Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

tzini τι θυμηθηκα τωρα! Η μαμα μου λεει μια ιστορια που ο αδερφος μου ηταν πολύ αδυνατος μικρουλης και ηθελαν να του δωσουν σιροπάκι που ανοιγει την ορεξη. αλλά ο παιδιατρος μας τους ειπε να κατσουν στ αυγα τους και οτι σε λιγα χρονια θα τριβουν τα ματια τους. ΚΑι οντως ειναι πολύ ψηλος και γεροδεμενος. Στο λεω αυτο οχι για να μην παρεις το σιροπάκι, αλλά για να μην ανησυχεις... Και γενικα πιστευω καταλαβαινεις στο παιδι σου αν κατι δεν παει καλά. Ο δικος μας ο παιδιατρος λεει αν ενα παιδι ειναι καλοδιάθετο, μην το φαβάσαι, και τα δικα σου τρεχουν ολη μερα λες!

Μου ρχεται να τους δώσω σκέτο βούτυρο! Ένα κιλό βούτυρο στο καθένα!

χαχαχα! Το πιστευεις οτι ετσι μου λεει ο θειος μου να κανω?? Εδινε λεει στο γιο του μικρο σκετο βουτυρο κι ετρωγε και απ ολα και οντως το παληκαρι ειναι κορμι 1,90 και αδυνατος, ωραιος!! Μηπως να τρωω κι εγω βουτυράκι?:tongue: Ολο οικογενειακες ιστοριες ειμαι σημερα!

μοριτσα μακαρι να φτιάξει!! Νομιζω σχεδον ολα τα προωρα εχουν θεμα με το σιδηρο...εμας ειπε θα μας δωσει τωρα στον 4ο μηνα.

φροσο μια χαρα...δε σε εστειλαν τελικα αλλου! Εμενα ο αντρας μου τελικα θα ειναι εκει που ηταν και περυσι. Δηλαδη μας ετυχε το καλο σεναριο:rolleyes: 1,5 ωρα δρομος να παει κι αλλο τοσο να γυρισει. Ασε και τα εξοδα της γεφυρας κτλ.

σελεστιν φανταζομαι τη χαρά σου! Κι εγω τωρα καταλαβαινω πως μπορεις να απολαυσεις τις μικρες-μεγαλες στιγμες!

Ευχαριστω για τις διατροφικες οδηγιες...θα τις εχω υποψιν!

νακι καλή ανάρρωση τωρα! Μην απογοητευεσαι! Ζωηρευουν τα αγορια σου,ε ?

Εμεις πηγαμε το απογευμα μαγαζια με τον αντρα μου. Και τωρα καταλαβαινω ποσο μου εχει λειψει το εξω που μολις βγω απ την πορτα νιωθω αλλος ανθρωπος:rolleyes: Και τωρα καταλαβαινω πως παθαινουν καταθλιψη κτλ. Ρωτησα και σ ενα γυμναστηριο μπας και φευγω απ το σπιτι, αν και ξεκιναω και κατι μαθηματα την επομενη εβδομαδα...Για να δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.Εμεις σπιτι με τον μεγαλο αφου κολλησαμε την πρωτη μας ιωση και λεω βρε παιδι μου τοσα μπανια καναμε φετος,τίποτα δεν κανανε??? 39,6 το αγορακι μου..

TZINI υπομονη με το σχολικο,εγω περσυ περιμενα καθε μερα κανενα 20' και τον τελευταιο μηνα τα πηρα κρανίο τους είπα οταν φτανετε να μου κανετε μία αναπαντητη στο κινητο.Τωρα με το νεο παιδικο δεν εχουμε ξεκινησει ακομα σχολικο.. Οσο αναφορα το σιροπι,εγω τα ψιλοφοβαμαι αυτα γιατι εχω δει περιπτωσεις που εδιναν και στο τελος τα μωρα δεν σταματαγανε το φαγητο....

ΝΑΚΙ καλή αναρρωση!!

Kαλημέρα κορίτσια!!!Πως πάτε;

Νάκι καλή ανάρρωση! Οι επόμενες κινήσεις ποιες είναι; παίζει κι άλλο χειρουργείο;

Καλημέρα!

Σ επιασε δημιουργικός οιστρος ε? Καλη επιτυχία!

Το κειμενο στο ριζοχαρτο θα το τυπωσεις μονη σου? Μετα τα βαλεις και φωτο!

