Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μωρέ μήπως κάνεις κακώς που τα συγκρίνεις με τη Συλού; όλα τα παιδάκια διαφέρουν. Τα δικά μου σχεδόν 24 και ναι πιάνουμε πιρούνι αλλά τα κάνουν γης μαδιάμ!!!

Πάντως όπως έχω πεί και σε προηγούμενο πόστ αν θες να δείς κι άλλη γυναίκα για τα παιδιά έχω να προτείνω.

αχ βαχ αυτο με το φαγητο ειναι δραμα κατασταση ρε...

οκ πρεπει να τρωνε μονα, αλλα μετα χρειαζεται μιση ωρα στανταρ καθαριοτητα..

ομολογω οτι καποια μεσημερια που δεν αντεχω , τα ταιζω εγω κ τα αφηνω μονο στο τελος μονα τους.

μιλαμε οτι μετα απο καθε μεσημεριανο γευμα, παμε κατευθειαν για μπανιο ε?

ποτε τρωνε πιο σαν ανθρωποι να πουμε???

nunu τελικα θα μας τα κραταει η αδερφη του καλου μου!!!

κακως για την καριερα της βεβαια,μιας κ δε της εκατσε κατι σταθερο για φετος, αλλα πολυ καλο για μας που θα προσεχει τα μπαρμπουνια δικο μας ανθρωπος με πολλη διαθεση, ενεργεια, δημιουργικοτητα κ αγαπη γι αυτα.

μπορει στην πορεια να υπαρξουν θεματα, δε λεω, αλλα θα προσπαθησω να μεινω στα θετικα της υποθεσης..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

όταν θα αρχίσουν να τρώνε μόνα τους, θα τους βάζω στο πάτωμα αυτά τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης που έχουν στις ταβέρνες πάντως. για τους τοίχους όμως δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

μια πολυ γρηγορη καλησπερα για να παω για σιδερο:evil:

3 πληντυρια και πως βαριεμαι...!!!!!!!!!!

εχω και στο προγραμμα τους κοιλιακους και πως βαριεμαι....!!!!

αλλα ...

αυτη την βδομαδα η σφουγγαριστρα εχει γινει προεκταση του χεριου μου και αν συνεχισουμε ετσι θα μου την βγαλουν απο το χερι με χειρουργειο να μου το θυμηθειτε!!!χθες σφουγγαρισα ολο το σπιτι 1 φορα και 3φορες(ω,ναι...) την τζαμαρια και σαλονοτραπεζαρια

σημερα παλι 1 φορα ολο και 2φορες την τζαμαρια:evil:

λυσαμε για ψωμι και τι να κανω????ολο μαζευω...

πουφ....

λεω να τους παρω ενα τραπεζακι χαμηλο με 2-3 καρεκλακια και να παρω και κανενα μπλοκ ζωγραφικης με μαρκαδορους που βγαινουν απο ρουχα κλπ ευκολα,μπας και απασχολουμαστε τωρα που χειμωνιαζει και δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχεια εξω.

Μηπως ομως ειναι πολυ νωρις και φανε τους μαρκαδορους??

επισης εξακολουθουμε να τα θελουμε αλεσμενα και τουρλου(σημερα που εβαλα ξεχωριστα το κουνελι και τον πουρε δεν πολυγουσταραν),μονο στο αβγο δεχομαστε κομματια(παιδια το τσακιζουν ,οχι αστεια!!)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

επισης μου καηκε η ηλεκτρικη και πρεπει τωρα να παρω αλλη γμτ...:(

πως νευριαζω οταν βγαινουν εξοδα απο το πουθενα...

και ολα αυτα γιατι απο την πολυ υγρασια γινονται ολο διακοπες και πτωσεις τασεως στο ρευμα.

ελιζα που μετακομησατε??καλη προσαρμογη!!

νουνου ,παπιτσα βαλτε καμια φωτο απο κατασκευες να μπουμε στο κλιμα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

τζινι να τα πας! Αμα τρελλαθεις εσυ πατε χαμενοι ολοι σας οπότε.... να τα πας!

