Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καμιά φορά, Τζίνι, δεν θέλουμε να μας κριτικάρουν, ειδικά όταν εμείς είμαστε αυτοί που πήραμε τηλέφωνο. Έχεις δίκιο, έχει αναλάβει μια υποχρέωση απέναντι στο παιδί και καλό θα ήταν να την τιμάει. Ωστόσο, μπορεί να έχει κι αυτή θέματα που αντιμετωπίζει που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν θέλει να τα συζητάει με τους κοινούς φίλους με τον άντρα της παράδειγμα. Επίσης, εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις τηλ και να προσπαθήσεις να βρεθείτε για καφέ και να τα πείτε από κοντά. Και να ρίξεις νερό στο κρασί σου, όταν θα είναι έτοιμη θα σε προσεγγίσει ξανά. Δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό, κάνατε μια κουβέντα. Μην αφήσεις πολύ χρόνο να κυλήσει μέχρι να ξαναμιλήσετε. Αν δεν θα είναι έτοιμη ποτέ, με το να της το τονίζεις δεν αλλάζεις κάτι. Ελπίζω να μη με παρεξηγείς... Την αγαπάς, τη θες κι αυτό φαίνεται. Άφησέ της όμως χώρο να ξανάρθει χωρίς να νιώθει ενοχικά...

120247mcv711uxx1.gif

Δεν παίζει να έχει θέματα λαέρτα κ να μην θέλει να τα συζητήσει με εμάς.

Έχουμε λύσει πολλά σόβαρα ''δικά'' τους που προέκυψαν στο παρελθόν κ τρέχουν ακόμα, από κοινού με τον νικ. Ένα απλά θα σου πώ: υπογραφή σαν εγγυητές σε δάνειο 40000 ευρώ. Σαράντα είναι, δεν μπέρδεψα μηδενικά.

Αλλά αυτό που συμπαίρανα εγώ τουλάχιστον από τα λεγόμενά της κ όπως κελίσαμε το τηλ. ζίτα, είναι πως μάλλον δεν βλέπει? ή δεν θέλει? να αναγνωρίζει της ευθύνες της.

Κ καλά γυρνάει σε μια βδομάδα από τκεφαλονιά κ μετά θα τρέχει για τα της βάπτισης της μικρής (που δεν είχα ιδέα) κ μάλλον θα βρεθούμε.

Οκ. Θα πάω στη βάπτιση. Δεν θα κάτσω στο τραπέζι.

Δηλ. λαέρτα δεν πιστεύω οτι είδα το όλο θέμα από το δικό μου εγωκεντρικό πρίσμα. Αναγνωρίζω ιδιαιτερότητες σε ανθρώπους λόγω καταστάσεων, μόνιμες προτιμήσεις, ιδιοτροπίες κλπο αλλά χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην από κοινού, ή στη δική μου λειτουργεία.

Δεν ήθελα να σαπίσει κ άλλο η κατάσταση κ μετά να μην μαζεύεται, όπως έγινε με το ζευγάρι των κοινών φίλων που βρέθηκε ξεκρέμαστο κοινωνικά όταν η φαίη έχασε τον μπαμπά της πολύ γρήγορα κ δεν μπόρεσε ο ένας από τους δύο, να παρεβρεθεί στην κηδεία (μακριά μας).

xmX3p2.png

XKuXp2.png

προσπαθω να γραψω με το ενα ή κανενα χερι γμτ!

τωρα που ειπες αυτο για το μπικικινι.. απο προσωπικη εμπ

δεν μπορω παιδια το βραδυ κλυτερα

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημερα κ καλη Κυριακη να εχουμε!!!!!

Τζινιω μου με τα δικια σου ολα....αφου επελεξες να πας στην βαφτιση καλο θα ηταν να πηγαινες κ στο τραπεζι!(γνωμη μου παντα)...

Το λεω γιατι καταλαβα οτι θες παρτιδες...κ φυσικα για το παιδι!!!!!

