Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

οταν θελω να συνερχομαι σε φασεις που τα παιζω απο κουραση και το σπιτι ειναι μπουρδ... σκεφτομαι οτι η αμεσως επομενη επιλογη θα ηταν να μην εχω παιδια και να εχω ενα σπιτι στην εντελεια...

και σαφως θα συμφωνησω με τη φροσω.τα αφηνω να αλωνιζουν και να ειναι χαρουμενα.

α και οσο για το βραδυ,μια φορα που τις μετρησα σηκωθηκα δωδεκα φορες.

age.png

Διαφημίσεις

Ελεγα να τους βαλω νωρις για υπνο αλλά δεν ψηνοτανε να κοιμηθει και τον κατεβασα στο σαλονι στο ρηλαξ. εχει καμια ωρα που κοιμαται αλλα λεω αφου δε νυσταζω να παμε μαζι πανω για υπνο...

Μπα ακομα δεν εχει σημαδια οτι κολλησε. Θα δειξει

Πρεπει να κοιμηθω γμτ ο μικρος κοιμαται τοση ωρα αρα σε λιγο θα ξυπνησει!!!!!!!

Για πες τπτ μιας κ εισαι μεσα...

Ακομα σηκωνεις τη Συλ για τσισα?

Sto επόμενο λογικά θα λες οτι ξαγρύπνησε όταν τον σήκωσες να πάτε για νάνι. ε?ε?

Χτες δεν την σήκωσα κ ήταν στεγνή το πρωί. Κρατάω μικρό καλάθι κ για το κατούρημα κ για τον ύπνο στο κρεβάτι της. Ήρθε στις 6.00 στο δικό μου!!!!!

Καλημερα....

Τζινιω κ τζεμ ακομα αρρωστουλες; περαστικα σας!!!!!!

Τζινιω οχι δεν εδωσα ακομα,το πηρα αλλα λεω το βραδυ να δωσω!

Διαβασα "διπλα" που λενε οχι με χαμηλα λιπαρα πριν τα 2 χρονια κ το βιολογικο Ολυμπος που βρηκα ηταν με χαμηλα λιπαρα....θα παρω την γιατρο να σιγουρευτω!!!!

Λες να μου το ξερασουν; ε;

Νακι μου εμενα δεν εχουν περπατησει ακομα,οποτε δεν ξερω τι θα μου κανουν....εαν κ καθονται στο παρκο κανενα 2ωρο την μερα.....μετα τα εχω μονο στο δωματιο τους με παιχνιδια κ δεν τα ενοχλει,αρκει να ειμαι εγω η ο μπαμπας για παρεα!!!!!! ετσι παιζουν με τις ωρες!!!

Αυτό για τα λιπαρά το έχω ακούσει κ εγώ. Λέτε να ξεκινήσω διετ στη σύλια???

Το ξέρασμα παίζει σαν πιθανότητα.

Τρέχω, πως δεν τρέχω, χίλια πραγματα έχω ακόμα να κανονίσω και χρόνος δεν υπάρχει. Μαζεύτηκαν πολλά άτομα τελικά και αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα έτοιμο, όλα στα μισοτελειώματα είναι. έχω και την καθαρίστρια με το παιδί της σήμερα οπότε προβλέπεται μάχημο πρωινό!!! Μύξες γιοκ αλλά κάτι βηχαλάκια τα έχουμε... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά, εγώ έχω τα παιδιά της Νάκι και όχι τα δικά σου, Σεβ. Τα δικά μου δεν έκατσαν ποτέ στο πάρκο, μα ποτέ. Το είχα ένα μήνα και στο τέλος το επέστρεψα στην ξαδέρφη μου. Κι εγώ ξυπνάω συνέχεια το βράδυ αλλά και δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος, Νάκι. Έτσι είναι τα δικά μας τα παιδιά. Κι από γκρίνια, ειδικά ο μικρός άλλο τίποτα.

Για το γάλα, Σεβ, εμένα το δέχτηκαν πολύ άνετα, χωρίς εμετούς και τέτοια. Κι έχω βρει την ησυχία μου. Αλλά κι εγώ παίρνω μόνο πλήρες. Ίσως αν πήγαινες το πρωί να πάρεις να έβρισκες? Γιατί το ελαφρύ ξέρω το δίνουν πολύ αργότερα, στα τετράχρονα και βάλε.

