Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!

παπιτσα να σας ζησουν και πάλι!! Ωραια τα ονοματάκια σας;)

Εκανε και διαλλειμα ο καιρός, μια χαρα!!

Περαστικά και στον μικρο!!

Να σου πω δεν το πολυπιανω οπως τα λες...αλλά σε γενικες γραμμες κι εγω δε νομιζω οτι αλλάζουμε τοσο εμεις οταν γινομαστε μανες, οσο οι προτεραιοτητες μας. Κτητικοτητα?? Κατα ποία εννοια?? Ωχ ειναι πρωι κ δε στροφαρω..

μοριτσα ενταξει τωρα με τον μικρο?

ελιζα μπραβο για τις βολτες σας παρά τον ασχημο καιρο...ακουγεσαι πολύ χαρουμενη και ειναι καλό αυτο!!:P

νουνουκα πως ησασταν σημερα στο σταθμο?

εμεις χτες ειχαμε παει στη μαμα μου...τα πηρα μονη μου πρωτη φορα γτ ο αντρας μου δουλευε....Ωραια ηταν, δεν μπορω να πω! Κοιμηθηκαν και νωρις και λεω τελεια 10:30 μονο?, θα αραξω λιγο στην τηλεοραση που χω καιρο να το κανω...και με πηρε ο υπνος!!!!!!!!

Τωρα εχω σιδερο και βαριεμαι γμτ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κουκλάρες της παρέας και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!!! Κατ'αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την Τζάζι που μου σύστησε τον ντιτζέι και την Ντακι για τη φωτογράφο. Μου είπε η Ελένη ότι όλα ηταν πολύ όμορφα κι έτσι ήξερα ότι είχες παει καλά, Ντάκι!!

Κορίτσια, έγινε χαμός!!! Αρκεί να σας πω ότι τα σπάγαμε μέχρι τις 4 το πρωί αλλά ελάχιστοι θυμούνται για να μας πουν κι εμάς τι έγινε, γιατί εγώ σίγουρα δεν θυμάμαι τίποτα μετά από κάποια ώρα!! Χορός, χορός, χορός!!! Ξεδώσαμε στην πίστα, στο ποτό και λιγότερο στο φαί που ήταν όμως πολύ καλό!

Στην εκκλησία έκλαψαν πολύ λίγο αλλά ο μικρός γκρίνιαζε αρκετά όσο διαβάζαν τα διάφορα.

Οι μπόμπο πέτυχαν, το βιβλίο των ευχών έμεινε σπίτι (και το θυμήθηκα όταν διάβαζα το ποστ της Ντάκι), και τα γλυκά ήταν υπέροχα αλλά δεν τα έφτιαξα μόνη μου!!!

Όπως καταλάβατε, είχε επιτυχία το πάρτυ και ελπίζω να ευχαριστήθηκε κι ο κόσμος!!

Φιλιά σε όλες!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημερα κ απο μας!!!!!!!

Παπιτσα κ τρελοκοριτσο να σας ζησουν τα νεοφωτιστα διδυμακια σας!!!!!!

Να τα χαιρεστε....

Χαιρομαι που περασατε τελεια!!! μπραβο κοριτσια!!!

Θελουμε φωτο κ απο τις 2 βαφτισεις....μην μας ξεχασετε!!!:tongue:

Μπράβο Laerta και Laertakia!!!

Συγχαρητήρια και τις γλυκότερες ευχές στα νεοφώτιστα!!

Πείτε μου και μένα Φωτογράφο και γλυκό;;;;;;;

Σεβούσκι πως είσαστε;

celestine δεν έχω ιδέα για γαστρεντερολόγο :(

Gemini85 σήμερα είχαμε κλάματα και προσπαθώ να μη σκάσω....ξεκίνησε η Νικόλ πριν ακόμα μπεί την κλάψα και μετά και ο Κων.:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα Νουνουκα...

