Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Έβαλα φωτό... δηλαδή έτσι νομίζω...

duck , laerta ελπίζω να περάσατε υπέροχα! Να σας ζήσουν!!!!

Εγώ,αν και ήταν καλά, νιώθω περίεργα... κάτι η μέρα κάτι τα λόγια του παπά...

Δεν έβαλες φωτό....:o:o:o

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα.Εμεις..παλι σπιτι με πυρετό.:(

ΛΑΕΡΤΑ ΚΑΙ DUCK να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα,παντα ευτυχισμενα και τυχερα να είναι!!!

Περαστικά στα μικρά μας αγοράκια!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!

nunu οχι τελικα χτε πηγαμε για καφε αργοτερα....και ηταν σουπερ! Πολύ κυριοι εκατσαν, δεν μπορω πω!:P Παλι καλά γτ κοντευω να σαλταρω απ το μεσα! Τωρα το Σ/Κ πάλι...

Δεν καταλαβαινω τι τον πιανει τον μεγαλο ωρες ωρες...σα να εχει νευρα!!!

και το πρωι τα ιδια:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα!

Παπιτσα και Λαερτα να σας ζήσουν τα νεοφωτιστα! Ελπίζω να περασατε καλα και να μην γκρινιαζαν τα μικρα.

Μπουγος περαστικα σας και γρήγορα.

Γκλορ επρεπε να τους πεις τοοοσα πολλα, δεν θα ξερω που να τα ξόδεψω!!!μηπως να έκανες κανενα ιδιαίτερο?

Άντε να δούμε ποτε θα περάσει αυτη η κρίση γιατι ήδη έχουμε σαλταρει!

Τα υπόλοιπα κορίτσια και μπεμπε τι κάνουν? ελπίζω να σφυζουν απο υγεία!

Εμείς είχαμε τρεχαματα και στεναχωριες με τον μικρο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έπεσαν κι άλλο με αποτέλεσμα να μεταγγιστει.Ευτυχώς όλα πήγαν καλα! Η μικρα την γλύτωσε και έτσι είμαστε σπιτι μας πάλι 4 :D

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλη εβδομάδα!

Παπιτσα και Λαερτα να σας ζήσουν τα νεοφωτιστα! Ελπίζω να περασατε καλα και να μην γκρινιαζαν τα μικρα.

Μπουγος περαστικα σας και γρήγορα.

Γκλορ επρεπε να τους πεις τοοοσα πολλα, δεν θα ξερω που να τα ξόδεψω!!!μηπως να έκανες κανενα ιδιαίτερο?

Άντε να δούμε ποτε θα περάσει αυτη η κρίση γιατι ήδη έχουμε σαλταρει!

Τα υπόλοιπα κορίτσια και μπεμπε τι κάνουν? ελπίζω να σφυζουν απο υγεία!

Εμείς είχαμε τρεχαματα και στεναχωριες με τον μικρο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έπεσαν κι άλλο με αποτέλεσμα να μεταγγιστει.Ευτυχώς όλα πήγαν καλα! Η μικρα την γλύτωσε και έτσι είμαστε σπιτι μας πάλι 4 :D

έλα ρε συ, γιατί τόσο πολύ;

τέλος καλά όλα καλά όμως ε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα!!! να τα χαίρεστε οι μανούλες!!! ελπίζω οι βαφτίσεις να πήγαν καλά, παρά τη βροχή και να περάσατε τέλεια!!! περιμένουμε νέα εννοείται...

εμείς το ΣΚ είχαμε τη μαμά μου για βοήθεια και έτσι πήγαμε σε ένα γάμο χωρίς τα μικρά και ξεσκάσαμε λίγο, γιατί πολύ κλεισούρα όλη τη βδομάδα ρε παιδί μου...

