Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, διδυμομανούλες μου καλές...

Ελπίζω να είστε όόόόλες καλά, τα παιδάκια σας να είναι γερά, να περάσατε όμορφα τις θερινές διακοπές και να είχατε καλή αρχή όσες "αρχίσατε" σχολείο!!!

Εγώ σας γράφω πλέον από το νέο μας σπίτι, στο νέο μας "χωριό"...

Τώρα που πέρασε η μετακόμιση, έχω μια τεράστια ανακούφιση! Δεν ήταν όμως καθόλου εύκολο... με τα δυο μωρά ....

Χαίρομαι που επέμενα και το πακετάρισμα των πραγμάτων ΔΕΝ το κάναμε εμείς (όπως πάρα πολλοί μας έλεγαν :evil:... ακόμα και μεταφορείς που ήρθαν να μας δώσουν προσφορά...) καθώς όλα έγιναν με τέτοιο ρυθμό που δεν το πίστευα!!!! Τελικά μπορεί να πακεταριστεί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ σπίτι μέσα σε 4 1/2 ώρες!!!! Όμως.....για να ξεπακεταριστεί και να τακτοποιηθεί μας έχει πάρει 1 1/2 μήνα και ακόμα έχουμε κάτι ψιλοπράγματα που δεν έχουμε τακτοποιήσει καθώς δεν είμαστε σίγουροι για τη τελική θέση των πραγμάτων!

Κυρίως τη πρώτη εβδομάδα, βγαίναμε με τον άντρα μου από το σπίτι είτε για να πάρουμε έτοιμο φαγητό είτε για να πάρουμε κανά καφέ!!!! Και είχαμε και βοήθεια από τους δικούς μας... που δηλαδή να ήμασταν και μόνοι μας.... ακόμα θα ξεπακετάραμε τα βασικά!!!! :rolleyes:

Τη δεύτερη εβδομάδα, που μας άφησαν οι δικοί μας... τις δυο πρώτες μέρες, όταν κοιμόντουσαν τα αγόρια, την πέφταμε και 'μεις (τί και εάν ήταν 11 το πρωί???)... κοιμόμασταν του καλού καιρού... Αποτέλεσμα: μπάνιο στη θάλασσα... μόλις 3! (και η θάλασσα 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι)...

Ευτυχώς τα αγόρια αντέδρασαν σχετικά καλά σε αυτή την αλλαγή. Τις πρώτες μέρες βέβαια ο Αιμίλιος είχε μια απίστευτη μαμακίαση την οποία όμως θεωρώ λογική.... ξαφνικά σε νέο χώρο με πάρα πολύ κόσμο τριγύρω (κυρίως τη μέρα που ήρθαν τα πράγματα με το φορτηγό από την Αθήνα... τί ουρλιαχτά ήταν αυτά για να τον πάρω.... και 'γω να πρέπει να τρέχω από δωμάτιο σε δωμάτιο και να δίνω οδηγίες για το που θα αφήσουν την κάθε κούτα :|). Τί να σου κάνει και αυτή η ψυχούλα????

Τώρα βέβαια είναι μια χαρά... μόνο ο Φίλιππος εξακολουθεί και ζητάει τα βράδια για να κοιμηθεί να του κρατάω το χέρι και είμαστε σε φάση "εκπαίδευσης" για να το κόψουμε (τον βάζει ο μπαμπάς του για ύπνο από τον οποίο δεν ζητάει το ίδιο :rolleyes:).

Ας είναι...Μετά επέστρεψα στην Αθήνα για κάμποσες μέρες μόνη μου (στην παλιά δουλειά) όπου αντί να ξεκουραστώ, έτρεχα για δουλειές κάθε απόγευμα και έτσι γύρισα πιο πτώμα απ' ότι ήμουν ....

Τώρα....διανύω τη δεύτερη εβδομάδα στα νέα καθήκοντα όπου, επειδή ακόμα εκπαιδεύομαι, 5 με 5:30μμ είμαι σπίτι.