Ποτε με το καλο ειναι η βαφτιση σας;

Εμεις αρχισαμε γκρινια παλι...ετοιμαζει ο μικρος το 8ο δοντακι κ ο μεγαλος το 3ο-4ο...πανω που κοιμοντουσαν σερι τα βραδυα!!!

Ερωτησεις.....

1.τι φορατε στα μικρα αυτη την περιοδο;

2.Καλτσακια; (παιζουν στο χαλι αλλα πανε στα πλακακια)

3.σεντονι κ πικε καλα ειναι;

4.παπουτσακια ποτε πηρατε;(δεν περπατανε ακομα,αλλοι λενε ξυπολυτα κ μετα απο 1 μηνα παπουτσια,αλλοι λενε απο την αρχη κ ολη μερα στο σπιτι)

Τι να κανω;

5.ο πρωινος υπνος ποτε κοβεται;

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! τι όμορφα νέα διάβασα...βαφτίσια με μεγάλη επιτυχία!!! μπράβο, κοριτσάκια και νεοφώτιστα μωράκια!!! να σας ζήσουν και πάλι!!! και τα ονοματάκια τους, παπίτσα μου, πολύ όμορφα!!! απ' ότι κατάλαβα βγάλατε όλους τους παπουδογιαγιάδες για να μην είναι κανείς παραπονεμένος, έτσι? όσο για την παρεξήγηση που ανέφερες, σε βρίσκω πολύ σωστή που θες να αναλάβεις μέρος της ευθύνης, γιατί ποτέ δε φταίει μόνο ένας σε τέτοιου είδους θέματα...όσο για το αν αλλάζουμε λόγω της μητρότητας, θέλω να πιστεύω πως αλλάζουμε προς το καλύτερο...γινόμαστε περισσότερο υπεύθυνες και λιγότερο εγωκεντρικές...κτητική δεν μπορώ να πω πως έχω γίνει ιδιαίτερα, μιας και στο βάθος ξέρω πως μάνα είναι μόνο μία, οπότε δεν διεκδικώ κανενός είδους υπερβολική αγάπη ή εξάρτηση από τα παιδιά μου...ξέρω ότι όση αδυναμία και αν έχουν στους άλλους που τους κάνουν τα χατήρια, στο βάθος η αγάπη και η τρυφερότητα της μαμάς είναι αναντικατάστατη!

τη δική μας βάφτιση τη βλέπω για μετά το Πάσχα...πότε πρέπει αλήθεια να ξεκινήσω ετοιμασίες? :confused: βέβαια προέχει να βρω νονούς, γιατί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς κανείς δεν μπορεί να μπει σε έξτρα έξοδα για βάφτιση...:(:(:(

μορίτσα, πως είναι σήμερα ο μικρός?

τα δικά μου κοιμήθηκαν από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 (πάλι καλά...) και τώρα θα τους κρατήσει λίγο η γιαγιά να κάνω καμιά δουλίτσα...

η παλινδρόμηση του μικρού καλά κρατεί, αλλά το σκέφτομαι για γαστρεντερολόγο, παρότι βρήκα στο πάρεντσ κάποιους πολύ καλούς...φοβάμαι ότι θα μου το ταράξουν στις εξετάσεις και στα φάρμακα το παιδάκι μου και δεν ξέρω αν αξίζει...για κάτι που θεωρητικά τουλάχιστον είναι παροδικό (συνήθως μετά τον χρόνο η κατάσταση βελτιώνεται ή εξαφανίζεται το πρόβλημα)...οπότε, θα δω...αν δεν πάρει βάρος μέχρι το τέλος του μήνα και συνεχίζοντας το επαντορέν, θα το σκεφτώ πιο σοβαρά μήπως τον πάμε σε ειδικό γιατρό...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημερα Celestine μου!!!!!

Γαστρεντερολογο ουτε εγω ξερω....μακαρι να παρει βαρος το παιδακι σου κ να ηρεμησει!!!

Εμεις για βαφτιση λεμε τον Μαρτιο,δεν παει παραπερα θα ειναι 18 μηνων τοτε!

