπιά νομίζω.. εσάς συνέβη κάτι τέτοιο?

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

σκέτο αφρώδες

ή χαλί ?

άσχετο...

τώρα με την αλλαγή του καιρού σαν να έχουν μεγαλύτερη υπνηλία τα παπιά νομίζω.. εσάς συνέβη κάτι τέτοιο?

Ειχα αφρωδες αλλα το σκορπαγαν παντου.....

Χαλι ειχα παρει περυσι κ το εβαλα αλλα εριξα ενα σεντονι διπλο επανω για να μην γεμιζουν χνουδακια στα ρουχα.....

Κ τα δικα μου κοιμουντε περισσοτερο τωρα με την δροσουλα!!!

Moyρλοκομεία καλησπέρα!

Ελένη καλώς ήρθες! Κ με το καλό τρίτεκνη!!!!!!

3χρ η μεγάλη? Υποθέτω πως τουλάχιστον συνεννοείστε άψογα.

Το θέμα είναι να είναι συνεργάσιμη κ όταν θα χάσει την πρωτιά.

Θα επανέλθω μετά!

ΥΓ:ξέχασα να βάλω μαϊντανό στα μπιφτέκια. Στο κέρας!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τελικα η χαρα μου δεν κρατησε πολύ:cry:...ο μεγαλος ξυπνησε και (μαλλον) κοιμηθηκε τωρα πάλι

Σημερα πηγα και βολτα!!! Αμέ αμέ! Πηγα ισαμε το γιατρο για να παρω τη συνατγη για τα εμβολια που καναμε! μεγαλεια σας λεω!!! Κι ενιωσα αλλος ανθρωπος!! Μηπως ειμαι στα ορια της καταθλιψης λεω εγω?? Τεσπα, τωρα η μαμα θα φυγει 2ημερο οποτε θα ειμαι μονη μου, αλλά ελπιζω καλα να τα παμε.

Νακι δημιουργικός οιστρος βραδιατικο ε?! Καλά κανει! Σημερα πηγα και κοιταξα για ριζοχαρτο κτλ για τα προσκλητηρια μας. εχουμε καιρο βεβαια αλλά θελω να σκεφτομαι κατι ευχαριστο!

Ελενη τωρα τελειωσες το παιδαγωγικο? ρωταω γτ οι περισσοτεροι που τελειωσαν μεχρι το 2010 ειναι ηδη διορισμενοι και χωρις ασεπ μαλιστα:rolleyes: Ηταν οι χρυση εποχη που τους επαιρναν αναπληρωτες χωρις καν να εχουν ορκιστει!! Τωρα σκουραινουν τα πραγματα για τους δασκαλους...φετος διορισαν μονο 5:shock:

Κι εμενα οταν λεω αγορια μου λενε "εεε δεν πειραζει κτλ" τι να πεις!!

Σεβη πολυ βολικο το προγραμμα σας! Και το τηρουν ετσι καθημερινα?

ΚΑλες βολτες στις κουνιες εις το εξης! προλαβαινετε τωρα μεχρι να χαλασει ο καιρος!!

Παπιτσα τις εσπασα δε λες τιποτα!! Πραγματικά λεμε οταν συνειδητοποιησα το πως νιωθω μ επιασε ανατριχιλα!!!

Το καρχαριακι κουτσοδοντικο με δαγκωνει κιολας οταν εχει χορτασει!!! Και θελω να το ρουφηξωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Ηθελα να σχολιασω τιποτε άλλο?? Δε φανταζομαι να μου ξεφυγε τπτ??:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

σκέτο αφρώδες

ή χαλί ?

άσχετο...

Μοκ΄τα θέλω να βάλω κ εγώ στα παιδικά. Μαμάν το παρκέ με τα παιχνίδια.

Εχουμε κάποιον εδώ κοντά?

Επίσης πήγα για Πως το λένε αυτό που βάζουμε στους τοίχους αντί για μπογιά? Δεν μου έρχεται η λέξη.

Τεσπα σε αυτόν κοντά στο ταχυδρομείο. Κάποιον άλλο ξέρεις?

Παραπάνω ύπνο? Πού τέτοια τύχη!

Σεβού ή πάπια, εφοσον στέκονται καλά στον κ@λο τα βαζεις κ κούνια.

Βέβαια στις αρχές η ελπίδα έγερνε στου καραβιού την πλώρη για ύπνο.....!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σκέτο αφρώδες

ή χαλί ?

κι εγω το εχω απορια αυτο. λενε οτι ειναι καλυτερα να μην ειναι ολο για να σφουγγαριζεται το πατωμα και να μη μαζευεται σκονη. Οταν λες αφρωδες τι εννοεις? ενα πραγμα που ειναι σαν παζλ? Εγω εχω σκεφτει να βαλω κανα χαλακι τυπου διαδρομου αναμεσα στις κουνιες. Τουλαχιστον για φετος που δεν περπατανε ετσι κι αλλιώς...

