Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σέβη κάποτε πριν χρόνια με έπιασε ένας δυνατός πόνος στην δεξιά ωοθήκη περίπου και με πήγαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, γιατί ήμουν σε κατασκήνωση, για περιτονίτιδα. Δεν μπορούσα να πάρω καν ανάσα.

Με περίμεναν στο χειρουργείο αλλά μια ταχεία εξέταση αίματος έδειξε ότι δεν είχα ανεβασμένα λευκά. Έφυγα το επόμενο πρωί.

Πήγα και σε γυναικολόγο τίποτα δεν είχα.

Παραμένει ακόμα μυστήριο τί ήταν. πού και πού με πιάνει ακόμα εκεί πόνος.

γκλορ καλώς την!

Geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Πάντως παιδιά εμένα που με έπιαναν τρελοί πόνοι ήταν τελικά χολή και την έβγαλα....................αφόρητοι πόνοι όμως.....................

Διαφημίσεις

Καλησπεραααα. Να κανω κι εγω τη διαγνωση. Εμενα με ειχε πιασει πριν μεινω εγκυος εντονος πονος παραμοιος με της περιοδου. Ενα βραδυ σε διακοπες στη χαλκιδικη σφαδαζα. Τρομαξα να συνελθω. Ενας θειος γιατρος που ηταν εκει και του εδειξα που ακριβως ποναω μου ειχε πει για σαλπιγγες. Και με επιανε πολυ συχνα. Ο γυναικολογος δεν μου ειχε βρει κατι. Πηγα και σε παθολογο και μου ειπε σπαστικη κολυτιδα. Δηλ εντερο που μπορει να σε πιασει πονος σε οποιοδηποτε μερος της κοιλιας.

4o4op3.png

Hello!!

εγω δεν εχω καμια ιστορια πονου-διαγνωση να σας πω....ευτυχως! Οπως και να χει περαστικά! Πλακα πλακα πολύς πονος στα κοιλιακα εχετε περασει ολες... Εγω μονο τον πονοδοντο θυμαμαι τραγικά...

σεβη Σαββατοβραδο γενικη στην κουζινα? Ειπαμε μας εχει φαει η μαρμαγκα αλλα εσυ το παρακανες!!:tongue:

παπιτσα ναι εκμεταλλευσου το! Τετοιες στιγμες δεν τις αφηνεις γτ ποτε δεν ξερεις ποσο γρηγορα θα τελειώσουν!! Θα βγειτε?

εγω τα εβαλα για υπνο λιγο αργα αλλά δε μ εμοιαζε γτ οπως ξαναειπα κοιμηθηκα το μεσημερι! Το λεω για να χαιρομαι!!:tongue: Κι ελεγα οτι δε θα με παιρνει ο υπνος το βραδυ αλλά πάλι νυσταζω:rolleyes:

Παντως μεγαλη δισφορα αν κοιμασαι..εχεις δυναμεις να τα βγαλεις περα το απογευμα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τελος κ η κουζινα.......

Σε κανενα μηνα το βλεπω να στρωνουμε φετος ετσι οπως μπουσουλανε!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα....πηγε με τοση δυσφορια κ πονο εχθες στο νοσοκομειο που δεν μπορουσε να αναπνευσει!

Παντως απο 18000 τα λευκα εφυγε με 15000.....παλι πολυ αυξημενα!

Εγω εχω παει νοσοκομειο με κολικο νεφρου......ειχα αμμο ευτυχως μονο!

Πολυ πονο ομως.....απο τοτε μολις νιωσω ενοχληση παιρνω buscopan!

γεια σας γεια σας!!!

πολλα γραψατε παλι!!!!

καταρχας σεβη περαστικα στην αδερφη σου,τελικα δεν καταλαβα τι ειχε αλλα δεν βαριεσαι.

εμενα σημερα μου βγηκε ο πατος!!καθαρισα το σπιτι,σιδερωσα 4 πλυντηρια εβαλα αλλα 2 και κυνηγουσα τα παιδια τα οποια εχουν ξεσαλωσει εντελως!!

μολις ξυπνησαν καθισαν 10 λεπτα στο παρκο και μετα λυσαξαν να βγουν.Τους εβγαλα και το αποτελεσμα ηταν να τραβαει μια καρεκλα ο ενας απο δω και μια ο αλλος απο κει.Αδειασαν ολα τα μανταλακια σε ολο το σπιτι,μου εβγαλαν και ολα τα παιχνιδια απο τον κουβα ,τα οποια μετα τα κοπανουσαν με μανια πανω στο τραπεζακι του σαλονιου (αχ,ποσο το λυπαμαι το τραπεζακι και τα λεφτα που εδωσα για να το παρω).

Ευτυχως γλυτωσα 2 κερια και την ψηφιακη κορνιζα(καλα τα πηγα δηλαδη:tongue:)

και ολα αυτα ενω ο μεγαλος (που οργανωνει την ολη ιστορια,ο μικρος ακολουθει) δεν ειναι και στα καλυτερα του,πρεπει να τον περιτριγυριζει ιωση-κρυωμα,ελπιζω να το περασουμε στο ποδι.

Παραγγειλαμε και πορτακια για την σκαλα αλλα μαλλον πρεπει να βαλουμε τριγυρω κατι.

ειναι πολυ ζωηροι παντως!!!δεν ξερω τι θα κανω σε λιγο καιρο..

να ρωτησω κατι:το βραδυ πως τα ντυνετε για υπνο??σκετο φανελακι ή και φορμακι?για σκεπασμα τι εχετε?

