Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω εχω τελειωσει παιδαγωγικο.. αλλα δουλευω στον αντρα μου στο λογιστηριο... (ασχολειται με αλουμινια)...

μπορει να ειμαι της εκπαιδευσης αλλα περιμενω οποτε κι αν ειναι να δωσω ασεπ... στον ιδιωτικο δεν με συμφερει με τιποτα...

ευχαριστω ολες σας σας τιςαπαντησεις...

θα ερθουν κι αλλες αποριες συντομα...

εγω νομιζω οτι ζηλευουν επειδη θα κανω διδυμα γιαυτο τα λενε αυτα....

φιλια και καλο βραδυ σε ολες.....

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω....

η αληθεια ειναι οτι στην αυχενικη ο γιατρος που ειχε πει οτι ειναι ζευγος...

και τωρα που μου ειπε οτι ειναι και τα δυο αγορακια επαθα ενα σοκ.....

αλλα δεν πειραζει... γερα να ειναι και οτι να ναι...

ρε κοριτσια θελω πολυ βοηθεια.. εσεις που κανατε διδυμα ειχατε γυναικα απο την αρχη????

θηλασατε?????

τα κοιμηζατε ταυτοχρονα???

τι κανατε οταν εκλαιγαν και τα δυο??????

τι καροτσι πηρατε????

τα κοιμηζατε στην ιδια κουνια???

ουφ.....

εχω κι αλλες ερωτησεις αλλα σιγα-σιγα.....:D

καλως ηρθες,να σου πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου!

λοιπον για τις ερωτησεις:

1)μεχρι να σαραντησω ειχα την μαμα μου μετα ειχαν στρωσει τα πραγματα αλλα γενικα ειναι πολυ εξυπηρετικο να εχεις καποιον ωστε να γινονται ταυτοχρονα τα ταισματα,δεν φανταζεσαι ποσο χρονο θα γλυτωνεις.

2)θηλασα μονο 2 μηνες μετα λογω τεραστιας γκαντεμιας αναγκαστικα να το κοψω(ακομα δεν το εχω ξεπερασει σνιφ σνιφ..)

3)παντα προσπαθω να κοιμουνται ταυτοχρονα και 9 στις 10 γινεται και ειναι πραγματικα σωτηριο!!

4)καταρχας υπομονη ,μετα καποιον αγκαλια και τον αλλο σε κουνια(ειχα μια που λειτουργει με μπαταριες και νομιζω ηταν η 2η καλυτερη αγορα που εκανα) ή ριλαξ.Σε στιγμες μεγαλης απελπισιας ανοιγα απορροφητηρα ή πιστολακι μαλλιων και μετα σιωπη!!!!!!!:D

5)πηραμε το tfk twinner twist duo ,αυτο ηταν η 1η καλυτερη αγορα μας.Το ιδιο εχει και η λαερτα και η ντακ.

6)ποτε δεν τα εβαλα στην ιδια κουνια .Στην αρχη τα ειχα σε λικνο και μετα στις κουνιες .Φοβομουν απο την αρχη να τα βαλω μαζι ,ασε που ο ενας κανει κωλοτουμπες στον υπνο του..

αυτα ..οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

βλεπω τις ωρες υπνου των παιδιων σας και απορω ,μονο οι ανταρτες μου κοιμουνται μονο 1 φορα την μερα??τοσες αντοχες πια?

οσο για το αυγο τα παιδακια μου το ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις δουν τα φλιτζανακια που τους το βαζω κανουν σαν τρελα!!!!!!

εγω το δινω μελατο δηλ βρασιμο περιπου 2 λεπτα αλλα δινω μονο δικα μας και ειναι παντα της προηγουμενης μερας.Η παιδιατρος ειπε οτι αφου ειναι δικα μας να το δινω μελατο.

και το τρωμε παντα αμεσως μετα την φρουτοκρεμα (1 καθε μερα)

παω να ξεκινησω ενα βιβλιο ευχων με τα καινουργια μου εργαλεια!!!!!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπερα......

Πηγαμε παιδικη χαρα για πρωτη φορα!!! ξετρελαθηκαν!!!

Βρηκαμε κατι γιαγιαδες με τα εγγονακια τους εκει κ μας ρωτουσαν για τα διδυμα κ ποσο δυσκολο ειναι να τα μεγαλωνεις!!!!!!

Ξαφνιαστηκαν τοσο πολυ που τους ειπα οτι μεχρι το απογευμα τα εχω μονη μου!!!!!:rolleyes:

Τους φανηκε τοσο κουραστικο που τις κοιταγα καλα καλα....νομιζα οτι δεν κουραζομαι τοσο πολυ αλλα με επισκεφτηκαν ξανα οι ιλιγγοι κ πηρα παλι σιδηρο!!!

Διαφημίσεις

Μπήκα για λίγο. Πήξιμο εδώ και στο σχολείο.

Στον παιδικό κλαίνε και χτυπιούνται μέχρι να μπουν μέσα. Όταν φεύγουμε σταματάνε και παίζουν. Χθες βράδυ τους έλεγα ένα παραμύθι για ένα παιδάκι που πάει σχολείο και στο άκουσμα της λέξης άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε γοερώς.....:cry:.

