Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και σαββατογεννημένα?? Δεν σας πιάνει κανείς!!! Μικρούς θεούς θα βγάλεις, κοπελιά!!! Άντε με το καλό!! Κι εμείς θα γιορτάσουμε τα γεννητούρια των μικρών μας ανηψιών που λέει και η Νουφίτσα!!!! :P:p:p:p

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Σας διαβάζω και όταν πάω να γράψω κάτι γίνεται και δεν θυμάμαι μετά τι ήθελα να πω...

evelina με το καλό να υποδεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας! Κοιμήσου όσο μπορείς μέχρι το Σάββατο....

sevi χρόνια πολλά! Να είναι γεροί, τυχεροί και ευτυχισμένοι!!!!

tzini ποιες καμπύλες κοιτάζεις; Τις Ελληνικές ή τις cdc; Έχουν διαφορά...

gemini για άλλη μια φορά καλύτερα να μην απαντήσω εγώ στην απορία σου...τι πιθανότητες έχεις να παίξεις λότο την ίδια μέρα με δυο διαφορετικά δελτία και να πιάσεις εξάρι...;

celestine ευχαριστώ για το αίτημα φιλίας. Αν είναι τόσο ωραία και τα υπόλοιπα δίδυμα της παρέας τότε είναι ψηλά ο πήχης ...

naki καλή και γρήγορη ανάρρωση!

mpougos περαστικά!

froso καλή σχολική χρονιά!

Μια κοπέλα ρωτούσε για δυσκοιλιότητα. Μπανάνα και καρότο δεν βοηθούν την κατάσταση.

Τα νέα μας. Επιτέλους βρήκαμε σπίτι... Μετακομίζουμε... Aπάντηση ιδιοκτήτη όταν τον ρώτησα για το αδικαιολόγητα ακριβό ενοίκιο που ζητούσε. Μα κοπελιά είναι κοντά στο μελλοντικό μετρό...:shock:

Σε λογαριασμό έναντι της δεη μόνο για τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας ήρθε 250 ευρώ.:shock::shock: Έλληνας κροίσος με νησί με δέκα γράμματα...;;; Περιμένω να δω ποιο μου ανήκει...

Αν βρώ και αυτόν που πετάει τα σκουπίδια του στη γωνία της πολυκατοικίας τον έφαγα... Θα στησω καραούλι... Τωρα πετάει τροφή και για τα περιστέρια!!! Έλεοοοοοοοοος.:shock::shock::shock:

Φλερτάρω επικύνδινα με ένα πακέτο τσιγάρα τον τελευταίο καιρό.Το έχω κοψει 2,5 χρόνια τώρα... Αν ανάψω θα καεί το πελεκούδι...

Ήθελα και άλλα να πω αλλά μάλλον θα αποχωρίσω...εύχομαι ένα ήρεμο βράδυ σε όλες!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα! Τελικα χτες επεσα ξερη.....

gemini για άλλη μια φορά καλύτερα να μην απαντήσω εγώ στην απορία σου...τι πιθανότητες έχεις να παίξεις λότο την ίδια μέρα με δυο διαφορετικά δελτία και να πιάσεις εξάρι...;

χμμμ

Τα νέα μας. Επιτέλους βρήκαμε σπίτι... Μετακομίζουμε... Aπάντηση ιδιοκτήτη όταν τον ρώτησα για το αδικαιολόγητα ακριβό ενοίκιο που ζητούσε. Μα κοπελιά είναι κοντά στο μελλοντικό μετρό...:shock:

Σε λογαριασμό έναντι της δεη μόνο για τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας ήρθε 250 ευρώ.:shock::shock: Έλληνας κροίσος με νησί με δέκα γράμματα...;;; Περιμένω να δω ποιο μου ανήκει...

Αν βρώ και αυτόν που πετάει τα σκουπίδια του στη γωνία της πολυκατοικίας τον έφαγα... Θα στησω καραούλι... Τωρα πετάει τροφή και για τα περιστέρια!!! Έλεοοοοοοοοος.:shock::shock::shock:

Φλερτάρω επικύνδινα με ένα πακέτο τσιγάρα τον τελευταίο καιρό.Το έχω κοψει 2,5 χρόνια τώρα... Αν ανάψω θα καεί το πελεκούδι...

