Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες!!

Αχ φαντασου τα δικα μου που ειναι μικρα ακόμα κι ομως το χω αυτο ηδη πολλές φορες! Ο αντρας μου λεει ομως να μην το λεω ουτε γι αστειο γτ ειμαστε πολύ τυχεροι! Κι επισης να μην το λεω και παραεξω και παρεξηγηθει καμια μαμα με ενα παιδακι:rolleyes: Ισχυει βεβαια οτι αν ειναι να μεινεις μονο με τα διδυμα, κλεινεσαι και τρως το αγγουρι μονο μια φορα μεχρι να πανε περιπου 2-3 χρονων.Κ μετα ξανανιώνεις!!;)

Σελεστιν κ εγω δεν το χω συζητησει καθολου με το γιατρο...μου εχει πει απλά να μην το πειραζουμε. Ομως νομιζω θα προτιμουσα την παλια σχολη...μου φαινεται πιο ηπια.

Ειμαι λιγο ασχετη, με την παλινδρομηση γτ δεν παιρνει βαρος?? Υποτιθεται οτι βγαζει το γαλα που τρωει με γουλιες κτλ ή τον εμποδιζει και δεν τρωει καλά και πολύ?

ε, ναι γι αυτο τα γραφω εδω κ δε τα λεω παραεξω..

υπαρχουν κ κατι ζορικα παιδια που κανουν για 3, δε λεω..

τα δικα μου ενα ενα ειναι αγγελουδια, μαζι κανουν μια δυναμικη ομαδα που μερικες φορες εξοντωνει μαμα κ μπαμπα συναμα!

nunu αγχη για το που θα μαι φετος, τι ωρες θα δουλευω, πως θα τα βολεψω με τα μωρα κτλ....καθε σεπτεμβρη τα ιδια χαλια της αβεβαιοτητας.

εσυ καλυτερα με δουλεια?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!

Αχ φαντασου τα δικα μου που ειναι μικρα ακόμα κι ομως το χω αυτο ηδη πολλές φορες! Ο αντρας μου λεει ομως να μην το λεω ουτε γι αστειο γτ ειμαστε πολύ τυχεροι! Κι επισης να μην το λεω και παραεξω και παρεξηγηθει καμια μαμα με ενα παιδακι:rolleyes: Ισχυει βεβαια οτι αν ειναι να μεινεις μονο με τα διδυμα, κλεινεσαι και τρως το αγγουρι μονο μια φορα μεχρι να πανε περιπου 2-3 χρονων.Κ μετα ξανανιώνεις!!;)

Σελεστιν κ εγω δεν το χω συζητησει καθολου με το γιατρο...μου εχει πει απλά να μην το πειραζουμε. Ομως νομιζω θα προτιμουσα την παλια σχολη...μου φαινεται πιο ηπια.

Ειμαι λιγο ασχετη, με την παλινδρομηση γτ δεν παιρνει βαρος?? Υποτιθεται οτι βγαζει το γαλα που τρωει με γουλιες κτλ ή τον εμποδιζει και δεν τρωει καλά και πολύ?

Ναι τζεμινάκο, αυτό ακριβώς....ανακατεύεται και δεν μπορεί να φάει μεγάλες ποσότητες...θέλει από λίγο και συχνά...κάνει και γουλιές, αλλά όχι τόσο συχνά...το βασικό είναι ότι δεν τρώει μεγάλες ποσοτητες...φαντάσου τρώει περίπου 70-100 μλ. και μετά από μισή ώρα μπορεί να φάει το υπόλοιπο...