Περαστικά κι αγύριστα, κορίτσια!!!! Σπάσιμο κι αυτό με την τουαλέτα!!!

αχχαχχαχχαχχ! για πες πώς πήγε το πρωινό?!

Νέο: Είπα στη χρύσα να σταματήσουμε τέλος του μήνα. Δηλ. έλεος, της είπα να καθαρίσει τα ντουλάπια. Χαλαρά το σπίτί, μια ντουλάπα, ένα δωμάτιο τη μέρα. Όλα τα έβαλε μέσα μπουρδελέ! Απάντηση: Μα πού να ξέρω εγώ τί πάει πού!

Σωστά! Πρέπει να της κάνω την βοηθό, ή να της βρώ μία!

Τσίου λέμε!!!!! Τσάμπα λεφτά!

Ευτυχώς σήμερα είμαι καλά. Έφαγα λίγη γαλοπούλα κ λίγο γιαούρτι. Δοδείσης ευκαιρίας ντουκάν!

Αλλά ξεκίνησε η Ελπίδα. Έλανε ένα εμετό το πρωί. Λίγη διάρροια, αλλά οκ σε γενικές γραμμές. Ας ελπίσω οτι αύριο θα είναι εντελώς καλά!

Κ

Δε θέλω να σας κάνω να ζηλέψετε, αλλά ακούστε σκηνικό...πήγαμε την Κυριακή στην κολλητή μου που έκανε ένα κοριτσάκι που τώρα είναι 1 μηνός...λοιπόν, κάτσαμε για φαγητό και συνολικά ήμασταν εκεί 3 ώρες...το μωρό το είχαν σε λίκνο μέσα στο σάλόνι και όλη αυτή την ώρα κοιμόταν και δεν ακούστηκε καν...η φίλη μου άνετη να φτιάξει το τραπέζι, να φτιάξει καφέδες, να κάθεται συνέχεια μαζί μας κλπ!!! όταν ήταν να φύγουμε, της είπα "αχ μωρέ δεν την είδα καθόλου ξύπνια τη μικρή" και η φίλη μου την ξύπνησε για να τη δω....η μικρή ούτε λίγο δεν έκλαψε...άνοιξε τα ματάκια της και έκατσε ήρεμα στην αγκαλιά της μαμάς...και το κορυφαίο! δεν κλαίει ούτε όταν πεινάει...περιμένει στωικά να την ταίσουν!!! το βράδυ ξυπνάει μόνο μια φορά, θηλάζει και ξανά νάνι μέχρι τις 9 το πρωι!!! όχι...μη ζηλέψετε...

Καλά! κάτσε να μεγαλώσει λίγο κ τα λέμε. (λογικά)

Γεια!

Εύη να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Νάκι κουλ.....όλα έτσι κάνουν κυρίως τα αγόρια. Κάποιοι γονείς δεν ξέρω γιατί θέλουν να τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. Πόσες φορές μαμάδες μου λένε ότι κοιμούνται στο κρεβάτι τους σερί και οι μπαμπάδες λένε στον άνδρα μου ότι κοιμούνται μαζί τους και ανήσυχα :confused:.

Αν σε παρηγορεί οι δικοί μου είναι και οι 3 όπως περιγράφεις. Τί κάνω λάθος; Ξέρω βασικά. Είμαι ελαστική και δεν τους αφήνω να κλαίνε. Όμως είναι δική μου συνειδητή επιλογή. Αν είσαι νευρόσπαστη και συνέχεια μαλώνεις θα είναι πιο προσεκτικά πχ στο φαγητό. Τί θέλεις στην τελική; Να καθαρίζεις ή να σε φοβούνται τα παιδιά σου; Υπομονή δεν θα σου πω γιατί εξαντλείται και αυτή.

Ο Αλέξ. 5 ετών και ακόμα το βράδυ μας ψάχνει και ξυπνάει 2-3 φορές.'

Συμβουλή δεν έχω να σου δώσω. Αν βρεις λύση πες κι εμένα.