εγω τους φορουσα μονο το φανελακι και δεν τους σκεπαζα αλλα τωρα εχει αρκετη ψυχρα το βραδυ.Τους σκεπαζω με σεντονι αλλα ξεσκεπαζονται,τι να κανω??μηπως ετσι κρυωσε ο ενας??

και επισης να πω οτι και εμεις ξυπναμε ακομα το βραδυ:evil:,δεν βλεπω να το κοβουμε και ποτε,αλλα μιλαμε οτι μπορει να σηκωθω απο 3-10 φορες!!για πολλα νευρα!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

K μιας που περιμένω να πάει 2+ να σηκώσω την κατρουλού ας απλώσω το σεντόνι μου.

Καιρό τώρα αναρωτιόμουν: ενδείκνυται όντως να ανοίξω μια συζήτηση με μια κοπέλα, έναν άνθρωπο που αγαπώ, σέβομαι κ εκτιμώ?

Που πραγματικά πιστεύω οτι έχω σταθεί με το παραπάνω δίπλα της σε ωραίες στιγμές, αλλά κ σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή της δύσκολης εγκυμοσύνης?

Ένας γάμος, ένα παιδί (δυο παιδιά) σίγουρα αλλοιώνουν το χαρακτήρα μιας προσωπικότητας σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά σε πόσο μεγάλο?

Θεώρησα λοιπόν πιό σοφό να μην κάνω κάποια κουβέντα σε συνθήκες σύγχυσης, που πολύ πιθανό να οδηγούσαν σε χαμσατικές τοποθετήσεις κ προτίμησα να καταλαγιάσει αυτή η σύγσυχη, ώστε να δώ τα πραγματα πιό καθαρά.

Το θέμα αφορά την νονά της σύλιας που έχει να την δεί παραπάνω από ένα χρόνο.

Γέννησε πέρυσι τον οκτώβρη το δεύτερο παιδάκι της. Αρχές νοέμβρη ξεκίνησε η δικιά μου σταθμό. Γενικά ήταν κ είναι μιρκόβιοφοβική με τα παιδιά της, αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως πρώτη φορά 9μ τότε η σύλια αρρώστησε από τον γιό της. Φυσικά δεν έκανα κουβέντα. Αν όμως η φαίη ήταν στη θέση μου θα μου την έλεγε: Δεν ήξερες? Τί ήρθες? Τί πάει να πεί, μα τώρα 4 μέρες μετά τον πυρετό, είναι καλά το παιδί??/?

Όλο αυτό το διάστημα (από περυσι τον ιούλιο που είχαμε πάει στα γενέθλια του γιού της) έχει έρθει μόλις μια φορά το πάσχα στο παρκινγ, έξω κ κάτω από το μπαλκόνι (ντακ ξέρεις) που έφερε την λάμπάδα της συλιας, για τα χριστούγεννα το δεκέμβρη πήγαμε (μόνη μου χωρίς τη σύλια) σε γάμο κοινού φίλου κ την είδα κ μου έδωσε το δώρο της σύλιας κ εγώ δώρα για τα παιδιά της κ γενικά πάντα, όλο αυτό το διάστημα όποτε κανονίζαμε για ποτάκι χαλαρά , αργά, για καμιά δυό ώρες μαξ, έστω σπίτι μας, ή σπίτι της όλο κάτι γινόταν κ το ανέβαλε η ίδια. Επερνα τφ τακτικτά, αλλά όχι ασφυκτικά. Σε νολμαρ ώρες πχ11 το πρωί κ όχι στις 9 το βράδυ που ξεκ΄λιναγε μπάνια κλπο. Μια απάνταγε η ίδια, 3 απάνταγε η μάνα της (την βοηθάει), άλλες 3 η πεθερά της (την βοηθάει επίσης, αλλά έχει κ το μωρό του άλλου γιού της), η αδερφή της μερικές φορές.... άπειρες φορές ξέχναγε να μας πάρει..... οκ δεν κάνουμε κουβέντα.

Σε αυτό το σημείο ίσως μου πεί κάποια: γιατί δεν μίλαγες τόσο καιρό? Ήθελα να έχω μια πιο ρεαλιστικήη εκτίμηση των δεδομένων προς όφελος της σχέσης μας. Κ στο κάτω κατω μπορεί σοβαρά να πέρναγε κ επιλόχειο η κοπέλα σε συνδυασμό με τρελή φάση αντικοινωνικότητας για όλους!

Κ φτάνουμε στο σήμερα, στο σήμερα που με πήρε τφ, γιατί ούτε προχτές δεν θυμήθηκε να με πάρει για τα χρόνια πολλά του γιού μου. Οκ. Είπαμε εχει δυο παιδιά. Ξεχάστηκε.

Τη ρωτάω τι κάνουνε, αν έχουν την υγεία τους, πως είναι τα παιδιά, ο άντρας της (χρόοοονια φίλος του νίκου, επίσης καπετάνιος κ πολύ καλό παιδί, αν κ κολλημένος με τους ελλ, νεφελιν, τζεφελίμ, ω! ένα χερουβείμ, πάντα τον δουλέυω)

Εν πάσει περιπτώσει όλα καλά μου λέει. Κ φτάνω στο σημείο που ξεκινάω την κουβέντα: συμβαίνει κάτι κ μας αποφεύγεις τόσο καιρό? Οκ αντιλλαμβάνομαι το κόλλημα σου με τις αρρώστιες, λέπρα κ χωλέρα δεν έχουμε (μή μου πεί καμία για τη φυματίωση της κας βαγγελιώς, γιατί θα την μπατσίσω. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ φυματίωση.), δεν πέρνεις τφ, όποτε σου λέμε να πάμε κάπου υπεκφεύγεις μεθοδικά την συνάντηση, ξέρεις οτι θα μπορούσα να θίξω το θέμα σε άλλους κοινούς γνωστούς, αλλά επίσης ξέρεις οτι δεν είανι του χαρακτήρα μου κ προτιμώ να κάνω την κουβέντα με εσένα κ όχι με χίλιους δυό άλλους εκτός από εσένα!

