Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εν τω μεταξύ το τίκερ γάμου αποφάσισε να με βγάλει παντρεμένη πάνω από 2 χρόνια ενώ ακόμα δεν τα έχουμε κλείσει..:rolleyes:

τυχαίο?

λες να ξέρει κάτι?? χαχαχαχ!!! :tongue::tongue:

πάω να το σβήσω και να σβήσω κι αυτό με τη χοντρή που κοπανιέται και καλά..αλλά δεν χάνει τπτ..γιατί νο ταιμ για γυμναστική..

κι έτσι όπως μετράει θα νομίζουν όλοι ότι έχω γίνει φέτες...

(μοσχαρίσιες..:tongue::tongue:)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Δεν μου είπε γιατί. Φαντάζομαι ότι κάποια σχέση θα έχει με το σίδηρο αλλά δεν ξέρω. Αν ο δικός σου παιδίατρος είναι ok καλά κάνεις και δίνεις. Τι να πω, κάθε γιατρός έχει τις "παραξενιές" του απ΄ότι φαίνεται..

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα! Κοιμηθηκα και νιωθω αλλος ανθρωπος!! Ο βραδυνος ο υπνος δεν αναπληρωνεται με τπτ τελικα!

ΦΡΟΣΩ ειναι τρελα τα μικρα σου! Εγω γινομαι βουτυρο με ενα χαμογελο τους :D και που να αρχισουν να μιλανε!

DUCK δεν ξερω πως εγινε αλλα μου ειπε πως συμβαινει. τωρα εκοψα και το θηλασμο.

Εχεις ετοιμασιες ε? Χτες που κατι εψαχνα επεσα σε μια σελιδα με προσκλητηρια δες

http://2invite.wordpress.com/2012/03/19/τα-παπάκια-στο-νερό-κάνουν-μπάνιο-δροσ/

ΤΖΕΜΙΝΙ ελπιζω να την γλιτωσαν τα μωρα...!

Οσο για τα μαθηματα κρατα οσα μπορεις χωρις να πιεζεσαι. Οι ωρες που εχεις ειναι αρκετες κατα την γνωμη μου αν σκεφτεις και τα μωρα.

Ο γιος μιας φιλης μου εχασε τη χρονια εξαιτιας της καθηγητριας και φετος θα την ξανακανει αλλα σε φροντηστηριο. Εμεινε εγκυος και στην αρχη ηταν ολα καλα,μετα παρουσιαστηκαν προβληματα ποτε κανανε ποτε οχι.

p1Utp3.png

καλη μου σελεστιν εμεις ειμαστε 13 μηνων και ακομα τρεχω περα δωθε καθε βραδυ!!! αλλα ΚΑΘΕ βραδυ ομως.

εχω χασει ολες μου τις ελπιδες οτι θα κοιμηθω σερι μια νυχτα οποτε απλα τρεχω.

και κατι εχω παθει (αδιαθετησα κιολας) και τρωω συνεχεια!!!!

τρωω τρωω τρωω ....ακομα βεβαια η ζυγαρια δεν με εκδικηθηκε ,σωζομαι φαινεται απο το τρεξιμο αλλα πραγματικα δεν μπορω να σταματησω ειδικα τα γλυκα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Δεν εχω πυρετο!!! Γιουπι!!!!!!!!! Κι εχει αρχισει κ επανερχεται η ορεξή μου...αρα καλά παμε, ασχετα αν ακομα λαπά τρωω!:tongue:

παπιτσα τελικα πολλά δε σκεφτομαστε εμεις οι δεξιοχειρες για τους αριστεροχειρες...ειναι οντως μικρα καθημερινα θεματακια που σου κανουν τη ζωη δυσκολη...Υπομονη!

Ειπα κ εγω μα τοοοοση γυμναστικη πια!:tongue:

μοριτσα αλλη φαση ο υπνος ε?

Τι κανουν τα μωρα? Η μικρη συνεχιζει να ειναι ζορικη?

νακι κι εσυ ξενυχτι ε? Σωπα και θα ερθει ο καιρος που θα κοιμηθεις κι εσυ...Εγω να σου πω ανησυχω με τα δοντια μη μου το χαλασουν...

ε αφου αδιαθετησες γι αυτο τρως...μην αγχωνεσαι, κανεις και γυμναστική εσυ και δεν εχεις και θεμα με κιλα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μάρα να σου ζήσουν τα μπεμπέγια κ καλώς ήρθες στις διδυμομάνες πιά.