Τζίνι τα παιδιά καλό είναι να τα πηγαίνεις στην τάξη τους. Αυτά που γενήθηκαν προς το τέλος του χρόνου είναι αδικημένα. Φαντάσου ότι είναι μαζί παιδί που γενήθηκε 1/1/07 με παιδί που γεν. 20/12/07. Μιλάμε για ένα χρόνο διαφορά.

Περαστικά στις αρρωστούλες gemini, tzini και στον μπεμπάκο της μορίτσας.

λαερτα πότε είναι το μεγάλο γεγονός;

σελεστίν άντε μήπως και στρώσουν σιγά σιγά με τον ύπνο.

Εμείς ξεκινήσαμε παιδικό τελικά με γέλια και χαρές. Σήμερα μόνο έκλαιγε ο Χριστ. μέχρι που κατέβηκα τις σκάλες. Άντε να δούμε. Η χαζομάρα είναι ότι 2 μέρες έχουν απεργία, παρασκευή είναι κλειστά λόγω του Σταυρού άντε από Δευτέρα πάλι από την αρχή η προσαρμογή....

Οπότε φρόσω τί μου λές? διότι με μπέρδεψες.

Βασικά εγώ έλεγα να τα πάω στο βρεφικό. Φοβάμαι το μεγαλύτερο τμήμα. Σε ένα σταθμό για βρεφικό τμήμα θα έχω απάντηση μέχρι τέλος οκτώμβρη. Στον άλλο που βρήκα θέσεις τα πέρνουν στο 2-3.

Το θέμα είναι πως κ στο σταθμό της Σύλιας (σε άλλο κτήριο ο βρεφικός) εκεί θα τα πέρνανε. κ μου είπαν πως βάση νομοθεσίας μέχρι 2,5 χρ. πάνε σε βρεφικό τμήμα. Αύριο θα μου δώσουν μια προσφορά, σίγουρα τσουχτερή κ πάλι κ βλέπουμε. (σήμείωση: έχουν μια θέση στο βρεφικό, αλλά αν πώ το οκ, θα με εξυπηρετήσουν)

Πέστε μου!

Ζίτα δεν μου έιπες, βρεφικό τα πάς?

Με ποιά άλλη είμαστε κοντά σε ηλικία κ θα ξεκινήσει σταθμό?? πέστε!!!!!

Γεια στο στόμα σου, ρε Φρόσω!!! Ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Κι εγώ μια από τα ίδια ξέρω. Μου λένε, α, κοιμάται ο δικός μου και μπλα μπλα κι όταν έρχονται επίσκεψη τους βλέπω να τον κουνάνε, στα χέρια παρακαλώ, πάνω από ώρα, κι αυτός τίποτα!! Έ άντε τώρα βρες άκρη!!!

Μισό καλέ. Εδώ έχει να κάνει κ η αλλαγή περιβάλλοντος.

Μάλλον θέλουν να δείξουν ότι είναι οι τέλειοι γονείς, όχι ότι έχουν τα τέλεια παιδιά.

Μην πω για τη μάνα μου πχ πωπω εσείς δεν κάνατε έτσι.....ναι καλά....

Μην πω για την αδελφή μου της οποίας το πρώτο παιδί το μεγάλωσα εξολοκλήρου εγώ και είμαι γνώστης. Τα παιδιά της λοιπόν δεν γκρινιάζουν, κοιμούνται στην ώρα τους, δεν την ενοχλούν ποτέ, δεν τρώνε ποτέ γλυκά ενώ προτιμάνε σαλάτες και φρούτα, δεν τα διάβασε ποτέ, δεν απαίτησαν ποτέ παιχνίδι, δεν τσακώθηκαν ποτε.....κτλ....κτλ.....κτλ

Καλά αν σου πώ εγώ για τα παιδιά της βιγ σίστερ θα πάθεις πλάκα! Πολύ φαγωμάρα ρε παιδιά κ ειναι 18 ο ένας 15 ο άλλος.

Αναρωτιέμαι αν θα είναι κ τα δικά μου έτσι, που για ένα παιχνίδι μπορεί να γίνει πολεμική σύρραξη!!!!!

