Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τζινι!!!!!!!!!!!

τι εκανες τελικα με τα διδυμα??θα τα στειλεις παιδικο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

τζινι!!!!!!!!!!!

τι εκανες τελικα με τα διδυμα??θα τα στειλεις παιδικο?

Nοξ νοξ. νεγκατιβ.

Θα φοράω τις σοβρακοφόρμες μου για άλλη μια χρονιά, σεταρισμένες με ζουρλομανδύα!

Αν πήγαιναν στο κτίριο της Σύλιας.....

Αν δεν μου έλεγε η Χρύσα κάτι κουλάδια για αυτοκτονίες κλπο.....

Όλοι οι τρελοί μαζί μας!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Nοξ νοξ. νεγκατιβ.

Θα φοράω τις σοβρακοφόρμες μου για άλλη μια χρονιά, σεταρισμένες με ζουρλομανδύα!

Αν πήγαιναν στο κτίριο της Σύλιας.....

Αν δεν μου έλεγε η Χρύσα κάτι κουλάδια για αυτοκτονίες κλπο.....

Όλοι οι τρελοί μαζί μας!

μη νομιζεις θα φορεθει πολυ αυτη η κολεξιον φετος!δεν θα εισαι η μονη!!

καλα τι ειναι παλι αυτα με τις αυτοκτονιες?καινουργια?παλι το εχασα..

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Να μας ζήσουντα νεοφωτιστα!!! Αντε nunu να πέρνεις σειρά τώρα!!!

Καλά με τον βρεφονηπιακό ζώ ένα δράμα..αρχίζει το κλάμα απο την ώρα που ντυνόμαστε γίνεται ο χαμός να μπουν στο αμάξι και κορυφώνεται μόλις μπούμε...

Να δω πόσο καιρό θα πάρει να το συνηθίσουν!!!

Ρε κορίτσια καμιά προσφορά παμπερς έχετε δει πουθενα??? Γιατι τώρα με δουλεια δεν προλαβαινω να γυρίζω τα σουπερ!!

ELISA TWINS μπραβο στον Αιμίλιο!! Αλλαζουν τελικα γρηγορα συνηθειες τα παιδακια!! Και αυτο το "κρυβομαστε" οταν τρωμε το φανταζομαι..εδω εμενα τοσο μικρα και οταν τρωμε σε κοιτανε λες και κανεις τι!!

sevi-gio αστερι ο γιατρος!:tongue: Μπορει να μην ηθελε να σε απογοητευσει μωρε...

Μηπως τα ντυνω πολύ τελικα εγω με το μακρυμανικο?? Δε μου φαινεται να ζεσταινονται πάντως...

Αμα πηγαινουν γυρω γυρω, συντομα τους βλεπω να τους κυνηγας κι εσυ!!!

naki82 γιατι αρεσουν σε ολους αυτα τα κροξ??

Αμαν επεσε απ το τραπεζι?? Τι κανετε οταν πεφτουν? Εκτος απο το σταυρο σας φυσικά! Εγω φοβαμαι μην πεσει απ το ρηλαξ ο μεγαλος:rolleyes:

ασε μεγαλωνουν τα μωρα...

τζινι χαθηκες και παραλιγο να σε βαλουμε στο σιλβερ αλέρτ!!:tongue:

8 κιλα?? omg!!! φανταζομαι ειναι και ψηλος ομως ε?!

την ιδια ενδυμασια θα εχουμε ολες το χειμωνα...εχω εναν πονοκεφαλο απ το πρωι...ή σιδερωνα ή επαιζα με τα μωρα....αστα!

joy την προηγουμενη εβδομαδα νομιζω ειχε ο βεροπουλος -30%...αλλά δε νομζω να χει ακομα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Νακι καλα το ατιμο εκει βρηκε να σκαρφαλωσει; πωπω λαχταρα που θα πηρες;;;!!!

Καλα κανω κ τα εχω μονο στο δωματιο τους ελευθερα!!!!!!!

Δλδ κ οι δικοι μου σε κανενα μηνα τους βλεπω να αλωνιζουν!

