Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τα υποστηρικτικά λόγια!! Celestine μπορείς να μου πεις περισσότερα για το ρόφημα αυτό με τα βότανα; Να το δοκιμάσω κι αυτό.

Κάθε ποστ που διαβαζω θελω να το σχολιάσω, προχωράω στο επόμενο, ξεχνάω εντελώς τι ήθελα να πω. Αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι να πω στη Σέβη Περαστικά για την αδερφή σου! Διάβασα τι ακριβώς έχει σε ένα ποστ πιο πάνω , τωρα έχω ήδη ξεχάσει λεπτομέρειες, έχω συγκρατήσει ότι ήταν για τις σάλπιγγες και μου είχε φανει σοβαρό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!

Ταζ ευχαριστώ για τις ευχές και συγχαρητήρια για τη βάφτιση! Καλότυχα να είναι τα νεοφώτιστά σου!!

Και ο μικρός μου έχει κολικούς (μάλλον) . Δεν κοιμάται καθόλου όμως ο μικρούλης μου. Μετα το φαγητό ξαγρυπνάει από τα πονάκια, μόνο αγκαλίτσα νιώθει καλά και το πως μαζεύεται και σφίγγεται βρε κορίτσια, αλλά δεν κλαίει πολύ το μαναράκι μου (εκτός κι αν τον αφήσεις από την αγκαλιά βεβαίως-βεβαίως). Μορίτσα πονάκια all the time εμείς, και ύπνος περί τις 4 ώρες την ημέρα μόνο.

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Ithaki μου μανα κουραγιο......

Οσο για τον υπνο,πολλα παιδακια στις 40 μερες κοιμουντε 12-7 το βραδυ....οι δικοι μου απο 2 1/2 μηνων αρχισαν το σερι νανι!!!

Περναει γραγορα ο καιρος κ θα κοιμασαι κ εσυ!!!

Ετσι κοιμομασταν κ εμεις,το πολυ 4 ωρες,αυτες οχι μαζι!

Τωρα για τους κολικους ευχομαι να περασουν γρηγορα.....εμεις παλι ατυχοι κ εδω,κρατησαν 6 μηνες!

Σε ευχαριστω για την αδερφη μου....θα δειξει απο τι ακριβως ειναι,θα παει γυναικολογο μεσα στην εβδ κ μετα θα κανει γαστροσκοπηση κ κωλονοσκοπηση για να δουν κ το εντερο!

Παντως ποναει ακομα κ ευτυχως πηρε αδεια....

Ταζ, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, κι αυτό που είχε γενέθλια, κι αυτά που βάφτισες και το κορίτσι-μάλαμα που έχεις!!! Να είστε πάντα γεροί κι αγαπημένοι!!!

Ιθάκη και Μορίτσα, να βάζετε και κάτι ζεστό στην κοιλίτσα, βοηθάει πολύ στους κολικούς. Εγώ έβαζα ηλεκτρική θερμοφόρα και ένα λαδάκι ειδικό της βελέντα που έκανε πολύ καλή δουλειά. Επίσης, υπάρχει και ειδικό τσάι θηλασμού της ίδιας εταιρείας, το δοκιμασα και κάτι έκανε αλλά πλέον είχα φτάσει στο τρίμηνο και σχεδόν είχε εξαφανιστεί το γάλα και μετά από λίγο το σταμάτησα. Τα χάπια μαγιάς προκάλεσαν διάρροια στον μικρό μου γιατί είχε ευαίσθητο στομάχι/έντερο και μου έπρηζαν πολύ το στήθος. Υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο που προτείνουν οι μαίες για να τα παίρνεις αλλά δεν ταιριάζει σε όλα τα μωρά και σε όλες τις μαμάδες. Επίσης αν δεν προσέξεις μπορεί να προκαλέσει μέχρι και μαστίτιδα. Δηλαδή θέλει συχνές αντλήσεις, τουλάχιστον ανά τρίωρο που έκανα εγώ...

120247mcv711uxx1.gif

Ούτε κι εγώ έχω χρόνο, έχω δίπλα το καφέ "παιδική χαρά" και ψιλοξεχνιέμαι. Σήμερα ξεκίνησα και γυμναστήριο, άντε να δούμε... μετάθεση ούτε κι εγώ θα δω, ούτε με το κυάλι που λένε... άστα να πάνε. Τουλάχιστον φέτος θα τη φάμε τη χρονιά με την άδεια, κάτι είναι κι αυτό.