Έχω ξελυσσάξει να φτιάξω κάτι μόνη μου με τα χεράκια μου, αν και ποτέ δεν ήμουν καλή σε καλλιτεχνικά, ζαχαροπλαστική και τέτοια εγώ εκεί επιμένω..μέχρι τα 6 τους πρέπει να χω γίνει αστέρι. Μη λένε η ατάλαντη η μάνα μας :D:D

Ναι θα τυπώσω το κειμενάκι από τον εκτυπωτή της δουλειάς και θα ανεβάσω και φωτό όταν τα ετοιμάσω!!!

Μορίτσα ναι κατέληξα πρέπει να το περάσω στις φωτό μου για να το δείτε.

εμάς για άλλη μια φορά το ψυγείο επισκευάστηκε...κάποια αντίσταση κάηκε...δεν ασχολήθηκα.

Τζίνι όρμα!!

Φρόσω ο άντρας σου μπορεί να τα βγάλει πέρα; είναι σίγουρος; και στην τελική γιατί δεν δοκιμάζετε για λίγες ώρες τη μέρα, κάποιες μέρες να πηγαίνουν και κάποιες όχι. Μη χάσετε και τη θέση δηλαδή. Και το βλέπετε στην πορεία. Ο Χριστόφορος είναι ευαίσθητος πολύ; Και ο Αλεξ δεν τους έχει φέρει τόσο καιρό διάφορες ιώσεις από τον παιδικό ή δεν πρόκειται να τους φέρει φέτος και σπίτι αν κάτσουν; Εγώ λέω να κάνετε δοκιμαστικά, εφόσον έχει τη δυνατότητα και ο σύζυξ σου να έχει τα πρωινά ελεύθερα μπορείτε να δοκιμάσετε.

Εννοείς να γλιτώνεις το πρωινό της ετοιμασίας; πω πω εγώ θα το γλιτώνω ούτως ή άλλως λόγω πολύ πρωινού ξυπνήματος. χοχο

Celestine και Gem ωραίες οι βόλτες και τα ψώνια!! τι να λέμε τώρα, πάνε αυτά!! Σε λίγα χρονάκια πάλι ;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!

mpougos περαστικά σας...τι να πω με του πυρετους και τις ιώσεις φετος...

Έχω ξελυσσάξει να φτιάξω κάτι μόνη μου με τα χεράκια μου, αν και ποτέ δεν ήμουν καλή σε καλλιτεχνικά, ζαχαροπλαστική και τέτοια εγώ εκεί επιμένω..μέχρι τα 6 τους πρέπει να χω γίνει αστέρι. Μη λένε η ατάλαντη η μάνα μας :D:D

αχαχαχαχα! Κι εγω ετσι σκεφτομαι...κατι θελω να κανω μονη μου ....κι αναρωτιεμαι ωρες ωρες "τι το θες αφου δεν το χεις κοπελιά!" χαχα Δεν πειραζει ποτε δεν ξερεις!

Σε λιγα χρονια λες βολτες πάλι ε....κατι ειναι κι αυτο!!

Εμενα αρχιζουν και ξυπνανε αρκετες φορες το βραδυ...τα ενοχλει τπτ δεν ξερω...στην αρχη δεν ταιζω μπας και κοιμηθουν ετσι, αλλά αν αρχισει γκρινια εξω το στηθος και βουρ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

Νακι περαστικα και σιδερένιος!

Μπουγος περαστικα στον μικρο! Νωρις νωρις οι ιωσεις..:-(

Νουνου εγω δεν το εχω καθόλου, ούτε ευθεία γραμμή δεν μπορω να κάνω :tongue: οπότε ας ασχοληθούν αυτοι που το έχουν! Θα περιμένουμε φωτο

Προχτές το βραδυ είχε αναλάβει ο άντρας μου το τάισμα για να κοιμηθω εγω. Δεν είναι να τον αφήνω μόνο του τελικα ούτε εκείνον! Έβρασε ένα μπρικι χαμομηλι λες και θα έπιναν 10 άτομα! Καλα που ήταν χαμομηλι και δεν ήταν τπτ άλλο.Αρχίζει το προγραμμα! Ξύπνησε η μικρη, αρχισε η σειρήνα! Ευτυχώς ηρεμησε και έτσι το βραδυ κοιμηθηκαμε!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

allΟχα!

Που ξαφανιστήκατε καλέ?

Νάκι σύντομα σιδερένιος!

Φρόσω, δεν κατάλαβα:

1. 55 παιδάκια στο τμήμα των διδύμων θα είναι??

