Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα.....

Εδώ εις την εξοχή ρίχνει καρέκλες!!!!!! Ήρθα στο γραφείο στις 8:15 και πριν ανάψω το φως, ήταν μαύρο σκοτάδι....... τέτοια μαυρίλα ο ουρανός!

Εν τω μεταξύ, είχαμε αφήσει στον κήπο εκτός τέντας την κούτα με τα παιχνίδια (στην οποία έχουμε και κάποια βιβλία) αλλά και τα καρεκλάκια φαγητού τους (αφού τρώνε έξω κάθε μέρα) και έγιναν όλα........

Χ..ε μέσα Πολυχρόνη...

Και τώρα που μίλησα με τον μπαμπά μας, τα μικρά έχουν αφηνιάσει γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πως βρέχει έξω και θέλουν να βγουν.... πως θα τα μαζέψουμε όταν χαλάσει ο καιρός οεοοοοο????

Νunu μου, μετάθεση πήρα εγώ όμως ο καλός μου ήταν υπάλληλος κάπου και έτσι παραιτήθηκε... Όπως καταλαβαίνεις, κάποιος είχε χάσει λίγη αισιοδοξία και την βρήκαμε εμείς!!!! :tongue: Ελπίζουμε να μας βγει σε καλό και σύντομα να βρει μια δουλίτσα....

Σέβη, πως και το γύρισες στο φρέσκο το γάλα??? η παιδίατρός μας, μας συνεχίζει στο almiron....

Τζίνι... τί δεν κάνουν τα μωρά σου και πιστεύεις πως είναι πίσω?? μήπως συγκρίνεις τη μεγάλη σου με τα δίδυμα???? Επειδή και τα δικά μου δεν μιλάνε, σου μεταφέρω τί μου λένε... όλα τα παιδάκια έχουν τους δικούς τους ρυθμούς!!!

Τζέμινι...μεγειά το δοντάκι! νωρίς νωρίς ε???

Παπίτσααααα..... δύναμη!!!!! όλα καλά θα πάνε και τη Δευτέρα θα μας περιγράψεις μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωής σου!!!

Αχχχχ.... τί ωραία που σας ξαναβρήκα βρε κορίτσια!!! Μου λείψατε!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Ξεκινησαμε το φρεσκο κ μια χαρα!!!!!!

Αλλα εχω θεμα....καθε φορα σχεδον που τα κανουνε μου λερωνονται!!!

Δλδ θα βγει απο το πλαι η απο πισω κ θα λερωσουν ρουχα,σεντονια,οπου ακουμπανε....τι κανω λαθος;

Μεγεθος πανας 4 κ 4+.....

Σέβη... το περάσαμε και 'μεις αυτό! Και μάλιστα, έπεφταν τα κακά στο πάτωμα δίχως να λερώνουν την πάνα ή το παντελονάκι/σορτς τους!!! Πως το έκαναν αυτό???? ένας Θεός ξέρει...

Κυρίως στην ηλικία που είσαστε.... με τον καιρό όμως, ελαττώθηκε το φαινόμενο. Τελευταία φορά ήταν προχθές που λέρωσε ο Φίλιππος (περπάταγε και έπεφταν σκατούλες στον κήπο... σαν να σκόρπιζε κοπριά ένα πράγμα...) :tongue:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ελιζακι καλημερα!!!!!

Δεν περπατανε για να τους φευγουν αλλα οταν τα παω στο μπανιο εχουμε απωλειες!!!:oops::tongue:

Τι ειναι αυτο το κακο; κ να πω οτι ειναι διαρροια ok....βαρεθηκα να πλενω καθε μερα στο χερι τα λερωμενα!

Για το γαλα ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε frisogrow,το ειχα παρει ηδη κ με ενοχλησε που εγραφε ροφημα γαλακτος κ μυριζε βανιλια!!!

Της ειπα τι αλλο μπορω να δωσω κ με αφησε για φρεσκο!

Α τοσο καλος καιρος; εδω συννεφια εχει αρκετη!!!

Τι χαρα; σε ξανα βρηκαμε!!!:P

Καλημερα!