Η ζωή μας δεν έχει μπει ακόμα σε ρυθμό γιατί έως και την προηγούμενη Παρασκευή, είχαμε βοήθεια από τα πεθερικά μου στο σπίτι. Τη Δευτέρα που μας πέρασε ήρθε και πρώτη μέρα η γυναίκα που θα μας κρατάει τα παιδιά... ευτυχώς φαίνεται πως τα πάνε καλά και σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι (το μόνο φάουλ της έως τώρα είναι που άφησε τον Αιμίλιο μόνο του στη μπανιέρα να παίζει με το νερό για να πάει τον Φίλιππο στην κούνια του να κοιμηθεί :confused:.... αυτό προτιμώ να το ξεχάσω!).

Κατά τα άλλα.... εχθές μόλις κατάφερα να κάνω ένα πλάνο με τις εβδομαδιαίες δουλειές του σπιτιού αλλά και το βασικό κορμό για το καθημερινό φαγητό, το οποίο ελπίζω να εφαρμόσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων από Δευτέρα!

Τώρα πλέον τα απογεύματα μετά τη δουλειά, απολαμβάνω τα παιδάκια μου που τρέχουν από 'δω και από 'κει στον κήπο, παίζουν με τα χώματα και αργότερα τσιρίζουν από χαρά βλέποντας τα αστέρια :P !!!!

Άλλη ζωή........

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια τί γκαντεμιά είναι αυτή????????????????????????????

όλη την εβδομάδα συναντώ αντιξοότητες και μόλις ξεπερνώ τη μία εμφανίζεται η άλλη..

τρέχω πανικόβλητη...και δε φτάνω........

όλο εμπόδια, αναποδιές καθυστερήσεις (για τη βάφτιση εννοώ που είναι αυτήν την Κυριακή..)

αλλά το το τρίπτυχο τα σπάει πέρα για πέρα...

- θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα την Κυριακή

- ο μπέμπης είναι από τρίτη βράδυ με πυρετό αρρωστούλης..(ή δόντια?) ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο

- η νονά της μπέμπας είσήχθη σήμερα στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός λέει ότι μπορεί σε ένα αισιόδοξο σενάριο να πάρει εξιτήριο Κυριακή πρωί (?:rolleyes::evil:), ειδάλλως γιοκ...

πράγμα που μας κάνει να αναζητούμε λαστ μίνιτ νονό-νονά..

χτύπα κι άλλο............................................................................

αε νο ταιμ αβαιλαβλε

περικοπε

νο καρντ

θα καλλ λατερ απο κοσμοτε..

τσιου

ελπίζω εσείς κ τα μωρά σας να είστε οκ !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

κορίτσια τί γκαντεμιά είναι αυτή????????????????????????????

όλη την εβδομάδα συναντώ αντιξοότητες και μόλις ξεπερνώ τη μία εμφανίζεται η άλλη..

τρέχω πανικόβλητη...και δε φτάνω........

όλο εμπόδια, αναποδιές καθυστερήσεις (για τη βάφτιση εννοώ που είναι αυτήν την Κυριακή..)

αλλά το το τρίπτυχο τα σπάει πέρα για πέρα...

- θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα την Κυριακή

- ο μπέμπης είναι από τρίτη βράδυ με πυρετό αρρωστούλης..(ή δόντια?) ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο

- η νονά της μπέμπας είσήχθη σήμερα στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός λέει ότι μπορεί σε ένα αισιόδοξο σενάριο να πάρει εξιτήριο Κυριακή πρωί (?:rolleyes::evil:), ειδάλλως γιοκ...

πράγμα που μας κάνει να αναζητούμε λαστ μίνιτ νονό-νονά..

χτύπα κι άλλο............................................................................

αε νο ταιμ αβαιλαβλε

περικοπε

νο καρντ

θα καλλ λατερ απο κοσμοτε..

τσιου

ελπίζω εσείς κ τα μωρά σας να είστε οκ !

η επιρροη από τη φίλη μου τη τζίνι νομίζω είναι πασιφανής εεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????????

φιλιά

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλά παπίτσα δεν υπάρχει αυτό που περιγράφεις!! Όλα μαζί;;; Τι να πω; Ψυχραιμία ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!

Ελίζα καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι!!

Τζίνι μάθε καλέ ποιος είναι!!! (όχι δεν είμαι περίεργη)

Architwins σου έστειλα πμ!

