Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω σε γενικες γραμμες νιωθω καλα.. αν εξεραισεις οτι κουραζομαι σχετικα ευκολα και οτι ωρες ωρες νιωθω λιγο βαρος κατα τ'αλλα μια χαρα.. βεβαια προσπαθω να καθομαι οσο μπορω ξαπλα και αρχιζω και ελλατωνω τις εξοδους μου.. θελω να πιστευω οτι θα καταφερω να φτασω τις 36 εβδομαδες..

εσυ τι κανεις? πως ηταν τα αγορια σου σημερα?

Θα φτασεις μην σκας!!!!!!

Αφου ξεκουραζεσαι αρκετα!!!

Σε γενικες γραμμες καλοι ηταν σημερα αλλα ειχαν μπολικο παιχνιδι με τον μπαμπα τους κ για να κανω πιο ηρεμη τις δουλειες που ηθελα!

Τα μαζεύει αλλα τα τεντωνει κιόλας και κλαίει. Τώρα θα πιει γάλα με χαμομηλι ας ελπίσω πως θα κάνει δουλεια αλλιώς θα μαι εδω με τη μπεμπα.

Κοιλικοι ειναι μαλλον...κανε τις τα ποδαρακια σαν ποδηλατακι κ πιεσε τα προς την κοιλια...αλλιως εχε την πανω στο χερι σου μπρουμυτα,δλδ να πιεζεις την κοιλια της για να ηρεμησει λιγακι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ομορφες!!

Εχω πολύ διαθεση σημερα! Πηγαμε στη μαμα μου σημερα απ το μεσημερι και τα τζεμτζεμια ηταν τζεντλεμεν!!:tongue: Κοιμηθηκαν κιολας το μεσημερι και κοιμηθηκα κι εγω καμια ωριτσα!! Τελεια σας λεω!! Ο μεγαλος μονο εχει τωρα 3 βραδια που δεν κοιμαται στην κουνια το βραδυ. Τον κατεβαζω στο ριλαξ και κοιμαται αμεσως...τεσπα, νομιζω το ξαναεγαψα αυτο...αλλά ειπαμε.....εμενταλ!!

ιθακη για το θηλασμο συμφωνω σε ολα οσα σου ειπε η σελεστιν...παντως αξιζει να το προσπαθησεις λιγο ακομα ειναι μικρα τα μωρα σου και γινεται, απλά θελει υπομονη!

ταζ να σου ζησουν τα μικρουλια!!! Να χαιρονται τα καινουρια τους ονοματά τους;)

σελεστιν για τη δυσκοιλιοτητα ο γιατρος μου ειχε πει υποθετα γλυκερινης βρεφικά αλλά οχι συνεχεια...

σεβη καλά δεν παιζονται οι δικοι σας κουμπάροι!! ωρες ωρες απορω τι μυαλα κυκλοφορουνε στον κοσμο...

μοριτσα μπορει να εχει πονακια...δεν μπορεις να τα αποφυγεις αυτα. Δυστυχως οσο φευγουν απ τη φαση "νεογεννητο" εχουν πονακια, γκρινιτσες κτλ... Περναει ομως δεν ειναι τιποτα!!

εβελινα ξενυχτας πάλι??

newbie!! τι κανεις?? ειχαμε μιλησει διπλα καποτε...βλεπω γεννησαμε με μικρη διαφορα! Να σου ζησει!!! Αστα τα διδυμα δεν παιζονται... Εχω δυο φιλες με μωρα σχεδον σας τα δικα μου σε ηλικια και βλεπω οτι δεν εχει καμια σχεση...τα κουμανταρουν ευκολα...:| Ειναι ομως διπλη χαρα!!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ρε κοριτσια με τις ραγαδες πως την παλεψατε? εγω μεχρι πριν απο μια εβδομαδα δεν ειχα ουτε μια.. και ξαφνικα αρχισα να εχω φαγουρα και να ποναει το δερμα μου απο τον αφαλο και κατω.. κοιταζω την κοιλια μου και εχει κανει αρκετες... βαζω κρεμα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και τωρα βαζω καθε λιγο και λιγακι και αυτες συνεχιζουν να πολλαπλασιαζονται..