Froso γιατι ξυλο?? Κανανε ζημιες οι κουκλοι σου?

Καλά δεν το βγαλαμε και αναιμακτα το δοντακι ....απλά θεωρουσα οτι ο μικρος ειναι γκρινιαρης και ιδιοτροπος σαν τον αντρα μου που μοιαζουν:tongue:

nufi δηλαδη το φαγητο γινεται υπερπαραγωγή? Καλά μου ειπε ο παιδιατρος να μη βιάζομαι!!

όταν θα αρχίσουν να τρώνε μόνα τους, θα τους βάζω στο πάτωμα αυτά τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης που έχουν στις ταβέρνες πάντως. για τους τοίχους όμως δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!! Και ολοσωμη ρομπιτσα-ποδιτσα εχω να προτεινω!!:tongue:

νακι πολλές δουλειες!! ελπιζω να μην εισαι υπερβολικη και να κουραζεσαι για ψυλλου πηδημα,ε?!!

Τελικα ειναι θεμα τι κανουμε με τα παιδια το χειμωνα....

Οσο για τα εξοδα αστα να πανε! Τα απροβλεπτα κι εγω δεν τα μπορω,,με πανε πολύ πισω στον προυπολογισμο!

Εμεις πηγαμε στον παιδιατρο και μας βρηκε μια χαρα!! Καλά ο μεγαλος πηρα 700γρ και ο μικρος 500γρ. και απο 2 ποντους. Λεμε στο μικρο να κοψουμε το χαλινο...θα τηλ απο δευτερα και βλεπουμε. Κατα τα αλλα καλά, ουτε πολλά κλαματα ουτε τιποτα. Βγηκα και βολτα μετα απο μια εβδομαδα κλεισμενη κοντεψε να μου στριψει!:shock: Μας ειπε κιολας ο γιατρος να βγουμε καμια βολτα οσο επιτρεπει ο καιρος γτ θα κλειστουμε το χειμωνα...και λεω κι άλλο??:shock::shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

τα εκανα ολα και ηρθα παλι.

gemini αν δεν σβουγγαρισω θα μαζευτουν μυρμηγκια ,ασε που οι κουκλοι σερνονται κατω και γλειφουν τα παντα.

επισης να σου πω οτι δεν με πιανει υπερενταση απο την γυμναστικη γιατι ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν εχω τετοιο προβλημα.

το χειροτερο της ημερας δεν σας ειπα.

ειχα κατι κουτες μεσα στο γραφειο, σηκωνω τη μια και βλεπω απο κατω εναν σκορπιο:shock::shock::shock:

τα'δα ολα μιλαμε!!!!!!!!

ευτυχως τα μωρα κοιμοντουσαν και για καλη μου τυχη ηταν ο πεθερος μου και τον καθαρισε.Αλλα τρελαθηκα!!!!!!!!μεσα στο σπιτι τετοιο πραγμα???

ειχα ανεβασει τις κουτες απο το γκαραζ και μαλλον ειχε τρυπωσει απο εκει.

και επειδη εχω τα ψυχολογικα μου αυτη την περιοδο θα ακολουθησει σεντονι...

tJd1p3.png

λοιπον φιλες μου αγαπημενες,ως γνωστον εχω υπαρξιακα θεματα:

θελω την γνωμη σας

οπως σας εχω πει εχω θεμα με την δουλεια.

γενικα ασχολουμαι με την εκπαιδευση αλλα φυσικα δεν ειμαι διορισμενη,οποτε το ειχα ριξει στα ιδιαιτερα,μεχρι την γεννα ειχα τα μαθηματα μου και ολα καλα.Ειχα κανονισει και περσι να δουλεψω ,πιο χαλαρα βεβαια αλλα με ολα αυτα που μας ετυχαν αναγκαστικα να σταματησω για αυτο τον χρονο.Ειχα τη ελπιδα οτι θα ξαναβρω τον κυκλο μου ευκολα,πραγμα ομως που δεν συνεβει δυστυχως.

