Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

To μόνο που με προβληματίζει για τα δίδυμα στο σταθμό, είναι οτι έιναι αδύνατα.

Σας ζήτησαν να κάνετε της ηπατίτιδας οι γιατροί σας για τον παιδικό???

Πέστε μου!!!!!

Ελα καλή μου να συζητήσουμε το φλέγον.

Από τον παιδικό μου ζήτησαν φωτοτυπία του βιβλιαρίου με όλα τα εμβόλια. Εχουμε ήδη κάνει για ηπατήτιδα Α & Β (το επόμενο είναι 4 χρονών), οπότε δεν μου είπαν τίποτα.

ΑΛΛΑ: Στο δημόσιο που είχα κάνει αίτηση πέρσι (και δεν μας πήραν) ζητούσαν απαραιτήτως mantoux το οποίο γενικά δεν γίνεται στα βρεφάκια.

Τώρα για την αδυναμιά, νομίζω πως είναι μάλλον επιχείρημα για να πάνε.... Μπας και δούνε και άλλα παιδάκια να τρώνε και ζηλέψουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και το τελευταίο νέο που θα πω είναι ότι πλέον απέβαλα όοολα τα κιλα της εγκυμοσύνης και κάτι παραπάνω. Στην επόμενη συνάντηση θα δυσκολευτείτε να με αναγνωρίσετε.:P:p:p:p:p

Γκκρρρρ.... που είστε όλες και μονολογώ.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τζίνι, εγώ θα προτιμούσα να τα βάλω στο τμήμα με τα μικρότερα παιδάκια για να αισθάνονται και να παρακολουθούν άνετα τις δραστηριότητες του τμήματος...εξάλλου και στο δημοτικό πλέον δεν τα παίρνουν τα πεντεμισάρια που λέγαμε, αλλά μετά τα 6...πολλά παιδάκια πάνε πρώτη δημοτικού και κοντεύουν τα 7!

επίσης, νομίζω ότι και στο θέμα του φαγητού δεν πρέπει να έχεις άγχος...θα βλέπουν τα αλλα παιδάκια και θα κάνουν ότι και αυτά...θα τα έχεις και συ από κοντά φυσικά...

Τζέμινι, και γω αυτό με τον ελληνικό και το λεμόνι ήξερα...μια αηδία σκέτη είναι αλλά κάνει δουλειά...αν, έχεις ακόμη διάρροια αύριο δοκίμασέ το το πρωί...εύχομαι πάντως να μην έχεις!

Τουίνς, νομίζω πως ο μικρός ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στον παιδικό, και γι΄αυτό τα ξαφνικά κλαμματάκια...του λείπει η μαμά του και το σπίτι του...ξεχνιέται βέβαια και περνάει καλά σε γενικές γράμμές, αλλά ξαφνικά θέλει τη μαμά του, του λείπεις και τον πιάνουν κλάμματα...μέχρι να τον απασχολήσουν με κάτι άλλο και ξεχαστεί και πάλι...με τον καιρο θα συνηθίσει και θα του φύγει η ανασφάλεια...θα καταλάβει ότι θα μείνει εκεί μόνο για κάποιες ώρες και μετά θα εμφανιστείς εσύ να τον πάρεις...κάτι που προφανώς έχει συνειδητοποιήσει η κόρη σου και έχει προσαρμοστεί...η γνώμη μου είναι να μην δώσεις περισσότερη αξία σε αυτά τα κλάμματα, γιατί μπορεί να τα συνεχίσει...παρακολούθησε τον για ένα διάστημα και βλέπεις...πιστεύω σε λίγο καιρό δεν θα έχει θέμα...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

...και ξέχασα να ρωτήσω...πως τα έχασες τα κιλά? ξεκίνησα και γω δίαιτα, αλλά είμαι πολύ αρχή ακόμη...10 κιλά πρέπει να φύγουν για να επανέλθω...:cry::cry::cry:...εν τω μεταξύ, λόγω κλεισούρας και κούρασης, δεν μπορώ να πεινάω κιόλας...απλά προσπαθώ να μην τρωω βλακείες που παχαίνουν...

