Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Gem οχι δεν εβρεξε...συννεφια ειχε πολυ!!!

Αχ καφε/βολτα....εχω να παω μονη μου απο τοτε που βγηκαμε με τα κοριτσια!!!!!!! δλδ 1 φορα σε ενα χρονο!!!Υπαρχουν κ χειροτερα....:tongue:

Παλι καλα που στα κρατανε μαμα/πεθερα...εμενα δεν παιζει!!!!!!

Αληθεια ποτε θα βγουμε τσουπρες;;;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Σεβ εγώ τα βάζω για ύπνο ακόμα με ένα Tshirt και την πάνα ή και ενίοτε αμάνικο φορμάκι. Δεν τα σκέπαζα μέχρι χθες που έριξα μια αραχνούφαντη τρυπητή κουβερτούλα να το πω? (πολύ πιο λάιτ από πικέ πάντως), αλλά στο λεπτό το πετάει ο Γιωργύλος οπότε δώρον άδωρον... (παραθυρο κλειστο τωρα πια με τις βροχές και την υγρασία)

Σελεστίν εγώ έχω να σου προτείνω γιατρό που έχει πάει μια φίλη μου κι ένας φίλος μου. Τους παίρνω τηλ. κι επανέρχομαι σε πμ ή sms . Επιμένω πάντως στη σταδιακή μείωση του επαντορέν. Από εξετάσεις είμαι κι εγώ διστακτική, αν και ο υπέρηχος είναι ανώδυνος και σύντομος.

Νουνούκα + Σεβ για φωτόγραφερ προτείνω τον ίδιο που πρότεινα και στη Λαέρτα. Θεωρώ ότι αυτή εννοεί όταν σας λέει οπότε δε σας στέλνω κι εγώ.

Για γλυκά, εγώ έπηξα πολύ άσχημα αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι όπως το περιμενα από τις πρόβες, κουράστηκα πολύ..παραγωγή 200τμχ και η ζαχαρόπασταστα αυτή τη φορά με παίδεψε τρελλά στο άνοιμα...........:evil::evil::evil::evil:

Πόσα τεμάχια λέτε? Νουνούκα εσένα δε σε προλαβαίνω με τίποτα για 30 Σεπτέμβρη..

έχω και γενική για να στρώσω (σεμινάκι στρώσε! ;))

Σεβ 18 Μάρτη έχω ακόμα καιρό...

Στεργίου πολύ οικονομικά πάντως μου λένε όλοι και κυρίως φρέσκα πολύ λόγω μεγάλης κατανάλωσης.

Αλλιώς για λιγότερο οικονομικά αλλά πιο ποιοτικά (?) προτείνω το ατενέεε ή τα γιούλια. Είχα πάρει από εκεί για το γάμο.

Σεμινάκι αχ σεμινάκι...

με έπιασες σχεδόν επακριβώςςςς..................

ήταν ό,τι έπρεπε η "Φιλοσοφία " σου. Λέγε μου κι άλλα...

Νάκι μπήκα στον προβληματισμό σου.

Κοίτα, κατ'εμέ, όπως και έχω πράξει μέχρι τώρα, πιστεύω ότι το μεταπτυχιακό για να βγεί, και να βγει σωστά και να αποκομίσει κανείς το μέγιστο, θα πρέπει να το γουστάρει κανείς τρελά από μόνο του κι όχι απλά να το κάνει για να το κάνει για να έχει απλά ένα χαρτί παραπάνω κι ένα εφόδιο, όπως πολλοί νέοι κάνουν δυστυχώς..

Επιπλέον θεωρώ ότι είναι σημαντικό έξοδο τη σήμερον ημέρα και σημαντικά χρονοβόρο και κουραστικό για μια διδυμομάνα, ειδικά με παιδάκια της ηλικία σας και άνω. Βέβαια κι από εδώ κάποιες κοπέλες έκαναν και τα κατάφεραν, εξ' αποστάσεως, αλλά τα κατάφεραν.