τζινι δεν πειραζει..ο πετρετζικης ειχε πει οτι ουσιαστικα ο μαιδανος δεν εχει εντονη γευση...και γι αυτο παει με ολα (εξ ου και η εκφραση "αυτος ειναι μαιδανος, εμφανιζεται παντου!!)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

τελικα η χαρα μου δεν κρατησε πολύ:cry:...ο μεγαλος ξυπνησε και (μαλλον) κοιμηθηκε τωρα πάλι

Σημερα πηγα και βολτα!!! Αμέ αμέ! Πηγα ισαμε το γιατρο για να παρω τη συνατγη για τα εμβολια που καναμε! μεγαλεια σας λεω!!! Κι ενιωσα αλλος ανθρωπος!! Μηπως ειμαι στα ορια της καταθλιψης λεω εγω?? Τεσπα, τωρα η μαμα θα φυγει 2ημερο οποτε θα ειμαι μονη μου, αλλά ελπιζω καλα να τα παμε.

Νακι δημιουργικός οιστρος βραδιατικο ε?! Καλά κανει! Σημερα πηγα και κοιταξα για ριζοχαρτο κτλ για τα προσκλητηρια μας. εχουμε καιρο βεβαια αλλά θελω να σκεφτομαι κατι ευχαριστο!

Ελενη τωρα τελειωσες το παιδαγωγικο? ρωταω γτ οι περισσοτεροι που τελειωσαν μεχρι το 2010 ειναι ηδη διορισμενοι και χωρις ασεπ μαλιστα:rolleyes: Ηταν οι χρυση εποχη που τους επαιρναν αναπληρωτες χωρις καν να εχουν ορκιστει!! Τωρα σκουραινουν τα πραγματα για τους δασκαλους...φετος διορισαν μονο 5:shock:

Κι εμενα οταν λεω αγορια μου λενε "εεε δεν πειραζει κτλ" τι να πεις!!

Σεβη πολυ βολικο το προγραμμα σας! Και το τηρουν ετσι καθημερινα?

ΚΑλες βολτες στις κουνιες εις το εξης! προλαβαινετε τωρα μεχρι να χαλασει ο καιρος!!

Παπιτσα τις εσπασα δε λες τιποτα!! Πραγματικά λεμε οταν συνειδητοποιησα το πως νιωθω μ επιασε ανατριχιλα!!!

Το καρχαριακι κουτσοδοντικο με δαγκωνει κιολας οταν εχει χορτασει!!! Και θελω να το ρουφηξωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Ηθελα να σχολιασω τιποτε άλλο?? Δε φανταζομαι να μου ξεφυγε τπτ??:tongue:

Κ μέχρι το σούπερ που έκανα βόλτα ένιωθα λες κ έιχα πάει με πολύ καλή παρέα, μπουζούκια σέντρα ας πούμε. Διότι αν πάς μπουζούκια κ έχεις καμιά ζηλιάρα στην παρέα που δεν αφήνει να σηκώσει γλέφαρο ο καλός της.... Σιτ ΄χαι εντ γουοτς! μπαυ γοτς!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Gem ναι το τηρουν πιστα....οταν παει 10 παρα κ 3 παρα,τριβουν τα ματια τους....δεν αντεχουν!!!!!!:tongue:

Μονα τους το φτιαξανε,δεν εχω παραπονο....εαν δεν ξυπναγαν τα βραδυα θα ημασταν τελεια!!!!!! αλλα δοντακια ειναι αυτα!!!

για τον τοίχο αν κατάλαβα καλά

κοίτα στην αρχή της γκινοσάτη με το που κατεβαίνεις την κατηφόρα

θα τα βάλω κούνια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

για χαλιά/μοκέτα βιοκαρπετ μέγκα στοκ κοντά στο πράκτικερ.

καλέ απέναντι άνοιξε και νέο τζαμπο και πήγα. Πολύ καλό και μεγάλοοοο!!

πάω για νάνι ρε

είμαι ακόμα κουρασμένη από βάφτιση

και αυριο έχει να πέσει οικοκυρική.................

μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

βαριεμαι

θέλω να κάτσω 2 μέρες και να ξύνομαι! Μπορώ???

Paulo Coelho

Σεβ στα 10000 δεν μηδενίζουν? Αλλάζουν λογαριασμό? Κάτι τέλος πάντων.

Ποίος είναι ο πετζεαπαυτός τζέμ?

Δεν νομιζω.....πολλες κοπελες εχω δει με μην πανω απο 10000.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...