Ήθελα και άλλα να πω αλλά μάλλον θα αποχωρίσω...εύχομαι ένα ήρεμο βράδυ σε όλες!

Μα καλά που μενατε κι εσεις????:confused:

Αυτο το φλερτ με τα τσιγαρα δεν τελειωνει ποτε τελικά! Μην το κανεις...κατεφυγε σε αλλες λύσεις...εισπνοη-εκπνοή!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας και από μένα!!

Κορίτσια καλησπέρα...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Μιλήσαμε με τον γιατρό και μας είπε ότι ο μπεμπης είναι σε οριακό σημείο και πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Ζοριζεται πολύ ο καημενος..

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια συμπαράστασης... Κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πανε καλά...

Συγχωρεστε με που δεν σχολιάζω αλλά δεν έχω μυαλό αυτή τη στιγμή...

Θα μπω αύριο αν προλάβω να σας διαβάσω....

Εβελίνα συνταρακτικά τα νέα σου!! Με το καλό διδυμομανούλα, join the ultimate rock club!!! Θα δεις επιτέλους τα μωράκια σου!! Με το καλό και η σκέψη μας μαζί σου!!

Γειά σας κορίτσια! Σας διαβάζω και όταν πάω να γράψω κάτι γίνεται και δεν θυμάμαι μετά τι ήθελα να πω...

evelina με το καλό να υποδεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας! Κοιμήσου όσο μπορείς μέχρι το Σάββατο....

sevi χρόνια πολλά! Να είναι γεροί, τυχεροί και ευτυχισμένοι!!!!

tzini ποιες καμπύλες κοιτάζεις; Τις Ελληνικές ή τις cdc; Έχουν διαφορά...

celestine ευχαριστώ για το αίτημα φιλίας. Αν είναι τόσο ωραία και τα υπόλοιπα δίδυμα της παρέας τότε είναι ψηλά ο πήχης ...

naki καλή και γρήγορη ανάρρωση!

mpougos περαστικά!

froso καλή σχολική χρονιά!

Μια κοπέλα ρωτούσε για δυσκοιλιότητα. Μπανάνα και καρότο δεν βοηθούν την κατάσταση.

Λες λίγα αλλά καλά!! χαχα ωραία γειτονιά βρε!!! Ποιες είναι οι καμπύλες cdc; και μένα η μικρή τις κοίταζα χτες τις ελληνικές και είναι εκτός, παρόλο που τρώει...

Έχω λίγο άγχος και με τον παιδικό, άντε να δούμε, έβλεπα όνειρα το βράδυ...αχ βαχ

SEVOUSKI χρόνια πολλά και καλά!! Μα πότε περνάει ο καιρός;

Πάντα υγιείς, χαρούμενοι και λατρεμένοι οι αγόραροι σου!!!

έχω δουλίτσα θα τα πούμε πιο μετά!!! φιλούρες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εβελίνα με το καλό τα μωράκια σου αύριο!! Να είναι όλα καλά και να χρειαστείτε τη λιγότερη δυνατή νοσηλεία.

Architwins συγχαρητήρια για το καινούριο σπίτι και καλό κουράγιο για τη μετακόμιση! Για τον ιδιοκτήτη τι να σχολιάσω που εισπράττει για το μελλοντικό μετρό..:shock:

chemin φανταζομαι καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.... Εκπαιδευτικός ειναι ο αντρας σου? κι εμενα ξεκινησε αυτη τη βδομαδα και μου κακοφαινεται καπως...ειναι ομως ακομα η πεθερα μου στο κατω σπιτι. Θα φυγει σε κανα μηνα...Κι εσυ εισαι τελειως μονη δηλαδη?? γινεται??

επανερχομαι!