tJYkp3.png

ρε κοριτσια με τις ραγαδες πως την παλεψατε? εγω μεχρι πριν απο μια εβδομαδα δεν ειχα ουτε μια.. και ξαφνικα αρχισα να εχω φαγουρα και να ποναει το δερμα μου απο τον αφαλο και κατω.. κοιταζω την κοιλια μου και εχει κανει αρκετες... βαζω κρεμα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και τωρα βαζω καθε λιγο και λιγακι και αυτες συνεχιζουν να πολλαπλασιαζονται..

δε θελω να σε απογοητευσω αλλά εγω εκανα...κι ας εβαζα και κρεμα και αμυγδαλελαιο. Κι ας μην πηρα και πολλά κιλα. Τωρα το παλευω μπας και φυγουν οσο ειναι ροζ...αν και δεν το πιστευω για τελειως...μια βελτιωση ισως υπάρχει. Νομιζω τελικα ειναι στα δερματα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

δε θελω να σε απογοητευσω αλλά εγω εκανα...κι ας εβαζα και κρεμα και αμυγδαλελαιο. Κι ας μην πηρα και πολλά κιλα. Τωρα το παλευω μπας και φυγουν οσο ειναι ροζ...αν και δεν το πιστευω για τελειως...μια βελτιωση ισως υπάρχει. Νομιζω τελικα ειναι στα δερματα.

αυτο φοβαμαι κ εγω.. δεν τις γλιτωνω...:(

μπραβο στα αντρακια σου που ηταν καλα παιδακια σημερα!!! πρεπει να νιωθεις τελεια οταν ειναι ετσι... και μεσημεριανος υπνος??? τι αλλο θελεις???

tJYkp3.png

αυτο φοβαμαι κ εγω.. δεν τις γλιτωνω...:(

μπραβο στα αντρακια σου που ηταν καλα παιδακια σημερα!!! πρεπει να νιωθεις τελεια οταν ειναι ετσι... και μεσημεριανος υπνος??? τι αλλο θελεις???

Δε βαριεσαι...παρασημα μητροτητας τα λεω εγω αυτα!!

Ναι ηταν σουπερ σου λεω...και να ξερεις οταν εισαι λιγο πιο ξεκουραστη τα βλεπεις τα πραγματα πιο αισιόδοξα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

οσο πλησιαζει ο καιρος με πιανει λιγο τρομος για το τι με περιμενει και για το αν θα τα καταφερω.. μονο ο αντρας μου ειναι ηρεμος και μου λεει συνεχεια οτι δεν με φοβαται και οτι θα τα καταφερω μια χαρα..

tJYkp3.png

οσο πλησιαζει ο καιρος με πιανει λιγο τρομος για το τι με περιμενει και για το αν θα τα καταφερω.. μονο ο αντρας μου ειναι ηρεμος και μου λεει συνεχεια οτι δεν με φοβαται και οτι θα τα καταφερω μια χαρα..

Κανείς δε γεννιέται έτοιμος αλλα είναι κάτι μαγικό! Μόλις γεννήσεις με το καλο, σου βγαίνει απο μόνο του! Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα

p1Utp3.png

Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε όλη η ταλαιπωρια της εγχείρισης, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

Πολύ λυπάμαι, βασικά, απίστευτα πολύ. Είναι άλλο πράγμα να θηλάζεις τα μικρά σου, φοβερή αίσθηση, άσε το πόσο καλό τους κάνει.... αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... ή έχεις ή δεν έχεις.

Σίγουρα θα είχες παραπάνω δυνάμεις κ αντοχές. Μη σε πέρνει η κουτρουβάλα των τύψεων από κάτω ιθάκη!