Για το οικονομικο κομματι ειμαι καμμενη....θα γραψω το βραδυ τι εχει γινει με τους κουμπαρους μας!!!

Διαφημίσεις

Δεν παίζει να έχει θέματα λαέρτα κ να μην θέλει να τα συζητήσει με εμάς.

Έχουμε λύσει πολλά σόβαρα ''δικά'' τους που προέκυψαν στο παρελθόν κ τρέχουν ακόμα, από κοινού με τον νικ. Ένα απλά θα σου πώ: υπογραφή σαν εγγυητές σε δάνειο 40000 ευρώ. Σαράντα είναι, δεν μπέρδεψα μηδενικά.

Αλλά αυτό που συμπαίρανα εγώ τουλάχιστον από τα λεγόμενά της κ όπως κελίσαμε το τηλ. ζίτα, είναι πως μάλλον δεν βλέπει? ή δεν θέλει? να αναγνωρίζει της ευθύνες της.

Κ καλά γυρνάει σε μια βδομάδα από τκεφαλονιά κ μετά θα τρέχει για τα της βάπτισης της μικρής (που δεν είχα ιδέα) κ μάλλον θα βρεθούμε.

Οκ. Θα πάω στη βάπτιση. Δεν θα κάτσω στο τραπέζι.

Δηλ. λαέρτα δεν πιστεύω οτι είδα το όλο θέμα από το δικό μου εγωκεντρικό πρίσμα. Αναγνωρίζω ιδιαιτερότητες σε ανθρώπους λόγω καταστάσεων, μόνιμες προτιμήσεις, ιδιοτροπίες κλπο αλλά χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην από κοινού, ή στη δική μου λειτουργεία.

Δεν ήθελα να σαπίσει κ άλλο η κατάσταση κ μετά να μην μαζεύεται, όπως έγινε με το ζευγάρι των κοινών φίλων που βρέθηκε ξεκρέμαστο κοινωνικά όταν η φαίη έχασε τον μπαμπά της πολύ γρήγορα κ δεν μπόρεσε ο ένας από τους δύο, να παρεβρεθεί στην κηδεία (μακριά μας).

Σ'αυτή την περίπτωση καλά έκανες και της τα'πες. Όντως της χρειάζεται ένα wake up call, δεν θα την περιμένεις και για πάντα! Δεν έχω χειρότερο από το να σε θυμούνται όταν τα βρίσκουν σκούρα και μετά να το ρίχνουν στην τρελίτσα ότι και καλά έχω πολλές δουλειές και πήζω!!! Κι αυτά με τις παρεξηγήσεις δεν τα μπορώ, δεν μπόρεσα και δεν ήρθα, απ'αυτό περιμένεις να δεις αν σε σέβομαι????

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρες από τη χαμένη (Moi)

Tzini, διαβάζοντας την τελευταία σελίδα, επεσα πάνω στο ποστ σου για την κουμπάρα σου.

Μια διαφορτικη οπτική (που ίσως καμια σχεση να μην εχει με τη δικη σου κατασταση)

Εχω βαφτίσει το παιδάκι ενος παλιού μου συμφοιτητή (άρα φίλοι 20 χρόνια, έτσι;) Τη γυναίκα του την ήξερα γιατί τα ειχαν από τη σχολή αλλά δεν είχαμε αναπτύξει πιο προσωπική σχέση. Μιλάγαμε καλά, όποτε βλεπόμασταν , μου γνώρισε και τον ξαδερφό της (επειδή φαντάζομαι με συμπαθούσε) που είναι και ο τωρινός μου χάσμπανος που λές κι εσύ Τζίν, αλλά μέχρι εκεί.

Τα παιδιά χώρισαν δυστυχώς φέτος το Χειμώνα όταν εγώ έμεινα έγκυος και ο κουμπάρος μου - λόγω μιας μεταξυ μας παρεξήγησης (με δικη του υπαιτιότητα θεωρώ) εξαφανίζεται.