...και ξέχασα να ρωτήσω...πως τα έχασες τα κιλά? ξεκίνησα και γω δίαιτα, αλλά είμαι πολύ αρχή ακόμη...10 κιλά πρέπει να φύγουν για να επανέλθω...:cry::cry::cry:...εν τω μεταξύ, λόγω κλεισούρας και κούρασης, δεν μπορώ να πεινάω κιόλας...απλά προσπαθώ να μην τρωω βλακείες που παχαίνουν...

Ωωωωω είναι πάρα πολύ απλή...... Αν και βρε σελεστινακι που σε θυμάμαι από τη συνάντηση, μια χαρά είσαι :P. Και ευχαριστώ και για τις συμβουλές για τον παιδικό.

Τα εξής απλά βήματα λοιπον για δίαιτα

1. Δεν τρώμε τίποτα αφού βραδιάσει εκτός αν υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος (π.χ. βρήκαμε έξω για φαι)

2. Θέτουμε στόχους ανά έβδομάδα που είναι περίπου στο μισό κιλό

3. Ζυγιζόμαστε κάθε μέρα ώστε αν η ζυγαριά δείξει τις χτεσινές αταξίες να έχουμε χρόνο να πατσίσουμε

Κατά τα άλλα όλα επιτρέπονται. Στην αρχή που δυσκολευόμουν, έτρωγα για βραδινό καρπούζι, μέχρι που συνήθισα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ελα καλή μου να συζητήσουμε το φλέγον.

Από τον παιδικό μου ζήτησαν φωτοτυπία του βιβλιαρίου με όλα τα εμβόλια. Εχουμε ήδη κάνει για ηπατήτιδα Α & Β (το επόμενο είναι 4 χρονών), οπότε δεν μου είπαν τίποτα.

ΑΛΛΑ: Στο δημόσιο που είχα κάνει αίτηση πέρσι (και δεν μας πήραν) ζητούσαν απαραιτήτως mantoux το οποίο γενικά δεν γίνεται στα βρεφάκια.

Τώρα για την αδυναμιά, νομίζω πως είναι μάλλον επιχείρημα για να πάνε.... Μπας και δούνε και άλλα παιδάκια να τρώνε και ζηλέψουν.

Μήπως ζήτησαν την δερματική αντίδραση μαντού κ μπερδέυτηκες?

Τα έχω πάρει στο κρανίο τρελά!

Κοιτάω το/ ΤΑ βιβλιάρια για να σου πώ κ δεν έχει σημειώσει η βλαμένη η βοηθός του-γιατρός κιόλας (κ ούτε εγώ το γκαβάδι το είχα δεί) της δερματικής μαντού των διδύμων (το θυμάμαι χαρακτηριστικά πέρυσι, γιατί είχα κάνει σημάδι με στυλό), ούτε το Ηavrix-ηπατίτιδαΑ της Σύλιας που κάναμε τώρα, ούτε των διδύμων το varivax-ανεμοβλογιάς που επίσης κάναμε τώρα!

Α στο διάολο δηλ!!!!!!!

Κ άλλες φορές έχει ξεχάσει κ τα σημείωνα εγώ!

Α στο διάολο κ πάλι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εννοουσα να ειναι το παιδι πιο μπροστα στις δεξιοτητες σε σχεση με αυτα που κανουν στο σταθμο, για να μπορει να καταλαβαινει και να παιρνει το μεγιστο απο αυτο. Γενικα εγω πιστευω με το λιγο που εχω ασχοληθει απ τα παιδια δημοτικου ειναι οτι η δασκαλα θα πει το x πραγμα, και σε καποιες φασεις θα υπαρχουν παιδακια που θα καταλαβουν το x +2 χωρις να δημιουργειται προβλημα στην ταξη, δηλαδη να ειναι πισω. κρατανε ενα μεσο ορο.

Βεβαια δεν ξερω στα τοσο μικρα τι παιζει, αν δηλ δε νιωθουν καλά στην ταξη και δεν μπορουν να αναπτυξουν τι δεξιοτητες που πρεπει.