Σημερα ξυπνησα με μολυνση στο ματι....μαλλον απο μια βλακεια που ξεβαφτηκα:rolleyes: Δε με παει τελευταια οπως καταλαβαινετε.... Τεσπα, ειπαμε αισιοδοξία!!

Κι εδω απ τη νυχτα εκανα χαμο...πολύ αερα και βροχη. Κ εβαλε και ψυχρα.

tzini καλτσακια εξω απ τα παπουτσια??? Ευρηματικο μπορω να πω! Εσεις που κανετε γυμναστικη στο σπιτι τι ωρα κανετε? Το βραδυ? Η εξαντληση δεν ξεπερναει την επιθυμια για εκγυμναση? Και αντε και την ξεπερναει, μετα δεν εχετε υπερενταση? Εγω μετα τη γυμναστικη δε θελω να παω για υπνο, εχω μεγαλη ευεξια.

Τα τζεμτζεμια ειναι σε πολύ γκρινια. Ο μικρος θελει συνεχεια να ασχολεισαι μαζι του. Μα ουτε στην τουαλετα δεν μπορεις να πας χωρις να τον εχεις αφησει εστω με κατι να παιζει. επισης θελει πολύ αγκαλια και βολτα. Καβαλα να ναι, κ οτι να ναι δηλαδη....Και περιεργαζεται οοοολο το σπιτι. Ελεος πια, οταν κοιμαται κανω παρτυ!! Ο μεγαλος ειναι πιο ησυχος. Καθεται και λιγο μονος του στο ρηλαξ και χαζευει ή μιλαει στα παιχνιδακια ή μας βλεπει που ασχολουμαστε με τον αλλον (τυψεις εχω γι αυτο:|). αλλά κι αυτος τον πιανει ωρες ωρες παραπονα, με κατι γκαριδες που δεν μπορω οτυτε διπλα μου να τον εχω!! Και δεν μπορω να τον κανω καλα. Κι αν τον πιασει αυτο οταν και ο μικρος ειναι σε δημιουργικό οιστρο την βάψαμε!!

Τι σας λεω κι εσας τωρα...λες και δεν τα ξερετε!!!

Κι αυτο που λες για τα διδυμα ...1ον) το οτι ειναι πισω, ισως δινεις εμφαση σε κανα δυο χαρακτηριστικά, και προσπερνας άλλα. Μην εισαι αυστηρη και μη συγκρινεις παιδια μεταξυ τους. και 2ον) το οτι φταις εσυ, νομιζω ολες οι μαμαδες περναμε φαση που νοιωθουμε ετσι. ειδικα με διδυμα που εκ των πραγματων εχεις λιγοτερο χρονο διαθεσιμο να αφιερωσεις. Να φροντιζεις να παιρνεις χρονο για τον εαυτο σου χωρις να εχεις τυψεις γι αυτο, γιατι εχουμε πει ειναι σημαντικο η μαμα να νοιωθει καλά!! Δε θα τα παρατησεις κιολας!!

Κι εγω οταν πατησα το ποδι μου σε δημοτικο σχολειο να δουλεψω, λεω αμαν!!! Τι φασαρια ειναι αυτη!!!!! Αστα να πανε...

nunu τι ζημια εκανες καλε εσυ στο αμαξι που δεν την αναλαμβανει και η εταιρεια?? το σπασες τελειως?:tongue: κ

σεβη αστα η ομαδα εχει φτεραααααα

μακαρι να ναι οπως τα λες με τα δοντια, για να δουμε! Εχουμε ακομα....αλλά 63 να βγαλουμε! :tongue:Η γκρινια ειναι μεχρι να σκιστει το ουλο?

Ωραια που κοιμουνται αρκετα, ησυχαζεις κι εσυ λιγο!

σελεστιν νομιζω πως αφου ο μικρος ψηλωνει δεν υπαρχει προβλημα γι αυτο και δεν ανησυχησε ο γιατρος. Μπραβο σας!