Δεν θυμάμαι πόσο τρώγαν καθόλου κ δύσκολα μπορώ να βγάλω τα τεφτέρια από εκεί που βρίσκονται.

Εβαλίνα να σου ζήσουν κ εσένα οι φατσούλες σου! Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Πες μας τα νέα σου όταν μπορέσεις.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γεια σας κοριτσια. καινουργιες διδυμομανουλες να σας ζησουν τα μπουμπουκια σας. οτι καλυτερο ευχομαι.

εμεις καναμε σημερα τη βαφτιση και τωρα ειμαι πτωμα!!! η μικρη εκλαιγε υστερικα απο τη στιγμη που μπηκαμε στην εκκλησια εως την ωρα που βγηκαμε. δεν σταματησε καθολου. υστερικα λεμε.... πραγματικα δεν ηξερα τι να την κανω. τι βολτες την πηγα τιποτα. ο μικρος οταν τον βουτηξαμε εκλαψε λιγο αλλα μετα ολα καλα. στεναχωρηθηκα μονο που δεν ειδα τον μικρουλη μου να τον βαζουν στη κολυμπιθρα. ειχα την μικρη τσιριδα που προσπαθουσα να την ντυσω και δεν στεκοταν. κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια και ευτυχως ηρεμησα κι εγω. αυτααα. φιλια σε ολες.

4o4op3.png

doll γιατί τόσο άγχος? Μια χαρά είναι το βάρος για δίδυμα!

Εύη χρόνια πολλά με υγεία στα μωρά σου κ με τις υγειές σας το λάδωμα! Να σου ζήσουν κ εσένα!!!!!

Καλτσάκι της έβαζα κ μπεμπαντηολ σύγκαμα μωρού. Έχει πιο ελαιώδη σύσταση.

8-6 θα λείπεις? Μακάρι να σου δώσουν την άνευ.

Νάκιους πιπέρι δεν βάζω στα φαγητά που τρώνε κ τα παιδιά. Κανέλα έχω βάλει, αλλά με φειδώ.

Τομάτες ότι έχω. Κ φρέσκια, κ στυλε πουμαρό.

Για βασιλικό πολτό τον είχα ρωτήσει (για τη Σύλια) κ ήταν αρνητικός.

Πετρέλαιο? Δεν σας είπα πως στις 30 Απριλίου γέμισα με 1 χευρώ?

ΘΑ τα λάβω αργότερα από χόλους.

Ποιές οι διαφορές του κουτιού κ του φρέσκου?

Λογικά απορροφάται πιό έυκολα το ασβέστιο στο φρέσκο? Γιατί δίνω φρέσκο εγώ??? Κατευθείαν στο χρόνο μας γύριζε σε φρέσκο! Μη σας πώ για τους εμετούς της Σύλιας στην αρχή!!!

Κλεοπάτρα η μουρίτσα? Καλό!!!!!!

Μύκητες τί εννοείς? στοματίτιδα?

Αν θηλάζεις πρόσεχε πολύ! Θυμάμαι οτι άλλη μια φορά δεν απάνταγε η ντοκτορέσσα. ή κάνω λάθος?

Ιθάκη θες βοήθεια. Να τη δέχεσαι από όποιον κ αν σου προσφέρεται, αρκεί να θέσεις όρια. Εξήγησε στην πεθερά κ στον πατέρα σου αντίστοιχα οτι θα κάνει κακό στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών η μή τήρηση προγράμματος (ειδικά στον ύπνο). Κ φυσικά να τονίσεις με σαφήνεια τα διατροφικά βέτο στο μέλι κλπο.

Τζεμούλα τί έπαθες καλέ?? Τέλος καλό, όλα καλά!

Κ η Σύλια παρασκεή βράδυ, Σάββατο πρωί, (αργότερα που τα πήγα πλατεία έκανε παύση) Σάββατο βράδυ έκανε εμετό.

Ακόμα δεν ξεκινήσαμε κ αρχίσαν τα όργανα!

Σας είπα οτι με κατούρησε άλλη μια φορά???

Στον πάνω όροφο δεν έχεις καλοριφέρ θες να πείς?