Εσυ με την νεα χρονια ξεκινα,εαν κ ρουχαλακια ανοιξιατικα-καλοκαιρινα βαφτιστικα θα βρεις γυρω στο Μαρτιο με την νεα παραλαβη!

Εμενα κοιμουντε απο τις 9.30,σιδερωσα 2 πλυντηρια κ μετα την φρουτοκρεμα εχω αλλα 2....:tongue:

Ερωτησεις.....

Σεβάκι,τα τελευταία ερωτήματα θα στα απαντήσουν οι πιο έμπειρες μαμάδες με μεγαλύτερα μωρά...στα υπόλοιπα τώρα...

1. εμείς φοράμε ακόμη κοντομάνικα φορμάκια μεσα στο σπίτι, γιατί όσες φορές τους έβαλα τα ολόσωμα - μακρυμάνικα, ίδρωναν τα καημένα...όμως, διαπιστώνω ότι για τον ύπνο ίσως καλύτερα τα μακρυμάνικα, μιας και ξεσκεπάζονται και όταν τους σηκώνω είναι παγωμένοι...οπότε μάλλον θα εφαρμόσω κοντομάνικο μέσα στη μέρα και μακρυμάνικο τη νύχτα για τον ύπνο...

2.ναι, καλύτερα να τους φοράς καλτσάκια, ειδικά αν πιάνεις τα πατουσάκια τους και είναι παγωμένα...εγώ άλλοτε βάζω, άλλοτε όχι...αλλά οι δικοί μου είναι πιο μικροί και δεν πατάνε πάνω σε πλακάκια κλπ.

3. για τον ύπνο βάζω και γω ένα πικεδένιο κουβερτάκι, αλλά συνήθως τους βρίσκω το πρωί χωρίς αυτό...οπότε καλύτερα μακρυμάνικο στον ύπνο...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Η βάφτιση μας είναι 30.09!! ο θεός και η ψυχή μου!!!

και όλα είναι μισά!! χεχε

για τις ερωτήσεις σου:

Το πρωί σορτσάκι μπλουζάκι καλτσούλες και στον ύπνο μόνο φανελάκι και κλειστό το παράθυρο. Τα σκεπάζω με σεντονάκι ακόμα, με την πικέ μου ιδρώνουν. Παπούτσια τους πήρα από τον 11 μήνα που άρχισαν να περπατάνε αλλά κατά κύριο λόγο περπατάγανε ξυπόλητα και με κάλτσες. Το παπουτσάκι ήταν για τις έξω βόλτες!!! Μωρέ τώρα να φοράει το παιδί παπούτσι όλη μέρα μέσα στο σπίτι κουλό μου φαίνεται, και γω έχω ακούσει ότι καλύτερα ξυπόλητα. Ας δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιπες!! Γκάλοπ!

Για τον ύπνο τον πρωινό κάπου στους 13 μήνες αλλά δε θυμάμαι και σίγουρα! :D

celestine νομίζω δίκιο έχεις, δώσε λίγο χρόνο ακόμα...δε πας σε μια ομοιοπαθητικό; χε χε η κολλημένη εγώ. Πρώτη φορά είχα πάει στην ομοιοπαθητικό για να πάρω μια απλή γνώμη για το θέμα της αλλεργίας στο γάλα (8 μηνών) και μου είχε βάλει σε σειρά το μυαλό μου και το άγχος μου. Περίπου στο χρόνο άλλαξα γιατρό και πήγα σε αυτήν.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λαερτα σωστο παρτυ δηλαδη!! Τελεια!! Ειδες που αγχωνόσουν??

Να σου ζησουν και πάλι!

νουνουκα ξεσυνηθισαν μωρε... αυριο πιστευω θα ειναι πιο καλά...μην το σκεφτεσαι!

Καλημερα Νουνουκα...