Πάντως εάν δεν έχει κανείς κάτι σίγουρο πχ να είναι ήδη σε μία δουλειά που θέλει να εξελιχθεί και ξέρει ότι άμα κάνει την τάδε εξιδείκευση θα αναβαθμιστεί, και θα το πληρωθεί για να κάνει απόσβεση χρήματος, κούρασης και χρόνου, έτσι στα "τυφλά" δεν αξίζει σήμερα με την κατάντια που υπάρχει στα εργασιακά, γνώμη μου.

Εκτός είπαμε κι αν το κάνεις γιατί "γουστάρεις" τρελά. Και γιατί θέλεις να μαθαίνεις, και αυτοπραγματώνεσαι έτσι. ( Εμένα πιστεύω ο Θεούλης για αυτό μου έστειλε μπαμ πολλά νινιά για να σταματήσω, γιατί θα ξεκίναγα το Σεπτέμβριο τον περασμένο πάλι..:P).

Τώρα δεν ξέρω αν θα το έκανα. Ή μάλλον ξέρω. Δε θα το έκανα, γιατί δε νομίζω να αντέχω να ανταπεξέλθω σε όλα αυτά και επιπλέον έχω και τη δουλειά που θα ξεκινήσω οπότε και τα 3 μαζί δε γίνεται- ακόμα! Σε κανένα 5-6άρι χρόνια μάλλον ναι.

Επίσης συμφωνώ με Τζεμ για τα καλλιτεχνικά ότι είναι πιο προσοδοφόρα από την εκπαίδευση...μάλλον..

Αυτή είναι η προσωπική μου προσέγγιση του θέματος.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ποσα έχετε γράψει?? το χειρότερο πως όλα όσα λετε θα μου χρειαστούν στο κοντινό μέλλον και γω δεν θα θυμαμαι τπτ. Δε μπορω να καταλάβω τι παθαίνουν κάποιες μέρες και γκρινιάζουν και οι δυο τους ταυτόχρονα :confused: ολη μέρα σήμερα γκρίνια, δεν κοιμηθηκαν σχεδόν καθόλου.

Ο μικρός μια χαρα ζωηρος,ορεξατος και έφτασε τα 4300kg αύριο έχουμε παιδιατρο και νεογνολογο.

p1Utp3.png

Σας ευχαριστώ γα τις απαντήσεις σας με το θέμα του σταθμού κ των διδύμων. Που θα πάει θα μεγαλώσουν!

Noyνουκα τί έγινε με την παλαβή κ το τουτου?

Εχω άκρη στο μενίδι.

Σεντονού ιγκώ???

Παπλωματού! Σε παρακαλώ!

Γιατί μείναν πίσω κ μισές οι δουλειές με τα της βάπτισης? Αφού η κατανομή των εργασιών προς αποπεράτωση ήταν σαφής. Σου την έκανε καμία?

Σεμιν ναύπλιο είχαμε πάει πέρυσι. Καραγιάννης βιλες θα το βρείς. Είναι ωραία σπιτάκια απομονωμένα επαρκώς το ένα από το άλλο, με θέα (κ ντελίβερι έρχονατι) κ με ιδιωτική πιτσίνα καθε βίλα.

Δεν είναι κοντά στην πόλη, θες κανά 10 λεπτο με το αμάξι για ναύπλιο. Κ ο δρόμος για 1 χιλιόμετρο μέχρι να φτάσεις τις βίλες είναι στενός. Αν πάρεις το τελευταίο σπιτάκι όπως εμείς έχει πολύ κ την πιό απότομη ανηφόρα μέσα στο συγκρότημα!

Πριν χρόνια είχα πάει στο ναυπλία παλας. Οκ, άλλο μπάτζετ. Πλέρωνε ένας τρελογκόμενος τότε.

Φρόσω για άλλη μια φορά είσαι καταλυτική στις απαντήσεις σου! Θυμόμουν τα παιδιά της αδερφής μου που τα σήκωνε στις 7.00 για σταθμό κ τα λυπόμουν!

Ζωήρεψαν τα αγόρια πολύ. Ή μου φαίνεται?!