Μα μου σου του κ γιατί σκεφτήκατε έτσι για εμένα??? Πόσα έχω περάσει κ εγώ με δύο παιδιά?

Κ γιατί δεν τα έλεγες τόσο καιρό? Πίστευες οτι θα με ζαλίσεις? Δεν θες να τα πείς? ΟΚ. Πες παιδιά δεν είμαι καλά κ θέλω να μείνω σόλο!

Ένα ένα της τα είπα τα παραπάνω (κ άλλα που δεν είναι της παρούσης)

Κ μου λέει για το πάσχα.

_Ναι, παρεξηγήθηκα το πασχα που μου ειπες να πάρεις εσύ την λαμπάδα της σύλιας κ να πείς οτι είναι από εμένα.

_ Οκ, της λέω. Που συνεπάγεται πως δεν έχει να κάνει με το τί ζόρι τραβάς, τράβαγες, έχουμε κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ συζητήσεις κ γι ατις άσχημες φάσεις σου! Κ στο κάτω κάτω μου το λές τώρα???? Από το πάσχα??????/? μεγάλη παρασκευή πρωί είχαμε μιλήσει, υπέθεσα οτι δεν μπορείς να πάρεις λαμπάδα λόγω παιδιών. Ποιά η διαφορά? Το ίδιο δεν είπα στη σύλια? Οτι έιναι από την νονά της. Χωρίς ίχνος ειρωνείας στο είπα κ τότε, χωρίς ίχνος ειρώνείας στο λέω κ τώρα. Ψιλοάρρωστη, χοντροάρρωστη πάντως άρρωστη ήταν! Δεν θα μπορούσες να την δείς εκ των πραγμάτων, κ από το να έτρεχα τελευταία στιγμή για λαμπάδα, γιατί να μην πήγαινα μεγ,παρασκευή απόγευμα? Εγώ δεν έχω παιδιά? Γατάκια έχω? Αλλά ούτε για ένα ποτό δεν ήθελες να μπείς μέσα! Άρα της λέω να υποθέσω οτι παρεξηγήθηκες εξίσου όταν σου είπα τον μάιο πιά, σε χαλαρή κουβέντα (χωρίς σοβαρές αρρώστιες κ αφού της είχε πεί στο τφ η σύλια πού είσαι? Κ της είπε κ για την νονά της ελπίδας που είχε έρθει μια μέρα πριν κ είχε παίξει μαζί της με την κοιλιά τούρλα), οτι έχεις σχεδόν ένα 1 χρόνο να τη δείς!

_ Ε ναι μου λέει με πείραξε!

Κ πόυ να της λέγαμε δηλ. όλοι οι παρεβρισκόμενοι στο συμβάν (στο πάρτυ του γιού της) πως όταν της έπεσε της σύλιας ένα καλαμάκι σουβλάκι στο πάτωμα του σαλονιού της, έκανε σαν παλαβή να σκουπίσει κ να καθαρίσει με την κοιλιά στο στόμα! Χαλάστηκε εμφανώς δηλ.... οκ εγκυμοσύνη λέγαμε όλοι τότε, έλειπε κ ο άντρας της.

Στο ρεζουμέ κ στο δια ταύτα ρε παιδιά, για να μην σας ζαλίζω τα απαυτά.

Που πιστέυτε οτι έκανα λάθος? Σε ποιό σημείο πιστεύετε οτι δεν το χειρίστηκα σωστά?

Δηλ. οκ η φαίη έχει παρεξηγηθεί κ με άλλους κοινούς φίλους για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ο άντρας της έχει κόψει επαφές με έναν πολύ καλό φίλο του κ με τη γυναίκα του για τον ίδιο ακριβώς λόγο,

Μου είπε η ίδια οτι την στεναχόρησα που σκέφτηκα έτσι γι αυτήν. Δεν σας κρύβω πως στα αλήθεια νιώθω τύψεις γι αυτό κ μόνο κ έχω στεναχορηθεί κ εγώ εξίσου, αλλά πραγματικά σας το λέω, της μίλησα γιατι την αγαπάω. Αν δεν της μίλαγα θα ήταν σαν να την έβαζα (κ τη φωτεινή , αλλά κ τη σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια) σε δευτερεύουσα θέση, σαν κάτι απλά επουσιώδες , κ της το είπα (ελπίζω να το κατάλαβε) αλλά εδώ

μιλάμε για την φωτεινούλα μας, τη φαίη μας, τη νονά του παιδιού μου.

Σαν παιδί δεν είχα νονό, τον είχαμε χάσει νέο κ ένιωθα άβολα που μου λέγαν τα άλλα παιδάκια για νονό νονά κλπο.

Βλέπω κ τη σύλια πως κάθε φορά που έρχονται, ή πέρνουν τφ οι νονοί των διδύμων (πήραν οι βόρειοι/ ήρθαν της ελπίδας,) με ρωτάει συνέχεια για τη νονά της!

Δηλ σοβαρά τώρα οι κουμπάροι μου από τη μηχανιώνα έχουν δεί τα παιδιά κ 5 φορές μέσα στο χρόνο!

