Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

να τη κ η κομψη κ κουνιστη jas!

καλα νεα αυριο απ το γιατρο!!

λοιπον οι μεταμεσονυχτιες κατευθασαν, οι πρωινες την κανουν...

σας καληνυχτιζω γλυκα κ θα διαβασω τα ωραια σας νεα πουρνο πουρνο!το ματι παιρνει τον κατηφορο...

φιλια!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα ολγα μου.κοιμησου τουλαχιστον εσυ που μπορεις!!!

εχθες με ειχε πιασει ενα παραπονο και μια αισθηση αδικιας ψιλοαδικαιολογητη αλλα οταν νιωθεις ετσι δεν το ελεγχεις.σε φαση που θα μπορουσα να κλαψω επειδη αργησε να ερθει ο καλος μου για φαγητο και κρυωσαν οι πατατες μου!!!ημουν αυπνη και ταλαιπωρημενη,μειωθηκαν και τα μαθηματα μου γιατι τελειωνουμε τωρα σιγα σιγα οποτε ξεμενω απο ασχολιες,μενω μονη μου πολλες ωρες μεσα στη μερα και εχω αρχισει λοιπον να κοβω φλεβες.

ΠΗΤ εχω 25/08 αλλα τελικη απο το γιατρο μου 10/08 το πολυ.τωρα εχω ΙΚΑ και τελος η χαρτουρα προς το παρον.ταμειο εχω μπει κανονικα οποτε τρεχει κι αυτο κι ολα ειναι υπο ελεγχο.

jasmini σε βρισκω πανετοιμη!αντε να μας πεις και τα του γιατρου αυριο.εχω μια πολυ ακυρη ερωτηση.νυχια ποδιων ξεβαφουμε?λογικα ναι ε?

age.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτές οι ορμόνες της εγκυμοσύνης... πάνω - κάτω συνεχώς. Το ότι έχεις τακτοποιήσει τόσα πράγματα είναι πολύ θετικό και μπορείς πραγματικά να απολαύσεις την περίοδο αυτή ηρεμίας... Τώρα, αν θα αργει ο καλός σου... είπαμε, κατά τη διάρκεια του μουντιάλ τους άντρες τους ξεχνάμε :P:p:p:p:p. Οπότε τρώμε μόνες μας για να μην κρυώσουν και οι πατάτες:P:p:p

Για τα νύχια που ρωτάς, εμένα ο γιατρός μου απαγόρευσε γενικά να τα βάφω (ούτε και τα μαλλιά). Δεν ρώτησα γιατί...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α κι εγώ ούτε νύχια έβαψα καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε μαλλιά. Δεν ρώτησα τον γιατρό αλλά το θεώρησα αυτονόητο. Στο κάτω κάτω ο καιρός περνάει γρήγορα.

RKdwp3.png

Άλλωστε, το φυσικό, μεσογειακό χρώμα των μαλλιών μας ταιριάζει απόλυτα με τις καλοκαιρινές απόχρώσεις... και τα νυχάκια μας είναι τέλεια εναρμονισμένα με τη φυσική ακτινοβολία της επιδερμίδας μας!!!!!:P:p:p:p

Jasmini & Witch που πάτε στους γιατρούς αύριο, δεν πιστεύω να έχετε άγχος;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Άλλωστε, το φυσικό, μεσογειακό χρώμα των μαλλιών μας ταιριάζει απόλυτα με τις καλοκαιρινές απόχρώσεις... και τα νυχάκια μας είναι τέλεια εναρμονισμένα με τη φυσική ακτινοβολία της επιδερμίδας μας!!!!!:P:p:p:p

Jasmini & Witch που πάτε στους γιατρούς αύριο, δεν πιστεύω να έχετε άγχος;;;;;;;;

Σαφώς!!!! :P:p:p:rolleyes::rolleyes:

Άγχος? καθόλου!! Είμαι προετοιμασμένη ακόμα κι αν μου πει, "πήγαινε απ' ευθείας στο μαιευτήριο.." :-D:-D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

το εψαξα μια στα γρηγορα.ηξερα για επεμβασεις γενικοτερα αλλα δεν ηξερα αν ισχυει το ιδιο για καισαρικη.και τελικα ισχυει.ωχου και δηλαδη πρεπει να τα ξεβαψω πολυ νωριτερα για να ειμαι ετοιμη.δεν μου αρεσε καθολου αυτο.

age.png

Και αν σου πει: "περίμενε 4 βδομαδούλες";;;;;;;:P:p:p:p

Ε, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!! Τι βάρος θα πάρουν τα μωρά μέχρι τότε? Η μήτρα δεν αντέχει!!! :confused::confused:

Όποτε και να μου πει πάντως έτοιμη νιώθω!

RKdwp3.png

μπα για τωρα δεν εχω καθουλου.αιμα θα δωσω.τη Δευτερα που θα παω κανονικα στο γιατρο θα αγχωθω γιατι θέλω να δω τι γινεται με αυτες τις κυστες που ειχε δει.

μαλλια δεν εβαφα ετσι κι αλλιως.ουτε νυχια στα χερια εβαφα.αλλα στα ποδια παντα και ειδικα τωρα το καλοκαιρι.

jasmini οντως εσυ αυριο θα εχεις μια ολοκληρωτικη εικονα!ανυπομονω να γυρισεις απο το γιατρο!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...