Μάρα ανάλογα το παιδί, μόλις ανοίξει το ωράριο ύπνου απο μόνο του, ανοίγεις κ εσύ λίγο την ψαλίδα σταδιακά βράδυ με το βράδυ.

Φρόσω το θυμάμαι εκείνο το βούρλο που είχε κ θράσσος να ξαναβάλει αγγελία! Έτοιμη ήμουν να της απαντήσω κατάλληλα.

Τί αποφάσισες για το σταθμό?

Για τη γάτα εγώ λέω όχι πάντως. Εμένα θα παίζαν τα νεύρα μου! (όχι με τη γάτα)

Ένα έχω να πώ. Φοβερός διάλογος! Εμένα η Σύλια το φ δεν το λέει ακόμα! Όποτε το θυμάται, που τις περισσότερες δεν το θυμάται το λέει!

Σοχία, χώς κλπο.

ενώ το: δεν σε έχω Φίλη, ξέρει κ το λέει (είχε καλές δασκάλες/ συμμαθήτριες το παιδί πέρυσι!)

Μαρή πάπια έλεος!

Ζυμαρικά από τη στιγμή που θα δώσεις φαρίν λακτέ κ μετά δεν έχεις θέμα, αρκείνα είναι πολύ μίνι. Δεν θυμάμαι πότε έδωσα πεπονάκι-αστράκι κλπο.

Γιαούτρι εμείς μετά τον χρόνο, ψωμί μετά τον 10ο, κόρα χωρίς σουσάμι κ κατά προτίμηση μπαγιάτικο.

Σταφύλι πέρυσι έδωσα, αλλά θυμάμαι οτι την φλούδα την έβγαζα. Φέτος οκ.

Τομάτα αρχικά άνευ φλούδας κ σπορίων επίσης πέρυσι. (Η σϋλια μόλις αυτό το καλοκαίρι δεν ξέρναγε την φλούδα)

Αγγούρι φέτος έδωσα. Προσέχω μην πνιγούνε κ πάλι όμως. (πιστέυω οτι είναι νωρίς για τα δικά σου)

Τα λοιπά όλα λάου λάου κ μια τρωφή τη φορά όπως πάντα.

Ανάλογα το παιδί στο πηρούνι. Εμένα την πίστη ανάποδα μου βγάλαν όλα τα παιδιά μου! Τα δίδυμα ακόμα με παιδεύουν!

Το παντζάρι είναι επίφοβο βασικά λόγω της αλλαγής χρώματος που επιφέρει στα κόπρανα κ στα ούρα κ δεν μπορεί να έχει κάποιος γιατρός σαφή συμπεράσματα για την κλινική εικόνα ενός παιδιού για αρκετές μέρες αφού το έχει φάει κ 2ον σε συνδυασμό με την αναιμία που προκαλεί είναι πολύ επίφοβο για μωρά (κάτι σοβαρό για τα συστατικά του μου είχε πεί, μή με ρωτήσεις δεν θυμάμαι). Σπανάκι με έφηνε να βάζω κυριολεκτικά 2 φυλλαράκια στη σούπα με πολύ βράσιμο. Το ίδιο επίσης κ για το λάχανο. Δεν!

Ο γυναικολόγος μου είχε απαγορέψει το παντζάρι δια ροπάλου! (κ το γούθταρα/ γουθτάρω τρελά)

Σέβη πως είναι η αδερφή σου??

Τα αγόρια σου κούλαραν κάπως?

Τελικά οκ με τα πρώτα αποτελέσματα της άμνιο της σίστερ.

Θα κάνει συμπληρωματική β' επιπέδου αύριο λόγω παραπάνω κιλών + μουλάρωμα της μικρής δεν είδαν κάποια πράγματα. (κ της είχα πεί να φάει σοκολάτα από το σπίτι κ το ξέχασε. Της έδωσε μέλι! Τί να φτουρίσει???)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Πήγαινα ερχόμουν πήγαινα κ πήγε να μου τα σβήσει η λαλακία!

Ευτυχώς σώθηκε το κατεβατό!

Έφτιαξα κολοκυθοτυρόπιτα σήμερα το απόγευμα χωρίς φύλλο. Τέλεια!!!

Πέστε καμιά ιδέα για φαγητό αύριο!

Ζίτα θυμάσαι αν πέρυσι κάνατε της ηπατίτιδας για το σταθμό?

Φέτος το κάνατε?