Αυτό που θα σκεφτόμουν εγώ, αν ήμουν στη θέση σου κ προσπαθούσα να θηλάσω κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες (όπως αυτά που πέρασες κ περνάς εσύ) θα ήταν: μπορεί να συνδυαστεί ο αποκλειστικός θηλασμός με την καθημερινότητα μας, σε αυτή τη χρονική στιγμή? Μη στεναχοριέσαι!!!!!!

λοιπον εμεισ καναμε την βαπτιση χθεσ!!!περασαμε πολυ ωραια!τελικα νοικιασαμε αιθουσα ωστε να χωρεσουμε ολοι!πηρα και ενα κλοουν για τα παιδια γιατι ηταν και τα γενεθλια του γιου μου χθεσ!κλαψανε ελαχιστα!μεχρι το βραδυ θα εχω διαβασει οτι εχασα!πολλα φιλια!

Να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα!

Τσίου! Δεν ήξερα ότι είσαι διδυμομανούλα. Να σου ζήσουνε. :D

Τρίτεκνη κ διδυμομάνα, του δειλινού η καμπάνα! Ευχαριστώ!

Για πες μου σε παρακαλώ κ εσύ τη γνώμη σου μιας κ διαβάζεις.

Μπίου!

γειά σας, φιλενάδες μου!!! σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση ενός αγοριούκαι ήταν όλα τόσο όμορφα και καλά οργανωμένα...πήραμε πολλές ιδέες και για τη δική μας βάφτιση!!! βέβαια, το ζευγάρι πρέπει να έδωσε αρκετά λεφτά, μιας και μετά το τραπέζι ήταν σε κτήμα, αλλά ήταν όλα υπέροχα!!!

Τζίνι μου, οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ περίεργο θέμα...μπορεί μια κουβέντα, μια ματιά, μια συμπερρά να σε παγώσει απίστευτα...θεωρώ ότι η συμπεριφορά της κουμπάρας σου δεν ήταν σωστή...όταν γίνεσαι νονός αναλαμβάνεις ευθύνη απέναντι στο παιδάκι που βαφτίζεις και είσαι "πνευματικός γονιός" του, που σημαίνει ότι είσαι κοντά του και το συμβουλεύεις και το βλέπεις όσο περισσότερο μπορείς...εγώ μόλις σαράντισα, πήγα να δώσω στη βαφτιστηρα μου τα δώρα της για το Πάσχα, παρότι ήταν αρρωστούλα λόγω του μεγαλύτερου αδερφού της που όλο έφερνε ιώσεις από τον παιδικό σταθμό και παρότι είχα τα μωρά στο σπίτι 40 ημερών και πρόωρα!!! η λύση ήταν να φοράω μάσκα στο σπίτι για τις επόμενες 2-3 μέρες για να μη τους μεταφέρω κανένα μικρόβιο...Βέβαια, ακόμη και όταν δε βλέπω την μικρή, κανονίζω να βρεθώ με τη μαμά της για ένα βιαστικό καφεδάκι, μιας και είναι πολύ καλή φίλη μου...Νομίζω λοιπόν, ότι καλά έκανες και της τα είπες, γιατί οι σχέσεις πάντα γίνονται καλύτερες μέσα από αληθινές και ειλικρινείς κουβέντες...τώρα για το άν παρεξηγήθηκε ή όχι, είναι άλλο θέμα...και έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της και με τη μεταξύ σας σχέση...

Πάντως, για χάριν της Σύλιας, εγώ δε θα ξέκοβα τελείως...είναι κρίμα το παιδί να μην έχει σχέσεις με τη νονά της...εσύ μπορείς να είσαι τυπική απέναντί της και να μην έχεις πολλά πολλά, αλλά να επιδιώξεις η νονά να είναι στη ζωή της μικρής, έστω στις γιορτές...ξανασκέψου το για το τραπέζι της βάφτισης...