Φιλάκια και καληνύχτα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλησπέρα...

architwins καλά να περασετε στη βαφτιση την Κυριακή! Και χωρις παιδια, ου τελεια θα ειναι, θα ξεκουραστείς!

nunu δεν εχεις θεμα γλυκισματα? μπορεις να ζητησεις κατι σχετικο να ζωγραφισουν.... Για τον εναν ενα γλυφιτζουρι μεγαλο ας πουμε με πολλά χρωματα, και για τη μικρη cupcakes!

αχου, το κειμενακι πολύ συγκινητικό! Εγκρινω!!

Εγω βρηκα τις μπομπο για του χρονου!! Παρα ειμαι "των φρονίμων το παιδι" βεβαια:tongue: Ειναι ομως αυτο που ηθελα...προσκλητηρια και τετοια μαλλον θα τα φτιαξω μονη μου...

σελεστιν τι νεα απ τον γιατρο τελικα?

Εγω αυτο το οταν θελω να παω καπου ή γενικα να κανω κατι αλλο, να γινουν τα πραγματα στην ωρα τους και δε γινεται ΠΟΤΕ, το ονομαζω απλά γκαντεμια!!!! Χαιρομαι παντως που περασατε ωραια! Να το ξανακάνετε!

ελιζα καλή αρχη στη νεα σας ζωη...καθε αρχη και δυσκολη, μην ανησυχεις! Ολα θα πηγαινουν προς το καλυτερο τωρα!! Και ηδη λες απολαμβανεις τα απογευματα στον κηπο;)

tzini δεν καταλαβα.,..εσυ τους μπραβους σου δεν τους πηρες μαζι σου να γινεται πολλοί??:tongue::tongue:

παπιτσα τι συναστρια ειναι καλέ αυτη που σου επεσε?? Τι να πω ρε κοριτσι...

περαστικά στον μικρο σου... πιστευω θα ειναι οκ μωρε μεχρι κυριακη.. Σκεψου αισιοδοξα και για τη νονα..

Καρντ κι εσυ?? Πολύ καρντ εχει πεσει! Και μου θυμιζει τα σχολικα χρονια.... Εγω αυτο τον μηνα θα την κανω την περικοπη αυτη και καπως μου φαινεται:rolleyes:

Σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα, εφαγα κιολας και ηρθα στα ισα μου, ελπιζω οχι και στα κιλά μου:tongue: Ομως πολύυυυυυυυυυυ γκρινια. Τα χουμε παιξει τελειως, νομιζω οσες γυναικες φτανουν τα διδυμα δυο χρονων με σωας τας φρενας πρεπει να παιρνουν καποιο βραβειο!!! αλλάαααα.... ταν ταν...ανακοινωση.... ο μικρος πεταξε το πρωτο του δοντακι!!!!!!:P:p:p Τα δυο κατω δηλαδη εχουν καιρο που φαινονται αλλά σημερα σκιστηκε και το ουλο και γρατζουνάει. Πολύ συγκινηθηκα προς στιγμην, αλλά μετα πάλι απογοητευτηκα με τις γκρινιες....

Ξεκινησα και μαθημα...θα εχω 2 φορες/εβδομαδα ενα δυοωρο. Ενοιωσα καταπληκτικά! ειχα να βγω απ το σπιτι απ την περασμενη Πεμπτη:shock::shock: Ηταν και η αρρωστια βλέπετε... Ειχα βεβαια το νου μου στο σπιτι λιγο προς το τελος, αλλά ολα οκ!

Αυριο εχουμε και γιατρο, και λεγαμε μπας και πηγαιναμε και καροτσαδα αλλά οταν λεμε εμεις για βολτα...βρέχει!!!

τεσπα! Παω για υπνο γτ κοιμουνται απο νωρις και θα εχουμε πολύ πρωινο ξυπνημα νομιζω....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Eίσα πού πήγες ρε? Ελπίζω κοντά στην αθήνα για να σε ξαναδούμε!

Αρτσί κ εσύ ντουέτο χωρίς παιδιά? Εγώ ρε παιδιά στο πηγάδι κατούρησα???

Το χαρτάκι δεν το ξεκολλάει η φαρμακοτρίφτισσα?