Τζινιω γιατι σου επεσαν τα μουτρα;:rolleyes:

Σωβρακοφορμες ολες θα φοραμε!!!!!! τι μας περασες καλε;;;:tongue:

Ειπες να την διωξεις την Χρυσα κ θελει να φουνταρει;:rolleyes:

Gem πρησμενα ουλα εβλεπε κ ετσι ελεγε....:tongue:αδικα πηγε η χαρα μου ομως!

Θελω να παω Χαλανδρι αλλα δεν θελω να βρεξει,γινεται;;;;:D

Ερώτηση...

Αυγό: πως τους το δίνετε????

Η γιατρός στην Αθήνα μας είχε απαγορέψει τα μελάτα. Μόνο ομελέτα ή βραστό. Όμως δεν το τρώνε....... (με το ζόρι ίσως φάει λίγο ο Φίλιππος).

Καμία συμβουλή?

Πειράζει εάν δεν τρώνε αυγό 2 φορές την εβδομάδα?

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Γεια σααας!! Κάνω το σταυρό μου να προλάβω α τα γράψω όλα και αρχινώ!

Λαέρτα και παπίτσα να σας ζήσουν, να τα χαίρεστε τα νεοφώτιστα παιδάκια σας!! Και μπράβο που περάσατε καλά παρά τις όποιες αντιξοότητες!

Παπίτσα θέτεις δύσκολα θέματα. Κυρίως αυτό για την αλαζονεία. Καμιά φορά το φοβάμαι. Το πάλεψα πολύ για να κάνω τα παιδάκια μου και τώρα γίνομαι άγρια σε φάσεις και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Ελπίζω να ισορροπήσω κάποια στιγμή χωρίς να έχω πληγώσει ανθρώπους που δε φταίνε. Πάντως νομίζω πρώτον: ότι αφού καταλαβαίνεις και τη δική σου ευθύνη θα καταφέρεις να το λύσεις με το αγαπητό σου πρόσωπο (φαντάζομαι άλλωστε πως κι εσύ θα του είσαι αγαπητή ;)) . Η παραδοχή ευθυνών θέλει δύναμη αλλά νομίζω ότι εκτιμάται και ανάλογα. Δεύτερον ότι δεν θα πρέπει να αυτομαστιγώνεσαι τόσο γιατί έχεις περάσει κι εσύ πολλά ίσως περισσότερα απ΄ όσα μπορείς να αντιληφθείς και θα έπρεπε να σου δικαιολογούνται κάποια πράγματα. (Ελπίζω να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος και να μην πήγε τζάμπα τόσο γράψιμο και σοφία συμπυκνωμένη :mrgreen:)

Architwins αν βάφτισες κι εσύ συγχαρητήρια!!

Εμείς όπως και η συμπεθέρα μας θα βαφτίσουμε μετά το Πάσχα. Μας λείπει ακόμα ο ένας νονός αλλά πού θα πάει. Θα βρεθεί! Παρ΄ όλα αυτά τις φωνάζω με τα ονόματά τους για να μαθαίνουνε.

Μορίτσα ελπίζω να είναι καλά ο μικρούλης σου τώρα!

Νουνου τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!! Θα τα καταφέρεις!! Θετική σκέψη και ηθικόν ακμαιότατον!

Τζίνι παιδί μου, πού χάθηκες; Ok άκυρη ερώτηση αϊ νοου (βοήθειααα είναι κολλητικό!!!:tongue::tongue:).

Δεν πειράζει για το ζουρλομανδύα αφού έχεις εμάς για δωρεάν ψυχανάλυση!! Κουράγιο!

Τι εννοείς για τις αυτοκτονίες καλέ ;; Αυτό που είπε η Σέβη μάλλον, ε;

Σέβη κοντομάνικα κορμάκια πρωί βράδυ. Στον ύπνο σεντονάκι και κλειστό παράθυρο. Από χτες που τα μπουτάκια τους μου φάνηκαν πιο δροσερά μέσα στη μέρα σκέφτηκα να τους βάλω παντελονάκια κλειστά στις πατούσες. Εμείς λερώνομαστε συνέχεια γιατί βγάζουμε γουλίτσες τα φρούτα και την κρεατόσουπα μας οπότε αλλάζουμε 10 φορές μπλουζάκι.

