Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σας ευχαριστω....

η αληθεια ειναι οτι στην αυχενικη ο γιατρος που ειχε πει οτι ειναι ζευγος...

και τωρα που μου ειπε οτι ειναι και τα δυο αγορακια επαθα ενα σοκ.....

αλλα δεν πειραζει... γερα να ειναι και οτι να ναι...

ρε κοριτσια θελω πολυ βοηθεια.. εσεις που κανατε διδυμα ειχατε γυναικα απο την αρχη????

θηλασατε?????

τα κοιμηζατε ταυτοχρονα???

τι κανατε οταν εκλαιγαν και τα δυο??????

τι καροτσι πηρατε????

τα κοιμηζατε στην ιδια κουνια???

ουφ.....

εχω κι αλλες ερωτησεις αλλα σιγα-σιγα.....:D

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω....

K μενα ζευγαρακι μας ειχαν πει αλλα εμφανιστηκε τσουτσουνι κ στον μικρο!!!!!:tongue:

Σοκ επαθα κ εγω αλλα το ξεπερασα....

ρε κοριτσια θελω πολυ βοηθεια.. εσεις που κανατε διδυμα ειχατε γυναικα απο την αρχη????

Οχι μονη μου!!!

θηλασατε?????

Οχι....μαθανε μπιμπερο στη μενν,οτι ειχα το εδωσα απο το θηλαστρο για 1 μηνα!!!

Παντα....οταν ειναι πολυ μωρουλια το ξερεις κ εσυ,κοιμουντε αμεσως!!!

Υπομονη..τπτ αλλο!!!μια αγκαλιτσα ο ενας,μια ο αλλος!!!ακομα δεν το εχουν κοψει να κλαινει μαζι φυσικα!!!

τι καροτσι πηρατε????

Peg perego aria twin....

http://www.anatello.gr/cart/Peg-Perego-aria-twin-java.html

Υπαρχουν πολυ καλυτερα αλλα ηταν δωρο κ δεν θελαμε να πουμε για κατι ακριβοτερο...μας εχει βολεψει αρκετα!!!

Ναι,τα αλλαξα στον μηνα αλλα εκανα λαθος!!! τα ξανα εβαλα μαζι κ κοιμοντουσαν πολυ καλυτερα.....μαζι τους ειχα μεχρι 8 μηνων,ο ενας πανω,ο αλλος κατω....μετα βρισκανε τα ποδια τους!!!:tongue:

ουφ.....

Οτι θες εδω ειμαστε!!!!!!:P

σας ευχαριστω....

ρε κοριτσια θελω πολυ βοηθεια.. εσεις που κανατε διδυμα ειχατε γυναικα απο την αρχη???? ΟΧΙ αλλα μετα την υπερκοπωση που επαθα και αφου δεν εχουμε κανενα και ο αντρας πηγε για δουλεια είχα μία κοπελα 4ωρη

θηλασατε????? μονο τον 1 για 15 ημερες λογω προβληματος μου,ο αλλος ήταν μενν για 38 ημερες

τα κοιμηζατε ταυτοχρονα?? Ναι,είναι η μονη λύση να ξεκουραστεις και χωρις κουνήματα,αγκαλιες κ.α. Αγκαλιες είχαν οταν ήταν ξύπνια

τι κανατε οταν εκλαιγαν και τα δυο?????? ρηλαξ ο ένας,αγκαλια ο αλλος

τι καροτσι πηρατε????pegperego

τα κοιμηζατε στην ιδια κουνια???ποτε,σε 2 καλαθουνες και μετα σε 2 κουνιες

ουφ.....

εδω θα είμαστε!!

σας ευχαριστω....

κι εμας το ιδιο...αλλά τωρα ειμαι τοσο ερωτευμενη μαζι τους που δεν τους αλλάζω με κανενα κοριτσακι:tongue: Κουκουβααα!!

ειχα τη μαμα μου στη αρχη γτ δεν την παλευα και πολύ απ την καισαρικη.

θηλασατε?????

ναι απ την αρχη...γι αυτο νομιζω ειχα και αναγκη τη βοηθεια της μαμας...