Νάκι, ο καιρός αυτός ευνοεί τέτοιου είδους προβληματισμούς και ενδοσκοπήσεις...αλλά νομίζω ότι έχουμε την τάση να μεγαλοποιούμε λίγο τις καταστάσεις...τα μωρά είναι ακόμη μικρά και έχουν την απόλυτη ανάγκη μας...θα μεγαλώσουν όμως και θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανεξαρτητοποιούνται (θέλω να ελπίζω) ...και τότε θα μπορέσουμε να γυρίσουμε πλήρως στα επαγγελματικά μας καθήκοντα χωρίς τυψεις που τα αφήνουμε μόνα τους κάποιες ώρες...τώρα πιο συγκεκριμένα...α) για τα ιδιαίτερα...είναι αγγούρι και το ξέρω από την αδερφή μου που είναι καθηγήτρια και φέτος αναγκάστηκε να πιάσει και πρωινή δουλειά ως πωλήτρια γιατί μόνο με ιδιαίτερα και χωρίς ασφάλιση δεν έβγαινε...πολύ ασταθής δουλειά...αλλά μπορείς κάπως να τη ρυθμίσεις, δηλαδή να μοιράσεις έτσι τις ώρες σου, ώστε να γυρνάς σπίτι μια λογική ώρα ή να τα βάλεις όλα τα παιδάκια 2-3 μέρες την εβδομάδα, τις οποίες θα τρέχεις και τις υπόλοιπες να είσαι πιο ελεύθερη. Επίσης, θα μπορούσες να σκεφτείς να μην τα στείλεις παιδικό από φέτος που είναι ακόμη νωρίς και να τα κρατάς εσύ το πρωί που θα είσαι ελεύθερη...ή να τα στείλεις παιδικό μόνο κάποιες ώρες και όχι όλο το πρωί μεσημέρι...οπότε και πάλι θα περνάς κάποια ώρα μαζί τους μέχρι να αρχίσεις τα ιδιαίτερα...β) για την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού θα συμφωνήσω με τη τζέμινι...αν δεν έχεις πρόβλημα βιοπορισμού και μπορείς να διαθέσεις τον απαιτούμενο χρόνο, τότε ξεκίνα κάτι έστω και πειραματικά...και βλέπεις...στην αρχή μπορείς να το κάνεις παράλληλα με τα ιδιαίτερα και να δεις πως πάει η δουλειά...γ) για το μεταπτυχιακό θα έλεγα να το σκεφτείς ως εξής...δεν χωράνε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη...πρέπει να κάνεις κάποια επιλογή...οπότε ή που θα αφοσιωθείς στο μεταπτυχιακό σου για να έχεις τον απαραίτητο χρόνο για παρακολούθηση και διάβασμα ή στην αλλαγή προσανατολισμού....δυστυχώς, και λόγω των παιδιών, για τα επόμενα 2 χρόνια δε νομίζω να μπορείς να προλάβεις μεταπτυχιακό - ιδιαίτερα - νέο ξεκίνημα τα επαγγελματικά και παιδιά...οπότε, δες τις αντοχές σου, τα οικονομικά σου, τι γουστάρεις εσύ να κάνεις και κάνε τις επιλογές σου...να θυμάσαι όμως ένα...δε μας πήραν και τα χρόνια!!! μπορεί τώρα με τα παιδιά να νιώθουμε μια κάποια καταπίεση και άγχος για το μέλλον μας μιας και έχουμε εγκλωβιστεί, αλλά είναι παροδικό...έχουμε όλο τον καιρό μπορστά μας, όταν θα έχουν ξεπεταχτεί λίγο τα παιδιά, για να τρέξουμε στο θέμα των επαγγελματικών πιο στοχευμένα και μεθοδικά και χωρίς όλη αυτή την πίεση που νιώθουμε τώρα...;)

Glorr, και συ ανήκεις στην έρημη κατηγορία των καθηγητων, ε? τι να κάνεις όμως? κρατάς αυτές τις ώρες και ψάχνεις και κάτι άλλο για συμπλήρωμα...δυστυχώς, οι εργοδότες πατάνε στο ότι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός λόγω ανεργίας, οπότε σου λένε "αν θες, αλλιώς βρίσκω κι άλλον..."! είναι πολύ άδικο, ειδικά όταν έχεις δώσει την ψυχή σου σε μια δουλειά!!!

μπουγός, περαστικά σας!!! που την αρπάξατε?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Κορίτσια, χρειάζομαι και γω τη βοήθειά σας...στον μικρούλη δε βλέπω βελτίωση με το στομαχάκι του και με τα κιλά του...ο καημένος, ενώ πεινάει, δεν μπορεί να φάει...τρώει λίγο και σταματάει και μετά πό λίγο, άντε άλλο λίγο και φτου κι από την αρχή...λέω να δούμε κανένα γαστρεντερολόγο ειδικευμένο για παιδιά ή κανέναν παιδίατρο ειδικευμένο σε θέματα παλινδρόμησης...έχετε κανένα υπόψη σας?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Λαέρτα και Παπίτσα... Να σας ζήσουν τα μωρουλίνια σας! Να είναι πάντα γερά, φωτισμένα και χαρούμενα! Ελπίζω να ήταν η μέρα της βάφτισής σας μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωής σας!!!

