Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλά είμαι. Σε θυμάμαι :D Σε είχα χάσει, δεν έγραφες άλλο στο parents κι αναρωτιόμουν τι απέγινες.

Βασικά δεν διαβάζω, απλά μπήκα να ευχηθώ στην Ιθάκημ είδα που μου έγραψες, απάντησα και τώρα μπήκα απλά να τσεκάρω μήπως μου απαντήσατε και να μη φανώ αγενής, αν δεν ξαναπαντήσω. Χαχαχαχα παράνοια έτσι; Για ποιο πράγμα θες γνώμη; Κάνε ένα copy-paste αν δε βαριέσαι.

Καλέ γιατί να μη θέλει; Εμείς τρεις έχουμε κι είναι μέσα στο σπίτι. Ξέρεις τι ωραία που μεγαλώνουνε τα μωρά μαζί με ζώα;

Εκτός αν προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για δίδυμα!!

χεχε!!!

Καλημέρα όπως και να έχει καλοδεχούμενη, μη φεύγεις, δεν είμαστε αγενείς, είμαστε σαλταρισμένες αλλά φιλόξενες!!!;);)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

ταζ, ξέχασα να σου ευχηθώ...να σου ζησουν τα παιδακια σου!!! να τα καμαρωνεις ολα!!! εισαι πολύ αξια μαμα που τα καταφερνεις με τοσα παιδια...μπραβο σου!!! φανταζομαι να εχεις βοηθεια στο σπιτι...

ο μικρος πάει απτο κακο στο χειροτερο στο θεμα υπνου...ξυπνησε 2φορες 6, μετα αλλες 2 φορες 5, μετα αλλες 2 φορες 4 και χτες 3.30!!!Παμε προς τα πίσω μου φαινεται...και παρ'ολα αυτα βαρος δεν παίρνουμε...

νουνούκα μου, μη δινεις σημασία στον συζυγο...δεν εχουν τις αντοχες μας σε καμία περίπτωση...ο δικός μου είναι σπίτι τα ΣΚ και κουράζομαι περισσότερο από τις καθημερινές που δεν τον έχω στο σπίτι...

όσο για το χαμομήλι...βάζω μια κουταλιά σε κάθε γεύμα του, δηλ. σε κάθε μπουκάλι γάλα...φρούτα έχουμε ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες περίπου...τρώμε αχλάδι, μήλο και μπανάνα...τρώμε και κρεμα βανίλια το απόγευμα και φοβάμαι ότι τον "σφίγγει" το ρυζάλευρο...

περιμένω την παιδίατρο την τετάρτη, οπότε θα ρωτήσω και γι' αυτό...

Αλήθεια, πόση ώρα κάνει να αφήσουμε το εμβόλιο εκτός ψυγείου? το ξέχασε ο σύζυγος στην τσάντα του, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, 4 ώρες...πρέπει να πάρω καινούριο?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημερα!!!

ταζ, ξέχασα να σου ευχηθώ...να σου ζησουν τα παιδακια σου!!! να τα καμαρωνεις ολα!!! εισαι πολύ αξια μαμα που τα καταφερνεις με τοσα παιδια...μπραβο σου!!! φανταζομαι να εχεις βοηθεια στο σπιτι...

ο μικρος πάει απτο κακο στο χειροτερο στο θεμα υπνου...ξυπνησε 2φορες 6, μετα αλλες 2 φορες 5, μετα αλλες 2 φορες 4 και χτες 3.30!!!Παμε προς τα πίσω μου φαινεται...και παρ'ολα αυτα βαρος δεν παίρνουμε...

νουνούκα μου, μη δινεις σημασία στον συζυγο...δεν εχουν τις αντοχες μας σε καμία περίπτωση...ο δικός μου είναι σπίτι τα ΣΚ και κουράζομαι περισσότερο από τις καθημερινές που δεν τον έχω στο σπίτι...