Εσυ δεν μπορεις να τα ξεκινησεις καπου και να αλλαξουν τμημα...μπερδευτηκα λιγο. Ή τελοσπαντων αν η λογική ειναι να πανε στο τμημα 2 τοτε λογικα θα υπαρξουν παιδακια που μπορει να ειναι στην ιδια φαση. Στους παιδικους σταθμους φανταζομαι υπαρχει ευελιξια στο αναλυτικό προγραμα, δηλαδη η δασκαλά οταν θα διδασκει την "ανοιξη" ας πουμε θα κοιταξει να ανταποκριθει στα μυαλουδακια ολων των παιδιων. Καπως ετσι νομιζω... μπορει να τα λεω λιγο μπερδεμενα....ισως κανω εντιτ αργοτερα τωρα ξυπναει η μεγαλος...

Στο σχολειο πρεπει να εχουν κλεισει τα 6!

Οπότε εμένα αυτό με βολεύει στην περίπτωση των διδύμων!

Κάτσε τώρα μισό λεπτό, δηλ η Σύλια θα πάει σχολείο αφού έχει κλείσει τα 6 υποχρεωτικά? Στα 6μιση+?

Δηλ. το Σεπτέμβρη του 2015? Τον ιανουάριο του 2009 είναι!

Φρόσω αυτό είναι καλό? Θα καθυστερήσει να πάει μεν, αλλά θα είναι αστέρι δε?

Στη ΝΑΣΑ το παιδί παρακαλώ! Κάντε σα πέρα!

Σπαζοκεφαλιές, όχι αστεία!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα και πάλι στα πεταχτά... :)

Έχω και τα δύο μικρά άρρωστα και ακόμα δεν μπηκε για τα καλά ο χειμώνας...

Παιδικό σταθμό δεν μας πήραν με το πρόγραμμα, δεν θυμάμαι αν σας το είπα και προβλέπεται δύσκολος χειμώνας...

Για να πάρω κοπέλα το σκέφτομαι γιατί ειναι πολλά τα λεφτά αλλά και σε παιδικό τα ίδια, κάναμε και κάτι εργασίες τώρα στον κήπο και ότι είχαμε μαζέψει εξανεμίστηκε.

Νιώθω πολύ κούραση αλλά και δεν μπορώ να πάω κάπου έστω και δουλειά για να ξεφύγω λίγο. Κοιμούνται κι αυτά στις 1-1.30 το βράδυ και πέφτω κι εγώ ξερή.

Περαστικά κ καλή αρχή κ εσείς! Τόσες ανατροπές έγινα με τους σταθμούς.... δεν αλλάζει κάτι για εσάς?

Εγώ έψαχνα μπας κ υπήρχε κανένας σταθμός παρτ τιμε, αλλά πού τέτοια τύχη!

Σταμάτησες δουλειά για τα παιδιά?

Ε.... γειά σας.... εμφανίστηκα :P:p:p:p Τι κάνετε κορίτσια;

Αχ είναι καμια εδώ;

Τα τουινσονέα:

Ξεκινήσαμε εδώ και 2,5 εβδομάδες σταθμό.... επίκαιρο θέμα για πολλές (θα διαβάσω και αυτά που λέτε, που θα μου πάει....

Τα παιδιά τα πάνε γενικώς καλά. Εγώ τα πάω γενικώς χάλια. Ζορίζομαι πολύ σε όλα που μου την έχει βαρέσει. Αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει μάλλον για την πλειονότητα των ανθρώπων σε αυτή τη φάση, οπότε κάνω υπομονή.

Και μισώ το Σεπτέμβριο και πάντα τον μισούσα.

Αλλά ας γυρίσουμε στο θέμα του σταθμου.

Η Βικ τα πάει τέλεια. Ούτε κλάματα, παίζει κάνει παρέες, προσαρμογή άψογη. Αλλά ξανάρχισε να ξυπνάει το βράδυ όπως τις παλιές κακές μέρες που περιέγραφα κάποτε....