Μένω λοιπόν ως κουμπάρα , να το πω, εντελώς ξεκρέμαστη. Χαμένοι και οι δύο. Τηλέφωνο κανένα, στο σπίτι μας δεν έχουν πατήσει - ακόμα κι όταν δεν είχαν χωρίσει - παρά μόνο μια φορά για λίγο.

Η κουμπάρα λοιπόν όποτε θέλει να μου πει κάτι το λέει μέσω του ξαδέρφου της - του άντρα μου. Ακόμα κι όταν ήμουν στο νοσοκομείο με όλη αυτην την ιστορία με τον αιματοκρίτη και τις μεταγγισεις και να περιμενω να ξαναμπώ χειρουργειο να με ανοίξουν ξανα να δουν από που χάνω αίμα, τηλέφωνο δεν πήρε εμένα αλλά τον άντρα μου. Καταλαβαίνω τη συγγενειά τους αλλά είναι σα να αδιαφορεί εντελώς για τη κουμπαριά. Νιώθω ότι πλέον υπάρχει μια απρόσωπη σχέση όπου αν εγώ πάω να δω το παιδί έχε καλώς , αλλά από την πλευρά της δεν κάνει κάτι για να συντηρηθεί η σχέση.

Τέσπα...

Φιλιά!

jYwYp3.png

Τελικα οι κουμπαριες ειναι λαχειο, αυτο πιστευω!

Σαν νονα ημουν παντα διπλα στο παιδι, ηθελα να'μαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου. Ακομα και τωρα που γεννησα, πηγα επισκεψη για τα γεννεθλια της αλλα οι κουμπαροι ακομα δεν εχουν ερθει,ουτε εχουν παρει τηλ. που ξερουν πως πηρα τα μωρα. Τωρα δεν ξερω και γω πως θα χειριστω την μεταξυ μας σχεση.

p1Utp3.png

Ιθάκη, έμαθα από τη maryy πως γέννησες και θέλησα να σου ευχηθώ. Να σου ζήσουν, να είναι γερά και τυχερά. :D Το ίδιο και σε όλες τις διδυμομανούλες. Κορίτσια, σας θαυμάζω, πώς αντέχετε; Εγώ ένα έχω κι έχω γίνει 1000 κομμάτια! :?

Να είσαι καλά Newbs :) Ευχαριστώ πολύ.

Όσο για τα κομμάτια.... έχουν έρθει ενισχύσεις αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση...

Κι όσο σκέφτομαι ότι δε θα κοιμηθώ ξανά σωστά.... ΠΟΤΕ , με πιάνει μια σύγχηση ;)

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Nα διευκρινίσω οτι η φαίη δεν είναι από τους ανθρώπους που διατηρεί σχέσεις με απώτερο σκοπό το χρηματικό κέρδος.

Ούτε κ εμείς/εγώ είμαι απο τους ανθρώπους που προσπαθώ να κρατήσω τον άλλο μέρος σε μια σχέση καταβάλλοντας χρηματικό τίμημα.

Αναγνωρίζω όμως οτι πάντα είχε ένα δικό της αυθορμητισμό, που ενίοτε έκανε άνω κάτω την διάθεση κ τα σχέδια της παρέας.

Το οποίο όμως στην πορεία έγινε κανόνας κ αποξενωθήκαμε.

Θεωρώ οτι περίμενα αρκετά ώστε να της κάνω μια κουβέντα, εφόσον η ίδια δεν μίλαγε όποτε επικοινωνούσαμε κ κατάλαβα οτι ίσως δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός σε αυτή τη σχέση, αλλά πραγματικά τελικά στεναχορήθηκα πολύ περισσότερο από όσο περίμενα.

Σαν να έσπασε κάτι μέσα μου ρε παιδιά! Καταλαβαίνετε? Μετάνιωσα για την κουβέντα?