στην αρχη ναι, βασικα ολο κοιμοντουσαν...τωρα ειναι πιο δυσκολα γτ ο καθενας εχει το δικο του προγραμμα, απλα΄προσπαθω να κοιμουνται και οι δυο πχ το μεσημερι.

χαχαχαα οπως ειπε και η σεβη...υπομονη!!

τι καροτσι πηρατε????

Tfk twinner twist duo ...ειναι πολύ ανετο στο τσουλημα...αν και δεν βγηκαμε πολλές βολτες τελικα:rolleyes: Μου φαινεται θα το πουλησω του χρονου αθικτο..:cry:

ναι ακομα και μεχρι σημερα. Σκεφτομαι ομως σιγα σιγα να τους βγαλω γτ οπως κινουνται βρισκει ο ενας με τον αλλον.

ουφ.....

κι εμεις ολο ερωτησεις ημασταν! Αλλά εδω ειμαστε να απανταμε η μια στην αλλη. Εσυ εχεις κι αλλο παιδακι οποτε εχεις μια εμπειρια και ξερεις.. Ομως νομιζω τα διδυμα ειναι ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!!! ΔΙΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ που λενε:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω....

θηλασατε?????

τι καροτσι πηρατε????

ουφ.....

Ελένη, με το καλό!!!! Σας περιμένει τώρα διπλή ευτυχία!!!!

Στις ερωτήσεις σου τώρα...

Γυναίκα: αν και αρχικά είχαμε πει πως θα πάρουμε από τον 6ο μήνα, πήραμε από τον δεύτερο... δεν τα κατάφερα να μείνω μόνη μου με τα μωρά... :|! Δεν ήξερα, αγχωνόμουν, φοβόμουν....

Θηλασμός: δυστυχώς είμαι από τις λίγες νομίζω σε αυτό το καφέ που δεν θήλασαν... δεν τα κατάφερα... τους έδωσα λίγο γάλα με θήλαστρο τον πρώτο μήνα (και όχι όλα τα γεύματα, 2-3 τα οποία έγιναν 1-2). Γίνεται όμως... θέλει όμως και υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους (που να το πιστεύουν όσο εσύ ούτως ώστε να σε ενθαρύνουν όταν εσύ ζορίζεσαι).

Υπνος: στην αρχή, το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του. Όμως, μετά τις πρώτες εβδομάδες, εφόσον κανένα από τα αγόρια μας δεν είχε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος, προσπαθήσαμε και τους συμπεριφερόμασταν σαν να είναι ένα παιδάκι... Τα ταϊζαμε ταυτόχρονα και κοιμόντουσαν και ταυτόχρονα. Μας βοήθησαν βέβαια και τα ίδια τα μωρά και ταίριαξαν...

Κλάμμα: γι' αυτό πήραμε γυναίκα από τον 2ο μήνα... γιατί δεν ξέραμε τί να τα κάνουμε αλλά και δεν αντέχαμε να κλαίνε... Σ'αυτό θα σου απαντήσουν καλύτερα μανούλες που δεν είχαν γυναίκα από την αρχή

Καροτσι: McLaren αλλά δεν θυμάμαι ποιο ... (τί μάνα είμαι εγώ θα θελα να ξερα....:cool:)

Κουνια: στην αρχή ναι. Μετά, όταν άρχισαν οι κολικοί, τα χωρίσαμε και κρατούσαμε μαζί μας όποιον είχε πόνους κάθε φορά

Μην αγχώνεσαι... σιγά σιγά θα βρεις τις απαντήσεις και κυρίως στην πράξη. Το καλό είναι πως έχεις ήδη πείρα από την κορούλα σου!

Πάντως ότι θες, ρώτα ελεύθερα!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

μεσημεριανη καλημερα!

Ελενη καλως ηρθες και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Εβελινα τρεξε τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο η μπεμπα θα ειναι σπιτι σας! Ειναι κουραστικο να εισαι στους δρομους, να εχεις να βγαλεις γαλα με το θηλαστρο αλλα προσπαθησε το,αξιζει! Επισης ξεκουρασου οσο μπορεις γιατι μετα δεν υπαρχει χρονος γιαυτο!