ελιζα να υποθεσω δε σου αρεσε το ξαφνικο μπουρινι!!! Να σου πω την αληθεια εγω ηθελα να μυρισω λιγο βροχη

Ξυπνησε ο μικρος!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμ καλημερα κ σε σενα!!!

Σαν να περιγραφεις τους δικους μου οταν ηταν σαν τα δικα σου!

Μα το ιδιο......

Οι δικοι μου δεν αλλαξαν...ο μεγαλος ζωηρεψε πολυ κ αντιγραφει το μικρο!!!

Μαλλον πρεπει να ελατωνεται η γκρινια οταν σκασει το δοντακι αλλα συνεχιζουν να τα ενοχλουν/πονανε τα υπολοιπα που ετοιμαζονται!!!

Δεν ησυχαζω που κοιμουντε,τρεχω να προλαβω καμια δουλεια!!! κ εδω λιγακι στα διαλλειματα.....:tongue:

Διαφημίσεις

Πάει, χάλασε ο καιρός!!

Ελίζα όλα θα πάνε καλά λέω εγώ και δε θα έχετε θέμα, θα βρει και δουλειά και θα πάνε όλα σούπερ!! που έχετε πάει ελίζα στείλε μου σε π.μ αν δε θες να πείς δημοσίως!!

Σέβη εμάς και η παιδίατρος και ότι έχω διαβάσει λέει ότι τα γάλατα με συμπληρώματα τα συνεχίζουν μετά το χρόνο παιδάκια που δεν τρέφονται σωστά. π.χ. δεν τρώνε κρέας, οπότε πίνουν γάλα με συμπλήρωμα σιδήρου κλπ. Επίσης τα υποκατάστατα και οι σκόνες έχουν πάντα κάποιο πρόσθετο και γλυκαντικό. Θεωρητικά το φρέσκο (οχι υψηλής παστερίωσης) είναι το καλύτερο γιατί έχει υποστεί τη μικρότερη επεξεργασία (παστερίωση) άρα έχει διατηρήσει τα θρεπτικά του συστατικά.

Το τράκο το έκανα με φορτηγό!! φεύγοντας από το πάρκινγκ της εταιρείας νόμιζα ότι είχε τελειώσει τις μανούβρες του και πήγα να περάσω και με πήρε λίγο σβάρνα!! Κόστος ζημιάς δεν μπορώ να καταλάβω πόσο θα είναι και σίγουρα δεν έχουν μικτή ειδάλλως δε θα γινόταν θέμα, θέλω να πιστεύω.

Η τύπισσα δε θέλει να της το φτιάξω, για αυτό λέω θα της κολάρω την πόρτα...την έχει πιάσει κρίση...τι κρίση δε ξέρω!

celestine αν εμπιστεύεσαι τη ντοκ άσε και τις επόμενες 20 μέρες, αλλά αν δεν σου αρέσει το επαντορέν και προβληματίζεσαι πάρε και 2η γνώμη. Είμαι της άποψης να ακολουθούμε το ένστικτο μας, όσες φορές δεν έχω ακούσει αυτήν τη μικρή φωνούλα το χω μετανιώσει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τζεμ καλημερα κ σε σενα!!!

Σαν να περιγραφεις τους δικους μου οταν ηταν σαν τα δικα σου!

Μα το ιδιο......

Οι δικοι μου δεν αλλαξαν...ο μεγαλος ζωηρεψε πολυ κ αντιγραφει το μικρο!!!

Μαλλον πρεπει να ελατωνεται η γκρινια οταν σκασει το δοντακι αλλα συνεχιζουν να τα ενοχλουν/πονανε τα υπολοιπα που ετοιμαζονται!!!

Δεν ησυχαζω που κοιμουντε,τρεχω να προλαβω καμια δουλεια!!! κ εδω λιγακι στα διαλλειματα.....:tongue:

Α δηλαδη μετα θα εχω 2 ζωηρους!! τελεια!!

Αστα να πανε με τις δουλειες, χαμος! Κι εγω με την αρρωστια πηγα πολύ πισω!

