Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλημέρα μανούλες!!!!

τι μου κάνετε;

εγώ κοιτάω για τα προσκλητήρια, πρέπει να τα φτιάξω μέχρι το σ.κ!! χεχε

λέω για κάτι τέτοιο τελικά, μιας και έχω τα ξυλάκια...χεχε

Σ επιασε δημιουργικός οιστρος ε? Καλη επιτυχία!

Το κειμενο στο ριζοχαρτο θα το τυπωσεις μονη σου? Μετα τα βαλεις και φωτο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ο δίας, η πανσέληνος, η χάση, η φέξη, ο ήλιος. όοοοολα

μαμιούνται!!!!!!!

Τί δεν έχω περάσει σήμερα???

Τα νέα από τον πίνακα ανάπτυξης δεν έιναι καθόλου καλά κ θα πάρουμε συμπλήρωμα το feroglobin. Ανοίγει κ την όρεξη λέει.

Ε τώρα το μεσημέρι με το στανιό να φάει η ελπίδα κριθαράκι μανέστρα με κεφτεδάκι κ φέτα!

Εχω να δώ κ ένα σταθμό. Το σκέφτομαι μπας κ πάω κ τα μικρά!

Θυμάστε που είχα συζητήσει με το σταθμό της σύλιας για σχολικό? Εκτός του ότι τελικά είναι έξτρα (αν κ μας είχαν δώσει χαρτί που είχε υποσημείωση πάνω οτι το σχολικό είναι μέσα στην τιμή, δεν μας είχαν πεί οτι η τιμή που αναγράφεται στο χαρτί είναι με σχολικό μέσα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι γονείς να νομίζουμε οτι το σχολικό είναι φρεε. Αμ δε!)

τεσπα. Κάνουμε πρόβα χτες. Λέμε για 15.10. Βγαίνω από τις κ 5. Πάει κ 20, κ 30, πέρνω τφ ήρθε!

Σήμερα με πήραν τφ κ τελικά λέει δενε βολεύει το 15.10 γιατί καθυστερούν τα άλλα παιδάκια κ οι γονείς από την κηφισιά παραπονέθηκαν. Του απάντησα ανάλογα.

Ώρες που βγαίνει δρομολόγιο: 14.00 14.50, 16.45. Κ αντίστοιχα μισή ώρα μέσα στο σχολικό η σύλια, με εξαίρεση το τελευταίο δρομολόγιο όπου αν θα το επιλεξω θα είνια μέσα από τι 16.00!!!!!.

Εϊμαστε σοβαροί? Μένω δίπλα σχεδόν, αλλά το μεσημέρι δυσκολέυομαι πολύ με τις ώρες, παρκιν ξεάρκιν κλπο.

Με αυτή την προϋπόθεση έκλεισα θέση για το σχολικό. Το 15.10-15.15!

Δοκιμάζουμε σήμερα το 14.50 κ είμαι στο δρόμο από τις .45 εώς τις 15.30!!!!

Με έκαψε ο ήλιος!!!!!!! Μπερδέυτηκαν λέει!!!!

Μου φαίνεται θα τα αρπάξω στην κράνα κ θα χεθτούμε εκεί μέσα!

Κ το κορυφαίο! Τρέχω σαν παλαβή να πάω τη Σύλια σταθμό κ να συνεχίσω την Ελπίδα πιτσίνα. Κ πέρνει τφ η Χρύσα. Φέραν το διάδρομο στις 10.30, ενώ είχα συνενοηθεί γαι 11.30+. βλαμένη είμαι εγώ, ή με κάνει πλάκα ο θεός???

Φυσικά άφησαν το διάδρομο κ μου κάναν επίδειξη μετά τις 11.30+!

Α στο δία!

new ευχαριστώ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κ νυστάζω τρελά!!!!!

Χτες με κατούρησε η Σύλια!

Πλατσουρίζω στο μπάνιο κ ακούω κλάματα κλπο κατά τις 1+, αλλά πολύ +. Είχε ήδη πάει στο κρεβάτι μου, οκ είχα σελτέ μεγάααααλο. Κ επειδή δεν κοιμάται ήσυχα βρέθηκε έξω από το σελτέ στη σινδόνη κ τςςςςςςςςς.

Με το καλό την πήρα κ καλά τί κλάις κ τί έγινε?

Δεν πιστεύω να το πάρει αμέτι μοχαμέτι κ να με κατουρεί συνέχεια τώρα????

Σήμερα λέω να της εξηγήσω πως δεν χρειάζεται να έρχεται στο κρεβάτι μου πιά.