Λοιπον, η καλη μας η παιδιατρο δεν ηρθε και βεβαια δεν ειδοποιησε. Ειναι για να βασιστουμε πανω της! καλα και κλεισαμε ραντεβου σε νεογνολογο. Αυτο θα ειχε γινει εξαρχης αλλα ηθελα να γλιτωσω το πηγαινε ελα με τα μωρα....τεσπα.

Ερωτηση: Στο αυτοκινητο καθεται παντα καποιος πισω με τα μωρα? δλδ τα εχετε παρει μονες σας? Εγω τα βαζω μονη μου για αποσταση 10'

p1Utp3.png

σας ευχαριστω με για τις απαντησεις σας.... πολυ ενθαρριτικες γιατι σκεφτομαστε σχεδον το ιδιο.. απλα εδω με εχουν φοβησει... τη μια μου λενε οτι με λυπουνται που θα κανω διδυμα , την αλλη μου λενε οτι με λυπουνται που θα κανω αγορια... οτι να ναι...

η κορη μου ηταν ενα πολυ ευκολο μωρο γιαυτο αγχωνομαι λιγο... την θηλασα μεχρι να παει 10 μηνων αποκλειστικα.. μετα για λογους υγειας το εκοψα.. κοιμοτανε παρα πολλες ωρες κατα την διαρκεια της ημερας και μου ξυπνουσε μια φορατην νυχτα για 10 λεπταθηλασμο και ξανακοιμοτανε κατευθειαν... δεν εκλαιγε παρα μονο οταν ηταν αρρωστη... γενικοτερα το τελειο παιδι αποτι ακουω απο αλλες μαμαδες... να φανταστειτε μεχρι και στην δουλεια την επαιρνα και δεν με ενοχλουσε... γιαυτο λιγο αγχωνομαι τωρα με τα διδυμα...

gemini85 απο που πηρες το καροτσι σου???? ειχε και πορτ-μπεμπε απανω?? το χρησιμοποιιησες απο την αρχη;;;; χωραει στο πορτμπαγκαζ σας?? ειναι ευκολοκινητο??? σε ρωταω γιατι το βρηκα σε ενα γερμανικο σαιτ 849 μαζι με τα πορτ-μπεμπε...

σας ευχαριστω με για τις απαντησεις σας.... πολυ ενθαρριτικες γιατι σκεφτομαστε σχεδον το ιδιο.. απλα εδω με εχουν φοβησει... τη μια μου λενε οτι με λυπουνται που θα κανω διδυμα , την αλλη μου λενε οτι με λυπουνται που θα κανω αγορια... οτι να ναι...

QUOTE]

Όποιος σου πει ξανά πως σε λυπούνται που θα κάνεις δίδυμα ή που θα είναι αγόρια να του πεις πως κάνει μεγάλο λάθος (εάν κρατηθείς να μην τον βρίσεις :evil:).... Πες του ότι ίσα ίσα, είναι διπλή ευτυχία (για το ότι είναι δίδυμα) και μεγάλη ευκολία του ότι είναι και τα δύο αγόρια ΄(έτσι θα ταιριάζουν στα παιχνίδια τους!!!).

Άκου εκεί... σε λυπούνται...... όσο το σκέφτομαι τόσο εκνευρίζομαι!!!! Τί ξέρουν αυτοί από δίδυμα???:shock:

Ελένη μου, θα διαβάσεις εδώ το καφέ μας και θα δεις πως καμία μανούλα από 'δω μέσα δεν είναι για λύπηση. Αντιθέτως νομίζω πως είμαστε όλες πανευτυχείς!!!! Οπότε... μην αγχώνεσαι!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

gemini85 απο που πηρες το καροτσι σου???? ειχε και πορτ-μπεμπε απανω?? το χρησιμοποιιησες απο την αρχη;;;; χωραει στο πορτμπαγκαζ σας?? ειναι ευκολοκινητο??? σε ρωταω γιατι το βρηκα σε ενα γερμανικο σαιτ 849 μαζι με τα πορτ-μπεμπε...

το πηρα απο μαγαζι...το ειχε προσφορα γτ ηταν εκθεσιακο. δεν εχει πορτ μπεμπε, αλλά κανει απο την αρχη λεει. Στην κινηση ειναι σουπερ! Πάει παντου! Απλά ειναι λιγο βαρυ στο να το σηκωσεις (βαλεις-βγαλεις) στο πορτμπαγκαζ. Χωραει στο αυτοκινητο...εχουμε ενα Rav4.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Hello!