Το τράκο το έκανα με φορτηγό!! φεύγοντας από το πάρκινγκ της εταιρείας νόμιζα ότι είχε τελειώσει τις μανούβρες του και πήγα να περάσω και με πήρε λίγο σβάρνα!! Κόστος ζημιάς δεν μπορώ να καταλάβω πόσο θα είναι και σίγουρα δεν έχουν μικτή ειδάλλως δε θα γινόταν θέμα, θέλω να πιστεύω.

Η τύπισσα δε θέλει να της το φτιάξω, για αυτό λέω θα της κολάρω την πόρτα...την έχει πιάσει κρίση...τι κρίση δε ξέρω!

Ντοινγκ! Δηλαδη τι θελει κι αυτη?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!

Τι γράψατε, καλέ, από χτες το βράδυ;;

Λοιπόν κοπέλες. Πέραν του ότι ξέρω οτι είναι πίσω τα δικά μου (σε σχέση με άλλα ίδιας ηλικίας, αλλά όχι δίδυμα) νιώθω οτι φταίω εγώ.

Οτι έιμαι άχρηστη κ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να ''δώσω'' στα παιδιά. Είναι τόσο κτητικά κ απαιτητικά αρκετές φορές που μου φεύγει κάθε διάθεση οποιασδήποτε εκμάθησης κ μου έρχεται απλά να φουντάρω μα το θεό!

Δηλ θα μουρλαθώ! Από τη μία σκέφτομαι πως είναι πολλά τα λεφτά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν αντέχω άλλο ένα χρόνο παραπάνω.

Η γυναίκα μάλλον δεν μου κάνει. Είναι αλλού το νιονιό. Αν υπάρχει!

Μαμά μου, γιαγιά, πεθερά δεν παίζει...... κ αν παίζει, παίζει η μαμά μου εντελώς περιστασιακά....

Νιώθω οτι δεν έχω αντοχές γμτ. Χρειάζομαι χώρο. Έχω χάσει τον εαυτό μου.

Ουφ! Μαλακίες λέω κ θα μου περάσει. Παρόλο που ο Νίκος λέει ναι, το οικονομικό τσούζει πολύ, η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι αύριο όπου κ θα ειπωθεί εις τον σταθμόν της προσφοράς, πολύ σύντομα δηλ.... οπότε.

Μάλλον δεν θα τα πάω. Κ όταν ξαναέρθει ο άντρας μου θα με βρει σε ημίτρελη κατάσταση κ πάλι. Τι καλά!

Ρε συ, έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο να τα 'χεις παίξει!! Εδώ εγώ τα ΄χω παίξει που κάποια βοήθεια έχω και ο άντρας μου είναι εδώ και είναι μόνο 2 και ήσυχα (σε σχέση με άλλα απ΄ ό,τι μου λένε)..

Κι όμως έχουν έρθει στιγμές που μου έρχεται να βάλω τις φωνές όταν γκρινιάζουν στέρεο χωρίς λόγο κι εγώ έχω παρατημένες χίλιες δουλειές…! Έχω ρίξει κάτι δυνατά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ σε 7 μηνών μωρά που μετά δεν το πίστευα.

Καθόλου άχρηστη δεν είσαι, πας καλά!! Ακριβώς για να μπορέσεις να δώσεις στα μωρά σου, για αυτό χρειάζεσαι το χρόνο της ηρεμίας και τη βοήθεια! Για τα δίδυμα το λένε ότι μπορεί να είναι λίγο πίσω σε κάποια πράγματα από άλλα μωρά ίδιας ηλικίας γιατί έχουν το 50% του χρόνου των γονιών. Αντίστοιχα όμως σε άλλες δεξιότητες μπορεί να είναι και πιο προχωρημένα. Μην τρελαίνεσαι! Νομίζω ότι ο παιδικός θα βοηθούσε και εκείνα και εσένα. Εσύ ξέρεις βέβαια αλλά πιστεύω ότι πρέπει να το δεις σαν επένδυση. Δεν υπάρχει τίποτα οικονομικότερο στην περιοχή σου;;

(πολύ γέλασα με το καλτσάκι έξω από το παπούτσι :lol:)

Σελεστινάκι συμφωνώ με τη Νούνου!