Προβλέπω βροχερές μέρες, αν το κάνω κ αυτό!

Μπά άστο λίγο ακόμα. Δεν είμαι έτοιμη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε παιδιά λέτε να παίζει ιατρικός λόγος? Που δεν πέρνουν βάρος λέω.

Γιατί ισχύει το ότι τρέχουν σαν κατσίκια όλη την ώρα! Ειδικά στις διακοπές!

Κ αυτή την εποχή τρέχουν έξω στην αυλή! Θα πάμε για επανεξέταση στο μήνα, αν δεν μπορώ να μετρήσω εγώ. Για να δουμε τί εστί φερογκλομπιν.

Μου ρχεται να τους δώσω σκέτο βούτυρο! Ένα κιλό βούτυρο στο καθένα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινι εγγλεζοι στα δρομολογια το σχολικο :tongue: Σε βλεπω να πηγαινεις με τα ποδια να την παιρνεις αν συνεχισουν αυτα (αδικα και ο διαδρομος :D). Σημερα μην παιξεις τζοκερ δε σε θελει.

Νουνου εχεις καταληξει στα προσκλητηρια για να τα εχεις ετοιμα Σ-Κ?

Εμεις περιμενουμε επισκεψεις σημερα αλλα και αυριο,Σ-Κ ρεζερβε! Ειπαμε γυρισανε απο διακοπες και ερχονται να δουν τα διδυμα. Οι εξετασεις που καναμε εδειξε χαμηλο αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη, τωρα πινουμε σιδηρο και επανεξεταση σε μια βδομαδα. Μακαρι να φτιαξει!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά λέτε να παίζει ιατρικός λόγος? Που δεν πέρνουν βάρος λέω.

Γιατί ισχύει το ότι τρέχουν σαν κατσίκια όλη την ώρα! Ειδικά στις διακοπές!

Κ αυτή την εποχή τρέχουν έξω στην αυλή! Θα πάμε για επανεξέταση στο μήνα, αν δεν μπορώ να μετρήσω εγώ. Για να δουμε τί εστί φερογκλομπιν.

Μου ρχεται να τους δώσω σκέτο βούτυρο! Ένα κιλό βούτυρο στο καθένα!

Δεν θα να ειναι τιποτα. Οπως ειπες και συ συνεχεια τρεχουν που να τα πιασει το φαγητο? Αρχισε να τα μπουκωνεις να δεις πως θα παρουν βαρος.

p1Utp3.png

γειά σας!!!

σήμερα, βγήκα βόλτα στα μαγαζιά μόνη μου...είχα καιρό να το κάνω και ήταν απολαυστικό!!! βέβαια, λίγος κόσμος και τα μαγαζιά σχεδόν άδεια...λόγώ κρίσης...και οι εκπτώσεις και οι προσφορές συνεχίζονται φυσικά!!!

τα μικρά τα κράτησε η πεθερά μου...τώρα ευτυχώς κοιμούνται...πάω να δω τι έχετε γράψει...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

σελεστιν καπως ετσι της ειπε και ο γιατρος της φιλης μου...απλά ας πουμε κι εσυ που εδινες ξενο γαλα στην αρχη που εδινες 1-2 κουταλιες πχ φρουτοκρεμα μετα εδινες και γαλα συμπληρωμα?

ναι, ακόμη δίνω γάλα συμπλήρωμα μετά από κάθε κρέμα...βέβαια πίνουν πολύ λίγο, γύρω στα 50 μλ, εκτός αν δε θέλουν την κρέμα (ναι μου το κάνουν συχνά και αυτό!), οπότε μετά πίνουν κανονικά όλο τους το γάλα...ξεκίνησα με 50 μλ κρέμα βανίλια, την οποία αύξαινα σταδιακά σε 60,70, 80 κ.ο.κ. και μετά βάλαμε την φρουτόκρεμα...πρώτα αχλάδι, μετά μήλο και τέλος 1/2 μπανάνα...μετά από κάθε κρέμα λίγο γάλα και αν φάνε πάνω από 100 μλ τους δίνω και νεράκι...

αύριο περιμένω την παιδίατρο για νέες οδηγίες διατροφής...για να δούμε τι αλλο θα μας προσθέσει...

Καλε που ειστε??? Τι ησυχια ειναι αυτη?

Να ρωτησω, οι κολικοι μονο το βραδυ πιανουν? η μικρη ολη μερα ειναι μια χαρα και τωρα την εχει πιασει γκρινια.