Καλά οι άλλοι από τα βριλήσσια έρχονται... τούμπες έκανε με την κοιλιά στο στόμα!

Πέστε μου ρε παιδιά, γαιτί δεν νιώθω καλά.

Τί βλέπετε, που διακρίνετε οτι έκανα λάθος?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Νακι τα κοιμιζω με αμάνικο φορμάκι κ με κλειστά παράθυρα.

Τα θκάμ δεν σκεπάζονατι με τπτ λέμε. Να δώ τί θα κάνω πάλι τον χειμώνα! Πιάνω την κουβλερτα με τα ειδικά μανταλάκια κ τους φοράω παπλωματοφορμάκια!

Την τρίτη μου έρχεται ο διάδρομος:

http://www.mekma.gr/component/djcatalog2/item/1-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9/336-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-Spirit-XT-385.html

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σας βάζω όλες κάτω έτσι?

Οξεία σκολεικοαπαυτή, στο μαρούσι το 1997, με ασθενοφόρο, το οποίο δεν μπορούσε να μπεί στα σοκάκια κ να έρθει στο μαγαζί που δούλευα, τα οποία σοκάκια ήταν υπό κατασκευή για πεζοδρόμηση κ σκάσαν με αναπηρικό καροτσάκι! Κάγκελο όλοι.

Στο φλεμιγκ με είχαν πάει.

ΥΓ σέβη περαστικά να είναι. Η μεγάλη σίστερ δουλεύει στο σισμ, αλλά δεν έχει επαφή με κόσμο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αυτά που λέτε είναι πολύ πίσω κοπελιές.....

υπάρχει εξέλιξις...

βρακάκι με αμνιακό υγρό..

εκεί σε θέλω μάνα/μάγκα μου..

κοιμάται για ώρες νομίζοντας ότι είναι ακόμα στη μήτρα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::):):):):eek::eek::eek::eek::oops::oops::oops::eek:

Άντε σα πέρα να χαθείς!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζέμινι κι εγώ δίδυμος με ωροσκόπο λέων!

Οι γιοι μου και οι 3 έχουν ωροσκόπο σκορπιό :twisted:

Μιας κ ξέρεις κατέχεις το θέμα κ την ηλικία.

Να στα φέρνω κ τα δικά μου? Σκορπιοί τα δίδυμα, σκορπιός εγώ με ωροσκόπο, αλλά οκ είσαι τυχερή! Λείπει ο νικ, σκορπαίος κ αυτός!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα σε όλες!!! χτες και τι δεν γράψατε?!!! αυτό όμως με τον "πήδο-σάλτο" ήταν όλα τα λεφτά...αφήστε που μας ανοίξατε την όρεξη...σα δε ντρέπεστε...και έχω παχύνει κιόλας τώρα στις διακοπές!!!

εμείς χτες πήγαμε μετά τέκνων στο άβενιου ...πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο με τους μικρούς...κι ενώ ήταν κύριοι σε όλη τη διαδρομή και στα ψώνια, όταν κάτσαμε να πιούμε ένα ρημαδοκαφέ...ξεσήκωσαν όλη την καφετέρια...γκρίνια άλλο πράγμα...τα μαζέψαμε λόιπόν και φύγαμε...το φεγγάρι το είδα από το αυτοκίνητο...πολύ φωτεινο μου φάνηκε! πάντως, εθτε η βόλτα είτε η φεγγαράδα ...δεν ξέρω...επέδρασαν θετικά στα δικά μου που κοιμήθηκαν ο ένας μεχρι τις 6 και ο άλλος μεχρι τις 8 το πρωί...κοιμήθηκα και γω επιτέλους!!!

Σέβη μου, περαστικά στην αδερφή σου!υδροσάλπιγγες είχε? και ο πόνος από τι προκλήθηκε? είχα και γω και χρειάστηκε να τις αφαιρέσω και τις δύο...εξου και η εξωσωματική...όλα να πάνε καλά εύχομαι!!!

Φρόσω, και γω το έχω παρατηρήσει αυτό με τα πολύ ήσυχα μωρά...κάθονται σαν αγγελούδια και κοιτάνε τους γονείς τους την ώρα που εκείνοι τρώνε, πίνουν, μιλάνε με φίλους ή μπορεί να κοιμούνται και δίπλα τους να γίνεται πανικός...τα δικά μου πάντως καμία σχέση...με το που σταματάει το καρότσι, γαρίδα το μάτι και τσίριδα στο φουλ!!!

καλέ θα ξεχάσω που πηγαίναμε με το αμάξι στο χωριό και όταν σταματάγαμε σε διόδια γινόταν το σώσε!!! ευχόμασταν μόνο να μην έχει ουρά...

Να σου πω σκηνικό. Έχουμε πάει για καφέ με τον μπαμπά μας μετά από ψώνια στο μαλλ με τα δίδυμα. Καθόμαστε. Έρχεται η σερβιτόρισσα: τί θα πάρετε? Λέω ένα φραπέ εγώ. Ο νικ τπτ!!!! Καλά λεώ γιατί ήρθαμε τότε? Να μου το βγάλουν από τη μύτη κ αν μην μπορώ να καπνίσω, λέει? (έκανε κρύο ακόμα κ ήμασταν μέσα) Ήπια μονορούφι τον καφέ, τα μάζεψα κ έφυγα. Άκουσε τα σχολιανά του στην διαδρομή ο κάφρος κ με επιασε κ κόψιμο στο σπίτι από την μονοκοπανιά καφέ!!!!! Τυχερός ήταν διότι με τα νεύρα που είχα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του ξεχέθω το αμάξι του!!!!!!!!!

