Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οταν θελω να συνερχομαι σε φασεις που τα παιζω απο κουραση και το σπιτι ειναι μπουρδ... σκεφτομαι οτι η αμεσως επομενη επιλογη θα ηταν να μην εχω παιδια και να εχω ενα σπιτι στην εντελεια...

και σαφως θα συμφωνησω με τη φροσω.τα αφηνω να αλωνιζουν και να ειναι χαρουμενα.

α και οσο για το βραδυ,μια φορα που τις μετρησα σηκωθηκα δωδεκα φορες.

πολυ σωστα ειπωμενα.........!!

ολα!

κ να ευχηθω

καλη σχολικη χρονια για τα μωρα του κλαμπ που ξεκινησαν παιδικο!!!

33E7p2.png

witch συμφωνω απολυτα!!

εμενα μου αρεσει πολλες φορες η ακαταστασια που υπαρχει,ειδικα τωρα που περπατανε και οι 2,κουβαλανε τα παιχνιδια τους και τα σκορπανε παντου:P

αρχιζει και χειμωνιαζει........

εδω εχει πολυ ψυχρα το βραδυ,μετα τις 7 το θες το μπουφανακι.Τα μωρα τα κοιμιζω πλεον με φανελακι μανικι και παντελονακι πυτζαμα,τους σκεπαζω και με σεντονι και πικε κουβερτουλα αλλα συνηθως ξεσκεπαζονται.

Και λεγαμε να συνεχισουμε τα μπανια μας το σεπτεμβρη αλλα δεν μας εκατσε.

Το καλο ειναι οτι σκοτεινιαζει πιο γρηγορα και τα μωρα πανε λιγο νωριτερα για υπνο.Τελικα μονα τους ρυθμιζουν το προγραμμα (βεβαια ξυπνανε και νωριτερα).

Να φανταστειτε ειναι 10.20 και εχω κανει γυμναστικη,εχω φαει και καθομαιιιιιι!!!!!!

μονο απλωμα εχω.Φοβερο!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαδρόμίζομαι.

φρόσω φοβάμαι το μεγαλύτερο τμήμα.

ζιτα γιατί έτσι τα αγόρια σου;

πήρα την προσφορά για τα δίδυμα. θάνατος!

ερώτηση. θα μπορούσατε να διαθέσετέ κατά μέσο όρο το 20% του ετήσιου εισοδήματος σας για παιδοβρεφοσταθμό;

εντιτ. Το 20+ Του περσινού εισόδηματοΣ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

εγω δυσκολα θα τα εδινα,για να πω την αληθεια, και μαλιστα για τον βρεφικο που δεν πιστευω οτι προσφερει και κατι το ιδιαιτερο.Δηλ να μου πεις οτι θα τα δωσεις για το δημοτικο να πω οκ αλλα για να παιζουν και να τρεχουν??

σιγουρα κοινωνικοποιουνται και γινονται πιο ανεξαρτητα αλλα πιστευω οτι γενικα τα διδυμα ειναι πιο μπροστα στα θεματα αυτα.

μιλαω με το σκεπτικο οτι δεν εργαζεσαι ετσι??γιατι αν επρεπε να πας για δουλεια ,δεν θα ειχες και πολλες επιλογες.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ο διαδρομος πως ειναι??καλος??

κανεις τρεξιμο ή γρηγορο περπατημα?

εγω θελω πολυ να παρω εναν υπολογιστη γιατι μου εχουν βγει τα ματια πια με το netbook.θα στειλω τον κουνιαδο μου να παρει καμια προσφορα και βλεπουμε.

ερωτηση

εχω μια τζαμαρια στο σπιτι που εχει μονο ενα τραπεζακι και 2 καρεκλες που πανω εχω βαλει τα καρεκλακια των μωρων γιατι στα αλλα δεν καθοντουσαν πια.

Σκεφτομαι πως θα μπορουσα να την αξιοποιησω καλυτερα.

θα ηταν καλη ιδεα να γινει εκει κατι σαν playroom?βασικα και τωρα εκει ειναι ολα μας τα παιχνιδια αλλα τωρα που θα χειμωνιασει θα κανει λιγο κρυο εκει μολις πεφτει ο ηλιος.

tJd1p3.png

Σημερα την εχω ακουσει στερεοφωνικά!!! Δεν παλευονται λεμε, εχω κ εγω την εξαντληση απ την ιωση, ειμαι και νηστική...σουπερ!! Και ο μεγαλος οχι απλά δεν κοιμαται αλλά δεν καθεται ουτε στο ρηλαξ ουτε πουθενα. Τον πηγε ο αντρας μου μια βολτα στον κηπο και ειπα να μπω να γραψω...

