Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

λοιπον εμεισ καναμε την βαπτιση χθεσ!!!περασαμε πολυ ωραια!τελικα νοικιασαμε αιθουσα ωστε να χωρεσουμε ολοι!πηρα και ενα κλοουν για τα παιδια γιατι ηταν και τα γενεθλια του γιου μου χθεσ!κλαψανε ελαχιστα!μεχρι το βραδυ θα εχω διαβασει οτι εχασα!πολλα φιλια!

Να είσαι καλά Newbs :) Ευχαριστώ πολύ.

Όσο για τα κομμάτια.... έχουν έρθει ενισχύσεις αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση...

Κι όσο σκέφτομαι ότι δε θα κοιμηθώ ξανά σωστά.... ΠΟΤΕ , με πιάνει μια σύγχηση ;)

Θα κοιμηθείς. Κάποια στιγμή θα μάθουν και θα κοιμούνται όλη νύχτα χωρίς να ξυπνάνε. Ο δικός μου κοιμάται 12:00-7:00 (καμιά φορά και περισσότερο) από τριών μηνών.

Κι επειδή διάβασα και για το γάλα, ένα έχω να σου πω. Επειδή κι εγώ ταλαιπωρήθηκα με το θηλασμό, όσο δεν μπορείς να φανταστείς, δεν έχει σημασία τι γάλα πίνει το παιδί, φτάνει να βάζει βάρος. Εμείς θηλάζουμε, αλλά όχι αποκλειστικά. Το δικό μου γάλα είναι το ορεκτικό και το ξένο είναι το κυρίως πιάτο. :rolleyes: Κάνε αυτό που σε βολεύει καλύτερα και μην έχεις τύψεις για τίποτα.

Αλλοχα κ από εδώ.;):D

Τσίου! Δεν ήξερα ότι είσαι διδυμομανούλα. Να σου ζήσουνε. :D

γειά σας, φιλενάδες μου!!! σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση ενός αγοριούκαι ήταν όλα τόσο όμορφα και καλά οργανωμένα...πήραμε πολλές ιδέες και για τη δική μας βάφτιση!!! βέβαια, το ζευγάρι πρέπει να έδωσε αρκετά λεφτά, μιας και μετά το τραπέζι ήταν σε κτήμα, αλλά ήταν όλα υπέροχα!!!

Τζίνι μου, οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ περίεργο θέμα...μπορεί μια κουβέντα, μια ματιά, μια συμπεριφορά να σε παγώσει απίστευτα...θεωρώ ότι η συμπεριφορά της κουμπάρας σου δεν ήταν σωστή...όταν γίνεσαι νονός αναλαμβάνεις ευθύνη απέναντι στο παιδάκι που βαφτίζεις και είσαι "πνευματικός γονιός" του, που σημαίνει ότι είσαι κοντά του και το συμβουλεύεις και το βλέπεις όσο περισσότερο μπορείς...εγώ μόλις σαράντισα, πήγα να δώσω στη βαφτιστηρα μου τα δώρα της για το Πάσχα, παρότι ήταν αρρωστούλα λόγω του μεγαλύτερου αδερφού της που όλο έφερνε ιώσεις από τον παιδικό σταθμό και παρότι είχα τα μωρά στο σπίτι 40 ημερών και πρόωρα!!! η λύση ήταν να φοράω μάσκα στο σπίτι για τις επόμενες 2-3 μέρες για να μη τους μεταφέρω κανένα μικρόβιο...Βέβαια, ακόμη και όταν δε βλέπω την μικρή, κανονίζω να βρεθώ με τη μαμά της για ένα βιαστικό καφεδάκι, μιας και είναι πολύ καλή φίλη μου...Νομίζω λοιπόν, ότι καλά έκανες και της τα είπες, γιατί οι σχέσεις πάντα γίνονται καλύτερες μέσα από αληθινές και ειλικρινείς κουβέντες...τώρα για το άν παρεξηγήθηκε ή όχι, είναι άλλο θέμα...και έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της και με τη μεταξύ σας σχέση...