Πάντως τώρα τραβάει άλλα αγγούρια η αδερφή μου.

Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες, μικρά καράβια μικρές φουρτούνες

κ ισχύει. Τί μας περιμένει να ξέραμε!

Μάλλον αλλά γιατί? Δεν ήξερα ότι απονέμουν βραβεία μητρότητας κάπου...

Μου θύμησες το λάζαρο κ την απονομή του βραβείου του στον εαυτό του, στο είσαι το ταίρι μου! Χαχχαχχχαχαχ

οταν θελω να συνερχομαι σε φασεις που τα παιζω απο κουραση και το σπιτι ειναι μπουρδ... σκεφτομαι οτι η αμεσως επομενη επιλογη θα ηταν να μην εχω παιδια και να εχω ενα σπιτι στην εντελεια...

και σαφως θα συμφωνησω με τη φροσω.τα αφηνω να αλωνιζουν και να ειναι χαρουμενα.

α και οσο για το βραδυ,μια φορα που τις μετρησα σηκωθηκα δωδεκα φορες.

Τί λες τώρα?

Δεν τις είχα μετρήσει τότε με τα δόντια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

To μόνο που με προβληματίζει για τα δίδυμα στο σταθμό, είναι οτι έιναι αδύνατα.

Σας ζήτησαν να κάνετε της ηπατίτιδας οι γιατροί σας για τον παιδικό???

Πέστε μου!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα!

πολύ ωραιο αυτο που εγραψες...:P:p

Κοριτσια δεν θα καθομαστε να σκεφτομαστε τι λεει η καθεμια για τα παιδια της...εμεις κανουμε αυτο που θελουμε, που θεωρούμε σωστο ή και μας βολευει. Κι ετσι διαμορφωνονται και διαφορετικοι χαρακτηρες και ο κοσμος εχει ποικιλια!!

Τεσπα, εγω σημερα παλι διαρροια γμτ. Πυρετο οχι αλλά κ αυτο το πραγμα με την τουαλετα δεν το μπορω:? Κ εχω και ορεξη να φαω κ τη βγαζω με φρυγανιες και λαπα.Πφφφ! Παιζει να κολλησα και τη μαμα μου, με την οποια τσακωθηκα σημερα...μια ομορφη μερα δηλαδη γενικα! Ουτε σιδερωσα ουτε τιποτα, περιμενω να ερθει το βραδυ να κοιμηθουμε.

Η κοκα κολα κανει καλο στη διαρροια ετσι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν έχω αρχίσει κ τα πέρνω στο σκαλπ άσχημα.

Είναι ακόμα εδώ κ καλά να τελειώσει κάτι στην κουζίνα.

Να δείς που αν όχι σήμερα, (της έκοψα την φόρα κ πήγα στη Σύλια κ καλά) αύριο θα αρχίσει την κλάψα.

Τί να κάνω γμτ?!

Καλή, χρυσή, έμπιστη σε βαθμό αγιότητας, αλλά στη δουλειά της δεν είναι αποτελεσματική κα θό λου! Να μην σας πώ για τις νέες ζημιές, θα με βρίσετε χοντρά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

πολύ ωραιο αυτο που εγραψες...:P:p

Κοριτσια δεν θα καθομαστε να σκεφτομαστε τι λεει η καθεμια για τα παιδια της...εμεις κανουμε αυτο που θελουμε, που θεωρούμε σωστο ή και μας βολευει. Κι ετσι διαμορφωνονται και διαφορετικοι χαρακτηρες και ο κοσμος εχει ποικιλια!!

Τεσπα, εγω σημερα παλι διαρροια γμτ. Πυρετο οχι αλλά κ αυτο το πραγμα με την τουαλετα δεν το μπορω:? Κ εχω και ορεξη να φαω κ τη βγαζω με φρυγανιες και λαπα.Πφφφ! Παιζει να κολλησα και τη μαμα μου, με την οποια τσακωθηκα σημερα...μια ομορφη μερα δηλαδη γενικα! Ουτε σιδερωσα ουτε τιποτα, περιμενω να ερθει το βραδυ να κοιμηθουμε.