Τζίνι, στείλε ΠΜ με το θέμα σου, γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ και δεν θα ξέρω σε ποια σελίδα να ψάχνω.

Μα καλά πόσες δασκάλες/καθηγήτριες είστε εδώ μέσα πιά???

Αφήστε με με τις μεταθέσεις, γιατί δεν έχει πάει ακόμα μια φίλη της παρέας της Σύλιας στον παιδικό (με μπαμπά στατιωτικό το κοριτσάκι) κ τώρα κάνουμε παρέα αποκλειστικά με τον Νικόλα μέχρι να έρθουν επιτέλους όλα τα κοριτσάκια πίσω στο σχολείο. Τον θυμαστε τον Νικόλα, με την πολλήαγάπη?!

Μάλλον κλείσαμε για τη μεγάλη λοιπόν γαμπρό!

Γι αυτό λεώ.

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1703559&postcount=32106

Aν μπορέσεις προλαβαίνεις, ρίξε μια ματιά κ στα παρακάτω στην ίδια σελίδα κ στείλε γνώμη σου.

Γεια σαας!! Γυρίσαμε χτες!

Καλά περάσαμε τρέχαμε βέβαια σαν τους τρελούς με τα μπεμπέ αλλα ωραία ήταν!! Αλλάξαμε παραστάσεις. Βάλαμε τις μπέμπες στη θάλασσα. Της μεγάλης της άρεσε, η μικρή τσίριζε αλλά μάλλον νύσταζε εκείνη την ώρα. Πήγαμε βόλτα με το διδυμοκάροτσο στο βουνό σε έναν καταρρακτη στον Ολυμπο. Ανεβάσαμε και τα πρώτα μας δεκατάκια (γύρω στο 37) και λίγες μυξούλες για κανα δυο μέρες αλλα΄τίποτα περισσότερο. Απλώς δεν τις ξαναβάλαμε στη θάλασσα μετά. Γενικά μαζέψαμε εμπειρίες! Θα βάλω φωτογραφίες κάποια στιγμή.

Μου λείψατε βρε! Βλέπω έχετε γράψει τα άπαντα τόσο καιρό που λείπω οπότε θα μελετήσω σιγά σιγά! Έχουμε μια γκρίνια μέχρι νa προσαρμοστούμε οπότε δεν ξέρω πότε θα σας προλάβω.

Είδα ότι γέννησε η Ιθάκη. Κοριτσάκι συγχαρητήρια!! Να τα χαίρεσαι τα μπεμπέκια σου!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!

Καλώς τη μας! Μια χαρά θα ξαναμπείτε στο πρόγραμμα. 5-6 μερούλες υπομονή.

Καλέ γιατί να μη θέλει; Εμείς τρεις έχουμε κι είναι μέσα στο σπίτι. Ξέρεις τι ωραία που μεγαλώνουνε τα μωρά μαζί με ζώα;

Κάτσε να ρωτήσουν κ τη γάτα πρώτα.

Νουνούκα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό με την αλλαγή νονού θεϊκό!

Η θάλασσα καλή? Να το ξανατολμήσω κ εγώ δηλ?

Σοβαρά μιλάτε τώρα γα σεμινάρια μαγειρικής? Στον εφετ?

Με τα γλειφιντζούρια τί έκανες τελικά?

Καλτσάκι κ εγώ μια φορά είχα ξεχάσει αρκετή ώρα τα εμβόλια εκτός, πήρα ντοκ κ έδωσε το οκ. Ξαγρυπνάς ε? Κουράγια!

Μήπως σου δώσει ο ντοκ το οκ για καμιά κουταλίτσα χυμό πορτοκάλι μέρα στη φρουτόκρεμα μέρα παρά μέρα?

Μέχρι να φάω τον σούβλακος εγώ γράψατε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γειά σας κοριτσίνια!!

Τζίνι με τα γλυφιτζούρια αποθαρρύνθηκα να πώ? με προβλημάτισε η ποσότητα και το κάψιμο? η έλλειψη χρόνου...ούτε καν έχω κάνει το δεύτερο τεστ. Οπότε αλλαγή σχεδίου για προσκλητήρια, θα φτιάξω κάτι άλλο μέχρι το επόμενο σαββάτο!! χεχε Γλυφιτζούρια θα φτιάξω για κέρασμα στα παιδάκια μιας και ήταν νόστιμα και όμορφα.

Τα σεμινάρια στον ΕΦΕΤ υποχρεούνται να τα παρακολουθούν τα άτομα που δουλεύουν σε χώρους μαζικής εστίασης, βιομηχανίες τροφίμων, αλυσίδες σούπερ μάρκετ και λοιπά επαγγέλματα που ασχολούνται με τα τρόφιμα. Είναι περί ασφάλειας και υγειινής.