κι εμένα τον μεγάλο, κυρίως τα βράδια τον έπιαναν οι κολικοί...ιδίως από τις 9 μέχρι τις 11-12...γινόταν της κολάσεως...ευτυχώς δεν κρατάνε πολύ...μέχρι 4 μηνών νομιζω τους είχε...οπότε κουράγιο για λίγο καιρό ακόμη...

Κορίτσια ευχαριστώ για τα υποστηρικτικά λόγια!! Celestine μπορείς να μου πεις περισσότερα για το ρόφημα αυτό με τα βότανα; Να το δοκιμάσω κι αυτό

Ιθάκη μου, το ρόφημα περιλαμβάνει τήλιο, γλυκάνισο, λουίζα, μελισσόχορτο και τριγωνέλλα...τα βράζεις όλα μαζί και τα πίνεις...εγώ έβαζα και μια κουταλίτσα μέλι...η μαία μου το είχε συστήσει και σε μένα τουλάχιστον έκανε δουλίτσα...αν δεν τα βρεις όλα, βράσε όσα έχεις από αυτά...

Διαφημίσεις

Τζίνι...τί να πω κοπέλα μου? σας έχουν φασκελώσει μήπως? επίσης, δεν υπάρχει κανένας άλλος παιδικός σταθμός εκεί κοντά σου που να είναι πιο εξυπηρετικός στο θέμα των σχολικών ...δίνουμε τα ωραία μας λεφτάκια και από εξυπηρέτηση μηδέν!!! πάνε και τα δίδυμα παιδικό ή μόνο η Σύλια?

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Καλή χρονιά στους εκπαιδευτικούς μας και σε μένα :D.

2 μέρες στο σχολείο χαμαλάκι. 5 παλέτες με βιβλία πάνω βουνό κουβαλήσαμε. Χθες τα χωρίσαμε σε μαθήματα και σήμερα τα καταμετρήσαμε.

Και να έχω το αγοράκι μιας συναδέλφου πάνω στο κεφάλι μου. Άντε του λέω βρε αγοράκι μου πήγαινε σε κανέναν άλλον. Είπα αμάν να ησυχάσω από τους δικούς μου....:rolleyes:

Στο σχολείο είμαστε μόνο 10 καθηγητές :shock: και δεν υπάρχουν ούτε αποσπασμένοι ούτε μετατιθεμένοι. Αν μας στείλουν μόνο αναπληρωτες αλλιώς μας βλέπω να κάνουμε όλα τα μαθήματα :confused:. Εμένα πάντως μου έδωσε τη β ανάθεση και έτσι θα παραμείνω μόνο σε αυτό το σχολείο.

Επίσης αποφάσισα ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟ. Πείτε μου τη γνώμη σας βρε κορίτσια γιατί διχάζομαι. Θα τα κρατάει ο άνδρας μου τα πρωινά. Μόνο 1 πρωινό την εβδομάδα θα λείπει και θα τα κρατάει η μάνα μου.

Η μάνα μου μου λέει ότι ο Χριστ. θα δεινοπαθούσε με τις ιώσεις από την άλλη λέει να κοινωνικοποιηθούν.

Ο άνδρας μου λέει ότι 150ευρώ το μήνα για αυτόν τον παιδικό με 55 παιδάκια είναι πολλά και κοροϊδία. Μετά τα λυπάται λέει πώς είναι μικρά και θα κλαίνε όπως ο Αλέξ.

Εγώ μόνο να γλυτώνω αυτό το τρελό πρωινό με φτάνει.

Δεν ξέρω. πείτε μου τη γνώμη σας please.

καλησπερα,

τι κανετε??

δεν εχω διαβασει τιποτα.

μπηκα να σας πω οτι το χειρουργειο πηγε καλα,εγω δεν ηρθα αθηνα ,επιλεξαμε να μεινω με τα παιδια τα οποια οσο μεγαλωνουν τοσο πιο μαμακηδες γινονται.

Θα μεινει λιγο για παρακολουθηση και μετα παμε παλι για αποκατασταση.

Βεβαια για αλλη μια φορα ακουσαμε οτι η ζημια ηταν μεγαλυτερη απο οτι περιμεναν!!!:?

βαρετο θα γινει στο τελος.

οποτε καλα που το καναμε και π[αμε για το επομενο βημα.

σημερα τα μωρα λυσαξαν!!!!!!!να κυνηγαω και τους δυο και να ειμαι και με το κινητο σκουλαρικι για να δω τι γινεται στο νοσοκομειο.Ωραια πραγματα!!

ηθελα να ξερα τοσο τρεξιμο που κανουν δεν κουραζονται????

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ευχαριστω Φροσακι, απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι!

γιατι τωρα τελευταια δεν μας ακουει καθολου:?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...