Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τζινι πραγματικα πηγα να μπω στο τρυπακι αυτο και να κατηγορησω τον εαυτο μου αλλα ευτυχως το εβγαλα γρηγορα απο το μυαλο μου.. δεν ηταν κατι που μπορουσα να κανω και δεν το εκανα..

μοριτσα πραγματικα προσπαθω να σκεφτομαι μονο τα θετικα.. ξερω οτι εσεις με καταλαβαινετε καλυτερα απο τον καθενα...

σαβουλα να τα χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!! πολυχρονα κ ευτυχισμενα!!!!

με το καλο βρε κοριτσι. μην εχεις αγχος ολα θα πανε καλα. επιτελους θα δεις φατσουλες ομορφες. οσο μπορεις μπαινε για νεα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στα διδυμακια που γιορταζουν. χιλιοχρονα, γερα και τυχερα να ειναι. εμεις εχουμε κατεβει χωριο για τη βαφτιση. τρεχουμε σαν τους βεγγους. θελουν και ολοι μα μας δουνε οποτε ειμαστε ολη την ωρα με επισκεψεις. πηγαμε και βολτουλα γυθειο χθες και φαγαμε σε ταβερνα για πρωτη φορα μετα απο 2 σχεδον χρονια!!! ευτυχως τα μικρα μου ηταν ησυχα χωρις πολλα δραματα.

πηγαμε να δουμε κ τον παππα, ο μικρος του εκανε χαρες και η μικρη κλαμμα τρελο! εχει και πολυ μακρυ μουσι οποτε βλεπω να τον ξεπουπουλιαζει η μικρη.

αντε να φυγει και αυτο να ησυχασουμε. σας αφηνω και οποτε μπορω θα ξαναμπω. φιλακια σε ολες.

4o4op3.png

Μπράβο Gemini!!!! Είδες, σιγά σιγά θα τα καταφέρεις. Για το μάθημα κι εγώ αν μπορούσα θα το άφηνα.. Καλύτερα να έχεις ώρες με τα μωράκια σου. Εγώ τι να κάνω που από Νοέμβριο θα λείπω 9-5 τουτέστιν 8-6 (όταν τελειώσει το μειωμένο);; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την άνευ αποδοχών ακόμα και για χρόνο αν δεχτούν να μου τη δώσουν. Ξαναμαναμπουχου!!

Τζίνι, ναι, αυτή την κρέμα μας έδωσε. Υποκλίνομαι στην εμπειρία της multimum :tongue::-D!!! Η μ@λκια είναι πως δεν βάζαμε κρέμα για συγκάματα μόνο λίγο baby oil στα αλλάγματα κι επειδή είχε την τάση να κλείσει μας είχε πει να βάζουμε βαζελίνη. Κι εγώ κάποια στιγμή το σταμάτησα γιατί νόμιζα πως δεν χρειαζόταν άλλο.. :-(

Dollini κοριτσι μου γιατί σε αγχώνει τόσο με αυτο; Αφού σου είπαν πως είναι καλό το βάρος. Εμένα μου τις είχαν βρει 1700 και 1800 την 34η βδομάδα. Τελικά γεννήθηκαν 1920 και 2240 την 35η. Με είχαν αγχώσει και με αυτό το θέμα, ότι είναι μικρές και όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως δεν μπορώ να κάνω κάτι, μόνο να τρώω πρωτεϊνες λέει χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα θα σ΄το πει ο γιατρός και αν τα μωρά τροφοδοτούνται σωστά φαίνεται στο doppler. Περίμενε να δεις τι θα σου πουν στην εξέταση και μην αγχώνεσαι για πράγματα για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Στην εγκυμοσύνη μας έρχονται ένα εκατομμύριο φοβίες προσπάθησε να αντισταθείς. Σορυ αν τα γράφω μπερδεμένα και απότομα αλλά τρέχω και με τα μωρά και αυτό το μήνυμα το γράφω από το απόγευμα. Μην αγχώνεσαι!

Evizo με το καλό η βάφτιση σας!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

dolini γιατι αγχωνεσαι καλε?? Οτι ειναι θα σου το λεει ο γιατρος σου...Να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα! Τα διδυμακια γενικα εχουν μικρο βαρος συνηθως, αλλά αυτο δε σημαινει κατι...

Evizogr ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ευτυχισμενα να ειναι παντα τα παιδακια σου και με το καλο η βαφτιση!!

Και ταβερνακι ακουω ε?? Ποιος τη χαρη σας! Αφου ειναι ησυχα, μην το συζητάς!!

σεμιν ναι το καταλαβαινω οτι θα ειναι δυσκολο και για σενα...Ποιος θα στις κρατάει? Ετσι λεω κι εγω να το σταματησω....αλλά επηρεαζομαι που ακουω οτι ολοι σταματανε τα ιδιαιτερα και λεω τωρα που τα κυνηγανε εγω θα τα σταματησω:confused: Πρεπει να χαρω ομως τα παιδια μου...