Με τον παιδικό πώς πάνε τα δίδυμα?

Ο μεγάλος άλλαξε δασκάλα?

Νούφιους δίκοπο μαχαίρι η απόφαση συνεργασίας με συγγενικό πρόσωπο.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Νάκιους σκορπιό???? Πέθανα λέμε!

Αυτό με την τέχνη οτι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά μή το λές.

Μόλις έχω πάρει το πτυχίο στο πιάνο κ βγαίνω στο κουρμπέτι για δουλειά σχετική με το πιάνο κ επιτέλους σε κλασικό ρεπερτόριο που λάτρευα κ λατρέυω. (στα ιδιαίτερα μηδαμινά λεφτά)

Κ βρίσκω σε ένα πιάνο μπαρ ρέστοραν στον πειραιά. Αλλά είσαι εκεί ας πούμε μέχρι να φύγει ο τελευταίος πελάτης.

Θες να ακούσεις νυχτοκάματο τότε? 99 εποχή, 60 χιλιάδες δραχμές!!!!! Πέσε κάτω τώρα!

Δεν πήγα.

Στο θέμα με το μεταπτυχιακό. Αν το θές, σου αρέσει κ έχεις πόρτες κάντο. Πρέπει όμως να έχεις κ βοήθεια. (Κ επίσης να αφήσεις τον γκαντεμομαγνήτη μακριά σου.)

Αντίστοιχο άνοιγμα έιχα κάνει κ εγώ με το πιάνο, αλλά δεν την πάλεψα για άλλους λόγους. Κ δεν είχα παιδιά τότε.

Καλά στις τούμπες πιστέυω οτι σας βάζουμε κάτω όλες!

Γλορ είμαστε σοβαροί? Τί λέτε ρέ? Είναι τραγικό.

Δηλ πραγματικά οι κοπέλες που καθαρίζουν πέρνουν πιό πολλά!

Αν η δουλειά ήταν δίπλα μου θα συνέχιζα κ εγώ.

(Στείλε το λινκ με τη σύμβαση σε παρακαλώ.)

Ζίτα περαστικά στα αγοράκια σου!!!!! Τί στο κέρατο???

Μορίτσα πώς είστε??

Καλτσάκι δεν ξέρω κάποιο γιατρό ειδικευμένο. Ελπίζω να περάσει σύντομα!

Σέβη

Για ύπνο κοντομάνικο-καλτσάκια κ ένα δάχτυλο-το πολύ το παράθυρο σκαστό. Για ξύπνιο κοντομάνικα κ σορτς ή κολάν μέχρι το γόνατο τα κορίτσια.

2. Παντόφλάκι καλοκαιρινό κροκς.

3. Να σκεπαστούν τα δικά μου? Αλλού νταλλού το σεντόνι. (Η σύλια σκεπάζεται)

4. Μόλι ξεκίνησαν το περπάτημα κ λίγο πρίν.

5. Δεν θυμάμαι. Νομίζω λίγο πρίν το χρόνο κόψαν τη σιέστα.

Ελίζα τί ωραία που περνάτε στην εξοχή!

Γιατί σας το απαγόρεψε? Παίζει αλλεργία?

Εμείς και το αυγό. Η σύλια έκανε σοβαρή αλλεργία. Το κόψαμε μαχαίρι, αλλά μου είχε πεί να της δίνω βραστό κρόκο μέσα στη φρουτόκρεμα (μπλιάχ!) κέικ, κουλουράκια, τροφές οι οποίες έχουν αυγό πολύ καλά ψημένο. Την μπολιάσαμε ουσιαστικά σιγά σιγά. Αργησα πάρα πολύ να της δώσω αυτούσιο αυγό. Κ σε άσχετη φάση μου είχε ξανακάνει αλλεργία σε αυγό φρεσκότατο από γειτόνισσα στο καλό νερό. Παροδικό κ πέρασε. Τώρα μια χαρά.

Ομελέτες τρώνε.

Αυγοφέτες έχω δώσει κ εγώ, δεν τρελάθηκαν.

