Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα και καλη εβδομάδα!

Εβελινα να σου ζήσουν!! Γερα και ευτυχισμένα και σε λίγο καιρο θα τα έχεις και τα δυο σπιτι Και θα τρεχεις! :D:D

Ευη να σου ζήσουν τα νεοφωτιστα!! Να τα εκατοστησουν και να τα καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!:D

ΤΖΙΝΙ η Συλια ήθελε βόλτα! Περαστικα της! Σήμερα το γλίτωσες το κατουρημα?

Δεν κανείς λαθος με τη γιατρό, απλα θέλει ξέχ..μα γιατι δεύτερη φορα είναι αφαντη. Αναρωτιέμαι τι τραβούν οι υπόλοιποι γιατι εμάς είναι και γνωστή κατα κάποιο τροπο.

Τώρα με τη στοματιτιδα άρχισα αντλησεις για να μην εχω τρεχαματα αλλα βλέπω πως η παραγωγη μειώθηκε :(

Σήμερα τη νυχτα είχαν τέλειο συγχρονισμό στο φαγητο,κατάφερα και κοιμηθηκα! Η κλεοπατρα ήταν καλο κορίτσι! Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα! Αύριο πάμε για εξετάσεις αίματος,πόσο το σκέφτομαι και αυτο....

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε φρεσκο γαλα Ολυμπος....υπαρχει απλο,βιολογικο; ξερει καμια σας; γιατι δεν τη ρωτησα!!!:rolleyes: τι να παρω;

εγώ και η Νουνού νομίζω δίνουμε το φρέσκο βιολογικό της Ολυμπος. μια χαρά είναι...

120247mcv711uxx1.gif

Κείμαι χάλια μαύρα.

εμετό κ διάρροια.

τα πηγα μια ώρα βόλτα στην παιδική κ ευτυχώς δεν μου ρθε τίποτα.

γυρίσαμε κ έβγαλα τι μια φρυγ που τόλμησα να φάω.

τελεία;

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κείμαι χάλια μαύρα.

εμετό κ διάρροια.

τα πηγα μια ώρα βόλτα στην παιδική κ ευτυχώς δεν μου ρθε τίποτα.

γυρίσαμε κ έβγαλα τι μια φρυγ που τόλμησα να φάω.

τελεία;

Γαστρεντεριτιδα μου κανει!

Περαστικα σου κοριτσακι.....

εγώ και η Νουνού νομίζω δίνουμε το φρέσκο βιολογικό της Ολυμπος. μια χαρά είναι...

Το βρισκετε σε ολα τα s/m;

Διαφημίσεις

Σεβη ειμαι απυρετη για την ωρα... παλι καλά!

Τζινι εγω παντως να σε κολλησα αποκλείεται:tongue: Πρεπει να ειναι ιωση κ σε σενα...υπομονη κ ευχομαι να την περασεις ελαφρια...

μοριτσα κοιμηθηκες ειδες!! Αντε μακαρι να συνεχισουν καπως ετσι και η αυπνια να ειναι η εξαιρεση!

Εξετασεις γτ θα κανετε?

Κανεις καμια αγωγη για τους μυκητες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΤΖΙΝΙ περαστικα!

Τζεμινι ελπίζω να συνεχίσεις απυρετη!

Κάνουμε εξετάσεις επειδη είναι προωρακια και έχουν χαμηλό αιματοκριτη. Αν βγει καλη η εξέταση δεν θα ξανακάνουμε. Για την στοματιτιδα του δίνουμε σταγόνες και ήδη είναι καλύτερα.

p1Utp3.png

τι κανετε κορες??

σημερα τα μωρα με διελυσαν!!και σωματικα και ψυχικα.

ρε κοριτσια τι κανω λαθος???????

ολα τα μωρα στον περιγυρο μου ειναι νορμαλ,κοιμουνται σερι ολη νυχτα και χτυπανε τουλαχιστον 10 ωρες συνεχομενου υπνου.και επιπλεον κοιμουνται και κατα μεσο ορο ενα τριωρο στην διαρκεια της μερας.

Εμενα γιατι δεν εχουν στρωσει τη νυχτα αλλα και μεσα στη μερα δεν κοιμουνται πανω απο 1-1,5 ωρα.??

αλλα ειδικα η νυχτα ειναι μαρτυριο πια,σηκωνομαι τουλαχιστον 5 φορες καθε φορα.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???????????????????????????????????????

σημερα σερνομουνα κυριολεκτικα και επρεπε να καθαρισω και το σπιτι (την τυχη μου μεσα...)

καταλαβαινετε..τα νευρα στο ταβανι,η γειτονια με ακουσε:cry:

χωρια οτι δεν τους προλαβα,μπηκαν στο μπανιο αδειασαν το καλαθακι,πηραν τις πανες και τις εσερναν σε ολο το σπιτι,επισης τα λεμονια τα σκορπισαν παντου(μεχρι και στην μπανιερα βρηκα ενα),τα μανταλακια ακομα ψαχνω τα μισα,ωραια πραγματα δηλ....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

δεν θα μιλησω για την γκρινια του μικρου.........

απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε για το οτι μαλλιοτραβηχτηκαν για ενα κωλοψαρο (που το εχουμε διπλο),ουτε για τις πιπιλες που τις πετανε συνεχεια και παντα τις ψαχνω

ουτε για το οτι το πατωμα σημερα ηθελε σφουγγαρισμα μετα απο ΚΑΘΕ γευμα

και ειναι μολις 13,5 μηνων

και ξαναρωταω :ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

νακι .....ουπς! μαλλον δεν ηταν η μερα σου σημερα....εισπνοη εκπνοη!!!

Κοιτα, εγω αυτα σκεφτομαι οτι θα κανουν του χρονου οταν ολοι μα ολοι μου λενε οτι το επομενο καλοκαιρι θα ειναι χειροτερο απ το φετινο:shock: Οπότε υπομονη! Το μονο που δεν ξερω μηπως μπορεις να κανεις κατι ειναι ο βραδινο τους υπνος...τι κανουν δηλ και ξυπνανε? Επισης σκεψου οτι αν ξυπνας 5 φορες συνολο ειναι απο 2,5 στο καθενα, ισως δηλ νορμαλ για ενα παιδακι...δηλ μην εισαι αυστηρη με τον εαυτο σου.

Παντως ολα τα συνηθιζουμε να τα κανουμε αλλιως! Σημερα εβαλα 3 πλυντηρια με δοσεις και εκανα τα μπανια τωρα το βραδυ. Ολη μερα εκανα δουλειες απο λιγο. Κοιμηθηκα ομως το μεσημερι κανα μισαωρο και ειναι σα να εχω πιει redbull τωρα!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

νακι .....ουπς! μαλλον δεν ηταν η μερα σου σημερα....εισπνοη εκπνοη!!!

Κοιτα, εγω αυτα σκεφτομαι οτι θα κανουν του χρονου οταν ολοι μα ολοι μου λενε οτι το επομενο καλοκαιρι θα ειναι χειροτερο απ το φετινο:shock: Οπότε υπομονη! Το μονο που δεν ξερω μηπως μπορεις να κανεις κατι ειναι ο βραδινο τους υπνος...τι κανουν δηλ και ξυπνανε? Επισης σκεψου οτι αν ξυπνας 5 φορες συνολο ειναι απο 2,5 στο καθενα, ισως δηλ νορμαλ για ενα παιδακι...δηλ μην εισαι αυστηρη με τον εαυτο σου.

Παντως ολα τα συνηθιζουμε να τα κανουμε αλλιως! Σημερα εβαλα 3 πλυντηρια με δοσεις και εκανα τα μπανια τωρα το βραδυ. Ολη μερα εκανα δουλειες απο λιγο. Κοιμηθηκα ομως το μεσημερι κανα μισαωρο και ειναι σα να εχω πιει redbull τωρα!:tongue:

Εσύ με κόλλησες?!

Άσε με κ έχω κατεβάσει σχεδόν 1 λίτρο χοντροκόλα σήμερα!

Βασικά από το μεσημέρι που ήπια κολα κ ξεράθηκα είμαι καλύτερα. Βέβαια μια τάση για ναυτία την έχω.

Νάκιους κοπελάρα μου τίποτα δεν κάνεις λάθος. Είναι στη φάση που η περιέργεια τους υπερκαλύπει κάθε ίχνος ενήλικης λογικής κ ταυτόχρονα δεν αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα των πράξεων τους.

Όλες το έχουμε πεί αυτό: γιατί όλα τα άλλα δεν κάνουν έτσι???

Η πλάκα είναι πως στην παιδική με ρωτάνε: έτσι ωραία συμπεριφέρονται πάντα?

ΟΥΥΥΥΥΥΥ! ναι, αμέ πώς!

Ένθεν κ ένθεν, από όλους τους γονείς λίγο πολύ, τα ίδια ακούς.

Θα το δείς στην πορεία.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Νακι τι να πω, κουράγιο και υπομονη? εύκολα το λες αλλα στη πράξη διαφέρει. Καλα τη μέρα να μην κοιμούνται αλλα και τη νυχτα? δεν κουράζονται καλε :confused:

Πσσσσστ!

Ψιτ, κράτα μικρό καλαθάκι!

Πως είστε? Η γλώσσα?

Σήμερα σε θυμήθηκα. Πασαλείφτηκε ο Αλεξ με το γάλα κ του είπα :άβε Κέσαρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εβελίνα να σας ζήσουν κ πάλι!

Με το καλό σπίτι σας σύσσωμη η οικογένεια!

Τζεμ την υπολογίζω κατά τα χριστούγεννα κ λίγο πριν.

Το πιό απαισιόδοξο σενάριο είναι μέσα με τέλη νοέμβρη.

Σέβη έδωσες φρέσκο? Εχε την σφουγγαρίστρα παραμάσχαλα.

Συμβουλή (αν σε πρόλαβα) : να τους το δώσεις πρωί πρώτη φορά κ σε χώρο με άπλα όταν τα σηκώσεις.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...