Τελικά την δερματική δεν την έχουμε κάνει(ήμουν κ σίγουρη το ζώον!΄) Από τη Σύλια θυόμουν παλιά, γιατί την δερματική μαντού ήταν να την κάνουμε όταν μπήκε ο Αλεξ νοσοκομείο ένα μήνα μέσα-έξω κ δεν κάναμε τπτ. Ξεχάαααστηκε!

Τα πρόσφατα πουκάναμε τα ξέχασε όνως να τα γράψει κ είναι υποχρεωτικά για το σταθμό κάποια κ πρέπει να τρέχω γα σφραγίδες!

Πέστε μου το ανέκδοτο με τον ψαρά κ τον κυνηγό κάποια!

Νάκιους ηρέμησες ε?

Περπάτημα γρήγορο κάνω προς το παρόν. Στο 5,5.

Καλός είναι, απλά δεν έχω συνηθίσει σε φασαρία κ έβαλα κ καλτσάκι έξω από τα αθλητικά. Ναι καλά διαβάζετε κοπέλες: έξω από το παπούτσι εννοάω!

Διότι λέγω, έκανε θόρυβο το πέλμα του παπουτσίου με τον τάπητα κατά την επαφή/ τριβή κ μου την έσπαγε.

Τζαμαρία τζαμένια οκ? Ωραίο θα είναι σαν πλαυ, αλλά δεν πιστεύω να την κατεβάσουν κάτω?!

Τζεμ ακόμα ταλαιπωρείσαι με την ίωση???

Τί πάθανε τα τζεμτζέγια?

Νουνού την ζαχαρόπαστα στον αέρα κ εσύ!

Δεν ξέρω πότε θα πάνε τα δικά σου, αλλά αν είναι να τα πάρουνε με το γράμμα του νόμου στο δημοτικό..... την έβαψες!

Τί να ζωγραφίσετε? Κάτι απλό. Λούλούδια με μια-δυό μέλλισες στη νικόλ κ απλό αρκουδάκι σε αμάξι στου αγόραρου? Τον έχει τον καλλιτεχνικό οίστρο η κουμπάρα???

Πολύ ωραίο το κείμενο πραγματικά!

Παπίιιιιι! Αχ παπί!

Σεμίν δεν έλεγε η ρεσεψιονίστα τίνος είναι τα παιδιά!!!! Σφίνννννγγγγγγα!!!!!

Λοιπόν κοπέλες. Πέραν του ότι ξέρω οτι είναι πίσω τα δικά μου (σε σχέση με άλλα ίδιας ηλικίας, αλλά όχι δίδυμα) νιώθω οτι φταίω εγώ.

Οτι έιμαι άχρηστη κ δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να ''δώσω'' στα παιδιά. Είναι τόσο κτητικά κ απαιτητικά αρκετές φορές που μου φεύγει κάθε διάθεση οποιασδήποτε εκμάθησης κ μου έρχεται απλά να φουντάρω μα το θεό!

Δηλ θα μουρλαθώ! Από τη μία σκέφτομαι πως είναι πολλά τα λεφτά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν αντέχω άλλο ένα χρόνο παραπάνω.

Η γυναίκα μάλλον δεν μου κάνει. Είναι αλλού το νιονιό. Αν υπάρχει!

Μαμά μου, γιαγιά, πεθερά δεν παίζει...... κ αν παίζει, παίζει η μαμά μου εντελώς περιστασιακά....

Νιώθω οτι δεν έχω αντοχές γμτ. Χρειάζομαι χώρο. Έχω χάσει τον εαυτό μου.

Ουφ! Μαλακίες λέω κ θα μου περάσει. Παρόλο που ο Νίκος λέει ναι, το οικονομικό τσούζει πολύ, η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι αύριο όπου κ θα ειπωθεί εις τον σταθμόν της προσφοράς, πολύ σύντομα δηλ.... οπότε.

Μάλλον δεν θα τα πάω. Κ όταν ξαναέρθει ο άντρας μου θα με βρει σε ημίτρελη κατάσταση κ πάλι. Τι καλά!

ΥΓ: Ντακ η τιμή που σου είπα είναι με 10% έκπτωση κ με δώρο τις εγγραφές!

Σέβη που είσαι? Η αδερφή σου?

Edit.

Καλτσάκι μας έχει τύχει 2-3 φορές να έχουν μια ανησυχία όταν θέλουμε να βγούμε.