όσο για το πόσο εύκολα τα βγάζεις πέρα με ένα παιδί...δεν το συζητώ καν...όσο δύσκολο και να είναι το παιδί, κάποια στιγμή κοιμάται!!! ενώ όταν είναι δύο...κοιμάται το ένα, ξυπνάει το άλλο...πάντως εμένα πολλές μανούλες με ένα παιδί μου έχουν πει "καλά εμείς δεν τα καταφέρνουμε με ένα παιδί, πως αντέχεις με δύο?"...δηλαδή και εκείνες καταλαβαίνουν ότι η δική μας δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολη και δε νομίζω να παρεξηγούνται!πάντως την βασική δυσκολία με τα δύο μωρά εγώ την εντοπίζω στις εξόδους...ένα μωρό το ντύνεις, παίρνεις τα πραγματάκια του και το φαγητό του και βγαίνεις...με δύο μωρά είναι πακέτο να πας κάπου...όλο και κάποιο θα γκρινιάζει και θα στο βγάλει απτη μύτη...

Καλέ κορίτσια που έχετε μεγαλύτερα παιδάκια...εκεί γύρω στα 2...είναι πιο απλά τα πράγματα ή το ίδιο δύσκολα?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

ε, ναι γι αυτο τα γραφω εδω κ δε τα λεω παραεξω..

υπαρχουν κ κατι ζορικα παιδια που κανουν για 3, δε λεω..

τα δικα μου ενα ενα ειναι αγγελουδια, μαζι κανουν μια δυναμικη ομαδα που μερικες φορες εξοντωνει μαμα κ μπαμπα συναμα!

nunu αγχη για το που θα μαι φετος, τι ωρες θα δουλευω, πως θα τα βολεψω με τα μωρα κτλ....καθε σεπτεμβρη τα ιδια χαλια της αβεβαιοτητας.

εσυ καλυτερα με δουλεια?

ναι καλύφθηκε το χάσμα κατά το ήμισυ, αλλά με αυτά που ακούμε για μειώσεις, αυξήσεις ημερομισθίων κλπ κλπ τρώω μια φρίκη. Το παρήγορο είναι ότι θα σταθεροποιηθεί κάπως η δουλειά του συζύγου και όλα θα πάνε καλά τελικά!!!

Τώρα είμαι σε κατάσταση ζεν...στο ρυθμό της βάφτισης!!!

μπουγάκο πως πάτε; με το σταθμό;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

α, καλε νουνουκι πως τα πατε στον παιδικο? ξεκινησατε? εντυπωσεις πες!!

Δευτέρα ξεκινάμε και θα σου πω εντυπώσεις!!

Σελεστίν σίγουρα πιο εύκολα τα πράγματα αλλά οχι και τέλεια...δηλαδή εμένα η Νικόλ που είναι πιο απαιτητική με τρελαίνει με την γκρίνια της ώρες ώρες, Θέλει αγκαλιά συνέχεια οπότε εκεί κάπου με τις φυσιολογικές απαιτήσεις του Κων και γενικότερα της ημέρας ζόρικα. Στις βόλτες πάντα φροντίζω να πάω κάπου και να συναντήσω κάποιον ή σε κούνιες με τις κατάλληλες προδιαγραφές! Γκρίνια και τέτοια όπως ήταν μωρά οχι, καμία σχέση. Να κάτσουμε τώρα να πιούμε καφέ ή να φάμε δύσκολο. Εφόσον σηκώνονται και περπατάνε...χαιρετίσματα. Σε παιδότοπο πάλι ο Κων μου φοβάται τα μοτέρ των φουσκωτών και δε μπαίνει ούτε κάν στα απλά παιχνίδια που είναι δίπλα. Τι να πω; ανυπομονώ για τη μέρα που θα πάω και θα κάτσω να πιω έναν καφέ με το κεφάλι μου κάπως ποιο ήρεμο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Που πήγατε ολες σημερα καλέ??????

τζινι [/b]ναι τη γνωστη γεφυρα λεω...οκ κανουν εκπτωση αλλά αν υπολογισεις οτι ειναι καθε μερα πηγαινε-ελα με το μισθο που εχουμε φτασει να παιρνουμε αστα να πανε ειναι.. Τωρα σκεφτομαστε να εχουμε το δικο μου το αμαξι μονιμα απεναντι και να περναει με μηχανακι. Αλλά να σου πω δε θελω να το αφησω το αμαξακι μου και να μεινω με το μεγαλο...θελω το μικρουλι και τσαχπινούλι!!