ναι τζίνι, αυτό το ροζ κόκκινο σιρόπι ειναι το επαντορεν..ούτε στον μικρό βλέπω να κάνει κάτι...μια χαρά γουλιές βγάζει και με αυτό και χωρίς αυτό!!!

όσο για την κούνια της φίσερ πραις...την έχουμε και μεις...στην αρχή που μας την έφεραν, δόξαζα τον θεό για την ανακάλυψη αυτή...τους έβαζα μέσα και μετά από λίγο τους έπαιρνε ο ύπνος...μετά ανακάλυψαν το κινούμενο παιχνιδάκι από πανω και το χάζευαν αρκετή ώρα...τους έβαζα εναλλάξ για 20 λεπτά τον καθένα...μετά το πρώτο μήνα όμως άρχισαν να τη συνηθίζουν και τώρα δεν κάθονται ούτε πέντε λεπτά! γκρινιάζουν απίστευτα μετά το πεντάλεπτο...η λύση που έχω βρει είναι να τους βάζω εναλλάξ σε διάφορα παιχνίδια...λίγο στο γυμναστήριο, λίγο στην κουνια, λίγο σε ένα άλλο που μοιάζει με τραμπολίνο και έχει παιχνιδάκια γύρω γύρω...ελπίζω όταν κάτσουν στον πωπό τους να μπορώ να τους βάζω και μέσα στο πάρκο με μερικά παιχνιδάκια και να απασχολούνται και κει λίγη ώρα...άραγε θα μπορώ να τους βάλω και τους δύο μαζί ή θα χτυπιούνται?

Αίμα δάκρυα κ ιδρώτας κλείσιμο μιας πόρτας... κάθε επίπεδο χάνεται ( κ μουσικό) θα μας τα λες! Εχει να πέσει ξύλο!

Σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα από το πρωί. Λες και είναι άλλο παιδί! Οπότε λέω να εκμεταλλευτώ το Σαββατόβραδο κόρες με τον αντρούλη μου.

Φιλάκια πολλά

ΥΓ. Μοριτσάκι μπράβο στις μουρίτσες τα ξενυχτάκια τα κοινωνικά! Από τώρα έτοιμα!!

Ρίβις ο σαλταπήδας?:tongue: μουααχχαχχαχχχαχχαχαχχα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερουδια!

Τελικα χτες ξεραθηκα στον υπνο! Και τι ωραια που νιωθεις το πρωι!

naki χαμο εκαναν τα παιδια ε? κι εγω το βλεπω το τραπεζακι σαλονιου υποψηφιο για χαλασμα, γδαρσιμο κτλ. Μια φιλη μου εχει βαλει τζαμι απο πανω απο τραπεζαρια και τραπεζακι, αλλά να σου πω δε μ αρεσει η υφη του...Δε βαριεσαι, καλά να ειναι!

Κι εμεις ξυπναμε...στανταρ 4 ο μεγαλος και 6 ο μικρος για ταισμα. Ο μεγαλος μπορει και στι 3 να ξυπνησει αλλά του δινω πιπιλα και ξανακοιμαται...

το βραδυ κι εγω τα κοιμιζω με αμανικο φανελακι και κλειστα παραθυρα, ομως πιο πριν που ειμαστε στον κηπο τους βαζω κοντομανικο φανελακι, παντελονακι και καλτσακια. Τα σεντονια ουτε καν 2 λεπτα δεν τα κρατανε...για το χειμωνα σκεφτομαι υπνοσακο.

K μιας που περιμένω να πάει 2+ να σηκώσω την κατρουλού ας απλώσω το σεντόνι μου.

Καιρό τώρα αναρωτιόμουν: ενδείκνυται όντως να ανοίξω μια συζήτηση με μια κοπέλα, έναν άνθρωπο που αγαπώ, σέβομαι κ εκτιμώ?

Που πραγματικά πιστεύω οτι έχω σταθεί με το παραπάνω δίπλα της σε ωραίες στιγμές, αλλά κ σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή της δύσκολης εγκυμοσύνης?

Νομιζω οτι αναλογα με το που βαζεις τη σχεση, δηλαδη τα οσα εχετε περασει μαζι, τοτε μπορεις να μιλησεις οπως θες προκειμενου να τη βοηθησεις να διατηρηθει.

Ένας γάμος, ένα παιδί (δυο παιδιά) σίγουρα αλλοιώνουν το χαρακτήρα μιας προσωπικότητας σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά σε πόσο μεγάλο?

Δε νομιζω οτι αλλοιωνουν τον χαρακτηρα μας, αλλά ως ενα σημειο με τα μωρα σε παιρνει καπως η μπαλα και δεν κανεις τα ιδια πραγματα, και αλλάζεις τις συνηθειες σου. Παντα ομως στο τελος ο χαρακτηρας βγαινει, ειτε αυτο ειναι καλό είτε κακό...

Θεώρησα λοιπόν πιό σοφό να μην κάνω κάποια κουβέντα σε συνθήκες σύγχυσης, που πολύ πιθανό να οδηγούσαν σε χαμσατικές τοποθετήσεις κ προτίμησα να καταλαγιάσει αυτή η σύγσυχη, ώστε να δώ τα πραγματα πιό καθαρά.

Πολύ σωστο αυτο απ την πλευρα σου...

Το θέμα αφορά την νονά της σύλιας που έχει να την δεί παραπάνω από ένα χρόνο.

