Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η jas είναι μεταμεσονύκτια και θα έρθει στην παρέα μας μετά τις 12!!!!!!!:P. Και μας δίνει και πολλές πληροφορίες.

Έφαγα τώρα μία υπέροχη κρεμούλα light και το καταευχαριστήθηκα!!!!

Φυσικά και όλα τα στραβοξυλάκια- ισιοξυλάκια είναι δεκτά στη χορωδία- κουστωδία κατά της ακρίβειας. Έχουμε λοιπόν στο καφέ περί τα 26 παιδιά, γεννημένα και αγέννητα, οπότε μιλάμε για ισχύ εν τη ενώσει...

Επίσης να διαμαρτυρηθούμε και στα κανάλια που δεν βάζουν τίποτις της προκοπής.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

μεχρι κ γω που κοιμομουν με τις κοτες, κατα τις 10,11βαρια, τωρα με βλεπετε παρουσα κ ξενυχτισα!! παλι νωρις ξυπναω βεβαια, κ ειμαι λιγο off μες τη μερα...ο υπνακος δεν ειναι τοσο ευκολος με την κοιλουμπα, τη ζεστη, τις ανησυχιες...

κρεμουλα twins βραδιατικα? απ τις ξενερωτες κ αθωες θα ναι, οποτε φαε κοπελα μου να τη χαρεις!!

33E7p2.png

Ήταν μία sweet & balance βανιλια που το επιτρέπει και η δίαιτα και ο διαβήτης.

Πάντως, με περιφάνεια σας ανακοινώνω, ότι μετά την επιτυχία της διαβητότουρτάς μου, θα φτιάξω και μια παραλλαγή της αύριο!:mrgreen:

καλά, νιώθω πολύ περίφανη... υπήρχε στο ψυγείο τιραμισού και προφιτερόλ και όλοι προτίμησαν το δημιουργημα μου!!!! Και ακόμα πιο περίφανη νιώθω γιατί το τιραμισού και το προφιτερόλ υπάρχει ακόμα χωρίς να το αγγίξω!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας!!!τι κανετε κυριες μου?τα βαλατε με την ακριβεια ε?κουραγιο.τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα.μετα συνηθιζεις.

εχω λιωσει απο τη ζεστη και ολο το πρωι ημουν εξω σε δουλειες.πηρα και ΠΗΤ κι αυριο κανω εξετασεις αιματος κτλ.

age.png

Διαφημίσεις

Και η γλυκόζη και η φρουκτόζη ανεβάζουν το ζάχαρο, αλλά κάπωε λιγότερο. Στα περισσότερα διαβητικά σκευάσματα πάντως χρησιμοποιείται σουκραλόζη που θεωρείται και ασφαλής για την εγκυμοσύνη.

Και δυστυχώς το ζάχαρο ανεβάζουν κατακόρυφα΄αθώα φαγητάκια όπως τα μακαρόνια, το ρύζι, το ψωμάκι...

Για πες μας τώρα καλή μου μάγισσα γιατί ήσουν σε τέτοια blues εχτές;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μπραβο twins!! εισαι ζαχαροπλαστης!! κ θα ρωτανε κ την κορη σου οταν μεγαλωσει αν ηταν η μαμα της ζαχαροπλαστισα!!!!

συγχαρητηρια κ για την αυτοσυγκρατηση!!!ευγε!

hello witch! ποτε πηρες την τελικη σου πητ? οποτε εχεις κ ικα , συκα τωρα για την αδεια?

κουραγιο, εχει κ ζεστες....

33E7p2.png

Γειά σας κορίτσια, να ' μαι κι εγώ!!! Ήρθα!!

Twins...πώς με ξέρεις πώς με ξέρεις...μεταμεσονύχτια ε? δεν έχεις κι άδικο!! :) :)

Ολγάκι που ήσουν χαμένη τόσες μέρες? Τώρα που πλησιάζει η ώρα μου και θέλω τα φώτα σου!!!! :)

Λοιπόν, σήμερα πήγα να ψωνίσω κανένα ρουχαλάκι για μένα και τον αντρούλη, πρόχειρα και φθηνά φυσικά!!

Μετά πήγα κομμωτήριο...λέω μην με βρει τίποτα ξαφνικά και δεν έχω κάνει μια κουπ :) :) :)

Έκανα και μπανάκι, ξυρίστικα κιόλας!!! Καλέ έτοιμη σας λέω για παν ενδεχόμενο! Να δούμε και τι θα πει και ο γιατρούλης αύριο!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...