Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorraki k Gem σας ευχαριστω πολυ....!!!!!!!!

Εβελινα λες να γεννησεις αυριο δλδ;

Αχ αυτα τα ξαφνικα....ολα καλα θα πανε.....θα σε σκεφτομαστε ολες!!!!!

Πες μας τα νεα σου το βραδυ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!

Γυρίσαμε απο το ντοπλερ και τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά... Η μπεμπα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά.. Αλλά ο μικρός είναι 1370 γρ και δεν τρέφεται σωστά... Ενώ είναι κινητικοτατος μας είπαν οι γιατροί ότι ζοριζεται πολύ και δεν ξέρουν πόσο θα αντέξει έτσι... Έχει και ελάχιστα αμνιακα υγρά.. Και θα πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Το απόγευμα έχω γιατρό κ θα μάθουμε ποτέ θα γεννησουμε...

θα περιμενουμε νεα σου, μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε!

33E7p2.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Γυρίσαμε απο το ντοπλερ και τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά... Η μπεμπα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά.. Αλλά ο μικρός είναι 1370 γρ και δεν τρέφεται σωστά... Ενώ είναι κινητικοτατος μας είπαν οι γιατροί ότι ζοριζεται πολύ και δεν ξέρουν πόσο θα αντέξει έτσι... Έχει και ελάχιστα αμνιακα υγρά.. Και θα πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Το απόγευμα έχω γιατρό κ θα μάθουμε ποτέ θα γεννησουμε...

Όλα θα πανε καλα, να σκέφτεσαι θετικά! Περιμένουμε νέα σας

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Να πω ό,τι θυμάμαι στα γρήγορα γιατί ως συνήθως δεν προλαβαίνω.

Εβελίνα εύχομαι ό,τι καλύτερο !! Θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία! Θάρρος και θετική ενέργεια!

Σέβη να χαίρεσαι τους υιούς!! Να τα εκατοστήσουν και να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!

Νάκι με το καλό να έρθει ο άντρας σου και σιδερένιος από δω και πέρα!

Σελεστίν είμαι άσχετη καθότι κοριτσομάνα αλλά και μένα η παλιά μέθοδος μου φαίνεται πιο ήπια. Η νεότερη τι πλεονεκτήματα υποτίθεται πως έχει;

Αυτό που λέτε για το ένα παιδί από την αρχή το σκεφτόμουνα. Γιατί αυτές που έχουν ένα ζορίζονται τόσο πολύ; Βέβαια κάποιες φορές ένα μωρό μπορεί να είναι ζόρικο και να κάνει για 10. Επίσης τα ίδια θα λένε για μας αυτές που έχουν τρίδυμα! Στη μονάδα όταν ήμασταν ήταν 2 με τρίδυμα αγοράκια.. Τότε μου φαινότανε χαριτωμένο γιατί δεν ήξερα.. Τώρα μου προκαλεί απλώς δέος!!

Ποια έγραψε για τη βόλτα/έξοδο με ένα παιδί. Λοιπόν σε ένα βιβλίο για δίδυμα που μου χαρίσανε, αυτός είναι ένας από τους προτεινόμενους τρόπους για να αναπτύξουν σχέσεις οι γονείς με κάθε δίδυμο χωριστά. Να παίρνει ο καθένας ένα μόνο του για μια μέρα και μετά να αλλάζουν. Εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα.

Χτες ήταν μέρα προσαρμογής και για μένα. Ο άντρας μου πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά. Αυτές τις 3 μέρες που είμαστε εδώ φρίκαρα!! Σε κάθε γωνιά του σπιτιού υπήρχε ένα βουνό δουλειές να γίνουν και τα μικρά είχαν απίστευτη γκρίνια.. Τίποτα δεν προλάβαινα. Με έπιασε απελπισία. Σήμερα είμαστε κάπως καλύτερα.

Αυτά για την ώρα!

Πολλά φιλάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κορίτσια καλησπέρα...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Μιλήσαμε με τον γιατρό και μας είπε ότι ο μπεμπης είναι σε οριακό σημείο και πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Ζοριζεται πολύ ο καημενος..

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια συμπαράστασης... Κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πανε καλά...

Συγχωρεστε με που δεν σχολιάζω αλλά δεν έχω μυαλό αυτή τη στιγμή...

Θα μπω αύριο αν προλάβω να σας διαβάσω....

tJYkp3.png

Eβελινα μου μην στεναχωριεσαι,ολα γινονται για καλο των μωρων σου!!!

Απλα ο μπεμπακος θα μεινει λιγο παραπανω μεσα....

Σε ποιο νοσοκομειο γεννας;

Ολες ξερουμε πως νιωθεις κ ειδικα ετσι ξαφνικα!

Απολαυσε τις τελευταιες μερες με την κοιλιτσα σου...θα σου λειψει πολυ!!!

Εξαλλου εισαι σε καλη εβδ για διδυμα...πραγματικα ολα θα πανε καλα κ θα περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!!

Κ μια απορια που εχω κ δεν εχω ρωτησει,που μενεις; εαν θες στειλε μου πμ....

Κορίτσια καλησπέρα...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Μιλήσαμε με τον γιατρό και μας είπε ότι ο μπεμπης είναι σε οριακό σημείο και πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Ζοριζεται πολύ ο καημενος..

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια συμπαράστασης... Κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πανε καλά...

Συγχωρεστε με που δεν σχολιάζω αλλά δεν έχω μυαλό αυτή τη στιγμή...

Θα μπω αύριο αν προλάβω να σας διαβάσω....

με το καλο κ μην ανησυχεις..