Ο Φιλ πάλι... εδώ θέλω βοήθεια και τη γνώμη σας. Από τότε που πήγε σταθμό, ξεκίνησε να έχει εξάρτηση από ένα κουκλάκι. Το πηγαινοφέρνει μαζί του παντου. Και κλαίει και κάθε πρωι προκαταβολικά.Στο σταθμό παίζει ωραία με τα άλλα παιδάκια, αλλά που και που ξεχνιέται και κλαιει.

Κατά τα άλλα, από τότε που πήγαν σταθμό βελτιώθηκαν και τα social skills μας και η ομιλία μας. Και προς το παρόν δεν μας έχουν επισκεφτεί οι ιωσεις, αν και είναι ακόμα νωρίς.

Αχ πόσο μου έλειψε η παρέα μας.......

Αυτό το τελευταίο με τα σοσιαλ σκιλσ το κρατάω!

Τί να σου πώ! Πιστεύω πως κ εγώ με τα δίδυμα θα τα βρώ σκούρα. Αυτά κ αν έχουν μάθει να είμαστε μαζί!

Συμφωνώ με καλτσάκι για τον μικρό. Κάποια στιγμή θα περάσει κ αυτό.

Μένεις εκεί στο χώρο κ εσύ?

Είναι στο ίδιο τμήμα τα παιδιά?

Και το τελευταίο νέο που θα πω είναι ότι πλέον απέβαλα όοολα τα κιλα της εγκυμοσύνης και κάτι παραπάνω. Στην επόμενη συνάντηση θα δυσκολευτείτε να με αναγνωρίσετε.:P:p:p:p:p

Γκκρρρρ.... που είστε όλες και μονολογώ.....

Όχι, δηλ πες μου, που στο κέρατο είχες κιλά παραπανίσια εσύ?

Θα με τρελάνετε ρε? Έχω μυωπία, αλλά δεν έιμαι κ θεόγκαβη!

Τζίνι, εγώ θα προτιμούσα να τα βάλω στο τμήμα με τα μικρότερα παιδάκια για να αισθάνονται και να παρακολουθούν άνετα τις δραστηριότητες του τμήματος...εξάλλου και στο δημοτικό πλέον δεν τα παίρνουν τα πεντεμισάρια που λέγαμε, αλλά μετά τα 6...πολλά παιδάκια πάνε πρώτη δημοτικού και κοντεύουν τα 7!

επίσης, νομίζω ότι και στο θέμα του φαγητού δεν πρέπει να έχεις άγχος...θα βλέπουν τα αλλα παιδάκια και θα κάνουν ότι και αυτά...θα τα έχεις και συ από κοντά φυσικά...

Τζέμινι, και γω αυτό με τον ελληνικό και το λεμόνι ήξερα...μια αηδία σκέτη είναι αλλά κάνει δουλειά...αν, έχεις ακόμη διάρροια αύριο δοκίμασέ το το πρωί...εύχομαι πάντως να μην έχεις!

Τουίνς, νομίζω πως ο μικρός ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στον παιδικό, και γι΄αυτό τα ξαφνικά κλαμματάκια...του λείπει η μαμά του και το σπίτι του...ξεχνιέται βέβαια και περνάει καλά σε γενικές γράμμές, αλλά ξαφνικά θέλει τη μαμά του, του λείπεις και τον πιάνουν κλάμματα...μέχρι να τον απασχολήσουν με κάτι άλλο και ξεχαστεί και πάλι...με τον καιρο θα συνηθίσει και θα του φύγει η ανασφάλεια...θα καταλάβει ότι θα μείνει εκεί μόνο για κάποιες ώρες και μετά θα εμφανιστείς εσύ να τον πάρεις...κάτι που προφανώς έχει συνειδητοποιήσει η κόρη σου και έχει προσαρμοστεί...η γνώμη μου είναι να μην δώσεις περισσότερη αξία σε αυτά τα κλάμματα, γιατί μπορεί να τα συνεχίσει...παρακολούθησε τον για ένα διάστημα και βλέπεις...πιστεύω σε λίγο καιρό δεν θα έχει θέμα...