2. 150 έκαστο δίδυμο?

Κ εγώ όπωσ λέει η νουνού. Κάποιες μέρες της βδομάδας θα τα πήγαινα.

Το θεωρώ αδύνατο να αντέξει ο άντρας σου, (στανταράκι το έχω οτι θα του σπάσουν τα νεύρα) οπότε μη χάσεις τις θέσεις.

Ζίτα καλή αρχή μας κ περαστικά μάς. Εμείς κάτι λίγα αμυδρά μυξάκια η Σϋλια κ ο Αλεξ.

Παιδιά η μικρή είναι ανάμεσα στο 3 κ στο 5 στον πίνακα-βάρος!!!

Ο άλεξ στο 10-βάρος.

Κ αυτό το βλαμένο σιρόπι είναι δυσέυρετο! Θα μου το φέρει αύριο η φαρμακοτρίφτισσα. (κ ρώτησα σε άλλα δυό. Τυχαίο? Μπορεί!)

Για 15 μέρες είπε να δώσω κ βλέπουμε στο τέλος του μήνα.

Σήμερα με ταπεράκι κυκλοφορούσα στην παιδική κ αυγό! Κ το γύρισα στο αλεσμένα όοοοολα: κοτόπουλο πατάτα καρότο!

Το απόγευμα θα δώσω κουάκερ με βούτυρο κ φέτα. Να πάρω λέτε το κοιμάμαι μεγαλώνω για βράδυ???

Το θεϊκό που μου είπε χτες ο ντοκ: μπάνια δεν τον έκανες???? Δεν μπορώ να δώ καλά τα αυτιά του, ενώ Σύλια Ελπίδα είναι οκ.

Με δουλέυει? Μόνο που δεν τον έπνιξα!!!!!!

Μπιτονια θαλασσινό νερό θα κουβαλάω λοιπόν κ θα του τα αδειάζω μες στα μούτρα κ στα αυτιά!

Μουριτσα πέστου να έχει το νού του μή μπερδέψει τίποτα μαντηλάκια ντετόλ με μωρομάντηλα. Αρκετοί την έχουν πατήσει έτσι.

Σελέστο η Σϋλια πάει παιδικό, τα μπεμπέγια νοτ γιετ.

Τζεμτζεγι βολτάρουμε?

Γέφυρα? Ποία, του αντιρίου? Τι λές τώρα? Να υποθέσω οτι έχετε μια σοβαρή έκπτωση, έτσι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν όποια/ όποιος βρεί ποιό τραγούδι είναι αυτό, κερδίζει τα ποτά του στην επόμενη συνάντηση! (Ελπίζω να μην έχουμε κανένα Ορέστη Μακρή εδώ μέσα)

ΛΟΔΟ ΜΠΡΙΤΣΙ ΧΟΛΙ ΝΤΑΟΥ!

Ακούω....!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Που πήγατε ολες σημερα καλέ??????

τζινι ναι τη γνωστη γεφυρα λεω...οκ κανουν εκπτωση αλλά αν υπολογισεις οτι ειναι καθε μερα πηγαινε-ελα με το μισθο που εχουμε φτασει να παιρνουμε αστα να πανε ειναι.. Τωρα σκεφτομαστε να εχουμε το δικο μου το αμαξι μονιμα απεναντι και να περναει με μηχανακι. Αλλά να σου πω δε θελω να το αφησω το αμαξακι μου και να μεινω με το μεγαλο...θελω το μικρουλι και τσαχπινούλι!!

Δεν ηξερα οτι παιζει τοσο μεγαλο ρολο η θαλασσα για τις αρρωστιες...να τα ξαμολάω δηλαδη του χρονου κανονικά!

Ψαχνω και το γριφο σου....αλλά ειναι και η ωρα δυσκολη βλεπεις! Καμια βοηθεια παιζει??

Νυστάζω......... κι εχω κ ερωτημα (πάλι!) τοσο ευκολα αλλαζουν συνηθειες τα μωρα??? τωρα ας πουμε ο μεγαλος δεν κοιμαται στην κουνια μονος τους με τιποτα..δηλ μονο οταν κουτουλαει απ τη νυστα. Τον βαζω στο ριλαξ και κοιμαται αμεσως:shock: Και να φανταστειτε δεν τρελλαινοταν και ποτε για το ριλαξ... Ο μικρος πάλι που με την καμια δεν κοιμοταν μεσημερι, τωρα εχει κατι μερες που ξερενεται στον υπνο. Τι να πω! Θα ηθελα να αλλάξει το πρωτο και να κρατησει το δευτερο!χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

kαλημερα πρωινη..οχι γιατι ξυπνησαν τα μικρα, αλλα γιατι εχω αγχη κ ανησυχιες που με ξυπνησαν ωρες τωρα ...........γρουμφφφφφφφ

τεσπα...