Πόσες φορές έδωσες αντιβίωση πέρυσι?

Απλά διερωτώμαι εκτός από το κουμπί ορ νοτ κουμπί....

αν πέρυσι με τόσο τραγικά πράγματα έδωσα τόσες φορές που δεν πηγαίναν καν σταθμό...

φέτος που εξακολουθώ κ φλερτάρω την ιδέα του σταθμού? Τί θα γίνει?

Ή να ελπίζω στα αντισώματα από πέρυσι?

Γμτ το κέρας της ψείρας!!!!

Επίσης πέστε μου τη γνώμη σας.

Τα δίδυμα κλείνουν 2 χρονών το νοέμβρη.

Πήγα σε ένα σταθμό κ μου πρότειναν να τα πάρουν στο τμήμα 2-3 χρονών.

Καλό? κακό? Κ γιατί?

Θεωρώ πως είναι πίσω σε ανάπτυξη τα δικά μου για να ακολουθήσουν αυτό το τμήμα κ σκέφτομαι μήπως μπερδευτούν πολύ.

Στον αντίποδα αν πάνε σε μικρότερο τμήμα... να κάνουν τί? Να εμπεδώσουν αυτά που ήδη ξέρουν???

Εσένα ζίτα σε τί τμήμα είναι?

Για πέστε τη γνώμη σας!

Φωτείστε τη γκαβή!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!!!!

Είμαι και επίσημα μια δίδυμομανουλα πια!!!!

Γεννησαμε Σάββατο πρωί και όλα πήγαν τέλεια!!!

Ο μπεμπης γεννήθηκε 1350γρ και η μπουμπου 2070γρ!!! Χρειάστηκαν βοήθεια στην αναπνοη μόνο την πρώτη μέρα και μετά την έβγαλαν... Σε 1-2 μέρες θα ξεκινήσουν να τα ταΐζουν γαλατακι.. Ξεκίνησα να μαζεύω σιγα σιγα γαλατακι... Είναι πολυ λίγο αλλα πιστεύω ότι σιγα σιγα θα αυξηθεί...

Λογικά την μπεμπα θα την πάρουμε νωρίτερα αφού δεν έχουμε θέμα με το βάρος της... Ο μπεμπης θα χρειαστεί καιρό για να φτάσει εκεί που πρέπει...

Είναι τόσο μικρούλια που δεν το πιστεύω ότι είναι πραγματικά μωρά... Ειδικά ο μικρός είναι σαν ψευτικος...

Μας είπαν ότι είναι απο τα πιο ζωηρα μωρα της μονάδας.. Οπότε πηγαίνουμε να τα δούμε δεν σταματάνε να κουνιουνται και να τεντωνονται κ εγώ με τον μπαμπά τους απ'εξω να τα χαζευουμε και να ονειρευόμαστε την μέρα που θα τα πάρουμε σπίτι μας!!!

tJYkp3.png

Εβελίνα, συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! όλα πήγαν μια χαρά και σε λίγο καιρό θα τα έχεις στο σπίτι, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι!!! να σου ζήσουν και να τα καμαρώνεις να μεγαλώνουν!!!