Ο άντρας μου είναι ιδ. υπάλληλος. Απλά είχε κανονίσει την άδεια του έτσι ώστε να ξεκινάει Τετάρτη για να του/μας έρθει πιο μαλακά... Είναι η μαμά μου από πάνω και τη φωνάζω στα δύσκολα. Δεν μπορεί όμως να με βοηθήσει σε πολλά (είναι μεγάλη, δεν βλέπει πολύ καλά κ.ά). Με τα μωρά μπορώ μόνη μου πλέον και νομίζω ότι θα μπορώ μέχρι να περπατήσουν. Μετά βλέπουμε. Οι δουλειές δεν προλαβαίνονται (σιδέρωμα τα πλυμένα των διακοπών, μάζεμα, καθάρισμα σπιτιού, ντουλάπες... και όοολα τα άλλα). Δε με πολυνοιάζει, απλώς τώρα μαζεύτηκαν πολλά. Έρχεται και η πεθερά μου αλλά όπως σας έχω ξαναματαπεί πολλέεεες φορές :mrgreen: δεν αισθάνομαι άνετα όταν είναι εδώ. Σα να έρχεται επιθεωρητής καθαριότητας νιώθω..

Ήρθε ο ντοκ σήμερα για εμβόλιο και βρήκε ότι κοντεύει να κλείσει μια πετσούλα στο πιπί της μικρής. Έπρεπε να της βάζω βαζελίνη, εγώ νόμιζα πως δεν χρειαζόταν πια.. Μπουχού! πρέπει να της βάζω τώρα μια αλοιφή με κορτιζόνη κι αν δεν ανοίξει σε ένα μήνα μπορεί να χρειαστεί να ανοιχθεί χειρουργικά. Ξαναμπουχού!!

Τες πα κατά τ' άλλα καλά είμαστε, πήραμε βάρος, τρώμε το φαΐ μας οπότε δεν παραπονιέμαι άλλο.

Μάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημερες κ απο εμας

με τον μπεμπη αγκαλια

επιτελους μπηκαμε για να δωσουμε το παρον κ να ξαναβγουμε..διοτι ειμαστε πολυ ζωηροι!

χρονια πολλα στα σεβακια

και καλα γερννητουρια εβελιν με το καλο!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρα, καλημέρα! Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά τη σκέψη μου...(είδες τι σου κάνει η αϋπνία:?) Το σπίτι που μένουμε μια χαρά είναι,αυτά που βλέπαμε είχαν πρόβλημα. Αυτός που είπε την ατάκα ήταν ιδιοκτήτης μιας τρύπας που ήθελε να την ενοικιάσει.Στεναχωριέμαι που φεύγουμε αλλά μένουμε κέντρο και πλέον με τα παιδια δεν βολεύει. Και να σκεφτείς nounou ότι μένουμε και σε καλή γειτονιά του κέντρου. Φαντάσου τι γίνεται στις υπόλοιπες... Οι καμπύλες είναι της αμερικανικής παιδιατρικής ακαδημίας και έχουν εκδοθεί απο το center for disease control (το 2009 αν δεν κάνω λάθος). Βέβαια το θέμα είναι ποιες χρησιμοποιεί ο κάθε παιδίατρος.

JDfvp3.png

bDyqp3.png

witch βλεπω κι εσενα εκλεισαν τα δυο πριν ενα μηνα....σου ειπαμε χρονια πολλά ή εμενταλ:tongue:?? Δε θυμαμαι γμτ πάλι...

νουνουκα εχεις αγχος με το σταθμο ε? Αν θα καθονται?ή ειναι ο αποχωρισμος απλά δυσκολος?

παπιτσα και οτι θα ρωταγα που εχεις εξαφανιστεί!! Καλα να ειναι ο μπεμπης κι ας ειναι ζωηρός, τι να τον κανουμε? χαχα

σεμιν κι εγω σημερα ημουν μονη μου και μπροω να πω καλά τα πηγαμε. Απλά δεν μπορουσα να κανω τιποτε αλλο. Ηρθε η μαμα μου και σφουγγαρισα, μαγειρεψα κτλ. μπραβο που τα καταφερνεις μονη σου! Καλή αρχή!! Και οταν περπατησουν βλέπουμε...