όσο για το χαμομήλι...βάζω μια κουταλιά σε κάθε γεύμα του, δηλ. σε κάθε μπουκάλι γάλα...φρούτα έχουμε ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες περίπου...τρώμε αχλάδι, μήλο και μπανάνα...τρώμε και κρεμα βανίλια το απόγευμα και φοβάμαι ότι τον "σφίγγει" το ρυζάλευρο...

Αλήθεια, πόση ώρα κάνει να αφήσουμε το εμβόλιο εκτός ψυγείου? το ξέχασε ο σύζυγος στην τσάντα του, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, 4 ώρες...πρέπει να πάρω καινούριο?

Αχ ρε συ πάρε να σου πεί σίγουρα η παιδίατρος. Δε ξέρω πόσο χρόνο έχουμε σε τέτοια περίπτωση. Η μέρα εκείνη ήταν πολύ ζεστή;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!!!

δυστυχώς πρέπει να πάρεις καινούρια, το έχω πάθει κι εγώ. Δεν το ρισκάρεις για πάνω από μια ώρα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρενέργειες.

120247mcv711uxx1.gif

Καλημερες καλημερες!!!

νουνουκα ας τον συζυγο...τι να τους κανουμε μερικες φορες εχουν εντελως δικη τους συμπεριφορα...λιγη υπομονη και σε λιγο θα σου ξεφουρνισει αυτα που εχει στην καρκάλα του!!:tongue:χαχαχα

Καλε τι σεμιναρια ειναι αυτα που πατε ολες??

Πηγατε και για μπανακι!!! Ευγε! Δεν εχει δροσισει? Εδω εχει αερακι και ειναι καλά..επιτελους!

Για τους κουμπαρους εννοειται πρεπει να λαμβανουμε υποψιν και τον χαρακτηρα, οπως ειπες καποιος μπορει να ειναι πιο κλειστος τυπος, ή αυθορμητος κτλ κτλ. Αγαπα το φιλο σου με τα ελαττωματα του! Κι εμεις εχουμε αλλωστε;)

Κι εγω συμφωω που συμφωνεις με τη ΛΑερτα...νομιζω ειναι η πιο ωραια συμβουλη...να της δωσεις να καταλαβει οτι θες να εισαι φιλη....

Κρεμα βαζω σιμουλσιουμ, αλλά οχι στο στηθος, στην κοιλια. Εψαξα καπως στο νετ και δε βρηκα αρνητικα για να βαζεις κρεμα στην κοιλια οσο θηλαζεις....Μη μου πεις οχι, θελω να ξαναγινω γυναικα!! χαχαχα

Καλά είμαι. Σε θυμάμαι :D Σε είχα χάσει, δεν έγραφες άλλο στο parents κι αναρωτιόμουν τι απέγινες.

Βασικά δεν διαβάζω, απλά μπήκα να ευχηθώ στην Ιθάκημ είδα που μου έγραψες, απάντησα και τώρα μπήκα απλά να τσεκάρω μήπως μου απαντήσατε και να μη φανώ αγενής, αν δεν ξαναπαντήσω. Χαχαχαχα παράνοια έτσι; Για ποιο πράγμα θες γνώμη; Κάνε ένα copy-paste αν δε βαριέσαι.

Ολα καλα η εγκυμοσυνη ομαλοτατη κι εφτασα και 37και 2 μερες!! Κιλα δεν πηρα, γεννησα και ημουν πιο αδυνατη απο πριν και τωρα με το θηλασμο πηρα 10:shock: Αλλη μια εγκυμοσυνη δηλαδη, ειμαι για κλωτσιες!! Μεταθεση επισης δεν πηρα αλλά τωρα θα παρω αδεια ανατροφης και βλπεπουμε...Αυτα! Δε θυμαμαι τι αλλο ειχαμε κουβεντιασει... [κοριτσια sorry και για το off τοπικ που διαβαζετε!]