Καλη σχολικη χρονια στα νουνουκάκια κατ αρχην!

νακι κι εδω εχει δροσισει αρκετα...αλλά ακομα κοντομανικο φανελακι τους φοραω, με κλειστα τζαμια ομως.

Σουπεργουμαν εισαι εσυ το χουμε πει;) Τι ωρα τα βαζεις για υπνο....εμενα ο μικρος που μας χορευει στο ταψι ολη μερα οκ κατα τις 9:30 κοιμαται συνηθως, αλλά ο μεγαλος που κοιμαται και μες στη μερα οχι....

Μπορεις να βαλεις καμια σομπα οπως εχουν οι καφετεριες εξω (καλά οχι ιδια...), νομιζω θα εχει ζεστουλα. Ωραια ιδεα το playroom παντως ειδικα αν αν καταφερνεις και τα περιοριζεις συνεχεια εκει

τζινι η προσφορά δεν ειναι και τοσο προσφορά μαλλον,ε?

Το 20% ειναι υπερβολη κατ εμε αλλά το θεμα ειναι αν μπορεις να κανεις αλλιως. Εγω δηλ ξερω εκ των προτερων οτι θα καταφυγω στη λυση της γιαγιας αν δεν παιξει κανας δημοτικος σταθμος...

Εγω σημερα σκεφτομουν μηπως το χειμωνα καταρρευσω τελικα:rolleyes: Δεν ξερω...ηθελα να παω και γυμναστηριο τρομαρα μου... εδω δεν μπορω να σηκωσω το ενα ποδι απ την κουραση...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω δύο καθίσματα αυτοκινήτου (κόκκινο μαύρο και λαχανί μαύρο) 0-13 peg perego primo viaggio tri-fix και τις βάσεις τους, ένα πορτοκαλί μπανάκι, και δύο ριλάξ mothercare που κουνιούνται (ένα εκρού και ένα ροζ) που δεν χρειάζομαι .Όλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όποια διδυμομανούλα της παρέας τα θέλει για εκείνη ή για κάποιον δικό της ας μου στείλει πμ.

tzini αν και μπερδεύτηκα λίγο με τις επιλογές που έχεις, γνώμη μου είναι να τα βάλεις με παιδάκια της ηλικίας τους ή μεγαλύτερα και αυτό γιατί σε ένα τμήμα που είναι αυτά τα μεγαλύτερα ίσως οι δασκάλες επαναπαυτούν στην ιδέα ότι τα δικά σου είναι μεγάλα και δεν έχουν ανάγκη και προσέχουν περισσότερο τα μικρότερα. Για να μην ξεχνάς τα εμβόλια ξεκολλάς απο το εμβόλιο το αυτοκόλλητο και το κολλάς στο βιβλιάριο...βοηθός...χειρουργός...

naki βάλε και εμένα στην ομάδα την ανώνυμων άυπνων μαμάδων. Και πλέον λέω οτι κοιμόμαστε 10 ώρες και εκεί τελειώνει η συζήτηση....όπως το ανέκδοτο με τον ψαρά και τον κυνηγό... αν δεν πάρουν πίσω κανένα κιλό από τη σαρδέλα θα σκοτώσω όλο το πούλμαν...

Πιστεύω ότι η ιδέα του playroom είναι καλή. Υπάρχουν κάποιοι μικροί θερμοπομποί που τοποθετούνται σχετικά ψηλά για τα μωρά οι οποίοι όταν πιάσουν την θερμοκρασία που θέλεις σβήνουν και ανάβουν για να την διατηρήσουν όποτε χρειάζεται. Μπορείς να τους μεταφέρεις αφού λειτουργούν με ρεύμα. Και δεν ξηραίνουν τον αέρα. Αν θέλεις να σου στείλω λινκ...

Gemini περαστικά! Ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά γιατι χρειάζεσαι δυνάμεις.

froso, twins, nunu, mpougos καλή σχολική χρονιά! nufi εσείς πηγαίνετε παιδικό;

Λοιπόν την Κυριακή βαπτίζει μια φίλη το κοριτσάκι της σε κοντινό νησί και θα πάμε χωρίς τα παιδιά απο το Σάββατο το βράδυ. Και μόνο στη ιδέα οτι θα κοιμηθώ ένα βράδυ έχω ανακάμψει.:) Σήμερα ο μεγάλος είπε μαζεμένες 4-5 καινούριες λέξεις. Τελικά πιάνουν τόπο οι μονόλογοι που έκανα τόσους μήνες τώρα...:D

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Και γω στο τρέξιμο με τα της βάφτισης και εμένα επίσης Λα μου βγαίνει περισσότερος κόσμος ...η χειροτεχνία πάει σύννεφο! και τίποτα δεν είναι τελείως έτοιμο! αύριο θα σας ανεβάσω φωτό των προσκλητηρίων να γελάσετε. Θα φέρω στη δουλειά να μοιράσω τα τελευταία!!