Σελεστίν... δυστυχώς δεν έχω κάποιο γιατρό που να ειδικεύεται στην παλινδρόμηση. Εμείς όταν χρειάστηκε πήγαμε στο Ιασώ Παίδων για τις εξετάσεις ρουτίνας... Αφού το ένστικτο της μάνας όμως λέει να το ψάξετε... τότε να το ψάξετε!

Φρόσω... μη στενοχωριέσαι για το "ξύλο". Δεν νομίζω να το θυμούνται καν τα αγόρια σου! .... πόση υπομονή και ψυχραιμία να έχει πια η μάνα????

Μορίτσα...είναι οκ τώρα ο γιόκας σου?

Ζήτα... περαστικά σας!

Νάκι... δύσκολες αποφάσεις έχεις να πάρεις. Δε ξέρω τί αντοχές έχεις όμως το ότι δε θες να "χάσεις" από το μεγάλωμα των παιδιών σου... ίσως από μόνο του σε οδηγήσει στη λύση. Αρκεί βέβαια να μπορείς να την υποστηρίξεις (πχ αν η οικονομία μας πάει κατά διαόλου, ίσως να χρειαστεί να δουλεύουμε όλοι από το πρωί έως το βράδυ για να έχουν τα παιδιά μας τα απαραίτητα).

Κορίτσια... τί ΣΚ ήταν αυτό??? Τί βροχή? Τί κατακλυσμός??? Ηταν να πάμε Αθήνα και τελικά το ακυρώσαμε!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω... το μόνο που θα σας πω είναι πως την Παρασκευή από τη δουλειά για το σπίτι με το αυτ/το αντί για 5 λεπτά έκανα 15 λεπτά καθώς δεν έβλεπα στα 2 μέτρα, για να μπω στον κήπο του σπιτιού έβγαλα τα παπούτσια και σήκωσα τα μπατζάκια του παντελονιού (το νερό ήταν 10 πόντοι!), στον κήπο είχαμε αποχτήσει δύο "πισίνες" ικανοποιητικών διαστάσεων και σε ένα σπίτι απέναντί μας έγινε βραχυκύκλωμα στο κουτί της ΔΕΗ και πήραν φωτιά οι άνθρωποι! Μας έβρεξε... και τί δεν μας έβρεξε!!!!!!

Τα ίδια και το Σάββατο με μια μικρή βελτίωση... ευτυχώς εχθές, ηρέμισε!

Και εχθές ζήσαμε μια από τις πιο όμορφες μέρες! Πήγαμε σε έναν παιδότοπο στη Λιβαδειά (δεν είχαμε ξαναπάει εννοείται) και επειδή ήμασταν πάρα πολύ λίγοι, το χάρηκαν τα παιδιά... βασικά ήταν και η πρώτη φορά που πήγαμε σε κλειστό παιδότοπο! Εκεί έφαγε για πρώτη φορά ο Αιμίλιος φρούτα κομμένα (όχι αλεσμένα :P). Μετά πήγαμε σε ένα ορεινό χωριό και φάγαμε και ήταν επίσης η πρώτη φορά που είμασταν οι 4μας έξω για φαγητό και ΚΑΝΕΙΣ μας δεν έφαγε αλεσμένο (με ήρεμο "κλίμα")!!!!! Ήταν πολύ συγκινητικό... τους κοίταζα και δεν το πίστευα! τα τρία μου αγόρια!!! εκ των οποίων τα δύο στα μικρά καρεκλάκια τους!!!!!

Αααααχχχχχχχχ..........

Καλό απόγευμα

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να είστε καλά!!

Λαέρτα αγάπη να μας ζήσουν τα καμάρια μας! :D Πώς τα πήγατε? Όλα καλά? Πρόλαβες? Είχες άγχος? Η Ελένη (smile ;)) πώς σου φάνηκε?

Εμένα ήταν όντως από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου - δεν ξέρω εάν ήταν η ομορφότερη μέχρι τώρα, γιατί ανταγωνίζεται και κάτι άλλες μέρες/στιγμές με τα παιδιά μου φυσικά- αλλά είχα ρε γμτ πολύ άγχος μέχρι και την τελευταία στιγμή..

