Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ρε συ υπαρχει οντως τετοια συμβαση??την ειδες?

μην σου λενε μπαρουφες δηλ.

εσυ θα συνεχισεις?

και στο φροντιστηριο τα διδακτρα τα μειωσαν αναλογως?γιατι αν οχι μιλαμε για μεγαλη αυξηση κερδων.Μια χαρα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

παντως οι εργοδοτες την εχουν καταβρει με αυτη την κριση.Ολα για παρτη τους !!!!

και η πλακα ειναι οτι κανουν μειωσεις ολοι,αν και η δουλεια δεν εχει πεσει σε ολους.

Πατάνε στην ανάγκη σου παιδί μου. Αμα θέλεις σου λεει . Αν δεν θέλεις............Αλλά ρε γαμώτο είσαι τόσα χρόνια εκεί. Εγώ συγκεκριμένα 7.Και όλες οι συνάδελφοι εκεί πολλά χρόνια. Μας ξέρεις τι άνθρωποι είμαστε πλέον. Και την δουλειά μας. Αν όντως έτσι είναι τα πράγματα κάνε κι εσύ μια κίνηση να δείξεις καλή ΄θέληση. Δώσε κατι παραπάνω από μόνος σου. Μαύρα . Δεν μπορείς δηλαδή? δεν θέλεις. Τέλος πάντων.τι να πεις? δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. :(

ρε συ υπαρχει οντως τετοια συμβαση??την ειδες?

μην σου λενε μπαρουφες δηλ.

εσυ θα συνεχισεις?

και στο φροντιστηριο τα διδακτρα τα μειωσαν αναλογως?γιατι αν οχι μιλαμε για μεγαλη αυξηση κερδων.Μια χαρα!!!

ΜΠήκα στο ίντερνετ και κοίταξα και όντως έτσι έλεγε. ΤΙ να πω κι εγώ , δεν ξέρω. Δεν πρόλαβα κιόλας να το ψάξω εκτενέστερα. Χθες βράδυ το έμαθα. Ναι θα συνεχίσω θα πάω για τώρα αφού δεν έχω τίποτα άλλο.......έστω κι αυτά...και ταυτόχρονα ψάχνω και γι άλλα. Απ το τίποτα.............εκεί μας κατάντησαν.Δυστυ΄χως. Τις τιμές τους λέει τις κράτησαν ίδιες με πέρυσι και λίγο παρακάτω.

καλημερα

πλακα εχει συτος ο καιρος!

glorr ημαρτον indeed!!!

τι να πω ?

στην κυρια που καθαριζει δινουμε ενα 50ευρω για 6-7 ωρες.. να το ριξουμε στην καθαριοτητα οι εκπαιδευτικοι???not bad.........

33E7p2.png

Καλημέρα!! Βροχερή μέρα! Είμαι πολύ περίεργη που μου είχε λείψει;

Την παπίτσα μόνο σκέφτομαι. Τι να έκαναν τελικά;

Ευχαριστώ πολύ όσα κοριτσάκια σχολιάσατε τις φωτογραφίες μου για τα καλά σας λόγια!

Glorr έχεις δίκιο!! Είναι η απόλυτη απαξίωση και ξεφτίλα αυτό το πράγμα!! Τι να κάνεις όμως που οι καιροί είναι δύσκολοι και κάποιοι νομίζουν πως είναι έξυπνοι και το εκμεταλλεύονται;

Nufi καλή ιδέα! Σκάσε και καθάριζε!! χαχα!

Νακι γι αυτό που ρωτάς με το μεταπτυχιακό συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τη Gemini. Πολύ βασικό είναι αν θα έχεις εξασφαλισμένη βοήθεια. Να μπορείς ρε παιδί μου κάποιες ώρες να ασχολείσαι. Μια φίλη μου με δύο παιδιά (όχι δίδυμα) αλλά με διαφορά 1 1/2 χρόνου περίπου πήρε πτυχίο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είχε όμως τη μαμά της εκεί και έβαζε τα μωρά για ύπνο στις 9 και μετά αυτή διάβαζε ως αργά. Και το πρωί ξυπνούσε απο το χάραμα. Πώς το έκανε δεν ξέρω. Είναι και θέμα αντοχών.

Αυτά. Ακούω φωνές και πάω! Καλή Κυριακή σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παπίτσα εύχομαι σήμερα να πάνε όλα κατ'ευχήν!

Γκλορ έμεινα κυριολεκτικά με αυτό που διάβασα :shock:.

Ούτε οι καθαρίστριες όπως είπε και η τζέμινι δεν παίρνουν τόσα λίγα.