νακι περαστικα , ολα να πανε καλα ευχομαι ..

τζινι london bridge is falling down μαλλον..η συλια τραγουδαει κ αγγλικα προφανως!

nunu καλη επιτυχια με τις δημιουργιες! δε μετραει μονο το χερι, αλλα σιγουρα κ η διαθεση κ η αγαπη που βαζεις στο εργο, οποτε ολα σουπερ θα ναι!

σεβη η αδερφη πως παει?περαστικα κ σε σας

φιλια σε ολες

33E7p2.png

ασχετο

το προηγουμενο σκ εφυγε εκδρομουλα ο καλος μου με το σπορο στους γονεις του κ εγω εμεινα σπιτι με τη μικρη.

καλα, το ποσο πιο χαλαρα περασαμε κ οι δυο δεν περιγραφεται.

ηταν απιστευτα πιο ησυχα κ συνεννοησιμα τα παιδακια μας. κ εμεις σιγουρα χαλαρωσαμε κ απολαυσαμε 100% ο καθενας το παιδι που ειχε.

θα το ξανακανουμε με αλλαγη παιδιων ομως..

κ στο διαταυτα..

ποσο πιο ευκολα ειναι ολα μ ενα μονο παιδι?????????

εκανα 1000 πραγματα το σκ, απο καφε, ψωνια μεχρι δουλεις που ηθελα καιρο κ δεν προλαβαινα...

μου ελειψε πολυ ο σπορος βεβαια ομολογω..

και εχω κ κατι γνωστες που εχουν ενα κ τ αφηνουν ενα μηνα στο χωριο στη γιαγια για να ξεκουραστουν !

η αλλη εχει ενα , ενος ετους κ δε μπορει να το κανει μπανιο μονη της!

τον πανζουρλισμο που ζουμε εμεις καθημερινα πως θα τον αντεχαν?

αυτα......παω γιατι ξυπνησαν

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

nufi υυουουουουο!!!

τι κάνουν τα nufakia!! Θέλω πολύ να τα συναντήσω από κοντά, είμαι σίγουρη ότι είναι εξαίρετες προσωπικότητες!!

Καλή φάση αυτή με το ένα μωρό με τον έναν και το άλλο με τον άλλον. Το λέω στον σύζυξ αλλά το αποφεύγει, προχτές έτυχε που ήθελα να τις αλλάξω κάτι παπούτσια για τη βάφτιση και ο σύζυξ είχε να πάει σε ξαδέρφη του για δουλειά και τα χωρίσαμε. Φυσικά για να φύγει μέρες νομίζω θα πάθαινα κατάθλιψη με τον έναν μόνο. Ασυναίσθητα έχουμε συνηθίσει στο διπλό!!

Δε μας είπες όμως τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Έγινε κάτι ή το γενικό κακό;

Τζίνι οικονομικά την έβγαλες...χαχα, ας έμπαινα πιο πρωί και θα σου λεγα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα!!! τι μου κάνετε? εμένα με ξύπνησε ο μικρός 3.30 και ξανακοιμήθηκε στις 5...ο μεγάλος είναι ξύπνιος από τις 6 και δε λέει να ξανακοιμηθεί...να πάω και γω να την πέσω καμιά ώρα...ουφ!

ήρθε η παιδίατρος χτες για το εμβόλιο και ο μικρός έχει πράγματι θέμα με το βάρος...τον τελευταίο μήνα δεν πήρε απολύτως τίποτα...μάλλον λόγω της παλινδρόμησης λέει, αλλά θέλει παρακολούθηση για ένα διάστημα...την ερχόμενη εβδομάδα θα της τον πάμε να τον ξαναδει και αν η παλινδρόμηση δεν έχει βελτιωθεί θα πρέπει να δώσουμε πιο ισχυρό φάρμακο...