Δεν ηξερα οτι παιζει τοσο μεγαλο ρολο η θαλασσα για τις αρρωστιες...να τα ξαμολάω δηλαδη του χρονου κανονικά!

Ψαχνω και το γριφο σου....αλλά ειναι και η ωρα δυσκολη βλεπεις! Καμια βοηθεια παιζει??

Νυστάζω......... κι εχω κ ερωτημα (πάλι!) τοσο ευκολα αλλαζουν συνηθειες τα μωρα??? τωρα ας πουμε ο μεγαλος δεν κοιμαται στην κουνια μονος τους με τιποτα..δηλ μονο οταν κουτουλαει απ τη νυστα. Τον βαζω στο ριλαξ και κοιμαται αμεσως:shock: Και να φανταστειτε δεν τρελλαινοταν και ποτε για το ριλαξ... Ο μικρος πάλι που με την καμια δεν κοιμοταν μεσημερι, τωρα εχει κατι μερες που ξερενεται στον υπνο. Τι να πω! Θα ηθελα να αλλάξει το πρωτο και να κρατησει το δευτερο!χαχαχα

Διαβάζω κ εγώ αυτο΄στην αρχή κ λέω το βρήκε! Θα τι συνηθίσεις το μεγάλο τουτού. Το αυτό θα έκανα κ εγώ. Μηχανάκι πέρα δώθε κ σταθερά απέναντι το αμάξι.

kαλημερα πρωινη..οχι γιατι ξυπνησαν τα μικρα, αλλα γιατι εχω αγχη κ ανησυχιες που με ξυπνησαν ωρες τωρα ...........γρουμφφφφφφφ

τεσπα...

νακι περαστικα , ολα να πανε καλα ευχομαι ..

τζινι london bridge is falling down μαλλον..η συλια τραγουδαει κ αγγλικα προφανως!

nunu καλη επιτυχια με τις δημιουργιες! δε μετραει μονο το χερι, αλλα σιγουρα κ η διαθεση κ η αγαπη που βαζεις στο εργο, οποτε ολα σουπερ θα ναι!

σεβη η αδερφη πως παει?περαστικα κ σε σας

φιλια σε ολες

Ε! Το περίμενα οτι εσύ θα το έβρισκες, αλλά δενπερίμενα να μπείς τόσο νωρίς.

Οκ! Τα μπουκάλια στον αέρα!

ασχετο

το προηγουμενο σκ εφυγε εκδρομουλα ο καλος μου με το σπορο στους γονεις του κ εγω εμεινα σπιτι με τη μικρη.

καλα, το ποσο πιο χαλαρα περασαμε κ οι δυο δεν περιγραφεται.

ηταν απιστευτα πιο ησυχα κ συνεννοησιμα τα παιδακια μας. κ εμεις σιγουρα χαλαρωσαμε κ απολαυσαμε 100% ο καθενας το παιδι που ειχε.

θα το ξανακανουμε με αλλαγη παιδιων ομως..

κ στο διαταυτα..

ποσο πιο ευκολα ειναι ολα μ ενα μονο παιδι?????????

εκανα 1000 πραγματα το σκ, απο καφε, ψωνια μεχρι δουλεις που ηθελα καιρο κ δεν προλαβαινα...

μου ελειψε πολυ ο σπορος βεβαια ομολογω..

και εχω κ κατι γνωστες που εχουν ενα κ τ αφηνουν ενα μηνα στο χωριο στη γιαγια για να ξεκουραστουν !

η αλλη εχει ενα , ενος ετους κ δε μπορει να το κανει μπανιο μονη της!

τον πανζουρλισμο που ζουμε εμεις καθημερινα πως θα τον αντεχαν?

αυτα......παω γιατι ξυπνησαν

Να σου πώ για πολύ λίγο το έχουμε κάνει. Δύωρο μαξ. Καλά ήταν!