Δεν θα σχολιάσω πάλι το πόσα γράφτηκαν. Σόρυ αν δεν απαντάω τίποτα σε κάποιες, για όλες έχω κάτι να πω :oops: απλά ξεχνάω!

Τζίνι ευχαριστώ για την πρόταση. Θα το κοιτάξω αλλά μάλλον προτιμώ κάτι μέσα στην πόλη γιατί το περά δώθε με το αυτοκίνητο και τα μωρά με ζόρισε πολύ στη Ναύπακτο.

Κι εγώ ψηφίζω να βγούμε. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω!!

Ντακούλα μου είναι ο τρόπος που έγραψες τέτοιος που νομίζω πως αν έδινες να το διαβάσει ο ενδιαφερόμενος θα σου τα συγχωρούσε όλα. Βέβαια εξαρτάται από το άτομο και τη σχέση πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις μια συζήτηση;

Ελένη καλωσόρισες! Με το καλό τα παιδάκια σου! Πολλές ερωτήσεις ε; Χαλάρωσε, μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Όλα θα βρεθούν!

σας ευχαριστω....

Είχα βοήθεια από μαμά και πεθερά, μου σπάγανε τα νεύρα αλλά δεν γινόταν αλλιώς (την πληρώσανε οι κοπέλες εδώ). Το γιατί δεν μπορούσα μόνη μου, βλ:, http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1714677&postcount=32294 γιατί αν τα ξαναπώ θα με διώξουν :mrgreen:!

θηλασατε?????

Όχι πάνω από μήνα για διάφορους λόγους. Νομίζω πως πρέπει να έχεις συνεχή βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη για να τα καταφέρεις στο θηλασμό διδύμων. Εμένα το δεύτερο μάλλον μου έλειπε. Είναι πάντως σημαντικό που έχεις θηλάσει την κόρη σου. Έχεις εμπειρία.

Στην αρχή δεν τα κοίμιζα, κοιμόντουσαν μόνα τους όποτε ήθελαν. Τώρα επιδιώκω να κοιμούνται και να τρώνε μαζί. Τις περισσότερες φορές τα καταφέρνω.

Τα ΄παιζα,

φώναζα τη μαμά μου :oops:,

έβαζα το ένα σε ένα καρότσι και το κούναγα και τάιζα το άλλο,

έβαζα και τα δύο στο μαξιλάρι θηλασμού και τα τάιζα ταυτόχρονα..

Α! Μια φορά, σε μεγάλη απελπισία, τους έβαλα ένα νανούρισμα στο λαπ τοπ και πήγα να ετοιμάσω γάλατα.. Όταν γύρισα η μία είχε αποκοιμηθεί.. Ευτυχία!

Όσο μεγάλωναν γινόταν και ευκολότερο πάντως!

τι καροτσι πηρατε????

Το ελαφρύ της Mac Laren. Προσφορά τελευταία κομμάτια στο mothercare. Μέχρι στιγμής μας έχει βγει πολύ καλό.

Ω,ναι! Στο δωμάτιο μας. Καθέτως στην αρχή. Μετά οριζοντίως με τα κεφάλια αντίθετα. Μέχρι που άρχισαν να γυρίζουν και να κλωτσιούνται. Ααααχ! Τι μου θύμισες!!

ουφ.....

Καλό κουράγιοοοοο! Έχει πολλη κούραση αλλά και χαρά η υπόθεση!!! :P:p

Αχ ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω μετά. Ξυπνήσαμε!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Ελενη ας λυπηθουν τον εαυτο τους με τις κοτσανες που λενε!!!!!!!!!

Συγχιστηκα απογευματιατικα!!!!!!

Θυμηθηκα οταν ημουν στο μαιευτηριο που μου ελεγαν οι μαιες:

Εχετε μεγαλη κοιλια!!!

Ελεγα: διδυμα ειναι!!!

Με το καλο,τι ειναι;

Ελεγα:διδυμα αγορια!!!

Ωχχχχχχ λεγανε ολες!!!