Υγ: Γιατί να μην μπορώ να κρυφτώ κ εγώ όταν τρώω?

Τουινς πως πάτε με τον παιδικό?

Τζό σαν πήρανε τελικά, ή σε ιδιωτικό?

Μιας κουμπάρας μου ενω αρχικά δεν της πήραν την μικρή, μετά από 15 μέρες την πήραν.....(?)

Πάμπες είχε προσφορά ο σκλαβενίτης χτές.(δεν θυμάμαι ποσό γιατί δεν πέρνω)

Βαβυλίνο 11.80 την μεγάλη συσκευασία.

Τζεμ πόσο χρονών είναι η μαμά πεθερά?

Κάναν παράπονα?

Παπί???? γουατ δε φ?

υγ: Να βγούμε, να βγούμε, να βγούμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησα να γράφω...

duck να σας ζήσουν και να χαίρεστε τα πολύ όμορφα ονόματα σας! Για την παρεξήγηση σε αυτά που έγραψε η chemin ήθελα να προσθέσω ότι αν είσαι ψύχραιμη, σήκωσε το τηλέφωνο και τελείωσε το πριν γίνει ελέφαντας. Είναι κρίμα να στεναχωριέστε σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής όλων σας ενώ δεν υπάρχει λόγος.

laerta να χαίρεστε και εσείς τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώνετε!

nunu, chemin η μικρή μιας φίλης βαπτιζόταν και λείπαμε σκ χωρίς τα παιδιά επειδή ήταν σε νησί. Ήταν ωραία αλλά όλος ο κόσμος ήταν προβληματισμένος με την κατάσταση, τη δουλειά, τους παιδικούς…

tzini να χαίρεσαι την Ελπίδα σου! Χροοοοοοοόνια Πολλά! Σε βρίσκω πολύ chic και κυρίως επί της μοδός...

naki αν σκέφτεσαι να ζήσεις στο εξωτερικό να κάνεις οπωσδήποτε το μεταπτυχιακό. Σε σοβαρές χώρες μετράει. Και στο καλλιτεχνικό που λες με βρίσκεις θετική. Αυτό που σπούδασες το ξέρεις οπότε από εκεί και πέρα μιλάς για εναλλακτικές. Μάθε τέχνη που λένε... Δεν είναι ανάγκη να προσφέρεις εκατό πράγματα μπορείς να κάνεις πέντε αλλά πολύ καλά ή να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα άτομα πχ δίδυμα που έχεις και μάστερ. Εξάλλου η ηλεκτρονική αγορά πλέον είναι μεγάλη και ίσως μπορείς να βρεις και κάποια επιδότηση. Θέλει αρκετό ψάξιμο και ξεσκαρτάρισμα, μεγάλο μέρος του οποίου όμως μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Όσο για τον χρόνο με τα παιδιά τη στιγμή που από μόνη σου το επισημαίνεις μην φοβάσαι και θα τον βρεις. Στην τελική αν δεις ότι δεν προλαβαίνεις σταματάς και το κάνεις αργότερα.

elisa καλή προσαρμογή! Είδες, η εξοχή τους ανοίγει την όρεξη...

Θέλω να ρωτήσω στην ηλικία που είναι τα δικά μου τι πρόγραμμα ύπνου έχετε/είχατε;

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Μούτσος θα ήμουν τόσο εμετό που έχω μαζέψει!

Στο κέρατο πιά!

Από χτες έβηχε η σύλια! Πριν λίγο τώρα έκανε εμετό ευτυχώς στο μπάνιο.

Έδωσα μέλι!

Σιχτίρ το στανιό μου. Κ της είπα της αδερφής μου να μην της δώσει παγωτό την κυριακή! Εκεί πάρε ένα πύραυλο σύλια!