Και το κορυφαίο...η νονά του άντρα μου τον είδε στον δρόμο και τον ρώτησε "Τι κάνεις, Γιάννη?"...τον άντρα μου τον λένε Βασίλη!!! είχε να τον δει χρόνια...από παιδί...αλλά δεν νομιζω αυτό να τη δικαιολογεί!

Ας της έλεγε: κουκιά σπέρνω νονά για τον άγιο βασίλη την πρωτοχρονιά! Ε μα!

Για την δυσκοιλιότητα το έχω πεί κ σε κάποια κοπέλα πρόσφατα (στη μουρίτσα για τον μουρίτσιο της νομίζω).

Λίγη βαζελίνη στην άκρη από το θερμόμετρο κ απαλό, πολύ χαλάρό μασάζ στον πρωκτό. Κ αυτό με το στατικό ποδήλατο είναι αποτελεσματικό συνήθως.

Τζινιω μου καλα εκανες κ μιλησες τα εβγαλες απο μεσα σου τουλαχιστον.....εαν δεν βλεπει,ακουει κ καταλαβαινει δεν φταις εσυ μετα!!!!!!

Ταζ να σου ζησουν τα νεοφωτιστα παιδακια σου....να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!!

Ιθακη ολες ξερουμε τι περνας....οσο μπορεις παλεψε το!!!

Ετσι την πατησα εγω με το θηλαστρο,δεν προλαβαινα...το πολυ 2 φορες την μερα,τα μικρα δεν τα εβαλα στο στηθος γιατι μου ελεγαν ειναι μικρα για να θηλασουν κ καπως ετσι την πατησα!Λιγο τον μεγαλο κ φυσικα δεν ηθελε με τπτ..

Στεναχωρηθηκα πολυ,δεν γυρναει ο καιρος πισω αλλα μια χαρα μεγαλωσαν με ξενο οπως αλλα τοσα παιδακια!!!

Celestine μου τι ωραια η ησυχια;;;; υπεροχη!!!!!!!

Τελικα ολες καμενες ειμαστε με τις κουμπαριες;;;;;

Εμας το ζευγαρι που μας παντρεψε ηταν παιδικοι φιλοι του Γιωργου...σχεδον 40 χρονια μαζι!!!

Αφου περασα αρκετα μεχρι να με δεχτουν κ να "δεχτουν" οτι ο Γιωργος θα παντρευτει μας παντρεψαν κιολας!!!!!!(εδω με φασκελωνετε ελευθερα)...

Να σημειωσω οτι ο καλος δηλωνε φανατικος εργενης!!!!!!!

Μετα απο κανα 2 εβδ απο τον γαμο,μου λεει η κουμπαρα μου "καντε γρηγορα παιδι γιατι θα λενε τον Γιωργο παππου"....φυσικα δεν απαντησα!!!

Παντρευτηκαμε το 2008,το 2009 το Μαρτιο μας ζητανε δανεικα για λιγες μερες 2000 ευρω....!!!

Τα πηραμε το Μαρτιο του 2010 με πολυ ζορι κ με την δικαιολογια οτι τα θελουμε για εξωσωματικη!

Καναμε μετα απο ενα μηνα σπερματεγχυση,αρνητικο αποτελεσμα!

Τον Ιουλιο κανουμε εξωσωματικη,αρνητικο αποτελεσμα!

Τον Σεπτεμβριο εξαφανιστηκαν κ απο κοινο γνωστο μαθαμε οτι δεν μας μιλανε πια γιατι ζητησαμε τα λεφτα πισω......καλο;;;;;

Εκτοτε τους εχω δει απο το μπαλκονι που ερχονται στον κουνιαδο μου απο κατω μας.....3 φορες τους εχω δει κ τελευταια φορα περυσι που ημουν εγκυος!

Απο τι διαβαζεις υπαρχουν κ μακακες γυρω μας κ δυστυχως ειναι πολλοι!!!

Σεβ σε βγάζω καπέλο! Τζόκερ παίζεις???? Πάιξε! Παρακαλώ πολύ δια την παρότρυνση κ μόνο απαιτώ ένα μικρό μέρος από τα κέρδη! Ας ελπίσουμε οτι θα πιάσεις μύρριο κ πάνω!