Γέννησε πέρυσι τον οκτώβρη το δεύτερο παιδάκι της. Αρχές νοέμβρη ξεκίνησε η δικιά μου σταθμό. Γενικά ήταν κ είναι μιρκόβιοφοβική με τα παιδιά της, αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως πρώτη φορά 9μ τότε η σύλια αρρώστησε από τον γιό της. Φυσικά δεν έκανα κουβέντα. Αν όμως η φαίη ήταν στη θέση μου θα μου την έλεγε: Δεν ήξερες? Τί ήρθες? Τί πάει να πεί, μα τώρα 4 μέρες μετά τον πυρετό, είναι καλά το παιδί??/?

Όλο αυτό το διάστημα (από περυσι τον ιούλιο που είχαμε πάει στα γενέθλια του γιού της) έχει έρθει μόλις μια φορά το πάσχα στο παρκινγ, έξω κ κάτω από το μπαλκόνι (ντακ ξέρεις) που έφερε την λάμπάδα της συλιας, για τα χριστούγεννα το δεκέμβρη πήγαμε (μόνη μου χωρίς τη σύλια) σε γάμο κοινού φίλου κ την είδα κ μου έδωσε το δώρο της σύλιας κ εγώ δώρα για τα παιδιά της κ γενικά πάντα, όλο αυτό το διάστημα όποτε κανονίζαμε για ποτάκι χαλαρά , αργά, για καμιά δυό ώρες μαξ, έστω σπίτι μας, ή σπίτι της όλο κάτι γινόταν κ το ανέβαλε η ίδια. Επερνα τφ τακτικτά, αλλά όχι ασφυκτικά. Σε νολμαρ ώρες πχ11 το πρωί κ όχι στις 9 το βράδυ που ξεκ΄λιναγε μπάνια κλπο. Μια απάνταγε η ίδια, 3 απάνταγε η μάνα της (την βοηθάει), άλλες 3 η πεθερά της (την βοηθάει επίσης, αλλά έχει κ το μωρό του άλλου γιού της), η αδερφή της μερικές φορές.... άπειρες φορές ξέχναγε να μας πάρει..... οκ δεν κάνουμε κουβέντα.

Νομιζω αυτα ειναι απαραδεκτα απ την πλευρα της....Ακομα και να μη θες να δεις το γονιο που λεει ο λογος, δεν αφηνεις απο τυχει μια τσαντα για το παιδι...ελεος δηλαδη!

Αυτο για τη φαση αντικοινωνικοτητας το καταλαβαινω γτ το εχω περασει κι εγω. Δηλαδη δε θες ρε παιδι μου να δεις κανεναν, θελει λιγο να τα βρεις με τον εαυτο σου κι αρχιζουν τηλεφωνα, επισκεψεις, βολτες κτλ κτλ. Ε αυτο μ επνιγε καπως και οσο μπορουσα τα απεφευγα. Απλά εκεινες τις στιγμες σκεφτομουν οτι εχω τοσα πολλά στο κεφαλι μου που δεν μπορω να φορτωθω ενοχες και για αυτα, οπότε το εβαζα στην ακρη. Κι εχουμε και πολλους φιλους παναθεμα μας -ο αντρας μου κοινωνικος, εγω οχι και τοσο- και σκεφτομα οτι αν ειναι να παιρνεις συνεχεια τφ ή να βγαινεις ικανοποιητικα με ολους θα επρεπε να μην εχουμε προσωπικη ζωη αλλά μονο κοινωνική!:rolleyes: Ευτυχως η φαση κρατησε μια σεζον περιπου, και κανενας φιλος δεν παρεξηγηθηκε...νομιζω!

Σε αυτό το σημείο ίσως μου πεί κάποια: γιατί δεν μίλαγες τόσο καιρό? Ήθελα να έχω μια πιο ρεαλιστικήη εκτίμηση των δεδομένων προς όφελος της σχέσης μας. Κ στο κάτω κατω μπορεί σοβαρά να πέρναγε κ επιλόχειο η κοπέλα σε συνδυασμό με τρελή φάση αντικοινωνικότητας για όλους!

Κ φτάνουμε στο σήμερα, στο σήμερα που με πήρε τφ, γιατί ούτε προχτές δεν θυμήθηκε να με πάρει για τα χρόνια πολλά του γιού μου. Οκ. Είπαμε εχει δυο παιδιά. Ξεχάστηκε.

Τη ρωτάω τι κάνουνε, αν έχουν την υγεία τους, πως είναι τα παιδιά, ο άντρας της (χρόοοονια φίλος του νίκου, επίσης καπετάνιος κ πολύ καλό παιδί, αν κ κολλημένος με τους ελλ, νεφελιν, τζεφελίμ, ω! ένα χερουβείμ, πάντα τον δουλέυω)

Εν πάσει περιπτώσει όλα καλά μου λέει. Κ φτάνω στο σημείο που ξεκινάω την κουβέντα: συμβαίνει κάτι κ μας αποφεύγεις τόσο καιρό? Οκ αντιλλαμβάνομαι το κόλλημα σου με τις αρρώστιες, λέπρα κ χωλέρα δεν έχουμε (μή μου πεί καμία για τη φυματίωση της κας βαγγελιώς, γιατί θα την μπατσίσω. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ φυματίωση.), δεν πέρνεις τφ, όποτε σου λέμε να πάμε κάπου υπεκφεύγεις μεθοδικά την συνάντηση, ξέρεις οτι θα μπορούσα να θίξω το θέμα σε άλλους κοινούς γνωστούς, αλλά επίσης ξέρεις οτι δεν είανι του χαρακτήρα μου κ προτιμώ να κάνω την κουβέντα με εσένα κ όχι με χίλιους δυό άλλους εκτός από εσένα!