Ευτυχώς ο μεγάλος φέτος πάει με πολύ χαρά. Έχει και καλή κυρία όπως λέει όχι όπως την περσινή που τους φώναζε.

Ελένη καλωσήλθες! Η Ελένη είναι παλιά γνώριμη :D! Τα κορίτσια θα σου λύσουν όλες τις απορίες σου.

Τα δικά μου τα ξέρεις. Βοήθεια από τιν άνδρα και πολύ λίγο γυναίκα για τον μεγάλο μόνο, αλλά η δικιά σου πάει παιδικό. Για ένα μήνα τους είχα μαζί μετά κλωτσιούνταν και έτρωγε ο ένας τα χέρια του άλλου. Καρότσι της πεκπερέγκο. Αφού γεννάς χειμώνα δεν χρειάζεται να πάρεις με πορτμπεμπέ επάνω. Πάρε ένα απλό. Είναι πιο εύχρηστα. Το πρόγραμμα θα τους το φτιάξεις εσύ με τον καιρό. Θα θηλάσεις σίγουρα αφού έχεις την εμπειρία. Απλά είναι 2 τα μωρά, Δεν αλλάζει κάτι.

Όσο για τις καρακάξες μην ασχολήσε καθόλου. Πολλές θα ήθελαν να είναι στη θέση σου. Και για το φύλο τί σε απασχολεί. Δεν έχεις την μικρούλα σου; Τα δίδυμα εμένα προσωπικά μου αρέσει να είναι του ίδιου φύλου. Ξέρεις πόσο δεμένα θα είναι σε όλη τους τη ζωή;

Καλησπερα......

Πηγαμε παιδικη χαρα για πρωτη φορα!!! ξετρελαθηκαν!!!

Βρηκαμε κατι γιαγιαδες με τα εγγονακια τους εκει κ μας ρωτουσαν για τα διδυμα κ ποσο δυσκολο ειναι να τα μεγαλωνεις!!!!!!

Ξαφνιαστηκαν τοσο πολυ που τους ειπα οτι μεχρι το απογευμα τα εχω μονη μου!!!!!:rolleyes:

Τους φανηκε τοσο κουραστικο που τις κοιταγα καλα καλα....νομιζα οτι δεν κουραζομαι τοσο πολυ αλλα με επισκεφτηκαν ξανα οι ιλιγγοι κ πηρα παλι σιδηρο!!!

Πρώτη φορά; Άντε άνοιξες δουλειές :D

Τα δίδυμα εμένα προσωπικά μου αρέσει να είναι του ίδιου φύλου. Ξέρεις πόσο δεμένα θα είναι σε όλη τους τη ζωή;

Σε αυτο το θεμα εχω ζησει το αντιθετο!!!!!!!!!

Πρώτη φορά; Άντε άνοιξες δουλειές :D

Κ ομως πρωτη φορα,το καλοκαιρακι τα πηγαιναμε λουνα παρκ.....οχι οτι θελαν να μπουν καπου,φοβοντουσαν αλλα τους αρεσε να χαζευουν!!!

σας ευχαριστω....

η αληθεια ειναι οτι στην αυχενικη ο γιατρος που ειχε πει οτι ειναι ζευγος...

και τωρα που μου ειπε οτι ειναι και τα δυο αγορακια επαθα ενα σοκ.....

αλλα δεν πειραζει... γερα να ειναι και οτι να ναι...

Σοκ καλέ που είναι αγοράκια γιατί?? Επειδή θα έχεις δύο νύφες στο μέλλον???:P:p:tongue:

ρε κοριτσια θελω πολυ βοηθεια.. εσεις που κανατε διδυμα ειχατε γυναικα απο την αρχη???? Είχαμε τη βοήθεια του μπαμπά, οπότε αποφύγαμε τη γυναίκα.

θηλασατε????? Όχι αποκλειστικά δε μου έφτανε και όχι για πολύ καιρό, περίπου 2,5μήνες. Άμα δεν έχεις παραγωγή και έχουν μείνει και κάμποσο στη ΜΕΝΝ είναι πολύ δύσκολο..Φαντάσου να θηλάζεις, να αποστειρώνεις και να κάνεις και θήλαστρο για το πιο μικράκι μέχρι να πιάσει τη θηλή, οπότε να αποστειρώνεις και το θήλαστρο. Ταλαιπώρια σκέτη. Εύχομαι να μη σου τύχει.

τα κοιμηζατε ταυτοχρονα??? Στην αρχή βασικά κοιμούνται πολλές ώρες και φυσικά συμπίπτουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μετά από λίγο εγώ ήθελα οπωσδήποτε να τα έχω συγχρονισμένα, οπότε και ναι. Άντε καμιά φορά να έχουν απόκλιση μισή με μία ώρα κι όχι συνέχεια. Σπάνια.