Η κοκα κολα κανει καλο στη διαρροια ετσι?

Στανταράκι στη διάρροια!

Αυτό της γουίτς μου το λέει κ η σίστερ γκαστρούλα.

Μη σε πέρνει από κάτω ο καυγάς. Συμβαίνουν κ αυτά.

Έχω ρίξει καυγάδες με τη μάνα μου... ουυυυυυυυ!

Θα σε αφήσει λογικά λίγο μόνη σου, να δείς τί εστί βερίκοκο κ ξανά προς τη δόξα θα τραβήξετε παρέα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Sto επόμενο λογικά θα λες οτι ξαγρύπνησε όταν τον σήκωσες να πάτε για νάνι. ε?ε?

Χτες δεν την σήκωσα κ ήταν στεγνή το πρωί. Κρατάω μικρό καλάθι κ για το κατούρημα κ για τον ύπνο στο κρεβάτι της. Ήρθε στις 6.00 στο δικό μου!!!!!

Οχι δεν ξαγρυπνησε αυτος....η μαμα ξαγρυπνησε:?

Δεν πειραζει, θα μαθειο σιγα σιγα!

Ευτυχώς σήμερα είμαι καλά. Έφαγα λίγη γαλοπούλα κ λίγο γιαούρτι. Δοδείσης ευκαιρίας ντουκάν!

Αλλά ξεκίνησε η Ελπίδα. Έλανε ένα εμετό το πρωί. Λίγη διάρροια, αλλά οκ σε γενικές γραμμές. Ας ελπίσω οτι αύριο θα είναι εντελώς καλά!

Γιαουρτι καλε εφαγες και ειχες διαρροια??? τα γαλακτοκομικα ειναι νουμερο ενα για τσιρλιπιπι...

Ξεκινησες ντουκαν? Εγω τωρα που δεν κανω τιποτα κατι εχω χασει...επειδη δεν εχω το αγχος να χασω, γι αυτο!

Περαστικα στο ελπιδάκι!

Καλά! κάτσε να μεγαλώσει λίγο κ τα λέμε. (λογικά)

χαχαχα κι εγω το σκεφτηκα αυτο!!!

Οπότε φρόσω τί μου λές? διότι με μπέρδεψες.

Βασικά εγώ έλεγα να τα πάω στο βρεφικό. Φοβάμαι το μεγαλύτερο τμήμα. Σε ένα σταθμό για βρεφικό τμήμα θα έχω απάντηση μέχρι τέλος οκτώμβρη. Στον άλλο που βρήκα θέσεις τα πέρνουν στο 2-3.

Το θέμα είναι πως κ στο σταθμό της Σύλιας (σε άλλο κτήριο ο βρεφικός) εκεί θα τα πέρνανε. κ μου είπαν πως βάση νομοθεσίας μέχρι 2,5 χρ. πάνε σε βρεφικό τμήμα. Αύριο θα μου δώσουν μια προσφορά, σίγουρα τσουχτερή κ πάλι κ βλέπουμε. (σήμείωση: έχουν μια θέση στο βρεφικό, αλλά αν πώ το οκ, θα με εξυπηρετήσουν)

Πέστε μου!

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω, αλλά αν λαβεις υποψιν σου το γεγονος οτι εχουν καταργησει προ πολλού τα παιδια που πανε στην Α' δημοτικου 5,5 χρονων, μαλλον τα μεγαλα κεφαλια υποστηριζουν οτι καλυτερα να ειναι πιο μπροστα παρά πισω...βεβαια εσυ ξερεις και τα παιδια σου!

To μόνο που με προβληματίζει για τα δίδυμα στο σταθμό, είναι οτι έιναι αδύνατα.

Γιατι σε προβληματιζει αυτο? Στο σταθμο μπορει να μαθουν να τρωνε και καλυτερα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το άλλο καλό γαι τη διάρροια είναι σκόνη ελληνικός καφές με χυμό λεμόνι.

Αν το κάνεις κ αυτό (καλά κ η κοκα κόλα) τα βλέπω τα τζεμτζέγια σούζα τα αλογάκια απόψε!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν έχω αρχίσει κ τα πέρνω στο σκαλπ άσχημα.