Το θέμα με το φαγητό είναι πως δεν καλομασάνε.

Πχ. μακαρονόπιτα που είδα σε 2 σταθμούς..... ψηλά κ αγνάντευε θα είναι τα δικά μου!

Εδώ το απόγευμα πολέμαγα να δώσω στην Ελπίδα ρύζι σούπα από κοτόπουλο, κ έκανε 5 λεπτά να κατεβάζει την μπουκιά. Κ παλιότερα ήταν σε καλύτερο δρόμο από τον άλεξ σε αυτό το κομμάτι. Τώρα φτού κ από την αρχή! Έχουμε κ το ''θέμα'' με το βάρος!

ΥΓ: μια χαρά σε είδα κ εγώ.

υγ: τζεμτζέγη, σε δουλεύουν να το ξέρεις!

Ωωωωω είναι πάρα πολύ απλή...... Αν και βρε σελεστινακι που σε θυμάμαι από τη συνάντηση, μια χαρά είσαι :P. Και ευχαριστώ και για τις συμβουλές για τον παιδικό.

Τα εξής απλά βήματα λοιπον για δίαιτα

1. Δεν τρώμε τίποτα αφού βραδιάσει εκτός αν υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος (π.χ. βρήκαμε έξω για φαι)

2. Θέτουμε στόχους ανά έβδομάδα που είναι περίπου στο μισό κιλό

3. Ζυγιζόμαστε κάθε μέρα ώστε αν η ζυγαριά δείξει τις χτεσινές αταξίες να έχουμε χρόνο να πατσίσουμε

Κατά τα άλλα όλα επιτρέπονται. Στην αρχή που δυσκολευόμουν, έτρωγα για βραδινό καρπούζι, μέχρι που συνήθισα.

1, καλά αυτό άστο.

2, στη βδομάδα καλό είναι το μισό κιλό.

3, κάθε μέρα? τρελή είσαι? μακριά κ αγαπημένες με τη ζυγαριά!

Εφαγα γαλοπούλα με γιαούρτι κ πάλι.

Τζεμτέγα μόνο χτες είχα κοιλιακά θεματάκια. Θα δείξει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Jasmin περαστικά σας! Και υπομονη...ειναι δυσκολα χωρις φυλαξη φανταζομαι...

twins καλως την!!

Πολλοι ειμαστε σε φαση...μην το ψαχνεις! Και για τον μικρο πιστευω θα συνηθισει, μην πτοείσαι! Συμφωνω με σελεστιν!

Μπραβο και για τα κιλα! Εμενα το καθημερινο ζυγισμα με αγχωνει να σου πω την αληθεια, νομιζω το εβομαδιαιο ειναι το καλύτερο. Γτ αν δω οτι προσπαθω και δεν εχω χασει τα προβλεπομενα απογοητευομαι:|

ΚΑτα τα αλλα οι συμβουλες ειναι σουπερ, και ειδικα για το βραδινο φαγητο. Εγω τελευταια τρωω πριν βαλω τα παιδια για υπνο κανα γιαουρτακι ή τοστακι.

τζινι ναι το 2015 θα παει.

περιμενω να κοιμηθει ο μεγαλος...πάλι. Απιστευτο ποσο ευκολα αλλαζουν συνηθειες! Και σημερα που το βραδακι παλι ημουν αγκαλια με την τουαλετα, ο μικρος δεν κοιμοταν με τιποτα. Γκρρ... Και νυσταζω.... και ειμαι πτωμα...αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όχι, δηλ πες μου, που στο κέρατο είχες κιλά παραπανίσια εσύ?

Θα με τρελάνετε ρε? Έχω μυωπία, αλλά δεν έιμαι κ θεόγκαβη!

ωστε ετσι λοιπον, εχετε μαζευτει ολες οι αδυνατες και κανετε σαμποταζ!:tongue:

Εφαγα γαλοπούλα με γιαούρτι κ πάλι.

Τζεμτέγα μόνο χτες είχα κοιλιακά θεματάκια. Θα δείξει.