Ποτε με το καλο ειναι η βαφτιση σας;

Εμεις αρχισαμε γκρινια παλι...ετοιμαζει ο μικρος το 8ο δοντακι κ ο μεγαλος το 3ο-4ο...πανω που κοιμοντουσαν σερι τα βραδυα!!!

ερωτηση: ποσο καιρο πριν αρχιζουν την γκρινια με τα δοντια??

Ερωτησεις.....

το βραδυ μακρυμανικο φορμακι, αλλά δεν τους σκεπαζω γτ ξεσκεπαζονται:rolleyes:

ναι νομιζω τα ποδαρακια κρυωνουν ευκολα

αμα το κρατανε:rolleyes:

4.παπουτσακια ποτε πηρατε;(δεν περπατανε ακομα,αλλοι λενε ξυπολυτα κ μετα απο 1 μηνα παπουτσια,αλλοι λενε απο την αρχη κ ολη μερα στο σπιτι)

Τι να κανω;

5.ο πρωινος υπνος ποτε κοβεται;

σελεστιν εγω λεω να κρινεις καθε φορα απ το βαρος που παιρνει...Φανταζομαι ειναι δυσκολο να τον βλεπεις να ταλαιπωρειται, ομως αν παιρνει βαρος μη μπαινεις σε αγχος με εξετασει κτλ...

Ουφ, τωρα ξεμπερδεψα με το σιδερο με τοσα διαλλειματα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ήλιος ξανάάάάά!! :P:p:p

Συνονόματη και Παπίτσα μου.... χαίρομαι πολύ γιατί χαρήκατε και 'σεις αυτή τη μέρα! Πριν βαφτίσω δεν ήξερα πόσο σημαντική μέρα είναι αυτή για τους γονείς! Τώρα... συμμετέχω στη χαρά σας!

Νουνού μου... χαίρομαι που αντιμετωπίζεις την αγωνία για τη βάφτιση με χιούμορ!!! Θα δεις πως σε περιμένει και σένα μια πολύ όμορφη και χαρούμενη μέρα!

Σεβούλα μου... εμείς τους αλλάζουμε ρούχα μέσα στην ημέρα ανάλογα με την ώρα... ξεκινάνε στον κήπο με σορτς και κοντομάνικο + ζακέτα φόρμας + crocs ή αθλητικά παπούτσια με κάλτσες (κυρίως αυτές τις μέρες), συνεχίζουν δίχως τη ζακέτα η οποία επανέρχεται το απόγευμα που δροσίζει. Όταν μπουν στο σπίτι προς το παρόν είναι ξυπόλητα (και στην Αθήνα που είμασταν, από ένα σημείο και μετά εβγαζαν τις κάλτσες που φορούσαν).

Στον ύπνο τους τους έχω με κοντομάνικο φανελάκι, σεντόνι και κλειστό το τζάμι (εδώ και λίγες μέρες αυτό). Και γω πάντως δεν είμαι σίγουρη για το πως θα τα ντύσω... πειραματίζομαι και τσακώνομαι με τον Θ...εγώ κρυουλιάρα εκείνος το αντίθετο...καταλαβαίνετε τώρα...:rolleyes:

Παπούτσια καλά (για σταθερό περπάτημα) τους πήρα μόλις είδα πως κόντευαν να περπατήσουν (βηματάκια κρατώντας τη μαμά ή τον μπαμπά).

Τέλος, όσον αφορά στον πρωινό τον ύπνο... εμείς κορίτσια τον συνεχίζουμε φανατικά - κυρίως εδώ και 2 εβδομάδες!!!! Ξυπνάνε το πρωί γύρω στις 8 - 8:30 και στις 11:30-12 την πέφτουν...τους ξυπνάμε εμείς στη μία ώρα!!! Και μετά ξανά γύρω στις 4... εκεί... δείχνουν από μόνα τους τη σκάλα για το δωμάτιό τους!