Να ζητησω τη γνωμη σας, εγω του χρονου λογικα αν δεν εχω παρει μεταθεση θα ειμαι με αποσπαση σε καποιο σχολειο τα πρωινα εντος νομου (δε θελω να σκεφτομαι το κακο σεναριο, που τοτε ισως πρεπει να ζητησω ανευ αποδοχων). Τεσπα, εχω κρατησει ομως για ιδιαιτερο κατι παιδακια στη γειτονια, οχι πολύ μονο 5 ωρες/εβδομαδα βασικα επειδη τα ειχα ξεκινησει απο μικρα απο πριν διοριστω. Περυσι ηθελε κι αλλο ενα παιδακι να κανουμε που μενει πιο μακρια, αλλά ειπα οκ αν μου το φερνει σπιτι μου, κι ετσι κι εγινε. Τωρα ομως με τα μωρα τα πραγματα εχουν αλλάξει. Βασικα δε θελω να τα αφηνω πολλές ωρες και καλά φετος αλλά του χρονου θα λειπω το πρωι θα ειναι στη μαμα μου, να λειπω και το απογευμα? ακομα και λιγες ωρες να ειναι, οταν εχεις μαθημα εχεις και την ευθυνη και εγω το εχω συνεχεια στο μυαλο μου. Εχει και πολλές δραστηριοτητες και δεν μπορει οτι ωρες θελω κτλ κτλ.....Και το σπιτι ποτε θα μαζευεται? Και μαγειρεμα? Και λιιγος χρονο για τον εαυτο σου?? Μηπως τα εχω μπλεξει λιγο:confused: Σκεφτομαι αυτο το τελευταιο παιδακι να το αφησω απο φετος, να παρει σειρα με αλλη δασκαλα, γτ του χρονου μαλλον δε θα μπορω ετσι κι αλλιως....Ή να σκεφτω τα χρηματα?? Εσεις τι κανετε? δουλετε και πρωι κ απογευμα?

Πω πω σεντονι........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου,

έχω καιρό πάλι να μπω αλλά τα μικρά καθώς και πολλά άλλα δεν μου έχουν αφήσει καθόλου χρόνου :) Η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι και για ένα θέμα εκπαίδευσης (θα σας πω άλλη φορά) ...

Κατά τ' άλλα τα μικρά καλά... τώρα έχω πάνω μου τον Κοσμά και χτυπιέται να αφήσω το pc και να ασχοληθώ μαζί του.... με το ζόρι γράφω.

Να ευχηθώ στα σεβάκια να είναι χιλιόχρονα και στην evelina μας με το καλό να δει τα μωράκια της!!!

Σας φιλώ και θα ξαναμπώ άλλη ώρα...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι..

πηγα κ εκανα και τις αλλες 2 ενεσεις κορτιζονης που ηταν να κανω κανονικα το σ/κ..

μου δινεται πολυ κουραγιο.. γενικα εχω πολυ καλη ψυχολογια.. το μονο που με σταναχωρει ειναι οτι ολα τα υπολοιπα πηγαιναν πολυ καλα.. και ο τραχηλος που φοβομασταν πηγαινε σουπερ.. και μας ετυχε αυτο.. αλλα πραγματικα λεω δοξα το θεο που το ειδαμε εγκαιρως και σε 1,5 μερα θα εχω τα μπεμπακια μου...

σεβη γενναω στο ιασω και μενω στο πορτο ραφτη..

nufi κ εσεις στις 32 εβδομαδες γεννησατε? πως ηταν απο βαρος τα μωρα? εμειναν πολυ καιρο στην μοναδα?

εβελινα στελνω πμ συντομα

33E7p2.png

witch βλεπω κι εσενα εκλεισαν τα δυο πριν ενα μηνα....σου ειπαμε χρονια πολλά ή εμενταλ:tongue:?? Δε θυμαμαι γμτ πάλι...

κι εγω του κιτρινου τυριου ειμαι και δεν θυμαμαι!πες οτι μου τα ειπες!χαχα!

age.png

Τρέχω διότι απόψς έχω έξοδο συμμαθητών. Ευκαιρία ψάχνουμε για βόλτα!!!!!

Ήρθε ο ντοκ σήμερα για εμβόλιο και βρήκε ότι κοντεύει να κλείσει μια πετσούλα στο πιπί της μικρής. Έπρεπε να της βάζω βαζελίνη, εγώ νόμιζα πως δεν χρειαζόταν πια.. Μπουχού! πρέπει να της βάζω τώρα μια αλοιφή με κορτιζόνη κι αν δεν ανοίξει σε ένα μήνα μπορεί να χρειαστεί να ανοιχθεί χειρουργικά. Ξαναμπουχού!!