Κ εγώ αν τύχει κ πάρω ένα παιδί μαζί κ το άλλο δεν ακολουθεί, όταν γυρνάω με πιάνουν τύψεις, αλλά δεν το συζητώ.... καμία σχέση! Φαντάσοου μόνο οτι εγώ όταν έχω δύο παιδιά μόνο, απλά πετάω!

Καλημέρα!!!

nufi υυουουουουο!!!

τι κάνουν τα nufakia!! Θέλω πολύ να τα συναντήσω από κοντά, είμαι σίγουρη ότι είναι εξαίρετες προσωπικότητες!!

Καλή φάση αυτή με το ένα μωρό με τον έναν και το άλλο με τον άλλον. Το λέω στον σύζυξ αλλά το αποφεύγει, προχτές έτυχε που ήθελα να τις αλλάξω κάτι παπούτσια για τη βάφτιση και ο σύζυξ είχε να πάει σε ξαδέρφη του για δουλειά και τα χωρίσαμε. Φυσικά για να φύγει μέρες νομίζω θα πάθαινα κατάθλιψη με τον έναν μόνο. Ασυναίσθητα έχουμε συνηθίσει στο διπλό!!

Δε μας είπες όμως τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Έγινε κάτι ή το γενικό κακό;

Τζίνι οικονομικά την έβγαλες...χαχα, ας έμπαινα πιο πρωί και θα σου λεγα!!!

χεχχεχχχε! Τι γλύτωσα!

καλημέρα!!! τι μου κάνετε? εμένα με ξύπνησε ο μικρός 3.30 και ξανακοιμήθηκε στις 5...ο μεγάλος είναι ξύπνιος από τις 6 και δε λέει να ξανακοιμηθεί...να πάω και γω να την πέσω καμιά ώρα...ουφ!

ήρθε η παιδίατρος χτες για το εμβόλιο και ο μικρός έχει πράγματι θέμα με το βάρος...τον τελευταίο μήνα δεν πήρε απολύτως τίποτα...μάλλον λόγω της παλινδρόμησης λέει, αλλά θέλει παρακολούθηση για ένα διάστημα...την ερχόμενη εβδομάδα θα της τον πάμε να τον ξαναδει και αν η παλινδρόμηση δεν έχει βελτιωθεί θα πρέπει να δώσουμε πιο ισχυρό φάρμακο...

Τζίνι, δε νομίζω να παίζει ιατρικός λόγος που δεν παίρνουν βάρος τα μικρά σου...θα το είχες καταλάβει και θα είχες κάποιες ενδείξεις...μάλλον το σκαρί τους είναι...πάρε και το φάρμακο αυτές τις 15 μέρες και βλέπεις...πάντως και εμένα ο πατέρας μου όταν ήταν μικρός δεν έτρωγε καθόλου, τον τρέχανε στα νοσοκομεία λόγω αδενοπάθειας και τελικά έγινε ένας πολύ γεροδεμένος άντρας και 1.87 στο ύψος!

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας γιατί η γιατρός μας έβαλε να διαλέξουμε...έχουν και τα δύο "κλειστό" πουλάκι...και λέει σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο σχολές...η μία και πιο παλιά λέει ότι κατεβάζουμε κάθε μέρα το πετσάκι λίγο και το καθαρίζουμε να μαλακώσει και μια φορά το μήνα η γιατρός το κατεβάζει περισσότερο μέχρι να κετέβει τελείως...η άλλη και πιο καινούρια σχολή λέει ότι δεν το πειράζουμε καθόλου μέχρι να φτάσει το παιδί 3 ετών και τότε το πάμε σε ουρολόγο να του το κατεβάσει, αλλά είναι πιο επώδυνη διαδικασία και ενδέχεται να μην μπορεί να κατέβει και να χρειάζεται περιτομή...εσείς οι αγορομάνες τι κάνετε? εγώ λέω να εφαρμόσω την πρώτη μέθοδο που το πάει λάου λάου, να μην τρέχουμε αργότερα και δε φτάνουμε...αλλά θέλω τη γνώμη σας...