Σελεστίν... για μένα βασικό είναι να μην είναι αγχωμένη η μαμά! Μπορείς εάν προβληματίζεσαι, να πας σε έναν γιατρό να δεις τί θα σου πει... εάν σε βάλει να του κάνετε πολλές και δύσκολες εξετάσεις, μπορείς απλά να μην τις κάνεις. Το ίδιο εάν σας πει να πάρετε φάρμακα... Από την άλλη μπορείς να του ξεκαθαρίσεις από την αρχή πως ΔΕΝ θέλετε δύσκολες εξετάσεις και φάρμακα και πως το μόνο που θες είναι αρχικά να σας κάνει μια αρχική εκτίμηση (πχ ένας υπέρηχος δεν είναι δύσκολη εξέταση... αυτόν δε νομίζω να τον γλυτώσετε γιατί έτσι διαπιστώνεται η παλλινδρόμηση).

Τα δικά μας νέα... ξαφνικά ο Αιμίλιος άρχισε να τρώει με λαιμαργία μη αλεσμένο!!! Έφαγε ξανά φρούτο ψιλοκομμένο ενώ εχθές που φάγαμε με τον Θ σουβλάκια (η ιδέα να φάμε φακές εχθές το βράδυ μας φαινόταν... :?), έκανε σαν τρελός να φάει και εκείνος!!! Έκανε σαν το Φίλιππο!!!! (από τον οποίο κρυβόμαστε όταν τρώμε το οτιδήποτε :tongue:).

Απίστευτο μου φαίνεται!!!!! Από τη μια μέρα στην άλλη.....

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Gem εμεις δυστυχως ημασταν στη κατηγορια που τα μωρα ποναγαν απο 4 μηνων κ το μικρο το 1ο δοντακι το εβγαλε 8 μηνων κ το μεγαλο 11 1/2 μηνων....λυσσαγαν απο τον πονο,ετρωγαν τα παντα,κλαμα απιστευτο για ωρες!!!

Η γιατρος επεμενε οτι το μεγαλο θα βγαλει δοντι απο 6 μηνων...αμε πως!!!!!!

Επεσε σχεδον ενα 6μηνο εξω!:tongue:

Κοριτσια οι δικοι μου το σεντονι+πικε δεν τα πετανε...αντιθετως ειναι σκεπασμενα συνεχεια! κ ελεγα μηπως εβαζα φλις(κρυουλιαρα σαν την Ελιζα)....

Εαν τα κραταμε απο το χερακι γυρναμε ολο το σπιτι περπατωντας! αρα πρεπει να τους παρω παπουτσια!

Μονοι τους "περπατανε" γυρω γυρω απο την κουνια,στην ντουλαπα,λετε να περπατησουν συντομα;;;;:rolleyes:

Ελιζα εμεις κρυβομαστε κ απο τα δυο οταν τρωμε....τρωνε μεν αλεσμενα αλλα μολις δουνε εμας,τρελαινονται κ φωναζουν!:tongue:

λαερτα και παπιτσα να σας ζησουν τα νεοφωτιστα!!

σεβη εμεις μεχρι το απογευμα φοραμε κοντομανικα μπλουζακια (χωρις φανελακι απο μεσα) και σορτακι ή αν εχει ψυχρα μακρυ παντελονι(δεν εχω πουθενα χαλια ακομα).Ξυπολυτοι δεν περπαταμε (ασε που μου ειχαν σπασει κατι ποτηρια και φοβαμαι μην μου εχει ξεφυγει κανενα ψιλο γυαλακι) και απο παπουτσια φοραμε κροξ που μας πηραν στην βαφτιση και τα εχουμε λατρεψει οικογενειακως!!!!!!

αφου σκεφτομαι μηπως τους βαζω κροξ και το χειμωνα αντι για παντοφλακια(ειναι και ανατομικα).

Παπουτσια βαζουμε στις βολτες μας,τους πηρα τωρα και χειμωνιατικα.

Α!ξεχασα ξυπολυτοι ειμασταν μονο στην παραλια.