Κ παρθενακια;;;; ωχχχχχχχ παλι!!!!!:evil:

Chemin ναι να ερθεις κ εσυ να γνωριστουμε!!!!! ειχαμε περασει τελεια....αντε να οργανωθουμε!!!!!:P

Τρίτη μέρα που μπαίνω συνεχόμενα.... καλά τα πάω :P

Ερωτησεις.....

1.τι φορατε στα μικρα αυτη την περιοδο;

t-shirt-μπλουζάκι- φανελάκι και παίρνουμε και στη βόλτα ένα ζακετάκι

2.Καλτσακια; (παιζουν στο χαλι αλλα πανε στα πλακακια)

Ω ναι. Και παπουτσάκια εμείς.

3.σεντονι κ πικε καλα ειναι;

Δεν έχει κανένα νόημα για μας γιατί το πετάνε

4.παπουτσακια ποτε πηρατε;(δεν περπατανε ακομα,αλλοι λενε ξυπολυτα κ μετα απο 1 μηνα παπουτσια,αλλοι λενε απο την αρχη κ ολη μερα στο σπιτι)

Τι να κανω;

Εγώ τους είχα πάρει σχετικά γρήγορα παπούτσια γιατί ήταν του τρεχάματος. Υπάρχει και η εναλλακτική λύση μέχρι να αποφασίσεις: καλτσάκια με βεντουζάκια. Για ξυπόλητα εντελώς δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο γιατί κρυώνει πιά ο καιρός....

5.ο πρωινος υπνος ποτε κοβεται; Εννοείς πότε θα κοιμόνται μόνο μεσημέρι-βράδυ; Τα τουινσάκια το έκοψαν περίπου στους 18-20 μήνες και αυτό με προσπάθεια.

η παλινδρόμηση του μικρού καλά κρατεί, αλλά το σκέφτομαι για γαστρεντερολόγο, παρότι βρήκα στο πάρεντσ κάποιους πολύ καλούς...φοβάμαι ότι θα μου το ταράξουν στις εξετάσεις και στα φάρμακα το παιδάκι μου και δεν ξέρω αν αξίζει...για κάτι που θεωρητικά τουλάχιστον είναι παροδικό (συνήθως μετά τον χρόνο η κατάσταση βελτιώνεται ή εξαφανίζεται το πρόβλημα)...οπότε, θα δω...αν δεν πάρει βάρος μέχρι το τέλος του μήνα και συνεχίζοντας το επαντορέν, θα το σκεφτώ πιο σοβαρά μήπως τον πάμε σε ειδικό γιατρό...

Εμας κόπηκε στον 5ο και το επαντορεν δεν έκανε τίποτα. Αλλα και μία πιο εξειδικευμένη γνώμη κακό δεν κάνει. Εγω με κόλπα την τάιζα τότε που δεν είμαι και τόσο σίγουρη αν έκανα καλά

Η βάφτιση μας είναι 30.09!! ο θεός και η ψυχή μου!!!

και όλα είναι μισά!! χεχε

ωωωωωω....... τελικά ο κύβος ερρίφθη!!!!!! Εκανες βαζάκια τελικά;

σημερα θα δωσω σε μια κοπελα τα ρουχαλακια μας(κρατησα βεβαια καποια για ενθυμιο) αλλα και παλι αισθανομαι καπως..:|)

μεγαλωσαν τα μωρα μου και ουτε που το καταλαβα....

Χμ... αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, θα σου πω ότι από εδώ και πέρα τα ρούχα δεν θα τους μικραίνουν τόσο σύντομα, οπότε θα τα κρατάς περισσότερο. Αντε βρε, έχεις 2 λεβέντες μεγάλους να σε προσέχουν.

Τώρα για τα επαγγελματικά, επειδή ως συνάδελφος συμπάσχω και επειδή έχω και πολλούς φίλους στην ίδια φάση με εσένα, νιώθω πως ότι και αν σου πω το έχεις ήδη σκεφτεί καλά. Για αλλαγή καριέρας εισαι μικρή και μπορείς, για μεταπτυχιακό επίσης (αν και εγώ πλέον θα συμφωνήσω με τις προλαλήσσασες ότι πριν κάνεις μεταπτυχιακό θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά για ποιό λόγο το κάνεις), αλλά και η εκπαίδευση δεν είναι για απορρίψη....