Προβλέπω ξενυχτι :? η μικρη έχει γατζωθει πάνω μου. Μόλις την βάζω στο κρεβάτι της κλαίει και ηρεμει μόνο όταν την πάρω. Πρώτη φορα μου το κάνει αυτο.

Να ναι κολικοί????

1. Μασαζ κ ξανάμασαζ,

2. πολύ απαλές κινήσεις σαν να είναι σε στατικό ποδήλατο,

3. μπρούμυτα στα γόνατά σου η μπέμπα κ χάηδευε την πλάτη της να βγάζει κλανίτσες. Υπομονή, θα περάσει.

Τζεμτζεγη κ μισή ώρα αν ξεκλέβεις για μεσημεριανό ύπνο καλό είναι.

Εβελίνα εγώ για ραγάδες έβαζα βαζελίνη, ελαιόλαδο κ την percutalfa emulsion της pierre fabre medicament (στα φαρμακεία μόνο κατόπιν παραγγελίας)

Δεν έκανα ραγάδες.

Γιατί αγχώνεσαι τόσο? Μια χαρά θα πάνε όλα κ θα καβατζάρεις τις 36.

Σκέψου θετικάαααα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Φρόσω?!

Θα με αποτρελάνεις στα αλήθεια!

Δεν σου φτάνουν τα παιδιά, θες κ γατί????

Θα πεθάνω τώρα!

Κ καταρχάς τη γάτα τη ρωτήσατε?:tongue:

Είχαμε γατιά πριν μείνει έγκυος η βιγ σίστερ. Ελευθέρας βοσκής στην αυλή ήταν. Από ότι τρώγαμε εμείς, τρώγανε κ αυτές. Μια χαρά ζωή κάνανε.

Γρατζουνάνε αν τσατιστούνε πολύ, αν τις πειράζουν πολύ. Είσαι σίγουρη οτι τα παιδιά θα είναι σώα κ αβλαβή? (Κ η γάτα επίσης?)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ό,τι να ΄ναι σχολιάζω, αλλά όπου πέσει το μάτι μου κορίτσια , πατάω παλιότερες σελίδες στα τυφλά :oops:

Τουλάχιστον Μορίτσα, εσύ σαράντισες με δικό σου. Εγω το βλέπω να τελειώνει πριν φτάσω στο μηνα. Αυτό το ελάχιστο που είχα δλδ και χρησιμοποιούσα σα συμπλήρωμα στο ξένο που αποτελεί τη βασική τους διατροφή. Δε χρησιμοποιώ τακτικα όπως λένε ότι πρέπει το θήλαστρο, αλλά 2 φορές την ημέρα και τις υπόλοιπες κατέυθείαν στηθος... αλλά σήμερα η συγκομιδή ήταν ελάχιστη :(

Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε όλη η ταλαιπωρια της εγχείρισης, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

Πολύ λυπάμαι, βασικά, απίστευτα πολύ. Είναι άλλο πράγμα να θηλάζεις τα μικρά σου, φοβερή αίσθηση, άσε το πόσο καλό τους κάνει.... αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... ή έχεις ή δεν έχεις.

Ιθάκη μην απογοητευεσαι όσο μπορείς και όσο έχεις, περασες μεγάλο λουκι. Όσο μεγαλώνουν θέλουν παραπάνω αλλα δεν είμαστε και γαλακτοβιομηχανία. Τύψεις εχω και γω που πια δεν καλυπτω τις ανάγκες τους αλλα όπως είπαν τα κορίτσια,μια χαρα μεγάλωσαν με το ξένο. Χρησιμοποιώ το θηλαστρο 1-2 φορές τη μέρα μόνο. Σταμάτησα τις συστηματικές αντλησεις, τους βάζω πρώτα στο στήθος (όσο φάνε) και μετα τους δίνω το μπιμπερο, τουλάχιστον περιόρισα την ταλαιπωρία.

p1Utp3.png

ΤΑΖ να σας ζήσουν τα νεοφωτιστα! Να χαίρεσαι ολη την οικογένεια και εύχομαι υγεία σε όλους!!!