Επίσης μου δημιουργήσατε απορία...τα δικά μου που έχουν γενέθλια 25 Σεπτέμβρη πότε θα τα πάρουν στο προνήπιο;

Ωωωωω είναι πάρα πολύ απλή...... Αν και βρε σελεστινακι που σε θυμάμαι από τη συνάντηση, μια χαρά είσαι :P. Και ευχαριστώ και για τις συμβουλές για τον παιδικό.

Τα εξής απλά βήματα λοιπον για δίαιτα

1. Δεν τρώμε τίποτα αφού βραδιάσει εκτός αν υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος (π.χ. βρήκαμε έξω για φαι)

2. Θέτουμε στόχους ανά έβδομάδα που είναι περίπου στο μισό κιλό

3. Ζυγιζόμαστε κάθε μέρα ώστε αν η ζυγαριά δείξει τις χτεσινές αταξίες να έχουμε χρόνο να πατσίσουμε

Κατά τα άλλα όλα επιτρέπονται. Στην αρχή που δυσκολευόμουν, έτρωγα για βραδινό καρπούζι, μέχρι που συνήθισα.

Έτσι μου έλεγε ο γυναικολόγος στην εγκυμοσύνη να κάνω και μπορώ να πώ ότι έπιασε...εφόσον είχα πάρει 15 κιλά στο 7μηνο!!χιχι

οταν θελω να συνερχομαι σε φασεις που τα παιζω απο κουραση και το σπιτι ειναι μπουρδ... σκεφτομαι οτι η αμεσως επομενη επιλογη θα ηταν να μην εχω παιδια και να εχω ενα σπιτι στην εντελεια...

και σαφως θα συμφωνησω με τη φροσω.τα αφηνω να αλωνιζουν και να ειναι χαρουμενα.

α και οσο για το βραδυ,μια φορα που τις μετρησα σηκωθηκα δωδεκα φορες.

Υποκλίνομαι στη σοφή μαγισούλα!!!

καλο ξεκινημα σε όλα τα παιδακια που ξεκινανε τωρα παιδικο!!! Εμεις μπηκαμε στην 3η εβδομαδα και καθε μα καθε πρωι...κλαιμε:(.Σήμερα τα πήρε το σχολικο αντι να τα παω πρωτη φορα αλλα παλι τα ίδια.Για να δουμε θα αλλάξει κάτι σύντομα???

Αχ μωρέ τα νινάκια, θα συνηθίσουν όμως είμαι σίγουρη. Περνάνε καλά εκεί; σου λένε αν παίζουν και τέτοια;

Τζίνι και γω πιστεύω να τα στείλεις στα μεγάλα. Είναι σφουγγαράκια τα μωρά θα αρπάξουν πολλά περισσότερα πράγματα και επίσης οι δασκάλες εφόσον θα είναι τα μικιά θα τα προσέχουν περισσότερο. Και σίγουρα δε θα είναι η μοναδική περίπτωση, άλλα θα είναι γεννημένα Γενάρη.

architwins μήπως όμως δεν κοιμηθείς και το γλεντήσεις;;;; Όπως και να έχει θα είναι μια ανάπαυλα και ξεκούραση και διασκέδαση!! Να περάσεις καλά και για μας!!

Ρε κόρες η μια κουμπάρα θα μου ζωγραφίσει τα κουτιά της βάφτισης, πείτε καμιά ιδέα τι να μου ζωγραφίσει; Τα κουτιά αυτά θέλω να τα κρατήσω για τα μικροαντικείμενα που φυλάω για τον καθένα. Οι χρονοκάψουλες τους!!

Φιλάκια σε όλες και όλα τα μπεμπάκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Επίσης βρήκα αυτό το κειμενάκι για προσκλητήριο αλλά κάνει για ένα μωρό!!

πόσο αληθινό όμως

Ένα μωρό μπορεί να κάνει την αγάπη πιο δυνατή…

Τις μέρες μικρότερες…

Τις νύχτες μεγαλύτερες…

Τα ρούχα μας να δέιχνουν παλιά…

Το παρελθόν ξεχασμένο και

Το μέλλον να αξίζει να το ΖΕΙΣ!