Τζέμινι συγχαρητήρια για το δοντάκι!! Και εις ανώτερα! Α! Και υπομονή με τη γκρίνια!

Νούνου δεν κατάλαβα, η προϊσταμένη σου δεν θέλει να της φτιάξεις τη ζημιά;; Why?

Γενικώς πετάει η ομάδα πάντως! Εγώ πάλι, έχω ένα μούδιασμα πίσω αριστερά στην πλάτη. Μέεεεεεερες τώρα μπορεί και μήνα. Από την κούραση και τα σηκώματα των 8 κιλων είναι ή πάω για έμφραγμα;; Οεο; Έχουμε και οικ. ιστορικό γκαμώτι...

Να πω όμως και μερικά ευχάριστα:

1ον: οι μπεμπες μόλις αποκοιμήθηκαν και οι δύο αφού τις τραγούδησα φάλτσα (πάντα φάλτσα) το "βαράτε βιολιτζήδες" σε αργό τέμπο συνοδεία κουδουνίστρας!! Μπορεί να μην έχω φωνή αλλά τα μωρά μου εκτιμούν την ταλεντάρα μου :D!

2ον: Του άντρα μου του χρωστάνε 10 μέρες άδεια από τη δουλειά και μου είπε να πάμε κάπου μια βδομάδα τον Οκτώβριο. Με μωρά (δεν τις αφήνω λέμε!).

Σκεφτόμαστε Ναύπλιο. Θέλουμε δωμάτιο με κουζίνα, αν ξέρει καμία κάτι ας πει. Και άλλη πρόταση αν έχει, είμαστε ανοιχτοί.

Ουφ πολλά ακόμα θέλω να γράψω αλλά δεν προλαβαίνω!!

Φιλούρες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

γεια στα πεταχτα διοτι τα διδυμα ρημαζουν διπλα μου οτι βρισκουν στα συρταρια του γραφειου............

duck μου ελπιζω να ναι μια τρυκυμια πριν το τελος..οπως κ να χει, τα μωρα θα βαφτιστουν κ ενα ακομη αγχος θα φυγει..

ελπιζω να πανε ολα καλα κ να γινουν οπως τα σχεδιασετε..

νουνου αυτο ειναι γκαντεμια...

tzini τα μωρα θελουν μια μαμα ηρεμη κ αν χρειαζεσαι χρονο για σενα, στειλτα παιδικο να ξαναβρεις τον εαυτο σου..

οσο για το οτι ειναι πισω τα διδυμα...μου φαινεται αδικο κ για σενα ως μαμα κ για τα μωρα να βγαζεις τετοια συμπερασματα τοσο νωρις..

ολα μα ολα τα παιδακια ειναι ξεχωριστα κ εχουν/θελουν το χρονο τους.

ολα στην τελικη περπατανε, ολα μιλανε, ολα μαθαινουν χωρις πανα , ολα μαθαινουν...!

να μας τα φιλησεις!

ωχ...την κανω..συναγερμος

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου νουφάκο!!! φιλάκια στα πατουσάκια!!

με κοπέλα καταλήξατε;

Ναι γκαντεμιά δε λέει τίποτα και δε ξέρω και τι θα γίνει. Με έχει μπερδέψει γενικότερα αλλά δε μιλώ, αφού φταίω να δούμε τι θα γίνει.

Τα δικά μου τα βρωμόπαιδα δε μιλάνε ακόμα...να πάρω τα βουνά;;;;;ε;;;;;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

σεμιν συμφωνω σε ολα οσα λες στη τζινι. Ειναι αθλος απο μονη της η κατασταση ποσο μαλλον χωρις βοηθεια....

Ασε τα εγκεφαλικά και πιασε τη βολτα:tongue: Ναυπλιο νομιζω ειναι υπεροχη επιλογη! Σε βρισκω θαρραλέα παλι με τις μικρες...που σημαινει οτι δε σας πολυβασανισαν το καλοκαιρι στις διακοπες σας! Μπραβο!! απο δωματια δεν ξερω....