τι κανατε οταν εκλαιγαν και τα δυο?????? Ακόμα δεν ξέρω να σου πώ. Ό,τι μου έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Συνήθως υπήρχε κι ο μπαμπάς τριγύρω. Λίγο από όλα. Σεσουάρ που δεν πιάνει, youtube, τον καραγκιόζη, κάνω πως γκρινιάζω κι εγώ κοροιδεύοντας το κλάμμα τους και με βλέπουν για λίγο με απορία, κανά καρότσι, παλιά τα έπαιρνα και ταυτόχρονα αγκαλιά, τώρα ακατόρθωτο. Δεν πιάνουν όλα πάντα.. Τώρα νομίζω είναι πιο απαιτητικά.. Ακόμη δε σας κρύβω ότι υπάρχουν στιγμές που πανικοβάλομαι μέσα μου όταν συμβαίνει αυτό. Δεν το έχω πολύ-συνηθίσει μου φαίνεται ακόμα...

τι καροτσι πηρατε???? Twinner twist duo κορυφή όπως σου είπε και το Νάκάκι. Πολύ ελαφρύ στο περπάτημα, πάει παντού -παντού όμως, και είναι κι αθόρυβο για μες το σπίτι.

τα κοιμηζατε στην ιδια κουνια??? Όχι. Αν θυμάμαι καλά τα κοίμησα 5-6 μεσημέρια μόνο. Γενικά τα είχα σε λίκνα το καθένα μόνο του. Και μετά μόνα τους στην κούνια. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Πάντως εμένα μου έκατσε μια χαρά και πάλι το χρόνο να γύριζα πίσω το ίδιο θα έκανα.

ουφ.....

εχω κι αλλες ερωτησεις αλλα σιγα-σιγα.....:D

καλέ μακάρι να μπορώ να μπαίνω να σου απαντάω κι εγώ. Μη νομίζεις κι εγώ τις παλιότερες ρωτάω, αλλά καμιά φορά δεν έχω χρόνο να δω ούτε καν τις απαντήσεις που μου δίνουν...

Καλώς ήρθες και μή "μασάς" !

Με τα δίδυμα, πρώτα θα "τρελαθείς" από ευτυχία και χαρά, και μετά από ό,τι άλλο..όταν κι αν υπάρξει δηλαδή..(κατά τις τρομοκρατίες των άλλων που μας λες). Μπορεί να έχεις κι ένα παιδί που να κάνει για 3 !!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Νακι εμάς πυο είμαστε βέβαια μικρότεροι αρκετά έχουμε το εξής ωράριο (το οποίο έχει αλλάξει /επιμηκυνθεί τις τελευταίες μέρες..)

Ξυπνανε 08.00-09.00 (αναλόγως τα κέφια.. και τί ώρα κοιμήθηκαν το βράδυ. Μπορεί να έχουν και μισάωρο διαφορά στο ξύπνημα μεταξύ τους).

Ξανάκοιμουντε 11.30, δώδεκα παρά για κανένα σαραντάλεπτο ή και ώρα σπάνια

Κοιμουντε 16.00 με 18.00 (τώρα τελευταία έγινε αυτό..)

Κοιμουντε βραδυ στις 21.00 με 21.30 μαχ εκτός απροόπτου...

Με το καλό η νέα δημιουργία!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Αχ βρε Φρόσω...

τελικά όσο πιο μεγάλα πάνε τόσο χειρότερα το παίρνουν και είναι πιο δύσκολα?

Σεβ, τα βάλατε κι έκαναν κούνια?

από πότε μπορούμε να τα βάζουμε? να τα βάλω κι εγώ λες τα παπιά ή μπαααα?

Σεμίν οκ λύθηκε το θέμα από χθες, με τηλέφωνο όμως γιατί δεν γινόταν από κοντά..

Δεν ξέρω όμως πια αν θα είναι το ίδιο όπως παλιά..τουλάχιστον από την άλλη πλευρά..(φοβάμια..)

Paulo Coelho

γρρρρρρρρρρρρρ

αυτό το ξωτικό ό,τι θέλει περνάει στο πισι, και όπου θέλει τα αποθηκεύει..

προσπάθησα να βάλω κάποιες φωτό από ό,τι εφτιαξα.. Λείπει το βιβλίο ευχών (το οποίο πήρα έτοιμο λευκό γιτί δεν προλάβαινα κι έκανα ένα υποτυπώδες στόλισμα μετά..)..ουφ τα νεύρα μου! Και είχα χρόνο σήμερα!

Πού είναι το καλώδιο οεο?

μήπως το περάσω αύριο..

εντιτ τα πέρασα σημερα εκτός από το βιβλίο ευχών..

Paulo Coelho

Ελίζα μου αρέσει που βλέπω ότι περνάτε καλά εκεί.

Κι εμένα θα μου άρεσε.

Για τη δουλειά... μεγάλο θέμα..

καλύτερα τηλεφωνικώς.. (στείλε μου το εταιρικό για φρεε οφ τσαρτζ..;))

πάντως, όταν ξεκινήσω βλέπω να σου κάνω επισκεψούλες...

Paulo Coelho

Κι έχω κι αυτή τη Σεβ να κοντέυει να φτάσει τα 10.000 μηνύματα και τρελένομαι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...