Είναι ακόμα εδώ κ καλά να τελειώσει κάτι στην κουζίνα.

Να δείς που αν όχι σήμερα, (της έκοψα την φόρα κ πήγα στη Σύλια κ καλά) αύριο θα αρχίσει την κλάψα.

Τί να κάνω γμτ?!

Καλή, χρυσή, έμπιστη σε βαθμό αγιότητας, αλλά στη δουλειά της δεν είναι αποτελεσματική κα θό λου! Να μην σας πώ για τις νέες ζημιές, θα με βρίσετε χοντρά.

Αχ βρε τζινι ειναι που σ αυτες τις περιπτωσεις το προσον "εμπιστη" υπερτερει του προσοντος "αποτελεσματική". Το θεμα ειναι μεχρι που φτανουν τα δικα σου ορια...

Για πες καμια ζημια...

Στανταράκι στη διάρροια!

Αυτό της γουίτς μου το λέει κ η σίστερ γκαστρούλα.

Μη σε πέρνει από κάτω ο καυγάς. Συμβαίνουν κ αυτά.

Έχω ρίξει καυγάδες με τη μάνα μου... ουυυυυυυυ!

Θα σε αφήσει λογικά λίγο μόνη σου, να δείς τί εστί βερίκοκο κ ξανά προς τη δόξα θα τραβήξετε παρέα!

αχχαχα ναι σωστα! Της τα πα κι εγω, μου τα πε κι αυτη και αστα να πανε. Στεναχωριεμαι ομως μετα γμτ. Θα προτιμουσα να μην εχει ειπωθει τπτ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το άλλο καλό γαι τη διάρροια είναι σκόνη ελληνικός καφές με χυμό λεμόνι.

Αν το κάνεις κ αυτό (καλά κ η κοκα κόλα) τα βλέπω τα τζεμτζέγια σούζα τα αλογάκια απόψε!!!!

:P:p:p ααχαχαχαχαα!!!!! Σκονη καφε μετα απο ενα χρονο αποτιξινωσης απ την καφεινη?? Οχι μονο σουζα, βαλε και κατι ακομα!! απαπαπαπα!! Ηδη τα βλεφαρα μου κλεινουν!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω, αλλά αν λαβεις υποψιν σου το γεγονος οτι εχουν καταργησει προ πολλού τα παιδια που πανε στην Α' δημοτικου 5,5 χρονων, μαλλον τα μεγαλα κεφαλια υποστηριζουν οτι καλυτερα να ειναι πιο μπροστα παρά πισω...βεβαια εσυ ξερεις και τα παιδια σου!

Γιατι σε προβληματιζει αυτο? Στο σταθμο μπορει να μαθουν να τρωνε και καλυτερα...

Μπορεί όμως ένα παιδάκι να ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις?

Θεωρώ οτι είναι πίσω τα δικά μου δίδυμα γενικά. Μήπως μέίνουν εντελώς ντουβάρια, αν δεν καταλαβαίνουν?

Η απάντηση στην περίπτωση του σταθμού που τα πέρνει στο 2-3 είναι οτ θα βλέπουν τα άλλα κ θα κάνουν:confused:

Πόσο τα πέρνουν στο δημοτικό?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μπορεί όμως ένα παιδάκι να ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις?

Θεωρώ οτι είναι πίσω τα δικά μου δίδυμα γενικά. Μήπως μέίνουν εντελώς ντουβάρια, αν δεν καταλαβαίνουν?

Η απάντηση στην περίπτωση του σταθμού που τα πέρνει στο 2-3 είναι οτ θα βλέπουν τα άλλα κ θα κάνουν:confused:

Πόσο τα πέρνουν στο δημοτικό?

εννοουσα να ειναι το παιδι πιο μπροστα στις δεξιοτητες σε σχεση με αυτα που κανουν στο σταθμο, για να μπορει να καταλαβαινει και να παιρνει το μεγιστο απο αυτο. Γενικα εγω πιστευω με το λιγο που εχω ασχοληθει απ τα παιδια δημοτικου ειναι οτι η δασκαλα θα πει το x πραγμα, και σε καποιες φασεις θα υπαρχουν παιδακια που θα καταλαβουν το x +2 χωρις να δημιουργειται προβλημα στην ταξη, δηλαδη να ειναι πισω. κρατανε ενα μεσο ορο.