Της παλιάς σχολής κ εμείς βάση των οδηγιών του ντοκ ντοκ.

CELESTINE εμας ΄μας είχε πει να το κατεβαζουμε χωρις πιεση σε καθε μπανιο των μωρων και οταν τα βλεπει το έκανε και εκεινη και είναι μια χαρα.Τα ανηψια μου που ακολουθησαν την "νεα" μεθοδο πηγαν στον γιατρο μεγαλα για να το κατεβασουν και μιλαμε ουρλιαζαν απο τον πονο,ουτε να πανε στο μπανιο δεν ηθελαν...

Α να γειά σου. Αυτό ακριβώς!

Ναι τζεμινάκο, αυτό ακριβώς....ανακατεύεται και δεν μπορεί να φάει μεγάλες ποσότητες...θέλει από λίγο και συχνά...κάνει και γουλιές, αλλά όχι τόσο συχνά...το βασικό είναι ότι δεν τρώει μεγάλες ποσοτητες...φαντάσου τρώει περίπου 70-100 μλ. και μετά από μισή ώρα μπορεί να φάει το υπόλοιπο...

όσο για το πόσο εύκολα τα βγάζεις πέρα με ένα παιδί...δεν το συζητώ καν...όσο δύσκολο και να είναι το παιδί, κάποια στιγμή κοιμάται!!! ενώ όταν είναι δύο...κοιμάται το ένα, ξυπνάει το άλλο...πάντως εμένα πολλές μανούλες με ένα παιδί μου έχουν πει "καλά εμείς δεν τα καταφέρνουμε με ένα παιδί, πως αντέχεις με δύο?"...δηλαδή και εκείνες καταλαβαίνουν ότι η δική μας δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολη και δε νομίζω να παρεξηγούνται!πάντως την βασική δυσκολία με τα δύο μωρά εγώ την εντοπίζω στις εξόδους...ένα μωρό το ντύνεις, παίρνεις τα πραγματάκια του και το φαγητό του και βγαίνεις...με δύο μωρά είναι πακέτο να πας κάπου...όλο και κάποιο θα γκρινιάζει και θα στο βγάλει απτη μύτη...

Καλέ κορίτσια που έχετε μεγαλύτερα παιδάκια...εκεί γύρω στα 2...είναι πιο απλά τα πράγματα ή το ίδιο δύσκολα?

Σαφώς είναι πιό έυκολα, γιατί μπορείς να καταλάβεις τί λένε κ τί τους λές. Τα βασικά πάντα. Απλά το μανίκι που ίσως θα σου φανεί πιό πολύ του χρόνου, είναι αυτό που σου λέει η νουνούκα.

Περπατάν,τρέχουν, κυνηγάς κλπο

Εφυγα

xmX3p2.png

XKuXp2.png

με καλυψαν nunu k tzini ..

εγω περναω πιο ωραια τωρα γιατι καταλαβαινουν,ψιλιμιλανε,κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι.

αλλα τωρα υπαρχουν αλλα ζορια , συμπεριφορας. αρχιζουν απαιτησεις, κρισεις θυμου κτλ που μερικες φορες ειναι σαν ασκησεις υπομονης για τους γονεις..καντο Χ2 κ καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ολα ροδινα.

καθε ηλικια με τις δυσκολιες τελικα........

33E7p2.png

tziniω τι να σου κανω...ειχα αυπνιες σημερα κ σηκωθηκα αξημερωτο.......γμτ!

εισαι τυχερη που δε με προλαβε η laerta ! την εχω για πιο γερο ποτηρι!

μπα...δε θελω κερασμα, βαλε μονο κ αλλους γριφους μουσικους απο συλια, γουσταρω!

οσο για σενα που εισαι σουπερ με 2παιδια,λογικο!