Έκτοτε απλά όταν πρέπει να φύγουμε κ είναι στο πόδι αυτά, δεν έχουμε οτπική επαφή. Τα πάνε σε άλλο δωμάτιο. Το ιδανικό για εμάς είναι να βγαίνουμε αφού τα έχουμε βάλει για ύπνο!

Για πες τα του γιατρού!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα...

architwins καλά να περασετε στη βαφτιση την Κυριακή! Και χωρις παιδια, ου τελεια θα ειναι, θα ξεκουραστείς!

nunu δεν εχεις θεμα γλυκισματα? μπορεις να ζητησεις κατι σχετικο να ζωγραφισουν.... Για τον εναν ενα γλυφιτζουρι μεγαλο ας πουμε με πολλά χρωματα, και για τη μικρη cupcakes!

αχου, το κειμενακι πολύ συγκινητικό! Εγκρινω!!

Εγω βρηκα τις μπομπο για του χρονου!! Παρα ειμαι "των φρονίμων το παιδι" βεβαια:tongue: Ειναι ομως αυτο που ηθελα...προσκλητηρια και τετοια μαλλον θα τα φτιαξω μονη μου...

σελεστιν τι νεα απ τον γιατρο τελικα?

Εγω αυτο το οταν θελω να παω καπου ή γενικα να κανω κατι αλλο, να γινουν τα πραγματα στην ωρα τους και δε γινεται ΠΟΤΕ, το ονομαζω απλά γκαντεμια!!!! Χαιρομαι παντως που περασατε ωραια! Να το ξανακάνετε!

ελιζα καλή αρχη στη νεα σας ζωη...καθε αρχη και δυσκολη, μην ανησυχεις! Ολα θα πηγαινουν προς το καλυτερο τωρα!! Και ηδη λες απολαμβανεις τα απογευματα στον κηπο;)

tzini δεν καταλαβα.,..εσυ τους μπραβους σου δεν τους πηρες μαζι σου να γινεται πολλοί??:tongue::tongue:

παπιτσα τι συναστρια ειναι καλέ αυτη που σου επεσε?? Τι να πω ρε κοριτσι...

περαστικά στον μικρο σου... πιστευω θα ειναι οκ μωρε μεχρι κυριακη.. Σκεψου αισιοδοξα και για τη νονα..

Καρντ κι εσυ?? Πολύ καρντ εχει πεσει! Και μου θυμιζει τα σχολικα χρονια.... Εγω αυτο τον μηνα θα την κανω την περικοπη αυτη και καπως μου φαινεται:rolleyes:

Σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα, εφαγα κιολας και ηρθα στα ισα μου, ελπιζω οχι και στα κιλά μου:tongue: Ομως πολύυυυυυυυυυυ γκρινια. Τα χουμε παιξει τελειως, νομιζω οσες γυναικες φτανουν τα διδυμα δυο χρονων με σωας τας φρενας πρεπει να παιρνουν καποιο βραβειο!!! αλλάαααα.... ταν ταν...ανακοινωση.... ο μικρος πεταξε το πρωτο του δοντακι!!!!!!:P:p:p Τα δυο κατω δηλαδη εχουν καιρο που φαινονται αλλά σημερα σκιστηκε και το ουλο και γρατζουνάει. Πολύ συγκινηθηκα προς στιγμην, αλλά μετα πάλι απογοητευτηκα με τις γκρινιες....

Ξεκινησα και μαθημα...θα εχω 2 φορες/εβδομαδα ενα δυοωρο. Ενοιωσα καταπληκτικά! ειχα να βγω απ το σπιτι απ την περασμενη Πεμπτη:shock::shock: Ηταν και η αρρωστια βλέπετε... Ειχα βεβαια το νου μου στο σπιτι λιγο προς το τελος, αλλά ολα οκ!

Αυριο εχουμε και γιατρο, και λεγαμε μπας και πηγαιναμε και καροτσαδα αλλά οταν λεμε εμεις για βολτα...βρέχει!!!

τεσπα! Παω για υπνο γτ κοιμουνται απο νωρις και θα εχουμε πολύ πρωινο ξυπνημα νομιζω....

Στο πρώτο βολδ. Εμείς τους έχουμε κρυφούς!