Ερώτηση:: Να στρώσω χαλιά φέτος;;Οεο;;

Και …ξυπνήσανε. Tα υπόλοιπα μετά το μεσημεριανο-απογευματινό μας μαμ!!

Φιλούρες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Ελιζα για το αυγο εμεις τα ειπαμε πριν στα πμ.....:P

Chemin μου αχ τι μου θυμησες;(λες κ περασε πολυς καιρος;:tongue:)...ετσι τους αλλαζα κ εγω,συνεχεια γουλιες κ μουσκεμα,συχρηστοι!!!!!! βγαζανε πολυ με το γαλα κιολας!!!

Θα περασει ομως....οσο μεγαλωνουν θα σταματαει!!!

Γιατι να μην στρωσεις; εξαλλου μεσα στο χειμωνα θα περπατησουν κ οι διδυμουλες σου!!!

Το πετρελαιο στα υψη,καπως δεν πρεπει να μονωθει κ το σπιτι;

Στο παιδικο στρωσαμε εμεις αλλα τους εχω βαλει σεντονι απο πανω γιατι βγαζουν πολλα σαλια ακομα!

Θελουν να παιζουν εκει κιολας......στο παρκο καθονται το πρωι καμια ωρα!

Καλησπέρα!!!!

Σήμερα ο Φίλιππος με ενημέρωσε ότι με πήρε ο κακός λύκος.... Δεν είναι ωραίος τίτλος για την αυτο-βιογραφία μας;;;;; "Τη μαμά την πήρε ο κακός λύκος....."

Λοιπον, λοιπόν, ας πω για τα δικά σας.....

Θελω να παω Χαλανδρι αλλα δεν θελω να βρεξει,γινεται;;;;:D

Χμ.... βεβαίως..... Μέσα στα καταστήματα δεν βρέχει!!!! ΚΑι εγώ περιμένω να ανοίξει λίγο ο καιρός μπας και πάμε στη μπέλλα.

Τα θηρία γίνανε κιόλας ενός ε; Με καθυστέρηση, σας εύχομαι χρόνια πολλά. Κάτι έλεγες για διαρροές και γάλα. Αν έχουν διάρροια, δοκίμασε το γάλα με μειωμένη λακτόζη που πίνουμε και εμείς. Αν απλά είναι θεμα απορροφητικότητας, πήγαινε στο 5 στις πάνες. Και τα δικά μου που είναι τσιλιβιθρόνια το 5 φοράνε

Chemin, στα χαλιά λέμε ναι. Ειδικά με τις τιμές που παίζουν στη θέρμανση.

ELISA TWINS, θα γράψω ολόκληρο ποστ με αυγοφαγία στη συνέχεια.

joy79, στο σκλαβενίτη την προηγούμενη εβδομάδα είχε μια κυριά που μοίραζε κουπονια 2+1 δώρο. Τα μπεμπιλίνο είναι μονίμως με στικερ -3,5 ευρώ παντού.

duckface, τα συγχαρητήρια για τη βάφτιση!!!! Αντε με το καλό και στα στέφανα!

Θα πω κι άλλα αλλά σε λίγο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Συνταγές αυγοφαγίας

Α. Για πολύ μικρά μωρά (μόνο κρόκος - καλά βρασμένος)

1. Λιωμένος μέσα στη φρουτόκρεμα (δεν "ακούγεται" καθόλου το αυγό)

2. Μέσα στη φαρίν λακτέ (γεύση κέικ)

3. Με ολίγον νερό και λαδάκι σε λίγο ρυζάλευρο

Για μεγαλύτερα παιδάκια που τρώνε τα πάντα (εδώ αυτοσχεδιάζω κάθε μέρα).

1. Αυγό ποσέ (εγώ το ψήνω καλά, αλλά και λίγο μελάτος ο κρόκος να είναι δεν πειράζει, αρκεί να έχει ψηθεί το ασπράδι) με λίγο φρέσκο βούτυρο γάλακτος, λεμονάκι και ελάχιστο αλάτι (πολύ νόστιμο). Ενδείκνυται

2. Ποσέ ή βραστό με κυβάκια φρέσκιας ντομάτας και ελαιόλαδο. Κάτι σαν στραπατσάδα δηλαδή, αλλά όχι τηγανητό.