Εβελινα εγω δεν έκανα άλλες έμεινα σ΄αυτες που είχα :tongue::D εβαζα κρέμα αμυγδαλελαιο.

Όπως μου τα λετε η μικρη μάλλον είχε κολικους γιατι μπρουμυτα ανακουφιζοταν. Τελικα την έβγαλε στο κρεβάτι μας μετα το χαμομηλι. Ποδηλατακι τους κάνω καθημερινα για να κρατούνται σε φόρμα :tongue::D ευτυχώς ο μικρός ήταν ήσυχος.

p1Utp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!! Μου τα βγάλατε τα μάτια πρωϊνιάτικα!! πόσα γράψατε και πόσα θέλω να γράψω εγώ;

Τεσπα εμείς καταφέραμε και πήγαμε για μπανάκι χτες και περάσαμε ωραία, αν και ο σύζυξ έχει την περίοδο του και μου έσπασε τα νεύρα...πόσο με εκνευρίζουν τα μούτρα του όταν έχει κάτι στο κεφάλι του (που φυσικά δε μου λέει). Θέλω να του σπάσω το καρκάλι και να το δώσω στις μέδουσες...νευριάζει και με τα μωρά έυκολα.

Ας σχολιάσω όσο μπορώ...

Εδινα μαρη,δεν θυμασαι;;;;; για αρκετο καιρο!

Παντα το φαι ζεστο στο ψυγειο! σε σεμιναριο του εφετ μας το ειχαν πει!!!

Επειδή τα κάνω και γω αυτά τα σεμινάρια λέει ο κυρ εφετ να το κρυώνουμε το φαγητό πριν το βάλουμε στο ψυγείο, οχι καυτό καυτό ;);).

Τελευταίο ποστ για την ώρα και εξαφανίζομαι..

Ξέρεις καμιά σας.. (Λαέρτη ίσως?)

αν πάρεις το 4μηνο μαζεμένο αντί να σχολάς νωρίτερα 2ώρες κτλ

εάν πληρώνεσαι από κάπου ? (Εργοδότη, ίκα, οαέδ κτλ)

Κι αν ναι πώς υπολογίζεται αυτό ή είναι fixed?

Από τον εργοδότη, π.χ εγώ γύριζα δουλειά Ιούλιο, πήρα τους 3,5 μήνες σερί και γύρισα Οκτωβρη αλλά πληρωνόμουν από Ιούλιο κανονικά, με επιδόματα κλπ.

Τζίνι μεγάλο το θέμα. Είμαι και γω της άποψης ότι καλά έκανες και άφησες λίγο χρόνο να περάσει αλλά έπρεπε να μιλήσεις όπως και να καταλήξει το θέμα οι φίλοι μας όσο κάφροι και αν μπορούν να γίνουν κάποιες φορές, αξίζουν και 2η και 3η ευκαιρία (εξαιρούνται περιπτώσεις Σεβ). Και γω νονά σε δυο κοριτσάκια, 2 χρόνια τώρα έχω χάσει τη μπάλα, φυσικά τηλεφωνώ και πάω τα δώρα μου αλλά καμία σχέση με το όταν ήμουν ανύπαντρη. Ειδικά στη μεγάλη μου που μένουν μακρυά και η μάνα της είναι λίγο αντικοινώνιξ και δυσκίνητη (πάντα όμως με σκέφτεται και στην εγκυμοσύνη μου, και ρουχαλάκια και τα πάντα, απλά έτσι είναι) της είχα κάνει εξήγηση, θα μου δώσεις δυο χρόνια ρεπό!! χαχα στα 2 χρόνια έχω πάει Χριστούγεννα Πάσχα και γενέθλια πράγμα όμως που εμένα δεν μου αρκεί ηθικά. Οι σχέσεις πρέπει να διατηρούνται και από τις δυο πλευρές είτε είσαι ο νονός είτε ο γονέας, είτε είσαι ο κολλητός είτε ο σύζυγος. Αλλά είμαι σίγουρη ότι και εμείς πρέπει να γίνουμε προσεκτικοί ειδικά στην επιλογή των νονών (και αν μας βγει). Δηλαδή να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του κολλητού μας να γίνει νονός ενώ δεν πληροί τις βασικές προϋποθέσεις τότε είμαστε και μεις ντουβάρια. Το λέω και για μένα, ελπίζω να μην παρεξηγηθεί καμιά, ξέρετε πως το εννοώ.