εντιτ: τι τεμπελια μ εχει πιασει σημερα....μαγειρεμα δεν εχω, και δουλειες δεν κανω γτ αυριο πειρμενω γυναικα... Και ειναι και ο καιρος για χουχουλιασμα τελειως. Παρολο που κοιμουνται εγω χαζευω~

νουνου θα τα πουνε οοοοοολα μαζι και δε θα ξερεις απο που σου ηρθε!! χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

RE φούστη δία τί ζητάω?

Ένα τέταρτο να ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ!

Κ δεν μπορώ. Καλή ώρα να διαβάσω κάτι στο νετ, να μιλήσω στο τφ με το σταθμό. k η μαμακία με πετάει κ έξω!!!!!!!

Μόνο της νουνου διάβασα.

Η γυναίκα σε ετήσια βάση πάει 2 χιλιάρικα κάτω από το υπόλοιπο ποσό διδάκτρων για τα δίδυμα (συνολικά πέρνω έκπτωση λόγω Σύλιας).

Ο άλλος σταθμό τελικά (που θα τα έπερνε στο 2-3) μου βγαίνει 3000 παραπάνω το χρόνο, παρόλο που μου έκανε έκπτωση από 420 έκαστο σε 370 έκαστο, γιατί η Σάλια δεν πάει εκεί.

Πήγα κ είδα κ το χώρο του βρεφικού (της Σύλιας οκ? αλλά σε άλλο χώρο από το κεντρικό κτίριο) Χμ κ ξανα χμ. Μέχρι Δευτέρα πρωί πρέπει να έχω αποφασίσει.

Λογικα΄θα τα πάω. Δεν μπορώ άλλο παιδιά. Εχω τρελαθεί!

Νουνου τα συγκρίνω με τη Σύλια (στην ηλικία τους) πχ κ δεν έχουν καμία σχέση. Η σύλια 22 μηνών ήταν όταν γέννησα τα δίδυμα κ έτρωγε μόνη της.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

RE φούστη δία τί ζητάω?

Ένα τέταρτο να ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ!

Κ δεν μπορώ. Καλή ώρα να διαβάσω κάτι στο νετ, να μιλήσω στο τφ με το σταθμό. k η μαμακία με πετάει κ έξω!!!!!!!

Μόνο της νουνου διάβασα.

Η γυναίκα σε ετήσια βάση πάει 2 χιλιάρικα κάτω από το υπόλοιπο ποσό διδάκτρων για τα δίδυμα (συνολικά πέρνω έκπτωση λόγω Σύλιας).

Ο άλλος σταθμό τελικά (που θα τα έπερνε στο 2-3) μου βγαίνει 3000 παραπάνω το χρόνο, παρόλο που μου έκανε έκπτωση από 420 έκαστο σε 370 έκαστο, γιατί η Σάλια δεν πάει εκεί.

Πήγα κ είδα κ το χώρο του βρεφικού (της Σύλιας οκ? αλλά σε άλλο χώρο από το κεντρικό κτίριο) Χμ κ ξανα χμ. Μέχρι Δευτέρα πρωί πρέπει να έχω αποφασίσει.

Λογικα΄θα τα πάω. Δεν μπορώ άλλο παιδιά. Εχω τρελαθεί!

Νουνου τα συγκρίνω με τη Σύλια (στην ηλικία τους) πχ κ δεν έχουν καμία σχέση. Η σύλια 22 μηνών ήταν όταν γέννησα τα δίδυμα κ έτρωγε μόνη της.

Μωρέ μήπως κάνεις κακώς που τα συγκρίνεις με τη Συλού; όλα τα παιδάκια διαφέρουν. Τα δικά μου σχεδόν 24 και ναι πιάνουμε πιρούνι αλλά τα κάνουν γης μαδιάμ!!!

Πάντως όπως έχω πεί και σε προηγούμενο πόστ αν θες να δείς κι άλλη γυναίκα για τα παιδιά έχω να προτείνω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ έριξα ξύλο σήμερα. Ε μα πια δεν πάει άλλο....