Ντάκι μου, για πες...με ενδιαφέρει η γνώμη σου...τι ακριβώς εννοείς? να κόψω σταδιακά μόνη μου το επαντορέν για καλύτερα? κοίτα, το είχαμε ξεκινήσει όταν ήταν 2-3 μηνών και τους το έδινα γιατί είχαν εξαγωγές και οι δύο...επειδή δεν είδα καμία διαφορά τους το έκοψα μόνη μου...το έπαιρναν συνολικά για κανένα δίμηνο, αν θυμάμαι καλά...μετά για ένα μεγάλο διάστημα ήταν οκ...και ξαφνικά ο μικρός χειροτέρεψε...αρχικά 1-2 φορές την εβδομάδα είχε πολύ γκρίνια μετά το τάισμα και τσίριζε...επίσης, για καμιά ώρα δεν μπορούσα να τον βάλω κάθετα...τρελό κλάμα ο καημένος...και στις διακοπές, αυτό έγινε μόνιμη κατάσταση...κάθε φορά μετά το τάισμα είχε γκρίνια και ηρεμούσε μόνο αν ήταν αγκαλιά...εξαγωγές δεν έκανε...και έτσι το ξεκινήσαμε πάλι το επαντορέν εδώ και 2 εβδομάδες και είδα ότι είναι κάπως καλύτερα...τουλάχιστον από άποψη γκρίνιας...το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι βγάζει πιο συχνά γουλιές, ενώ δεν έβγαζε...και πολλές φορές είναι ροζ, δηλαδή βγάζει μαζί και το σιρόπι...λές δηλαδή να τον πειράζει το σιρόπι? αν το κόψω φοβάμαι μη γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν πολύ χειρότερη...αυτό που μου είπε η γιατρός είναι ότι κάποια παιδιά τα πιάνει το επαντορέν και κάποια άλλα ένα άλλο φάρμακο που θα το δοκιμάσουμε αν δε δούμε δουλεια με το επαντορέν...την Πέμπτη θα πάμε για ζύγισμα, μιας και τον τελευταίο μήνα δεν έβαλε ούτε γραμμάριο και θα το ξανασυζητήσουμε...γάλα πίνει περίπου 3-4 φορές τη μέρα, μαζί με το μεταμεσονύχτιο τάισμα...πίνει σχεδόν πάντα την ίδια περίπου ποσότητα, αλλά μπορεί να σταματήσει στη μέση και μετά από κανένα μισάωρο να θέλει να πιεί το υπόλοιπο μισό...

δεν ξέρω αν στα έγραψα μπερδεμένα...πάντως μου είπε και η γιατρός ότι μετά τις 20 μέρες αρχίζει να φαίνεται η επίδραση του φαρμάκου...άρα δύσκολο να το κόψω τώρα...

Από στερεές τροφές ξεκινήσαμε καρότο, πατάτα, κολοκύθι με 1 κουταλιά της σούπας λάδι...είχαν μια φάτσα όταν τη δοκίμασαν πρώτη φορά...πολύ γέλιο!!!

Evizogr, να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

Evi ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!

Η μικρη σας δυσκολεψε ε? δεν πειραζει, φαντασου να ηταν και τα δυο ετσι:? Κατα τα αλλα πως περασατε?

Τζεμούλα τί έπαθες καλέ?? Τέλος καλό, όλα καλά!

Κ η Σύλια παρασκεή βράδυ, Σάββατο πρωί, (αργότερα που τα πήγα πλατεία έκανε παύση) Σάββατο βράδυ έκανε εμετό.

Ακόμα δεν ξεκινήσαμε κ αρχίσαν τα όργανα!

Σας είπα οτι με κατούρησε άλλη μια φορά???

Στον πάνω όροφο δεν έχεις καλοριφέρ θες να πείς?

Σημερα ειμαι σαφως καλυτερα, αν και χτες βραδυ παλι εκανα ενα 37,7.

Η συλ πως ειναι? περαστικά σας!

Εχουμε καλοριφερ αλλά λεμε να το χρησιμοποιούμε με φειδω, και δεν ξερω το θα κανουμε με τα μωρα. Θα δω ποσο καιμε και βλεπουμε μαλλον...

Ένα έχω να πώ. Φοβερός διάλογος! Εμένα η Σύλια το φ δεν το λέει ακόμα! Όποτε το θυμάται, που τις περισσότερες δεν το θυμάται το λέει!

Σοχία, χώς κλπο.

ενώ το: δεν σε έχω Φίλη, ξέρει κ το λέει (είχε καλές δασκάλες/ συμμαθήτριες το παιδί πέρυσι!)

τι χαριτωμενο!!!!!!!!

Μαρή πάπια έλεος!

Ζυμαρικά από τη στιγμή που θα δώσεις φαρίν λακτέ κ μετά δεν έχεις θέμα, αρκείνα είναι πολύ μίνι. Δεν θυμάμαι πότε έδωσα πεπονάκι-αστράκι κλπο.

Γιαούτρι εμείς μετά τον χρόνο, ψωμί μετά τον 10ο, κόρα χωρίς σουσάμι κ κατά προτίμηση μπαγιάτικο.

Σταφύλι πέρυσι έδωσα, αλλά θυμάμαι οτι την φλούδα την έβγαζα. Φέτος οκ.

Τομάτα αρχικά άνευ φλούδας κ σπορίων επίσης πέρυσι. (Η σϋλια μόλις αυτό το καλοκαίρι δεν ξέρναγε την φλούδα)

Αγγούρι φέτος έδωσα. Προσέχω μην πνιγούνε κ πάλι όμως. (πιστέυω οτι είναι νωρίς για τα δικά σου)

Τα λοιπά όλα λάου λάου κ μια τρωφή τη φορά όπως πάντα.