Καμιά φορά, Τζίνι, δεν θέλουμε να μας κριτικάρουν, ειδικά όταν εμείς είμαστε αυτοί που πήραμε τηλέφωνο. Έχεις δίκιο, έχει αναλάβει μια υποχρέωση απέναντι στο παιδί και καλό θα ήταν να την τιμάει. Ωστόσο, μπορεί να έχει κι αυτή θέματα που αντιμετωπίζει που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν θέλει να τα συζητάει με τους κοινούς φίλους με τον άντρα της παράδειγμα. Επίσης, εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις τηλ και να προσπαθήσεις να βρεθείτε για καφέ και να τα πείτε από κοντά. Και να ρίξεις νερό στο κρασί σου, όταν θα είναι έτοιμη θα σε προσεγγίσει ξανά. Δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό, κάνατε μια κουβέντα. Μην αφήσεις πολύ χρόνο να κυλήσει μέχρι να ξαναμιλήσετε. Αν δεν θα είναι έτοιμη ποτέ, με το να της το τονίζεις δεν αλλάζεις κάτι. Ελπίζω να μη με παρεξηγείς... Την αγαπάς, τη θες κι αυτό φαίνεται. Άφησέ της όμως χώρο να ξανάρθει χωρίς να νιώθει ενοχικά...

Συμφωνώ πολύ με αυτό το κομμάτι που λέει η Λα, δώστης να καταλάβει ότι θέλεις να είστε φίλες και κουμπάρες και βλέπεις και κάνεις.

Και αν αφήσεις τη Σύλια να διαλέξει καινούργια νονά; χαζό ακούγεται, αλλά πραγματικά είναι τόσοι φίλοι μας γύρω που αγαπάνε εμάς και τα παιδιά μας, που ίσως κακώς δεν τους επιλέξαμε από την αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά, ας βαφτίσει η Συλού καινούργιο νονο/να πιθανόν να κάνει πιο καλή επιλογή!

Τελικα οι κουμπαριες ειναι λαχειο, αυτο πιστευω!

Σαν νονα ημουν παντα διπλα στο παιδι, ηθελα να'μαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου. Ακομα και τωρα που γεννησα, πηγα επισκεψη για τα γεννεθλια της αλλα οι κουμπαροι ακομα δεν εχουν ερθει,ουτε εχουν παρει τηλ. που ξερουν πως πηρα τα μωρα. Τωρα δεν ξερω και γω πως θα χειριστω την μεταξυ μας σχεση.

Αν είναι καλοί σου φίλοι κράχτους...χεχε! Πάρτους και πες εντάξει είμαστε άντε ξεκουβαλάτε. Μην σκέφτονται τίποτα δώρα και τέτοια και είναι άφραγκοι;

Να είσαι καλά Newbs :) Ευχαριστώ πολύ.

Όσο για τα κομμάτια.... έχουν έρθει ενισχύσεις αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση...

Κι όσο σκέφτομαι ότι δε θα κοιμηθώ ξανά σωστά.... ΠΟΤΕ , με πιάνει μια σύγχηση ;)

Τι να σου πούμε φρεσκομανούλα μας για να σου αναπτερώσουμε το ηθικό δε ξέρω!! Πάντως δεν είσαι μόνη, όποτε ξαγρυπνάς και κάποια άλλη, ταϊζει, αλλάζει, νανουρίζει, ουρλιάζει!! χαχα

Ποτέ μη λές ποτέ όμως....