Μα μου σου του κ γιατί σκεφτήκατε έτσι για εμένα??? Πόσα έχω περάσει κ εγώ με δύο παιδιά?

Κ γιατί δεν τα έλεγες τόσο καιρό? Πίστευες οτι θα με ζαλίσεις? Δεν θες να τα πείς? ΟΚ. Πες παιδιά δεν είμαι καλά κ θέλω να μείνω σόλο!

Ένα ένα της τα είπα τα παραπάνω (κ άλλα που δεν είναι της παρούσης)

Κ μου λέει για το πάσχα.

_Ναι, παρεξηγήθηκα το πασχα που μου ειπες να πάρεις εσύ την λαμπάδα της σύλιας κ να πείς οτι είναι από εμένα.

_ Οκ, της λέω. Που συνεπάγεται πως δεν έχει να κάνει με το τί ζόρι τραβάς, τράβαγες, έχουμε κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ συζητήσεις κ γι ατις άσχημες φάσεις σου! Κ στο κάτω κάτω μου το λές τώρα???? Από το πάσχα??????/? μεγάλη παρασκευή πρωί είχαμε μιλήσει, υπέθεσα οτι δεν μπορείς να πάρεις λαμπάδα λόγω παιδιών. Ποιά η διαφορά? Το ίδιο δεν είπα στη σύλια? Οτι έιναι από την νονά της. Χωρίς ίχνος ειρωνείας στο είπα κ τότε, χωρίς ίχνος ειρώνείας στο λέω κ τώρα. Ψιλοάρρωστη, χοντροάρρωστη πάντως άρρωστη ήταν! Δεν θα μπορούσες να την δείς εκ των πραγμάτων, κ από το να έτρεχα τελευταία στιγμή για λαμπάδα, γιατί να μην πήγαινα μεγ,παρασκευή απόγευμα? Εγώ δεν έχω παιδιά? Γατάκια έχω? Αλλά ούτε για ένα ποτό δεν ήθελες να μπείς μέσα! Άρα της λέω να υποθέσω οτι παρεξηγήθηκες εξίσου όταν σου είπα τον μάιο πιά, σε χαλαρή κουβέντα (χωρίς σοβαρές αρρώστιες κ αφού της είχε πεί στο τφ η σύλια πού είσαι? Κ της είπε κ για την νονά της ελπίδας που είχε έρθει μια μέρα πριν κ είχε παίξει μαζί της με την κοιλιά τούρλα), οτι έχεις σχεδόν ένα 1 χρόνο να τη δείς!

_ Ε ναι μου λέει με πείραξε!

Κ πόυ να της λέγαμε δηλ. όλοι οι παρεβρισκόμενοι στο συμβάν (στο πάρτυ του γιού της) πως όταν της έπεσε της σύλιας ένα καλαμάκι σουβλάκι στο πάτωμα του σαλονιού της, έκανε σαν παλαβή να σκουπίσει κ να καθαρίσει με την κοιλιά στο στόμα! Χαλάστηκε εμφανώς δηλ.... οκ εγκυμοσύνη λέγαμε όλοι τότε, έλειπε κ ο άντρας της.

Στο ρεζουμέ κ στο δια ταύτα ρε παιδιά, για να μην σας ζαλίζω τα απαυτά.

Που πιστέυτε οτι έκανα λάθος? Σε ποιό σημείο πιστεύετε οτι δεν το χειρίστηκα σωστά?

Δηλ. οκ η φαίη έχει παρεξηγηθεί κ με άλλους κοινούς φίλους για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ο άντρας της έχει κόψει επαφές με έναν πολύ καλό φίλο του κ με τη γυναίκα του για τον ίδιο ακριβώς λόγο,

τον λογο βασικα δεν τον καταλαβα..

Αλλά οπως και να χει αυτο το παρεξηγουμαι με μετο παραμικρο και δε λεω και τιποτα παρολο που ειμαστε φιλοι, και θα στο πω μετα απο ενα χρονο αν και εφοσον με ρωτησεις πολύ μου τη δινει... Και στο κατω κατω μιλαμε για μια σχεση νονας που οσο να ναι θα επρεπε να διατηρησει σε ενα επιπεδο...για το παιδι και μονο!

Μου είπε η ίδια οτι την στεναχόρησα που σκέφτηκα έτσι γι αυτήν. Δεν σας κρύβω πως στα αλήθεια νιώθω τύψεις γι αυτό κ μόνο κ έχω στεναχορηθεί κ εγώ εξίσου, αλλά πραγματικά σας το λέω, της μίλησα γιατι την αγαπάω. Αν δεν της μίλαγα θα ήταν σαν να την έβαζα (κ τη φωτεινή , αλλά κ τη σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια) σε δευτερεύουσα θέση, σαν κάτι απλά επουσιώδες , κ της το είπα (ελπίζω να το κατάλαβε) αλλά εδώ

μιλάμε για την φωτεινούλα μας, τη φαίη μας, τη νονά του παιδιού μου.

Σαν παιδί δεν είχα νονό, τον είχαμε χάσει νέο κ ένιωθα άβολα που μου λέγαν τα άλλα παιδάκια για νονό νονά κλπο.

Βλέπω κ τη σύλια πως κάθε φορά που έρχονται, ή πέρνουν τφ οι νονοί των διδύμων (πήραν οι βόρειοι/ ήρθαν της ελπίδας,) με ρωτάει συνέχεια για τη νονά της!