Βεβαια δεν ξερω στα τοσο μικρα τι παιζει, αν δηλ δε νιωθουν καλά στην ταξη και δεν μπορουν να αναπτυξουν τι δεξιοτητες που πρεπει.

Εσυ δεν μπορεις να τα ξεκινησεις καπου και να αλλαξουν τμημα...μπερδευτηκα λιγο. Ή τελοσπαντων αν η λογική ειναι να πανε στο τμημα 2 τοτε λογικα θα υπαρξουν παιδακια που μπορει να ειναι στην ιδια φαση. Στους παιδικους σταθμους φανταζομαι υπαρχει ευελιξια στο αναλυτικό προγραμα, δηλαδη η δασκαλά οταν θα διδασκει την "ανοιξη" ας πουμε θα κοιταξει να ανταποκριθει στα μυαλουδακια ολων των παιδιων. Καπως ετσι νομιζω... μπορει να τα λεω λιγο μπερδεμενα....ισως κανω εντιτ αργοτερα τωρα ξυπναει η μεγαλος...

Στο σχολειο πρεπει να εχουν κλεισει τα 6!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και πάλι στα πεταχτά... :)

Έχω και τα δύο μικρά άρρωστα και ακόμα δεν μπηκε για τα καλά ο χειμώνας...

Παιδικό σταθμό δεν μας πήραν με το πρόγραμμα, δεν θυμάμαι αν σας το είπα και προβλέπεται δύσκολος χειμώνας...

Για να πάρω κοπέλα το σκέφτομαι γιατί ειναι πολλά τα λεφτά αλλά και σε παιδικό τα ίδια, κάναμε και κάτι εργασίες τώρα στον κήπο και ότι είχαμε μαζέψει εξανεμίστηκε.

Νιώθω πολύ κούραση αλλά και δεν μπορώ να πάω κάπου έστω και δουλειά για να ξεφύγω λίγο. Κοιμούνται κι αυτά στις 1-1.30 το βράδυ και πέφτω κι εγώ ξερή.

RKdwp3.png

Ε.... γειά σας.... εμφανίστηκα :P:p:p:p Τι κάνετε κορίτσια;

Αχ είναι καμια εδώ;

Τα τουινσονέα:

Ξεκινήσαμε εδώ και 2,5 εβδομάδες σταθμό.... επίκαιρο θέμα για πολλές (θα διαβάσω και αυτά που λέτε, που θα μου πάει....

Τα παιδιά τα πάνε γενικώς καλά. Εγώ τα πάω γενικώς χάλια. Ζορίζομαι πολύ σε όλα που μου την έχει βαρέσει. Αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει μάλλον για την πλειονότητα των ανθρώπων σε αυτή τη φάση, οπότε κάνω υπομονή.

Και μισώ το Σεπτέμβριο και πάντα τον μισούσα.

Αλλά ας γυρίσουμε στο θέμα του σταθμου.

Η Βικ τα πάει τέλεια. Ούτε κλάματα, παίζει κάνει παρέες, προσαρμογή άψογη. Αλλά ξανάρχισε να ξυπνάει το βράδυ όπως τις παλιές κακές μέρες που περιέγραφα κάποτε....

Ο Φιλ πάλι... εδώ θέλω βοήθεια και τη γνώμη σας. Από τότε που πήγε σταθμό, ξεκίνησε να έχει εξάρτηση από ένα κουκλάκι. Το πηγαινοφέρνει μαζί του παντου. Και κλαίει και κάθε πρωι προκαταβολικά.Στο σταθμό παίζει ωραία με τα άλλα παιδάκια, αλλά που και που ξεχνιέται και κλαιει.

Κατά τα άλλα, από τότε που πήγαν σταθμό βελτιώθηκαν και τα social skills μας και η ομιλία μας. Και προς το παρόν δεν μας έχουν επισκεφτεί οι ιωσεις, αν και είναι ακόμα νωρίς.

Αχ πόσο μου έλειψε η παρέα μας.......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...