Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τζινι κι εγω ετσι κ ετσι ειμαι απο ναυτια....και εχω και λιγο διαρροια, αλλά καμια σχεση μ αυτο που περασα το παρασκευοσαββατο!! Ελπιζω αυριο να ειμαι εντελως καλά. ΑΝ και δεν το νομιζω λογω αυπνιας αυτη τη φορα! Εχω και τον μεγαλο διπλα μου στο ριλαξ που κοιμαται αλλά ολο ανακατευεται και η κακουργα δεν τον ανεβαζω πανω στην κουνια του:oops: Περιμενω να παμε μαζι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Οκ κατάλαβα. Γαιτί δεν τον βάζεις στην κούνια? Τόσο πεισματάρης?

Πες μου οτι δεν κόλλησε κ ανακατεύεται για άλλο λόγο!

Ελεγα να τους βαλω νωρις για υπνο αλλά δεν ψηνοτανε να κοιμηθει και τον κατεβασα στο σαλονι στο ρηλαξ. εχει καμια ωρα που κοιμαται αλλα λεω αφου δε νυσταζω να παμε μαζι πανω για υπνο...

Μπα ακομα δεν εχει σημαδια οτι κολλησε. Θα δειξει

Πρεπει να κοιμηθω γμτ ο μικρος κοιμαται τοση ωρα αρα σε λιγο θα ξυπνησει!!!!!!!

Για πες τπτ μιας κ εισαι μεσα...

Ακομα σηκωνεις τη Συλ για τσισα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πσσσσστ!

Ψιτ, κράτα μικρό καλαθάκι!

Πως είστε? Η γλώσσα?

Σήμερα σε θυμήθηκα. Πασαλείφτηκε ο Αλεξ με το γάλα κ του είπα :άβε Κέσαρα!

Ας είναι καλα το φενιστιλ και το αταραξ αν δεν μου κοιμούνται!χαχα!:tongue:

Είμαστε καλύτερα, ευτυχώς τρώει και δεν πονάει.

Τα καλα της κλεοπατρας κάνει;;

p1Utp3.png

Καλημερα....

Τζινιω κ τζεμ ακομα αρρωστουλες; περαστικα σας!!!!!!

Τζινιω οχι δεν εδωσα ακομα,το πηρα αλλα λεω το βραδυ να δωσω!

Διαβασα "διπλα" που λενε οχι με χαμηλα λιπαρα πριν τα 2 χρονια κ το βιολογικο Ολυμπος που βρηκα ηταν με χαμηλα λιπαρα....θα παρω την γιατρο να σιγουρευτω!!!!

Λες να μου το ξερασουν; ε;

Νακι μου εμενα δεν εχουν περπατησει ακομα,οποτε δεν ξερω τι θα μου κανουν....εαν κ καθονται στο παρκο κανενα 2ωρο την μερα.....μετα τα εχω μονο στο δωματιο τους με παιχνιδια κ δεν τα ενοχλει,αρκει να ειμαι εγω η ο μπαμπας για παρεα!!!!!! ετσι παιζουν με τις ωρες!!!

Τρελοκόρτσο τρέχεις κ εσύ?

Πώς είστε τώρα? Ο μικρός σε παιδεύει ακόμα?

(να τολμήσω να ρωτήσω για μύξες?... οκ, θα φάω μπούφλα!)

Τρέχω, πως δεν τρέχω, χίλια πραγματα έχω ακόμα να κανονίσω και χρόνος δεν υπάρχει. Μαζεύτηκαν πολλά άτομα τελικά και αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα έτοιμο, όλα στα μισοτελειώματα είναι. έχω και την καθαρίστρια με το παιδί της σήμερα οπότε προβλέπεται μάχημο πρωινό!!! Μύξες γιοκ αλλά κάτι βηχαλάκια τα έχουμε... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα....

Τζινιω κ τζεμ ακομα αρρωστουλες; περαστικα σας!!!!!!

Τζινιω οχι δεν εδωσα ακομα,το πηρα αλλα λεω το βραδυ να δωσω!

Διαβασα "διπλα" που λενε οχι με χαμηλα λιπαρα πριν τα 2 χρονια κ το βιολογικο Ολυμπος που βρηκα ηταν με χαμηλα λιπαρα....θα παρω την γιατρο να σιγουρευτω!!!!

Λες να μου το ξερασουν; ε;

Νακι μου εμενα δεν εχουν περπατησει ακομα,οποτε δεν ξερω τι θα μου κανουν....εαν κ καθονται στο παρκο κανενα 2ωρο την μερα.....μετα τα εχω μονο στο δωματιο τους με παιχνιδια κ δεν τα ενοχλει,αρκει να ειμαι εγω η ο μπαμπας για παρεα!!!!!! ετσι παιζουν με τις ωρες!!!

Καλά, εγώ έχω τα παιδιά της Νάκι και όχι τα δικά σου, Σεβ. Τα δικά μου δεν έκατσαν ποτέ στο πάρκο, μα ποτέ. Το είχα ένα μήνα και στο τέλος το επέστρεψα στην ξαδέρφη μου. Κι εγώ ξυπνάω συνέχεια το βράδυ αλλά και δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος, Νάκι. Έτσι είναι τα δικά μας τα παιδιά. Κι από γκρίνια, ειδικά ο μικρός άλλο τίποτα.