Δεν εχω πολύ χρονο πλεον να γραφω στο φορουμ...και οσο εχω τον σπαταλαω εδω με τα κοριτσια;) Να μπαινεις να διαβαζεις να παιρνεις κουράγιο:tongue:

Ασε που μερικες φορες φρικαρω με βλακειες που διαβαζω...τεσπα!

Η τζινι θα μπει βραδυ λογικα να σου κανει το copy-paste...μη στο κανω εγω και ειναι σα να πεταγομαι σαν τσουτσού!!

μοριτσα τελικα ενταξει η μικρη? Πως ειναι τωρα το πρωι??

σελεστιν για το εμβολιο δεν ξερω.

Κι εμεις κανουμε κατι πισογυρισματα το βραδυ...αλλά οσο κοιμουνται αμεσως μετα το φαι δε με πειραζει...

Να ρωτησω κιολας τις τροφες εγω που θηλαζω αποκλειστικά θα δινω κουταλιτσα κουταλιτσα -λιγο δηλαδη και μετα γαλα? Και σε ποσο καιρο αντικαθιστας το γευμα του γαλακτος με φαγητο. Και ποσα γευματα αντικαθιστας, μονο δυο? ενταξει εχουμε καιρο ακομα αλλά μια φιλη μου ειναι σ αυτο το σημειο και θελω να τσεκάρω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σαας!! Γυρίσαμε χτες!

Καλά περάσαμε τρέχαμε βέβαια σαν τους τρελούς με τα μπεμπέ αλλα ωραία ήταν!! Αλλάξαμε παραστάσεις. Βάλαμε τις μπέμπες στη θάλασσα. Της μεγάλης της άρεσε, η μικρή τσίριζε αλλά μάλλον νύσταζε εκείνη την ώρα. Πήγαμε βόλτα με το διδυμοκάροτσο στο βουνό σε έναν καταρρακτη στον Ολυμπο. Ανεβάσαμε και τα πρώτα μας δεκατάκια (γύρω στο 37) και λίγες μυξούλες για κανα δυο μέρες αλλα΄τίποτα περισσότερο. Απλώς δεν τις ξαναβάλαμε στη θάλασσα μετά. Γενικά μαζέψαμε εμπειρίες! Θα βάλω φωτογραφίες κάποια στιγμή.

Μου λείψατε βρε! Βλέπω έχετε γράψει τα άπαντα τόσο καιρό που λείπω οπότε θα μελετήσω σιγά σιγά! Έχουμε μια γκρίνια μέχρι νa προσαρμοστούμε οπότε δεν ξέρω πότε θα σας προλάβω.

Είδα ότι γέννησε η Ιθάκη. Κοριτσάκι συγχαρητήρια!! Να τα χαίρεσαι τα μπεμπέκια σου!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα ειπα? ουτε και θυμαμαι. Καλημερα κοριτσια!

Σελεστιν τα εμβολια αντεχουν εκτος ψυγειου 1 ωρα, εκτος και αν το ειχε με παγοκυστη. Σιγουρα το ρυζαλευρο σφιγγει καλυτερα να τηλ στο γιατρο και να μην περιμενεις μεχρι την τεταρτη.

Τζεμινι απο το ξημερωμα εχει ηρεμησει, ας ελπισω πως ηταν παροδικο..! Εσυ πως τα πας, ξεκουραστηκες καθολου τωρα που ηρθε η μητερα σου?

p1Utp3.png

κορίτσια, πήρα τηλ. τη γιατρό και μου είπε ότι δε χρείαζεται να πάρω καινούριο, αλλά για σιγουριά να πάρω την φαρμακοβιομηχανία, στην οποία μου είπαν ότι είναι οκ να το κάνω, γιατί το διάστημα των 4 ωρών εκτός ψυγείου είναι μικρό και δεν παθαίνει τίποτα το εμβόλιο, αφού ήταν σε θερμοκρασία δωματίου και όχι στον ήλιο...λέτε να μην το ρισκάρω και να πάρω καινούριο? κανει και 70 ευρώ γαμώτο!