Πάντως, για χάριν της Σύλιας, εγώ δε θα ξέκοβα τελείως...είναι κρίμα το παιδί να μην έχει σχέσεις με τη νονά της...εσύ μπορείς να είσαι τυπική απέναντί της και να μην έχεις πολλά πολλά, αλλά να επιδιώξεις η νονά να είναι στη ζωή της μικρής, έστω στις γιορτές...ξανασκέψου το για το τραπέζι της βάφτισης...

Και το κορυφαίο...η νονά του άντρα μου τον είδε στον δρόμο και τον ρώτησε "Τι κάνεις, Γιάννη?"...τον άντρα μου τον λένε Βασίλη!!! είχε να τον δει χρόνια...από παιδί...αλλά δεν νομιζω αυτό να τη δικαιολογεί!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

κορίτσια, σος!!! πως αντιμετωπίζετε τη δυσκοιλιότητα? ο μεγάλος έχει θέμα από τότε που πήγαμε διακοπές...νόμιζα θα λυνόταν όταν γυρίσουμε, αλλά τίποτα...είναι έτσι 2 εβδομαδες τώρα...κάνει πολύ λίγα και σφιχτά (σόρρυ κιόλας!!!:oops::oops::oops:)...το χαμομηλι που πρότεινε η γιατρός δεν τον βοήθησε καθόλου...το πρόβλημα επιμένει...τι άλλο να δοκιμάσω?

Διαφημίσεις

Ό,τι να ΄ναι σχολιάζω, αλλά όπου πέσει το μάτι μου κορίτσια , πατάω παλιότερες σελίδες στα τυφλά :oops:

Τουλάχιστον Μορίτσα, εσύ σαράντισες με δικό σου. Εγω το βλέπω να τελειώνει πριν φτάσω στο μηνα. Αυτό το ελάχιστο που είχα δλδ και χρησιμοποιούσα σα συμπλήρωμα στο ξένο που αποτελεί τη βασική τους διατροφή. Δε χρησιμοποιώ τακτικα όπως λένε ότι πρέπει το θήλαστρο, αλλά 2 φορές την ημέρα και τις υπόλοιπες κατέυθείαν στηθος... αλλά σήμερα η συγκομιδή ήταν ελάχιστη :(

Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε όλη η ταλαιπωρια της εγχείρισης, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

Πολύ λυπάμαι, βασικά, απίστευτα πολύ. Είναι άλλο πράγμα να θηλάζεις τα μικρά σου, φοβερή αίσθηση, άσε το πόσο καλό τους κάνει.... αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... ή έχεις ή δεν έχεις.

Ιθακη μου, κάνεις πολύ καλά και βάζεις τα μικρά απευθείας στο στήθος...βοηθάει να αυξηθεί η παραγωγή...επίσης, να πίνεις πολλά υγρά, μαγιά μπύρας σε συμπλήρωμα διατροφής και υπάρχει και ένα ρόφημα από βότανα που βοηθάει πολύ (αν θες μπορώ να σου γράψω τα συστατικά να το φτιάχνεις)...το θήλαστρο επίσης θα σε βοηθήσει, αλλά θέλει αντοχές για να κάνεις συχνές αντλήσεις...από την άλλη πάλι, αν δεν μπορέσεις να θηλάσεις πολύ καιρό, μη στεναχωρηθείς...όσο μπορέσεις, καλό είναι! να σκέφτεσαι ότι μεγαλώνεις 2 μωρά και όλα είναι διπλά δύσκολα!!! μην τρελαθείς κιόλας...δεν αξίζει!!!