Παπίτσα οι ιώσεις κρατάνε 2-3 μέρες που σημαίνει ότι την Κυριακή ο μικρός θα είναι καλά. Οι καταιγίδες θα πέσουν στο Ιόνιο και την Κ. στην Αττική ο καιρός θα είναι πολύ βελτιωμένος. Αρά για αυτά μην ανησυχείς. Η νονά και καλά να μην γίνει θα τα βαπτίσει κάποιος άλλος εφόσον όλα είναι έτοιμα. Μην τρελαίνεσαι ειλικρινά!

ζιτα και τα δικά σου κλαίνε; Μα δεν είναι πολύ άσχημο αυτό το πράγμα κάθε πρωί; Ελπίζω να συνηθίσουν σύντομα.

Νουνού τί κουλό ήταν αυτό με την πόρτα :confused:. Στείλε μου πμ πόσο σου παίρνουν εσένα στο δήμο για τον παιδικό; Ελπίζω να μην τα πηγαίνεις στο Μορμόλη.

Ελίζα όλο χαρές να έχετε στο νέο σας σπίτι! Τα παιχνίδια με τις μπαταρίες ενδέχεται να μην έπαθαν και τίποτα από τη βροχή. Σε λίγες μέρες που θα στεγνώσουν δοκίμασε τα. Εμείς τα πλένουμε κιόλας αυτά. Τα άλλα δεν χαλάνε.

Νάκι θα πρότεινα να πάρεις από το ΙΚΕΑ τα τροφαστ τα έπιπλα με τα κουτιά και ράφια και πολυχρωμες κορνίζες έτσι ώστε μετά από playroom να γίνει βιβλιοθήκη.

Τζέμινι! Δοντάκι από τώρα! Με γεια σας! Άλλα γκρινιάζουν μήνα να το βγάλουν κι εσείς τσακ μπαμ. Τέλειοι!

Σεμινι οι μικρές απλά κουκλάρες!!!!!! Την Έλλη την θέλουμε :D

Τζίνι αυτά που λες με έχουν κι εμένα απασχολήσει πάρα πολύ. Στον μεγάλο κάθε βράδυ διάβαζα παραμύθια, έπαιζα με τις ώρες, τραγούδια, χορούς τα πάντα. Με τα μικρά δεν έχω το κουράγιο και αισθάνομαι άσχημα. Το βράδυ τους βάζω να ακούνε παραμύθια από το youtube. :oops::oops::oops: Άσε που κοιμάμαι πρώτη από κείνα....

Όμως υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Τα παιδάκια μου έχουν αδελφάκια! Παίζουν μεταξύ τους, γελάνε, ζουζουνεύουν, τσακώνονται και δεν με έχουν τόση ανάγκη όσο με είχε ο μεγάλος μόνος του.

Είσαι σε μια δύσκολη φάση και μόνη σου. Είσαι ήρωας πολύ περισσότερο από μένα (όπως λένε οι άλλοι γιατί εγώ δεν νιώθω έτσι).

Μπράβο σου κοπελιά! Είσαι πολύ άξια!

Αυτό όμως είναι και η αιτία που νομίζεις ότι τα μικρά είναι πίσω. Αν τα πας παιδικό θα δεις μεγάλη διαφορά. Αν πάλι δεν τα πας κι αυτό για μένα καλό είναι. Μια ζωή σχολείο θα πηγαίνουν. Ας ξυπνάνε και έναν χειμώνα αργά, ας χουζουρεύουν στο κρεβατάκι τους τα πρωινά! Ας μιλήσουν πιο αργά, ας ζωγραφήσουν στα 3, ας πιάσουν ψαλίδι στα 4 και τί έγινε δηλαδή; Θα γίνουν πιο έξυπνα;

Σέβη φρέσκο γάλα 3 παιδίατροι μας συνέστησαν μετά τα 2 χρόνια. Από 1-2 τους δίναμε δέλτα ή αλμιρόν advance. Το εβαπορέ δεν το προτιμώ γιατί δεν μου αρέσει που βρίσκεται το γάλα μέσα στον τσίγκο. Προτιμώ χάρτινη συσκευασία. Για τις διαρροές κι εμείς είχαμε ποτέ δεν κατάλαβα τί έφταιγε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...