Για το γάλα, Σεβ, εμένα το δέχτηκαν πολύ άνετα, χωρίς εμετούς και τέτοια. Κι έχω βρει την ησυχία μου. Αλλά κι εγώ παίρνω μόνο πλήρες. Ίσως αν πήγαινες το πρωί να πάρεις να έβρισκες? Γιατί το ελαφρύ ξέρω το δίνουν πολύ αργότερα, στα τετράχρονα και βάλε.

Περαστικά κι αγύριστα, κορίτσια!!!! Σπάσιμο κι αυτό με την τουαλέτα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τζίνι, που την άρπαξες καλέ και συ? Περαστικά σου! το ίδιο και σε σένα τζέμινι, που είσαι στην ανάρρωση!!! όσο για το να κοιμάται το ένα και να ξυπνάει το άλλο, σε εμάς συμβαίνει σε μόνιμη βάση...

Όμως, για να μην γκρινιάζω συνέχεια, ομολογώ πως δύο βράδια τώρα ο μικρός που ξύπναγε τουλάχιστον μία φορά μέσα στη νύχτα, άρχισε να κοιμάται και να ξυπνάει στις 6!!! φτου φτου μην τον ματιάσω!!! οπότε, δύο νύχτες έχω κοιμηθεί και γω σερί το βράδυ για 6 ώρες!!! καλά, το πρωί νιώθω άλλος άνθρωπος...μέχρι να μου σπάσουν πάλι τα νεύρα με τη γκρίνια τους και γίνω ράκος...:tongue:

Νάκι, την ίδια ακριβώς απορία έχουμε όλες...γιατί τα άλλα είναι πιο ήρεμα? πάντως, στον μικρό μου που ξύπναγε τη νύχτα, μάλλον είχε το θέμα με το στομάχι του...δηλαδή, τώρα με το επαντορέν τον βλέπω καλύτερα σε γενικές γραμμές...άρα, ίσως και το ότι ηρέμησε και κοιμάται το βράδυ να είναι συνέπεια του ότι ηρέμησε λίγο το στομαχάκι του...μήπως, βγάζουν δοντάκια και πονάνε? μήπως, στην έντονη γκρίνια να έδινες λίγο ντεπόν? (αν είναι από πόνο δηλαδή...)...επίσης, μήπως ο ένας ξυπνάει τον άλλον?αν τους έβαζες να κοιμηθούν σε χωριστά δωμάτια? τι ώρες ξυπνάνε το βράδυ? ξυπνάνε για φαγητό ή απλά από γκρίνια?

Δε θέλω να σας κάνω να ζηλέψετε, αλλά ακούστε σκηνικό...πήγαμε την Κυριακή στην κολλητή μου που έκανε ένα κοριτσάκι που τώρα είναι 1 μηνός...λοιπόν, κάτσαμε για φαγητό και συνολικά ήμασταν εκεί 3 ώρες...το μωρό το είχαν σε λίκνο μέσα στο σάλόνι και όλη αυτή την ώρα κοιμόταν και δεν ακούστηκε καν...η φίλη μου άνετη να φτιάξει το τραπέζι, να φτιάξει καφέδες, να κάθεται συνέχεια μαζί μας κλπ!!! όταν ήταν να φύγουμε, της είπα "αχ μωρέ δεν την είδα καθόλου ξύπνια τη μικρή" και η φίλη μου την ξύπνησε για να τη δω....η μικρή ούτε λίγο δεν έκλαψε...άνοιξε τα ματάκια της και έκατσε ήρεμα στην αγκαλιά της μαμάς...και το κορυφαίο! δεν κλαίει ούτε όταν πεινάει...περιμένει στωικά να την ταίσουν!!! το βράδυ ξυπνάει μόνο μια φορά, θηλάζει και ξανά νάνι μέχρι τις 9 το πρωι!!! όχι...μη ζηλέψετε...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Γεια!

Εύη να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Νάκι κουλ.....όλα έτσι κάνουν κυρίως τα αγόρια. Κάποιοι γονείς δεν ξέρω γιατί θέλουν να τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. Πόσες φορές μαμάδες μου λένε ότι κοιμούνται στο κρεβάτι τους σερί και οι μπαμπάδες λένε στον άνδρα μου ότι κοιμούνται μαζί τους και ανήσυχα :confused:.

Αν σε παρηγορεί οι δικοί μου είναι και οι 3 όπως περιγράφεις. Τί κάνω λάθος; Ξέρω βασικά. Είμαι ελαστική και δεν τους αφήνω να κλαίνε. Όμως είναι δική μου συνειδητή επιλογή. Αν είσαι νευρόσπαστη και συνέχεια μαλώνεις θα είναι πιο προσεκτικά πχ στο φαγητό. Τί θέλεις στην τελική; Να καθαρίζεις ή να σε φοβούνται τα παιδιά σου; Υπομονή δεν θα σου πω γιατί εξαντλείται και αυτή.