όσο για τον ύπνο...είναι θέμα παιδιού...ξέρω πάρα πολλά παιδάκια που μόλιας σαράντισαν, άρχισαν να κοιμούνται αρκετές ώρες σερί το βράδυ...τα δικά μου δυστυχώς δεν ανήκαν σε αυτά, αλλά οκ περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν...θα στρώσουν που θα πάνε? τα δικά σου εύχομαι να είναι καλά και ήρεμα παιδάκια και να αρχίσουν γρήγορα να κοιμούνται μέχρι το πρωί!!!:-P

αχ...τι ωραία...τους έβαλα όλους τους άντρες για ύπνο...και μπορώ να κάτσω επιτέλους στην ησυχία μου!!!

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

σελεστιν πως κανεις ετσι κ εσυ? νονα του δεν ειναι? ε.. τον ξαναβαφτισε.. χαχαχαχα

περα της πλακας τωρα κ εγω ετσι πιστευω.. οτι οταν γινεσαι νονος εχεις υποχρεωσεις.. και ακομα κ αν εχεις για καποιο λογο ξενερωσει με τους γονεις (που και παλι υποτιθεται οτι αφου ειναι φιλοι σου ανοιγεις το στοματακι σου και το λες..) το παιδακι δεν σου φταιει σε τιποτα.. παντως ειναι πολυ δυσκολες οι κουμπαριες.. κ εγω εχω ξενερωσει με την μια φιλη μου που θελει να βαφτισει το ενα μωρο.. ημουν ξαπλα 2,5 μηνες και δεν πατησε το ποδι της να με δει.. και καλα οτι δεν θελει να με κουρασει.. και ενω εγω της ελεγα οτι ερχονται συνεχεια φιλοι στο σπιτι και δεν εχω προβλημα γιατι εγω αραζω καναπε κ ολα μια χαρα αυτη τιποτα.. και τωρα που σηκωθηκα απο το κρεβατι και βγαινω για ενα καφεδακι κτλ και της εχω πει να βρεθουμε παλι τιποτα.. την εχω ρωτησει αν ισχυει οτι θελει να βαφτισει το παιδι και μου λεει εννοειται.. ξερω οτι περναει ζορικα αυτη την περιοδο αλλα και για μενα δεν ηταν ευκολη περιοδος και δεν θεωρω σωστο που μονο εγω θα παρω τηλ να δω τι κανει κτλ.. επισης να σημειωσω οτι οι περισσοτεροι φιλοι του αντρα μου, που ειναι και αρκετοι, εχουν ερθει με τις γυναικες τους να με δουν, οι οποιες με παιρνουν μεχρι και τηλ να δουν αν θελω κατι να μου φερουν ή να πανε να μου ψωνισουν κατι.. φυσικα αυτο εχει γινει και αιτια προστριβης με τον αντρα μου που τον εχει ενοχλησει η συμπεριφορα της και νομιζω οτι εχει δικιο..

τζινι πολυ καλα εκανες και της μιλησες!!! τωρα ειναι στο χερι της απο εκει και περα τι σταση θα κρατησει.. κ μενα γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να πας και στο τραπεζι στην βαφτιση.. οσο μπορεις κρατα τις ισσοροπιες για την Συλια..

tJYkp3.png

λοιπον εμεισ καναμε την βαπτιση χθεσ!!!περασαμε πολυ ωραια!τελικα νοικιασαμε αιθουσα ωστε να χωρεσουμε ολοι!πηρα και ενα κλοουν για τα παιδια γιατι ηταν και τα γενεθλια του γιου μου χθεσ!κλαψανε ελαχιστα!μεχρι το βραδυ θα εχω διαβασει οτι εχασα!πολλα φιλια!

να σας ζησουν τα νεοφωτιστα με τα υπεροχα ονοματακια!!!!

tJYkp3.png

Τζινιω μου καλα εκανες κ μιλησες τα εβγαλες απο μεσα σου τουλαχιστον.....εαν δεν βλεπει,ακουει κ καταλαβαινει δεν φταις εσυ μετα!!!!!!

Ταζ να σου ζησουν τα νεοφωτιστα παιδακια σου....να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!!