Πάπια, ε ναι! Κάτι τέτοιες φάσεις είναι που θέλω να τα ισοπεδώσω όλα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Χαίρε tzini! Ευχαριστώ για την απάντηση! Θέλω να ελπίζω ότι είναι τα δόντια που μας έχουν χαλάσει το πρόγραμμα διαφορετικά... οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν :tongue:

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Θέλω να ρωτήσω στην ηλικία που είναι τα δικά μου τι πρόγραμμα ύπνου έχετε/είχατε;

Καλημέρα.

Αν και είμαστε λίγο πιο μικροί από εσάς...

22:00 - 22:30 έως 08:00 - 08:30 (ενίοτε και 9 )

11:30 - 12:00 έως 12:30 - 13:0

16:00 - 16:30 έως 18:00 - 18:15 (τα ξυπνάμε)

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διδυμομανούλες....

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας περί αυγού. Θα ήθελα όμως μια διευκρίνηση.. ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερα να το δίνουμε? Ποιο γεύμα αντικαθιστούμε??? πόσα αυγά μέσα στην εβδομάδα είναι οκ? (καλά ντε... ήταν τρεις οι διευκρινήσεις! :wink:)

Twins, θα ακολουθήσω τη λίστα με τις συνταγές σου... είναι που πρέπει να το πάρουμε και 'μεις (ο μπαμπάς και η μαμά εννοώ) ζεστά....

Τζινάκι, με καθυστέρηση... να χαίρεσαι την Ελπίδα σας! Να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και να ακούει τη μαμά της!!! :mrgreen:

Παπίτσα... πότε ξεκινάς δουλειά??? το έχεις πάρει απόφαση?

Μορίτσα...μην αγχώνεσαι. Εδώ θα είμαστε να τα ξαναλέμε!

Καλημέρα!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

δεν εχω διαβασει καθολου τα νεα σας.. ελπιζω οτι ειστε ολες καλα...

τα δικα μας νεα ειναι οτι η μπεμπα βγηκε απο την ΜΕΝΝ χθες και πηγε στην απλη και επιτελους την κρατησα αγκαλια.. την ταισε πρωτη φορα ο μπαμπας της (δεν με αφηνε να την κρατησω καθολου εγω..) και εφαγε με την πρωτη προσπαθεια 25ml με το μπιμπερο.. ελπιζω να συνεχισει ετσι και να την παρουμε συντομα στο σπιτι.. ο μπεμπης εφτασε τα 1500γρ και τα παει και αυτος πολυ καλα.. αλλα εχουμε δρομο μπροστα μας ακομα.. οι γιατροι υπολογιζουν περιπου 15 μερες ακομα στην ΜΕΝΝ και μετα πρεπει να παμε και στην απλη οποτε πρεπει να οπλιστουμε με υπομονη.. επιτελους εχει αρχισει να μεγαλωνει και να διαμορφωνεται το προσωπακι του γιατι οταν γεννηθηκε ηταν τοσο ζαρωμενος που τον φωναζαμε μπενζαμιν μπατον... σε λιγες μερες θα του κοψουν και τον ορο και θα ξεκινησουμε και την μεθοδο καγκουρο.. το περιμενω πως και πως..

εγω απο την αλλη δεν εχω προλαβει να καταλαβω οτι εχω γεννησει.. ειμαι ολη μερα στους δρομους για τα επισκεπτηρια.. μετα τρεχω να τελειωσω καποιες δουλειες που δεν ειχα προλαβει να κανω πριν γεννησω.. το παλευω και με το θηλαστρο.. εχω αρκετο γαλα και μεχρι στιγμης επαρκει και για τα δυο μωρα..

tJYkp3.png

Καλημερα διδυμοκοριτσα!!!!!!

Twins υπεροχες οι συμβουλες του αυγου!!!!! αλλα για αυγοφετες τρελαινομαι....δεν νομιζω να κανει ακομα στα δικα μου,ε;

Παπιτσα λεμε για 10/03 αλλα επειδη αγχωνομαι απο τωρα εχω ξεκινησει το ψαξιμο!!!!!:tongue:

Γλυκακια θα τα φτιαξει το πρωην boss,δωρακι!!!

Περιμενουμε φωτο με τις δημιουργιες σου!!!