εγω σκεφτομαι οταν τα φτυνω οτι υπαρχουν κ τα 3δυμα.......

κ ειχα γνωρισει μια 3δυμομαμα σε μενν που τα χε τις περισσοτερες ωρες της μερας μονη....................πως το εκανε, ενας θεος ξερει.......

αυτα, παω να φαω!!!!!

33E7p2.png

α! τωρα που το θυμηθηκα tzini!

μας εφεραν χθες απο τζαμπο μια ντορα που εχει 2διδυμακια(αγορακι/κοριτσακι)

ειναι τα αδερφακια της υποτιθεται κ βοηθαει στην φροντιδα τους (σα μεγαλυτερη αδερφουλα..)

αν θυμαμαι καλα της αρεσει η ντορα της συλιας , ταιριαζει κ στην περιπτωση σας!

33E7p2.png

α! τωρα που το θυμηθηκα tzini!

μας εφεραν χθες απο τζαμπο μια ντορα που εχει 2διδυμακια(αγορακι/κοριτσακι)

ειναι τα αδερφακια της υποτιθεται κ βοηθαει στην φροντιδα τους (σα μεγαλυτερη αδερφουλα..)

αν θυμαμαι καλα της αρεσει η ντορα της συλιας , ταιριαζει κ στην περιπτωση σας!

το πήρα στις βαφτιστήρες μου όταν γέννησα ;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

:PΓεια σας. Καλό μεσημέρι.

ΣΕΒΗ αν θυμάμαι καλά................σήμερα κλείνετε χρόνο ε?

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΉΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Τα πρώτα σας γενέθλια. Να περάσετε όμορφα και αξέχαστα!!!!

Αστα κι εγω ετσι νομιζω...

Περιμενω κι εγω με αγωνία τις απαντησεις σε αυτη την ερωτηση......

Δευτέρα ξεκινάμε και θα σου πω εντυπώσεις!!

Σελεστίν σίγουρα πιο εύκολα τα πράγματα αλλά οχι και τέλεια...δηλαδή εμένα η Νικόλ που είναι πιο απαιτητική με τρελαίνει με την γκρίνια της ώρες ώρες, Θέλει αγκαλιά συνέχεια οπότε εκεί κάπου με τις φυσιολογικές απαιτήσεις του Κων και γενικότερα της ημέρας ζόρικα. Στις βόλτες πάντα φροντίζω να πάω κάπου και να συναντήσω κάποιον ή σε κούνιες με τις κατάλληλες προδιαγραφές! Γκρίνια και τέτοια όπως ήταν μωρά οχι, καμία σχέση. Να κάτσουμε τώρα να πιούμε καφέ ή να φάμε δύσκολο. Εφόσον σηκώνονται και περπατάνε...χαιρετίσματα. Σε παιδότοπο πάλι ο Κων μου φοβάται τα μοτέρ των φουσκωτών και δε μπαίνει ούτε κάν στα απλά παιχνίδια που είναι δίπλα. Τι να πω; ανυπομονώ για τη μέρα που θα πάω και θα κάτσω να πιω έναν καφέ με το κεφάλι μου κάπως ποιο ήρεμο.

Μπουχουουουουουουουου.............. Δηλαδη εχουμε δρομο ακομα για καφε εμεις ε???

Διαβάζω κ εγώ αυτο΄στην αρχή κ λέω το βρήκε! Θα τι συνηθίσεις το μεγάλο τουτού. Το αυτό θα έκανα κ εγώ. Μηχανάκι πέρα δώθε κ σταθερά απέναντι το αμάξι.

Μπα τι να βρω...ουτε που το ξερα το τραγουδακι κ ειμαι και αγγλικου τρομαρα μου:oops:Ευτυχως δεν πινω κ δεν κλαιω τα ποτα που εχασα!!:tongue:

Να σου πώ για πολύ λίγο το έχουμε κάνει. Δύωρο μαξ. Καλά ήταν!