Σκέφτομαι ότι στις νταντάδες δίνουμε ένα σωρό λεφτά. Μια στο πάρεντς που είχε αγγελία και είχε τελειώσει ΙΕΚ ζητούσε 8ευρώ την ώρα δηλ. 8χ8 64χ20μέρες = 1280ευρώ το μήνα! Της έστειλα μήνυμα και της είπα ότι εγώ με μάστερ δεν παίρνω τόσα και τσατίστηκε και με στόλισε χαχαχαχαα. Εγώ λέει τόσα παίρνω κτλ κτλ. Ακόμα ψάχνει από πέρισυ....

Νάκι δεν θα σου πρότεινα να κάνεις μεταπτυχιακό τώρα. Κι εγώ που έχω χαμένο πήγε...τζάμπα τα λεφτά, ο χρόνος και κυρίως το τόσοοοοοο διάβασμα.

Σήμερα έχουμε ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥ. :P Κάνω τα γενέθλια και των 3ων. Του Αλ. ήταν 30/8 των μικρών 5/10 και τα κάνω στη μέση. Τώρα ψήνω λουκανοπιτάκια χειροποίητα και είπα να κάτσω λίγο.

Τζέμιν επειδή με ρώτησες γιατί τα χτύπησα: ήταν μεσημέρι 3 η ώρα και αντί να κάτσουν στα κρεβάτια τους όπως τους είχα πει, βρήκαν ευκαιρία την ώρα που πήγα τουαλέτα, βγήκαν στη βεράντα, άνοιξαν το λάστιχο και έγιναν λούτσα. Ο Φίλ. γλυστράει και πέφτει με το κεφάλι πίσω και μένει εκεί χωρίς να μπορεί να ανασάνει. Μου φωνάζει ο Αλ. τον σηκώνω, το κεφάλι μέσα στα αίματα. ....Ευτυχώς είχε μόνο γδαρθεί σε ένα παιχνίδι.

Τους μαλώνω, τους βάζω στο κρεβάτι και σηκώνονταν και χοροπηδούσαν. Πέφτει ο Χρ. πάνω στον τοίχο να ένα καρούμπαλο ε δεν άντεξα έδωσα 2 στον πωπό του Αλ. γιατί αυτός τους έβαζε να τα κάνουν και όταν χτύπαγαν λυνόταν στα γέλια. Σε 2 λεπτά μετά είχαν όλοι αποκοιμηθεί. Κι αυτά είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κι εγώ κουρασμένη από τη δουλειά. Τλς το μετάνοιωσα μετά. όλο το απόγευμα με πονούσε το κεφάλι μου τόσο που δεν με έπιανε τίποτα και αν ήταν εδώ ο άνδρας μου θα πήγαινα στο νοσοκομείο.

Καλημέρα!

Παπίτσα εύχομαι σήμερα να πάνε όλα κατ'ευχήν!

Γκλορ έμεινα κυριολεκτικά με αυτό που διάβασα :shock:.

Ούτε οι καθαρίστριες όπως είπε και η τζέμινι δεν παίρνουν τόσα λίγα.

Σκέφτομαι ότι στις νταντάδες δίνουμε ένα σωρό λεφτά. Μια στο πάρεντς που είχε αγγελία και είχε τελειώσει ΙΕΚ ζητούσε 8ευρώ την ώρα δηλ. 8χ8 64χ20μέρες = 1280ευρώ το μήνα! Της έστειλα μήνυμα και της είπα ότι εγώ με μάστερ δεν παίρνω τόσα και τσατίστηκε και με στόλισε χαχαχαχαα. Εγώ λέει τόσα παίρνω κτλ κτλ. Ακόμα ψάχνει από πέρισυ....

Νάκι δεν θα σου πρότεινα να κάνεις μεταπτυχιακό τώρα. Κι εγώ που έχω χαμένο πήγε...τζάμπα τα λεφτά, ο χρόνος και κυρίως το τόσοοοοοο διάβασμα.

Σήμερα έχουμε ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥ. :P Κάνω τα γενέθλια και των 3ων. Του Αλ. ήταν 30/8 των μικρών 5/10 και τα κάνω στη μέση. Τώρα ψήνω λουκανοπιτάκια χειροποίητα και είπα να κάτσω λίγο.

Τζέμιν επειδή με ρώτησες γιατί τα χτύπησα: ήταν μεσημέρι 3 η ώρα και αντί να κάτσουν στα κρεβάτια τους όπως τους είχα πει, βρήκαν ευκαιρία την ώρα που πήγα τουαλέτα, βγήκαν στη βεράντα, άνοιξαν το λάστιχο και έγιναν λούτσα. Ο Φίλ. γλυστράει και πέφτει με το κεφάλι πίσω και μένει εκεί χωρίς να μπορεί να ανασάνει. Μου φωνάζει ο Αλ. τον σηκώνω, το κεφάλι μέσα στα αίματα. ....Ευτυχώς είχε μόνο γδαρθεί σε ένα παιχνίδι.