λιγο η κριση,λιγο το οτι οι παλιοι μαθητες μου βρηκαν αλλον(λογικο αφου εγω δεν μπορουσα),ηρθε και εδεσε το γλυκο.Το αποτελεσμα ειναι οτι τωρα βαραω μυγες!!

εκανα και αιτηση για αναπληρωτρια πιστευοντας οτι η ολη κατασταση θα μου εδινε μορια ή τεσπα καποια πρωτεραιοτητα αλλα ουτε αυτο συνεβει.

Γι'αυτο και μου την εχει δωσει!!!!!!!!!!!

περα απο αυτο ομως ακομα και αν υποθεσουμε οτι στρωνουν τα πραγματα και ξαναμπω δυναμικα ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?

ειναι δυνατον να συνεχισω να κανω αυτη την δουλεια ενω τα μωρα μεγαλωνουν που σημαινει οτι καποια στιγμη(πηγαινοντας σχολειο) αυτα θα λειπουν το πρωι και εγω το απογευμα??πως θα τα βλεπω??δεν θελω να γινω μια μανα που θα γυριζει αργα και θα βρισκει τα μωρα ετοιμα για υπνο.

Και θα μου λειπουν και θα τους λειπω πολυ.

Επιπλεον θα ειμαι μια ζωη στο αγχος να βρω παιδια,να φτιαξω το προγραμμα(που στον εναν θα βρωμαει και στον αλλον θα ξινιζει),να βγαλω την υλη και να γυριζω γυρω γυρω στα σπιτια???

δεν το αντεχω με τιποτα!!

απο την αλλη τι να κανω??

δεν ξερω να κανω τιποτε αλλο.

και καλες οι καλλιτεχνιες αλλα δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να στηριχτει βιοποριστικα σ΄αυτο,κανω λαθος?

αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μην ειμαι απουσα απο τα παιδια.

Θελω να εχω εγω αποκλειστικα την διαπαιδαγωγηση τους,να ειμαι εγω διπλα τους σε καθε στιγμη τους και να μην στηριζομαστε στους παππουδογιαγιαδες.

δεδομενου οτι και οι επιλογες στην επαρχια ειναι ακομα λιγοτερες τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα και περιπλοκα.

Με βαση αυτο μια φιλη με εχει φαει να δηλωσω σε ενα μεταπτυχιακο(μηπως ανοιξει καποια πορτα παραπανω) που η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει πολυ σαν αντικειμενο αλλα υπαρχει προβλημα.

Καλα για φετος τουλαχιστον το ξεχναω(τελειωσε και η προθεσμια), δεν γινεται να διαθεσω τοσα χρηματα τωρα,και τα μωρα ειναι πολυ μικρα και δεν μπορω να τα αφησω τωρα (οι παρακολουθησεις θα ειναι περιπου 15 ωρες την βδομαδα) και κυριως δεν υπαρχει χρονος για διαβασμα.

Πειτε μου λειπουν την γνωμη σας γιατι εγω σε αυτο που εκανα δεν βλεπω μελλον πλεον και σε σχεση με το μεταπτυχιακο ,αν υποθεσουμε οτι παω του χρονου,πιστευετε οτι θα ειναι εφικτο να το ολοκληρωσω με 2 παιδια 2 ετων?

ΥΓ ξερω οτι το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο ειναι πολυ αγγουρι,οποτε για 2 χρονια θα λιωσω.

απο ολο αυτο ελπιζω να βγαλετε μια ακρη,δεν ξερω αν καταλαβατε τους προβληματισμους μου.

tJd1p3.png

Βροχερές καλημερες!!!

naki νομιζω ολες οι επιλογες εχουν τα υπερ και τα κατα τους, κ εσυ θα πρεπει να τα βαλεις κατω να τα ζυγισεις να δεις τι βολευει εσενα προσωπικά καλύτερα...'