Δηλ σοβαρά τώρα οι κουμπάροι μου από τη μηχανιώνα έχουν δεί τα παιδιά κ 5 φορές μέσα στο χρόνο!

Καλά οι άλλοι από τα βριλήσσια έρχονται... τούμπες έκανε με την κοιλιά στο στόμα!

Πέστε μου ρε παιδιά, γαιτί δεν νιώθω καλά.

Τί βλέπετε, που διακρίνετε οτι έκανα λάθος?

Το πιστευω οτι εχεις στεναχωρηθει, αλλά μην το κανεις σκεψου οτι το εκανες για το καλο της σχεσης σας ή ακομα και για την ιδια την κοπελα, της εκρουσες τον κωδωνα δηλαδη να σκεφτει μηπως κανει κατι λαθος...

Και απ οτι καταλαβα σου ειπε οτι παρεξηγηθηκε και καλά το πασχα αλλά ολα οκ τωρα? Δηλ της λες οτι αλλιως το σκεφτηκες και το ειπες αρα διορθωθηκε η παρεξηγηση?? Ή τωρα στο παιζει θυμωμενη για ποιο λογο??

Εμενα ο χειρισμος σουμου φαινεται σωστος πάντως.

ΚΑι μου θυμιζει και τη σχεση με την δικη μου κουμπαρα (της εχω βαφτισει το παιδι) που δεν βλεπομαστε συχνα αλλά τρεχει κι αυτη πανικοβλητη με δυο παιδια, οποτε επαιρνα τηλ γινοταν της μουρλης το καγκελο μεσα, ουτε να μιλησουμε δε μπορουσαμε, το βαφτηστηρι μου ειναι κολλημενο με τη μαμα του και δε μου καθεται ουτε ενα λεπτο (οχι μονο σε μενα αλλά και σε κανεναν-ουτε και στον μπαμπα του!!) Ε ετσι κι εγω αραιωσα τα τηλ και τις επισκεψεις κι εκεινη το ιδιο. ΚΑι συχνα πυκνα τη ρωταω αν εχουμε καιρο πχ να βρεθουμε-τηλεφωνηθουμε αν εχει γινει καμια παρεξηγηση και δεν το καταλαβα γτ ειμαι και λιγο στον κοσμο μου, και ποτε δεν υπαρχει θεμα. ΚΑι καθε φορα που τα λεμε ησυχα ειναι σα να μη συμβαινει τπτ, και σα να βρισκομαστε καθε μερα... Και τοτε σκεφτομαι οτι ο καθενας εχει τοοοοσα θεματα σπιτι του που δε μετραει ποσα τφ πηρε ο ενας και ο αλλος...

[οριστε και το δικο μου το σεντονακι!:tongue:]

Α! Μεγεια και ο διαδρομος!! ΚΑλες γυμναστικες κορμια!!! Βαλτε με κι εμενα στο κλαμπ καλεεεεε!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

ΤΖΙΝΙ εγω πιστεύω πως καλα έκανες και της μιλησες. Καλο είναι ότι συμβαίνει να το συζητάμε για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να μην τα τραβάει ο χρονος......αλλα μερικοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν ή το χειρότερο να συζητήσουν ή θέλουν το χρόνο τους.

Καλοριζικος ο διάδρομος! Δε σου έφτανε το τρέξιμο των παιδιών,ε???:tongue:

p1Utp3.png

Καλημερουδια σε όλες!!

ΝΑΚΙ εγω τα κοιμίζω με αμανικα φανελακια μονο,και την μία μπαλκονόπορτα ένα τικ ανοικτη (το χειμωνα σωθηκα με υπνοσακους).Στο τραπεζι του σαλονιου εχω βάλει τζαμι και απο πανω αγορασα μουσαμα με επενδυση απο κατω και απο πανω μία κουβερτουλα,ευτυχως δεν τα σηκωνουν ολα αυτα γιατι πανω τους εχω παιχνιδακια.

TZINI είχες απολυτο δίκιο,μα σχεδόν ένα χρονο να δει το παιδι??? εγω εγκυος στον καναπε κολλημενη και ζήταγα χίλιες φορες συγνωμη απο τα βαπτιστηρια μου που δεν πηγα να τα δω αλλα ερχοντουσαν αυτοι.Λοιπον φιλενάδα πολυ καλα εκανες και ξεκαθαρισες τα πραγματα. Στο τελος πως το κλεισατε το τηλεφωνο,και καλα θα τα πειτε συντομα?? ή το αφησατε στο φλου?

Σχεδόν πάντα όταν την πέρναμε τφ, δεν ήταν εκεί. Έλειπε για ψώνια κλπο.

Όλες/όλοι έχουμε περάσει βαριά φάση αντικοινωνικότητας, αλλά αρκετές φόρες κ στο παρελθόν μας κρέμαγε τελευταία στιγμή κ χωρία παιδιά. (Αυτός είναι ο λόγος που έκοψαν με ένα ζευγάρι φίλων κ η αιτία ήταν η συμπεριφορά της φωτείνής κ το μόνιμο κρέμασμα. κ χάθηκαν χωρίς πολλές εξηγήσεις εκατέρωθεν, απλά κάποια παράπονα στον άντρα της έκαναν)

Οπότε θεώρησα σωστότερο μετά από ένα χρόνο να δηλώσω στην ίδια τα παραπάνω, χωρίς άλλα περιθώρια υπεκφυγής.

Δηλ. όλο αυτό το διάστημα δεν στάθηκα σε λεπτομέρειες που με ενόχλησαν.

Πιστέυω όμως πως μετά από τόσο καιρό εστίασα πραγματικά τα σημαντικά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...