Ελπιζω να μην εχεις θεμα....ειναι φρικη! Και να εχεις και τα μωρα και να μην μπορεις...ουφ! Ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Να μαι πάλι!!

πίσω στη δουλειά!!!

Τα νουνουκάκια ξεκίνησαν σκολειό!! Οκ καλά τα πήγαμε για τις 2 πρώτες μέρες, λίγες ώρες και ήρεμα. Σήμερα και αύριο απεργία!! και την Παρασκευή του Σταυρού, πολιούχος άγιος της περιοχής...δηλαδή δυο βήματα μπρος και πέντε πίσω!! Σε γενικές γραμμές η Νικόλ οκ, ο Κων λίγο με μουρμουράει όταν χωριζόμαστε αλλά οχι πανικός. Την πρώτη μέρα τα άφησα 2 ωρίτσες όταν τα πήρα ήταν λίγο κάπως, τη δεύτερη μέρα τα άφησα τρεις ώρες και φάγανε και ήπιανε! Αλλά τα χαίρομαι γιατί φεύγουμε με τις τσαντούλες μας στον ώμο χαιρετάνε στέλνουν φιλάκια στη διευθύντρια και την κυρία τους, τα ρωτάω να ξανάρθουμε; νιεεεεεεεέ!!! Πάντως με βοήθησε πολύ που την Κυριακή ήρθε μια φίλη που δουλεύει σε παιδικό σταθμό γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη, ήμαρτον πια!! μου πε δυο σκηνικά και γελάσαμε και κατάλαβα ότι και μεις οι μάνες είμαστε υπερβολάρες και δυσκολεύουμε τα παιδάκια σε αυτήν τη διαδικασία. Δηλαδή να κλαίνε μπροστά στο παιδί να το τραβάει η μάνα, να το τραβάει και η κοπέλα...απείρου κάλους σκηνικά! Και άλλοι κάλοι τύπου: το παιδί μου θα λείψει μια εβδομάδα στο χωριό με τη γιαγιά..Μάλιστα κυρία μου θα στείλουμε την ύλη του πανεπιστημιακού επιπέδου στο mail σας!! αν κάποια παιδάκι δείρει το παιδί μου και αυτό αρχίσει να κλαίει...πως θα το αντιμετωπίστε; εεεεε θα κάνουμε συνέλευση με τον διευθυντή και θα δράσουμε!!

Τεσπα ελπίζω να τα πάμε καλά, όπως και να έχει είναι μια κατάσταση που πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι, μικροί μεγάλοι. Twins δεν διάβασα όλα τα νέα αλλά είδα σε αυτή τη σελίδα ότι ξεκινήσατε και σεις!! Καλή αρχή και ελπίζω ο Κούκης να μην στεναχωριέται.

Σιγά σιγά μέσα στη μέρα θα διαβάσω και τα υπόλοιπα νέα και θα σχολιάσω!! σας φιλώ προς το παρόν!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα, υπέροχες φίλες μου!!! και είστε υπέροχες μιας και μου φτιάξατε το κέφι σήμερα με τα καλά σας λόγια για την "κορμάρα" μου!!! χωρίς πλάκα, όμως, έφτασα 80 κιλά ...και στα 70 που ήμουν προ εγκυμοσυνης δεν θεωρούμουν αδύνατη...μάλλον αφράτη με έλεγες...οπότε τώρα παρά-αφράτεψα και δε με παίρνει άλλο...όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά δε μας παίρνει και για καινούρια ρούχα, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να μπω στα παλιά...τουινς, ευχαριστώ για τις συμβουλές...και γω προσπαθώ να κόψω το βραδινό, αλλά με πιάνει τρελή πείνα το βράδυ...ειδικά πριν πέσω για ύπνο! ίσως επειδή είμαι ακόμη στην αρχή και δεν έχω συνηθίσει το βράδυ να τρώω μόνο ένα γιαουρτάκι...όσο για το ζύγισμα, το κάνω κάθε μέρα μόλις ξυπνάω, ακόμη και όταν έχω φάει και ξέρω ότι θα δείξει παραπάνω...είναι ο μόνος τρόπος να μπει φρένο...θα βάλω και τικεράκι μήπως έτσι παρακινούμαι περισσότερο...