Το βραδυ τους βαζω κοντο φανελακι και μερικες φορες παντελονακι πυτζαμας απο κατω.Υποτιθεται οτι τους σκεπαζω με σεντονι και πικε αλλα ειδικα ο μεγαλος τα πεταει σχεδον αμεσως.

κοριτσια εμαθε ο μεγαλος να ανεβαινει στο τραπεζι και προσπαθει και ο μικρος.Καθε φορα τον κατεβα (οσες φορες και να το εκανε )και με ηρεμο τονο του ελεγα :οχι εκει,θα χτυπησεις.Το τραπεζι ειναι για να τρωμε.

Φυσικα αυτος το χαβα του,μεχρι που οταν πηγα να τους φτιαξω την φρουτοκρεμα δεν τον ειδα και ακουσα μονο τοο ντουπ και μια τσιριδα:|

Ευτυχως ολα καλα.

ελιζα μου φαινεται και εμειςθα αρχισουμε να κρυβομαστε γιατι λυσανε μολις μας βλεπουν με φαγητο.Τους δινω ψωμι,φρυγακια ,σημερα δοκιμασα και παξιμαδι ,αλλα τα νευρα μου!!ολο το σπιτι χαλια!!πανιασμενα ψιχουλα:rolleyes:

θα εφαρμοσω την μεθοδο αγγουρι γιατι δεν παει αλλο ,καθε μερα να σφουγγαριζω 2 φορες θα κλαταρω!!Και δεν θελουν να τους το δωσω εγω στο στομα θελουν μονοι τους.

επισης τα μη αλεσμενα στα αρχισαν αποτομα?εκανες την μεταβαση σιγα σιγα ή μια κι εξω?εμεις σ'αυτο το θεμαπαμε πολυυυυυ αργα!!!

σημερα θα δωσω σε μια κοπελα τα ρουχαλακια μας(κρατησα βεβαια καποια για ενθυμιο) αλλα και παλι αισθανομαι καπως..:|)

μεγαλωσαν τα μωρα μου και ουτε που το καταλαβα....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Pανικός πνικός πανικός.

Τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο!

Γιορτές τραπέζια κλπο κλπο

Ντάκι (κ από εδώ), λαέρτα να μας ζήσουν οι νεοφώτιστα λαδωμένα ποντίκια της παρέας! Τώρα ξυπνάτε κάθε επόμενη κυριακή για το μετά φόβου θεού νταν στην εκκλησία!

Δερ γοζ νο κονεκτιον διότι κάποιο σκατόπαιδο πέτυχε την απενεργοποίηση του γιρελεςς στο πισι! Χήμαρτον!

(Τί γλίτωσες παπί, το βρήκα.)

Ήρθαν χτες οι νονοί της ελπίδας. Ο μπέμπης τους 4 μηνών 8 κιλά. Μου πέσαν τα μούτρα όμως?!

Θα επανέλθω να διαβάσω λογικά τη νύχτα!

Διδυμομπελάδες εν δράσει! όβερ όβερ

Χόοοοοοοβερ ντόουζ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σεβη ο μικρος μου ηθελε χερακι για να περπατει.Τον εβλεπα οτι ηταν σταθερος,παταγε πολυ καλα αλλα το προβλημα ηταν οτι φοβοταν.

Στις 6/9 τον αφησα μια ωρα στην πεθερα μου για να κανω τις δουλειες πιο ευκολα και με πηρε τηλ να παω γιατι εφυγε μονος του.Μια ωρα ελειψα ,τοτε βρηκε να φυγει το σκατο.

Αλλα περπατησε μια κι εξω δηλ οχι 2-3 βηματα ,αλλα κανονικοτατα.

Το καθε παιδακι θελει το χρονο του,αλλα θελουν χερακι πιο πολυ αλλα πιο λιγο.

απλα εγω ειδα οτι οσο του ελεγα :ελα,ελα, τοσο τον αγχωνα και οταν σταματησα ειδα οτι ξεχαστηκε και τα καταφερε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...