Φανταστείτε δυο μωρά!!! (με αυτήν την προσθήκη έλεγα μήπως το χρησιμοποιούσα).

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Πολύ καλημέρα σας!!

Τζίνι υπερβολική η "προσφορά" μου φαίνεται κι εμένα. Δεν ξέρω, εξαρτάται πόσο σημαντικό είναι για σένα να τα στείλεις παιδικό.

Nunu πολύ ωραίο κειμενάκι!! Βούρκωσα λέμε (ντάξει μάλλον περιμένω περίοδο). Πάντως είναι όμορφο!!

Και..άρχισε η πρωινή γκρίνια και τέλειωσε το διάλειμμα της μαμάς!

Φιλούρες τα ξαναλέμε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημέρα ή μάλλον...καλησπέρα!!! τι κάνουν μανούλες και μωράκια? εμείς είμαστε καλά...σήμερα θα επισκεφτούμε με τον μικρό την παιδίατρο να μας ζυγίσει για να δει αν πήραμε κανένα γραμμάριο...στη δική μας ζυγαριά δε βλέπω αξιόλογη μεταβολή, οπότε μάλλον θα μας γράψει και εξετάσεις να δουμε τι φταίει...είναι η παλινδρόμηση ή κάτι άλλο?

επίσης, έχετε παρατηρήσει διαφορά στα παιδιά όταν είναι να πάτε κάπου? χτες θα βγαίναμε με τον σύζυγο και κάτι φίλους για καφέ και θα τους κρατούσε η πεθερά μου...και ήταν μέσα στην γκρίνια όλο το απόγευμα σα να το είχαν καταλάβει και ήθελαν και οι δύο να μας σπάσουν τα νεύρα! δεν έτρωγαν το φαί τους, έκλαιγαν, τσίριζαν...δεν είναι λίγο μικρά για να μας κάνουν τέτοια από τώρα? μάλλον κατάλαβαν την υπερένταση που υπήρχε γιατί βιαζόμασταν...δε μας το χάλασαν όμως κι έτσι βγήκαμε και περάσαμε καλά...:-P:razz::-P! να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε πάλι...

νάκι, ωραία η ιδέα του playroom...σίγουρα θα βρεις λύση στη θέμρανση...τώρα κυκλοφορούν πολλές ιδέες για θέρμανση και λόγω κρίσης...

τζίνι, τα χρήματα για τον παιδικό είναι σχετικά...με το αν θα έχεις και γυναίκα κάποιες ώρες, με το αν πρέπει να πας στη δουλειά και γενικώς με τις εναλλακτικές που έχεις...για παράδειγμα, αν δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά και μπορείς να πάρεις μια γυναίκα παρτ τάιμ με λιγότερα χρήματα από τον παιδικό, ίσως είναι καλύτερη λύση...θα αποφύγεις και τις ιώσεις...

από εκεί και πέρα μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες τις δικές σου και των παιδιών...εγώ πάντως του χρόνου θα τα στείλω παιδικό, μιας και πρεπει να γυρίσω στη δουλειά...και πολύ θα έχω κάτσει ως τότε...:?

νουνούκα, φοβερό το κειμενάκι!!! πολύ αληθινό όμως!!! μου αρέσει πολύ για προσκλητήριο βάπτισης...με την προσθήκη που σκέφτηκες βέβαια...

πότε με το καλό η βάφτιση? όσο για τα κουτιά, δεν ξέρω...έχει κάποιο θέμα η βάφτιση ώστε να ζωγραφιστούν αναλόγως ή είναι ελεύθερο το θέμα?

πάω και γω, γιατί έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω τώρα που κοιμούνται...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Επίσης βρήκα αυτό το κειμενάκι για προσκλητήριο αλλά κάνει για ένα μωρό!!

πόσο αληθινό όμως

Ένα μωρό μπορεί να κάνει την αγάπη πιο δυνατή…

Τις μέρες μικρότερες…

Τις νύχτες μεγαλύτερες…

Τα ρούχα μας να δέιχνουν παλιά…

Το παρελθόν ξεχασμένο και

Το μέλλον να αξίζει να το ΖΕΙΣ!

Φανταστείτε δυο μωρά!!! (με αυτήν την προσθήκη έλεγα μήπως το χρησιμοποιούσα).

αχ ναι ειναι πολυ ωραιο!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...