3. French toast (το οποίο εγω προσωπικά το απεχθάνομαι, αλλά στα τουινσάκια αρέσει). Ελληνιστί αυγοφετες.

Ελίζα, δεν το τρώνε καθόλου; Γιατί αν τρώνε καλά όλα τα άλλα, δεν νομίζω να έχεις και πρόβλημα.... εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δοκιμάσει αυγο στη ζωή τους.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο Laerta και Laertakia!!!

Συγχαρητήρια και τις γλυκότερες ευχές στα νεοφώτιστα!!

Πείτε μου και μένα Φωτογράφο και γλυκό;;;;;;;

Ευχαριστούμε και πάλι!!! :P:p:p Φωτογράφο θα σου στείλω πμ αλλά από λεφτά δεν το λες και οικονομικό, τα γλυκά όμως τα πήρα από 2 εργαστηρια ζαχαροπλαστικής εδώ στην Καλλιθέα και ήταν τέλεια! Και αρκετά οικονομικά.

Pανικός πνικός πανικός.

Τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο!

Γιορτές τραπέζια κλπο κλπο

Ντάκι (κ από εδώ), λαέρτα να μας ζήσουν οι νεοφώτιστα λαδωμένα ποντίκια της παρέας! Τώρα ξυπνάτε κάθε επόμενη κυριακή για το μετά φόβου θεού νταν στην εκκλησία!

Χρόνια πολλά στο Ελπιδάκι σου!!! Να τη δεις όπως επιθυμείς, να σε κάνει πάντα περήφανη και να τη χαίρεσαι με χαμόγελα και πολλή αγάπη!!! Εύχομαι να της πήρατε ωραία δώρα!!! Αυτά της τα κοτσίδια στη φωτό ακόμα τα θυμάμαι και γελάω!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ερώτηση...

Αυγό: πως τους το δίνετε????

Η γιατρός στην Αθήνα μας είχε απαγορέψει τα μελάτα. Μόνο ομελέτα ή βραστό. Όμως δεν το τρώνε....... (με το ζόρι ίσως φάει λίγο ο Φίλιππος).

Καμία συμβουλή?

Πειράζει εάν δεν τρώνε αυγό 2 φορές την εβδομάδα?

Τρελλαίνονται για ομελέτα τα δικά μου!!! Τη σιγοψήνω όμως και τους τη δίνω κομματάκια!! Δεν νομίζω να πειράζει, υπάρχουν παιδάκια που έχουν αλλεργία στο αυγό και μια χαρά μεγαλώνουν.

Ακόμα δεν περπατάμε εμείς γιατί βαριόμαστε!!! Ο μικρός κάνει 2-3 βηματάκια μόνος του εδώ και 3 βδομάδες και βάλε και πάλι στα πατώματα!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Τζινιω μου να χαιρεσαι το Ελπιδακι σου!!!! χρονια της πολλα κ ευτυχισμενα!!!!

Τρελοκοριτσο στειλε κ σε μενα πμ με την φωτογραφο,τα παντα,ε;;;:tongue:

Twins διαρροιες ειχαν τονΑυγουστο που ηταν στα φορτε με τα δοντια τους...διαρροες εχουμε ακομα με τις πανες!

Χαλανδρι στο mothercare πηγαμε να αλλαξουμε ενα δωρο!!!

Ναι ρε τζινι!!! Χρονια πολλά για τη μικρή σου, να τη χαιρεσαι!!

Σεμιν κι εγω λεω ναι στα χαλια! Αλλιως τι θα κανεις με το κρυο?

Ελιζα για το αυγο δεν ξερω, αλλά λογικά σε καλυψε η twins!;) Καλε κ εσυ πως τις σκεφτηκες τοσες συνταγες?!?!

sevi τελικα εβρεξε??

Εγω πηγα για μαθημα σημερα ενα 2ωρακι...και η πεθερα μου ειπε ο μικρος γκρινιαζε...η μαμα μου ειχε τον μεγαλο...Να εχω τυψεις? Νιωθω τελειως εγκλωβισμενη...αν ειναι για δουλεια να ειμαστε ετσι, πως να παω γυμναστηριο/καφε/βολτα πχ?

Τεσπα, ο μεγαλος δεν κοιμαται...μαλλον θα επανελθω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...