Ιθακη ολες ξερουμε τι περνας....οσο μπορεις παλεψε το!!!

Ετσι την πατησα εγω με το θηλαστρο,δεν προλαβαινα...το πολυ 2 φορες την μερα,τα μικρα δεν τα εβαλα στο στηθος γιατι μου ελεγαν ειναι μικρα για να θηλασουν κ καπως ετσι την πατησα!Λιγο τον μεγαλο κ φυσικα δεν ηθελε με τπτ..

Στεναχωρηθηκα πολυ,δεν γυρναει ο καιρος πισω αλλα μια χαρα μεγαλωσαν με ξενο οπως αλλα τοσα παιδακια!!!

Celestine μου τι ωραια η ησυχια;;;; υπεροχη!!!!!!!

Τελικα ολες καμενες ειμαστε με τις κουμπαριες;;;;;

Εμας το ζευγαρι που μας παντρεψε ηταν παιδικοι φιλοι του Γιωργου...σχεδον 40 χρονια μαζι!!!

Αφου περασα αρκετα μεχρι να με δεχτουν κ να "δεχτουν" οτι ο Γιωργος θα παντρευτει μας παντρεψαν κιολας!!!!!!(εδω με φασκελωνετε ελευθερα)...

Να σημειωσω οτι ο καλος δηλωνε φανατικος εργενης!!!!!!!

Μετα απο κανα 2 εβδ απο τον γαμο,μου λεει η κουμπαρα μου "καντε γρηγορα παιδι γιατι θα λενε τον Γιωργο παππου"....φυσικα δεν απαντησα!!!

Παντρευτηκαμε το 2008,το 2009 το Μαρτιο μας ζητανε δανεικα για λιγες μερες 2000 ευρω....!!!

Τα πηραμε το Μαρτιο του 2010 με πολυ ζορι κ με την δικαιολογια οτι τα θελουμε για εξωσωματικη!

Καναμε μετα απο ενα μηνα σπερματεγχυση,αρνητικο αποτελεσμα!

Τον Ιουλιο κανουμε εξωσωματικη,αρνητικο αποτελεσμα!

Τον Σεπτεμβριο εξαφανιστηκαν κ απο κοινο γνωστο μαθαμε οτι δεν μας μιλανε πια γιατι ζητησαμε τα λεφτα πισω......καλο;;;;;

Εκτοτε τους εχω δει απο το μπαλκονι που ερχονται στον κουνιαδο μου απο κατω μας.....3 φορες τους εχω δει κ τελευταια φορα περυσι που ημουν εγκυος!

Απο τι διαβαζεις υπαρχουν κ μακακες γυρω μας κ δυστυχως ειναι πολλοι!!!

Διαφημίσεις

Μοριτσα μηπως ειναι κολικοι; μαζευει τα ποδαρακια της;

Εβελινα ειδες; επιτυχια μεγαλη!!!:tongue:

Εσυ πως εισαι;

εγω σε γενικες γραμμες νιωθω καλα.. αν εξεραισεις οτι κουραζομαι σχετικα ευκολα και οτι ωρες ωρες νιωθω λιγο βαρος κατα τ'αλλα μια χαρα.. βεβαια προσπαθω να καθομαι οσο μπορω ξαπλα και αρχιζω και ελλατωνω τις εξοδους μου.. θελω να πιστευω οτι θα καταφερω να φτασω τις 36 εβδομαδες..

εσυ τι κανεις? πως ηταν τα αγορια σου σημερα?

tJYkp3.png

Μοριτσα μηπως ειναι κολικοι; μαζευει τα ποδαρακια της;

Εβελινα ειδες; επιτυχια μεγαλη!!!:tongue:

Εσυ πως εισαι;

Τα μαζεύει αλλα τα τεντωνει κιόλας και κλαίει. Τώρα θα πιει γάλα με χαμομηλι ας ελπίσω πως θα κάνει δουλεια αλλιώς θα μαι εδω με τη μπεμπα.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...