Καταρχήν έβλεπα την τροπική βροχή να πέφτει μπροστά μου από το πρωί και ήμουν έτοιμη για παραλήρημα συν του ότι περίμενα το πρωί της Κυριακής να βγει η μία νονά με εξιτήριο, όπως και ευτυχώς έγινε στις 9.00 το πρωί..(ουφ 2)

Επίσης ο μπεμπούλης όντως ήταν απύρετος από την προηγούμενη το πρωί (ουφ relief 3), μόνο που τώρα πια είχε γεμίσει κόκκινα εξανθήματα παντού κυριολεκτικά..και αφού ξέχασα τον πυρετό και έγινε θεωρητικά καλά το παιδί, η αχάριστη νοιαζόμουν για αυτούς που θα τον έβλεπαν πρώτη φορά από κοντά με τα εξανθήματα παραμορφωμένο και καταβεβλημένο από ό,τι είναι πραγματικά καθώς επίσης και τις φωτογραφίες που θα έβγαινε γμτ... (παράλογη εε? δε μου αρκούσε που απλά ήταν καλά -αλαζονεία/αχαριστία).

Τεσπα,

ο καιρός έκανε το "διάλειμμά" του την ώρα που έπρεπε πραγματικά!!

Ωστόσο εγώ δεν πρόλαβα να πολύ-στολίσω και έμεινα με τα αξεσουάρ και τα πανιά, ευτυχώς τουλάχιστον που είχα μπαλονοκατασκευές (από την προσφορά στο ίντερνετ, θενκς φρόσω!).

Οι μπομπό και τα γλυκά, ειδικά τα γλυκά θα το τονίσω κάναν θραύση (ευχαριστώ Θεέ μου, γιατί παιδεύτηκα πάρα πολύ -καλά μιλάμε απλά ΔΕΝ το ξανακάνω- συν του ότι όλο το σπίτι γέμισε άχνη που την πατήσαμε και μεταφέραμε παντού! Χαλάλι όμως δε με νοιάζει καθόλου!

Καλά εεε? Στο βιβλίο ευχών γράψαν μόνο 3-4! Νο ταιμ και συνωστισμός οπότε το παρέλειψαν..κι εγώ με κόλλα ούχου κόλλησα σήμερα όλα τα καρτελάκια από δώρα και χαρίσματα. (σημ. τελικά παρόλο που είχα βάλει λίστα βάφτισης, τα φορμάκια πάσης φύσεως και κάθε μεγέθους λάβαν χώρα, και πολλά χωρίς καρτελάκια αλλαγής ή ευχών..:rolleyes::rolleyes:)

Τα μωρά/παπιά τώρα..

μα παπιά όνομα και πράγμα δηλαδή στη βροχή με το τουλούμι αυτό σκεφτόμουν..:tongue:

Η μέμπα/τσίρι (από τούδε και του φε ξης:tongue::tongue::tongue: Μαρίσα) έβγαλε νοκ άουτ τον αδερφό της στην τσιρίδα , την γκρίνια, το κλάμα και το μύρι μύρι (μου πήγαινε ωραία το ύψιλον), ενώ θα περιμέναμε να έκανε χαβαλέ και κολυμβητικές κινήσεις ως είθιστε σε πάσης φύσεως νερό,μπανιερό :confused:

όμως η κιουρία, είχε ξεσηκωθεί με τις επισκέψεις από το πρωί, είχε ξυπνήσει από τις 8παρά και μετά από την περιέργεια και το κουτσομπολιό της ενώ νύσταζε δεν ήθελε να κοιμηθεί για να μη χάσει καμιά οξεία..:rolleyes: με αποτέλεσμα μετά να νυστάζει τρελά πολύ και εφόσον δεν μπορούσε να κοιμηθεί -εκκλησία γαρ- άρχισε να διαμαρτύρεται από την αρχή που έλεγαν το "πιστεύω" οι νουνές..:rolleyes::confused::rolleyes:

Μέχρι που μετά τη βούτα δεν άντεξε και κοιμήθηκε...!!!!! Κοιμησμένη την έντυσα !:shock: Εντάξει ξύπνησε λιγάκι μετά, αλλά στη χαιρετούρα...τους "χαιρέτησε" κυριολεκτικά όλους, από την αγκαλιά του μορφέα ..:)