Δεν ξέρω αν τελικά θα ήταν καλύτερα να κάνω τον λακαμά κατ εξακολούθηση κ συνειδητοποιημένα.

Σκατά

ολέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τελικα οι κουμπαριες ειναι λαχειο, αυτο πιστευω!

Σαν νονα ημουν παντα διπλα στο παιδι, ηθελα να'μαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου. Ακομα και τωρα που γεννησα, πηγα επισκεψη για τα γεννεθλια της αλλα οι κουμπαροι ακομα δεν εχουν ερθει,ουτε εχουν παρει τηλ. που ξερουν πως πηρα τα μωρα. Τωρα δεν ξερω και γω πως θα χειριστω την μεταξυ μας σχεση.

Ϊσως είναι αρκετά νωρίς για να βγάλεις σαφή συμπεράσματα.

Μήπως δεν θέλουν να έρθουν κ καλά λόγω προωρότητας? (αλλά από την άλλη θα μου πείς: τφ, γιατί δεν πήραν?

Ιθάκη, έμαθα από τη maryy πως γέννησες και θέλησα να σου ευχηθώ. Να σου ζήσουν, να είναι γερά και τυχερά. :D Το ίδιο και σε όλες τις διδυμομανούλες. Κορίτσια, σας θαυμάζω, πώς αντέχετε; Εγώ ένα έχω κι έχω γίνει 1000 κομμάτια! :?

Αλλοχα κ από εδώ.;):D

Καλησπέρες από τη χαμένη (Moi)

Tzini, διαβάζοντας την τελευταία σελίδα, επεσα πάνω στο ποστ σου για την κουμπάρα σου.

Μια διαφορτικη οπτική (που ίσως καμια σχεση να μην εχει με τη δικη σου κατασταση)

Εχω βαφτίσει το παιδάκι ενος παλιού μου συμφοιτητή (άρα φίλοι 20 χρόνια, έτσι;) Τη γυναίκα του την ήξερα γιατί τα ειχαν από τη σχολή αλλά δεν είχαμε αναπτύξει πιο προσωπική σχέση. Μιλάγαμε καλά, όποτε βλεπόμασταν , μου γνώρισε και τον ξαδερφό της (επειδή φαντάζομαι με συμπαθούσε) που είναι και ο τωρινός μου χάσμπανος που λές κι εσύ Τζίν, αλλά μέχρι εκεί.

Τα παιδιά χώρισαν δυστυχώς φέτος το Χειμώνα όταν εγώ έμεινα έγκυος και ο κουμπάρος μου - λόγω μιας μεταξυ μας παρεξήγησης (με δικη του υπαιτιότητα θεωρώ) εξαφανίζεται.

Μένω λοιπόν ως κουμπάρα , να το πω, εντελώς ξεκρέμαστη. Χαμένοι και οι δύο. Τηλέφωνο κανένα, στο σπίτι μας δεν έχουν πατήσει - ακόμα κι όταν δεν είχαν χωρίσει - παρά μόνο μια φορά για λίγο.

Η κουμπάρα λοιπόν όποτε θέλει να μου πει κάτι το λέει μέσω του ξαδέρφου της - του άντρα μου. Ακόμα κι όταν ήμουν στο νοσοκομείο με όλη αυτην την ιστορία με τον αιματοκρίτη και τις μεταγγισεις και να περιμενω να ξαναμπώ χειρουργειο να με ανοίξουν ξανα να δουν από που χάνω αίμα, τηλέφωνο δεν πήρε εμένα αλλά τον άντρα μου. Καταλαβαίνω τη συγγενειά τους αλλά είναι σα να αδιαφορεί εντελώς για τη κουμπαριά. Νιώθω ότι πλέον υπάρχει μια απρόσωπη σχέση όπου αν εγώ πάω να δω το παιδί έχε καλώς , αλλά από την πλευρά της δεν κάνει κάτι για να συντηρηθεί η σχέση.

Τέσπα...

Φιλιά!

Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες για να βρεθούμε. Αλλά από τη στιγμή που ή ίδια υπεκφεύγει συνεχώς τί άλλο να έκανα? Τουλάχιστον μίλησα. (που να μην έσωνα δηλ!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ϊσως είναι αρκετά νωρίς για να βγάλεις σαφή συμπεράσματα.

Μήπως δεν θέλουν να έρθουν κ καλά λόγω προωρότητας? (αλλά από την άλλη θα μου πείς: τφ, γιατί δεν πήραν?

Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες για να βρεθούμε. Αλλά από τη στιγμή που ή ίδια υπεκφεύγει συνεχώς τί άλλο να έκανα? Τουλάχιστον μίλησα. (που να μην έσωνα δηλ!)

Καλα εκανες και μιλησες και ξελαφρωσες που τις τα ειπες. τωρα που ξερει μπορει αν θελει να σε παρει τηλ ή να βρεθειτε και να τα βρειτε.

Απο την αλλη αν δεν μιλουσες αργα ή γρηγορα στο ιδιο αποτελεσμα θα φτανατε γιατι ως ποτε θα εκανες σα να μην συμβαινει τπτ?

p1Utp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλη εβδομάδα! Εχω χάσει τις μέρες εντελως! αλλα σήμερα επέστρεψε ο συζυξ στη δουλεια και ετσι θα βρω το μπουσουλα μου. Μολις τελειωσε όλο το σετακι (μαμ,κακά,νανι) και τώρα είναι η ωρα του αρμεγματος. Δεν ξέρω πόσο καιρο θα το αντεξω αυτο αλλα θα το προσπαθήσω όσο μπορω. Τρωμε με ολους τους συνδασμους, μπιμπερο -ξενο, μπιμπ- μητρικο, στηθος, το μόνο που μένει είναι στήθος-ξένο :tongue:

Έκανα δοκιμή να ταισω τον μικρο αποκλειστικά στήθος με την ελπιδα το ταισμα να γινει αποκλειστικα θηλασμος. το αποτέλεσμα ήταν να είμαι κάθε μια ωρα με το βυζι έξω και να χάσουμε την σειρα που είχαμε. Οπότε επιστρέψαμε στην αρχική κατάσταση που είναι ταλαιπωρία.Αρχίζω και σκέφτομαι πως το ξένο είναι μονόδρομος...δυστυχώς.

Ό,τι να ΄ναι σχολιάζω, αλλά όπου πέσει το μάτι μου κορίτσια , πατάω παλιότερες σελίδες στα τυφλά :oops:

Τουλάχιστον Μορίτσα, εσύ σαράντισες με δικό σου. Εγω το βλέπω να τελειώνει πριν φτάσω στο μηνα. Αυτό το ελάχιστο που είχα δλδ και χρησιμοποιούσα σα συμπλήρωμα στο ξένο που αποτελεί τη βασική τους διατροφή. Δε χρησιμοποιώ τακτικα όπως λένε ότι πρέπει το θήλαστρο, αλλά 2 φορές την ημέρα και τις υπόλοιπες κατέυθείαν στηθος... αλλά σήμερα η συγκομιδή ήταν ελάχιστη :(

Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε όλη η ταλαιπωρια της εγχείρισης, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα;

Πολύ λυπάμαι, βασικά, απίστευτα πολύ. Είναι άλλο πράγμα να θηλάζεις τα μικρά σου, φοβερή αίσθηση, άσε το πόσο καλό τους κάνει.... αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... ή έχεις ή δεν έχεις.

jYwYp3.png

Τζίνι καλά έκανες και μίλησες. Κι εγω δεν ξέρω άλλο τρόπο να λύσεις μια παρεξήγηση, όταν θέλεις να διατηρήσεις μια σχέση δλδ, αλλιώς..... Τώρα αν ο άλλος το παίζει "δεν ξερω για ποιο πράγμα μου μιλάς", το πρόβλημα δε λύνεται, παρά μεγαλώνει

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...