Παω να φτιαξω γαριδομακαροναδα γτ περιμενω τον αδερφο μου με την κοπελα του να πιουνε κρασακι! ελπιζω να κοιμηθουν τα μωρα νωρις να χαλαρωσω κι εγω λιγο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

σεμιν ναι το καταλαβαινω οτι θα ειναι δυσκολο και για σενα...Ποιος θα στις κρατάει? Ετσι λεω κι εγω να το σταματησω....αλλά επηρεαζομαι που ακουω οτι ολοι σταματανε τα ιδιαιτερα και λεω τωρα που τα κυνηγανε εγω θα τα σταματησω:confused: Πρεπει να χαρω ομως τα παιδια μου...

Παω να φτιαξω γαριδομακαροναδα γτ περιμενω τον αδερφο μου με την κοπελα του ναπιουνε κρασακι! ελπιζω να κοιμηθουν τα μωρα νωρις να χαλαρωσω κι εγω λιγο...

Ναι ρε συ!! Αυτές οι στιγμές δεν ξαναγυρνάνε. Εκτός αν έχεις μεγάλη ανάγκη, εσύ ξέρεις. Εγώ θα ζητήσω άνευ αποδοχών για 3 μήνες σίγουρα, κάπου διάβασα ότι το δικαιούμαστε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, δεν ξέρω αν ισχύει (συμπεθέεερα αν ξέρεις πες μου). Μετά σκεφτόμαστε μία κοπέλα συν μία γιαγιά να επιβλέπει. Προσεύχομαι και ελπίζω να μη με θέλουν γρήγορα πίσω και να μου δώσουν πιο πολλή άνευ αποδοχών.. Πρέπει να κάνω τη συζήτηση μέσα στην άλλη βδομάδα για να προετοιμαστώ ανάλογα. Ουφφφ!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

καλησπερα!

μολις κοιμηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν τα βλεπετε εσεις αλλα εχω ριξει βεγγαλικα τωρα.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαι ΠΤΩΜΑ!!!εχω ενα γεματο νεροχυτη και δεν μπορω να συρθω μεχρι εκει,αδιαθετησα κιολας και ειμαι....

κοριτσια τα παιδια μου ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ!!!!!!!τι θα κανω????????

ειχα την ελπιδα οτι οσο περναει δεν θα θελω καθολου βοηθεια αλλα τζιφος.Ποιον να πρωτοκυνηγησω?????

γιατι το νεοτερο ειναι οτι και ο μικρος απο χθες περπαταει μονος του ,ενω ηθελε χερακι γιατι φοβοταν,ξαφνικα εκει που καθοταν,σηκωθηκε και εφυγε ο κυριος.

Και παει και πολυ καλα!!

οποτε σημερα ημουν στο τρεξιμο συνεχεια!!μια αριστερα,μια δεξια, καλα γαμπες και γονατα δεν λεω....στο ελλειπτικο τετοια γυμναστικη ουτε καν....

θελω λιγο χρονο για μενα!!!!!!!!!!!

τζεμινι αφου θα εχεις πρωινη δουλεια,ποιος ο λογος να ζοριζεσαι τοσο??δηλ αν δεν ειναι τοσο απαραιτητα τα χρηματα γιατι να σκωτωθεις?

ειχα και εγω τετοιους προβληματισμους παλιοτερα αλλα τωρα δεν εχω δουλεια για να προβληματιζομαι,καλο??

απο τη μια τρωω τρελο αγχος απο την αλλη λεω οκ θα μεγαλωσω τα παιδια μου εστω και με λιγοτερα.

θα το αναπτυξω αλλη φορα αυτο το θεμα ομως,γιατι θελω γνωμες.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

να ρωτησω απο μπαχαρικα βαζετε τιποτα στο φαγητο των μωρων??

εγω ελαχιστο αλατι ,και μονο στις φακες ενα φυλλο δαφνη.

Κανελα,πιπερι και τα συναφι μποτε μπαινουν??

οχι τιποτε αλλο αλλα να τρωμε κι εμεις απο αυτο.

επισης σε φαγητα με σαλτσα βαζουμε μονο φρεσκια ντοματα??

γιατι καλα τωρα,βαζω δικες μας βιολογικες,μετα???

δεν βρισκω παντα βιολογικα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

δεν ξερω αν θυμαστε το τεραστιο θεμα που ειχα με το μικρο και το γαλα που δεν επινε!!

ειχα απελπιστει εντελως γιατι ειχε φτασει να πινει 50 μλ και τελικα σταματησα τη σκονη και πηρα το νουνου Νουλακ και πινουμε κατι 200αρες τρελες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

ο μεγαλος συνεχιζει με σκονη και η παιδιατρος ειπε οτι και μετα το φριζομελ θα παμε παλι σε σκονη αλλα εγω λεω κατσε να τελειωσει η κουτα που ειχα παρει και θα δινω νουλακ(αν του αρεσει φυσικα).