Ο μπεμπούης, ο μικρότερος, (από τούδε και του φε ξης -, κι εγώ στο χαβά μου, Γιώργος-Ραφαήλ) ευχαριστήθηκε το μπανάκι στο κολυμπηθράκι καθώς και το λάδωμα στα επιμέρους σημεία !! :tongue::tongue::P:p

Δεν ακούστηκε κιχ, αφενός γιατί οι φωνητικές του χορδές είχαν κλείσει τις προάλλες με κάτι άλλες τσιριδογκαρίδες, κάποιες εκ των οποίων είχε ακούσει και η φίλτατη Τζίνι, αφετέρου ήταν φανερά εξαντλημένος και καταβεβλημένος για να κάνει "Τσαμπουκά", ή αλλιώς να "μανουριάσει" (συνώνυμα της αργκούςςςς:tongue:). Οκ, εντάξει έκλαψε και κάποια στιγμή που με τα ρούχα και τα ντυσίματα/αλλάγματα αγανάκτησε και μετά μάλλον έσκασε στη ζέστη με όλα αυτά.

Το πουλάκι μου, βρίσκεται σε συχνή υπνηλία ρε κορίτσια μετά από αυτό που πέρασε.. Οκ, δεν ήταν κάτι το φοβερό σε σχέση με άλλα που έχω ακούσει και διαβάσει εδώ, μα ήταν το πρώτο του, και κυρίως εμένα το πρώτο μου!

Τεσπά, αυτά σε άλλο ποστ , εδώ δεν "κολλάνε" και τόσο και χάνω τον ειρμό.

Μετά στο τέλος, μετά τη χαιρετούρα, στις φωτό που ακολούθησαν,

ξύπνησε η Μαρίσα αλλά κοιμήθηκε ο Γιωργύλος (να έχει και ένα λάμδα να θυμίζει και το άλλο..:P), οπότε δεν μπορώ να πώ, ποικιλία είχαμε!

Σε γενικές γραμμές αυτά.

Μετά ήπιαμε ένα κρασάκι και μια τσικουδίτσα εμείς κι εμείς, γονείς, κουμπάροι και λίγοι φίλοι, έτσι πολύ στενά στενά , και έπεσε και "μάσα"..κάπου απλά , παρείστικα, κουτουκίστικα και συνοικιακά.

Θα βάλω και φωτό φυσικά (ερασιτεχνικές προς το παρόν),

μόνο που τώρα δεν έχω και πολύ όρεξη να τις διαλλέγω και να τις μικρύνω, γιατί έχω ψιλο-χοντρό (?) παρεξηγηθεί με κάποιο αγαπητό μου άτομο και στεναχωριέμαι 1ον γιατί είναι κατ ουσίαν μακακία ο λόγος, που όμως από ό,τι βλέπω έχει πάρει διαστάσεις σοβαρού και κατά δεύτερον στεναχωριούνται κι άλλοι άνθρωποι παράλληλα και κατά τρίτον δεν ήθελα ρε γμτ

και δυστυχώς (?) από ό,τι λένε και δείχνουν δηλ. τα πράγματα φταίω εγώ κατά πολύ μεγάλο μέρος (που όμως εγώ δεν παραδέχομαι πλήρως, αλλά τελικά δεν έχει σημασία, γιατί όταν αγαπάς κάποιον/κάποιους δε σε νοιάζει να σηκώσεις όλο το φταίξιμο ακόμα κι αν δεν σου αξίζει όλο το φορτίο..)

Επίσης τώρα που με έπιασαν τα ψυχολογικά μου -πάλι- θα κλείσω με μια ρητορική ερώτηση..

Μα καλά τόσο πολύ (?) μπορεί να αλλάξει κάποιος άνθρωπος, όταν είναι γυναίκα και γίνει μάνα , ειδικά διδυμομάνα? ??

Και τί σκατά είναι πια αυτές οι ορμόνες και πόσο κρατούν?

Κι αυτή η πώρωση με τα μωρά, που δεν υπάρχει τίποτα άλλο τον πρώτο καιρό, ίσως και τον δεύτερο,τρίτο

αυτή η κτητικότητα ?

αυτή η αλαζονεία???? (όχι αυτό το τελευταίο είναι μάλλον αταίριαστο με όλα τα άλλα χαρακτηριστικά..)

Μάλλον ο Θεός τελικά μας δίνει τα παιδιά για να μάθουμε να φερόμαστε (στους άλλους) ..??!! ??......