νουνούκα, μια χαρά μου ακούγονται τα παιδάκια σου...προσαρμόζονται γρήγορα και αυτό θα σε βολέψει πολύ!!! αντε να δουμε τι θα κάνουν τα δικά μας του χρόνου...

τζίνι, φοβερός ο γιατρός σας...έχει και βοηθό!!!και κανείς από τους δύο δε σκέφτηκε να σας γράψει τα εμβόλια στα βιβλιάρια...!!!τουλάχιστον τα θυμάσαι εσύ, οπότε μικρό το κακό...όσο για το σχολείο, καλύτερα να πηγαίνουν πιο μεγάλα, γιατί και πιο ώριμα είναι και την ύλη αφομοιώνουν καλύτερα...πιο παλιά, τα μικρότερα παιδάκια θυμάμαι πως είχαν συνήθως ψιλοπρόβλημα να ακολουθήσουν...και τα δικά μου που είναι Φλεβάρη 6.5 θα πάνε σχολείο...

τζέμινι, φρίκη αυτή η ίωση πάντως!!!

Καλημέρα!

Νουνου καλή αρχή στα νουνουκάκια! Ελπίζω κι εύχομαι να προσαρμοστείτε σιγά σιγά όλοι!! Πολύ χαριτωμένη η εικόνα που περιγράφεις!

οταν θελω να συνερχομαι σε φασεις που τα παιζω απο κουραση και το σπιτι ειναι μπουρδ... σκεφτομαι οτι η αμεσως επομενη επιλογη θα ηταν να μην εχω παιδια και να εχω ενα σπιτι στην εντελεια...

και σαφως θα συμφωνησω με τη φροσω.τα αφηνω να αλωνιζουν και να ειναι χαρουμενα.

α και οσο για το βραδυ,μια φορα που τις μετρησα σηκωθηκα δωδεκα φορες.

Witch μεγάλη αλήθεια αυτό! Κι όσες δυσκολευτήκαμε όπως εγώ λίγο παραπάνω πρέπει να το θυμόμαστε! Πρέπει να το κάνω γιγαντοαφίσα και να το βλέπω κάθε βράδυ που απελπίζομαι που πάλι δεν πρόλαβα να κάνω όσα ήθελα.

Τζίνι ελπίζω να είσαι καλά σήμερα. Κι εμένα μεγάλα θα πάνε σχολείο γιατί γεννήθηκαν Γενάρη. Διαγωνισμό θα κάνουμε ποιο είναι το πιο μεγάλο αστέρι!!

Επίσης πέστε μου τη γνώμη σας.

Τα δίδυμα κλείνουν 2 χρονών το νοέμβρη.

Πήγα σε ένα σταθμό κ μου πρότειναν να τα πάρουν στο τμήμα 2-3 χρονών.

Καλό? κακό? Κ γιατί?

Θεωρώ πως είναι πίσω σε ανάπτυξη τα δικά μου για να ακολουθήσουν αυτό το τμήμα κ σκέφτομαι μήπως μπερδευτούν πολύ.

Στον αντίποδα αν πάνε σε μικρότερο τμήμα... να κάνουν τί? Να εμπεδώσουν αυτά που ήδη ξέρουν???

Εσένα ζίτα σε τί τμήμα είναι?

Για πέστε τη γνώμη σας!

Φωτείστε τη γκαβή!

Γιʼ αυτό που ρωτάς εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να πάνε σε μικρότερη «τάξη». Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδικό σταθμό. Δεν υπάρχει «ύλη» με την έννοια που υπάρχει στο σχολείο. Τα παιδάκια βοηθιούνται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από δραστηριότητες–παιχνίδια. Είναι πολύ μικρά και οι ατομικές διαφορές στην ανάπτυξη παίζουν πολύ έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι να είναι χαρούμενα συμμετέχοντας και να αναπτύξουν τις κοινωνικές δεξιότητες που είπατε παραπάνω. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. Αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στη μεγάλη «τάξη» ζήτα να πάνε στη μικρότερη. Σορυ που είμαι λιιιγο καθυστερημένη στην απάντηση μου αλλά τώρα βρήκα ευκαιρία.