Τους μαλώνω, τους βάζω στο κρεβάτι και σηκώνονταν και χοροπηδούσαν. Πέφτει ο Χρ. πάνω στον τοίχο να ένα καρούμπαλο ε δεν άντεξα έδωσα 2 στον πωπό του Αλ. γιατί αυτός τους έβαζε να τα κάνουν και όταν χτύπαγαν λυνόταν στα γέλια. Σε 2 λεπτά μετά είχαν όλοι αποκοιμηθεί. Κι αυτά είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κι εγώ κουρασμένη από τη δουλειά. Τλς το μετάνοιωσα μετά. όλο το απόγευμα με πονούσε το κεφάλι μου τόσο που δεν με έπιανε τίποτα και αν ήταν εδώ ο άνδρας μου θα πήγαινα στο νοσοκομείο.

Και είσαι τόσο ψύχραιμη??? Εγώ θα είχα ρίξει νωρίτερα τις 2...

Καλά να περάσετε στα γεννέθλια!!!

Καλημερα κ καλη Κυριακη να εχουμε!!!!!

Παπιτσα κ Τρελοκοριτσο να πανε ολα καλα σημερα κ περιμενουμε τα νεα σας απο τις βαφτισεις σας!!!

Ελπιζω να μην βραχειτε πολυ.....

Φροσακι κ εγω νωριτερα θα τις ειχα ριξει με τετοιο χαμο!!!

Καλα να περασετε σημερα στο παρτυ σας!!!

Glorraki σκ@τ@.....μηπως θελει να πληρωνετε κιολας;

Chemin κουκλες κ οι τρεις ειστε!!!!!!!!

Τα υπεροχα ματια ποιανου ειναι;

Gem που εισαι;

Κουκλάρα μου Σεβούσκα μου, σ'ευαχριστώ πολύ!! τρέχω σαν παλάβη!!! Ντάκι, να σου ζήσουν τα μωράκια σου, να τα χαίρεστε και να είστε πάντα αγαπημένοι!!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Κουκλάρα μου Σεβούσκα μου, σ'ευαχριστώ πολύ!! τρέχω σαν παλάβη!!! Ντάκι, να σου ζήσουν τα μωράκια σου, να τα χαίρεστε και να είστε πάντα αγαπημένοι!!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

Με το καλο να παρουνε τα ονοματακια τους!!!!!

Καλα να περασετε κ οσο αγχωμενη κ εαν εισαι,να χαμογελας!!!

Εινα ξεχωριστη μερα σημερα.....;):P

Διαφημίσεις

παπιτσα και λαερτα να σας ζησουν!!! περιμενουμε τα νεα των βαφτισεων σας!:D:D

γραφω με τον μεγαλο αγκαλια ο οποιος κλαιει κλαιει κλαιει και δεν τρωει, δε θελει τιποτα παρα μονο αγκαλια!! ΕΙναι που ειχαμε κανονισει καφε με μια φιλη μου βλεπετε:rolleyes: τεσπα, δεν προλαβαινω να σχολιασω, αν μπορεσω το βραδυ!

Φιλια σε ολες!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!!!

Και για όλα τα άλλα..... βρε κορίτσια, να ανάψουμε μήπως κανένα κεράκι και να πούμε και καμία προσευχούλα; Τι άλλο να κάνουμε......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια! Έβαλα φωτό... δηλαδή έτσι νομίζω...

duck , laerta ελπίζω να περάσατε υπέροχα! Να σας ζήσουν!!!!

Εγώ,αν και ήταν καλά, νιώθω περίεργα... κάτι η μέρα κάτι τα λόγια του παπά...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Έριξε χτες και κατάλαβε αλλά το απόγευμα σταμάτησε!! Τα νεοφώτιστα να παρουσιαστούν παρακαλώ και να αναφέρουν!! Laerta δε σε ενόχλησα ήξερα θα ήσουν στον πανικό αλλά ελπίζω να ήταν όλα τέλεια!! Και σεις Παπιοοικογένεια να περάσατε καλά!!! Να μας ζήσουν θείτσες!!!!

Glorr απλά τραγικό, δεν έχω κανένα σχόλιο. Θα γυρίσει η κατάσταση δε θα γυρίσει;

Νάκι μεγάλοι προβληματισμοί. Σίγουρα οι κοπέλες που λένε το να έχει αποτέλεσμα ο κόπος είναι το πιο βασικό κριτήριο για να συνεχίσεις σπουδές, γιατί μεγάλο το κόστος και ο χρόνος. Μέχρι του χρόνου όμως έχεις καιρό να αποφασίσεις και είμαι σίγουρη θα το βγάλεις εις πέρας αφού είσαι σούπερ μάμα!!!

architwins με μπέρδεψες, βάφτιζες και σύ;

frosobal έχω δωρεάν τροφεία γιατί μας πήραν με το ΕΣΠΑ. Αλλά γνωρίζω είναι 60 το κάθε παιδί.

Gemini85 πάει ο καφές;

joy79 που βρίσκεσαι στείλε μου τον αριθμό σου τον έχω χάσει....:|

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...