λοιπον εμεισ καναμε την βαπτιση χθεσ!!!περασαμε πολυ ωραια!τελικα νοικιασαμε αιθουσα ωστε να χωρεσουμε ολοι!πηρα και ενα κλοουν για τα παιδια γιατι ηταν και τα γενεθλια του γιου μου χθεσ!κλαψανε ελαχιστα!μεχρι το βραδυ θα εχω διαβασει οτι εχασα!πολλα φιλια!

Να σας ζήσουν κοπέλα!! Να χαίρεσαι και πάλι την οικογένεια σου με υγεία και τύχη!!

κορίτσια, σος!!! πως αντιμετωπίζετε τη δυσκοιλιότητα? ο μεγάλος έχει θέμα από τότε που πήγαμε διακοπές...νόμιζα θα λυνόταν όταν γυρίσουμε, αλλά τίποτα...είναι έτσι 2 εβδομαδες τώρα...κάνει πολύ λίγα και σφιχτά (σόρρυ κιόλας!!!:oops::oops::oops:)...το χαμομηλι που πρότεινε η γιατρός δεν τον βοήθησε καθόλου...το πρόβλημα επιμένει...τι άλλο να δοκιμάσω?

Πόσο χαμομήλι βάζεις; η witch αν θυμάμαι έβαζε 100 ml γάλα 100ml χαμομήλι. Επίσης νεράκι αρκετό, φρούτα έχετε ξεκινήσει; και μετά στον ποπό ελαιόλαδο με θερμόμετρο και τέλος κλύσμα γλυκερίνης.

Μαρή τι κρέμα βάζεις που θηλάζεις; το νού σου!

φιλιά θα μπω να πω κι άλλα θα είμαι φρί σήμερα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

newbie!! τι κανεις?? ειχαμε μιλησει διπλα καποτε...βλεπω γεννησαμε με μικρη διαφορα! Να σου ζησει!!! Αστα τα διδυμα δεν παιζονται... Εχω δυο φιλες με μωρα σχεδον σας τα δικα μου σε ηλικια και βλεπω οτι δεν εχει καμια σχεση...τα κουμανταρουν ευκολα...:| Ειναι ομως διπλη χαρα!!!:D:D

Καλά είμαι. Σε θυμάμαι :D Σε είχα χάσει, δεν έγραφες άλλο στο parents κι αναρωτιόμουν τι απέγινες.

Τρίτεκνη κ διδυμομάνα, του δειλινού η καμπάνα! Ευχαριστώ!

Ναι, το είδα και φρίκαρα!!! Με την καλή έννοια πάντα. Ρε συ πώς αντέχεις; Δε σου παίρνουν τα μυαλά; Με την κακή έννοια. :tongue:

Για πες μου σε παρακαλώ κ εσύ τη γνώμη σου μιας κ διαβάζεις.

Μπίου!

Βασικά δεν διαβάζω, απλά μπήκα να ευχηθώ στην Ιθάκημ είδα που μου έγραψες, απάντησα και τώρα μπήκα απλά να τσεκάρω μήπως μου απαντήσατε και να μη φανώ αγενής, αν δεν ξαναπαντήσω. Χαχαχαχα παράνοια έτσι; Για ποιο πράγμα θες γνώμη; Κάνε ένα copy-paste αν δε βαριέσαι.

Φρόσω?!

Θα με αποτρελάνεις στα αλήθεια!

Δεν σου φτάνουν τα παιδιά, θες κ γατί????

Θα πεθάνω τώρα!

Καλέ γιατί να μη θέλει; Εμείς τρεις έχουμε κι είναι μέσα στο σπίτι. Ξέρεις τι ωραία που μεγαλώνουνε τα μωρά μαζί με ζώα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...