Κ εγώ αν τύχει κ πάρω ένα παιδί μαζί κ το άλλο δεν ακολουθεί, όταν γυρνάω με πιάνουν τύψεις, αλλά δεν το συζητώ.... καμία σχέση! Φαντάσοου μόνο οτι εγώ όταν έχω δύο παιδιά μόνο, απλά πετάω!

Καλα ειπαμε εσυ και η frosobal ειστε οι ηρωιδες μας!!

Α! Και η taz επισης...ελπιζω να μην ξεχασα καμια αλλη...

Σαφώς είναι πιό έυκολα, γιατί μπορείς να καταλάβεις τί λένε κ τί τους λές. Τα βασικά πάντα. Απλά το μανίκι που ίσως θα σου φανεί πιό πολύ του χρόνου, είναι αυτό που σου λέει η νουνούκα.

Περπατάν,τρέχουν, κυνηγάς κλπο

Εφυγα

Ετσι δωσε μας μια ηλιαχτιδα στη συννεφια γτ θα αποτρελλαθούμε!!

Σεβουλα να τους χαιρεσαι!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!! Να καμαρωνεις τους αντρες σου κάθε μερα!!!

Τι θα κανετε σημερα, εχετε παρτάκι?

Κοριτσια εκανα αποτριχωση σημερα!!! !γιουπι!!! Και τωρα κοιμουνται και οι δυο!!!!!!!:P:p:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

βρε κορες ποσα γραψατε παλι???????

ειπα να μπω για 5λεπτα και βλεπω το κατεβατο!!!!!

εγω εχω ξεπατωθει κλασικα!!!!σημερα ταξινομισα ολα τα ρουχα που μου ειχαν δωσει,τα χωρισα σε κατηγοριες και διαπιστωσα οτι εχω ρουχα μεχρι το χειμωνα του 2013!!!

για φετος μονο παπουτσια ,καλτσες αντε και καμια φορμουλα θα παρουμε.Μια χαρα!!!!

τωρα τους αφησα λιγο στην πεθερα μου για να καθαρισω και το σπιτι:evil::evil::evil:,μα ποσο γρηγορα λερωνεται!!!!!

τελικα αυριο γυριζει ο καλος μου,μια χαρα τον ακουω και στο τηλ,3 βδομαδες πολυ προσοχη και μετα ολα καλυτερα.

αντε να δουμε...

νουνου να το προχωρησω τελικα??

αλλα μην φαω ξυλο ετσι???

εφυγα παω για ξεσκονισμα...τι χαρα!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπέρα κοριτσια!

Γυρίσαμε απο το ντοπλερ και τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά... Η μπεμπα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά.. Αλλά ο μικρός είναι 1370 γρ και δεν τρέφεται σωστά... Ενώ είναι κινητικοτατος μας είπαν οι γιατροί ότι ζοριζεται πολύ και δεν ξέρουν πόσο θα αντέξει έτσι... Έχει και ελάχιστα αμνιακα υγρά.. Και θα πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Το απόγευμα έχω γιατρό κ θα μάθουμε ποτέ θα γεννησουμε...

tJYkp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Γυρίσαμε απο το ντοπλερ και τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά... Η μπεμπα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά.. Αλλά ο μικρός είναι 1370 γρ και δεν τρέφεται σωστά... Ενώ είναι κινητικοτατος μας είπαν οι γιατροί ότι ζοριζεται πολύ και δεν ξέρουν πόσο θα αντέξει έτσι... Έχει και ελάχιστα αμνιακα υγρά.. Και θα πρέπει να τον πάρουμε άμεσα... Το απόγευμα έχω γιατρό κ θα μάθουμε ποτέ θα γεννησουμε...

Κοριτσάκι μου, μην αγχώνεσαι! Στις εβδομάδες είσαι μια χαρά και όλα θα πάνε καλά, έχε πίστη! Σου στέλνω τόνους θετικής ενέργειας και πολλά φιλάκια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...