Κατά τ άλλα το ψυγείο μου πάλι οφ...αύριο πάλι τεχνικός, πάλι κλαίω τα τυράκια μου και τα ψαράκια μου...κλαψ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Σέβη μου πονάω που το ακούω κ μόνο το τελευταίο!

Λοιπόν τώρα που λές για ξενύχτι ιθάκη κλάματα κολικούς κλπο πωπω!

Πού να ακούσετε τον μπεμπέτο της πάπιας!

Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο μα τον αλάχ! όυτε κ εσείς πιστεύω!

Θα ήμουν τουλάχιστον με το ένα αυτί καλυμένο με ωτασπίδα στη διάρκεια της μέρας. Το β΄ραδυ κ τα δύο!!!!

Κ μετά γκρνιάζω εγώ για τον άλεξ?

Ο δικός μου είναι σπουργιτάκι μπροστά στον πάπιο!

Κ τον ήθελα για γαμπρό? Α πα πα! Ζαμέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Περονόσπορος στις λευκές συσκευές??/

Η σύλια ξεράθηκα στην κουκέτα της. Πώς θα την κατεβάσω μετά?

ωεω???

Ξεκινήσαμε κολυμπητήρια σήμερα!

Η σύλια ΔεΠεΣα, τα μικρά Τρ Πε.

ωιμέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Έριξες καμιά ματιά δίπλα στη mom?

Είχε καλές ιδέες!

Αυριο έχω εμβόλια πουρνώ πουρνώ (αν δε με πάρει τφ η βοηθός του στις 7 να το ακυρώσει) κ τα τρία γουρουνάκια, κολυμπητήριο ο Αλεξ στις 10μιση κ 11μιση+ παραλαβή διάδρομο!

Αν τα προλάβω όοοολα χέθτε με πατωκόρφως.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πληροφορία: Τα κολυμπητήρια στα δίδυμα που δεν μπορούν να συνοδεύονται κ να κάνουν μάθημα ταυτόχρονα, κρατάνε τη μισή συνδρομή!

Σαν να πληρώνεις για ένα δηλ. κ αντί να πηγαίνει το ένα παιδί 2 φορές την βδομάδα (αυτό είναι για τα μπεμπέ: δις σε εβδομαδιαία βάση), πηγαίνει μια το ένα κ μια το άλλο, εναλλάξ μέσα στη βδομάδα!

Καλό? Καλό!

Έφυγα για νυχοβατραχοπόδαρα. Κάνω οικονομία. Πλήρωσα διάααααδρομο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστω για τις πληροφοριες!! Που θα παει θα περάσει και αυτο. Ιθάκη βαστα!

Τώρα κοιμάται και θέλω να πιστεύω πως θα ξυπνήσει για το γάλα της. Ο μπεμπης ρίχνει κάτι υπνους....δε χαμπαριαζει ευτυχώς!

p1Utp3.png

Ιθακη μου κουραγιο...ειναι αρχη ακομα, θα περάσει! Σε λιγο καιρο θα κοιμάσαι κι εσυ και θα απορείς που εβρισκες τη δυναμη και ξενυχταγες...

Σέβη μου πονάω που το ακούω κ μόνο το τελευταίο!

Λοιπόν τώρα που λές για ξενύχτι ιθάκη κλάματα κολικούς κλπο πωπω!

Πού να ακούσετε τον μπεμπέτο της πάπιας!

Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο μα τον αλάχ! όυτε κ εσείς πιστεύω!

Θα ήμουν τουλάχιστον με το ένα αυτί καλυμένο με ωτασπίδα στη διάρκεια της μέρας. Το β΄ραδυ κ τα δύο!!!!

Κ μετά γκρνιάζω εγώ για τον άλεξ?

Ο δικός μου είναι σπουργιτάκι μπροστά στον πάπιο!

Κ τον ήθελα για γαμπρό? Α πα πα! Ζαμέ!

χαχαχα! Τα ακουει αυτα η παπίτσα??:tongue:

Καλο κουραγιο κι εσυ αυριο..ολα μαζι πεφτουν ως συνηθως...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

τι μου κάνετε;

εγώ κοιτάω για τα προσκλητήρια, πρέπει να τα φτιάξω μέχρι το σ.κ!! χεχε

λέω για κάτι τέτοιο τελικά, μιας και έχω τα ξυλάκια...χεχε

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...