Ο Αλέξ. 5 ετών και ακόμα το βράδυ μας ψάχνει και ξυπνάει 2-3 φορές.'

Συμβουλή δεν έχω να σου δώσω. Αν βρεις λύση πες κι εμένα.

Τζίνι τα παιδιά καλό είναι να τα πηγαίνεις στην τάξη τους. Αυτά που γενήθηκαν προς το τέλος του χρόνου είναι αδικημένα. Φαντάσου ότι είναι μαζί παιδί που γενήθηκε 1/1/07 με παιδί που γεν. 20/12/07. Μιλάμε για ένα χρόνο διαφορά.

Περαστικά στις αρρωστούλες gemini, tzini και στον μπεμπάκο της μορίτσας.

λαερτα πότε είναι το μεγάλο γεγονός;

σελεστίν άντε μήπως και στρώσουν σιγά σιγά με τον ύπνο.

Εμείς ξεκινήσαμε παιδικό τελικά με γέλια και χαρές. Σήμερα μόνο έκλαιγε ο Χριστ. μέχρι που κατέβηκα τις σκάλες. Άντε να δούμε. Η χαζομάρα είναι ότι 2 μέρες έχουν απεργία, παρασκευή είναι κλειστά λόγω του Σταυρού άντε από Δευτέρα πάλι από την αρχή η προσαρμογή....

Γεια!

Εύη να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Νάκι κουλ.....όλα έτσι κάνουν κυρίως τα αγόρια. Κάποιοι γονείς δεν ξέρω γιατί θέλουν να τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. Πόσες φορές μαμάδες μου λένε ότι κοιμούνται στο κρεβάτι τους σερί και οι μπαμπάδες λένε στον άνδρα μου ότι κοιμούνται μαζί τους και ανήσυχα :confused:.

Αν σε παρηγορεί οι δικοί μου είναι και οι 3 όπως περιγράφεις. Τί κάνω λάθος; Ξέρω βασικά. Είμαι ελαστική και δεν τους αφήνω να κλαίνε. Όμως είναι δική μου συνειδητή επιλογή. Αν είσαι νευρόσπαστη και συνέχεια μαλώνεις θα είναι πιο προσεκτικά πχ στο φαγητό. Τί θέλεις στην τελική; Να καθαρίζεις ή να σε φοβούνται τα παιδιά σου; Υπομονή δεν θα σου πω γιατί εξαντλείται και αυτή.

Ο Αλέξ. 5 ετών και ακόμα το βράδυ μας ψάχνει και ξυπνάει 2-3 φορές.'

Συμβουλή δεν έχω να σου δώσω. Αν βρεις λύση πες κι εμένα.

Τζίνι τα παιδιά καλό είναι να τα πηγαίνεις στην τάξη τους. Αυτά που γενήθηκαν προς το τέλος του χρόνου είναι αδικημένα. Φαντάσου ότι είναι μαζί παιδί που γενήθηκε 1/1/07 με παιδί που γεν. 20/12/07. Μιλάμε για ένα χρόνο διαφορά.

Περαστικά στις αρρωστούλες gemini, tzini και στον μπεμπάκο της μορίτσας.

λαερτα πότε είναι το μεγάλο γεγονός;

σελεστίν άντε μήπως και στρώσουν σιγά σιγά με τον ύπνο.

Εμείς ξεκινήσαμε παιδικό τελικά με γέλια και χαρές. Σήμερα μόνο έκλαιγε ο Χριστ. μέχρι που κατέβηκα τις σκάλες. Άντε να δούμε. Η χαζομάρα είναι ότι 2 μέρες έχουν απεργία, παρασκευή είναι κλειστά λόγω του Σταυρού άντε από Δευτέρα πάλι από την αρχή η προσαρμογή....

Γεια στο στόμα σου, ρε Φρόσω!!! Ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Κι εγώ μια από τα ίδια ξέρω. Μου λένε, α, κοιμάται ο δικός μου και μπλα μπλα κι όταν έρχονται επίσκεψη τους βλέπω να τον κουνάνε, στα χέρια παρακαλώ, πάνω από ώρα, κι αυτός τίποτα!! Έ άντε τώρα βρες άκρη!!!

120247mcv711uxx1.gif

Μάλλον θέλουν να δείξουν ότι είναι οι τέλειοι γονείς, όχι ότι έχουν τα τέλεια παιδιά.

Μην πω για τη μάνα μου πχ πωπω εσείς δεν κάνατε έτσι.....ναι καλά....

Μην πω για την αδελφή μου της οποίας το πρώτο παιδί το μεγάλωσα εξολοκλήρου εγώ και είμαι γνώστης. Τα παιδιά της λοιπόν δεν γκρινιάζουν, κοιμούνται στην ώρα τους, δεν την ενοχλούν ποτέ, δεν τρώνε ποτέ γλυκά ενώ προτιμάνε σαλάτες και φρούτα, δεν τα διάβασε ποτέ, δεν απαίτησαν ποτέ παιχνίδι, δεν τσακώθηκαν ποτε.....κτλ....κτλ.....κτλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...