Στο δεύτερο: Στα λόγια μου έρχεσαι!

Με τίποτα δεν γινόμουν βρεφονηπιαγωγός.

Με τί πο τα!!!!!

Καλά με 4 χιλιάρικα μισθό μηνιαία το συζήταγα:mrgreen:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοπέλες!!!

Παπίτσα βλέπω όλα στο πρόγραμμα και στην εντέλεια πάνε!! Λοιπόν, θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά, μέχρι την Κυριακή ο μικρός θα είναι περδίκι και η νονά το ίδιο!!

Εγώ ρε γαμώτο χτες έκανα ζημιά στο αμάξι της προϊσταμένης μου...που φυσικά η εταιρεία "τους καιρούς που ζούμε" δεν μπορεί να το καλύψει και θα πρέπει να δω πως θα το φτιάξω. Αχ και είναι και ηλίθια, τι θα την κάνω; αν δείτε μια ιπτάμενη γυναίκα με μια πόρτα αυτοκινήτου περασμένη κολάρο η αγαπητή μου θα ναι...

Ελίζα καλώς να βολευτείτε και να περνάτε τέλεια!! Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ καλύτερα για τα παιδιά και σίγουρα και ευκαιρία να ηρεμήσετε και εσείς! Ο σύζυξ με δουλειά τι έκανε; μπορούσε να μεταφερθεί;

Τζίνι και γω νιώθω πολλές φορές άχρηστη και ότι δεν το έχω για να τα μάθω πράγματα αλλά νομίζω υπερβάλλουμε. Και σταμάτα να λες ότι τα δίδυμα σου είναι πίσω, δηλαδή εξήγησε το μου γιατί πολύ φοβάμαι ότι είναι ιδέα σου και σκας αδίκως. Θα ήταν καλή περίπτωση ο σταθμός θα ξαλάφρωνες αρκετά αν και με τις ιώσεις πάλι θα δεινοπαθήσουμε.

Η τιμή της γυναίκας είναι μεγαλύτερη από την εγγραφή στο σταθμό; το να δοκίμαζες κανέναν πιο οικονομικό σταθμό δεν παίζει;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.......

Βλεπω η ομαδα μας σκιζει,ε;;;;;

Αντε την προηγουμενη φορα μας εφταιγε η πανσεληνος,τωρα;;;;τι;;;;;;;

Παπιτσα μου ολα καλα θα πανε!!!!!! τι επαθε η νονα κ μπηκε νοσοκομειο;

Νουνουκα πως το καταφερες; μεγαλη ζημια; δεν εχετε κανενα φαναρτζη φιλο για καλυτερη τιμη;

Τζινιω μου τι εννοεις οτι ειναι πισω τα διδυμα; ουτε εγω το καταλαβαινω;

Eαν τα πας,λεω σε τμημα 2-3 ετων.....

Η αδερφη μου θεωρητικα ειναι καλα γιατι προσεχει πολυ τι τρωει κιολας....μονο απο γυναικολογο ειναι οκ...τις αλλες εξετασεις δεν τις εχει κανει ακομα!!! πρεπει να συνελθει λιγακι!

Ελιζα καλως μπηκατε στο σπιτακι σας....σε χασαμε!!!!!!

Να μπαινεις τωρα,εεεε;

Τζεμ δοντακι απο τωρα; μεγεια σας κ μπραβο σας!

Θα ξεμπερδεψετε ευκολα.....εμας ποναγαν απο 4 μηνων κ το μικρο εβγαλε το 1ο 8 μηνων κ το μεγαλο 11 1/2 μηνων.....

Τωρα εβγαλε το 2ο το μεγαλο κ ηταν τοσο ησυχος αυτες τις μερες,κιχ δεν εκανε!!!

Παρεπιπτοντως κοιμουντε καλα παλι...1 1/2 ωρα το πρωι,1 1/2 ωρα το μεσημερι κ το βραδυ 9 ωρες αλλα σερι μονο το μεγαλο,ο μικρος για 1 ωρα στανταρ το ματι γαριδα.....

Ξεκινησαμε το φρεσκο κ μια χαρα!!!!!!

Αλλα εχω θεμα....καθε φορα σχεδον που τα κανουνε μου λερωνονται!!!