Τα ιδιαιτερα τα εχω ζησει και τα εχω βαρεθει ως ενα σημειο...να πηγαινεις πορτα πορτα στο σπιτι του αλλου, κτλ κτλ Κι επιση θεωρω οτι τωρα με την κριση ο τομεας αυτος εχει δει μειωση μιας και υπαρχει η εναλλακτικη του φροντιστηριου. Και άλλο μειον ειναι οτι δουλευεις απογευμα, με τα παιδια ειδικα αυτο ειναι μεγαλο ζορι. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι το μονο καλο ειναι οτι υποτιθεται εχεις μια ευελιξια στο ωραριο, και οτι με λιγες ωρες βγαζεις ενα καλο χαρτζηλικι. αν μπορουσα ομως κι εγω θα προτιμουσα να ασχοληθω με κατι αλλο. Τωρα το τι, ειναι αλλο θεμα.... Κατα τη γνωμη μου το μονο που μπορει να "πληρωθει" σημερα ειναι η τεχνη. Γιατι ειναι κατι που ο αλλος δεν μπορει να το κανει μονος του...κ οταν λεω τεχνη εννοω μαλλια, υδραυλικά, διακοσμητικά, κοσμηματα...απ ολα δηλαδη! Φυσικά θελει κυνηγι, αλλά αν δεν εχεις προβλημα βιοπορισμου και μπορεις να δωσεις πιστωση χρονου στον εαυτο σου, γιατι να μην το κανεις..

Οσο για το μεταπτυχιακο, πλεον θεωρω οτι αξιζει να το κανεις εαν το γουσταρεις παααρα πολύ, και γενικά το εχεις με τα ακαδημαικά ρε παιδι μου ή εαν εχεις βαλει στο ματι μια δουλεια που σου αρεσει κτλ και στοχευεις σε κατι συγκεκριμενο. Νομιζω οτι γενικα κ αοριστα να κανω ενα μεταπτυχιακο για να ειμαι πιο εξειδικευμενος μηπως προκυψει κατι, ειναι τζαμπα χρονος και χρημα τις περισσοτερες φορες. Τωρα αν προλαβαινεις τις ωρες που λες...θα σε γελασω!

Δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου. Κ εγω πολλες φορες σκεφτομαι περι επαγγελματικου προσανατολισμου, και δεν ξερω κιολας μηπως καμια φορα ο παραγοντας τυχη παιζει μεγαλυτερο ρολο:rolleyes: Α! Και οπως και να χει, οταν κανουμε επιλογες αναποφευκτα παιρνουμε και ρισκο... οπότε πρεπει να ελεγξεις και τι ειναι αυτα που μπορεις να χασεις.

Τι μελαγχολικη μερα σημερα... ειμαι και μες στο σπιτι...ουφ! Θελω καφε, τσιγαρο, σινεμα, τζακι κτλ...και δεν μπορω τιποτα!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσαρεσ καλησπερα!χαθηκα αλλα τρεχω και δεν φτανω ...ανοιξαν τα σχολεια ,ειχαμε ανακαινιση στο σπιτι,το ιντερνετ κολλαγε αφανταστα,τα διδυμια βγαζουν δοντακια και εχουντρελαθει και εγω τρεχω να κανω γενικκη να κατεβασω τπτ χειμωνιατικο να ειμαστε ετοιμη,ο αντρασ δουλευει αρκετα μετα την αδεια και τα εχωπαιξει!θα επανελθω πολλα φιλια!!!!!!

Καλησπέρα. Τί κάνετε? καμία εδώ....................?

Κορίτσια έχω φρικάρει από χθες. Εγώ δουλεύω σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών εδώ και 8 χρόνια. Χθες λοιπόν μας ανακοίνωσαν ότι πλέον θα αμοιβόμαστε με 3,5 εως 4 ευρώ την ώρα. Μπορεί κανείς να το διανοηθεί αυτό το πράγμα? υπεγράφη λέει σύμβαση καινούρια που λέει αυτό το πράγμα . Αν είναι δυνατόν. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Και βέβαια τα παιδιά έχουν μειωθεί τρελά φέτος. Έχουν σταματήσει αρκετά. Που σημαίνει ότι μειώθηκαν τρελά και οι ώρες μας. 6 ώρες την εβδομάδα πήρα μόνο. Κοντεύω να τρελαθώ. Ήμαρτον δηλαδή. Άκου 3.5 ευρώ η ώρα....... Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω............................και όλες οι συνάδελφοι δηλαδή πάθανε πλάκα όταν μας το είπανε. Καμία ομοιοπαθούσα?