ολα θα πανε καλα, τα μωρακια σου θα γεννηθουν υγειη , απλως θα μεινουν ενα διαστημα στη μενν.

απ οτι θα χεις καταλαβει πολλες απο μας εδω το περασαν.

εγω γεννησα ακριβως στην εβδομαδα σου. τα νουφακια μου ειναι 2 υπεροχα γερα παιδακια, οπως θα ναι κ τα δικα σου.

σου ευχομαι να εχεις θετικη ψυχολογια , κ να υποδεχτεις τα διδυμακια σου χαρουμενη ! θα ειμαστε εδω για ο,τι χρειαστεις.

33E7p2.png

Τα μωρα δεν κοιμουνται:evil::evil::evil:

μπηκα λιγο να ξελαμπικαρω,.....

εβελινα μη στεναχωριέσαι!! Η εβδομαδα σου ειναι πολύ συνηθισμενη για διδυμα...Θα πανε ολα καλά, θα το δεις! σε λιγο θα σου λυνουμε τις αποριες που θα χεις κι εσυ για τα μπεμπάκια!;) Περιμενουμε νεα σου!

νακι με το καλο να υποδεχτεις τον αντρα σου!

Τι καλα που εχεις ρουχα...βασικο εξοδο:rolleyes:

chemin φανταζομαι καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.... Εκπαιδευτικός ειναι ο αντρας σου? κι εμενα ξεκινησε αυτη τη βδομαδα και μου κακοφαινεται καπως...ειναι ομως ακομα η πεθερα μου στο κατω σπιτι. Θα φυγει σε κανα μηνα...Κι εσυ εισαι τελειως μονη δηλαδη?? γινεται??

επανερχομαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι..

πηγα κ εκανα και τις αλλες 2 ενεσεις κορτιζονης που ηταν να κανω κανονικα το σ/κ..

μου δινεται πολυ κουραγιο.. γενικα εχω πολυ καλη ψυχολογια.. το μονο που με σταναχωρει ειναι οτι ολα τα υπολοιπα πηγαιναν πολυ καλα.. και ο τραχηλος που φοβομασταν πηγαινε σουπερ.. και μας ετυχε αυτο.. αλλα πραγματικα λεω δοξα το θεο που το ειδαμε εγκαιρως και σε 1,5 μερα θα εχω τα μπεμπακια μου...

σεβη γενναω στο ιασω και μενω στο πορτο ραφτη..

nufi κ εσεις στις 32 εβδομαδες γεννησατε? πως ηταν απο βαρος τα μωρα? εμειναν πολυ καιρο στην μοναδα?

tJYkp3.png

Εβελινάκι μου θα πάνε όλα καλά! Μή φοβάσαι τίποτα!

Θα κάνεις δυό υγιέστατα παιδάκια κ θα τα καμαρώνεις!

Ελπίζω να μην νιώθεις/ νιώσεις υπαίτια για κάτι σε συνδυασμό με την ανησυχία που σου προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις.

Από οτι θυμάμαι από τις συζητήσεις με τον γυν/λογο είναι σύνηθες στις δίδυμες κυήσεις το ένα μωρό να υποφέρει από ολιγάμνιο.

Το γεγονός οτι είναι κινητικότατος ο μπόμπιρας είναι πάρα πάρα πολύ καλό!!!!!!

Κ ότι ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω για ενέσεις!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γεια σας και παλι..

πηγα κ εκανα και τις αλλες 2 ενεσεις κορτιζονης που ηταν να κανω κανονικα το σ/κ..

μου δινεται πολυ κουραγιο.. γενικα εχω πολυ καλη ψυχολογια.. το μονο που με σταναχωρει ειναι οτι ολα τα υπολοιπα πηγαιναν πολυ καλα.. και ο τραχηλος που φοβομασταν πηγαινε σουπερ.. και μας ετυχε αυτο.. αλλα πραγματικα λεω δοξα το θεο που το ειδαμε εγκαιρως και σε 1,5 μερα θα εχω τα μπεμπακια μου...

σεβη γενναω στο ιασω και μενω στο πορτο ραφτη..

nufi κ εσεις στις 32 εβδομαδες γεννησατε? πως ηταν απο βαρος τα μωρα? εμειναν πολυ καιρο στην μοναδα?

Όλα θα πανε καλα και η ψυχολογία είναι το παν! Πάντα απο κει που δε το περιμένεις έρχεται...έτσι έγινε και με μένα αλλα τώρα εχω τα μικρα μου εδω και δεν μ΄αφηνουν να κλείσω μάτι ;)

Το μόνο δύσκολο είναι οι μέρες στην ΜΕΝΝ που θα είναι μακριά σου αλλα είναι για το καλο τους. Σε λίγες ώρες θα αντικρυσεις τα μουτρακια τους ;)

p1Utp3.png

Σεβούλα μου να μας ζήσουν τα αντράκια σου!

Πάντα γερά κ με υγεία!!!!

Κ σύντομα καρχαρίες από δόντια!

ΥΓ προσπαθώ η βλαχάρα να βάλω μια φώτο ευχή απο glitter k θκατά ολέ!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινι πραγματικα πηγα να μπω στο τρυπακι αυτο και να κατηγορησω τον εαυτο μου αλλα ευτυχως το εβγαλα γρηγορα απο το μυαλο μου.. δεν ηταν κατι που μπορουσα να κανω και δεν το εκανα..

μοριτσα πραγματικα προσπαθω να σκεφτομαι μονο τα θετικα.. ξερω οτι εσεις με καταλαβαινετε καλυτερα απο τον καθενα...

σαβουλα να τα χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!! πολυχρονα κ ευτυχισμενα!!!!

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...