Τουινς πως πάτε με τον παιδικό?

Κακούτσικα. Ο Φιλ πάλι δεν ξύπναγε το πρωι, η άλλη συνέχεια λέει "όχι σχολείο", αλλά γενικά δεν τα βλέπω να κακοπερνάνε. Βέβαια μου είπαν ότι υπάρχει ένα κακό παιδί που κάνει νταντα και θέλω να μάθω ποιος είναι

Θέλω να ρωτήσω στην ηλικία που είναι τα δικά μου τι πρόγραμμα ύπνου έχετε/είχατε;

Στους 18 μήνες (στο περίπου):

07:00 ξυπνούσαν μόνα τους

10:00-12:00 ύπνος

15:00-17:00 πάλι ύπνος

21:30 σιωπητήριο (που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί μας είχαν βγάλει το λάδι από τα ξυπνήματα το βράδυ)

καλημερα κοριτσια!!!!

εγω απο την αλλη δεν εχω προλαβει να καταλαβω οτι εχω γεννησει.. ειμαι ολη μερα στους δρομους για τα επισκεπτηρια.. μετα τρεχω να τελειωσω καποιες δουλειες που δεν ειχα προλαβει να κανω πριν γεννησω.. το παλευω και με το θηλαστρο.. εχω αρκετο γαλα και μεχρι στιγμης επαρκει και για τα δυο μωρα..

Με το καλό να τα πάρεις το σπίτι και όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλα έτσι είναι

Διδυμομανούλες....

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας περί αυγού. Θα ήθελα όμως μια διευκρίνηση.. ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερα να το δίνουμε? Ποιο γεύμα αντικαθιστούμε??? πόσα αυγά μέσα στην εβδομάδα είναι οκ? (καλά ντε... ήταν τρεις οι διευκρινήσεις! :wink:)

Καλημέρα!!!

Ελιζάκιους με τον καθαρό σου αέρα, ο ντοκ μου είχε πει σε όποιο γεύμα θέλουμε. Αλλά συνήθως είναι το δεκατιανό, μαζί με το φρουτάκι. Μέχρι τα 2 έτη μου είχε πει 1 αβγό κάθε μέρα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι και τόσο απαραίτητο.

ρε κοριτσια θελω πολυ βοηθεια.. εσεις που κανατε διδυμα ειχατε γυναικα απο την αρχη????Οχι. Η πιο πολύτιμη βοήθεια ήταν και είναι ο μπαμπάς.

θηλασατε?????Μόνο για περίπου 2 μήνες, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι και εξπέρ στο θέμα (ρώτα τη jas και τη nunu για σουπερ συμβουλες)

τα κοιμηζατε ταυτοχρονα???Αν τα κοιμήσεις μαζί, έχεις τη λαμπρή ευκαιρία να ξεκουραστείς και εσύ. Οπως σε βολέψει.

τι κανατε οταν εκλαιγαν και τα δυο Ευλογώ το υπέροχο σεσουάρ μου που έκανε το κλάμα να σταματαεί....??????

τι καροτσι πηρατε????Το δικό μας είναι sui generis. Αλλά όσο μεγαλώνουμε το αγαπάμε και περισσότερο. Διπλό με δίπλα-δίπλα τα καθίσματα

τα κοιμηζατε στην ιδια κουνια???Εγώ τους έβαλα κατ' ευθείαν μόνους τους. Δεν λέω ότι ήταν και το σωστότερο, αλλα καλά μας πήγε.

ουφ.....

Νομίζω ότι θα τα πάς πολύ καλά. Και θα σε βοηθήσει και η εμπειρία σου

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι ήταν όλα αυτά που έγραψα; oh my god.... και δεν είπα και στη gem για τα εκπαιδευτικά δίωρα και τις τύψεις που είχα...... μη στενοχωριέσαι καλή μου....

Πάω για χειμερινά πάλι.....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!!! τα τζεμτζεμια κοιμηθηκαν!!!!!!!!!!!!!! ειμαι τοσο χαρουμενη που δεν ξερω τι να πρωτοκανω!!!:P:p

Μα καλα ποσοι ασχολουμαστε με την εκπαιδευση εδω μεσα???

παω να χαζεψω και θα τα πουμε πιο μετα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...