γειά σου, σεμινάκι!!! καλωσήλθατε και καλή προσαρμογή!!! δυστυχώς, οι διακοπές με τα μωρά έχουν μια ταλαιπωρία, αλλά αφού περάσατε καλά και αλλάξατε παραστάσεις, αυτό έχει σημασία!!! να μαπίνεις τώρα να μας λες νέα!!! α!!! να μπεις να δεις και τις δικές μου φωτογραφίες...

Τζέμινι, για τις στερεές τροφές δεν ξέρω να σου πω μιας και θηλάζεις αποκλειστικά...θα πρέπει να ρωτήσεις τον παιδίατρο...ίσως όμως ξέρει η νουνουκα που επίσης θήλαζε αποκλειστικά...εγώ που είχα κόψει το μητρικό, έβαλα πρώτα την κρέμα βανίλια το απόγευμα σε μικρή ποσότητα αρχικά, την οποία αύξαινα κάθε μέρα κι από λίγο...μετά από δέκα μέρες πρόσθεσα την φρουτόκρεμα σαν δεκατιανό...επίσης σταδιακά φρούτο φρούτο...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

σεμιν καλωσηρθατε!!! Μην παραπονιεσαι, υποθετουμε οτι το ξελαμπικαρισμα ηταν καλύτερο και σημαντικοτερο απο την κουραση!! Τωρα θελει λιγο προσαρμογη στους παλιους ρυθμους...

μοριτσα βασικα ξεκουραστηκα γτ κοιμηθηκα 2 συνεχομενα μεσημερια:rolleyes: Ξεκινησε και ο αντρας μου δουλεια σημερα... Θελω να ρωτησω και σε γυμναστηριο μπας και ξεκινησω μιας και δε μπορω να βαλω φερμουαρ! Και γενικα εχω να γυμανστω 2 χρονια (παω για 3:shock:) και νιωθω πολύυυυυ σκουριασμενη, και οτι ποναει η μεση με το παραμικρο κτλ. Δεν ξερω αν τα καταφερω αλλά θα προσπαθησω...

σελεστιν καπως ετσι της ειπε και ο γιατρος της φιλης μου...απλά ας πουμε κι εσυ που εδινες ξενο γαλα στην αρχη που εδινες 1-2 κουταλιες πχ φρουτοκρεμα μετα εδινες και γαλα συμπληρωμα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζέμ το ίδιο κάνεις και με τη μετάβαση σε στερεές όταν θηλάζεις. Αρχίζεις σταδιακά κουταλιά κουταλιά μέρα με τη μέρα και αυξάνεις ποσότητα. Μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες. Σε οδηγούν και αυτά. Με το θηλασμό είναι και πιο εύκολο με την έννοια ότι δίνεις την ποσότητα κρέμας που πρέπει και μετά συμπληρώνεις με γάλα, χωρίς να έχεις το ερώτημα πόσο γάλα να φτιάξω; πόσο έφαγε; όλα λειτουργούν ενστικτωδώς.

Σελεστιν αφού μίλησες με τη φαρμακοβιομηχανία δε νομίζω να τίθεται θέμα.

Γειά σου Μουρίτσα με τις μουρίτσες σου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

σεμιν καλωσηρθατε!!! Μην παραπονιεσαι, υποθετουμε οτι το ξελαμπικαρισμα ηταν καλύτερο και σημαντικοτερο απο την κουραση!! Τωρα θελει λιγο προσαρμογη στους παλιους ρυθμους...