Σελεστίν είμαι σίγουρη ότι εξακολουθείς να είσαι μια κούκλα όπως προ εγκυμοσύνης που σε είχα δει τελευταία φορά. Παλιά που δούλευα νόμιζα πως αν ήμουν σπίτι θα έκανα πιο εύκολα δίαιτα. Χαζομάρες! Όποτε βαριέμαι-ζορίζομαι-καταθλίβομαι θέλω μια γαβάθα από κάτι ανθυγιεινό και παχυντικό για να στανιάρω.. Και μες το σπίτι τα βρίσκω πιο εύκολα όλα αυτά. Μην ανησυχείς θα τα χάσουμε τα κιλά του χρόνου που θα κυνηγάμε τα ζουζούνια μας γύρω γύρω :D:tongue: (τελευταία μου ελπίδα). Εγώ πήρα κιλά στις διακοπές, δηλαδή εκτός εγκυμοσύνης και χωρίς θηλασμό :rolleyes:.

Gem ελπίζω να κατάφερες να ξεκουραστείς λιγάκι. Περαστικά μωρέ! Για τον καυγά με τη μαμά σου θα σου πω κι εγώ να μη στενοχωριέσαι. Η πίεση μας βγάζει διάφορα που σε άλλη φάση ή δεν θα τα λέγαμε ή θα τα λέγαμε με πολύ καλύτερο τρόπο. Οι μαμάδες νομίζω το καταλαβαίνουν αυτό. Έχω ρίξει κι εγώ με τη δικιά μου..άσε!:(

Αυτά. Όπως θα καταλάβατε ό,τι θυμάμαι χαίρομαι στις απαντήσεις. Οι ζουζούνες μου είναι καλά αλλά δεν μου αφήνουν και πολύ χρόνο. Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα της δουλειάς κι όλο αποφεύγω να πάρω τηλέφωνο για να συνεννοηθώ. Κάποια στιγμή αν προλάβω θα σας θέσω τους προβληματισμούς μου...

Φιλάκια πολλά και να είστε όλες καλά!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Ένταση σήμερα μεγάλη στη δουλειά.....

Και στο σπίτι δεν κοιμάται κανένας και φωνάζουν :mad:

Τζίνι καλό είναι τα παιδιά να τα στείλεις κανονικά 2-3. Για να καταλάβεις, όσα έχουν γενηθεί το 2007 πάνε φέτος νήπιο άσχετα το μήνα που γενήθηκαν.

Αυτό είναι καλό για αυτά που γεννήθηκαν τους πρώτους μήνες κακό για αυτά που γενήθηκαν τους τελευταίους. Ειδικά όμως στον παιδικό τί θα μείνει πίσω η πρόοδος τους; Τα 1-2 είναι εντελώς βρεφάκια. Κάποια δεν θα περπατάνε καν. Αν τώρα κάποιο παιδάκι δεν τα καταφέρνει καθόλου στο νήπιο ή στην πρώτη όμως όχι στον παιδικό πολλοί γονείς επιλέγουν να επαναλάβουν την τάξη.

Μια ξαδέλφη μου έχει παιδί που γενήθηκε Δεκέμβριο και αποφάσισε να χάσει χρονιά και να το γράψει στο προνήπιο ξανά. Τώρα γιατί εκείνη ξέρει εφόσον είναι και δασκάλα.

Πάω γιατί πλένουν τα δόντια τους με την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα.

καλο ξεκινημα σε όλα τα παιδακια που ξεκινανε τωρα παιδικο!!! Εμεις μπηκαμε στην 3η εβδομαδα και καθε μα καθε πρωι...κλαιμε:(.Σήμερα τα πήρε το σχολικο αντι να τα παω πρωτη φορα αλλα παλι τα ίδια.Για να δουμε θα αλλαξει κάτι σύντομα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...