Διαφημίσεις

glorr ki eγω στο φροντηστηριο που δουλευα παλια μου ειπε συναδελφος οτι τους εκαναν μειωση...αλλά οχι και τοσο. Νομιζω ξεκινανε απο 6Ε/ωρα τωρα. Παντως η καθε μερος της ελλαδας εχει δικο του συλλογο.

Οσο για τα παιδια εμενα μου φαινεται οτι τα φροντιστηρια ανθιζουν μιας και τα ιδιαιτερα πλεον ειναι ολο και λιγοτερα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γκλορ μην μου πεις οτι πας με το αυτοκινητο γιατι τοτε αστο καλυτερα αν θελεις και βενζινη.......

κλαφτα!!

μονο για τις ξενες γλωσσες ισχυει αυτο?

ενσιμο εχεις??

3,5 ευρω καλα δεν ντραπηκαν να σας το πουν??

αν ψαξεις να βρεις και καποιο αλλο φροντιστηριο μηπως αυξησεις τις ωρες σου?

tJd1p3.png

glorr ki eγω στο φροντηστηριο που δουλευα παλια μου ειπε συναδελφος οτι τους εκαναν μειωση...αλλά οχι και τοσο. Νομιζω ξεκινανε απο 6Ε/ωρα τωρα. Παντως η καθε μερος της ελλαδας εχει δικο του συλλογο.

Οσο για τα παιδια εμενα μου φαινεται οτι τα φροντιστηρια ανθιζουν μιας και τα ιδιαιτερα πλεον ειναι ολο και λιγοτερα.

Δεν ξέρω τι να πω . Ειλικρινά. Εγώ δουλεύω σε φροντιστήριο της γειτονιάς. Όχι σε αλυσίδα μεγάλη. Τόσα χρονια που είμαι εκεί μια χαρά ήταν. Έιχε πολλά παιδιά και είχα αρκετές ώρες. Φέτος όμως................ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Το μόνο καλό είναι ότι είναι διπλα στο σπίτι μου και τα έξοδα μετακίνησης είναι μηδέν. Και δεν ξοδεύω και χρόνο για να πάω. Γιατί αν ήταν και μακριά εννοείται ότι δεν θα πήγαινα με τέτοια αμοιβή. Δεν το συζητώ......

γκλορ μην μου πεις οτι πας με το αυτοκινητο γιατι τοτε αστο καλυτερα αν θελεις και βενζινη.......

κλαφτα!!

μονο για τις ξενες γλωσσες ισχυει αυτο?

ενσιμο εχεις??

3,5 ευρω καλα δεν ντραπηκαν να σας το πουν??

αν ψαξεις να βρεις και καποιο αλλο φροντιστηριο μηπως αυξησεις τις ωρες σου?

Έλα ντε. Δεν ντράπηκαν? κι εντάξει η σύμβαση λέει αυτό. Εσύ δεν μπορείς να δώσεις κα΄τι παραπάνω αν θέλεις?αλλά που? σιγά και να μην έδιναν . με τι όρεξη να ξεκινήσεις και να πας να μπεις να διδάξεις δηλαδή έχοντας στο μυαλό σου αυτό το πράγμα? και 20 ώρες να σου δώσουν πάλι σκατά θα είναι τα λεφτά. Συγνώμη κιόλας. Ααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!

παντως οι εργοδοτες την εχουν καταβρει με αυτη την κριση.Ολα για παρτη τους !!!!

και η πλακα ειναι οτι κανουν μειωσεις ολοι,αν και η δουλεια δεν εχει πεσει σε ολους.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...