Δλδ θα βγει απο το πλαι η απο πισω κ θα λερωσουν ρουχα,σεντονια,οπου ακουμπανε....τι κανω λαθος;

Μεγεθος πανας 4 κ 4+.....

καλημέρα σας!!!

παπίτσα, τι να πω? τόση ατυχία? πάντως, όταν βάφτιζα εγώ το καλοκαίρι ένα κοριτσάκι, το καημένο ήταν άρρωστο με 39 πυρετό, καταρροή και τρελό βήχα...εντάξει πήγαν όλα...το παιδάκι μόνο που λίγο γκρίνιαζε και ταλαιπωρήθηκε...κατα τ' άλλα, το είχε η μαμά του σχεδόν συνέχεια αγκαλίτσα και η βαφτιση έγινε κανονικότατα...μετά είχαν και τραπέζι, αλλά το πήρε στο σπίτι μία από τις γιαγιάδες για να μην ταλαιπωρηθεί κι άλλο...σου εύχομαι περάστικά να είναι για όλους μέχρι την Κυριακή και όλα να πάνε τέλεια!!!

νουνούκα, γιατί να μην το καλύψει η ασφάλεια? όλα τα εταιρικά έχουν μικτή απ' όσο ξέρω...αυτό όχι? για συζήτησέ το...κάποια λύση θα βρεθεί...

ελίζα, διάβαζα το πόστ σου και μεταφέρθηκα σε μια πανέμορφη εξοχή...με παιδάκια που παίζουν και γελάνε ανέμελα στον κήπο, με γονείς χαρούμενους να τα χαζεύουν και άλλα τέτοια μελιστάλαχτα...αχ! μπράβο που τακτοποιηθήκατε σιγά σιγά!!! καλορίζικα να είναι!!! ΄

όσο για τη μετακόμιση...ξέρω....είναι χοντρό αγγούρι...εμείς μετακομίσαμε τον περασμένο Νοέμβρη που ήμουν έγκυος 5 μηνών...παρότι επέμενα, ο σύζυγος δεν ήθελε να φωνάξουμε συνεργείο να πακετάρει, οπότε το τράβηξε όλο μόνος του...είναι και ψείρας...επί 2 μηνες μαζευε λίγα λίγα τα πράγματα!!! ευτυχώς, βοήθησαν τα αδέρφια μας στο ξεπακετάρισμα και τελειώσαμε σχετικά γρήγορα την τακτοποίηση...αλλά ότι είναι ζόρι, είναι...ειδικά με παιδιά!!!

Τζεμινι, μπράβο σας για το δόντι!!! είναι γρήγορα τα δικά σου!!! είσαι πολύ τυχερή, γιατί θα σταματήσει πιο γρήγορα η γκρίνια!!! εμένα έχουν γκρίνια από τον 4ο, αλλά από δόντι τίποτα δεν έχει φανείσ στον ορίζοντα...για να δούμε πότε...

Η γιατρός τον βρήκε στα ίδια κιλά με πριν 20 μέρες που τον είχε ξαναζυγίσει...αλλά δε μας έδωσε καμία νέα συμβουλή...απλά να συνεχισουμε το επαντορέν και θα τον ξαναδει στην επόμενη επίσκεψη...εν τω μεταξύ, επειδή ψηλώνει, έχει αρχίσει να μου φαίνεται αρκετά αδυνατούλης...μου είπε πως δεν χρειάζονται άλλες εξετάσεις, αφού βλέπω πως το παιδί έχει ηρεμήσει και δεν κλαίει...μήπως πρέπει να πάρω και μια δεύτερη γνώμη?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημέρα, σεβάκι...μήπως να δοκίμαζες κανένα φρέσκο ειδικό για παιδιά τύπου δέλτα advance? εκτός αν είναι παροδικό μέχρι να προσαρμοστεί ο οργανισμός...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημέρα, σεβάκι...μήπως να δοκίμαζες κανένα φρέσκο ειδικό για παιδιά τύπου δέλτα advance? εκτός αν είναι παροδικό μέχρι να προσαρμοστεί ο οργανισμός...

Αχ δεν το ειπα σωστα!!!

Δεν ειναι απο το γαλα,μου το κανουν καιρο τωρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...