μεγαλωνει,μεγαλωνει γερα παιδια!!

tJd1p3.png

Έχετε γράψει πολλα και δεν θυμαμαι τίποτα απο την κούραση. Μπαίνω σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω να γράφω. Αρχισαν να με παιδευουν τα ζουζουνια, μεγαλωσαν και ζωηρεψαν. Ειδικα η μικρη μου βγάζει το λάδι για να φάει. Την φωνάζω κλεοπατρα μιας και κάνει μπάνιο με το γάλα. :D ο δε μικρός μόνιμο αξεσουάρ η σαλιαρα!

Ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας για να μου μένει και λίγο "ελεύθερος" χρονος! Καλο,ε???

Εβελινα με το καλο αύριο να τα υποδεχτεις και να ζήσεις την πιο ευτυχισμένη μέρα!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα....σας διαβαζω τμηματικα κ δεν θυμαμαι!!!!!!

Νακι τι νουλακ λες; κονσερβα; το αραιωνεις;

Εγω τους πηρα το frisogrow κ σε 3 μερες εχει τελειωσει....15 ευρουλακια πουφ!!!!!!

να παρω φρεσκο; τι να κανω; οεο;

Τρεχεις,ε; ωρε τι θα τραβηξω μολις ξεκινησουν!!!!!

Μοριτσα μονιμο αξεσουαρ η σαλιαρα ηταν σε μας για 11 μηνες....τωρα την κοψαμε για εξω.....

Θα στρωσει κ η μικρη......οι δικοι μου κανανε σε καθε γευμα 1 1/2 ωρα για να φανε!!!!! κ πολλες φορες ο μεγαλος ηθελε αγκαλια κ γυρω γυρω το σπιτι!!!!

Εγω τους πηρα το frisogrow κ σε 3 μερες εχει τελειωσει....15 ευρουλακια πουφ!!!!!!

Μοριτσα μονιμο αξεσουαρ η σαλιαρα ηταν σε μας για 11 μηνες....τωρα την κοψαμε για εξω.....

Θα στρωσει κ η μικρη......οι δικοι μου κανανε σε καθε γευμα 1 1/2 ωρα για να φανε!!!!! κ πολλες φορες ο μεγαλος ηθελε αγκαλια κ γυρω γυρω το σπιτι!!!!

Κάνω πως δε το διάβασα γιατι θα σαλταρω! :D:tongue::D

Εμείς με τι μεγαλώσαμε, με ειδικα γάλατα ? όλοι με εβαπορε

p1Utp3.png

Κάνω πως δε το διάβασα γιατι θα σαλταρω! :D:tongue::D

Εμείς με τι μεγαλώσαμε, με ειδικα γάλατα ? όλοι με εβαπορε

Oτι θες διαβαζε αλλα λεω την αληθεια....αστα πικρα!!!!!!

Κ ποσες φορες την ημερα ηταν μουσκεμα η σαλιαρα απο γαλα!!!!!!

Αργοτερα ειχε φρουτοκρεμα αφου ειχαν φαει....τωρα πια τπτ αλλα απο συνηθεια τους βαζω μεσα στη μερα......

Αυτο λεει κ η μαμα μου αλλα δεν ξερω τι να κανω κ παιδιατρο εχουμε Νοεμβρη στο Ικα,την εκοψα την δικια μου γιατι 70 ευρουλακια για 2 παιδια σε 1 τεταρτο ηταν πολλα.....

Φυσικα εαν την χρειαστω ειναι στο Ικα της περιοχης μου κ θα τα πηγαινω κ εκει.....αχρειαστη να ειναι!

sevi να τους χαιρεσα!!1000χρονα να ειναι!!!

ασε δεν φανταζεσαι το τρεξιμο,γερα να ειναι τα παιδακια μας να μας τρεχουν.

οταν απελπιστηκα με την σκονη του εδωσα για 2 μερες φρεσκο και μετα πηγαμε στην παιδιατρο και μου ειπε να δοκιμασω πρωτα αυτα τυπου νουλακ που εχουν περισσοτερες βιταμινες και σιδερο και αν δεν το θελει τοτε παμε στο φρεσκο.Ευτυχως του αρεσει πολυ οποτε κρατησαμε το νουλακ (κονσερβα).Και στον αλλο θα του κοψω την σκονη οπου να'ναι,δεν ξερω γιατι αλλα δεν την πολυγουσταρω.

λαερτα εγω σημερα μετα το γαλα τους εδωσα λιγο ψωμι με μελι.Φαντασου οτι απο μια φετα του τοστ εφαγε ο καθενας το 1/4.

πλακα ειχε,ειχαν πεσει σαν τις μελισσες πανω απο το πιατο:D

να ρωτησω κατι,ο βασιλικος πολτος επιτρεπεται???

και ασχετο: τι θα κανετε φετος με το πετρελαιο?????????ακουσα οτι θα ξεκινησει απο 1,40 και εμεις δεν εχουμε σταγονα:|

προβλημα!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...