Ανάλογα το παιδί στο πηρούνι. Εμένα την πίστη ανάποδα μου βγάλαν όλα τα παιδιά μου! Τα δίδυμα ακόμα με παιδεύουν!

Το παντζάρι είναι επίφοβο βασικά λόγω της αλλαγής χρώματος που επιφέρει στα κόπρανα κ στα ούρα κ δεν μπορεί να έχει κάποιος γιατρός σαφή συμπεράσματα για την κλινική εικόνα ενός παιδιού για αρκετές μέρες αφού το έχει φάει κ 2ον σε συνδυασμό με την αναιμία που προκαλεί είναι πολύ επίφοβο για μωρά (κάτι σοβαρό για τα συστατικά του μου είχε πεί, μή με ρωτήσεις δεν θυμάμαι). Σπανάκι με έφηνε να βάζω κυριολεκτικά 2 φυλλαράκια στη σούπα με πολύ βράσιμο. Το ίδιο επίσης κ για το λάχανο. Δεν!

Εχω μια απορια...πως τα θυμαστε οοοολα αυτα??? Εγω νομιζω δε θα θυμαμαι τιποτα!!

Τελικά οκ με τα πρώτα αποτελέσματα της άμνιο της σίστερ.

Θα κάνει συμπληρωματική β' επιπέδου αύριο λόγω παραπάνω κιλών + μουλάρωμα της μικρής δεν είδαν κάποια πράγματα. (κ της είχα πεί να φάει σοκολάτα από το σπίτι κ το ξέχασε. Της έδωσε μέλι! Τί να φτουρίσει???)

Αντε μια χαρα τωρα να απολαυσει την εγκυμοσυνη της! Γενναει κατα τον γεναρη ε?

Καλημέρα!!!!

Είμαι και επίσημα μια δίδυμομανουλα πια!!!!

Γεννησαμε Σάββατο πρωί και όλα πήγαν τέλεια!!!

Ο μπεμπης γεννήθηκε 1350γρ και η μπουμπου 2070γρ!!! Χρειάστηκαν βοήθεια στην αναπνοη μόνο την πρώτη μέρα και μετά την έβγαλαν... Σε 1-2 μέρες θα ξεκινήσουν να τα ταΐζουν γαλατακι.. Ξεκίνησα να μαζεύω σιγα σιγα γαλατακι... Είναι πολυ λίγο αλλα πιστεύω ότι σιγα σιγα θα αυξηθεί...

Λογικά την μπεμπα θα την πάρουμε νωρίτερα αφού δεν έχουμε θέμα με το βάρος της... Ο μπεμπης θα χρειαστεί καιρό για να φτάσει εκεί που πρέπει...

Είναι τόσο μικρούλια που δεν το πιστεύω ότι είναι πραγματικά μωρά... Ειδικά ο μικρός είναι σαν ψευτικος...

Μας είπαν ότι είναι απο τα πιο ζωηρα μωρα της μονάδας.. Οπότε πηγαίνουμε να τα δούμε δεν σταματάνε να κουνιουνται και να τεντωνονται κ εγώ με τον μπαμπά τους απ'εξω να τα χαζευουμε και να ονειρευόμαστε την μέρα που θα τα πάρουμε σπίτι μας!!!

Μπραβο φρεσκοδιδυμομανούλα!!!! Ολα καλά τελικα! Να δεις που ο καιρος θα περάσει νεράκι και συντομα θα τα εχετε κοντά σας!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!

Ευη να σου ζησουν τα καμαρια σου.!!!!

Εκλαψε πολυ η μικρη; φανταζομαι το αγχος κ την στεναχωρια σου εκεινη την ωρα!!!!!!

Εβελινα με το καλο να παρεις στο σπιτι τα μικρα σου!!!!

Gem ακομα με πυρετο;;; περαστικα σου!!!

Τζινιω τρελαινομαι για την Συλια....απιθανο παιδι!!!

Μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε φρεσκο γαλα Ολυμπος....υπαρχει απλο,βιολογικο; ξερει καμια σας; γιατι δεν τη ρωτησα!!!:rolleyes: τι να παρω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...