μοριτσα βασικα ξεκουραστηκα γτ κοιμηθηκα 2 συνεχομενα μεσημερια:rolleyes: Ξεκινησε και ο αντρας μου δουλεια σημερα... Θελω να ρωτησω και σε γυμναστηριο μπας και ξεκινησω μιας και δε μπορω να βαλω φερμουαρ! Και γενικα εχω να γυμανστω 2 χρονια (παω για 3:shock:) και νιωθω πολύυυυυ σκουριασμενη, και οτι ποναει η μεση με το παραμικρο κτλ. Δεν ξερω αν τα καταφερω αλλά θα προσπαθησω...

σελεστιν καπως ετσι της ειπε και ο γιατρος της φιλης μου...απλά ας πουμε κι εσυ που εδινες ξενο γαλα στην αρχη που εδινες 1-2 κουταλιες πχ φρουτοκρεμα μετα εδινες και γαλα συμπληρωμα?

Ναι ναι δίνεις μέχρι τη μέρα που θα έχεις δώσει μια ικανοποιητική ποσότητα κάπου 20 κουταλίτσες νομίζω και δε πεινάνε άλλο για να πιουν και γάλα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ολα καλα η εγκυμοσυνη ομαλοτατη κι εφτασα και 37και 2 μερες!! Κιλα δεν πηρα, γεννησα και ημουν πιο αδυνατη απο πριν και τωρα με το θηλασμο πηρα 10:shock: Αλλη μια εγκυμοσυνη δηλαδη, ειμαι για κλωτσιες!!

Κι εγώ τα ίδια. Έχασα 5 κιλά με το που γέννησα (10 είχα πάρει συνολικά, αλλά μια χαρά έδειχνα) και με το που άρχισα να θηλάζω, ξανάβαλα τα 3 μέσα σ' ένα μήνα και μου έχουν κατσικωθεί και δε φεύγουνε. Κι εγώ θέλω να βάλω μπρος για δεύτερο του χρόνου, αν δεν χάσω αυτά, δεν μπορώ να φανταστώ να βάλω άλλα τόσα, μετά θα μου δίνεις μια και θα κατρακυλάω. Ποιες πανέξυπνες λένε ότι αδυνατίζεις με το θηλασμό; :evil:

Μεταθεση επισης δεν πηρα αλλά τωρα θα παρω αδεια ανατροφης και βλπεπουμε...Αυτα! Δε θυμαμαι τι αλλο ειχαμε κουβεντιασει... [κοριτσια sorry και για το off τοπικ που διαβαζετε!]

Δεν εχω πολύ χρονο πλεον να γραφω στο φορουμ...και οσο εχω τον σπαταλαω εδω με τα κοριτσια;) Να μπαινεις να διαβαζεις να παιρνεις κουράγιο:tongue:

Ασε που μερικες φορες φρικαρω με βλακειες που διαβαζω...τεσπα!

Ούτε κι εγώ έχω χρόνο, έχω δίπλα το καφέ "παιδική χαρά" και ψιλοξεχνιέμαι. Σήμερα ξεκίνησα και γυμναστήριο, άντε να δούμε... μετάθεση ούτε κι εγώ θα δω, ούτε με το κυάλι που λένε... άστα να πάνε. Τουλάχιστον φέτος θα τη φάμε τη χρονιά με την άδεια, κάτι είναι κι αυτό.

Τζίνι, στείλε ΠΜ με το θέμα σου, γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ και δεν θα ξέρω σε ποια σελίδα να ψάχνω.

Alloha sας!

Καλε που ειστε??? Τι ησυχια ειναι αυτη?

Να ρωτησω, οι κολικοι μονο το βραδυ πιανουν? η μικρη ολη μερα ειναι μια χαρα και τωρα την εχει πιασει γκρινια.

Ω, ναί!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλε που ειστε??? Τι ησυχια ειναι αυτη?

Να ρωτησω, οι κολικοι μονο το βραδυ πιανουν? η μικρη ολη μερα ειναι μια χαρα και τωρα την εχει πιασει γκρινια.

Καλησπερα......δυστυχως!!!

Εμενα τα επιαναν κατα τις 7 με 8 το απογευμα κ σταματαγαν κατα τις 11....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...