Τζίνι, δε νομίζω να παίζει ιατρικός λόγος που δεν παίρνουν βάρος τα μικρά σου...θα το είχες καταλάβει και θα είχες κάποιες ενδείξεις...μάλλον το σκαρί τους είναι...πάρε και το φάρμακο αυτές τις 15 μέρες και βλέπεις...πάντως και εμένα ο πατέρας μου όταν ήταν μικρός δεν έτρωγε καθόλου, τον τρέχανε στα νοσοκομεία λόγω αδενοπάθειας και τελικά έγινε ένας πολύ γεροδεμένος άντρας και 1.87 στο ύψος!

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας γιατί η γιατρός μας έβαλε να διαλέξουμε...έχουν και τα δύο "κλειστό" πουλάκι...και λέει σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο σχολές...η μία και πιο παλιά λέει ότι κατεβάζουμε κάθε μέρα το πετσάκι λίγο και το καθαρίζουμε να μαλακώσει και μια φορά το μήνα η γιατρός το κατεβάζει περισσότερο μέχρι να κετέβει τελείως...η άλλη και πιο καινούρια σχολή λέει ότι δεν το πειράζουμε καθόλου μέχρι να φτάσει το παιδί 3 ετών και τότε το πάμε σε ουρολόγο να του το κατεβάσει, αλλά είναι πιο επώδυνη διαδικασία και ενδέχεται να μην μπορεί να κατέβει και να χρειάζεται περιτομή...εσείς οι αγορομάνες τι κάνετε? εγώ λέω να εφαρμόσω την πρώτη μέθοδο που το πάει λάου λάου, να μην τρέχουμε αργότερα και δε φτάνουμε...αλλά θέλω τη γνώμη σας...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

τι να σου πω ρε σελεστινάκι. Εμείς τον πρώτο χρόνο δεν το πειράζαμε, μετά μας είπαν λίγο λίγο με ελαιόλαδο και όποτε πάμε πιθανόν να το κατεβάζει κι αυτή. Κάποια στιγμή βάλαμε και μια κρεμούλα την fixotide να μαλακώσει και να βοηθηθεί η κατάσταση. Τώρα περιμένω την επόμενη επίσκεψη στην ντοκ για να δούμε τι θα μας πεί. Νομίζω και γω το λάου λάου θα προτιμούσα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα τσούπρες!!

κ στο διαταυτα..

ποσο πιο ευκολα ειναι ολα μ ενα μονο παιδι?????????

εκανα 1000 πραγματα το σκ, απο καφε, ψωνια μεχρι δουλεις που ηθελα καιρο κ δεν προλαβαινα...

μου ελειψε πολυ ο σπορος βεβαια ομολογω..

και εχω κ κατι γνωστες που εχουν ενα κ τ αφηνουν ενα μηνα στο χωριο στη γιαγια για να ξεκουραστουν !

η αλλη εχει ενα , ενος ετους κ δε μπορει να το κανει μπανιο μονη της!

τον πανζουρλισμο που ζουμε εμεις καθημερινα πως θα τον αντεχαν?

Αχ φαντασου τα δικα μου που ειναι μικρα ακόμα κι ομως το χω αυτο ηδη πολλές φορες! Ο αντρας μου λεει ομως να μην το λεω ουτε γι αστειο γτ ειμαστε πολύ τυχεροι! Κι επισης να μην το λεω και παραεξω και παρεξηγηθει καμια μαμα με ενα παιδακι:rolleyes: Ισχυει βεβαια οτι αν ειναι να μεινεις μονο με τα διδυμα, κλεινεσαι και τρως το αγγουρι μονο μια φορα μεχρι να πανε περιπου 2-3 χρονων.Κ μετα ξανανιώνεις!!;)

Σελεστιν κ εγω δεν το χω συζητησει καθολου με το γιατρο...μου εχει πει απλά να μην το πειραζουμε. Ομως νομιζω θα προτιμουσα την παλια σχολη...μου φαινεται πιο ηπια.

Ειμαι λιγο ασχετη, με την παλινδρομηση γτ δεν παιρνει βαρος?? Υποτιθεται οτι βγαζει το γαλα που τρωει με γουλιες κτλ ή τον εμποδιζει και δεν τρωει καλά και πολύ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

CELESTINE εμας ΄μας είχε πει να το κατεβαζουμε χωρις πιεση σε καθε μπανιο των μωρων και οταν τα βλεπει το έκανε και εκεινη και είναι μια χαρα.Τα ανηψια μου που ακολουθησαν την "νεα" μεθοδο πηγαν στον γιατρο μεγαλα για να το κατεβασουν και μιλαμε ουρλιαζαν απο τον πονο,ουτε να πανε στο μπανιο δεν ηθελαν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...