Μοριτσα μια χαρα ο μικρος σου!!!!!! για οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε να τα λεμε,να τα ξαναλεμε!!!:P η μικρη;

Τζινιω τελικα δεν μας ειπες τι εγινε με την Χρυσα.....:rolleyes: εχω αποριες πρωινιατικα!:tongue:

Αrchi εσυ περιμενεις πμ....μολις μαθω θα σου στειλω!!!;):P

Εβελινα τι ωραια νεα μας εχεις; μπραβο στην μικρα....συντομα κ στο μικρουλη!!!!!!

Να ξεκουραζεσαι κ λιγακι....μην υπερεκτιμας τις δυναμεις σου!!!!!!!!

Ελιζα πολυ μου αρεσουν οι ερωτησεις σου!!! περιμενω να δω απαντησεις απο τις τσουπρες μας.....να μαθαινουμε κ εμεις!!!

γεια σας....

ειμαι η ελενη και βρισκομαι στην 15η εβδομαδα διδυμης κυησης... περιμενω δυο αγορακια... και εχω ηδη μια κορη τριων ετων...

θα χαρω πολυ να τα λεμε....

γεια σας....

ειμαι η ελενη και βρισκομαι στην 15η εβδομαδα διδυμης κυησης... περιμενω δυο αγορακια... και εχω ηδη μια κορη τριων ετων...

θα χαρω πολυ να τα λεμε....

Καλημερα κ καλως μας ηρθες!!!!!!!

Να σου ζησει το κοριτσακι σου κ να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Καλημέρα!!

προσπαθω να γραψω αλλά ο μικρος θελει μαμ!

μοριτσα μην ανησυχεις, εδω ολο θα τα λεμε! Και θα ρωταμε συμβουλες στις από τις "μεγαλυτερες" κι εμεις με τη σειρα μας θα δινουμε στις άλλες!

τζινι απορία το χω...μα πως τα θυμασαι ΟΛΑ???????? διαβαζω τα ποστ σου και κανω επαναληψη κι εγω!:tongue:

εισαι και πιανιστα?? τι ωραια!!;) καποτε σκαλιζα κι εγω ενα αρμονιο αλλά...δεν ευδοκιμησε!!

κι εσεις κροξ?? πειτε ρε παιδια, τι καλο εχουν αυτα τα παπουτσια κ αρεσουν σε ολους??

η πεθερα ειναι 72 (οκ μεγαλη αλλά καλοστεκουμενη και βοηθαει οσο μπορει) η μαμα ειναι 55 αλλά πολύ κοινωνικη, του εξω, των εκδρομων κτλ κτλ και δεν πολυμαζευεται. ασχετα αν μου λεει οτι με βοηθαει συνεχεια και απλα φευγει λιγο για να ξεσκάει.:? Εγω οταν εφυγα απ το στενο του σπιτιου μου χτες για να παω για μαθημα αισθανθηκα σα να εσπασα αλυσιδες:shock::shock: Μη γελατε!! Φανταστειτε ποσο εγλωβισμενη νιωθω και δεν το χω καταλαβει ακομα... Ο αντρας μου με κραζει, μου λεει να τα αφηνω στς γιαγιαδες θελουν δε θελουν και να πηγαινω καμια βολτα...αλλά γινεται? δε γινεται!! Ουφ! Θα δουμε πως θα παει..

θελω κι εγω να βγουμεεεεε!!!!!!!!

Ελπιζω η Συλ να ειναι καλυτερα... περαστικά σας!

architwins ολοι προβληματισμενοι ειναι αυτην την εποχη...ελπιζω να περασατε ωραια!

εβελινα μπραβο στη μικρη! Και ο μπεμπης σιγα σιγα θα παρει τα πανω του και θα χλαπακιάζει!! δε θα προλαβαινεις μετα!!

ελενη καλωσηρθες! με το καλο η εγκυμοσυνη ευχομαι!

κι εσυ αγορια ε? μα που θα βρουμε νυφες??!!:tongue:

παωω!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...