Τες πα κατά τ' άλλα καλά είμαστε, πήραμε βάρος, τρώμε το φαΐ μας οπότε δεν παραπονιέμαι άλλο.

Μάκια σε όλες!

Κ εμείς το έχουμε πάθει κ έχουμε μάθει. Μας έχει πεί μια σταγόνα βαβy oil μετά τα μπάνιο + ελαφρό μαζάζ. Ναι η αλήθεια είναι πως κ τα κορίτσια έχουν αντίστοιχα θέματα με τα αγόρια. Οι κρέμες συγκάματος την κάνουν την ζημιά. κ μετά η ζημιά γίνεται αθόρυβα κ από μόνη της όταν ξεκινάμε κ τα κάνουμε μπάνιο όρθια. Ευτυχώς τώρα που είναι μεγάλη μιλάει η Σύλια κ είπε πονάω.

Ποιά ξκορτιζονούχα σου είπε? φλιξοτιδε? Δεν έχω βάλει ποτέ στα κορίτσια, αλλά μόνο στον άλεξ όταν έκανε μικρή πληγή την πρώτη φορά (κ άλλη μια) που του το κατέβασε.

Τζεμ θα το άφηνα. Αν το ίδιο έχει τόσες πολλές δραστηριότητες κ εγώ αντίστοιχα δουλειά το πρωί κ δύο μωρά αργότερα στη διάρκεια της μέρας (ελπίζουμε σε ένα καλό σενάριο οι ν΄υχτες να κυλούν ομαλά), δηλ. αν υπήρχε περίπτωση να εκτεθώ κ εγώ θα το άφηνα.

Αρτσι αργείς, αλλά γράφεις τρελά!!!!!!

Θα το δώ σίγουρα αυτό με τις καμπύλες! Ευχαριστώ!

Τζας? Κ εγώ θέλω να κάνω ιδιαίτερα αγγλικά. Ένα κλικ πριν το προφιciency τα άφησα κ λέω να το ξαναπιάσω. Το θέμα είναι η δασκάλα θα μπορεί κοντά στα μεσάνυχτα???

Το αστείο είναι οτι κάνω σκέψεις κ για γερμανικά! γιάααααα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινι εξοδο πάλι εεεεεε??????? Ατιμούτσικο!:tongue:

αυτο που ειπε και η σεμιν δεν το πολυκαταλαβα:rolleyes: Ελεγα οτι στα κοριτσια τα πραγματα ειναι πιο ευκολα..

να κανεις μαθημα, ποτε δεν ειναι αργα! ακομα και στις 12 το βραδυ:tongue: Μη μας λες ομως οτι δε θα προλαβαινεις να γραφεις!!!!

κι εγω προς τα εκει κλινω...να το αφησω...αν και με πηρε χτες και με ρωτησε και ειπα ναι (μη βαρατε!!)

witchaki αυτο το τυρι εχει κανει θραυση τελικά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε, είπα να γράψω σε αυτό το θέμα μπας και υπάρχει καμοια κοπελιτσα που μπορεί να βοηθήσει μιας και όλες σας είσαστε απο τι βλέπω διδυμομαννουλες... Λοιπόν εγώ είμαι στην 27 εβδομάδα κύησης μου σε δίδυμα κοριτσάκια.. Στις 25 βδομάδες που πήγα στο γιατρό μου μου είπε ότι όλα είναι καλά και το βάρος των μωρων μου είναι 900 γρ το ένα και 880 γρ το άλλο.... Πολύ καλό το βάρος τους για την εβδομάδα που βρίσκομαι... Έχω ραντεβού την Δευτέρα μαζί του αλλά ξέρετε έχω κολησει άσχημα και σκέφτομαι αν τα μωρά βάζουν βάρος κανονικά.... Με προβληματίζει παρά μα παρα πολύ.... Δεν ξέρω γιατί με κρατάει αυτή η τρέλα και πάω να τρελαθω.... Πείτε μου κάτι βρε κορίτσια σας παρακαλώ, θα τρελαθω απο τις σκέψεις.... Πείτε μου τις δικές σας εμπειρίες σας παρακαλώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...