Σκ@τ@@@@ααααααααααααααααααααααα!:cry::cry::cry::cry::cry:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Duckface να σας ζήσουν τα παιδιάκια σας. Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα. Να σας γεμίζουν πάντα με χαμόγελα.

ΜΑΡΙΣΑ ε? τέλειο@!!!! από που βγαίνει? και η δικιά μου η κόρη είναι ΜΑΡΙΖΑ. Χαχα. Ένα γράμμα διαφέρει μόνο. Και το όνομα του μικρού ωραίο. Πάει κι αυτό. Βαφτιστήκατε κι εσείς.

Λαέρτα να σου ζήσουν κι εσε΄να. Τώρα περιμένουμε φώτο ε?

Duckface να σας ζήσουν τα παιδιάκια σας. Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα. Να σας γεμίζουν πάντα με χαμόγελα.

ΜΑΡΙΣΑ ε? τέλειο@!!!! από που βγαίνει? και η δικιά μου η κόρη είναι ΜΑΡΙΖΑ. Χαχα. Ένα γράμμα διαφέρει μόνο. Και το όνομα του μικρού ωραίο. Πάει κι αυτό. Βαφτιστήκατε κι εσείς.

Λαέρτα να σου ζήσουν κι εσε΄να. Τώρα περιμένουμε φώτο ε?

από το μαρία-κυριακή (μαρι-σάντυ..)

ευχαριστώ γκλορού!

Διάβαζα και τα δικά σου..και της Νάκι..

μόνο που τώρα είμαι συναισθηματικά υπερ-φορτισμένη Νάκι μου για να δώσω γνώμη..που μπορεί αύριο να μου φανεί υπερβολική..

όπως επίσης και για σένα γκλορού..τί να πω..έχε χάρη που δεν έχω αυτή τη στιγμή ούτε δύναμη να βρίσω/καυτηριάσω τις γελοιότητες......

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

από το μαρία-κυριακή (μαρι-σάντυ..)

ευχαριστώ γκλορού!

Διάβαζα και τα δικά σου..και της Νάκι..

μόνο που τώρα είμαι συναισθηματικά υπερ-φορτισμένη Νάκι μου για να δώσω γνώμη..που μπορεί αύριο να μου φανεί υπερβολική..

όπως επίσης και για σένα γκλορού..τί να πω..έχε χάρη που δεν έχω αυτή τη στιγμή ούτε δύναμη να βρίσω/καυτηριάσω τις γελοιότητες......

Α κι εμε΄να από Ιωάννα -Μαρία(μαρι -Ζαν). Μαρίζα. Χαχαχα.

Τι να σχολιάσεις? δεν αξίζει τον κόπο. Εγώπάντως το φυσάω και δεν κρυώνει................................

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Παπίτσα συγχαρητήρια!! να σου ζήσουν τα παπάκια με τα ωραία ονοματάκια!!!

Όσο για το άλλο θέμα που αναφέρεις της παρεξήγησης όποτε θες και αν θες φυσικά μας λες τι έγινε. Κατά τ άλλα μπι κούλ, δε νομίζω να αλλάζουμε επειδή γίναμε μάνες, σίγουρα αλλάξαν οι προτεραιότητες μας και αν έχουμε κάτι κοινό αυτή σίγουρα θα είναι η κτητικότητα μας για τα παιδάκια μας. Μεταξύ μας είναι ένα θαύμα και πρέπει να είμαστε ψώνια όλες οι μανούλες του κόσμου ;);). Αν φυσικά αναγνωρίζεις σημεία ευθύνης καλό θα είναι να συζητήσεις και να λύσεις την παρεξήγηση αλλά οκ, και οι άλλοι πρέπει να καταλάβουν το όλο άγχος και το στρες. Οι ορμόνες πιστεύω είναι μόνιμο μας προτέρημα απλά πρέπει και εμείς και οι άλλοι να μάθουμε να ζούμε με αυτό :tongue::tongue:

Τι γλυκά έφτιαξες στη βάφτιση;

και γενικά να ρωτήσω όλες τις κοπέλες που βάφτισαν τι γλυκά και πόσο πήγε το τεμάχιο;

Εμείς κατά τ άλλα καλά, ξεκινήσαμε σταθμό πάλι χτες και γω τρέχω στο ρυθμό της βάφτισης!!!! Άντε να δούμε τι θα γίνει!!!

Αλήθεια η σεντονού (τζίνι) που είναι;

φιλάκια σε όλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...